Paris...

Snart ska jag resa iväg till Paris. Det känns rätt så härligt, faktiskt.. Jag och syrran satt och kollade upp allt vi ska göra, kom fram med många olika saker. Jag vill allra helst se Monets trädgård, men vet inte om det blir så. Den ligger en bra bit bort, så.. Men vi kan ju ägna en halv dag åt den, för jag tror att den är värd det och så är det "det enda" som jag vill göra. Haha! :)

Ja, vi är iallafall nästan klara.. Ska bara hoppa in i duschen, äta och växla pengar. Sen for jag iväg! Samtidigt gör min Domare en tenta, så jag tycker att alla borde hålla tummarna för honom!!

Men men, vi ses på onsdag (eller torsdag då!).

nemo saltat sobrius.

Klänning



Gillar verkligen klänningen till vänster!



nemo saltat sobrius.

Oj oj oj..

Grekland klart.. Eller ja, läst igenom iallafall. Woho! :) Jag ska be Domaren att förhöra mig när han är här, under pauserna (fotboll). Jag ska plugga och äta (pizza) och han ska titta på tv, för att det är sista dagen vi kan ses innan jag åker till Paris. Så, vi har valt att bara vara i samma rum.. haha. Det räcker, känns som om man bor ihop då.

I alla fall, snart är han här och jag tänker gå igenom Grekland igen. En annan sak.. Jag har alltid velat forska, men på senare tid har det varit lite skakigt kring det. Jag är inte helt säker på det, men främsta intresset låg på folkmord, lite mer om Maos tid då. Men jag vet inte, det börjar luta sig mot Sparta. Det intresserar mig rätt så mycket faktiskt, men vi får se... Jag vet inte ens ifall jag kommer orka att forska, eller snarare att försöka hundra gånger med att komma in i doktorandplatserna.

nemo saltat sobrius.

Plugg, plugg och mera plugg...

Det känns sjukt jobbigt att sitta här och plugga, medan mamma och syrran är hemma. De har även köpt mina bågar, som jag så gärna vill ha. Så fort jag får bågarna så ska jag springa ner till Optikern och ta tag i det nu. Nu har mina ögon sagt ifrån, ordentligt. Jag tror att jag även har fått lite sämre syn än vad jag hade för ett år sen, men men.. Det är sånt man får ta när man är lat :)

Jag har iallafall gått igenom första jägar- och jordbrukssamhället. Det har fastnat hur lätt som helst för att jag tycker verkligen att det är intressant hur civilisationer växer fram. Sedan har jag lärt mig en hel del om Mesopotamien och Egypten, men det har varit så sjukt svårt med ALLA konstiga namn och städer. Jag vet inte ens om jag har fått in allt ännu... I vilket fall som helst så har jag nu lärt mig om Indien (vilket var lätt då jag tidigare har lärt religionshistoria) och sedan Kina, som var ganska lätt att få in... men tror att jag har glömt bort. Nu ska jag hoppa in i Antiken, men jag måste bara säga att jag önskar att jag levde på den tiden. Att jag var då en spartansk kvinna, för de hade mer frihet än grekiska kvinnor. Jag älskar deras dräkter.. haha.

Men nog snackat, ni får ju BARA text nuförtiden för att jag saknar kamera. Snart, snart..


nemo saltat sobrius.

Någon jag saknar..

Jag har inte så mycket kärlek till vissa människor (riktar mig mot en viss grupp då..) men vissa älskar jag verkligen mer än andra. Lara är den personen som jag prioriterar först av alla, i alla lägen. Hon är den normala, den snälla och godhjärtade. Hon är, till skillnad från alla andra inte byggt på ren skitsnack. Därför älskar jag henne och längtar till den dagen då jag får träffa henne igen.






nemo saltat sobrius.

Hunken min.




Läcker jägare, otroligt snygg i den här filmen.
Filmen 10,000 bc var ju hur bra som helst!
Älskar den.


nemo saltat sobrius.

Filmer.

Jag gick inte på seminariumet idag då jag tyckte att det är bättre att jag slösar min tid hemma. Jag har får några extra timmar på mig att plugga, bara jag tar tag i det då. Vilket jag inte gör då. Jätte irriterande är det iallafall.

Igår hann jag med sex frågor, idag är målet detsamma. Måste, måste, måste. Men jag ska försöka hinna se en film som jag har laddat ner. Alla är förknippade med vad vi pluggar till så på mina Downloads kan vi hitta 10 000 bc, Alexander den Store, Troja och 300. Yey! :)

Får se om jag hinner idag. Imorgon kommer även syrran och mamma hem, efter två långa veckor. Jag kommer tyvärr inte kunna träffa dem på ett tag, men nu kan jag iallafall prata när jag vill med dem. Jag ska försöka få syrran hit på onsdag eller så, mest för att hon måste ta min väska (resväska) och hämta några böcker till mig innan vi åker iväg till Paris. Ja, Paris är nära.

nemo saltat sobrius.

En rolig historia.

Alarmet började tjuta klockan åtta på morgonen, men jag hade verkligen INGEN lust att gå. Jag försökte få mig själv att kliva ur sängen, men det gick inte. Jag ville verkligen inte missa detta seminarium då ämnet bland annat var slavsystem i Greklan förr i tiden, som jag då inte är så säker på. Efter en halvtimme lyckades jag slita mig ur sängen, borsta tänderna, klä på mig kläder och sminka mig. Jag hade lite tid över så jag startade min dator, fast då fungerade inte Internet. Jag tänkte: "Men äh, jag ska ändå dra snart ju..." och tänkte skippa att öppna Internet, men av någon anledning kröp jag ändå under skrivbordet och fixade lite med sladdarna. Voila, Internet fungerade. Jag loggade in på MSN och hade fått ett mail från vår "huvudansvarige".

"Dagens seminarium är inställt".


Av med kläderna, bort med sminket och in i sängen blev det. Nackdelen: Jag har inte gjort ett skit sen dess.

nemo saltat sobrius.

Klockan.



Klockan som Domaren fick av mig på vår ett årsdag
.

nemo saltat sobrius.

Lördagen.

I lördags var det mysigt att vakna upp till min Domare, faktiskt. Det kändes verkligen ovanligt, fastän vi har gjort det ett par antal gånger. Vi gick för att luncha, sen storhandla (igen) fast då lite mer tekniska saker som till hans bil, min bil och min dator. Det var i alla fall väldigt roligt, det kändes som om vi vore gifta (haha!). Sedan blev det O'learys eftersom det var match och Domaren ville verkligen gå på den, men annars skulle vi ha gått på en restaurang som någon rekommenderade, men men.. En annan gång :) Sedan var det söndag, and off he went.

Det kändes så sjukt tomt. Jag blev rätt så ledsen när jag kom in i mitt rum, speciellt då jag skulle lägga mig. Sängen ÄR stor, men då kändes den liten och tom. Jag kanske låter fånig, men det blir så när man lever ensam. Man uppskattar små saker allt mer.

En annan sak som jag tänkte på var hur mycket jag och Domaren uppskattar våra stunder med varandra. Vi har väldigt sällan dessa stunder för varandra, helt själva, men någon dag kommer vi ju flytta ihop och då kommer varje dag vara "en stund" för oss. Kommer vi då vara lika gulliga, pussa varandra på kvällen medan den andra sover och älska varandra allt mer efter varje morgon? Många som är gifta säger att den där "jag är så kär" känslan försvinner, men gör den det? Jag har varit tillsammans med Domaren i ett helt år (och en dag!) men jag har fortfarande den pirrande känslan i magen. Det återstår att se då.

nemo saltat sobrius.

Fredagen.

Han kom på fredag, rätt så sent faktiskt. Jag hade ordnat upp allt, var stressad som bara den och till slut satt jag bara och väntade. Jag gick ner, hoppade in i bilen och så körde vi till Willys där vi handlade stort. Allt möjligt hamnade i vår vagn, faktiskt. Dyrt blev det också, men det var det värt! Vi hyrde filmer, "Click" och "På Smällen". Jag kan då säga att Click var inte all that, utan jag tror att jag somnade till då och då. Jag har sett den tidigare, men jag blandade ihop den med Bruce Almighty (stavning?).

Det var så mysigt, men jag var så sjukt trött att jag somnade jätte tidigt, men vaknade till av att Domaren klev in i sängen. Det var en sån härlig känsla, att ha honom nära mig. Jag älskade det, att vakna till på kvällen och se att han ligger brevid mig. Det var ju trångt, ibland störde han sig på mig och jag var arg för att han tog hela täcket till sig, men det ordnade sig. Vi ville bara vara nära varandra.

Jag gav honom hans födelsedagspresenter. Jag hade köpt en Simpsons klocka, den där Homer följer ölburken hela tiden. Han har redan en, men det tänkte inte jag på.. men men, vi får se hur vi ska göra det. Jag ska försöka övertala honom att lämna tillbaka den och köpa det jag tänkte köpa innan, nämligen en tavla där Domaren LIKNAR Homer Simpsons. Jag köpte även filmen Simpsons, vilket var en succé för att han blev verkligen glad. Sedan hade jag valt en favorit bild på Homer, lagt in den på photoshop och skrivit med fina bokstäver "boss" på den. Domaren, av någon underlig anledning, älskar när jag kallar honom för det. Denna bild med texten hamnade på en  mugg då.

Jag hade tänkt vänta med "ett årsdagens" present, men jag kunde inte. Så jag gav det, direkt. Jag hade köpt en Hugo Boss klocka, som han verkligen ville ha. Eller, han tyckte att den var fin och han hade letat efter en sådan. Jag har tyvärr inte en bild på denna dator, men jag ska lägga ut imorgon. Den är fin och den passar min Domare perfekt! Jag älskar att ge ut presenter, speciellt när det är till Domaren. Han blev så glad, vilket gjorde MIG glad.

Jag älskar dig, S.

nemo saltat sobrius.

Perfekt...

Han har åkt nu. Det var en perfekt helg.

Fan att det är över... Kommer sakna honom, att ha honom liggandes brevid mig varje kväll, varje morgon.

nemo saltat sobrius.

Stressigt.

Idag vaknade jag och var såååååååååååååååååååååååååååååååå trött. Ville verkligen INTE dra till seminariumet, men jag lyckades gå ur sängen och vidare. Väl framme i skolan (och det var så sjukt kallt att gå dit) så satt jag där från 9-12 och sa ingenting. Jag är inte den personen som snackar mest på dessa seminarium, fastän jag kan allt. Jag pluggar innan, läser texterna och har verkligen förstått det hela... men jag säger ändå inte ett enda ord. Jag förstår inte varför jag är så blyg, eller snarare rädd för att säga fel.

I vilket fall som helst så rusade jag till stan efter seminariumet och försökte hitta något till mig, vintrigt. Jag fryser, har knappt några strumpor kvar och är i stort behov av tjocka tröjor. Ja, jag hittade iallafall ingenting. Allt var antingen för dyrt eller för stickigt. Jag har även hunnit städa, ta en lååång dusch och bytt lakan på sängen. Idag kommer Domaren hit, första kvällen i det nya rummet. Jag är bara rädd att jag kommer somna sååå himla fort, och jag har inte ätit något heller. Två små mackor på morgonen och en liten cookie nyss med lite vatten. Nothing else.

Nu ska jag bara fixa till mig lite, ta på mig kläder och vänta på Domaren. Kanske sova lite? Hm...

nemo saltat sobrius.

En bra dag.

Idag hade jag en föreläsning (som jag faktiskt har saknat lite!), sedan var det stan med min kusin. Vi gick runt lite, men jag köpte inget speciellt. Jag köpte kräm till mina fötter, som inte mår så bra just nu. Det var allt, är lite stolt över mig själv. Jag såg en jätte fin klänning dock, som jag funderar på... så vi får se hur det blir imorgon. Efter lite shoppande så fikade vi, ett bra tag. Hennes muppiga pojkvän (jätte snäll!) kom, samt några av min kusins vänner som jag har känt ett bra tag, det var dem jag festade med första gången jag klubbade.

Efter fikandet blev jag bjuden hem till kusinens pojkvän på mat.. eller han kallade det för "tjocka pastan" som var så sjukt god och sedan fick jag uppleva "Big Love" serie som var lite annorlunda, men bra! Det handlar om en man som har tre fruar och ja.. Sånt!

Det var bra dag idag, imorgon blir den nog bättre eftersom Domaren kommer över.

Innan jag går och lägger mig så vill jag bara säga att jag saknar min familj, speciellt min pappa. Jag hatar att han är på sjukhuset, medan jag är här och har det bra. Jag önskar på något sätt att det var jag, och inte han som låg där. Jag hoppas han blir frisk snart, vilket läkarna är osäkra på. De kanske ska göra ännu en operation, men jag undrar verkligen om min pappa orkar med att ligga där i två veckor till. Han håller på att bli galen, men jag ska försöka åka in på måndag... Vi får se.

nemo saltat sobrius.

Birthday!

Jag vet att det är en dag av sorg för de flesta, men det är trots allt min älsklings födelsedag!!!!!!

Grattis älskling!

 


Då jag tyvärr inte har photoshop för tillfället
så får det bli en gammal klassiker. :)

nemo saltat sobrius.

Uppsala.

Jag är tillbaka, hem igen. Lilla Uppsala. Jag kom väl fram runt fem tiden, såg att vi hade fått ett nytt bord. Jag erbjöd mig själv att hjälpa. Jag och en annan korridorare fixade bordet, men han skruvade till då och då för att jag är inte stark nog. Pyttsan! Det tog sin tid, men nu har vi ett bord iallafall, vilket är skönt. Ett stort bord, som passar perfekt till korridor middagen som vi tydligen ska ha på söndag. Roligt värre!

Jag träffade även på Marina och Olle, fikade lite. Det var mysigt, faktiskt. Nu sitter jag här och förbereder mig för den sista föreläsningen innan seminarium, sedan tenta. Nervöst. Jag måste sätta igång att plugga på allvar nu. Imorgon blir det nog plugg nästan hela dagen, även fredag (eller iallafall fram tills Domaren kommer för att sedan börjar vår helg tillsammans!!). Yey! Jag längtar att ha honom i tre dagar, för mig själv.. Som det egot jag är. :)

nemo saltat sobrius.

Besviken.

Idag åker jag till Uppsala, kanske lika bra det. Jag vill ju helst vara med min pappa, men läkaren säger att han kanske får åka hem redan på fredag. Vi får se hur det blir, men annars är det skönt att komma bort och jag antar att vissa andra människor kanske tycker att det är skönt att jag lämnar Stockholm ett tag.

Jag har aldrig varit en människa som är arg länge, för jag släpper saker och ting väldigt snabbt. Men jag har upptäckt att det måste nog ta ett slut, att jag någon gång måste förstå att folk inte kan göra precis som de vill hela tiden. Jag syftar på en viss händelse, och allt jag har att säga är att jag är inte arg, ledsen eller upprörd. Bara besviken. Men ju längre tiden går så lär man känna människor, hur de fungerar och hur de kommer att vara. Jag antar att jag har lärt mig det nu och tänker anpassa mig efter det. Jag tänker behandla folk såsom de behandlar mig, men en sak jag ALDRIG kommer att göra är att prata skit om någon, någon som står mig nära.

Jag har alltid varit en person som inte kan vara tyst om mina åsikter. Jag kan visa och säga hur jag känner till en annan människa, vilket inte alltid uppskattas, men det är inget illa menat. Jag tycker bara inte om att man ska vara falsk, otrevlig utan någon anledning och gå bakom ryggen på folk som man kallar människor. Men jag kommer alltid att vara ärlig, oavsett vad,  för att jag anser att det är en bra sida hos mig. Jag har inte många bra sidor, men min ärlighet är en stark sida hos mig som jag inte kommer släppa taget. Jag tänker inte sänka mig lika lågt som andra och prata skit när jag kan säga det öga mot öga.
nemo saltat sobrius.

Ibland vet man..

Man vet att det är rätt när man försöker gå sin väg på grund av rädsla, men han släpper aldrig taget om en för att han vet innerst inne. Han vet allt. Så underbart härligt.

nemo saltat sobrius.

Hemma.

Vi kom hem nyss från sjukhuset, men vi körde förbi Lidl och köpte lite små saker som behövdes. Imorgon åker jag ju till Uppsala igen, för nu känner jag att jag har missat rätt så många viktiga föreläsningar. Idag missade jag två styckna som jag verkligen känner att jag borde ha gått på, för Greklands och Atens slavsystem... nja, är nog inte så insatt i det och boken som handlar om det ÄR SÄMST. Tråkig, ingen ordning alls och författaren har nog valt de svåraste orden han kunde finna. Man förstår ju nästan ingenting. Jaja, det hjälper inte att klaga.

På fredag kväll börjar vår helg också, då vi ska vara med varandra i tre dagar. Det känns verkligen som om det behövs då vi knappt har hunnit ses de senaste dagarna. Han jobbar, pluggar och tränar nästan VARJE dag så det blir ju lite tid över för mig, vilket irriterar mig såklart men det är inget man kan göra något åt. Han jobbar ju för att hjälpa sin pappa (och även Domar jobbet), pluggar gör han för att han måste (och det är något som jag vill att han ska satsa på helt!) och sedan träningen, handboll, som ja.. Som han älskar. Jag älskar inte den, för jag tycker den tar för mycket tid och han får inte den uppskattningen utav sin tränare, som han borde få, men man ska göra det man älskar. Eller hur? Jag tänker använda mig utav kliché motto och säga att så länge han är lycklig, så är jag lycklig.


nemo saltat sobrius.

Emily.





nemo saltat sobrius.

Idag.

Idag börjar vi närma oss, vår mini helg. Min och Domarens, då. Jag är fortfarande kvar i Stockholm, hade jätte jobbiga drömmar om ALLT. Jag ska nog kila iväg till pappa om några timmar, stanna där ett bra tag och jag tror att jag tar med mig lite plugg dit. Det är trafik idag runt fem-sex tiden (eller vilken tid är det?) så jag vill inte hamna mitt i. Jag hatar att köra bil, ännu mer när det gäller att köra i trafik. Usch.

nemo saltat sobrius.

Länge..

Det var ett tag sen man skrev här, men men... Är som sagt i Stockholm och kommer nog stanna här fram till tisdag då min pappa fortfarande ligger på sjukhuset. Han ska tydligen få stanna ytterligare en vecka, vilket min pappa absolut inte tyckte om. Han har det jätte tråkigt så jag försöker vara där så ofta (och så länge) som möjligt, men han har ändå en massa tid över, när vi går. Besökstiden är ju från 13:00 - 19:00, men det är otroligt tråkigt på ett sjukhus. Jag har alltid alltid alltid hatat sjukhus och gör verkligen ALLT för att undvika det. Men men.. jag har nog fått nog av sjukhus för flera år framåt.

Nu ska jag fortsätta plugga, komma ifatt lite då jag kommer missa tre viktiga föreläsningar. Usch! Hatar det.

nemo saltat sobrius.

Frågor.

Jag har försökt svara på några frågor som har med tentan att göra, även seminariumet. Fyyyyyy, jag fattar ju ingenting! Detta kommer bli illa, verkligen illa! Vad jobbigt. Jag har svarat någorlunda okej på två första frågorna, men tredje har jag fastnat på. Jag vill inte ens tänka på vad de andra 30 frågorna kommer göra mot mig.

Imorgon åker jag iallafall hem till Stockholm. Jag tänkte dra och besöka min pappa en stund på sjukhuset, sen drar jag och Domare till cirkus ifall han lyckas hämta upp biljetterna. Vi får se. Sedan blir det plugg med Asrin och Soma, hoppas jag. Jag måste stanna kvar i Stockholm måndag och tisdag för att pappa inte vill att lillsyrran ska vara hemma ensam. Jag missar tre föreläsningar, men jag får väl ta igen dem på något sätt. Plugga extra hårt?

Efter denna helg så är jag närmare ett årsdagen. Då kommer Domaren hit på fredagen, stannar här fram till söndag. Yey!

nemo saltat sobrius.

Bra föreläsningar

Idag hade vi en bra föreläsning, man ville bara veta mer och mer. Det handlade om Antiken, så det var ju en självklarhet att vi alla var intresserade. Vi stannade även kvar fem-tio minuter extra och lyssnade på honom. Han hann tyvärr inte med allt, men vi fick iallafall en massa papper. Två var "en kort indelning" av de olika perioderna under Atens tid, de andra var om seminarumet och Case-metodiken. Jag har bestämt mig för att börja plugga idag, lite extra hård. Imorgon åker jag till Stockholm och ska plugga med As (och Soma?), samtidigt som jag "vakar" över lillsyrran då andra syrran och mamma reser bort och pappa ligger på sjukhuset, stackarn. Det är inget allvarligt, utan det var en liten operation som han behövde göra.

nemo saltat sobrius. 

Onödig dag.

Jag vaknade sju (eller ja, 7:40 för jag försov mig) och gick till skolan, mådde inte alls bra men kämpade mig igenom det. Ja, iallafall i 30 minuter (och det var så sjukt jobbigt) då en lärare kom och sa att det inte fanns en föreläsning idag, det har blivit inställd. Typiskt. Jag tog genast på mig jackan, väskan och sprang därifrån. Eller ja, gick snabbt snarare. När jag kom hem försökte jag få tag på Domaren, men det gick inte så jag la mig och vaknade tolv. Så har min dag sett ut hittills, inte bra!

Idag ska jag försöka komma igång med pluggandet lite, ska nog läsa ut en bok. Jag har beställt huvudboken från Bokus, men som VARJE GÅNG så blir det försenad. Jag tror inte Bokus har skickat en enda bok i tid till mig. Jag förstår inte varför jag fortsätter beställa därifrån.. hm?

nemo saltat sobrius.

Meddelande.

Ett meddelande till min älskling: Jag älskar dig, saknar dig och längtar tills du är här.

nemo saltat sobrius.

Långsamma dagar.

Det känns som om dagarna är så långsamma, men det är kanske för att jag nu bor ensam och har absolut inget att göra. Jag har funderat lite över det här med att bo hemma och bo ensam, men jag kommer fram till att jag vill ha både och. Jag älskar att bo hemma, verkligen men samtidigt så gillar jag att bo ensam. Det har tyvärr inte blivit så att jag har fått ett eget kök och vardagsrum, vilket jag hemskt gärna vill. Jag har funderat på ifall jag kan flytta närmare min familj, men i en egen lägenhet. Eller ja, kanske med min syster då. Ja, vi får se hur det blir men det skulle nog gynna alla i längden då mina föräldrars hem är väldigt litet och räcker verkligen INTE till tre systrar (som behöver sin space!).

nemo saltat sobrius.

Bilder..

Jag hittade två CDn med massa bilder, men eftersom detta inte är min dator så vill jag inte lägga in en massa saker hur som helst. Åh, längtar till min dator så att jag kan börja photoshopa och lägga in massa bilder. Jag har hittat en favorit bild, nämligen toalett bilden och Ryskan. Ni förstår när ni ser dem.. men men.

Jag har inte gjort mer än att pluggat lite och lyssnat på musik (ja, min ipod fungerar nu). Nu väntar jag på SATC och jag misstänker att jag har missat CSI. Jag hade för mig att det var CSI NY, men jag kanske hade fel. Fan. Älskar den serien, alltså. Men men, ska mumsa i mig lite gott nu och göra något annat. Hm?

nemo saltat sobrius.

Back.

Jaha, det var en lång dag idag. Jag hade föreläsning från 14:00 - 17:00, men det var sjukt intressant. Det ska bli så himla roligt att få läsa den här korta, men väldigt intensiva, kursen. Sedan sprang jag iväg till Åhlens och köpte en duschsvamp, en rosa. Nu har jag en, den rosa och Domaren har en blå. Han har en blå tandborste och jag har en rosa, haha! :)

Efter det handlade jag lite gott till ikväll, sedan så gick jag iväg för att lösa in mina bussbiljetter. Jag hade två styckna, fick 263 kronor tillbaka. Jag blev så glad och gick iväg för att köpa en macka från Subway. När jag kom tillbaka hem så såg jag att de hade ordnat upp köket nu, så då var det bara dags att ta ett skåp och börja fixa. En sak jag är dålig på är att veta vart allt ska vara, det smidigaste. Jag tänker vänta på Domaren, så får han lov att göra det. Han är duktig på sånt, faktiskt. Imorgon ska jag försöka köpa massa till kylskåpet, så att ingen snor min hylla för den är faktiskt bra. :)

Men men, nu ska jag äta min macka och sedan plugga lite.

nemo saltat sobrius.

Fint..

Jag tycker om min Domare, otroligt mycket. Trots att jag ibland är otrevlig, kall och en kärring så är han ändå där och förstår mig. Han kan lägga undan min attityd och ändå vara så sjukt snäll, krama mig och visa mig att han bryr sig iallafall. Jag älskar det med honom och en sak jag älskar honom för är att han aldrig har fått mig att gråta, aldrig. Vi har snart varit tillsammans ett år och inte en enda gång har han fått mig att fälla tårar, utan han har snarare torkat bort mina tårar. Jag vet att det någon gång kommer att ske, då jag gråter för att han har sagt eller gjort något som har sårat men den dagen har ännu inte kommit.

Jag älskar att vi en gång var puppy lovers, sommaren 2001. Vi var rätt så små, utomlands och vi brukade hålla hand. Han vägrar erkänna det, men han brukade titta på mig när jag sov (jag vet det för att jag vaknade till ett par gånger och såg det). Vi var så mesiga, men det var ändå en stor grej för att det var en sommar flirt som gick off and on. Men jag är glad för den sommar, för att då började något som var otroligt fint. Jag älskar att jag har hittat den rätta, den jag vill vara med hela livet. Han är den som förstår mig bäst, han som vet allt. Han är verkligen min själsfrände.



nemo saltat sobrius
.

Ett leende.



Det är han som får mig att le.


nemo saltat sobrius.
RSS 2.0