Ny dag, ledig resterande.

Idag är det onsdag - det närmar sig ledighet. Jo, idag är min sista skoldag för detta moment. Jag är ledig torsdag och fredag, med andra ord. Efter det börjar vi med B-uppsatsen där jag måste pendla till Uppsala varje dag i två veckors period (tror jag!). Mindre blä, men efter det är det bara sitta hemma i Stockholm och plugga.

Samtidigt försöker jag flytta över till Stockholms Universitet, men fy vad mycket jobb DET var! Massa papper som ska fixas, möten som man ska gå på och jadajada. Jag trodde det bara var att klicka på "Sök utbildning", ta det och vänta på att man kommer in. Aja, vi får hålla tummarna för jag har faktiskt ingen som helst lust att börja pendla igen. Dessutom har jag nu även sökt till Historia C och Religion D som distanskurser. Tänkte ta ut magisterexamen på båda två. Yey! :)

Aja, nu måste jag skutta vidare. Jag, syrran, DJ (och kanske även Evan) tänkte åka tidigare till Uppsala och luncha där ett tag tills mitt seminarium börjar. Härligt med sällskap faktiskt. Blir lite tråkigt i bilen!


Speak up!


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0