Haha..

Jag är helt död. Vi var på gymmet idag och tränade hårt, hårt, hårt. Imorgon blir det vila. :)

Igår kom Evan och DJ över. Vi hade hyrt film och köpt lite godsaker. Filmen var "Dumpad honom" och jag tyckte den var rolig. Tyvärr hann inte DJ och Evan se hela filmen på grund av en liten sorglig händelse men det ordnade sig. I början var alla arga, ledsna och upprörda men efter någon kvart eller så kom vi på hur PATETISKT allt var. För hur sorgligt är det egentligen att folk sitter och läser min blogg, analyserar vad jag skriver för att ta reda på att jag (och mina vänner) är och gör. Jag skriver min blogg för att "lätta på hjärtat" och jag kommer fortsätta göra det. Om jag går ut och festar tänker jag skriva om det, lägga ut bilder när vi är ute och fortsätta mitt liv på exakt samma sätt som jag har gjort. Jag vet vem jag är. Men ni som läser min blogg och dömer mig utan att veta vem jag är. Ja, ni måste verkligen ta en titt på er själva och era brister.

Jag har världens bästa familj. Jag har två föräldrar som har ställt upp för mig ovillkorslöst. De vet ALLT om mig och har aldrig tvivlat på att lita på mig. De vet hur jag festar, vilka jag umgås med och att jag dricker. De vet om mitt privatliv med killar och har alltid vetat det. Tycker de att någon jag umgås med är dålig har de pratat med mig om det, förklarat för mig och försökt förstå min syn. De har försökt FÖRSTÅ mig utan att använda sig utav hög röst eller våld.

Mina systrar lyssnar på mig och bryr sig om mig. Vi ställer upp varandra trots att vi ibland kan vilja slita av huvudet på varandra. Evan och DJ har exakt samma relation till varandra. Två systrar som står vid varandra, oavsett vad. Dem är bästa vänner och kommer aldrig splittras. På samma sätt som jag anser att mina systrar är allt för mig. De är mina nära vänner och jag har även Asrin och Soma. Två vänner som också har funnits i mitt liv oavsett vad. Jag har fått turen att få så härliga och underbara kompisar, som aldrig dömer en eller försöker förstöra. De älskar bara! :)

Jag har alltid varit duktig i skolan. Jag har alltid gått ut med toppbetyg och har alltid velat vad jag vill bli med mitt liv. Jag har läst lärarprogrammet på tre år när det egentligen är 4,5 år. Jag satsar och jag har mål för min framtid. Jag kämpar och har tagit mig ända hit. Jag jobbar och tar ALDRIG pengar från mina föräldrar. Jag levde själv i två år och trots att det blev väldigt kärvt för mig lånade jag inte ett enda öre från mina föräldrar. De gjorde så mycket för mig och gav ändå, genom mina systrar eller på annat sätt. Men jag tog aldrig. För jag vill ta hand om DEM på det sättet de har tagit hand om mig.

Jag älskar mitt liv. Jag har allt jag behöver och mycket mer. Gud har välsignat mig. Jag går ut och festar, jag dricker, jag provar på nya saker och jag reser. Jag vet vem jag är och jag är en grym brud. Jag är självständig och stark. Jag kommer aldrig låta någon trycka ner mig. Ni sitter där i er lilla lägenhet och läser det här. Ta en titt på ert liv och tänk efter vad det är ni gör - Ni förstör. Jag förstår inte hur DU kan göra såhär mot DJ och Evan, två människor som har älskat dig ovillkorslöst. Jag har känt dessa två tjejer i tio år och trots allt skit du lät dem gå igenom har de älskat dig OTROLIGT MYCKET. Jag har aldrig förstått varför men jag såg att de förstod och det räckte för mig. Du borde ta en titt på din egen familj och tänka på vad du håller på med. Och titta på de människor du har valt att offra din egen familj för. Kolla i personens ögon och tänk: Är det värt det?

När jag, mina systrar, min mamma, DJ och Evan insåg hur patetisk hela situation är så började vi skratta och skratta. Jag vet, mina systrar, min mamma och DJ och Evan vet vilka bra tjejer DJ och Evan är. Jag hoppas att de får styrkan att aldrig låta några som er trycka ner dem. Istället för att gråta, vara arga och ledsna så skrattade vi som aldrig förr.

Så, tack för ett gott skratt, C.



Speak up!


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0