KÖRKORT!!!

JAG HAR TAGIT KÖRKORTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


nemo saltat sobrius.

Dålig dikt.

marina marina marina

du får mig nästan att börja grina

marina marina marina

du får mig att börja smila

marina marina marina

mina barn är dina


Är det någon som kan förklara varför jag fortfarande är tillsammans med honom?

nemo saltat sobrius.

Dålig dag.

Det har varit en jobbig jobbig jobbig dag. Massa tjafs från höger och vänster. Jag fattar inte vad det är med folk?!

Det hela började med att jag skickade minst hundra SMS till Domaren där jag talade om vilken idiot han är, hur mycket jag hatar honom och att jag aldrig vill se honom igen. Varför? Jo, för att han lovade en sak som han inte riktigt höll. Att jag vägrade säga vart han skulle är inte viktigt. Jag var arg.

Dessutom fick jag ett dåligt besked från något som har varit väldigt aktuellt i flera år nu. Det känns skönt att veta exakt vad det är nu, och hur man ska kunna hantera det. Men jag tog det ändå hårt. Jag vet inte, jag är en sån person. Denna nyhet, som jag helst inte vill tala om, gjorde inte saken bättre för Domaren. Nu var jag ännu mer arg över att han inte var där och tröstade mig. Vi började diskutera en massa kring detta, men det känns ändå ledsamt för mig. Jag vet att det inte påverkar honom, oss eller vår framtid men det svider ändå på något sätt.

Sedan har vi två andra tjafs som egentligen är helt onödiga. Den första, där det handlar om två personer som står mig nära var ju jobbigast. Jag önskade att man kunde samtala på ett lugnt sätt och därmed komma fram till en lösning. Jag önskar att det var så lätt. Jag önskar att du (tänker inte nämna namn) kunde växa upp, förstå vad som ÄR det viktiga och gå efter det. Vi kommer alltid vara här, men du måste också börja kämpa.

Det andra tjafset då var helt onödigt och ett stort jävla missförstånd. Jag har en vana att prioritera vissa människor före andra, men aldrig familjen. De har sin egen kategori som ingen kan ta platsen på, men vissa gör inte så. Det har jag förstått nu och även accepterat för länge sen. Varför folk ska ta upp det NU förstår jag verkligen inte, och att de ska göra en stor sak av det hela är så jävla löjligt. Jag har lagt det bakom mig, de andra som är inblandade har lagt det bakom sig. Varför ta upp det nu? Människor uppfattar vissa situationer på olika sätt, och man lär sig acceptera det. Inget mer om den saken, tack!

Åh!!!!! Jag är så trött på allt. Förlåt för felstavningarna som är väldigt många idag. (de brukar ju vara många, men inte såhär pass)

nemo saltat sobrius.

ÅH!!

Typiskt. Jag har suttit och laddat upp 50 bilder för framkallning och så skiter det sig. Jag kan kort nog säga att detta kommer inte vara min vecka idag. Så jävla mycket skit jag har planerat och jag vet inte hur jag ska tackla det hela. BLÄ! Sedan har jag och Domaren inte lyckats matcha våra tider med varandra så vi kan prata, vilket det oftast händer under veckodagar. Typiskt.

Enda positiva är att Emily nu är tillbaka och det känns skönt med hennes barnsligheter och Nalle Puh tittande. Jag älskar verkligen att ha henne i närheten.

nemo saltat sobrius.

It reminds me of you.


It reminds me of you.
Sweet, innocent and lovely!
nemo saltat sobrius.

I Camp Nou!

  
 
 


  
 
nemo saltat sobrius.

Bästa pojkvännen?

Hell yes!

Jag köpte:

 och


och valde bort resten... för senare köp! Då tänker jag mest på klockan då, eftersom det också var ett utav Somas val. Jag tvingade henne att välja åt mig!

Men fick reda på att min söta Domare hade köpt kistan! :) Jag hatar att han ska spendera pengar på mig, verkligen hatar. Jag vill alltid göra något för honom men möter alltid starkt motstånd från hans sida. Men man kan ju inte direkt säga att han inte är underbar? Han är underbar.

nemo saltat sobrius.

Problem.

Jag har ett problem. Ett stort.

           


Dessa två har jag haft "mitt öga" på ett bra tag. Men jag är osäker på armbandet eftersom den är för dyr och det är lite konstigt att jag ska köpa ett "I love you" armband till mig själv. Jag kan nog köpa en till syrran dock... Hm? 

Men jag är fredlig av mig så halsbandet blir definitivt av!

  


Lilla grodan följer med mig, utan tvekan! Det är INTE den grodberlocken jag har letat som en galning efter, men det får duga. Jag har tjatat på kyssjohanna.se ett bra tag nu och jag börjar känna mig pinsam. Man kan nämligen ta bort grodan från kedjan och ha den i en halsbandskedja, vilket jag har! :) En groda!!!! :)


  

Måste jag säga något?
Disney + Marina = Sant.
Den är så söt och gullig. Synd att man inte kan ha något eget i halsbandet, för då skulle jag vilja ha något betydelsefullt. Fast.. man kanske tappar bort då? Den är lite dyr för mig, men den är faktiskt rätt så fin. Jag tycker itne ens om guld heller, men fastnade för den.Mamma klagar på att jag aldrig aldrig har klockor på mig, men det här var ju sjukt snygg!
Dessutom är det jobbigt att alltid tvingas ta fram mobilen för att kolla på tiden, men men..
Den är inte heller så dyr, runt 300 kronor.

Mitt problem är att jag vill ha dessa saker, till priset av 1400. Jag är student, och arbetslös under sommaren. Ska jag leva småfattigt under sommaren men njuta av dessa ting eller ska jag fortsätta drömma om dessa ting och kunna unna mig bad, mat, festivaler och festande under min ledighet?

nemo saltat sobrius.

Utgång i Barcelona.

    
Barcelona, feststaden!

nemo saltat sobrius.

Färgade popcorn!

    

Barcelona har färgade popcorn!!!!!!!
Synd att det inte var gott!
nemo saltat sobrius.

Uppdaterar sällan.

Jag uppdaterar väldigt sällan upptäcker jag och då tappar man massor av läsare. Men men.. jag har haft mycket att göra. Det är jobbigt att vakna 6 på morgonen, vara hemma runt 5 och sedan göra de alldagliga sakerna som att plugga, skriva PM, rätta prov, göra prov, gå igenom sina genomgångar, skriva arbetsschemor. Dessutom ska man hinna träffa pojkvännen, vänner och släkt. Mycket att ta i, men jag ska erkänna att jag gillar det. Jag älskar att ha mycket att göra, och att alltid vara igång.

I vilket fall som helst fyllde lilla Emma år för några dagar sedan, och vi firade henne igår. Jag kan nog säga att det var en utav dem bästa kvällarna jag har varit med om! Det var så himla roligt, skoj och ja.. Bra! :) Det var trevligt med syrran, Emma och Åsa och samtidigt väldigt trevligt med pojkarna också. Det kändes som om allt blev så klockrent, och "klickade" ihop förutom att Åsa och Resat gick hem lite för tidigt. Men men, kul var det iallafall! Jag tror att jag har några bilder, fast kameran är hos Domaren.

Jag kan ju passa på att säga att jag verkligen uppskattar Domaren och att han är en stor del av mitt liv. Jag vet att jag kanske var lite för full igår, hoppade runt (som jag alltid gör) och dansade för fullt medan han fick ta hand om allihopa samtidigt som han kollade läget med sin lilla syster, som var hemma. Förlåt, älskling!

nemo saltat sobrius.

Ännu mer.

How do I go from here to there?

nemo saltat sobrius.

More!

Idag hade vår skola Friluftsdag med 6-9 klasserna och det var så himla kallt! Jag höll på att frysa till döds och ännu mer synd var det om eleverna. De frös som bara den och vissa av dem hade bara shorts på sig... tyckte så synd om mupparna! :) Tyvärr var inte vår enhet, den röda, men men.. Vi var på god väg att göra det faktiskt, men vi tappade ledningen under stafetten då vi tappade pinnen två gånger. Förutom vädret så var det faktiskt jätte roligt och trevligt!

Tänkte slänga in några bilder sådär snabbt... Från Barcelona såklart! :)

  

Det var en liten marknad med otroligt goda frukter! Allting var så fräscht!
På bild 3 så kan ni se hur mannen poserade framför kameran! :)

nemo saltat sobrius.

Camp Nou tour.

             


nemo saltat sobrius.

En del..

Jag har valt att stänga av denna del för att jag behövde skriva av mig men kände att jag inte direkt vågade dela med mig.

nemo saltat sobrius.

Älskade namn.

  

Är det jag och min syster som älskar våra namn? 

nemo saltat sobrius.

Bussbiljetten.Vår buss/tåg biljett! :)

nemo saltat sobrius.

La Sagrada familia.

    
  


Vi bodde rätt så nära denna kyrka, vilket inte var helt fel. Den var otroligt fin och väldigt detaljrik. Dessutom visste man att man var nära hemma när man väl såg den. :)


nemo saltat sobrius.

Flyget.

Nästan alla vet att min syster Dar är flygrädd, och det är rätt så roligt att se henne helt skakig innan. Domaren försökte, med alla medel, att lugna ner henne men det var kört faktiskt. Hon var rädd. Till sist gav grabbarna upp och började reta henne istället, vilket jag tror fick henne att lugna ner sig mer. Hon lyckades iallafall titta ut och ta två bilder.

 

nemo saltat sobrius.

Ska nog sova...

Dags att somna in... och nej, har inte pluggat såååå mycket. Jag var i biblioteket ett litet tag med As och imorgon ska jag försöka vara där vid 12 fram till sex på eftermiddagen. Jag får missa solen imorgon, men men... Jag måste fixa den här tentan nu!

Dessutom måste jag sätta ut bilder på Barcelona och allting! :) Det sker snart, snart.. Lovar! :) Det känns inte som om vi har varit där faktiskt.

Men men, God natt allihop!

nemo saltat sobrius.

Jag & Domaren.

Jag tänkte lägga in en bild på mig och Domaren innan jag drar till körningen. Det är ett dubbelpass idag så det kommer bli kämpigt, men men.. Det är bara att köra på, andas in och längta till det där kortet. Sedan blir det biblioteket med As, och plugga på. Det är bättre ifall jag pluggar med henne så jag sätter igång annars hittar jag på en massa annat att göra under tiden.

image137

Jag tror att jag var smått påverkad när denna bild togs
för jag kommer inte ihåg den direkt.

nemo saltat sobrius.

Arg.

Jag är bara så arg.
Jag vet inte varför,
men jag är bara sjukt arg!
Jag hatar allt just nu.

nemo saltat sobrius.

Fint väder.

Idag och några dagar framöver lär det vara sjukt fint väder.. Hej Domarens terass, säger jag bara! :) Speciellt på söndag för då är det 26 grader! Yey! Men jag har ju tenta nu på måndag så jag bör nog plugga, fast jag tänkte plugga nu en liten stund och sedan vid sex tiden ett par timmar. Det bör räcka varje dag för jag orkar inte göra om den, jävla tentskit.

image136

Bjuder på första bilden från planet till Barcelona.


nemo saltat sobrius.

Trött.

Jag är så jävla trött på allt och alla. Jag förstår inte varför folk inte bara kan ta avstånd, låta mig andas och dra härifrån. Jag fattar inte varför folk ska pressa mig hela tiden, eller att de aldrig blir nöjda. Jag är inte bra på något, och alla är jävla duktiga på att visa det.

Jag hatar folk som inte kan visa kärlek, ödmjukhet och ägna en liten stund för någon som de älskar. Jag förstår inte varför man hellre tillägnar sin tid på att kritisera och klampa ner på någon när man egentligen kan göra vardagen hundra gånger bättre med att visa den positiva sidan. Jag förstår inte heller varför vissa människor inte kan lägga sin själ på en människa, en som man älskar. Jag fattar inte varför ingen kan komma till min räddning, att få mig känna speciell för en gångs skull och få mig att må bra. Jag förstår inte vad jag måste göra för att, för en gångs skull, vara någons prioritering ett. Att vara allt för den personen.

Jag fattar inte varför jag är så annorlunda. Jag är villig att offra allt för att göra dem jag älskar lyckliga, och då menar jag verkligen allt. Jag skulle kunna ägna hela min tid, energi och pengar för att få dem jag älskar att känna sig uppskattade. Jag kräver inte ens mycket, utan jag vill bara ha den lyckliga känslan som tydligen finns hos varje människa. Den saknas tydligen hos mig.

Dessutom kom jag från Barcelona idag, och det var en toppen resa som fick mig att andas ut. Men så fort man kommer tillbaka så förstår man att man inte alltid kan leva i en bubbla. Livet fortsätter oavsett vart man än är, och jag vet faktiskt inte hur jag ska stoppa det. Jag är inte deras favorit, jag är inte gruppens favorit, jag är inte hans favorit. Jag är inte ens min egen favorit.

nemo saltat sobrius.

Birthday.

image135


30 april fyllde lilla söta Asrin år! :)
Ett utav de finaste personerna jag känner.
Hon är där för en, lyssnar på en och dömer aldrig.
Hon är bäst och MIN sötnos!

nemo saltat sobrius.

Wall.

image134


nemo saltat sobrius.
RSS 2.0