Imorgon är det fredag.

Ja, imorgon blir det ännu en tripp till Uppsala (kanske borde vänja mig ifall det blir så nästa termin!). Vi ska ha seminarium i två timmar. Blä. Jag tycker verkligen att dem inte ger mig något, eftersom jag är fortfarande ett stort frågetecken och dessutom lägger jag enormt mycket pengar på både bensin och parkering. Usch och fy!



Iallafall, efter det ska jag trippa iväg till biblioteket och plugga en stund. Vid sex tiden ska jag trippa tillbaka hemåt för att träffa min eventuella chef. Ja, jag har nämligen fått jobb på Seven Eleven inne i stan. Hon åker till Norge på söndag och ville diskutera allt redan nu. Antingen börjar vi (jag och min syster) jobba redan nu eller under juli-augusti månaderna. Vi tänkte kombinera det med Posten-jobbet som är på nätter, om vi ens får det jobbet.

         


Efter det vill syrran åka iväg till DJ och Evan eftersom vi inte kommer hinna ses på ett tag. Det tyckte jag var okej. Vi får väl se hur det blir.

Resten av helgen får bli en massa plugg, att hinna ikapp och vara helst i förväg. Sedan blir det småplaneringar inför min och Asrins middag. Nästa vecka blir det en härlig tjejmiddag med alla nära och kära. Härligt, härligt.


Speak up!


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0