Bilder..

Bilder från syrrans studentfest med familj och vänner kommer snart. Jag måste bara ordna upp dem, vilket det inte går just nu.

Idag hade jag planerat att göra mitt sista PM för distanskursen och en liten liten uppsats för andra kursen, lärarprogrammet. Sedan är jag klaaaaaaaaaaar! :) Då är det bara att njuta av sommar (eller ja, av tristessen) och vänta på höstterminen då jag börjar läsa historia. Det ska jag göra i två terminer, samtidigt som jag ska läsa spanska på distans som specialisering. Efter det börjar två terminer av VFU, vilket kommer vara så jävla jobbigt. Jag hatar verkligen VFU, de handlar om bara strunt. Det är bortkaste terminer... ÅH! Iallafall, efter det är jag ju klar!

Under VFU-perioden så hade jag tänkt läsa C-kursen på distans första kursen, och D-kursen nästa, så att jag kan söka till doktorandposten så fort som möjligt. Jag lär nog inte komma in, för jag har en stark känsla av det men då har jag iallafall både lärarexamen och magisterexamen i historia att luta mig tillbaka på. Jag kan ju försöka flera gånger och hoppas på det bästa.

Iallafall.. Så ser det ut för mig iallafall, men sedan vet man inte vad som händer i framtiden. Jag kanske ändrar mig helt och hållet!

nemo saltat sobrius.


Speak up!


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0