Bröllopet mellan Olle & Marina (kyrkan)Fina mamma!Brudparet!

 Visst var hennes klänning fin?!Brudens familj. :)De kommer in i kyrkan.Sötaste Tia, som var "Flowergirl."

 

Kärlek.

Henna fest.

Resa.

Vi har hittat billigt flyg och hotell till Laganas... Ojojoj!


Efter all skit behöver jag fan i mig en resa. :(

Onsdag.

Sitter och väntar på att alla ska bli klara så att vi kan hoppa ut från lägenheten och till "festen". Min kusin gifter sig och nu är det vad man kallar för henna-fest. Well, jag hade velat sitta och jobba med examensarbetet men imorgon finns. Om det finns. Får se vad handledaren säger. Jag ligger i riskzonen. :(

Måndag.

tisdag, onsdag, torsdag... FREDAG! Inlämning av examensarbetet!!!!


Läskigt värre!

Stress-veckan är här.

Nu blir det mer gnäll men... Denna vecka ÄR stressig.

Måndag: Jobbar till 16:30, träning och sedan RÅPLUGG för examensarbetet. Måste även lämna in Religion C
               idag!!!!!!!
Tisdag: Stressigt på jobbet då det är prov/extra lektioner. Hem för att träna och sedan plugga, plugga och mera 
             plugg.
Onsdag: Jobbar till 16:00, försöka hinna till träning och sedan är det fest. DÅ kommer jag nog hinna träffa    
              kusiner, som har kommit från bland annat USA och Syrien.
Torsdag: Examensarbete. Jag vet inte om jag måste jobba här men jag hoppas att jag kan ta ledigt för jag kan inte vara på två platser samtidigt.
Fredag: Jobb, slutar tidigt! Träning, inlämning av examensarbetet klockan 16:00!!!!!!!! 
              Försöka hinna med att fixa mina naglar!
Lördag: Duscha, fixa håret, fixa sminket, klä på mig -----> Bröllop!
Söndag: Plugga geografi och dra med tjejerna på bio på kvällen.

Nääää..

Jag har inte klippt mig. Jag skulle vilja, väldigt gärna. Jag älskar kort hår, speciellt när det passar systrarna så sjukt mycket. Tyvärr har inte jag samma hårtyp som de, utan jag har tjockt hår som älskar att spreta sig åt alla håll och kanter.

Well, well. Klippte bara topparna, knappt några cm. Fega jag.

Kort.

Sagt och gjort.
Nu har jag rätt så kort hår.

Klippa mig.

Nu ska jag iväg för att klippa mig. Jag tänkte: kort, riktigt riktigt kort. :)

Avundsjuk på syrran! hahaha.. :)

Träning.

Nu måste jag ta tag i träningen. Jag har inte tränat på... en vecka. Men på måndag, jag lovar. Då fan ska jag sätta igång för om en månad åker vi till Grekland. Jag måste då vara i fit, fit for fight! :) Jag har köpt ett par hundra tusen baddräkter så jag hoppas att de passar till min numera feta röv!

Grekland, Grekland... världens bästa Grekland! Skönt att det är normala brudar som följer med, som bara vill ha kul och inte bara ruttna på ett café och prata om sina problem. Utan vi ska bara njuta av solen, det blåa vattnet, drinkarna och festerna. Woho!

Överexalterad? Ja.

Mer bilder.

Åh, måste börja fota mer. Jag har världens ångest över att jag inte gör det. Tyvärr har vår kamera (digital) försvunnit helt spårlöst. HEMIFRÅN! Så.. ja. Jag antar att vi måste köpa en helt ny.

Men bilder ska det bli bättre på!

Idag tänkte jag handla skor till min klänning, men ingen kan/ställer upp. Så, vi får se om jag får gå barfota till bröllopet.

Veckan.

Snart är denna vecka slut. Nästa vecka är det en fest för att fira vår kusin som ska gifta sig och sedan är det bröllop på lördagen den 28 maj! Woho!

Jag har inga skor till min klänning.
Jag har inte valt ut frisör (eller bokat tid)

Ojoj. Men det ordnar sig. Snart kommer alla kusiner och släktingar hit också. De är rätt så många.

Imorgon är det JOBB!

Vänner.

En sak jag har insett är att jag har väldigt få vänner. Och för varje år som passerar förbi minskar detta antal. Jag har dock hellre få styckna som jag litar på än tusentals som jag inte kan lita på.

Jag har krav på hur en vän ska vara och jag har insett att väldigt FÅ människor är det.

Jag hatar att folk inte kan vara ärliga. Det är nog det värsta som finns, när man ljuger. Jag hatar människor som säger att något är fint på en fastän det inte är det. Jag hatar när folk säger att man är fin, söt och kallar mig för "gumman" när de egentligen tycker att jag är ful, fet och idiot. Om jag har gått upp i vikt - säg det. Om jag har på mig en ful tröja som inte ens knarkaren Amy W skulle ha på sig så vill jag veta det! Jag vill, det är väl därför jag har vänner? För att de ska tala om för mig att jag har en fet spenatbit som fastnat mellan tänderna!

En annan sak är folk som inte kan lita på MIG. Varför då ens umgås med mig? Jag finner det väldigt konstigt att man vill umgås med någon man inte kan lita på. Antingen öppnar du ditt hjärta OCH HÅLLER DIG TILL DET eller så slutar du bara höra av dig till mig. Jag är en ärlig person och väldigt öppen av mig. Jag döljer ingenting, utan man får vad man ser typ. Så, känner man att man inte kan vara såsom jag är.. Så gå bara. Svårare än så är det inte.

Dessutom ogillar jag tjejer. Jag hatar verkligen vissa tjejer. Jag tål inte vissa sorters av tjejer. Dem där som tror att livet enbart handlar om smink, hår och shopping. De som väntar på att killen ska ringa, öppna dörren, hämta upp en och dra bank kortet. Jag hatar såna! Det är nog det värsta som finns! Jag hatar tjejer som inte kan ta tag i sig själva och göra saker.. Som låter andra göra ALLT åt dem. Det finns inget mer sorgligt. Det räcker inte med att man bara är söt - det krävs mycket mer än så nuförtiden.

Fast.. det finns ju massa dumma män så ni kanske har en chans iallafall. Så, gå och fräscha upp er och hoppas på att ni hittar den där drömkillen med plånboken. Jag vet att det finns sådana idioter som skulle falla för dessa kvinnor. Jag har sett ett patetiskt exempel.

Poet.

I don't remember it anymore.
I don't recognize it anymore.
I don't feel it anymore.
I don't. I don't. I don't.

SJUK

Min hals gör så himla ont. :( Jag sitter här på jobbet och fryser, har ont i kroppen, halsen, snoret rinner. Oh, du fräscha lärare!

Det är bara att kämpa på!

Vissa människor..

Ärligt talat.. jag har verkligen tröttnat på vissa människor. Utnyttjare, det är vad de brukar kallas för. Jag hatar sådana människor som bara kan göra saker för andra om de får något tillbaka. Idag ville jag verkligen slå en person, på riktigt. Personen märker det och ser hur ARG jag blir men fortsätter ändå ge mig uppdrag att göra. Utan att skämmas. Åh!

Du stör mig, ditt jävla äckel. Det finns inte en enda del av mig som bryr mig om dig. Den enda anledningen till varför jag ens låter den här människan få vara en del av mitt liv vet de flesta om. Det är en grymt bra anledning, synd bara att den här personen ingår i paketet!

Sjuk.

Ont i halsen, som faaan. :( Seg, trött. Igen.

Imorgon är det jobb.

Igår var det möhippa men eftersom jag inte ville ta med mig min systemkamera (och vi har, på något konstigt och underligt sätt, tappat bort vår kamera I VÅRT EGET HUS) så har jag inga bilder. Tyvärr. Hoppas jag får några från de andra tjejerna.

Möhippan var rolig. Det var stressigt men till slut gick det!

Gåva till mig.

Om jag klarar av examensarbetet och det går igenom nu till den 28 maj så har jag lovat mig själv att köpa en present till mig - en riktig dyr sådan också.

Ojoj..

fy fan vad jag grym jag har varit. Har pluggat från morgon fram till nu (paus: äta grillmat med familjen + en timme med Steffy. Hon är ju min solstråle!)

Det är helt sjukt hur stor min sötnos har blivit. Hon går, hon vet saker, hon känner igen folk, hon skrattar högljutt och hon blir AVUNDSJUK! Hahahaha.. Kärlek! :)

Tre.Transformers.

Muy bueno! :)

Jag som liten..

Kokar..

Jag kokar av ilska när jag läser om det armeniska folkmordet. Det är då jag hatar ett folkslag mer än allt annat. Jag vet att de människor som lever idag inte var delaktiga men jag VET att det finns turkar som anser att folkmordet inte var ett folkmord. Det är dem jag bara vill slå sönder.

Innan folk kommer med sina anmärkningar - min blogg, mina egna personliga åsikter. Ni måste förstå att det är frustrerande att höra/läsa om turkar som fortfarande förnekar att 1,5 - 2 miljoner kristna armenier drabbades av ett folkmord.

Jag hatar verkligen dem människorna och jag ber Gud att de ska få sitt straff. Både de som dödade alla armenier under första världskriget och alla ni som fortfarande förnekar. För alla män ni avrättade, för alla söner som ni mördade, för alla döttrar ni våldtog, för alla kvinnor som ni tvingade lämna sina familjer och blev tvånggifta med era äckliga turkiska soldater. För alla dessa kommer ni få brinna i helvetet, era kräk!

Det är fan skam att EU ens överväger att låta ett sådant land komma in i Europa. Jag skäms.

Imorgon.

Imorgon ska jag iväg till jobbet, jobba ett par timmar och sedan blir det Uppsala. Ja, jag ska ha ett möte med min handledare. Får se vad han säger - är lite orolig över att jag INTE kommer hinna. Vi får hålla tummarna.

Jag är så dålig på att skriva forskningbaserade uppsatser. Uppsatser i övrigt är lätt men just det här.. Blä! :(

Three lines.Jag vill att det ska vara den 11 juni.
Att jag ska vara klar med examensarbetet,
religion C uppsatsen och geografin.
Jag vill vara ledig från jobbet och bara
ligga på en strand, höra vågorna sjuda och
känna solen steka mitt ansikte.
Jag vill ha skön musik i hörlurarna och jag
vill bara slappna av.
Glömma alla i min omgivning.
Glömma allt.

Musik.

Det är så konstigt hur musik kan påverka en.
En låt kan få en att känna glädje, sorg, smärta, 
frambringa ett leende eller en tår.
En låt kan beröra en på så många plan.
En text, ett par ord och några noter 
skapar en känsla.

 

Snyggingen Steffy!

Tom.

Tom, ända in i själen.
Mörkt.

Hästhagen, utan hästar.

Lite kort..

Lite kort om mitt liv för tillfället. Allt är stressigt.

Jag har för mycket att göra på för lite tid. Båda mina handledare har dessutom väldigt mycket att göra så de hinner inte prioritera min uppsats. Detta skrämmer mig en aning då jag MÅSTE bli klar den 19 maj.

Jag har massvis med arbete på jobbet. Det är sjukt hur stressigt allt är. Allt måste bli klart, klart, klart.

Snart är min kusins bröllop och hela tjocka släkten kommer hit. Då måste (vill) man umgås med dem. Utöver det är det en hel del som måste planeras, göras.. innan de kommer. Så, ja. Stress? Ja.

Utöver det är det en massa känslor som har börjat komma fram och jag är inte direkt bekväm med det. Det är inte den riktningen jag vill gå mot men, ja. Jag har fått möjlighet att ta distans och bara tänka ut allt. Vilket jag uppskattar. Ibland är jag inte värd att ha vissa människor i mitt liv, de är för bra för mig.

Iallafall. Det är jag, för tillfället. Mer än så kan jag inte ge. Mitt liv är en enda röra just nu.

Countdown

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Den där kvällen då jag blev utslängd från Collage, haha..
Sista bilfärd: Idag, när jag kom hem från jobbet.
Sista filmen du såg: Soraya M.
Sista ringda telefonsamtal: Morsan...
Sista bubbelbadet: Oh, Las Vegas baby!
Sista spelade cd: Igår, gamla Las vegas-CDn vi fick av Sussy!
Sista kyss: Oj, ett tag sedan. HÖHÖ!
Sista gången du grät: Igår eller förigår..
Sista måltiden: En belgisk choklad.

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Faktiskt inte.
Blivit arresterad? Nej, är snäll.
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja. Sånt händer faktiskt.. utseendemässigt då. :)
Varit på tv? Ja, faktiskt. När jag spelade Samba.
Fått ditt hjärta krossat? Ja, sånt händer väl alltid.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej, det har jag inte gjort.
Haft ett one night stand? Nej!
Busringt till nån? Haha, ja.. när man var ung. 

Sju saker du älskar att ha på dig:

1. Mina svartvita skor
2. Oversize tröjor.
3. Tights.
4. Klänningar.
5. Mitt armband.
6. Tofs.
7. Sköna byxor.

Sex saker du gjort idag:

1. Frukost.
2. Kopierat upp åttornas prov.
3. Fixat arbetsschemor till olika klasser.
4. Bett en elev att strippa om han så gärna vill visa sitt könsorgan.
5. Duschat
6. Tagit på mig lite fint..

Fem favoritsaker:

1. Ett halsband jag fick av Domaren.
2. Ett smycke från mamma när jag blev 18.
3. Min bibel.
4. Mitt halsband från Lara.
5. Thomas Sabo armbandet från Domaren.

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Syrran.
2. Lillsyrran.
3. Mamma.
4. Lara.

Tre val:

Svart eller vit? Svart.
Sommar eller vinter? Sommar.
Choklad eller chips? Choklad. (fast.. chips med dip är ju så gott!)

Två saker att göra innan du dör:

1. Rest till Chile, Irland och Skottland. 
2. Skaffat barn.

En sak du ångrar:

1. Att jag var svag en gång i tiden.

When little thing matters..

Idag såg jag en liten klänning, med massa glada färger. Jag kände på tyget och det var mjukt. Jag kunde se henne ha på sig den. Med sitt vackra hår, fina ögon och det ljuvligaste skrattet. Hur hon springer mot mig, med sina små underbara armar. Hur hon glänser, hur hon skiner upp min värld.

När jag kollade på den lilla tygbiten insåg jag att du, ni, är mitt liv. Ni är min framtid, mitt liv, mina andetag. För er offrar jag min värld, min fantasi. För er väljer jag att leva i verkligheten.

Att ångra.

Det finns mycket man ångrar i sitt liv. Jag har en hel del att ångra, saker som inte ens är värt att ägna sin tid åt. Dumma mig.

Jag borde blicka framåt och lämna allt annat bakom mig. Bara ha blicken framåt.

Strangers in the night.

Strangers in the night exchanging glances
Wond'ring in the night
What were the chances we'd be sharing love
Before the night was through.

Something in your eyes was so inviting,
Something in your smile was so exciting,
Something in my heart,
Told me I must have you.

Strangers in the night, two lonely people
We were strangers in the night
Up to the moment
When we said our first hello.
Little did we know
Love was just a glance away,
A warm embracing dance away and -

Ever since that night we've been together.
Lovers at first sight, in love forever.
It turned out so right,
For strangers in the night.

Love was just a glance away,
A warm embracing dance away -

Ever since that night we've been together.
Lovers at first sight, in love forever.
It turned out so right,
For strangers in the night.

Söndag.

Sunday breeze.. makes my feel blue.
RSS 2.0