Mycket stress.

Det har varit en hel del dessa senaste dagarna, men jag älskar det.

Som många redan vet har jag kommit hem från både Las Vegas, tyvärr. Jag älskade det. Utan tvekan. Jag älskade det och åkte iväg med en stor klump i halsen. Jag ville jätte gärna stanna kvar där lite längre, men vi alla visste att det skulle enbart bli svårare att släppa taget. Nej, jag älskade det och mestadels på grund av människorna där. De var underbara, framför allt mina två kusiner Nizar och Rami. Thank you!

Sedan kom vi hem, packade upp alla fem väskor (vi reste med tre lätta väskor, host host..) och sedan vilade vi upp oss. Vi träffade kusiner och umgicks med vänner för att sedan åka iväg till Göteborg. Vi kom hem igår, och ja... Göteborg var roligt eftersom vi var ett stort gäng som åkte iväg. Det blev en hel del festande i Göteborg såsom i Las Vegas. Love it.

Idag har jag jobbat 8 (!) timmar, stående och utan mat! Jag ville praktiskt taget dö, men jag vet att det är värt det eftersom pengarna går raka vägen till nästa resa. Vart det än blir. Jag jobbar på Seven Eleven, vilket är väldigt hektiskt. Även natt jobb på Posten börjar på onsdag, så.. Det blir en hel del att ta sig igenom.

Ni kommer få se bilder och höra allt mer i detalj snart. :) Nu ska jag sova för jag är så sjukt trött.

Imorgon.

Är det Las Vegas som gäller. 16 timmars färd väntar, men jag är redo. Allt (nästan) är klart. Nu väntar en härlig frukost med familjen och kusinen Marina som kom hem från Latinamerika för ett par timmar sedan.

Oh, sol och bad. Here I come.

Underbar!!Hon är verkligen sååååå himla söt!
Åh, kommer sakna henne nu när jag åker.
Bäst!

Sötaste.

Åker...

Om tre dagar. Can't believe it. :) Det kommer bli otroligt roligt.

Dem senaste dagarna har varit en aning hektiska. Torsdags var det skola och jag var hemma vid tre tiden, sedan for jag iväg till Evan för hennes studentmiddag. Väldigt god mat! (Jag tror att jag har ett par bilder i min kamera som ni kommer få se senare). Efter det åkte jag och min syster hem, men vi blev väldigt sugna på att festa och därefter for jag, syrran, Evan och DJ iväg och söp oss fulla. Jag hade jätte roligt och blev en aning full. Evan och DJ har också ett par bilder från kvällen, men eftersom de reser idag lär vi nog inte få se dem än. :(

Igår var det min kusins födelsedag, och då firade alla en hel del med massa mat. MASSA MASSA! Vi åt, åt och åt. Det var sååå gott. Och roligt. Tyvärr följde inte kameran med, men men.. Sedan åkte vi hem, kollade lite på TV och somnade. Nu blir dessa sista dagar en aning hektiska. Men äh, Las Vegas är värd det! :)

Juste, dagen efter att vi kommer hem från USA kommer det bli Göteborg med grabbarna. Hej Liseberg.

Kär igen.Oh, så fin.

Personen jag ville träffa.

1 juni 2009.

...

When it was good
We were sitting on the top of the world

YES...

Jag åker till USA snart. Fattar ni? U S A. Ska sola och bada i kusinens pool varje dag (och irritera honom med min närvaro!). Vad roligt det kommer bli. Två av dem roligaste kusinerna jag har, på en och samma plats - i USA. :)

Yes, vad jag längtar. :)

Två dagar kvar av skolan, sedan middag med studenten Evan och sedan även kusinen Aylas student. Ojoj, vad roligt. Kusinen Marina kommer hem från Latinamerika, om jag nu ens hinner träffa henne. Sen.. sen blir det semester. Woho!

En person...

Det finns en person på denna jord som jag verkligen verkligen verkligen vill träffa. Åh, jag längtar. Jag trodde att den dagen skulle vara idag, men jag hade fel. Imorgon får ni veta vem denna underbara person är.

Jag längtar.
RSS 2.0