Några bilder.

Eftersom jag råkade ladda ner Canon-bilderna på min dator kan jag inte uppdatera för jag har ingen sladd och batterierna har tagit slut. Jag har några från lilla kameran så det får duga tills vidare.

  

Hotellet var jätte bra och var nära till allt.
Vi trodde dock att den skulle vara liiiiite lyxigare med tanke på priset, men men..
Närheten till allt (verkligen allt!) gjorde ändå susen.¨
Och vi har ju stökat till det ordentligt och ändå fick vi det städat varje morgon!



Ny favorit!
Citron!!!
Jag älskar det!



Zoo bar, en riktigt bra klubb.



Såhär glad var jag på vägen hem! :)



Vi tog ett fotbad, allihopa.
Vi hade dansat så mycket att våra fötter hade svullnat upp
och sved som bara den!



Här var vi på ett indiskt ställe nära vårt hotell.
Ingen av oss orkade åka in till stan, haha!


Det var allt för nu... Lägger mer sen.

Sverige.

I'm back.

Huvudvärk.

Ja, rubriken säger allt.

Fan.

Pjuh..

Stressig dag! Jag har världens huvudvärk... Blä!

Jag har dock hunnit med alla stjärnor utom "Evangelierna" eftersom jag tyvärr saknar markeringsmetoder. Jag ska klura vidare på det eftersom jag anser att det är ett jätte bra sätt för mig att forska vidare. Jag har några "kvinnliga åtgärder" att ta itu med men det går på fem-tio minuter.

Nu ska jag stoppa in massa köttbullar och makaroner i magen. Mums!

Snart..

är det dags för London.

Jag har inte bloggat så mycket eftersom det är en hel del att göra innan man åker iväg. Att jag dessutom har fått rusa fram och tillbaka på grund av vissa människor har inte varit en fördel för mig. Det är bara ta tag i saker och jobba på för snart kommer shopping! :)

Det jag helst vill vara klar med INNAN jag åker till London:


Vill ha.

Jätte grym lotion mot torra händer (vilket jag har, ett stort problem är det.)
Jag hatar verkligen torr hud, eftersom det är väldigt obekvämt.
Jag gör verkligen ALLT för att slippa det.
Först på min lista står Mary Kays produkt, som jag testade en gång och älskade.
Värde: 559.00 kr



Just nu använder jag Lancome, och det har funkat bra hittills. Men när produkterna jag har är slut ska jag börja testa några av Mary Kays. Min kusin jobbar som hudvårdskonsult och är gärna villig att erbjuda massa råd om vad som är bäst för min hud.

Riktigt hett.


Åh..

Så stressig dag idag. Blä.

Jag har ingen lust att skriva. Men tänkte bara säga det, haha! :)

Några år sedan..

Ojoj..

vad jag är sugen på att fota. Men men, vädret tillåter inte det och inte heller hemmet. Blä!

Snart är det London och Då ska ni minsann få se på en massa bilder! :D

Åka bort.

Åh, vad jag vill åka bort tillsammans med Domaren. Bara jag och han, en stor vit sand och en massa sol. Bara vara med varandra, i flera dagar och nätter. Utan stress, oro, ångest och problem. Bara jag och han, för det är då vi är som bäst.

16 april.

Då var man 22 då.

Magont.

Jag har SÅÅÅÅÅÅ ont i magen. Det verkligen strålar åt alla håll och det gör bara väldigt ont. Usch. Dessutom mår jag väldigt dåligt, illamående.

Blääää...

Blä på denna dag. Tralalalalalalalaaa....

Jag måste skicka iväg ett presentkort för att få ett annat. Förra året gjorde Domaren det enorma misstaget att köpa massage-timme till mig. För er som känner mig vet vilket stort misstag DET var. Jag har inte använt den, utan låtit den mögla hemma. För två månader sedan tyckte jag att Domaren kunde få den och kanske skaffa go-kart till sig och några vänner. Jag meddelar honom detta, han tackar. Gör han något åt saken? Nej. Han drar ut på tiden.

Imorgon är sista dagen för presentkortet. Får dem inte presentkortet imorgon kan dem inte göra något annat än att slänga kortet. Jag sitter på biblioteket och ingen är hemma för att hämta kortet. Jag ska tydligen ta någon "sistaminutens" brevlåda. Ibland vill jag skjuta mig själv för att jag har en sådan slarvig pojkvän som ALLTID ska göra ALLT i sista minuten. Han ska alltid dra ut på tiden när han kunde ha haft det här fixat för två månader sen.

Så jävla jobbigt att människor inte bara kan ta tag i saker och istället väljer att skjuta upp det. Inte undra på att han lider av magsår. Han är orsaken till sin egen smärta.

Inte så roligt..

Idag ska jag iväg till biblioteket och sitta där och plugga. Jag måste sätta igång nu och jag måste få en nyckelprodukt. SNART!

Vädret är småtråkigt, livet är tråkigt... men snart åker man till London. Man får ändra sin vardag en aning. Eftersom jag reser bort fyra dagar känns det som om jag borde komma igång ordentligt med pluggandet så att jag inte går runt där och har skuldkänslor. Dessutom vill jag bara bli av med alla böcker och papper som jag har runtom mig. Det ska bli så skönt att få sommarlov och få åka till Las Vegas för att stekas.. haha! :)


Går inte så bra.

Jag skulle egentligen hem till min kusin idag, men det blev ändrade planer och istället sitter jag och pluggar. Motivationen är väldigt låg måste jag säga och teorin (min då) är att min hjärna la av redan igår när jag trodde att jag skulle hem till min kusin.


Jag har skrivit en sida, men mitt mål var faktiskt två sidor. Äh, vi får se. Det enda jag kan tänka på är London, all shopping och idéer till bilder. Jag vill bara fundera ut tusentals motiv och fota som en galning, men tyvärr får man sitta bakom skärmen här och ingrävt i en massa böcker.


Om ni har tips på olika motiv/teman till foto - dela med er. :)



Seriösa problem.

Igår satt jag och kollade in två affärer i London, nämligen New Look och Next. Av tristess började jag skriva ner priserna på ALLT jag ville ha och jävlar.. Det blev en hel del. Nämligen 7000 kronor! Och detta var enbart två affärer och bara till mig (eller, undantag en sak bara).

Är det jag eller känner ni också att jag måste ta med mig extremt mycket fickpengar? :) Mamma och pappa, bjuder ni på lite? Älskling, du med? :D

Klänning.



Underbar klänning (av det man ser iallafall)
Dessutom är hon sjukt vacker! :)

Jobbigt..

Sitter och pluggar i mitt kök just nu, tillsammans med min syster. Jag har upptäckt att vi äter en massa när vi pluggar vilket har resulterat till att jag har gått upp i vikt. Utan överdrift - vi äter som grisar. :)

Asrin var här och vi skvallrade lite om allt möjligt. Hennes snällaste bror ska kopiera en massa saker till mig (200 sidor!) eftersom min skrivare har lagt av och de tyckte att jag bara var dum som tänkte ens tanken att skriva ut 200 sidor hemifrån. Ja, Asrin har nog världens bästa bror.

Nu ska jag fortsätta läsa om Jesus. Det är otroligt spännande.

London.

10 dagar kvar.

Love sex magic.

 

Jag gillar denna låt, av någon anledning.
I like the beat, dude.

Några "påskbilder".

Idag är det måndag, en röd dag men ändå en måndag. Jag ska sitta i köket och plugga som bara den, eftersom biblioteket är stängt idag. Anledningen till varför jag ska plugga väldigt mycket idag är för att jag kommer "ta ledigt" imorgon ett par timmar och åka iväg till min kusin. Onsdag blir det rejäl plugg igen, men då på biblioteketen från morgon till kväll. Varför? Jo, på torsdag har jag en del att göra och kommer inte ha möjlighet att plugga på dagen.

Nog med mitt prat. Lite bilder.

       

1. Jag.
2. Jag försökte spela en roll i Glamour.
3. Emilys underbara klänning.
4. Emily suktar efter godiset.
5. Ja, hon fick det.
6. Jag, pressar in all skratt jag har.
7. Syrran framför solen.
8. Lite mat.

Vodka.

Att vara nöjd med sig själv.

Att vara nöjd med sig själv är svårt att vara i dagens läge. Överallt möter man olika ideal som man måste mäta upp sig till. Varje dag passerar och många känner en enorm press att ständigt se bra ut. Ha ett fint ansikte, vara smal, vara kurvig, ha stora läppar, raka och vita tänder och alltid vara på topp.

Människor strävar efter ideal som egentligen inte finns. Jag vet hur man redigerar bilder och jag vet att man kan göra ett foto hundra gånger vackrare än vid det tillfället man valde att klicka på knappen och ta just den bilden. Jag vet hur mycket det skiljer sig mellan verklighet och fiktion. Trots detta strävar vi efter det obefintliga.

Jag är en av dem. Detta handlar inte om en predikan om det bättre, utan jag är en av dessa som strävar efter ideal som inte finns. Jag har komplex över mycket. Jag tycker att jag är mullig, allt för blek, för kort och jag har alldeles för stora öron. Jag hatar mina naglar som alltid ser förstörda ut, även nagelbanden. Jag hatar mina ben eftersom de är så korta och kompakta och långt ifrån att vara kvinnliga. Jag hatar min överläpp eftersom den inte existerar. Jag avskyr mina "vampyrtänder" eftersom det, tillsammans med mitt mörka hår och bleka hy, ser till att jag hamnar i kategorin som vampyr. Som ni märker är det mycket jag inte gillar med mig, men det är Marina.

Marina är kort, småmullig runt magen och låren, men jag har kurvor som får mig att känna mig som kvinna. Jag har stora öron men otroligt vackert hår som jag kan täcka det med. Jag är kort, men jag älskar höga skor och kan komplettera min längd med dessa vackra skapelser. Jag har vampyrtänder och ingen överläpp men trots det lyckas jag få till ett fint leende. Jag har blek hy, men det är vad sol är till för. Mina naglar går att ordna, så länge jag slutar bita på dem. Kalla mig för dryg, egocentrisk och självupptagen. Jag mår dåligt över mitt utseende, mer än en gång men jag skulle ändå aldrig byta ut mig själv för någon annan.

Jag är jag. Kort, tjock och jävligt glad över det. Jag behöver inte vara lång, smal eller ha stora läppar.
Jag behöver aldrig låtsas vara någon annan.


Google-knappen!

Eftersom jag har kusiner runtom hela världen tänkte jag göra en Google-översättning så att även de (läs: Lara) kan läsa min blogg och följa min vardag. Härligt!

Jag ska meddela alla (läs: Lara) om denna nya funktion!

Tills dess - Ät en massa ägg. :)

Glad Påsk!

Fint väder..

Härligt väder. Jag gick iväg till mormor en stund, träffade mina kusiner där också. Småmysigt. Efter det kom Emily med en liten påse - som födelsedagspresent till mig. Ett presentkort på MQ. Woho!! :)

Snart ska lilla Asrin komma hit och vi ska nog mysa i balkongen, med lite Cola och nötter. Stekandes i solen. Åh, vad härligt.

ps: att jag har massvis att göra i skolan ska vi inte prata om. Ska börja på allvar nu på måndag. Lovar.

Redigering.



Den gamla bilden.




Nya.


Jag tog bort "bojan" (vad kallas dem?).
Dessutom fanns det tre fläckar som flöt på vattnet som jag raderade bort.
Sedan trädet, som tog en jädrans lång tid att redigera bort. :)
Sedan smalade jag av bilden, vet inte dock om det blev bättre eller sämre när jag gjorde det men men..

Middagsbilder :)

Jag tänkte bjuda på några bilder (tagna av min älskade Canon, såklart!!).



Jag, lika blek och rund som vanligt! :)

 

Adam blev överlycklig när Emily dök upp, och han satt och pussade på henne hela tiden!
Så himla goa båda två! :)




Syrran min & min blivande svägerska (höhö).



Syrran igen!



Lilla Evan & min lillsyrra! :)



Emily, Sindy, As, Jag, Soma och Mariam.



Systrarna!



Soma & Mariam!



Soma!
Denna bild blev så fin, faktiskt.



Favorit drinken! :)



Mamma & son dansar! :)



Lite dans.
Asrin flippade ut som vanligt, haha!



Behöver jag verkligen säga något mer om Asrin? :)
Spana in hennes "tofflor", haha!

  

1. Jag leker Emo.
2. Jag leker snäll.
3. Överexalterad över mina presenter, haha.

Ja, det var allt. Eller nej, egentligen inte. Men för nu. :)

Grr-skorna!



Fick mina grr-skor av tjejerna idag, på min lilla fest.
Sedan fick jag pengar till Londonresan av dessa små töser också!
Jag har nog världens bästa tjejkompisar, nog!
Tack mina små duvor!!! :D

Mer bilder.

  

Vid vattnet.

Jag och systrarna hade lite småtråkigt, men inte heller så värst mycket energi att göra något så vi tankade bilen (tro mig, det var på tiden!) och åkte iväg till en liten sjöplutt vi har här. Det var så fint och självklart var kameran med.



Precis vid sjön!

 
  
 

Saknar solen..

Påsk-städning.

Ja, här är det fullt ös. Hemma alltså. Mamma, min pedantiska lilla mamma, städar för fullt och ska ha det rent och prydligt lagom till påsken. Då ska jag minsann ta en massa bilder :)

Snart ska jag skutta iväg till stan för att luncha med syrran och strax därefter ska vi till "inskolning" av jobbet, Seven Eleven. Får se hur det går. Hoppas det går bra, för det skulle vara skönt att få några extra slantar i fickan.

Sedan är det fullt med planering inför imorgon. Ja, imorgon är det middag för hela slanten. Höhö! :) Och DÅ kan jag tala om för er - DÅ kommer det bli en massa bilder.

Grillningen igår! :)

 

Mina systrar.
Så sjukt fina bilder.



Systrarna igen.



Korvarna! :)

   

1. Deras lilla ponny.
2. Jessi matar den lilla söta varelsen eftersom han har tyvärr problem med ena benet och kan inte stå.
3. Det "friska" syskonet gödar upp sig.



Den här bilden är så cool!
Inte för ciggen, men helheten. Rörelsen, färgerna, styrkan i ljuset.
Ps: för er som tänker påpeka något - Observera att ciggen inte är tänd!
Så, skippa förtal :)

Grrrr...

Små stunder.

  
1. En present jag fick av Lovisa, från min religionskurs. :)
2. Emily, med världens vackraste ögon.
3. Jag, när solen var som skönast.

Tisdag.

Snart närmar det sig påsken, hehe.

Idag ska jag strax iväg till skolan och jag kommer hem runt ett tiden. Som vanligt ska jag skutta iväg till biblioteket och plugga där en stund. Igår satt vi där ett par timmar och jag kom verkligen igång med C-uppsatsen. Det kändes underbart. Mariam och lillisen Adam kom förbi, men trots det gick det verkligen jätte bra att skriva. Adam är verkligen ingen jobbig unge, snarare världens underbaste. Så himla go och glad hela tiden (förutom när Asrin är i närhete, för då börjar han alltid gråta!).

Igår var även Alex här, den bråkstaken och ville köra brottning med mig. Jag, med min svaga kropp? Haha. Inte ens mot en 4-5 åring kan jag kämpa emot. Hur ska detta gå?

Imorgon ska jag, Domaren och Asrin åka iväg för att köpa en del till vår lilla fest. Härligt härligt.. :)

Trött på..

Jag är så trött på att alltid ställa upp för människor, lägga dem i första hand och prioritera andras behov före mina. Varför? För ingen gör det när det gäller mig.

Så fort jag behöver en hjälpande hand sitter alla och stirrar upp i skyn, låtsas som om de inte ser mig. Drar fram alla möjliga ursäkter. Men Gud förbjude om jag skulle ens våga göra så, ja.. För då börjar alla prata om hur jävla tråkig Marina är, vilken svikare hon är och hur hon aldrig kan vara en rolig person. Eller att hon aldrig kan förstå att vissa människor har mycket att göra och att jag ALDRIG accepterar att man inte kan. Vad fan är era problem egentligen? Sluta tyck synd om er själva och förstå att andra har det jobbigare än er. Sluta vara så jävla godtrogna och tro att ni är dem enda som folk måste ställa upp för. Sluta tro att alla ska slänga en jävla röd matta så fort ni kommer med era skitproblem.

Jag är så trött på all jävla egoism som präglar min vardag nuförtiden. Ni är alla är så inriktade på era problem att ni inte ens tittar er omkring och upptäcker att den ni bryr er om inte mår så bra. Men nej, juste.. Det är bara ni som är stackarna på denna jävla planet.

Bläääää..

För idag, imorgon, onsdag och torsdag. Skola, skola och mera skola då det är fint väder. Typiskt. Äh, vad ska man göra? 
Idag kommer släktingar och det ska bli roligt att träffa lilla Alex. Han och hans eviga prat, han är känd för att ha en irriterande röst och tendens att prata lite för mycket. Han får pengar för att vara tyst från sin morfar. :) Ja, det ska bli jätte trevligt att träffa dem. Jag ska åka iväg från Uppsala så fort som bara den, skutta "glatt" till biblioteket och plugga en stund och sedan ta det lugnt med Alexito.

På onsdag ska jag och Asrin (och om syrran hinner följer hon också med) till några små ställen för att köpa vad vi behöver till middagen. Det ska bli kul. Jag älskar att handla, planera och sådant. Höhö! :)

Stressad.

Jag har en känsla av stress inombords. Hjärtat dunkar snabbare så fort jag tänker på mina uppsatser. Dagarna går väldigt fort och det känns verkligen som om jag har tagit all vatten på jorden över huvudet. Jag drunknar.

Jag sitter med C uppsatsen nu och skrivit 6 av 40 sidor. 6! Jag ska lämna in den 25 maj och många tänker säkert att det finns massvis med tid, men det gör det inte alls. Tiden rinner iväg och jag har en annan uppsats på 15 sidor att skriva, en vetenskaplig sådan som enbart förvirrar mig. Inte bara nog med detta så pendlar jag mellan Stockholm och Uppsala och avskyr varje sekund av det eftersom det tar en sådan lång tid, jag är helt ensam och det är extremt tråkigt att åka fram coh tillbaka hela tiden.

Nu ska jag även börja jobba och ja, jag vet inte hur jag ska ha tid med det. Är så stressad.

Igår var det iallafall trevligt för att Domaren var här, träffade mina föräldrar och jag hans. Det var inte första gången för mig, att träffa hans föräldrar alltså, men för Domaren var det nog första gången han "satt ner" under en längre tid och samtalade. Det var iallafall trevligt.

Nu ska jag plugga vidare, skutta iväg till DJ en stund och sedan plugga återigen. Måndag och tisdag ska bestå av enbart plugg. Onsdag ska vi handla småsaker till vår lilla middag, torsdag jobbar jag och fredag är det kalas. (haha!). Stressad? Oh, ja!

Datan förstörd.

Min rosa mini dator är förstörd - jag råkade spilla redbull på den. Nu är en knapp jätte trög och det är den viktigaste knappen, "scrolla ner knappen". Jag är fruktansvärt ledsen och Domaren försökte trösta mig med "Det kommer bli bra" vilket resulterade i ett stort bråk istället. Han ljög, det blev inte bra. Knappen blir bara värre och värre. Jag får inte heller lämna in eller lämna tillbaka den.

Antingen är det bara jag som är klumpig eller så "kastade någon ett öga" på min dator. Elaka små människor.

Ps: Domaren, om du tänker påpeka min kommentar om "onda ögat" så kommer jag bokstavligen slå skiten ur dig! Det var onda ögon som gjorde det här. TRO MIG!

Hamna efter.

Det känns som om jag börjar göra det. Hamna efter rejält för jag kan verkligen inte plugga hemma eftersom jag inte har ett skrivbort och jag har alldeles för många böcker. Det är sådana dagar man önskar att man hade kvar sin lilla lya i Uppsala.

Jag får försöka plugga nätter också, för det börjar bli riktigt illa. C uppsatsen är bara skriven till en sida och den ska vara 40 (!) sidor. Låt oss inte ens börja snacka om B uppsatsen. Ojoj, och nu ska jag börja jobba dessutom. Min första "arbetspass", som är snarare mer som träning, är på torsdagen klockan 14:00. Vi får se hur det går. Gillar jag inte det tänker jag inte slösa mer tid på det. Dock är det pengar och jag älskar ju att resa - vilket betyder att man behöver massvis med pengar. Hm.... Hehe.

Dumma jag.

Åh, jag vaknar 7:45 och det var tur att jag kollade schemat INNAN jag for iväg för jag börjar inte alls klockan 10:00 som jag trodde, utan 13:15! ÅH! Hela dagen blir ju förstörd nu. Måste de hålla på och ändra schemat hela jävla tiden?

Jag är inte ens tip top över att ens behöva åka på dessa meningslösa seminarium/föreläsningar och att de ska hålla på och ändra hela tiden... Ja, det gör INTE saken bättre. Jag hatar dessutom att behöva åka ensam och min irritation växer bara mer och mer.

BLÄ på den här jävla dagen.

Imorgon är det fredag.

Ja, imorgon blir det ännu en tripp till Uppsala (kanske borde vänja mig ifall det blir så nästa termin!). Vi ska ha seminarium i två timmar. Blä. Jag tycker verkligen att dem inte ger mig något, eftersom jag är fortfarande ett stort frågetecken och dessutom lägger jag enormt mycket pengar på både bensin och parkering. Usch och fy!



Iallafall, efter det ska jag trippa iväg till biblioteket och plugga en stund. Vid sex tiden ska jag trippa tillbaka hemåt för att träffa min eventuella chef. Ja, jag har nämligen fått jobb på Seven Eleven inne i stan. Hon åker till Norge på söndag och ville diskutera allt redan nu. Antingen börjar vi (jag och min syster) jobba redan nu eller under juli-augusti månaderna. Vi tänkte kombinera det med Posten-jobbet som är på nätter, om vi ens får det jobbet.

         


Efter det vill syrran åka iväg till DJ och Evan eftersom vi inte kommer hinna ses på ett tag. Det tyckte jag var okej. Vi får väl se hur det blir.

Resten av helgen får bli en massa plugg, att hinna ikapp och vara helst i förväg. Sedan blir det småplaneringar inför min och Asrins middag. Nästa vecka blir det en härlig tjejmiddag med alla nära och kära. Härligt, härligt.

SU eller UU?

Det var mycket svårare än vad jag trodde att byta universitet. Helt sjukt att det ska behöva vara på det sättet. Tänk om någon verkligen behöver byta, av personliga skäl, men inte får eftersom Universitetet anser att det inte är nödvändigt?

Jag tycker dessutom att Stockholms Universitet har hanterat mitt fall väldigt dåligt eftersom de verkade inte ha en aning om vad de sysslade med, utan alla slängde ansvaret på varandra. Jätte dåligt, men vad ska jag göra? Jag måste få gå på SU nu till hösten för jag orkar verkligen inte pendla. Jag har varken ork, tid eller pengar för det. Så, snälla.. Låt oss hålla tummarna för mig.

         eller          

Bad girl?

(  ) Har du haft ett one night stand?
(  ) Har du tatuerat dig?
(  ) Har du legat med över 15 killar?
(  ) Har du någon piercing? (vanliga hål i öronen räknas ej)
(  ) Har du gjort någon form av skönhetsingrepp?

(  ) Dricker du alkohol oftare än 2ggr i veckan?
(  ) Har du kysst en väns pojkvän?
(  ) Har du någonsin blivit tillsammans med en väns ex?
(  ) Har du medvetet raggat på en upptagen kille?
(  ) Äger du ett par grenlösa trosor?

(  ) Äger du fler string än hotpants?
(  ) Går du någonsin utan trosor?
(X) Har du någonsin struntat i jobbet för att du var bakis?
(  ) Har du haft en sexuell erfarenhet med en tjej?
(  ) Har du medverkat i en trekant?

(  ) Brukar du titta på porr?
(X) Har du varit naken på bild i vuxen ålder?
(  ) Föredrar du Doggystyle framför missionären?
(  ) Har du testat droger?
(  ) Röker du?

(X) Har du någonsin varit så full att du kräkts?
(  ) Har du någonsin varit otrogen i något av dina förhållanden?
(  ) Har du någonsin varit fem-i-tre ragget?
(  ) Har du någonsin varit i en catfight?
( ) Har du någonsin använt chokladsås i samband med sex?

Totalt: 3/25p

0-5p: Du är en riktig goodgirl. Du får nunnor att se vågade ut.
5-10p: Du är en normal tjej med ett syndigt ess i skjortärmen.
10-15p: Killarna gillar dig, men tjejerna bör hålla sitt avstånd. Den här tjejen vågar man inte lita på!
15-20p: Du är en tjej med klös. Både killar och tjejer bör närma sig med försiktighet, denna tjejen rivs!
20-25p: En riktig bad girl. You make Amy Winehouse look innocent! 



Men snälla, vad var DET för frågor egentligen? Hehe, men men.. Jag är en good girl! :)

23 dagar kvar.

23 dagar.
London.

VÅR!

Förstår ni vad som händer? Våren är här. Vart är jag? På biblioteket och pluggar, men jag hann njuta lite iallafall. Oh, du sköna sol. Tack för att du tittar fram.

Idag är det första april. Har ni lurat någon? Jag lurade Domaren rejält, trots att han påstår att han inte gick på det. Han blev SKRAJ, kan jag tala om. Jag tänker inte säga vad, men för er som vill får gärna fråga honom. Men tro inte på honom när han säger att han inte trodde på det. :) Jag är så grym!

Min älskade Canon.



Så grymma bilder den tar!
Synd att bilden blir mycket mindre här,
för i stort format är bilden jätte fin!
Emily är chockad över blixten som
kom från ingenstans.
RSS 2.0