Gissa vad jag ska göra nu?

Dra och se Sex and the City 2! Oh yeah!

Hotellet.Utsikten från vår balkong

"Trädgården" som de vattnade 24/7 (bokstavligen!)

Poolen, som vi aldrig hoppade i för vi var alltid på stranden.

Slarvet vid vårt "skrivbord"

Såhär fult väder var det när vi kom!

SköldpaddaDet bästa med resan var att vi såg en sköldpadda.
Ja, jag vet att det låter löjligt men det var världens bästa upplevelse.
Den var så fri, bara simmade runt.. hoppade upp för att andas.
Och vi stod som förstenade.
Det var en härlig känsla.

Hemma.

Hemma nu. Vilken vecka. Jag tror jag har lyckats fylla allt på en jävla vecka. Men trots allt, det var ändå roligt med tjejerna. Men guuuu vilket partyställe det var!

Ni får se bilder så fort jag har laddat upp dem!

Ses om en vecka!

Ja, då drar jag iväg till regniga Grekland. Typiskt att det ska vara SOL OCH FINT VÄDER i Sverige när vi är borta, och det värsta är att det är REGN där vi ska vara. TYPISKT!

Aja, hoppas ni har det trevligt här och nu åker vi till vår skitsemester.

Idag åker vi.

Idag.. eller nja, imorgon. Eller tisdag kväll åker vi. Även om det kommer att regna (och åska) så ser jag ändå fram emot det. Ska bli skönt att bara komma bort, iallafall en liten stund..

Nu har vi stressat ihjäl oss de senaste två-tre dagarna men nu.. nu ska det bli lugnt. Ska äta middag med min Domaren strax! :)

Låt till Zakynthos!

Why does it rain?! Why does it hurt?!Höhöhö. Jag är så kreativ.

Shopping!

Woho! Jag har köpt en långklänning (den är brun!). Äntligen!! Den var dyr men jag har ju letat ÖVERALLT och ingen talar om vart man kan köpa sådana klänningar så.. Nu fick jag tag på en iallafall! Jag köpte även bruna gladiatorskor, till Grekland (kommer dock behöva stövlar snarare än gladiator men men..)

Jag har även köpt två filter till min Canon med en väska. Yey! :) Den kommer nog inte hinna komma innan jag åker iväg till Grekland men men.. En av dessa filtrar har jag velat ha jätte länge, det är närfilter 10. Jag älskar närbilder och denna passar MOI! :)

Well, bilder får ni se sen. Min dator gick sönder igen och fick formatera om, utan att rädda något. Jag har INGA bilder kvar och min present till Steffys ett årsdag är helt borta. Den tog väldigt lång tid att göra men det är sånt som händer. Jag ska därför köpa en hårddisk eller något sånt och ha det som backup!

HAJDO!

Tre filmer.

Jag har hunnit se tre filmer som jag ännu inte har hissat/dissat, hehe.

Första var: Australia.
Nej, och återigen nej. Den VAR sorglig men jag var tyvärr inte på det humöret. Jag hade väldigt höga förväntningar på filmen och blev besviken. Av någon anledning trodde jag att jag skulle sitta med tusentals snoriga servetter, en illröd näsa och Nilen rinnandes över mina kinder. Icke sa Nicke. Men man fick ju njuta av den där hetingen Wolverine, höhö! Filmen handlar om något vackert, egentligen. Om kampen för mänskliga rättigheter, att alla människor är lika värda OAVSETT HUDFÄRG!

Andra var: Avatar.
Som sagt, alltför höga förväntningar. Den var inte så bra som alla sa men BRA var den. Jag kände dock inte att jag ville hoppa ner från åttonde våningen för att mitt liv var så dystert, jämfört med Avatarlivet. Nej. Men man inser ju hur dumma vi är, vi människor alltså. Det sorgliga är att det är inte så långt bort från hur vissa individer är, det vill säga: karaktärerna återspeglar vår omvärld rätt så bra. Jag förstod nog vad folk menar med att man bör se denna film på 3D.

Tredje var: Milk
Småtråkig, seg i början men med ett bra budskap. En äkta historia som berör och får oss människor att tänka efter. Det handlar om Harvey Milk, den första politiker som var öppet homosexuell. Under filmens gång får vi möta alla hinder han och hans homosexuella kamrater fick stå ut med. Gripande film, men jag kan tänka mig att många kan tycka att den blir lite för långtråkig ibland. Men, som sagt, det blir bara bättre.
Jävla Grekland..

Jag vill inte ens åka dit. Det är SÅ jävla roligt att det börjar regna dagen INNAN vi åker och fortsätter till nästsista dagen vi är där. EFTER det ska det tydligen bli 35 grader... VA?! Huuuuuur i helvete kan man ha så jävla otur?! HUR?! Får jag inte njuta av min examen? Är det ett problem?! Får man inte ligga på en jävla vit strand och bara njuta av solen? Måste man bli bestraffad med både ÅSKA (ja, det ska tydligen bli åskstorm!!!! och regnstorm!)

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag tror mer på det sistnämnda. Ångrar så djupt att jag inte tog avbeställningsskydd. Jag ska kolla hur mycket det jävla kostar att avboka den här fittresan. Vill inte ens åka.

REGN!

Vill man bara inte skjuta sig själv... rejääääääääääääääält? När man har bokat en resa, till sol och bad.. och så får man veta av deras väderprognoser att det kommer regna under den tiden man är där?!?!?!?!?!?!

Fan! Vi som inte tog avbokningsskydd. Nu ångrar jag mig rejält. Det kommer SPÖREGNA.. hur jävla otur kan man ha?

Zakynthos!

Nu är det bokat - Grekland. 22/6 - 29/6 2010! WOHO! :)

Firar!

Nu drar jag för att fira min examen! :)

LÅNGKLÄNNING

VART I HELVETE HITTAR MAN LÅNGKLÄNNINGAR? HAR LETAT SOM ETT TOK!

Från lillsyrrans student.

Hon tog studenten och idag firar vi både hennes student
och MIN EXAMEN med släkt och vänner! :) Detta ska bli extra roligt.

Slänger in några bilder från hennes utspring.Domaren var grymt irriterande, som vanligt.Några som väntade på lillsyrran.
Well, nu börjas det.LillSyrran!


Systrarna B


Lillsyrran & Domaren


Lillsyrran & Mami


Lillsyrran & Papi (som fick springa till tåget för
att jobba strax efter, haha)Lillisen leker ballKusinerDomaren retar Lillsyrrans bildMy sister got a priceStephanie behöver glasögon! :)


Flaket!


Och vi säger vi: Fuck you :)

 

Så länge vi båda andas.

Jag vet att jag är lite efter men nu har jag beställt hem den fjärde boken av Twilight! Jag passade även på att köpa en ny bok av Marian Keyes! :)

Bröllopet. 

RSS 2.0