fest...

antar att det blir lite festande idag. Satt och drack lite med päronen och Evan och DJ drack Redbull (så det så, asshole!). WOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR SÅ GLAD!!! YEY!

Plugg vs utekväll.

Idag ska vi fira Evan. Vi vill ut och hitta på något riktigt roligt, men jag har ju tagit "extra dagarna" till Geografin. Han gav ju oss två dagar, fredag eller söndag. Jag trodde jag skulle hinna till fredagen men icke sa Nicke. Därför tog jag söndagen istället. Så nu sitter jag fast med en MASSA text och en väldigt tunn uppsats.

Jag vill ju ut och träffa mina söta vänner. Ha på mig klänning och lite smink. Kanske dansa lite om musik finns och är bra, höhö. Men fan.. Aja, sluta tjura och börja plugga. Jag kanske hinner, mot alla odds. YEY!

Det finns en trea!!!

Ja, Ariel 3 finns. Då handlar det om INNAN första filmen. Då får man veta vart hennes mor har tagit vägen, hur hon träffade Blunder och Sebastian. Vad härligt! Jag ÄLSKAR Ariel och Belle (Skönheten & Odjuret) av alla Disney filmer som gjorts. De är så coola och starka, till skillnad från alla andra mesiga prinsessor!

Åh, vill se den! Finns att köpa hos CDON (där bilden också är lånad från) för 169 kronor! :)





Dumle.

Dumleglass är så GOTT!!!

Krämer.

Som de flesta vet älskar jag ansiktsprodukter och yadayada.
Jag tycker man blir SÅ fräsch och ren.
Nu har jag använt mig utav Mary Kay i ett par månader och
jag tycker inte om det.
Produkten är bra men för mitt ansikte..
nja. Det känns inte riktigt så. Jag tror jag återvänder till min Lancome för
den passade mig rätt så bra.

Jag vill såklart ha
dagkräm,
nattkräm,
peeling och
rengöring för ansiktet
.
Dyrt men så värt det.
Om jag får juljobbet på Posten så ska jag
inhandla detta från BeautyPlanet.




Lancôme Hydra Zen Neurocalm 50 ml
Dagkräm!
Den är ROSA :)
469:-


Lancôme Bienfait Multi-Vital Night 50 ml

Nattkrämen!
499:-

Lancôme Primordiale Yeux Skin Recharge Visible Smoothing Renewing Eye Moisturizer 15 ml
Ögonkrämen.
Huden kring ögonen är ju känsligare än resten av ansiktet
och därför ska man vara mer skonsam runt ögonen.
439:-

Lancôme Exfoliance Clarté 100 ml
Peeling!
299:-

Lancôme Baume Eclat 125 ml
Make-up remover.
Sån behöver jag faktiskt istället för att
använda peeling varje gång och torka ut
huden.
209:-







Julklapp till mig? Höhö! :)

 

Igår.

Igår fick jag en jätte god middag med ett jätte fint sällskap och sedan hyrde jag en film, "En shopoholics bekännelser", och mysade för fullt. Det var så trevligt! Filmen var inte SÅ dålig som alla påstod.. speciellt då Hugh Dancy var med! Grrr.. :)

Jag förstår hennes känsla av att man blir lyckligare av att shoppa. Man blir ju det! Inte till den grad som hon beskriver men.. som nu. Jag är fattig som en kyrkmus och jag bara läääängtar tills jag kan strosa runt i affärer och köpa en massa till mig, mig, mig. Hehe..



Hösten, svartvitt.

Tema...

Istället för att plugga (som jag verkligen verkligen borde göra!) stirrar jag på min Canon och funderar ut massa saker. Jag har inte tagit så många bilder som jag velat eftersom det har funnits så mycket annat att göra och fantasin har varit ett stort hinder. Jag försöker finna vägar och tänkte på teman. Om jag har ett tema för varje vecka så kanske jag stimuleras till att ta bilder. Hm?

Ska testa det! Om ni har bra "teman" så hojta till, vetja! :)

Givande samtal..

Jag: Ja, och så har han kängor och hängslen, som en gammal gubbe. Ibland kan han ha en konstig hatt då han inte har en raggar-frissa. Du vet, sån där tuppkam eller vad det heter. Men han är faktiskt jätte söt!
Hon: Vad fan, Marina, vad är det för raggarbonde du har hämtat?

Once more time..

Nu måste jag plugga Geografi. Skärpning!

Imorgon blir det en aning hektiskt. Jag ska dra iväg för att träna på morgonen (har saknat CorePulse ju), luncha en snabbis med As och snacka med henne om vissa saker. Jag behöver insikt på hur hon tänker och om hon tänker. Efter det blir det plugg, plugg och mera plugg. Sedan middag för att fira en speciell sak med en söt liten pärla! :) De flesta vet ju vem det är nu.. men ändå! :)

Trött...

Jag är så jävla trött på dagens människor. Jag vill bara flytta låååångt bort från ALLA och slippa höra från er, se på er eller veta något om era liv. Ni är så patetiska och jag förstår inte ens varför jag orkar lägga energi på er.

Usch på mig!

Rätt åt mig om jag får göra omtentan den 15 december. Jag har inte pluggat NÅGOT. Eller, någon halvtimme imorse. Sedan kom min morbrors fru och hennes dotter (som också heter Marina). Jag satt med dem och pratade för fullt. Efter det var det träning (jag dooooog!) och sedan duschen. Ja, efter duschen kunde jag ha pluggat men neeeeej, då gick jag ner till grannen och där var Elena (helt full och glad!) och satt där. Fick mig ett gott skratt iallafall.. HAHAHAHA! :)

Well, nu ska jag läsa igenom och sova. Imorgon måste jag vakna 05:30. BLÄ!

Soooooon...

Idag är en stressig dag.. Sista dagen innan tentan. Man kan tro att jag kommer få vila efteråt men icke sa nicke. Jag har en annan tenta (Geografi) på fredag. Jag snackade med läraren i Geografin och han sa att det finns TVÅ datum: Fredag och Söndag. Man får välja och han la fredagen för att han inte vill att vi ska slösa vår helg på det. Schysst tycker jag. Så mitt mål är att köra den på fredag. :)

Ojoj, vad jag babblar. Jag har inte pluggat som man bör göra. Gäster har valsat in och ut de senaste dagarna och eftersom vårt hus är så pyttenutte litet så hörs ALLT. Så, jag har bestämt för att babbla en massa skit på tentan och hoppas på det bästa.

Charlie Chaplin



Bra film!
Så härligt att se folk kämpa och vinna!

Träning och plugg.

Snart ska jag skutta iväg till AfroDance och efter det är det enbart plugga, plugga och mera plugg. Igår fick vi gäster (lilla Steffy!) och då pluggade jag inte alls. När de hade gått var det för sent för mig att plugga.. Så, idag. Som sagt, 15 december är omtentan! :(

Omtenta.

Omtentan är tydligen den 15 december. Jag lär nog vara där såsom det ser ut just nu. Inte ens vintertidens extra timme hjälper mig.

Usch!

Today...

I'm going to workout.. or will I? Äh, jag vet inte. Vi får se. Jag MÅSTE börja plugga nu, på allvar. Jag vet inte varför det är så svårt för mig att bara sätta mig bakom skrivbordet och PLUGGA! På onsdag klockan 08:00 är provet så jag måste sätta fart.

Skärpning, Marina!

Evan.

Gissa vem som har skaffat blogg? EVAN!

Hennes adress är: diivaaa.blogg.se

READ AND ENJOY EVANS BLOG! :D

Fniss, fniss..

På Sats Steamy Window (en inspiration av poledance).

Tränaren: Okej, då ska vi köra på så att vi blir våta.

Snacka om att hon (och många fler i gruppen) blev röda.

Tänker på er.

Jag tänker på er hela tiden. Ni finns ständigt i mina tankar. Så overkliga men ändå, hos mig, verkliga. Jag hör er skratta, prata och jag ser er. Ni finns i mina tankar, varje dag. Allt mer för varje dag som går och min längtan blir bara större och större.

Ni är ljuset jag kämpar för i mitt ständiga mörker.

Det här var illa..

Vaknade klockan sju och gick till badrummet i blindo. Jag är SÅ trött. Jag la mig tidigt (kollade inte ens på reprisen av KOQ men jag såg den 19:25 istället, höhö..) och det tog mig ett bra tag att somna om. Well, well.. nu är jag uppe och snart på väg. Hoppas det inte är trafik och att det FINNS parkeringsplatser vid skolan. Igår körde jag runt i tjugo(!) minuter för att få en.. och precis när jag skulle få en kom det en liten jävel och snodde den. Aphuvud!

Imorgon ska jag vakna klockan sex! Jobbigt men det är snart över.. Helg och plugg! Ja, en jobbig vecka för mig, med andra ord. Idag och fram till tisdag kväll ska jag bara plugga till tentan som jag har nu på onsdag. Onsdag fram till söndag har jag en hemtentamem (som är sjukt svår!) i Geografin. Så som jag ser det är det bara sitta framför en massa papper, böcker och datorn!

C ya latero Alligateroooo :)

Igen?

Jag har svårt att tro att Ralph Lauren redigerar sina bilder så PASS MYCKET. Jag är fullt medveten om att redigering pågår väldigt aktivt inom dessa branscher men till denna överdrift? Hur vackert är det egentligen? Jag tycker det ser äckligt och omänskligt ut. Det är kvinnor vi snackar om. Vi ska ha bröst, rumpa och höfter. Det sorgliga är att tjejer faktiskt ser ut till dessa kvinnor på tidningsomslaget och tror att de ser ut på det sättet i verkligheten. Dem gör INTE det och har själva påpekat det tusen gånger. Jag förstår att man vill vara smal.. men i samma veva handlar det om att vara FRISK! Jag tränar för att få en fastare kropp men jag vill inte ge upp mina bröst, höfter och rumpa för det. Det är ju DET som gör mig till kvinna, något jag faktiskt är grymt stolt över att vara.

Jag älskar att titta på kändisbilder och se det vackra i dem men dem är människor, precis som mig och dig. De vaknar upp och luktar armsvett, har finnar, dålig andedräkt och fettigt hår. De har dåliga dagar, precis som oss andra. Jag har själv dagar då jag känner mig extremt attraktiv men även dagar då jag bara vill krypa ner i täcket och gömma mig. Tror ni inte Angelina Jolie har känt så? Jo, fan. Eller Adriama Lima och Miranda Kerr? Det kan jag svära på att de har känt så.

DET ÄR MÄNSKLIGT ATT HA KVINNLIGA FORMER!

Bild från Aftonbladet.

VAD SÖT!



Åh!
Jag är världens fegis när
det gäller hundar
(djur överhuvudtaget)
men kolla vad söt! :)
NAAAAAW!

Kalla det vad fan du vill!

Läs den: den är jätte bra.
Handlar om en persisk familj som flyttar till Sverige. Man får möta föräldrarnas försök till anpassning av det svenska samhället. Dottern, som blir tillsammans med en svensk kille. Hon vill helst rymma bort från allt som kopplas till "kultur och etnicitet" men möter pojkvännens mamma som bara ääääälskar det exotiska. Pojkvännens morfadern däremot har vissa starka åsikter om invandrare och man får se hur dottern tacklar detta.

Man fick möta andra människor också som invävs i sorgliga historier. Vad folk tvingas gå igenom och vad man missar när man inte tittar extra noga. Alla människor har en historia, antar jag. Vissa kapitlar fick jag hålla tårarna från att rinna. Eftersom jag nu läser AUO II som handlar väldigt mycket om invandring, segration och minioritetselever känns det som om jag förstår saker och ting bättre. Att jag ser det ur ett annat perspektiv.. eller ja, utifrån vår litteratur. Ja, jag klagar på innehållet i mina ämnen men jag lär mig faktiskt, omedvetet. Jag förstår den jobbiga invandrarkillen nu, trots att jag inte har försökt göra det alls. Trots att jag själv ÄR invandrare. Jag förstår bättre.

Inte en del av mitt liv.

Det finns en viss person som förr var en stor del av mitt liv men som nu bara finns till. Inget mer. Jag har tappat all respekt jag hade för denna person och jag hatar att ringa eller lätta på mitt hjärta för denna person. För när jag mår dåligt vill jag ha någon som får mig att bli gladare, må bättre. Ha någon som prioriterar MIG på första plats när jag mår dåligt, oavsett vad. När jag talar med denna person mår jag bara sämre efteråt. Ska det vara så? Nej.

Hur mycket jag än talar om för dig hur jag känner, hur jag mår och hur jag vill att det ska vara så blundar du och gör annat. Förstår du inte att det är på grund av dig vi har glidit isär? Jag har börjat ordna upp allt själv, för mig själv. Jag ser inte dig längre. Jag vill nog inte heller se dig, som en del av mitt liv. För med dig mår jag bara dåligt. Jag vill må bra och kunna vara olycklig för jag vet att det finns någon som kan göra mig lycklig.

Återigen..

trött. Gnäll, gnäll och mera gnäll. Jag vet. Jag är bara SÅ trött.

Jävla skitprov, läxor och uppgifter. Jag har AUO II och Geografin nu.. Åh, så jobbigt.

Ja, ni hörde - gnäll.

Vill bara ut och fota eller sitta vid photoshop och fixa mina tagna bilder. Fan.

Trött.

Oh, vad trött jag äääääääär!

Jag sover så oroligt hela tiden. Men igår vaknade jag upp och trodde att det var dags att vakna. Efter en kort stund insåg jag att det var 02:24 och det är nog bäääästa känslan. Att få sova lite mer. ÅH! :)

Hur ska jag klara av praktiken igen? Att börja vakna klockan sex varje morgon! Åh! Bra att det bara är fem veckor.. fast, tänk er när man börjar jobba? Jag kommer ta jobb där jag får det. Jag tänker inte vara petig för det har jag inte råd med. Så tänk er om det är en bit bort och jag tvingas vakna klockan sex på morgon? Resten av mitt liv.. Gah!

Well well.. ska hoppa in i bilen nu och köra till Upppppeeeeseeeellllaaaa!

NÄR?!

När när när kommer den tiden? Åh, vad jag längtar!!!! :)

Idioter.

Seriöst.. hur många idioter får det lov att vara i det här landet? En, två eller tre?

Jag är trött på idioter som finns i min omgivning. Idioter som inte ens vet hur man ska vara där för en. Varför ens ha er i mitt liv då om ni enbart kan göra saker och ting VÄRRE än vad det redan är! Hur svårt är det att bara låta en människa få vara när den behöver det? Att bara vara där utan massa skitsnack!

Changeling.

Jag säger bara en sak - SE DEN!

Jag var i chock under hela fimen eftersom det är sann historia. En sann historia!!! Jag fattar inte hur dumma poliser fick vara och hur man behandlade folk, framför allt kvinnor!

HALLOJ!

Nu ska jag och min syster dra till DJ och Evan. Vi ska göra en sleep-over med Idol, skräpmat, godsaker och en massa skratt. Jag ska även introducera dem för King of Queens (om den spelas idag.. hoppas, hoppas!). Ja, vad roligt det ska bli. Hemma hos dem, mysigt värre! Skönt att de har det stora sovrummet nu, med världens bästa garderob! Skönt att deras föräldrar har ett eget rum... Ja, de flesta vet nog vart jag vill komma. Skönt, skönt och mera skönt!

Well, nu ska jag smitta DJ och Evan med mina baciller. Jag tror att det är något som finns i arbetslaget för de flesta av oss var sjuka. Hoppas dem blir friska (och jag!)

Nu ska jag dra och ha riktigt riktigt roligt!! Hör ni det, RIKTIGT ROLIGT MED DJ OCH EVAN! :D

Lite frågor och några svar.

Om förhållanden

Är du singel? Nja, jag är ju kär i någon just nu.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, rent utseendemässigt.
Kärlek eller sex? Vad tror ni?
Har du varit kär i någon? Är det nu juuuuu.
Finns det någon för dig just nu? Nja, jag väntar.

Frågor om dig själv

Vad heter du?  Marina
När fyller du år? 16 april
Några utsmyckningar på din kropp, isf vart? Nej, öronen men det var ett tag sedan.
Vad har du på dig just nu? Pyjamas! :)
Vilken årstid är bäst? Sommaren med sin värme, våren med sitt blommande, hösten med sina vackra färger och vintern med dess snö!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vakna upp från en varm säng med någon man älskar bredvid sig. Tittar ut och ser solen stråla och man befinner sig vid en sjö och massa natur. Man gör en fantastisk frukost med varmt bröd, ost, tomater, avokadon och varmt te. Sedan tar man det bara lugnt i sina myskläder och njuter av utsikten och vädret. ÅH!!!!
Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag alltid är ärlig. Även om folk stör sig och hatar det.
Vad är du bra på? Få det jag vill.
Vem älskar du mest på denna jord? Min familj!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Ensam!

Frågor om dina vänner

Vem är din allra bästa vän? Mah sisterssss..  
Vem vet allt om dig? Domaren, faktiskt.
Vem är den roligaste av dina vänner? Oj, hm.. Serdar?
Vem är snyggast av dina vänner? Alla är söta på sitt sätt, hallå!  
Vem är mest partyprisse? Serdar och Jonny. Utan tvekanooo.
Vem är den du helst har filmkväll med? Inte Asrin, hon pratar FÖR mycket!
Vem av dina vänner är mest "evil" ? Alla är faktiskt rara och gulliga.
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Man går väl själv?

Frågor om din familj

Vem står dig närmast? Alla på sitt eget sätt.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja.
Vem är farligast i din familj? Det är faktiskt jag. Tro det eller ej!
Vem ser roligast ut i din familj? Ehum, va?
Vem är coolast? Lillsyrran.
Har ni något husdjur? Nja, en störd guldfisk som vi vill ge bort. Någon som vill ha?  
Vem har du mest gemensamt med? Systrarna.
Vem står för underhållningen? Ge Syrran en vodkaredbull och hon underhåller en hela kvällen med prat, skratt och kärlek!
Vem sover du oftast med? Delar ju rum med mina systrar så…
Roligaste kvällen med familjemedlem? Oj.. Har många faktiskt!


TELEFON/MOBIL

Vem ringde du senast? Min syster.
Vad sa du till personen du ringde? ADJÖ!
Vem ringde dig senast? En viss person.
Vad sa den som ringde? Inget speciellt.
Vem sms:a till dig senast? Han.
Vem sms:a du till senast? Honom.

Har du sminkat dig idag? Ja.
Isåfall vilket smink? YSL (såklart!), ljus ögonskugga och rouge.
Vad har du på dig för trosor just nu? Vanliga trosor.
Hur ser dem ut? Svarta.
Vad har du för bh/topp på dig just nu? En vanlig BH.
Hur ser den ut? Rosa med spets. (fan vad intimt det här blev…)

Lyssnar du på musik just nu? Nej.
I så fall, vilken låt för tillfället? Lyssnar ju inte!
Vad gillar du för musik? 60, 70 och 80-tals låtar.
Noppar du ögonbrynen? Det händer.
Uppsatt hår eller hängande? Beror på vad man känner för.
Plattar/lockar du håret varje dag? Haha, typ aldrig. Jag duschar och låter det vara.
Duschar du varje dag? Kroppen varje dag. Håret, tre ggr per vecka.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? Nej, jag orkar inte med sånt.
Är du kär just nu? Det kan man nog säga att jag är. Svårt att låta bli när någon som han finns.  
När går gränsen vid otrohet? För mig är otrohet när man ljuger om något. Bara för att det inte är sexuellt behöver det inte betyda att det inte är otrohet. Om min pojkvän skulle gå på middag med en kvinna från jobbet eller en gammal vän hade jag inte haft några problem med det. Om han berättade. Hade han gått bakom min rygg och ljugit så anser jag att det är en form av otrohet. För varför ljuga om det inte är nödvändigt? HUH?!
Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej, har inte.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Nej.
Är du romantisk? Nja, inte så mycket. Jag är inte blommor, choklad och öppna dörrar typen. Jag har min egen romantiska sida där jag anser att det är ett stort plus att killen ber pizzerian att lägga extra vitlökssås på min pizza trots att jag kommer lukta resten av dagen/kvällen.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej. Eller?
Är du svårflörtad? Ja, det är jag nog..
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja, faktiskt.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Michel, kallades för Micho.
Hur länge höll det? Haha, kommer inte ihåg. Jag gick i åttan och det var väl off and on förhållande.
Har du nångång slagit någon du tyckt om? Japp, det är så jag visar min kärlek.
Har du lekt med någons känslor? Det har jag, även om jag hatar mig själv för det.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag är nog förhållande typen.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej, hehe.
Är du en bra pojk/flickvän? Nja, jag var nog inte världens bästa mot Domaren. Jag kan vara distanserad, kall och otrevlig utan någon anledning. Jag är inte så ”känslosam” och kramgo. Men jag kan vara underbar, faktiskt.   
När fick du din första kyss? Vet inte. Micho kanske? Ni vet, sån där smack puss. MES!
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Mamma var mellan 30-31 och pappa var 34-35.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? HAHAHAHAHA ALDRIG!!!!!!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej, av erfarenhet vet jag att många förhållanden håller inte även om man känner att det ”känns rätt”.

Om dig

Ålder:
22.
Motto: Live long and prosper. Nej, jag vet inte. Nemo saltat sobrius!
Hårfärg: Brunt rött, med topparna är svarta på grund av henna.
Ögonfärg: Mörkmörk bruna.
Tatuering:  SNART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doft: För alltid ”Laura”, åh!
Maträtt: Ojoj, vi har inte plats för sånt. Hehe..
Resemål: Världen, vart som helst. Ge mig bara resor!
Pluggar/Jobbar: Universitet.
Framtida planer: Bli lärare, jobba och köpa mig ett radhus! :)
Godis: Surt.. Eller dem här ”kola-napparna” med grejer på.. Eller sockergrejer. Men ja, surt.
Film: Allt förutom skräck och äckelpottigt.
Klädesplagg: Bekvämt.
Musik: Har ju sagt – 60, 70 och 90-tals låt.
Drömresan: Har en hel lista men just nu är det Latinamerika.
Vill ha just nu: Barn. 
I vinter kommer jag: Frysa.

Några frågor

Rött är: Juligt.
Favoritväder: Sol med lite småkallt väder.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Min familj, böcker och spel.
Spelar du nåt instrument: Nej, men skulle vilja lära mig spela piano.
Morgon- eller nattmänniska: Jag tror jag är morgonmänniska.
Sparare eller slösare: Kan både slösa och spara.
Vem/vilka är viktigast för dig: Min familj och min framtid.
Tror du på liv på andra planeter: Ja.
Har du några homosexuella vänner: Ja.
Tror du på mirakel: Ja.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, men man kommer nog vilja många gånger.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 4 barn.
Bio eller promenad: Både och.
Är du kittlig: Ibland :S
Snarkar du: Nej.
Stjärntecken: Väduren.
Rädd för insekter: Jaaaaa!
Äckligaste insekten: Larv och småkryp.
Bästa bok: Finns många.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja: Höra tankar!
Chips, morötter eller godis:  Allt går att äta!
Pizza eller hamburgare:  Både och.
Skriver du dagbok: Ja, jag har min ”privata” blogg.

Tränade och avled.

Jag tränade två timmar idag. Jag säger bara en sak: aj. Jag var trött, seg och småsjuk. Min hals börjar göra ont och min kropp är allmänt seg. Men neeej, jag ska träna. Spinning, Core och Steamy Window. Något måste ha hänt under min "sexiga" dans med stången för min högra del av min rumpa gör SÅÅÅÅ ont. Jag fortsatte att dansa men det sved till då och då.. och nu, ja. Aj!

Och kroppen säger ifrån. Jag måste vila, fan. Skolan måste fokuseras också.

Seg..

Är det jag som är trött, seg och sömnig? Jag mår inte bra. Måste dock träna. Shiiitens.

Känns stressigt..

Vad ordet "stressigt" har använts flitigt av mig de senaste dagarna. Nu har jag suttit och försökt läsa igenom ett par artiklar.. Blä, de tar aldrig slut. Många har påpekat att lärarprogrammet är lätt (jag förstår inte varför folk har fått den uppfattningen) men tro mig, den är inte lätt. Vi läser hundratalsböcker, diskuterar triljontals gånger och vi ska kunna allt. ALLT! Att bli en lärare är tufft och att vara en lärare är tufft. Det är ett tufft yrke jag har valt, jag är fullt medveten om det. Mycket stress, mycket krav och förväntningar på en. Men det är värt! :)

Imorgon ska jag vakna 06.30(!) och träna. Efter det blir det Uppsala för ett seminarium och sedan arbetslagsmöte. Efter det blir det nog mera plugg och jag ska försöka titta på alla missade Greys avsniitt. Har missat måååånga.

Stress...

Snart ska jag iväg till träningen. Ska köra spinning-pass och sedan gymmet.

Efter det blir det väl dusch och plugg. Jag har tre-fyra artiklar jag måste ha lästs till imorgon. Jobbigt. Jag känner mig så stressad och utöver detta har jag inte gjort ett skvatt inför min kurs i Geografi. Åh! Well, well.. Jag får kämpa vidare. Imorgon är det Uppsala som gäller och därefter mera plugg. Tur att det är onsdagar jag tränar tidigt!

Aja, några små klagomål från mig! :)

Drömmar.

Jag har ett par drömmar som jag vill uppnå - verkligen. Jag är redo att göra ALLT för att uppnå dessa drömmar. Men bara för att det är mina drömmar betyder det inte att det är hans, hennes eller era. Det är just det jag finner unikt. Att vi alla har olika mål i livet, att vi strävar efter olika saker.

Vissa drömmar väger mer, helt enkelt. Jag skulle vilja flytta till Bolivia och jobba på ett barnhem, något jag velat sedan jag var väldigt ung. Men att få en egen familj är viktigare för mig. Att vara kvar i Sverige, plugga och skaffa mig ett bra jobb för att ha möjlighet att försörja mina barn kommer före allt annat. Vissa flyttar utomlands för att de känner att det är deras mål och en gång i tiden var jag som dem, tills jag insåg det unika som jag hade inom mig. Jag vill vara en mamma. Allt annat kan skjutas upp. Vem har sagt att jag inte kan fara iväg till Bolivia och jobba på ett barnhem när jag är 50 år?

Jag är nöjd med mig själv och jag vet vad jag vill med mitt liv. Jag är glad över det. Lycklig är nog ordet eftersom jag har möjlighet att uppfylla alla mina drömmar. Trots att det kan dröja fem, tio eller trettio år.

Igår och idag.

Igår tränade jag två timmar (dock kändes det bara som en) eftersom vi körde Pilates. Jag kan bara säga en sak: inget för mig. Visst, jag gillar det här med inre styrka och självkontroll men jag vet inte, det var bara inte min grej. Synd för det hade nog varit roligt att efter ett tag vara så grym som de flesta var i gruppen.



Idag ska jag bara köra spinning i 30 minuter och sedan gymmet i en timme. Det känns så skönt att ha fastnat för träning nu, på allvar. Förut tränade jag på Friskis & Svettis i Jakobsberg, vilket inte var något att hurra för. Det var för enformigt för att intresset skulle finnas. Spinning, spinning och mera spinnin. Dessutom var det elaka äldre människor där som störde sig på att det fanns yngre människor som ville spinna.

Deras pass var sämst (nu är jag elak men så var det faktiskt). Det var anpassade till enbart äldre, vilket blev tråkigt för mig i längden då deras gympapass blev mer som lek än träning. På SATS känner jag verkligen att jag tränar och att personalen finns där, ifall jag vill fråga något.

Nu gör jag världens reklam för SATS men det är MIN egen erfarenhet jag talar om. Andra kanske har fått en annan bild. :)

När?

När ska man egentligen få träffa någon person som verkligen förstår en och som finns i ens liv? När ska man få möjligheten att bara få vara sig själv med något och våga lätta på känslor? En slags själsfrände, som bara finns där för en och som tillåter en att finnas där för den.

Så, var är du?

We were...

strangers in the night.

öööhm?

Jag loggade in för att skriva något... och nu har jag glömt bort. Hmmm..?

Inte min rätt

Det känns inte som om jag längre kan styra din väg åt dig. Du har fått alla redskap som behövs och förstå hanteringen av detta är upp till dig. Jag tänker sitta här och kämpa på min egen hand, med eller utan dig.

Mycket..

Var hos DJ och Evan idag. Vi tittade på "Snatch" och åt, såklart. Som gamar. Imorgon ska vi hem till vår kusin och jag gissar på att det kommer finnas en hel del goda saker där. Och ja, jag kommer gama i mig. Jag älskar godsaker.

Woho!

Jag har köpt nya beiga träningsbyxor (precis som mina svarta) och två sportsbh:n (svart och vit). Nu fattas bara linnen! :) Yey! Det är så roligt att träna. Nu behöver jag en väska fast det känns onödigt att köpa det för SATS har kampanj just nu. Vi har fått stämpel-kort där vi stämplar två ggr/vecka då vi tränar (vi tränar fler gånger men man får bara stämpla två ggr). När man har uppnått ett visst antal veckor får man SATS-väska eller Personlig tränar-tid. Jag har redan haft min Personliga tränar-tid så jag vill ha min väska. Men det står "Så länge lagret" räcker.. så... Håll tummarna för mig.

Dessutom har de "Morgonkämpe" kampanj där de har pass 07:15 varje ondag. Varje gång du går på den får du en stämpel och efter tio ggr får man en julklapp! Jag undrar vad det är.. Kanske en mini handduk.. eller svettband. Hmmm.. hmm..

Jag tycker att dem är SÅ effektiva, dessa stämpelsaker där man får en vinst. Det motiverar faktiskt människor mer än vad man tror. Då känner man att man gör något.. Jag vet att det låter fånigt men det är sant.

6 veckor kvar till min väska! :)



                                  

                                                  Och sju veckor kvar till min "julklapp"

 

Ja..

Idag tränade jag.... Och nu inser jag att jag borde ha vilat. Mina ben värker som bara den. Det gör grymt ont. Men jag har även insett att jag verkligen verkligen verkligen behöver nya träningskläder.

Det jag främst behöver är ett par extra träningsbyxor. Jag har redan svarta men ibland behövs de ju tvättas. Dessutom skulle jag vilja ha några korta byxor.








En SportsBH har jag suktat efter alltför länge. Man behöver ju även där två par styckna eftersom man tvättar dem HELA tiden.



Bild lånad från HM.

Linnen är bra att ha. Jag vill ha färger där man ser hur mycket man har svettats. (haha, jag vet att jag är äcklig). Nu har jag en svart och när den är på tvätten tar jag antingen en oversize t-shirt (gillar inte det) eller ett vanligt linne.



Jag vill även ha tröjor som är lite långärmade. Detta mestadels för att jag är för lat för att raka/vaxa under mina armhålor. Höhö! :)





Jag är helt slut.

Två timmars träning. Shit, det svider i kroppen. På ett härligt sätt, såklart.

Först var det spinning i trettio minuter. Jag körde på. Efter det skuttade jag (läs: släpade jag mig) till Core, den var trettio minuter. Efter det brukar jag gå hem men inte denna gång, nej. Jag stannade kvar och körde på Steamy Window. En ny grej som SATS kör med för tillfället. Det är inspirerad av House och Striptease. Yes, det var mycket "juckande" mot en stång och såna där sexiga rörelser. Jag var allt annat än sexig med svettet rinnande från alla håll och kanter.. Men det var faktiskt jätte roligt! Man skämdes jätte mycket i början med att behöva röra sig sexigt framför alla och göra massa "sex-rörelser", men efter ett tag släpper man allt och kör på. Nä, detta är något jag kommer göra så länge Steamy Windows fin.



Såhär sexig var inte jag.
Men det skulle inte skada att
få ha hennes kropp!

Klar!

Jag är klar med att sammanfatta första boken. Woho! Nu ska jag bara renskriva det och hoppa därefter till nästa bok (eller artikel kanske...)

Stressad.

Några av mina vänner har påpekat att jag alltid är stressigt, att jag är på väg någonstans hela tiden. Jag tror jag börjar hålla med dem. Det känns som om det har varit full fart ett bra tag nu. Det är liksom skolan, träningen och sedan allt hemma. Det tar en sådan tid och sen ska man vara här och där. Idag vaknade jag tidigt, hopppade in i bilen (jag fick skrapa bilen för det var frost... fan fan!), springa upp till receptionen och köpa ett häfte, seminarium, arbetslagsmöte, skriva ut ett dussin papper, köra hem, äta snabbt, köra runt mamma till olika saker, leta frenetiskt efter böcker, springa till träningen, äta och sedan plugga. Det har varit så ett tag nu och det känns inte som om jag slappnar av.

Det finns ju vissa (eller ja, en speciell person) som jag skulle vilja träffa men jag hinner ju aldrig. Får planera att träffa As och Soma flera dagar innan och även då är det "oj, måste dra vid sex för att...."

Ja, nu har jag klagat massvis. Imorgon är det träning som gäller klockan sju (!), städa huset, plugga lite, bjuda mamma på lunch, fixa en massa till hemmet, kanske dra till IKEA och plugga mer. BLÄ!

 

 

Kär?

Jag tror att jag börjar bli kär. Det finns en alldeles för fin och snäll pojke som glädjs för att jag blommar och står med en kanna vatten ifall jag känner för att vissna. Ja, jag tror att jag är kär.

:(

Jobbigt.. Stressig dag, faktiskt. Skolan, hem, IKEA, möte på SATS och hem där det fanns gäster. Nu sitter jag och letar frenetiskt efter litteratur. Hate it. HATE YOU SCHOOL!

Wake up, wake up!

Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääh! Vad är det med oss människor och tidiga morgonar? Jag är trots allt lite av en morgonmänniska men även jag vill sova lite extra. Det är SKÖNT med min utbildning eftersom den är väldigt flexibel och det mesta är inte obligatoriskt. Bra för mig som slipper åka 45 minuter dit och 45 minuter tillbaka. Ibland har jag min resepartner men han är nästan lika lat som mig så.. Eller nej, latare är han eftersom JAG åker till skolan och inte han. USCH! :)

Idag är en stressig dag. Ska som sagt till skolan, sedan IKEA för att inhandla lite små saker, plugga lite (yey!) och sedan har vi SATS-möte med en personlig tränare. Jag ska fråga honom hur man får starkare armar. Jag är rätt så liten av mig och mina armar är ÄNNU mindre (det enda stort med mig är min enorma mage och lår, hehe). Men bara för att jag är väldigt liten och ser ut att vara vek så är jag faktiskt stark. Det är inget jag hittar på utan ni får fråga min omgivning. De brukar alltid utropa: "Hur fan kan du som är så liten vara så stark?" Men men, jag ska få armar nu. Inte Madonna-armar men fan.. kom igen! Efter det ska vi träna cykling, Core och vi ska äntligen testa PILATES! :D



Förstår ni vad jag menar? :)

Inget speciellt..

som sker idag. Jag är allmänt seg och trött. Jag måste läsa ut en bok tills imorgon för vi ska lämna in ett protokoll till vår lärare.

Ny vecka, nya tag. Kan tiden bara rulla vidare? Snabbt, snabbt..

Festen igår..



Systrarna gör sig redo.



Mamma städar som vanligt.



Efter snart 24 år är de fortfarande starka och enade!
Helt otroligt :)



Jag och Syrran.



Och där brast det.



Lillsyrran, jag, Papi och Syrran.



Syrran och söta mami!



Jah, vi är jätte normala.
Jag lovar.



Söta lillsyrran laddar upp för kvällen med Smirnoff och Vodka!



Jag är het som vanligt med min enorma Smirnoff.
Vi offrade ALLT för att få med denna flaska från USA till Sverige.



Lillsyrran vårdar den med sitt liv.



El party!



Söta!



Mina söta päron! :)



Marina & Olle
Nyförlovade paret.
Ett stort grattis till dem!



Vår fina och älskade flagga!



Sångaren.


Ja, det var en härlig kväll.
Jag bara älskar älskar älskar i slutet av dessa låtar då man sjunger gamla krigslåtar. Jag vet inte varför men just de stunderna är jag extra stolt över mitt hemland (jag är alltid stolt men när man får uppleva det med andra blir det extra starkt!). Ja, det var iallafall jätte roligt igår och Olle fick sig en stor introduktion på hur hans liv kommer se ut framöver. :)

Middagen..

Vi åt ju en middag hos DJ så.. då tog vi ett par bilder.

 

Hon är ju så söt vår lilla Evan! :)

Systrarna.

Det var faktiskt en trevlig kväll med mycket mat och tjejsnack! Det var härligt.. Det måste ske flera gånger!

Många bilder..

Nu kommer en del bilder att ploppa fram.

Tänkte först lägga ett par på lilla fina Steffy!

 

Träning och hunger.

Jag är såååååååååååååååååååååååå hungrig. Min mage kurrade under hela morgonpasset. Åh, mamma har gjort ris (älskar älskar ris) och stekt tomat (med kött, men jag är inte ett stort fan av det). Vill äta, mums mums.

Iallafall.. Igår hittade jag ett block på mitt "skrivbord". Mamma hade köpt den till mig. HAHA!

 

 

Men men... Nu ska jag hoppa in i duschen, plugga lite och ta det lugnt. Idag är det nämligen PARTY med hela tjocka släkten. VAD ROLIGT! :D

Idag.

Vaknade. Åt frukost. Körde i 45 minuter. Hade arbetslagsmöte. Seminarium. Körde hem i 45 minuter. Hemma två minuter. Hjäpte min kusin. Hem igen. Byta om. Träning. Äta. Mäta en klänning. Plugga. Kung av Queens. Sova.

Min höjdpunkt är träningen och Kung av Queens. Utöver det var det en vänlig själ i mitt arbetslag som såg min "mind-map" och kommenterade den. Han tyckte om det, vilket resten av gruppen verkade göra. Jag hade inte modet att visa upp den för jag var rädd för att ha gjort fel. Jag behövde verkligen det där och tänk er - han visste inte ens hur mycket det betydde för mig.

I övrigt vill jag faktiskt be vissa människor fara åt helvete. Men samtidigt be mig själv att fara åt samma håll eftersom jag låter dessa störa mig och förstöra min dag. Ja, ni.. Jag får ta varje dag som det kommer och själv göra det bästa. För just nu är jag det, själv med mina egna tankar.
RSS 2.0