Regn, regn..

Jag vet inte varför men mina tankar har börjat tänka, flera steg framåt.

Det finns så mycket man vill göra, men inte mycket tid. Jag vet vad jag prioriterar för tillfället och jag tänker satsa på det fullt ut! Jag låg i min säng igår och tänkte ut allt möjligt, planerade i mitt huvud och hur allt skulle gå ihop. Det är verkligen mycket.

Vissa saker som jag kommer att ge upp (med tanke på min hälsa, mitt sinne och vissa prioriteringar) är:
 
- extra kurserna för höstterminen. Jag kommer INTE läsa tre kurser samtidigt för det har jag inte ork med och jag orkar inte må såsom jag har mått dem senaste dagarna.
- Volontärarbete. Jag har LÄNGE velat åka till Bolivia och vara volontär, och någon månad efter att jag träffade Domaren fick jag ett erbjudande om att få åka dit sex månader. Jag tackade nej för jag ville satsa på Domaren, vilket i efterhand var verkligen värt det. Självklart är suget kvar, den äventyrliga Marina vill verkligen hoppa fram. Men dessa tankar var när jag var singel, ensam och vild. Jag har lugnat ner mig och vill satsa på Domaren fullt ut. Jag har ingen som helst tvekan om att han skulle vänta på mig, för det vet jag att han skulle. Men tiden som rinner förbi, pengarna som kommer behövas och all min fokus kommer vara i Bolivia.. Jag vet inte, av vissa skäl vill jag prioritera mitt allra högsta mål.

Jag vet att jag kommer bli ledsen då och då, längta efter något väldigt intensivt och sakna något... Men det är sådant man får ta för i slutändan vet jag att jag kommer få den bästa gåvan någonsin och då kommer alla uppoffringar vara värda det.


Speak up!


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0