Lösenord.

Jag funderar på att göra lösenord på min blogg. Min blogg har alltid varit till för vänner och jag har inte försökt göra den stor, på något vis. Nu när jag är examinerad lärare och jobbar som det känns bloggen alltför uppseendeväckande. Det känns lite för stort för mig eftersom mina elever har börjat hitta mig ute på nätet. Nu vet jag inte om de har hittat hit men det är inte så svårt att göra det. Bara att googla.

Så, jag tänker låta det vara ett tag. Kanske en vecka sen lägger jag ett lösenord. För er som vill ha det får gärna kontakta mig, via bloggen såklart och ange mailadressen så skickar jag över lösenordet till er.

Nu är inget säkert men ni märker ju hur "död" bloggen har varit. Så passa på och sno lösenordet nu (:

Hej så länge.

Min helg.

åh, min helg har varit stressig men otroligt rolig!

I fredags var vi ute och firade ZinaBina, på Lobby. Det hela började på ett ställe där jag drack jätte gott rött vin, allt för härligt! Sedan fridays med lite mat och en sång för Zina. Sedan blev det Wok me (haha) där vi shottade som fjortisar och sedan Lobby där jag fick magmuskler av all skratt. Zina är underhållande på fyllan! :)

Lördags hade vi dop. Lilla Lara. Bilderna har hennes pappa tagit så jag får vänta tills jag får mitt minneskort. Hon är för söt! :) Efter dopet drog vi ut till Sturecompaniet och festade loss där. JÄTTE MYCKET FOLK men men.. Det gick att studsa runt. Det var faktiskt kul.

Idag träffade jag Soma, Asrin och Mariam (plus Adam) och käkade lunch/fika. Nu är jag hemma och måste nog jobba lite.

Slänger in lite bilder. Laras dopbilder kommer upp senare. Lyckades knäppa två riktigt snygga, en på henne själv och en med hennes gammelmormor! :)

 

Utgång.

Ikväll går vi ut. Ska inte fota, tror jag. Orka.

Har inte ens lust egentligen men men.. kanske blir roligare sen.
RSS 2.0