Brännboll

Nu har jag varit ute och spelat brännboll med Domaren & co. Det var faktiskt jätte roligt förutom att Domaren är säääääääääämst på att förklara hur man ska köra till en viss plats. Han vägrar erkänna det men ni anar inte hur dålig han är. När man ska åka någonstans så säger han: kör rakt fram, sväng höger när du ser ett rött ljus. VA?! Jag körde helt fel och blev galen och började skrika på honom.

I vilket fall som helst så vann mitt lag och det var roligt. Tyvärr har alla väldigt dålig kondis (förutom Domaren som springer väldigt ofta) så det blev inte sååå många rundor. I vilket fall som helst, fun fun.

Men men, nu ska jag ut och käka med systrarna för de åker till Dalarna imorgon.

nemo saltat sobrius.

Rain



Jag älskar regn. I do.


nemo saltat sobrius.

Ny vecka..

Ny vecka, slutet av juni månaden. Om 10-15 dagar så får vi veta hur livet kommer bli, iallafall för mig. Kommer jag att bli ensam i Uppsala eller kommer jag att få sällskap av härliga människor? Den frågan återstår att se. Jag måste ju erkänna att jag är sjukt nervös! Jag tänker även satsa på eget denna termin, att jag har en egen lägenhet. Jag känner att jag behöver det och får jag sällskap så är det bara bättre. :)

I samma veva, 14 juli, så är det tio månader. Då är det alltså bara två månader kvar till det blir ett år mellan mig och Domaren. Härligt, härligt. Jag ser verkligen framemot det eftersom det är första gången jag firar ett år med någon. Vi har inte tänkt göra världens grej utav det men bara att säga att det har gått ett år tycker jag är coolt. Iallafall för mig, men även honom. Det här blir också hans första gång, eller ja.. Jag tror att det här är hans första seriösa förhållande, så :)

Men men, idag blir det nog bara jobb. Det är sista dagen för månaden så jag måste försöka nå mitt mål (eller snarare Domarens!). Well, well. Ha det bäst, allihop!

nemo saltat sobrius.

Gulligt..

Jag har en gullig pojkvän, som har försökt skaffa fram klänningen till mig. Jag är ju kär i den, det måste jag erkänna. Jag vet också att jag inte kommer att få den eftersom jag får lön i slutet av juli och då är de säkert slutsålda. Jag har kollat upp French Connection i England, men där är min storlek helt utsåld, detsamma var det i USA. Jag tror det bara fanns i Kanada, men jag kan inte sånt. Frakt och tull och sånt finns ju.. så det blir bara onödigt dyrt. Jag vet ju inte heller om dem fortfarande har kvar klänningen här i Sverige, så.. Det är bara att hålla tummarna.

När Domaren sa att han vill köpa den så tyckte jag det var gulligt, men man kan inte heller få allt man vill i livet. Jag vill inte att han ska lägga 1100 kronor på en klänning till mig, när han kan göra så mycket annat för dem pengarna. Förresten är det något jag gillar, så då är det bara mer än rätt att jag ska köpa den till mig, speciellt nu när jag jobbar. Eller hur?

Idag är det i vilket fall som helst match, så alla ska samlas hos Serdar och titta på den. Hoppas Spanien vinner. Jag och syrran ska göra jordgubbstårta eftersomSerdar gillar det, så vi får hoppas att han inte spyr upp det. Jag skulle inte äta något jag har bakat iallafall, haha!

Jaja, ifall någon går förbi French Connection idag, imorgon eller någon gång denna vecka så kan ni ju kolla om klänningen finns kvar. Eller så försöker jag släpa dit Soma så vi kan hälsa på kläningen, för hon brukar alltid gå och hälsa på sina kläder som hon inte kan få. Det låter stört, men hur många av oss gör inte det?

nemo saltat sobrius

Imorgon

så åker lilla Asrin, borta i flera veckor. Snacka om att det här kommer bli en trååååkig sommar. Soma jobbar en massa, det ska även Domaren göra. Jaja, det är väl bara att jobba, läsa och längta till en ny lägenhet. Så är det minsann! Så fort jag får veta vilka det är av mina vänner som flyttar till Uppsala så ska jag börja söka lägenhet (på allvar då) som passar bra till oss. Härligt!

nemo saltat sobrius.

Jaha?

Ja, idag lär nog vara en sån där tråkig dag, förutom att jag kommer att träffa några av tjejerna. Asrin åker iväg den 28, nu på lördag. Hon är borta ett väldigt bra tag faktiskt och det kommer bli väldigt trist utan henne. Jag hoppas att det sker något NU och att jag åker bort, någonstans. Vad härligt det skulle vara, att bara komma bort från allt och bara ta det lugnt. Ladda batterierna för nästa period av sitt liv.

Jag ska nog jobba några timmar idag, träffa tjejerna och sedan MATCH! Vilka hejar ni på?

nemo saltat sobrius.

YEEEES!

Turkiet är ute! YES! YES! YEEEEEEEEEEEEEEEEES!!

Ifall Serkan och Sevve läser det här (och kanske till och med Aylin) så vill jag bara säga att ni är mina vänner och jag tycker om er men fyfan vad jag är glad att ni åkte ut!!!!! WOHO!!!!!!!!!!!!

Jag hatar Tyskland men nu måste jag tacka dem. Tack! Synd bara att jag missade allas ansiksuttryck när de åkte ut och där fick dem, för att de leker sååååå balla och tror verkligen att de ska klara av att vinna EM. Är ni seriösa?! HUH?! 

Turkiet har åkt ut, nananananana!

Ps: vill bara säga att jag inte har något emot Turkiet, bara det att mitt ursprung säger att jag inte får heja på dem. De har varit väldigt dumma mot oss, väldigt väldigt.

Pss: ta det hela med nypa salt. Det är fotboll, ett spel, alla hejar på dem man vill! Låt gå! ADJÖ!

nemo saltat sobrius.

Blixman

En blogg som jag läser ofta (och letar efter nya cupcakes) är ju såklart Blixmans blogg! Hon är helt cool då det gäller att baka och ja, hon överträffar sig själv hela tiden! Nu har hon iallafall gjort en tävling (LÄNK, var med och tävla du också!) och tänkte att jag kunde vara med. Varför inte?


nemo saltat sobrius.

Livet

Livet är väldigt klurigt att förstå. Jag förstår inte den och har hittills inte träffat någon som förstår den. Jag vill verkligen veta min framtid nu, hur den ser ut och vad jag bör undvika. Jag är så trött på att göra misstag som jag senare får betala av resten av mitt liv. Jag har kommit fram till att inget är värt att hålla kvar vid. När något har nåt sitt slut så ska man fortsätta framåt och aldrig titta tillbaka igen.

Jag har haft mina upp och nedgångar den senaste tiden, men nu.. Nu ska det bli bättre. Nu ska det verkligen bli mycket bättre och jag ska se till att det blir det. Jag lovar. Jag ska sluta tänka på allt som en gång har varit och tänka på det som kommer att hända. Det som har hänt har inget med mitt liv att göra och kommer aldrig mer få en del av mitt liv, aldrig. Nu räcker det.

nemo saltat sobrius.

Körkortet

IDAG hämtade jag ut mitt körkort. Jag vet att det tog väldigt lång tid att hämta ut den, men den var faktiskt i Uppsala. Idag åkte jag förbi en snabbis och hämtade den med Domaren. Jag ser heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemsk ut på den och Domaren tog bild på min hemsida bild med sin mobil. Nu kommer han och resten av grabbarna sitta och skratta ihjäl sig som fan! Jävla muppar!

Jag önskar att jag vågade lägga ut den här på bloggen men jag vill inte skrämma de få läsare jag har! HAHA!

Men men, nu ska jag ta på mig myskläder, jobba lite och sedan kolla på 27 dresses! :) Jag har blivit totalt förälskad i klänningar sedan jag såg min lila uppenbarelse, den vackra klänningen. Ja ni.. Man vill nog alltid ha det man inte kan få. :(

nemo saltat sobrius.

Träffade Marina..

Jag har en kompis som också heter Marina. Jag och hon har varit internet-kompisar sedan.. ja, någon gång då jag gick i sexan. Idag träffade jag henne för andra gången och hon fick dessutom träffa Domaren, vilket jag är glad över eftersom hon har aldrig träffat någon av dem jag har dejtat. Jag tycker vår vänskap är cool, faktiskt.. För vi har lyckats hålla vänskapen vid liv, trots resor, pojkvänner, plugg, jobb och masas annat. Imponerade! Ett hurra för mig och Marina :)

Vi är sjukt lika också (som Domaren idag upptäckte) och det är nog därför vi har hållt kontakten. Vi båda är vädurar så det kanske är det. I vilket fall som helst så jobbar hon just nu på Silja Line så hon lär nog vara i Sverige rätt så ofta! Domaren ska försöka få henne att dra till Cosmonova, varför vet jag inte. Men men..

nemo saltat sobrius.

I love my boyfriend.

Jag älskar min pojkvän, jag gör det verkligen. Han är verkligen den som verkligen är där för mig. Den som ALDRIG har fått mig att gråta, utan tröstar mig när andra har fått tårar att falla. Det är han som får mig att le oavsett vad och det är han jag vill vara med.


nemo saltat sobrius.

Nu räcker det.

Nu är det över.
Jag orkar inte mer.
Nu lägger jag allt det här bakom mig och siktar framåt.
Det är inte värt att tänka bakåt, jag har nu insett mitt stora misstag.
Så jävla dum jag var.
Så jävla dum.


nemo saltat sobrius.

Sex and the city!

Jag har precis sett Sex and the City och jag fattar inte vad folk klagar på. Den var ju skit bra! Tänker inte avslöja för mycket eftersom folk har kanske inte sett den men.. kläderna! :) Det får mig att längta som en galning efter min klänning. MIN klänning, min fina klänning som satt så fint med det lena tyget och underbara färgen. Min klänning som ropar efter mig. Jag har fastnat för saker och ting förut men den här var så... sjukt snygg. Jag förtjänar ju det! Jag har läst två kurser samtidigt OCH klarat det på universitetsnivå och jag ska fortsätta plugga en massa. Jag förtjänar den klänningen, eller hur?



nemo saltat sobrius.

Dålig fredag.

Uppfixad, fräsch och redo att gå ut. Ja, så var det.. Men inte nu. Istället sitter jag här, framför datorn. En fredag kväll. Igen. Vems fel? Jävla idiot.

nemo saltat sobrius.

Trött

Jag är så sjuuuuukt trött och så sjuuuukt hungrig.. Frukost!

Jag sov så himla dåligt idag, tänkte på massa saker och vaknade hela tiden. USCH!

nemo saltat sobrius

Mini-Marina.



Jag har inget att säga förutom:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

nemo saltat sobrius.

Tråkig dag..

Det har varit en väldigt tråkig dag idag. Jag har bara suttit hemma, jobbat lite, tittat på fotboll (hatar Tyskland) och sedan.. ingenting. Mina systrar försöker muta mig med kärleksmums och myspys, men jag vet inte. Eller jo, jag vet. JAG SKA ÄTA! :)

Imorgon ska jag vakna tidigt, hoppa in i duschen, gå till läkaren och sedan jobba lite. Eller väldigt mycket jobb ska det bli imorgon. Typ, flera timmar.. WOW! :) HAHA... Domaren är sjukt avundsjuk på mitt jobb och sökte själv till den. Jag vet inte varför men det känns inte som ett jobb. Det känns som om någon kommer att dyka upp närsomhelst och skrika: HAHA, lurad! Att du skrev så många artiklar! HAHAHAHAHA!

Blir faktiskt ledsen när jag tänker på det för det skulle vara jätte skoj att få pengar och kunna njuta av sommaren, dessutom är det snart min syrras, mammas och Domarens födelsedag i september. Det blir även ett år för mig och Domaren i september, så det är mycket att ta i. Jag vill verkligen njuta :) Sedan ska jag försöka hitta en lägenhet och det kommer ju kosta en massa.

Men men, nu ska jag nog mysa lite med systrarna och titta på Anthony Hopkins (älskar honom). Han är så jävla cool.

nemo saltat sobrius.

Jobbar..

just nu jobbar jag och kollar på Simpsons. Härligt!!!

nemo saltat sobrius.

Jag fick ett jobb...

Jag fick jobbet.. Nu ska vi bara se ifall jag lyckas med det! :)

Kan vi alla hålla tummarna för mig?

nemo saltat sobrius.

Sex and the city.

Jag satt och läste Aftonbladet (inte direkt världens bästa tidning) och hittade en artikel om just Sex and the city. Längst ner finns det en kommentar som jag fastnade för:

" Det handlar inte om verklighet, utan om att filmen visar upp
kvinnor som korkade, utseendefixerade med mera."

Jag älskar SATC, verkligen, eftersom den är väldigt underhållande. Men är inte alla väldigt framgångsrika? Carrie blir ju extremt framgångsrik i mitten av serien, där hon nästan blir känd. Samantha har ju nästan alltid varit väldigt framgångsrik och stark kvinna, medan Miranda är ett bra exempel på att kvinnor kan vara självständiga och utan det typiska för kvinnor. Bröllop, rosa och blommor. Charlotte är ju flickaktig, men även hon har det bra och lyckas hålla sig på torra marken utan en man, hon är inte på något vis ekonomiskt beroende. Jag förstår inte vart det är tjejerna blir stämplade som korkade? Utseendefixerade, javisst, men vem är inte det idag? Det finns massa serier om killar som är totalt utseendefixerade, men det diskuteras inte om att de framställs som korkade och utseendefixerade.

Jag tror ingen tar SATC på fullaste allvar, utan det ses mer som en underhållning fylld med mode, sex och skratt. Inget annat.


nemo saltat sobrius.

Äntligen...

förstår jag vad jobbet går ut på! Eller ja, någorlunda. Det blev allt mycket lättare när jag besökte hemsidan. Men men, får se ifall jag får jobbet. De var ju intresserade, men man kan ju alltid tappa intresset. Hoppas inte!

Jaja, bra dag för oss alla hoppas jag!

nemo saltat sobrius.

Bild på vännerna :)




nemo saltat sobrius.

Vänner..

Så här är det. Jag har vissa vänner som jag bryr mig mer än andra. Jag har lärt mig genom åren att vissa vänner ÄR mer värda än andra, vissa bryr sig mer och engagerar sig i vännens liv. Jag har alltid haft svårt för att öppna mig för människor, speciellt då mina egna vänner. Sedan träffade jag en tjej som jag verkligen fäste mig vid, som jag öppnade mig helt och hållet för. Henne kunde jag berätta allt till och så var det i många många många år. Det var alltid jag och hon. Bästisarna.

På senaste åren växte vi isär (det är mer hennes åsikt, inte min) och hon bestämde sig för att bryta vänskapen helt. Av många anledningar, men mestadels är det enbart missförstånd. Jag hade valt att öppna mig helt för henne, att verkligen våga säga allt i tron att hon verkligen brydde sig. Det visade sig senare att hon totalt sket i det. Jag var verkligen ledsen över hur hon behandlade mig, vår vänskap och hur stolt hon var över att säga att hon skiter i min vänskap. Jag ville prata ut, försökte få henne att tänka förnuftigt för jag hade, har fortfarande, en förklaring till mitt beteende. I samma veva känner jag att jag har förlorat en annan tjejkompis, eftersom hon har visat tydligt och klart vems sida hon står på, utan att ha hört min version. Jag har konfronterat henne, men hon väljer att smita undan. Jag bryr mig inte, för jag vet att jag aldrig skulle behandla en människa på det sättet. En sak jag har lärt mig är att det är inte värt att kämpa för människor som inte ens kan ägna en halvtimme åt att prata ut och stå för det man har gjort!

Jag förlorade i vilket fall som helst min bästa vän, men jag fann något ännu bättre. Två otroligt underbara människor. Jag har länge känt Asrin och Soma, vi har haft våra fina stunder. De har faktiskt varit dem enda två tjejkompisar som jag aldrig har tjafsat med, som aldrig har sagt något negativt om mig. Som många vet har jag väldigt svårt att komma överens med tjejer och umgås hellre med killar. Men dessa två är annorlunda för de kommer direkt till mig och säger vad de tycker om mig. Ärlighet är något dessa två tjejer inte saknar. Jag vet att jag inte är världens bästa kompis ibland, då jag har problem med att öppna mig. På senare tid har jag känt att jag kan prata om vissa saker mer och att de lyssnar utan att tänka på annat. De koncenterer sig på mitt problem, diskuterar det och tycker absolut inte att jag tar för mycket plats. Jag gör samma sak för dem.


Nu har jag babblat massor, men jag är väldigt tacksam för dessa två tjejer för de kanske inte vet om det, men de gör sjukt mycket för mig. Tack vare Asrin och Soma så vågar jag öppna mig igen och dem stressar mig inte på något sätt. De är där för mig, som vänner ska vara. De går inte bara sin väg så fort problem dyker upp, utan dem stannar kvar och diskuterar. De säger vad dem har på hjärtat, de tar emot kritik på det bästa sätt som finns och de lyser upp min vardag. Dessutom älskar dem min pojkvän, trivs i hans sällskap och är supertrevliga mot honom. Jag får alltid frågor om hur det är mellan oss, hur han mår och hur det går för honom i livet och lyssnar på mitt svar.

Tack tjejer! :)

nemo saltat sobrius.

Krångligheter..

Jag vet att det är lite fult med min blogg just nu, då det är vitt och lila här och där. Jag ska försöka fixa det, men just nu är jag så himla trött så jag orkar inte pillra på HTML-koder. Ifall någon kan tipsa om hur jag gör allt vitt (där jag skriver inlägg) så får ni gärna höra av er! :)

nemo saltat sobrius.

Ahh..

Hemma, hemma och återigen hemma. Jag är vrålhungrig men finns inget att äta! Är det någon som har tips på maträtter som är enkla att göra? Men vet ni vad jag är riktigt sugen på? Kärleksmums och blåbärspaj! Det var så sjukt länge sedan! Mums! Jag älskar att baka, men det blir inget av det så himla mycket.

Iallafall så var jag i Kista då  med mina vänner och hämtade ut biobiljetterna till Sex and the city nu på lördag. Japp, jag ska gå och se den. Jag, som nästan varje tjej, älskar den serien och kommer säkert älska filmen enbart för kläderna. Jag har dock hört att Carries kläder inte är direkt att hurra för, men men.. Det återstår att se.

Idag tänkte jag bara kolla på matchen mellan Sverige och Ryssland... och ta det lugnt. Som vanligt. :)

nemo saltat sobrius.

Ändringar på bloggen.

Jag har ändrat lite på designen nu. Inte såå värst mycket men iallafall en liten ändring! :) Det blev lite för mycket lila, violett och så.. men men! Det är fint, tycker jag! :)

nemo saltat sobrius.

Saknar..

Skolan. Ni alla vill nog slå ihjäl mig just nu, men jag saknar det. Det är så tråkigt att inte göra ett piss, vara i Sverige och dessutom arbetslös. Jag har dock fått ett jobb, som skribent, men jag fattar inte vad det är man ska göra. Jag väntar tills Domaren vaknar och så får han tala om det för mig. Jag är sjukt trög.

Idag blir det Kista (Asrin ska klippa håret) och sen ingenting annat. Mögla hemma typ. :)

nemo saltat sobrius.

Tröst..



Eftersom jag inte kan få min älskling (klänningen) här hos mig så tittar jag på det här.
Tänk om det var så de gjorde hamburgarna?
Hur många av er skulle äta där?


nemo saltat sobrius.

Kär...

Idag var jag i stan med As och syrran (Soma kom senare) och jag gjorde misstaget att ta på mig en klänning som är alltför dyr för mig. Jag blev så kär... och jag hatar när jag blir det i klädesplagg för då kan jag inte sluta tänka på den. Den här var sjukt snygg, faktiskt. Jag tog några bilder men det blev inte bra men hittade den på nätet, nämligen på French Connections hemsida. De hade den billigaste i UK, dudes! (som inte har den i min storlek) men men.. Den är fin! Eftersom jag inte kan få den så kan någon annan som har råd att få njuta av den..



Det är rätt så öppet därframme och hela ryggen är öppen. Snyggt! Den är mycket snyggare ut i verkligheten och tyget är perfekt. Jätte skönt tyg! För er som orkar kan ju alltid åka in till stan och kolla in den.

nemo saltat sobrius.

Trött...

Jag är så sjukt trött... och måste somna snart. Jag vaknade ju tidigt idag för att följa med mor min till Danderyd Sjukhus och dessutom är tristessen oändlig. MSN krånglar och jag ger upp!

God natt era små filurer! :)

nemo saltat sobrius.

Ändra på bloggen.

Jag har börjat tröttna på min design, som jag förövrigt gjorde i paint. Jag har gjort en profilbild som jag gillar någorlunda, eftersom det innehåller en fjäril, haha. Nej, men funderar på den. Ifall ni ser en massa konstigheter på bloggen så är det jag som pillar på html-koderna.

Det är denna jag funderar på iallafall. Vad tycks? Den är lite enkel, but I like it simple. :)




nemo saltat sobrius.

Syrrans student.


Jag är inte alls nöjd med den, men gav upp när jag inte kunde finna vad som var felet. Ser ni felet? Vad saknas?


nemo saltat sobrius.

Hungrig.

Det var sjukt lätt att hitta till Danderyd sjukhus med bilen, men tillbaka vägen var svår. Varför? Det kan man fråga sig. Nu är jag vrålhungrig och siktar min mage mot kinamat. Favoriten. Domaren hade lovat mig kinamat igår, men som vanligt så sviker han mig när det gäller det. Det blev subway! Typiskt.

Dagens planering är att shoppa (eller ja, följa med syrran och titta på när hon shoppar då man själv är luspank), göra klart mitt PM, kolla upp flera kyrkogårdsjobb (haha!) och sen photoshopa lite, tänkte jag. :) Det är ju inte bra väder idag, så varför inte sitta hemma och mysa? Yey!

nemo saltat sobrius.

Sova ut? Nej.

Jag som så gärna ville sova, men måste göra en kompletteringsuppgift från ett seminarium som jag missade. Jävla syrrans student! Nej, det var värt! :)

Imorgon ska jag följa med mor min till Danderys sjukhus och dessutom får min syrra sina betyg imorgon. Jag håller tummarna och jag hoppas ni också håller tummarna! :) Efter det ska jag försöka hinna till Solna Bibliotek för de har en bok jag behöver till kompletteringsuppgiften men är osäker på ifall jag hinner eller orkar. Jag måste ha med mig Domaren för att han har lånekort, men jag kanske skaffar till mig själv.. jaja, vi får se. :)

God natt mina sötnosar :)

nemo saltat sobrius.

Mer photoshop!

Är det Domaren som kommer döda mig nu när ALLT är rosa med massa fjärilar? HAHA! :)


nemo saltat sobrius.

Photoshop!


Jag har precis börjat.. Så var snälla! :)

nemo saltat sobrius.

Hallå?



Är inte det ett tecken att någon borde köpa den till mig?
Stackars lilla mig!

nemo saltat sobrius.

Kamera.

Är det jag som längtar sjukt mycket till den här? Jag vill ha en riktigt bra kamera så att man kan ta massa fina bilder på dem man älskar, naturen och allt annat.





nemo saltat sobrius.

Barcelona.

     


Jag har glömt att visa dessa bilder. Magiska fontänen, som JAG tipsade om och lät mina reskamrater inte glömma det. Skröt som det som fan för det var faktiskt lyckat. Det var sjukt fint, jätte mysigt men inte så bra för de som inte gillar trappor. Men utsikten gjorde det värt det! :) Sedan får man se en vattenshow med olika färger och former. Jätte roligt var det, fast jag älskar allt med vatten upptäckte vi där borta.

ps. vissa bilder har datum, snarare felaktigt datum. Ignorera det. Det är bara Serdar som beter sig som sina landsmän.

nemo saltat sobrius.

Är det jag?

Som ska träffa min snart rumskamrat Asrin på tisdag? :) Hon har haft massa tentor nu och på tisdag är den sista. Jag tänkte åka in och träffa henne inne i stan (och hoppas på att Soma också är där!) och ja, bara mysa. Skojar bara, skvallra såklart! :)

Jag hoppas verkligen att Asrin flyttar till Uppsala, för hon har sökt dit. Vi får se vart hon hamnar och vart hon anser är bästa plats att vara på. Men det skulle vara toppen ifall hon var med mig i Uppsala, för jag och hon kan plugga ihop. Hon är sjukt ambitiös så hon skulle nog smitta mig också. Nästa termin kommer jag ha det riktigt tufft så jag vill ha mina ambitiösa vänner. Inga andra. :)

nemo saltat sobrius.

Varför?



Varför gör jag alltid sådär? Why?


nemo saltat sobrius.

En ny tavla..

Muhahahaha, jag har gjort en ny tavla. Liknar den lila-aktiag som jag gjorde till Emily. Den tänker jag dock inte visa.. Ännu! :)

Jaja, nu ska jag försöka få pappa att lägga dem jag är klar med i ugnen och sedan vänta på syrran för att se på matchen, Holland-Frankrike. Jag har köpt chips och har fått en massa dipp från Domaren, vilket nu känns onödigt eftersom jag bara blir fetare och fetare. Ojdå. :)

Ha det bäst så länge!

nemo saltat sobrius.

Hej..

Idag är inte direkt världens bästa dag, men men.. Det är bara bita ihop och fortsätta framåt. Eller hur?

Jag har suttit och lekt med leran ett tag nu. Det är bra terapi för mig, för det får mig att sluta tänka på allt annat. Jag har iallafall gjort en gris och en barndomstavla. När jag var liten så brukade min pappa ALLTID rita en massa berg, massa gräs och en liten röd stuga. Alltid. Så nu har jag gjort den, fast med lera. Det ser ut som om den var gjord utav en femåring, men jaja..

Nu väntar jag på att min lärare ska höra av sig för jag har TRE kompletteringar att göra och hon behöver förklara en hel del tydligen. Hon ville att jag skulle komma förbi själva Teologen men förklarade för henne att jag inte är i Uppsala för tillfället.. Fan. Men men, jag bara inväntar uppgifterna och försöker bli klar i helgen. Jag har ändå inget annat bättre för mig. Efter det ska jag börja läsa mina böcker och bara "njuta av sommaren".

nemo saltat sobrius.

Flera..

De andra sakerna jag gjorde var en muffins, en svamp och en Hello Kitty look-a-like som jag kallar den. Dessa har inte magneter, utan de är till för halsband. De saknar öglan, men dem har jag redo här bredvid mig :)

  

Vad tycks?


 

nemo saltat sobrius.

"tavlan"



Det här var ett utav sakerna jag gjorde idag utav lera. Jag måste säga att bilden gör inte den rättvis, för den är mycket finare i verkligheten.
Den är till Emily, som ni kanske förstår!
Jag ska snart lägga den i ugnen och lägga till en magnet, så det är alltså till kylskåpet.

Jag borde göra såna här och sälja. Undra ifall jag skulle tjäna på det? Hm? :)
nemo saltat sobrius.

Leran.

Jag har jobbat med leran i flera timmar nu.. Jag är helt slut. Eller ja, det gör ont i axlarna iallafall! :)

nemo saltat sobrius.

Att vara kort.

Det är hemskt att vara kort. Det förstod jag när jag stod i Kungsträdgården igår och trängdes mellan alla långa människor. Fyfan vilka långa människor det finns! Jag såg knappt något, jag fick jätte ont i fötterna och när det blev mål så glömde människor att jag fanns där och slängde sig över mig. Tur att Domaren och Ali var där för att skydda mig och min stora väska. Det var faktiskt läskigt.. tro det eller ej. Ja, då vet vi iallafall att nästa match ska ses hemma, bekvämt i min soffa, med chips och dipp, massa cola och värme! :)

Dessutom upptäckte jag att Domaren vet mindre om mig än vad främlingar gör. Främnligen bredvid oss visste att jag hejade på Ryssland, förutom Domaren. Skäms!
nemo saltat sobrius.

Emily i Barcelona-tröja.



Så himla söt!

nemo saltat sobrius.

Dåligt väder.

Jaha, nu är det dåligt väder.. igen. Jag måste säga att det inte är en sån stor sak för mig, egentligen. Nu har vi haft bra väder ett bra tag nu så det var ju förväntat att det förr eller senare skulle se ut såhär. Ovanligt? Nej. Så irriterande när folk ska gnälla hela tiden över att solen inte skiner hela tiden, men vad fan! Det går ju inte, så gör det bästa utav det istället. Hyr en film, gå hem till någon eller gå och ta en fika. Tro det eller ej, men det finns faktiskt ett liv utan sol! Det har ju bara gått en dag av det här vädret... Börja gnälla när det passerar två veckors period. Då kanske jag har lust att lyssna på gnället.

Anyway.. Idag ska jag och Domaren träffas, köpa några väsentliga saker. Eller, ja.. HAN ska köpa saker, eftersom jag är urfattig för tillfället. Insåg att hyran ska betalas nästa månad, och inte i slutet av augusti som jag trodde. Ojoj, stackars mig. Så nu måste jag hålla hårt i slantarna! :) Det har funkat bra för mig förut, så det bör nog inte vara så stora problem nu heller.

Senare drar jag vidare till min kusin Maria, där lilla Emily kommer att vara. Jag har tyvärr inte tagit fler bilder på Emily, för jag glömmer alltid kameran. Jag hatar när hon gör något helt underbart, eller ser extra söt ut och så upptäcker man att kameran är hemma. Som igår, då jag och hon skulle till lekparken så såg hon en liten hund. Hon började såklart skrika efter den med hennes gulliga röst. "Nämen titta, au au.." Det betyder hund enligt Emily. Hunden stod helt stilla och tittade på henne, då hon istället börjar skrika: "tom tom au au", vilket betyder "kom kom hund". Hunden verkar vara rädd och står fortfarande still. "Au au fill inte tomma till mig, han fill inte", börjar Emily säga och alla runtomkring oss börjar skratta. Emily verkar helt oberörd utav det och fortsätter förklara för mig att nästa gång så vill nog au au komma till henne.

Men men, ska nog äta nu innan jag möter upp Domaren. Njut av vädret nu ;) hehe..

nemo saltat sobrius.

Bilder..

Bilder från syrrans studentfest med familj och vänner kommer snart. Jag måste bara ordna upp dem, vilket det inte går just nu.

Idag hade jag planerat att göra mitt sista PM för distanskursen och en liten liten uppsats för andra kursen, lärarprogrammet. Sedan är jag klaaaaaaaaaaar! :) Då är det bara att njuta av sommar (eller ja, av tristessen) och vänta på höstterminen då jag börjar läsa historia. Det ska jag göra i två terminer, samtidigt som jag ska läsa spanska på distans som specialisering. Efter det börjar två terminer av VFU, vilket kommer vara så jävla jobbigt. Jag hatar verkligen VFU, de handlar om bara strunt. Det är bortkaste terminer... ÅH! Iallafall, efter det är jag ju klar!

Under VFU-perioden så hade jag tänkt läsa C-kursen på distans första kursen, och D-kursen nästa, så att jag kan söka till doktorandposten så fort som möjligt. Jag lär nog inte komma in, för jag har en stark känsla av det men då har jag iallafall både lärarexamen och magisterexamen i historia att luta mig tillbaka på. Jag kan ju försöka flera gånger och hoppas på det bästa.

Iallafall.. Så ser det ut för mig iallafall, men sedan vet man inte vad som händer i framtiden. Jag kanske ändrar mig helt och hållet!

nemo saltat sobrius.

Lera..

Snart ska jag börja med leran igen. Jag känner att jag behöver det, för det var så himla kul och dessutom har folk frågat ifall jag kan göra vissa saker, som "nallen" som liknar Hello Kitty, svampen, muffins och rosor. Roligt med att göra halsband, men nu har jag även försökt göra kylskskåpsmagneter! :)

Idag har jag nästan bara varit med Emily, men tyvärr glömde jag kameran hemma. Typiskt, eftersom hon var verkligen på sitt störda humör med världens sötaste klänning. Folk kom fram till mig och berömde klänningen, och sedan hörde jag vissa viska hur söt hon var! :) Hon är så underbar!

nemo saltat sobrius.

Mycket som händer...

Ja, systern min har ju tagit studenten och jag har haft seminarium i Uppsala så det har inte varit så mycket tid över till varken Internet, TV eller solandet!

I tisdags så åkte jag och Domaren till Uppsala, och vi sov över där. Jag hade semiarium, och jag kände att jag ville ha lite sällskap. Lite onödigt kändes det att Domaren kom då jag la mig strax innan tolv, och han runt fyra! Stackars satt och kollade på TV hela kvällen, eller så låg han och stirrade på mig. Jag vaknade till då och då, så jag vet vad jag snackar om!

Nästa dag fick han hämta upp mig från skolan, och så åkte vi raka vägen till syrrans student. Inte det heller var så lyckats, då jag och D var sura på varandra. Det var inte sådär jätte viktigt eftersom jag kommer knappt ihåg var det var om, så.. I vilket fall som helst så hann jag till syrrans student, firade och tog det lugnt med familjen. Torsdags var ju en massa spring, hit och dit. Jag hjälpte mamma med maten, fixade småsakerna som behövs men träffade även Soma och Asrin för lite lunch! :) Det var jätte mysigt och den tiden uppskattas alltid med dem!

Fredags var ju bara att ordna upp allting, hämta massa saker hemifrån oss till mormor (där allt skulle vara) och sedan så började folk dyka upp och där satt vi fram till ett. Mysigt! Domaren & co. var också med, och det var lite roligt att se hur nervösa de var. Domaren har aldrig träffat min pappa på det här sättet, utan det har alltid varit att pappa sitter hundra meter bort och vet knappt vem D är. Den mest nervösa var nog ändå Serdar, som såg ut som en stel pinne. Stackars lilla tönten vår!

Jag hade det jätte trevligt iallafall, och nu fick Asrin och Soma äntligen umgås med Suhel så pass länge att de åtminstone fick ett hum om hur han är. Det bästa var att de kom väldigt bra överens, och det glädjer mig!

Aja, nu ska jag försöka gå och väcka någon så jag kan få lite sällskap!

nemo saltat sobrius.

Barcelona-Valencia.

   

Jag & Domaren satt först längst upp och hade det mysigt i solen.

  

När de började spela så såg Domaren ut såhär, konstant!

       

Sedan visade det sig att min syster och Serdar hade platser bredvid sig som var tomma, så vi flyttade ner.
En massa mål gjordes under en matchen, kan jag lova!



 

Såhär såg vi ungefär ut när matchen var över. Jag ser helt död ut, men det kan vi ignorera för tillfället.



Ja, en bra match för Barcelona då, som tyvärr inte har haft sin bästa säsong.


nemo saltat sobrius.

Jag är coool..



Jag tog bilden.
Jag tycker att jag är grym.


nemo saltat sobrius.

Fånigt!

 

Jag är, som ni märker, bildkåt idag. Jag har suttit och kollat på massor med bilder, och bara längtat att få åka bort. Jag har suttit och kollat runt efter biljetter, till något varmt land. Jag såg den här bilden, och då ser ni hur fånig min pojkvän är. Jag har hittat flera bilder då han gör sitt lilla "tecken", vid flera tillfällen. Varke gång han gör det så tycker han att han är världens coolaste. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, finns det något att säga förutom att han är såååå himla barnslig? Kolla på mig, jag ser ju huuuur mogen ut som helst! (Titta inte på tidigare inlägg, annars brister hela mogenheten!)


nemo saltat sobrius.

Just me.



Jag tyckte den här bilden passar in bra. Jag är helt inne i mitt, och Domaren ser halvsur ut. Japp, that's us. Det är bara det att datumet är heeeelt fel. Det var under vår vistelse i Barcelona, innan vi skulle ut. Eller in. Jag kommer inte ihåg ifall Domaren tyckte det var OK att jag gick ut med den tröjan utan att han skulle uppfattas som pedofil. :)

Idag vaknade jag även upp med ett rött öga, och nej, jag snackar inte om boken! Det blir alltid såhär, varje sommar. Ett utav mina ögon eller båda i värsta fall blir illröda och kliar som in i helvete. Inget hjälper dessutom, hur mycket jag än försöker. Kan det vara pollen? Det känns som om det borde vara över nu, för jag har redan haft min snuva, förlorat rösten och huvudvärk. C'mon!

nemo saltat sobrius.

Bilden.

En barcelona bild som vi smågillar, jag och Domaren. För enligt Serdar så ser det ut som om jag veeerkligen vill ha Domaren, nu nu nu!



nemo saltat sobrius.
RSS 2.0