Planeringar..

Snart kommer september och då fyller syrran min år. Hon ska bjuda mig och lillsyrran på middag och sedan ska några vänner samlas och festa. September skulle ha varit en underbar månad för mig eftersom Domaren blir 23 och det skulle ha varit 2 år för oss. Jag hade planerat några saker, men men.. Får väl köpa Ben&Jerrys och titta på några sorgliga filmer.

Oktober blir det fest med familj och släkt. Varje år kommer en sångare som vi älskar och det kommer bli så himla roligt. Alla kommer att komma och min kusin kanske tar med sig sin fästman Olle, åh! :) Jag hoppas det iallafall. Jag hade jätte gärna velat ta med mig Domaren och bara suttit brevid honom hela kvällen, dansat ibland och gått med på en tryckare. Det hade jag jätte gärna velat, faktiskt.



November är det lilla Steffys dop. De planerar att ha den i november så vi får se hur det blir. Det kommer nog bli roligt eftersom vi har blivit placerade med min mammas kompis och hennes döttrar. En av dem fyllde år i helgen. Världens sötaste flickor. Det kommer bli roligt. Massa god mat, lilla fina Steffy, dans och skratt.



December fyller lillsyrran 18! Då ska vi ha storfest för släkten och det kommer bli SÅ roligt. Vi har hyrt (eller ska göra det?) lokal i Sollentuna, en jätte stor. Ja, det kommer bli god mat och dans kan jag lova. Vi ska även göra en fest med vänner för henne. Men i december är det JUL. Vi firar inte jul i december (vi firar den 6 januari) men ändå.. För att ta upp Domaren ännu en gång - jag trodde jag skulle få fira med honom. Han firar nämligen den vanliga julen, så.. Ja. Men men. Sen kommer nyår och då har vår familj och släktingar bestämt oss för att fira ute. Jag hoppas det blir så.



Åh, mycket att se fram emot. Jag ska erkänna att det känns i hjärtat att Domaren inte kommer vara en del av det. För mig känns det naturligt att han ska vara med. Att ha honom vid sidan om och att det ska vara vi två. Synd att det finns människor som inte känner som mig.


Speak up!


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0