Kokar..

Jag kokar av ilska när jag läser om det armeniska folkmordet. Det är då jag hatar ett folkslag mer än allt annat. Jag vet att de människor som lever idag inte var delaktiga men jag VET att det finns turkar som anser att folkmordet inte var ett folkmord. Det är dem jag bara vill slå sönder.

Innan folk kommer med sina anmärkningar - min blogg, mina egna personliga åsikter. Ni måste förstå att det är frustrerande att höra/läsa om turkar som fortfarande förnekar att 1,5 - 2 miljoner kristna armenier drabbades av ett folkmord.

Jag hatar verkligen dem människorna och jag ber Gud att de ska få sitt straff. Både de som dödade alla armenier under första världskriget och alla ni som fortfarande förnekar. För alla män ni avrättade, för alla söner som ni mördade, för alla döttrar ni våldtog, för alla kvinnor som ni tvingade lämna sina familjer och blev tvånggifta med era äckliga turkiska soldater. För alla dessa kommer ni få brinna i helvetet, era kräk!

Det är fan skam att EU ens överväger att låta ett sådant land komma in i Europa. Jag skäms.


Speak up!
Johanna

Bra skrivit, håller med till 110%!

Att inte erkänna folkmordet på de kristna är som att säga att förintelsen av judarna aldrig ägde rum, vilket ingen kan neka till, inte äns tyskland. Där kommer skillnaden mellan tyskland och turkiet. Tyskland är ett land som stod för vad de gjorde och löste sin mörka historia medan Turkiet inte äns kan acceptera EU:s mest grundläggande värdering, vilket är MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER. Ett exempel på hur de bryter mot de mänskliga rättigheterna än idag är genom att t.ex fängsla människor som använder ordet folkmord i landet.

Turkarna själva påstår att landet är demokratiskt. Enligt mig är turkiet precis som vilket land som helst i mellanöstern. Liknande saker händer i syrien om man t.ex snackar skit om presidenten.

2010-05-13 @ 19:43:22
URL: http://nancyochjohanna.blogg.se/
Anonym

D e samma sak med kurder, hur många har inte mördats av araber, iranier o turkarna, men ändå så får vi inte heller ett ordentligt erkännande. Men Saddam fick sitt straff o ännu större straff väntar hos GUD

2010-05-15 @ 19:41:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0