Jag kanske ska börja lyssna?
Trött.

Jag är SÅ sjukt trött. Vet inte ens varför. Jag har sovit bra.

Har suttit och ätit en massa chips, cola och mazariner. Ont i tummien!

I don't understand a shit.. but hey, I'm still good looking!

Såhär ser jag ut just nu, då jag försöker skriva en uppsats om Durkheim;

Bodypump.

Bodypumpen var jobbig. Mina armar skakade. De är fortfarande en aning skakiga och nu ska jag sitta och skriva en uppsats... hur ska det gå?

Men 45 minuter blev det idag. Jag har inte kört armar, axlar eller rygg under hela sommaren så det KÄNDES!Fick den av mina sommar-stämplar!

Life.

GE MIG DEN KÄRLEKEN!

Haddåh!

Nu ska jag iväg till Tensta för att min syster är för knäpp för att lämna in en bok i tid.

Mitt nya hår - i laf it.

Jag ska bli svarthårig igen.. :)

Jag och min kompis, i hennes trakter igår.. :)Carin blev arg för att jag alltid gör grimaser..
Men det är så automatiskt!

Snart så!

Jag har ätit en en macka och dricker nu min proteindryck. Jag har bäddat sängarna, skrivit ner allt som har med min geografi kurs (den var tydligen på halvfart!) och snart ska jag skutta iväg till träningen.

Jag ska köpa hårfärg på vägen hem och sedan ska syrran min få färga det. YEY! Jag måste även klippa det men det kan jag göra senare i veckan. Jag HATAR att klippa mig. DJ tycker att jag är skum angående det men det känns som om jag är instängd. Fast. Jag får nästan lite panik.

Well.. Idag blir det kort träning; Spinning/Core. Jag tänkte dra till gymmet och gå på löpbandet i 45 minuter men jag har träningsvärk överallt. Så, inte denna tisdag.Min proteindryck är ROSA!!!
YEY!!

Tensta..

Var i Tensta idag.. hahaha.. Och ät solrosfrön med Red Rooster.

Herregud, vad händer med världen?

Imorgon ska jag träna (woho) och sedan duscha. Jag ska försööööka hinna färga mitt hår. Till och med DJ har bett mig att göra det och då är det allvar! Jag ska försöka plugga också.

Sedan får vi se hur det blir.. angående en viss sak. Men men, det får ni inte veta om :P

Sista bilderna...

HEMÅT!

I kissed a frog and he became a prince!

Paper.

Jag sitter och väntar på varmvattnet. Assholes som stänger av. Känns som om jag är i Syrien och besöker kusinerna och "staten" bestämmer sig för att det är dags att spara på lite varmvatten.

Well, nu har jag en del papper. Det ska pluggas.

Smedjevägen..?

Jag fann kärleken i E-tuna!

Woho!

Piloxing i 55 minuter. Gymmet 30 minuter. Och jag var PIGG. Tror dem här proteindryckerna hjälper. Vad tror ni?
 HUH?


Well, imorgon blir det mer.

Nu ska jag iväg till kusin (helt svettig såklart då de håller på med något i byggnaden och vatten saknas!) och skriva ut en massa saker till mina kurser. Sedan ska jag hem och duscha (please?) och sedan blir det plugg. Härligt härligt..

Ljudet fungerar inte..

SÅ jag länger in en bild på moi så länge. Jag ska på träning efter. :)

Om tio minuter..

har jag upprop. Jag sitter i pyjamas med kalendern/anteckningsbok framför mig. På öronen har jag mina rosa hörlurar och i handen min rosa proteindryck.

Wish me luck!

Mat i E-tuna.

Vi åt kina-mat, gnällde en aning om att maten var för kall och de fick lov att värma den. Vi åt som grisar, vi fick efterrätten gratis (de gjorde fel och vi var redan ute från stället..) och en klubba!

Planeringar..

Imorgon börjar "skolan" på distans. Jag har upprop klockan 10:00 och sedan ska jag iväg för att träna. Det ska bli piloxing imorgon. Det ska bli spännande! :)

Kursen som börjar är bland annat historia, läser det vid sidan om. Jag är redan behörig men vill ha extra för högre årskurser. Sedan ska jag läsa samhällskunskap A och Geografi B för att bli behörig i det. Jag behöver komma ända fram till B-kurser för att bli behörig i årskurserna 6-9 men C för att undervisa det i gymnasiet. Jag vill helst satsa på gymnasiet. Sedan har jag lagt till Filosofi A på halvfart, mestadels för att ha det som ett extra ämne. Man kan undervisa det i gymnasiet men även kanske använda sig utav det som "Elevens val" på högstadiet.

Det ska bli spännande att plugga. Jag har börjat acceptera att jag kanske blir arbetslös nu i hösten men jag får ta det. Det är inte lätt att vara nyexaminerad och jag hade tur som iallafall fick jobba ett och ett halvt år.

Nej, nu måste man planera in så att man kan plugga och träna :) Livet har sina stunder!

Ett par bilder till.. :)DJ fastnade för svartvita bilder..

Kyrkan

Hahahahha.. de lekte gifta par och jag var en arabisk fotograf!
HAHAHAHAH!!
Vill bo såhär!!
Lördag i E-tuna..Jag vet att DJ blundar här men bilden är SÅ söt..
Visar hur pigg As är på morgonen och hur trött DJ är på livet.. haha!Såklart.. mera mat !Min ÄCKLIGA glass..DJ "råkade" tappa sin glass!På väg till loppis..

Tavlan är från min barndom och jag brukade låtsas att jag var hon..
DJ köpte den till MOI för ynka 20 kronor!!
I laaaaf it!!

Barbie!Kolla vad vi fick sova i????? JA, kände mig som 12!!


MYS med Asrin och DJ!Efter promenaden kände vi att vi behövde ladda upp med ny energi!YUMMIE!!

Veckans träning.

Måndag: Ledig.
Tisdag: Spinning/core, 1 timme. Löpbandet 30 minuter; 2,5 km och sedan 10 med incline. 
Onsdag: Gymmet med uppvärmning löpbandet, tio minuter. Magövningar/rumpövningar. 1 timme.
Torsdag: Ledig.
Fredag: CorePuls, 55 minuter.
Lördag: Var i E-tuna.
Söndag: Ledig.


Oj vilken dålig vecka det blev! 3 timmar och 30 minuter. Inte bra.

Men nu är det ny vecka med nya höstschemat! :)Eskilstuna by night..Sedan bestämde vi oss för att ta en promenad..Dörren stängs i "E-tunas rinkeby", haha..Jag tog det som pwVi vilade lite..Efter det blev Asrin trött på mig och ville slänga in mig i vattnet! :(


Sen flippade folk ur..Vi snuskade oss en aning..E-tuna by night.. Sjukt FIN stad, måste jag säga.
Väldigt mysig!Länkar.

På vänster sida, längst ner, ser ni Länkar. Där har jag lagt in min syster Genas blogg, min andra syster Carins blogg som hon har tillsammans med DJ och även Spertas blogg.

Så det är bara att klicka in på deras och läsa om deras vardag.

Sanningen.

E-tuna...Asrin möter upp oss vilsna stockholmare!Hon öppnar presenterna :)DJ lyssnar på skvaller!Asrin lagar mat till oss.. YEY! :)Gamen väntar...Det var så gott.. Chicken Tandoori med persisk ris :)Någon var superglad :P

28 augusti 2011

Jag är för tjock och jag är för smal.

Jag tränar väldigt mycket och vill bygga upp en relativ snygg men även stark kropp. Eftersom jag ibland kan träna upp till sex dagar i veckan ser jag till att jag äter rätt och minst fem gånger per dag. För att få inspiration kollar jag rätt så ofta på vältränade tjejer och här vill jag att ni observerar mitt valda ord; vältränade. Jag kollar aldrig på ”modeller” eftersom jag inte anser att de uppnår det hälsosamma idealet jag eftersträvar att uppnå. Vad jag ser däremot är tjejer som tvingas må dåligt för att de tror att man måste se ut som kvinnorna i tidningarna. De exponeras varje dag inför smala midjor, lår som inte går ihop och platta magar. Utöver det har en ny marknad öppnats; kvinnor som förespråkar att man ska älska sin kropp, oavsett hur man ser ut. En vacker tanke, men det innebär att man stödjer indirekt fetma. Det är inte okej att vara överviktig. Det är inte okej att vara underviktig.


Det finns flera på mitt träningscenter som jag inte anser bör få träna där. De är helt enkelt i riskzonen för anorexia. Jag, som lärare, vet hur det ser ut och hur den sjukdomen fungerar. Det är en ond cirkel som dödar en långsamt. Kroppen behöver mat för att överleva och när man ställer in den på svältläge är det inte enbart det yttre som sjunker ihop till en tilltrasslad duk utan det inre skadas rejält. Organen får inte den näring som behövs för att fungera korrekt och det bidrar till flera olika sjukdomar.


Jag vill inte heller säga att man ska äta vad man känner för närsomhelst och aldrig träna. Det jag vill och anser är rätt är att människor bör eftersträva att skapa sig ett hälsosamt liv. Att unna sig godsaker eller en Big Mac en gång per vecka bidrar inte till att man går upp fyrtioåtta kilogram på minuten. Kroppen behöver det. Men det innebär inte att det är rätt att äta det varje dag för såsom anorexia skadar kroppen gör ständigt intag av onyttigheter detsamma. Att vara för smal och att vara för tjock, ingetdera är något att eftersträva.


Vår kropp är det enda vi har och då bör vi se till att vi tar hand om det. Den behöver röra på sig, få i sig bra näringsrik mat och även få unna sig något gott då och då. Men tyvärr ser inte världen ut på det viset utan unga tjejer ser på tv, bloggar, tidningar och filmer om dessa pinnsmala tjejer som äter en böna till middag. Antingen det eller tidningsartiklar, tjejer som är en aning överviktiga och filmer om att man ska älska sitt hull och inte bry sig om att det är tredje hamburgaren man tar. Det spelar ingen roll vad man gör längre, det är alltid någon som säger motsatsen. Ät inte, ät.


Jag önskar att världen förstod hur en kvinna är som vackrast – när kroppen mår bra inombords. Men eftersom det inte lär hända är det upp till oss att inse det, att ge varandra beröm och konstruktiv kritik och det är även upp till oss att stå på oss själva och våga ta en extra bit av chokladkakan om kroppen känner för det. Men att även våga säga nej om kroppen inte vill eller behöver det.

Roadtrip del 1Vi var sena och hade bråttom...Vi var tvungna att tanka..DJ var tvungen att gama.. Men så gott det var :) Vi gick även förbi Chilli
och köpte fina presenter till Asrin!Nu åker vi :DDet är första gången DJ ser kor..HAHA..Lite av baksätet.. haha..

I'm home!!!

Tillbaka från en jätte trevlig mini-resa. Vi åt, vi pratade, vi skrattade och vi skämde ut oss! :)


Bilder kommer :)

Hos DJ och med våra älskade mat.Jag började med en härlig Kit kat.. :)Sedan började det bakas..Yummie....Åh.. snart är det färdigt!!ÅH MAJ GAAAAAADDDD!!!Medan den kyldes ner tröstade vi oss med annat.. höhö :)Så jävla gott!

Bad teacher..Jag gillade den..
Hon var otrevlig, dryg, kall och total okänslig.
Hon blev inte heller en mes i slutet..
Den var bra.. Det var detta vi underhöll oss med från klockan nio fram till elva.
Dvs, innan vi däckade..

Work out.

Ahhh, 55 minuter DONE.

Jag gick även förbi Hemköp och hämtade ut min proteindryck - jordgubb. Hoppas den är god nu och ger mig muskler.

Well well, ska hoppa in i duschen och sedan vänta på DJ.jag tar alltid en sån efter träningen..
antar att det inte är SÅ bra.

ROADTRIP!

Snart ska jag iväg för lite CorePulse (blir alltid genomsvettig + röd som en tomat på dem passen) och sedan blir det dusch och ordna ett par grejer. Bästis kommer hit vid ett tiden och sedan ska vi runt och ordna ett par saaaaker. Hemligt, hemligt.

Sedan blir det ROADTRIP!


Magen, magen..Vet inte vart jag har hittat bilden..
men magen..
Ge mig.

You are like the wind..När jag skulle skjutsa hem DJ häromdagen tog vi ner alla rutor och både
Gena och DJ tog ut sina huvuden och njöt av vinden.
Det var super roligt och det kändes som sommar.

Ingen träning idag.

Som sagt; no work out today. Ajabaja Marina. MEN min proteindryck har kommit, jag ska bara skutta iväg och hämta ut den.

Idag ska ett par gäster komma och äta "brunch" hos oss. Efter det ska DJ dyka upp och vi ska typ häääänga. Imorgon åker vi också :) YEY!!

HAHAHAHAHAHAHA...DJ är bästa fotografen, hahaha!

Jahapp.

Jag har haft en hel dag idag.

Jag träffade en vän och pratade om vissa saker.. Sedan gick jag över till andra vänner, Elena och Sperta, och diskuterade ALLT mellan himmel och jord. Jag är faktiskt jätte glad över att vi har fått så bra kontakt med dem. Det är skönt att ha vänner nära hands som man bara kan snacka om allt och bara driva om vissa personer, haha.. :)Vi åt en massa såklart.. De lägger alltid fram fyra miljoner saker..Elena gjorde drinkar till dem med vodka, haha.. Jag drack Redbull som en mupp!Sedan satt vi och stirrade på en hoppande böna..
Det var SÅ coolt! :)

 

The walk!Kommer ni ihåg?
Hahaha..

DU ÄR SÅ UNDERBAR!!!!Steffy försöker göra mig fin, haha..
Så mycket kärlek den här lilla tjejen ger och har från
alla människor.. :)

Världens godaste kebab med bröd.

Jag åt tills jag mådde dåligt. På allvar.Min fina rödhåriga syster yster! :)Laf yo!

Inga ord.

Det finns inga ord för vilken tölp du är!

Jävla idiot alltså.

Du är så ung och dum.. men jag älskar dig ändå! :)Såhär började min tisdag..

Min syster Carin färgade sitt hår - rött. Det blev jätte snyggt! Dock satt vi i salongen i över fyra timmar (!)

Assschhhååå..Love pink, love watches

Crazy about each other.

Oj.

Det lät som om jag skulle åka IDAG men nejnej, fredag it is.

Well, nu har jag tränat spinning/core, 1 timme. Jiihuu!! Det var helt OK men jag orkar inte lika mycket. Jag förstår inte vad det är.

Ska äta nu, sedan dra med syrran till frisören (ÅH.. kommer vara där i två jävla timmar..!!)

HAAAJDÅÅÅÅHH!!

Snart blir det Eskilstuna... yey! DJ ser grymt fram emot det, haha... men jag med!

Det kommer dock bli läskigt att köra bil på helt nya vägar. En ny grej för mig som hatar att köra bil.

Well, bilder kommer upp snart. Jag ska dra och eeeträna noooo!!

Jaså jaså..

Hemma nu... Mys mys, det var så himla bra!

Massa mat, massa godsaker och en massa skratt!

Bilder och allt kommer imorgon.. Imorgon blir det träning och jag ska satsa nu, att bli grymt fit for fight. Jag har suttit och googlat på vältränade kroppar för att få inspiration. Jag upptäckte att många (mestadels män!) var en aning överdrivna. Blä på det. Men ni kommer få se ganska många bilder på jätte fina kroppar (enbart tjejer)... Yey, yey..
grrrr...

Det är detta vi gör när vi väntar på resten av bruttorna!

Sitter under ett körsbärsträd och tittar ständigt framåt. Framåt.

Understand it.Feel it.

Snart min, snart muskler.

Hos DJ igår..

Vi kollade på Bridesmaid och den var INTE så bra som vi trodde. Fanns några scener då vi gapskrattade men annars var den en aning seg, lite trög och lite för MYCKET av pinsamheter. Men men, polisen var ju så SÖT med hans dialekt och sätt att vara HAHAHAHA...

Vi åt såklart.. En massa!

Whazzup?

Idag kommer en massa brudar hem till oss och kör myspys.. Så det är storstädning och förberedelser som räknas in idag. Vet inte heller om jag tränar idag, får se.

Well, well..

Sötnosar, nu drar jag!

Hahahahahaha, det var en rolig upplevelse. Fick skrattattack och sånt :)

Men nu ska jag dra till bästisen!

This is my look whenever I think of this moment!

Såhär kommer jag snart se ut;
Tänkt om lite angående träningen..

Jag satt och kollade på vecka 35 och funderade på hur jag ska göra. Förut (när jag jobbade) tränade jag efter jobbet och då brukade det finnas MASSA pass som var roliga och då körde jag dubbelt. Men nu vill jag helst plugga och köra träning på dagarna.

Såhär såg min träning ut för ett par veckor sen (då jag planerade in v.35)

Måndag - piloxing + gym.
Tisdag - Cykling/core + gym.
Onsdag - Bodypump
Torsdag - ledigt.
Fredag - CorePulse.
Lördag - Spinning.
Söndag - Yoga.

Jag vill göra lite ändringar

Måndag - gym (att promenera) + piloxing.
Tisdag - gym (att promnera) + Cykling/core.
Onsdag - Bodypump.
Torsdag - Gym (träna rumpa)
Fredag - CorePulse.
Lördag - Spinning + Bodybalance.
Söndag - Ledig och Yoga om jag VILL.

Det blir 9-10 timmar/vecka. En aning för mycket kanske..? Men det kommer bli att jag missar ett par dagar etc. Jag vet det.

Annars kan jag köra på kvällar och köra;

Måndag - Cykling/Core + Shape (med min favoritinstruktör!)
Tisdag - Piloxing + Core.
Onsdag - Box/Spinning eller Bodypump.
Torsdag - Cykling 75.
Fredag - CorePulse.
Lördag - Spinning + Body Balance.
Söndag - Yoga.

Får se.

Oavsett vad ska det bli träning i stora mängder!
Food and stuff!Hos kusinen; Jessi hade bakat jätte goda hallongrottor och kokosbollar (eller som Joy och Gogo kallar det; "kalla det vad fan du vill-bollar")Sen drog vi till DJ och åt mina goda cookies (mums; finns på Lidl btw) och sedan drack vi Pepsi/Hallonsoda och åt ännu mer.Sedan satt töntarna och fixade sin nya blogg; Nicevilles

the truth will set you free!

Armenisk musik..

Jag sitter och lyssnar på armenisk musik - Paul Bagdadlian. Han är död nu men han var en enorm stor och känd sångare.

Han sjöng ett par gamla krigslåtar vid varje fest. Det var grymt!

21 augusti 2011

Att söka efter sitt mål

Blod, svett och tårar. Det är det som krävs av universitetsstudenter. Salstentorna är fulla av nervösa människor som har suttit i timmar dagar innan och studerat in vartenda blad av varje litteratur. När examensdagen kommer är glädjen stor och känslan av att man faktiskt har lyckats är närvarande i ens sinne. Nu är man redo för världen. Att arbetslösheten skulle vara en självklar faktor i ens tillvaro fanns inte på kartan. Att inte ha ett jobb var inte en situation som fanns i mina tankar, jag som pluggade dubbla kurser och ibland trippla för att komma fram till målet. Idag sitter jag framför min dator och söker jobb som en överdoserad knarkare.

Jag har säkerligen sökt över sextio jobb och vissa av dem är jag alldeles för högkvalificerad för men jag är vad man skulle kalla desperat. Jag känner mig värdelös som inte lyckats få ett jobb, speciellt när jag vet att jag är otroligt duktig på det jag gör. Att inte en enda skola har ringt upp mig känns som en hård smäll mot magen och jag kan inte hjälpa att fundera kring orsakerna. Jag kan komma på två anledningar; mitt efternamn och min erfarenhet. Mitt efternamn är utländsk men jag är en stark resurs då jag talar fem språk, varav fyra är flytande. Men jag misstänker att några av skolorna väljer bort mig just för att jag har det efternamnet jag har. Jag har länge funderat att använda mig utav ett svenskt namn på mitt CV men jag vill inte veta. Jag vill inte veta att jag befinner mig mitt i kaksmeten på grund av ett efternamn som jag är stolt över. Ett efternamn som har ett folkmord att hedra, ett efternamn som min älskade farfar valde ut för att skydda oss och som har gett mig det liv jag har idag.

Erfarenhet söks, såklart. Jag har ett år, och enbart det. Men på ett år har jag hunnit med så mycket; att planera, att få till otroligt bra lektioner, att gå igenom en hel lärobok med mina elever, att motarbeta mobbing, ha föräldrasamtal och att ha diskussioner med missnöjda föräldrar och elever. Jag har hunnit med mycket men det ser inte arbetsgivaren eftersom de stirrar blint på ”anställd från vårterminen 2010 till vårterminen 2011.” Jag har fått många nej på grund av att de har anställt någon med flera år på nacken men hur ska jag lyckas få mer erfarenhet om jag inte får möjligheten att arbeta? Hur ska jag lyckas få ett jobb om det ständigt ska stå att jag har varit verksam lärare i enbart ett år?

Idag finns det många ungdomar som inte får jobb av samma anledningar som jag, deras utländska namn och brist på erfarenhet. Ett CV är ett blad av svartfläckade ord som inte ger mer än en inblick i människornas personlighet.

Jag må ha enbart ett år som erfarenhet men som en kollega sa till mig; bara för att man har gjort något i trettio år betyder det inte att det är bra.

This is me.

Här kommer vi!

Jag var iväg hos kusinen en liten stund. De har en katt så jag satt på helspänn! Men det var kul, har inte pratat med kusinen på ett par år but now things are going fine :)

Men men.. nu ska vi dra.

Vi hörs imorgon :)

Du ska snart få smaka på mina läppar..

VILL HA!! :(

Åh, glömde visa er.. Kolla vad jag såg hemma hos mina kusiner, Nousig (Kristells mamma).. Åh, vill ha såna. Vill ha alla Smurfar men man måste tanka för 300 kronor för att få en sån. Jag tankar ALDRIG för så mycket då jag är fattig, haha.. Fan :( De är så FINA och söta!!!

Igår, när vi åt som grisar..Sötnosen välkomnade oss hem till sig!Jag åt och åt och åt.. för muffinens var för goda!

Och sedan åt vi lite mer, jag och Kristell.. :)

Oh...

Jag svettades, ja. Jag blev lite lite andfådd, ja. Men det var ingen höjdare. Inte idag. Det var en ny instruktör och han hade ljuset PÅ. Det värsta var att spotlighten var mot MIG. Det var helt sjukt... och ja, det var ingen stämning. Man kommer ju in på sin mojo när musiken är bra (musiken sög idag!) och när det är mörkt. Man hör bara musiken, ser sitt inre.. Svettet rinner, man känner hur man flåsar för att få luft.

Inte idag, inte! Jävla skiten!

Med spänning..

Nu ska jag iväg till spinning, 55 minuter. Jag ska ta bilen, haha. SATS är cirka 4 minuter ifrån mig men det reeeegnar hallå!!! Sedan ska jag komma hem och prata lite med mina systrar om vissa saker. Jag insåg att jag hade missat cirka 85 sms igår kväll och jag minns inte EN ENDA!

Får se vad som görs ikväll men jag misstänker att det blir en lugn kväll. Imorgon ska vi få gäster (hahahahahahahaha) och sedan är det planerat att vi ska ha myskväll med Bridesmaid hos DJ. DJ, hänger du med här eller!?

Well, off I go!

Before I go and dream myself out of here

1. Hur gammal är du om fem år? 29!!! :(
2. Vem var den sista du träffade? Mamma som kom in nyss för att säga "god natt!"
3. Hur lång är du? 160 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Kvinnor utan män tror jag den hette. Sådär lagom poetisk för att jag och DJ skulle somna.
5. Vem ringde du senast? Oj.. ringer så sällan men mamma kanske?
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ja.." till syrran.
7. Vad är dagens planer? Dagen är ju typ slut men det var faktiskt att träna och dra iväg för att träffa Kristell.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta... och giftiga, hahahaha.
10. När såg du senast din mamma? Nyss, sa jag juuu.
11. Vilken ögonfärg har du? Mörkbruna.
12. När vaknade du idag? 10.30, för att skutta iväg till träningen.
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej, eller inte vad jag minns iaf.
14. Vilken är din favoritplats? Just nu är det en plats, vid ett par stenar, en sjö och skog.
15. Vilken plats föredrar du minst? Trånga och mörka utrymmen. BLÄ!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag hoppas innerligt att jag har en fast anställning, är lagledare (eller chef) över något inom skolans ramar, lyckligt gift, har rest runt som en galning, har ett fint hus med underbar trädgård som jag tar hand om varje sommar och har två barn (den tredje är på väg!).. Typ så!
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker, and still does.
18. Vem fick dig att skratta senast? DJ, hahaha.. med våra sexiga bilder. Kristell sa också ett par roliga saker idag...
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? NEJ, för snälla DJ köpte en massa!!!!!!! :D
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.. I put in my pocket!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor och ett linne.. Kan inte på något annat sätt. Blir för varmt och min kropp klarar inte av värme för då sätter restless legs igång.
22. Hur många kuddar har du i sängen? En.
23. Hur många landskap har du bott i? Två landskap och två länder.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Mm. Aldrig mera sprit. Jag är så NÖJD att jag har tagit det beslutet. Att vara nykterist (undantag; rött vin då och då) är det bästa jag gjort.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor.
26. Är du social? Haha, NEJ! Jag är alltid väldigt kritisk mot människor och det tar tid för folk att närma sig, haha.
27. Vilken är din favoritglass? Ingen fattar vilken jag menar men det är vaniljglass med chokladbitar i, som brukar kosta typ 10 kronor.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa och resa och resa!
29. Tycker du om kinamat? Det är helt jävla underbart!!!
30. Tycker du om kaffe? Nej, och vill inte göra det heller. Kan dricka kaffe enbart med kakor som mamma gör lagom till påsken (och ibland julen)
31. Vad dricker du till frukost? Vatten eller juice.
32. Sover du på någon särskild sida? Jag sover på mage..
33. Kan du spela poker? Nej och vill inte lära mig. Jag är emot allt spelande, speciellt när det handlar om att satsa pengar.
34. Tycker du om att mysa? Jaaaaa..
35. Är du en beroendemänniska? Nej, jag är nog inte det.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nä, mommie says I'm special!
37. Vill du ha barn? Det finns INGA ORD för hur mycket jag längtar.
38. Kan du några andra språk än svenska? Japp, engelska, armeniska och arabiska. Jag förstår väl spanska och så men räknar inte in det.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool.. det är något med havet som skrämmer mig.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kontorsmaterial och böcker. Om jag ska vara helt ärlig!42. Äger du dyra smycken? Nej, haha.. Har nästan aldrig på mig sånt. Eller min Thomas Sabo från Domaren är ju dyr, med massa massa berlocker.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej, aldrig.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ööööhhh.. cola?
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alla är tråkiga när det regnar.. 
46. Välj ett ärr på din kropp? Jag har en hel del ärr men den ovanför ögonbrynet fick jag när min kusin jagade mig runt i vårt hus när vi var cirka 2-3 år. Jag sprang in i en byrås kant och ja.. Helvetet bröt sig loss!
47. Vad har du för ringsignal? Beror på vem som ringer, ha!!! :)
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, jag tror mamma har sparat några!
49. Flirtar du mycket? Nä.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? London?
51. Kan du byta olja på bilen? NEJ, men vill lära mig! SKA lära mig!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, mes i trafiken.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Oj, hm.. Det broderade hjärtat kanske?
54. Läser du dagstidningen? Nej, faktiskt inte. Blir så nere av nyheter.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte just nu, nej.
56. D du i bilen? Beror på humöret men annars gillar jag att sitta bredvid föraren, vara tyst, titta ut och lyssna på musik. Människor tycker att jag är sämsta sällskapet ever!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lyssnar knappt på musik.
58. Vilken nummer krafsade du senast ner? Öhh.. det var nog till en av mina kurser.
59. När var du senast i kyrkan? Hm, sista dagen i Jerusalem.

Fanns ingen nr 60.

Jaaaa... jaaa.. deeeem!

Jag kom på att jag inte har visat Polen bilderna (men jag har en tom kategori för den, haha) men men, detta ska ordnas. Problemet är att bilderna är hos systern min och jag är way för trött idag. Imorgon ska jag försöka. Lovaaaaaaar... ingenting. Men de kommer. Det var grymt roligt där, ska ni veta.

Staden var Krakow! :)

OJOJ!

Jag har fått scheman för två kurser så nu blir det bara att plugga. Jag har lagt in alla seminarium/föreläsningar/inlämningar och tentor. Vi ska ha en skriftlig tenta, fast via datorn. Då öppnar de en sajt klockan 09:00 och där skriver man svaren på alla frågor fram till 13:00. Det har jag ALDRIG gjort så det kommer bli spännande!

Skulle jag få ett jobb så skulle det vara en utmaning men jag ska göra mitt bästa!

:)

Ensam..

Systrarna drog ut och jag sitter hemma. Funderade på att messa DJ och be henne att slöa med mig på Ruccola men den stänger om.. en minut. :(

I'm back!

We are back från en mysig eftermiddag :)

Gosh, you are the sexiest ever!

ÅH!

Jävla skitinlägg alltså. Ska precis publicera och så går den tillbaka istället. VA?

Well, tänkte bara säga att jag ska fara iväg till Sollentuna och träffa sötaste Kristell. JAAAAAAAAA, lilla pikapo!!! (DJ, bli avis.. c'mon!!!) hahahaha.. Men men, det ska bli en mysig fredag idag.

Imorgon är det träning på morgonen (snälla, låt mig vakna upp då!) och sedan får vi se :)

Oh, chaaaapppppiii laaaaayffff!Vi har inga liv!

DJ och jag.. vi är goda vänner fastän vi är olika..

Alltså.. what?

Vissa människor är ju ändå HELT OTROLIGA!

Men men, blev ingen tränings outfit.. Men jag var på CorePulse och blev såklart svettig och röd. Röd, som en jäkla tomat. Herre gud! Imorgon hoppas jag att det blir spinning för MIN del!

Dock orkade jag inte lika mycket idag. Mina smalben gjorde ONT när jag hoppade (inte sprang) och jag fattar inte. Jag har nya skor men kan det vara dem iallafall? Jag har haft smärtor i smalbenen förut men jag orkar inte ha det igen. Så jäkla jobbigt. Någon som vet varför jag kan ha ont och hur man motarbetar det?

Gööööö mörrrööön!

Jag ska strax äta frukost och sedan ska jag till träningen. Vi kanske ska dra iväg för att bada en stund men om jag känner DJ rätt kommer hon bara svika! *fnisselifniss* Men men, idag ska jag träffa en sötnos! :) Så denna fredag är RÄDDAD!

På söndag ska vi köra all-in hos DJ och ha det suuuupertrevligt med suuuuperbra film. Måste bara be henne att ordna fram det va?!

Well, ska äta nu och sedan kommer ni få se min outfit á la dagens träning :)

Guess who?

Åh härliga gata.. vi ska dig vandra idag!

Nu går jag ut.. kommer nog inte uppdatera fram till sent på kvällen MEN bilder kommer seeeenare! :)

The socks are magic!Det var hennes strumpor som fick Barcelona att vinna.
Ni vet väl det?

Life.Uppsala..

Ikväll blir det Uppsala :)

Update; Ingen Uppsala IGEN! Hmm..

DJ, KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!

Glömde säga..

att det inte blev någon träning idag. Vi kom hem tre igår så jag orkade inte idag, faktiskt. Men men, imorgon blir det nya tag.

Nu har jag även fått in höststämplingen också! Så spännande! :)Snart får jag sommar-gåvan!

dagar jag levt har dem vänner jag saknat

VILKEN MYSIG KVÄLL DET VAR!!!

Vi åkte dit och mötte upp Zina och Hania hemma hos de. Det blev pizza-klet direkt och vi åt som om det inte fanns en morgondag. Men supergott var det iallafall.. med all vitlökssås!

Efter det satt vi och pratade, skrattade, drev med varandra och Hania gjorde vattenpipa som hon påstod var Stockholms godaste. Jag rökte inte men de andra tyckte det var gott så jag vet inte riktigt.. Men applåder till henne som stod emot gnistor och eld, haha! Efter det blev det El Clasico och det var skrik, svordomar och mycket skratt (speciellt åt Hania, haha.. med hennes magiska strumpor)

Underbar kväll. Kan tänka mig göra om det!

Off we go!
Grattis, grattis..

Att få barn bör vara världens underbaraste stund och en sann gåva till alla människor.

Grattis kronprinsessan! :)

Nagellack, rosa.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Träningen - farozon.

Idag föll en kvinna ner och slog sig på elementet. Åh, jag ville dö! Jag såg inte fallet men jag såg när en av personliga tränarna började fråga henne om hennes namn och sånt. Hon mådde bra men det var ändå läskigt. Jag tyckte så synd om henne.

Jag körde iallafall mage och armar idag, i 45 minuter. Rumpan tränades också.. för den vill jag ha stenhård. Hm, jag måste nog hitta en personlig tränare till mig. Krav krav..

Lullilulu!

Jag undrar om jag drar iväg för att träna. Syrran lovade mig att haka på men hon sover. Jag fattar inte hur mycket hon kan sova alltså!

Well, idag blir det hemfärd till Zina och Hania för lite mat, mat och mera mat.. samt lite fotboll i bakgrunden. :)

Wuhu!

Jag har inte varit hemma och har inte hunnit blogga.. Men men, imorgon blir det lite mer. Lovar! Fast på kvällen kommer jag vara ute och härja med två bryyyttttaar..

Nu har jag sällskap och ska sluta vara osocial!

HADDÅH!

Skönheten finns inuti..

Sökt jobb som en galning nu..

NU har jag sökt till nästan varje skola som finns i Sverige.. Jag funderar starkt på att flytta till Göteborg eftersom de har ett SO-jobb där. Herre gud.. jag kommer vara arbetslös och inte ha en inkomst. Vad sorgligt allt är. Jag har, i många år, alltid haft en inkomst och nu.. paff!

Jag trodde aldrig att jag skulle vara arbetslös efter tre slitsamma år på universitet. (min utbildning är eg. fyra och ett halvt år men jag läste dubbelt.. men tänk er om jag hade läst i nästan fem år och varit arbetlös?!?!?!?) Helt sinnessjukt!!!

Oj.

Glömde bloggen för en stund... Jag har varit och tränat. Spinning/core, 1 timme. Sedan gick jag upp till gymmet och var på löpbandet i 30 minuter. Jag lyckades komma till 2,5 på 20 minuter och sedan gick jag med incline 10 procent.

HÄRLIGT!

Hos Elena och Sperta..

Vi skulle till E & S men de var inte hemma. Emy hade lockat hem dem till sig så vi gick dit och så fick jag träffa på Steffy en stund.. Men vi tjejer drog hem till Sperta och Elena och hade mycket babbel på G, haha. Det var otroligt mysigt! :)Eftersom det regnade tog jag på mig mina rosa stövlar. LOVE! :)Min sötnos.. Jag bet henne och hon ropade till med ett AJ och tittade
jätte jätte surt på mig.. väldigt länge! Men på denna bild var hon glad.Min nya favoritbild.. Eftersom det alltid är jag som fotar har jag inte
många bilder på mig och Steffy!De försökte leka oberörda av kameran.. fjantisar :PMina favoriter.. kan äta miljoner st.. Baklawa från Syrien.
Sperta hade hämtat :)

 

När vi skrek, hoppade och såg ljuset i mörkret..

Kom hem nyss och såg att kusinen min hade skickat några student bilder.Boka in en bio-kväll i veckan?Är den så bra som alla säger?

Djupt försjunken..

Tappade bort tid och rum när jag satt och gjorde iordning en grej, haha.. Jag har så lätt att fastna för något och filuera med det.

Well, well.. sitter och väntar på systrarna så vi kan skutta ut härifrån. Vi ska träffa en väldigt förändrad person ikväll. Nej, men.. Sperta har varit bortrest och vi ska säga HEEEEEJ. Så vi lär nog vara därborta ett tag. Mys.

Idag blev det ingen träning men det kommer vecka 35, då är det piloxing (om jag inte har fått ett jobb innan, snälla, snälla!) och ja, så är det.

Onsdag har jag bokat in mig hos två fjärtar för att äta kebab.. Mm, you heard me! Får se om det blir av !

Well, just nu snackar jag bara blajja. Jag vill återgå till det jag gjorde ingen.

Hörrni - älska livet för den kommer älska er tillbaka!

Julen.

Jag vet att många kommer hata mig (och om några månader kommer jag själv göra det) men jag saknar julen.. Jag har suttit och lyssnat på Disney låtar om julen, haha.. Men det är så mysigt!!
Merry Christmas, Santa Claus and Deers Picture

Santa Claus Happy New Year PictureThe rain makes me feel like the happiest girl in the world!

Kolla vad jag har fått... Ni är inte avundsjuka, jag vet.. men ändå!

Åh, fick mini-pocket NT. Jag har läst stycken ur Bibeln när jag gick i Bibelskolan (frivilligt val och jag promenerade i 30-40 minuter för att komma till kyrkan..) men aldrig hela. Så jag tänkte ta och läsa lite för varje dag. Jag tycker inte att man ska läsa Bibeln (NT i det här fallet) i all hast utan ta en bit i taget..

Jag fick den av min Nene eftersom den är på svenska och hon läser sin på arabiska. Så, nu ska jag bli expert på vår Bibel. :)

Zzzz...

Snart sussar man.. Vet ni vad jag vill drömma ikväll? Att jag är med i Disney. ÅH!Vilken Disney figur skulle NI vilja vara och varför?

Veckans träning.

Måndag: Ledig.
Tisdag: Spinning/core, 1 timme. 20 minuter löpning, gav 2,3 km.
Onsdag: Gymmet med uppvärmning löpbandet, tio minuter. Magövningar/rumpövningar. 1 timme.
Torsdag: Gymmet, löpbandet (pw) i 30 minuter, gav 3,5 km. Crosstrainer i 20 minuter gav 2,6 km.
Fredag: CorePuls, 55 minuter.
Lördag: Spinning, 55 minuter.
Söndag: Pw med Antonella.

Woho, vilken underbar träningsvecka. Det kommer inte alltid se ut såhär men jag är GLAD och STOLT över mig själv. Cirka 7 timmars träning. Bra bra!

Söndagens slut..Frukosten hos mormor...Min stiliga morfar, Setrak, med sin cigarr (som tog hans liv till slut!)
Bilden är inte bra men han var snygg. Väldigt eftertraktad sägs det.Min snygga moster.. Jag var helt i chock när jag såg bilderna då hon
var ung. Hon var så jävla vacker. Livet har verkligen lagt sina spår men
jag hoppas att hon finner lycka, vår lilla extra-Nene.Min söööööta mamma, hahahahahhahaha!
Hon var så GULLIG när hon var liten.. Fan att ni inte kan se bilderna skarpt men men..
Hon liknar min syster Carin faktiskt :)

When the sun is shining the lips are about to smile.

På kvällen satt vi och åt som grisar..

Efter vår prommis till Görväln hade mamma och morbrors fru dukat fram lite.. Detta är början. Sedan blev det min favorit - brieost, kex och rött vin. YEY! Jag drack bara ett par klunkar då det var fruktigt vin (gillar torrt!) men det var så gott och så mysigt.

Sedan kom vodkan fram, såklart.. Always. Så det dracks en del och sedan tog vi en lååång mysig promenad fram till klockan två. Det var roligt att hänga med mina fullis-kusiner. :)Längtar...

jag längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtarlängtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtarlängtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtarlängtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtarlängtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtarlängtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar.....


efter ER.

Det är här allt förlorat lever..

Herre gud.. Vi gick en bit och hittade en trädgård fullt med... "konst". Vi kallade det skräp men men..


Kolla, kolla, kolla..Nu ska jag sitta och anteckna för fullt!!!!! :)
Happy, happy, happy! :)

Några bilder.. :)

Vi satt och hängde hos min morbror tills någon sa Görväln. Olle hade aldrig varit där så vi åkte iväg. Det är så sjukt fint där. Vi drog till Görvälns slott där Ondskan har spelats.
Zizi lekte ball..Gillar den här bilden, hahahaha..Så fin utsikt!Vi kollade på guldfiskarna som fanns där.. Visste inte att det fanns!!Lite kääärlek!Mupparna.Olle leker turist :)

SÅ LYCKLIG!!!

Efter min promenad med Antonella (och en hel del snack.. vilka rumpnissar det finns alltså!) så gick jag hem till Nene som hade ordnat upp med frukost. Så himla gott! Mums! Ja, av någon anledning gick vi igenom alla hennes bilder och då hittade jag ett par på mig under min student. Jag har absolut inga bilder från studenten och nu är jag tre-fyra st rikare :)

YEY!

Min kusin ska scanna in dem åt mig så jag kommer lägga upp dem här :)

GLAD :)

14 augusti 2011.

Flockmentaliteten – enbart hos vissa?

När jag var yngre bodde jag i Hallsberg, en liten obetydlig ort som ingen la på minnet. Förutom de som en gång i tiden har bott där. Det var inte många invandrare i Hallsberg och då och då blev man utsatt för några rasistiska kommentarer eller dylikt. Trots det förstördes inte de vackra minnena från Hallsberg. Även om jag var en invandrare umgicks vi alla tillsammans, utan att bry sig om vilket språk man talade hemma eller vilka traditioner som fanns inom familjen. Målet var att leka, inget annat.

I denna ”uppsats” kommer jag rikta mina åsikter kring ett folkslag, nämligen syrianer. Innan jag fortsätter vill jag försvara mina åsikter genom att säga att det inte är riktat för att förolämpa. Min mamma är själv syrian och därför lyfter jag fram det folkslaget, eftersom det är det jag kan relatera mest till. Jag har inte diskuterat armenier mestadels för att jag inte besöker en armenisk kyrka eller har armenier i min omgivning. De flesta av mina kusiner är oftast syrianer eller lever efter syrianska traditioner. För er som vill kan ändra ordet ”syrian” till någon annan etnisk bakgrund, för jag kan garantera att det stämmer på de flesta.

För att vara troende som jag är befinner jag mig ytterst sällan i kyrkan, mestadels för att jag inte tål att vara i samma rum som alla syrianer. De få gånger jag har valt att gå till kyrkan är oftast i samband med min mammas kyrkliga besök. Varje gång jag sitter på en av de stenhårda bänkarna brukar jag låta blicken flyga över alla som är där. Min blick brukar oftast stanna vid kvinnorna som har på sig mer smink än Babsan, mer guld än den rikaste shejken och det allra senaste modet som de kunde frakta hem från Syrien. Männen står där i deras dyra kostymer och är stolta över barnen och deras allt för unga fru som de hämtat från hemlandet. Alla sneglar på varandra och den dömande blicken visar sig i ett hastigt ögonblick, men den finns där och gror. Jag har snyggaste utseendet, jag är rikast, jag har den vackraste frun, jag har de smartaste barnen. Tankarna härjar allt starkare när prästen närmar sig slutet av sin predikan.

De talar bara syrianska, de går runt med den syrianska flaggan som om det vore regnbågsskatten och de umgås bara med syrianska vänner. Om jag hade kunnat få en krona för varje ”syriansk örn” jag har sett, i samband med tillfällen då den inte ska uppenbara sig, hade jag kunnat bo betydligt mycket lyxigare än vad jag gör nu. Vad dessa människor går miste om är att få vara en del av så mycket mer än att äta solrosfrön och prata om vems dotter som visade mest ben. Att begränsa sig själv på det viset är inte bara sorgligt utan även patetiskt. De missar kulturer värda att få kunskap om, underbar mat som går åt spillo och musik som flödar vackert vid ens öra passerar i tystnad förbi. Det borde inte finnas en tveksamhet till att upptäcka andra kulturer än sin egen eftersom Gud skapade oss jämlika.

Sverige är ett mångkulturellt land och även om jag stödjer fullt ut att bevara sin tradition anser jag inte att det ger människor rätten att skapa sig ett litet eget samhälle där bara ens eget folk får kliva in.

Vad sägs om att lägga ner den desperation som tvingar en att överdriva sin patriotism och se sanningen som det är; att alla kulturer har en vacker guldkant i hörnet.

Out for a walk.

Nu ska jag ut med Antonella och sedan svänga in hos lilla Nene för att äta frukost. Får se vad denna dag har att erbjuda.

Ojoj.

TRÖTT!!!

Jag är SÅ jävla trött. Vi kom hem nyss efter en superrolig och härlig kväll.

Bilder får ni se imorgon.. :)

Eskilstuna.

Den 26 augusti drar jag till Eskilstuna för en övernattning hos en väldigt konstig filur. Vem det är kommer ni få se senare men ytterst annorlunda person!

Men.. jag fick se att de har ett Zoo. Dit ska jag, ska tvinga med alla!! :) Åh!

Joyce Carol Oates - lilla himla fågel

Nu läser jag en bok och den verkar helt OK. Jag vet inte riktigt vart jag ska placera Oates då jag har läst "Älskade syster" och bokstavligen hatade varje sida av den och sedan läste jag "Dödsgrävarens dotter" och föll pladask.. Förutom i slutet, den kändes lite väl babblig.. Men men.. Så jag antar att denna bok blir den avgörande kampen.La till lite extra effekter här va!
Höhö!

För er som tvekar..

Svettgrisen..

That's me. Svettis. Jag svettades så mycket att jag inte kunde ha på mig tröjan när jag gick hem. Jag duschar inte där utan kommer hem eftersom jag bor så nära. Men som tur är hade jag bilen med mig (ja, latmasken) och slapp gå runt och skämmas som en mupp. Vilket pass! Dock inte lika jobbiga som med min favoritspinnare men ändå..

Denna brud körde på "Tema Film" och det var massa låtar från olika filmer. Jag kände inte till så många förutom Matrix, Kill Bill och Grease.. och sedan Dirty dancing i slutet. :) Det var iaf kul. Jag hann inte fota mitt svett så ni kan väl bara tänka er; Marina som är helt röd och svettig om ansiktet och allt annat.. med en beige svettig tröja som verkligen DROPPAR svett.. Nice!!

Iaf, Spinning 55 minuter avklarat. Får se nu om Antonella svarar så vi kan skutta iväg på en pw. De har just nu en ganska jobbig period fylld med sorg så det är svårt att träffa dem. Men jag förstår och ber en bön för dem varje kväll. <3

Spinning snart.

Har tagit på mig träningskläder och ska snart gå för att träna.. Mina ögonlock håller på att falla ner, haha.. Men men, idag ska jag träffa en söt liten vän, Antonella och sedan träffa på kusin vitamin som kommer från Uppsala.

Uppsala resan blev uppskjuten fram till en vecka så jag hoppas vi drar iväg då! :)

Nä, vad mysig dag detta kommer bli!

NAW!

Oj  såg att jag skrev "Ingen" istället för "Inget" på förra inlägget. Nu vet ni!

Huvudvärken har släppt en aning och jag gick över till mormor där söta Kristell var. SÅ JÄVLA SÖT! Jag glömde såklart mobilen och kameran hemma men hon var bara för nöttig! Vi satt och lekte "mamma pappa barn" med några snäckor, haha.. Hon pratar så himla gulligt!!

Här får ni iaf se på en gammal bild..


Ingen att blogga om.

Huvudvärk som dunkar jääävligt hårt.

:(

Jag gick, höhö..

Jag gick och jag ville inte. Jag gick med tvång. Men jag orkade inte lika mycket som jag annars gör för mitt under allt tänkte jag att jag ska gå nu. Men jag är ju en sån fegis så jag stannade kvar. Men jag har viljan iallafall, det är bra. Jag svettades, blev röd och... kunde inte andas. Inte för att jag blev SÅ andfådd utan för att någon stank. Bokstavligen STANK ren svett. Jag kunde knappt ta ett enda andetag.. jag fick stå nära fönstret för att få frisk luft. Herre gud!!Ser ni hur röd jag är i ansiktet?
Plus att jag har på mig min nya gula träningströja. Älskar färgglada kläder :)

Ps; jag är INTE så smal som bilden visar.

Att gå eller icke gå?

Småtrist att vakna upp hemma och inse att man inte är i Uppsala, haha.. men men, sånt som händer. Allt blir inte som man planerat.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska träna eller inte. Jag vet, evigt tjatande, men jag vill fast vet inte riktigt om kroppen orkar. Plus att jag vill gå på spinningen på lördag. Så, ja. Vi får se hur jag känner mig om en halvtimme.

YES!

Funderade på om jag ska träna imorgon eller inte då jag har världens träningsvärk i benen. Jag gick in för att titta vem som körde passet och såg att nya höstschemat kommit ut. Eftersom jag verkar vara arbetslös så kollade jag bara på "morgon-passen". Såsom det ser ut just nu kommer jag träna:

Måndag - piloxing + gym.
Tisdag - Cykling/core + gym.
Onsdag - Bodypump
Torsdag - ledigt.
Fredag - CorePulse.
Lördag - Spinning.
Söndag - Yoga.

Inte alltid det blir alla de gånger men men.. :) Får jag ett jobb såg jag att min favorittränare har ett par pass på kvällarna. :) Hon är fruktansvärt grym och jag äääälskar att gå på hennes pass.

Love.

En gång i tiden..

Jag har glömt att visa att jag hade på mig långklänningen på en liten träff. Den är så sjukt fin och är så blå!
När jag var på restaurangen kom servitrisen fram till mig och frågade vart jag hade köpt den ifrån. Det händer ALDRIG mig, haha. Jag sa att den var från London (min syster köpte den) och hon sa att den passar mig. Snacka om att jag var glad hela kvällen.

Men men.. jag älskar långklänningar. Jag har andra men inte haft tillfälle att använda de men nästa sommar?
Det broderade hjärtat - Carole Martinez

En ny bok, en ny värld, en ny berättelse, en ny människa och en massa nya tankar.

I love post-it and I'm gonna use this idea.

Nähäpp

Verkar inte bli någon Uppsala idag.

Aja.

Färga håret PRONTO!Jag har bruntrött hår egentligen men har färgat det så mycket
att den riktiga färgen inte riktigt finns där längre. Men jag vill
färga det svart. Jag trivs i det mest och tycker om det. Men
när får jag lusten att göra det? Jag hatar hatar hatar att hålla på
med mitt hår. Att bara klippa mer kräver en ansträngning, haha.
Något som behövs göra by the way!

Träningen.

Jag gick till gymmet och tränade i en timme.

Jag började med att gå en powerwalk i 30 minuter, jag hade då gått 3,5 km. Med incline på 5 procent. Men svettig blev jag iallafall men jag svettas av att bara gå till SATS. Efter det gick jag över till en maskin som tränar rumpan/benen (vet inte vad den heter) och körde 20 minuter där och gick 2,6 km. Så det är ändå bra gjort!4

Sedan gjorde jag ett par magövningar och sedan streching. Mina ben värker som bara den! Jag har världens träningsvärk från igår.

Men men.. idag blir det Uppsala. Ser verkligen fram emot det. :)

Morgonen...

Idag är det torsdag och då får vi iväg till Uppsala, för att sova över hos min kusin. Kärringarna (mamma, min kusins mamma och moster ska hänga med!) och vi ska köra en myselimys dag. Jag älskar Uppsala och tycker det är mysigt. Jag har bestämt mig för att bo i Uppsala om jag får jobb där.

Well.. God morgon!

Nästa år är den MIN!

Önskar jag inte var rädd för hundar..

Vad ska man göra idag då?

Jahapp.. Jag la ut ett ultimatum till mina systrar; När jag är med får ni inte röka. Vad gör de? Jo, de stänger dörren och går hem till DJ. Jag känner mig mäkta värdefull här men men.. Jag orkar inte umgås med folk som röker och tror att lukten från deras kläder, munnar och luften omkring de är gott. Det är äckligt. Man får göra exakt vad man vill med livet men inte när de skadar oss andra som inte vill röka av förnuftiga skäl.

Well, får väl läsa och kanske äta något gott iallafall istället.

Efter många svordomar..

Well, någorlunda klar. Eller? Min syster praktiskt taget hatar bakgrunden men jag tycker den är helt okej. Stör den er? Jag kanske byter och gör om en (det är jag som har gjort bakgrunden och headern) till vit bakgrund med små söta svarta hjärtan. Får se. Jag har även lagt till "info-ruta" under min profilbild och ett streck under rubrikerna. Sedan är det hjärtat vid varje inlägg. Ojoj.. :)

Well, idag har inget hänt förutom ändringen av bloggen, träningen och skratta åt andra människors bilder. Får se om vi drar iväg till DJ snart och kör en Jersey-Shore maraton genom hela kvällen! :)

TEST!

TEST!

Enkelt..

Min Photoshop fungerar inte så jag fick göra mitt bästa.. så det blir lite svart ett bra tag.

:)

Vad tycks?

Det blev det minsann..

Träning alltså..

Jag tog på mig världens jobbigaste träningsbyxor (bläh!) och så gick jag och syrran till gymmet.

Vi körde uppvärmning i tio minuter (med incline på 7 procent) och sedan var det bara magövningar. Det rann svett från mig, haha.. Och syrran flåsade som en mupp! Men det var härligt.

Uppvärmning - 10 minuter.
Magövningar - situps med boll på 3 kg.
                      vanliga situps.
                      Undremag situps (vet inte vad de heter, haha)
Rumpa - 50 st med vikter, 3 kg.

Systern min ska hjälpa mig att ordna min musiklista så jag har något att lyssna på när jag skuttar omkring.

Påminner mig om de goda tiderna i Hallsberg..

Träning?

Hoppas syrran är sugen på att dra till gymmet idag för jag vill helst bara göra olika övningar och vissa inkluderar att ha henne (eller någon) med.


Let's see.

Börja dagen med detta...

I'm sorry.

Planering..

Jag är planeringsfreak. Jag måste veta allt i förväg och det stör mig när jag inte har koll.

Men i veckan blir det övernattning iallafall - torsdag till fredag blir det alltså Uppsala. YEY! :) Det kommer inte bli någon träning på fredag (fan, älskar corepuls) men får ta igen det..

Well, well.. ska nog sussa in mig i sängen. Systrarna är ute och viftar, som vanligt.

Sötnosen!

Hon var FÖR söt.. Hon bara låg där med sina söta knubbiga händer, sina fina ögon och extremt roliga hår.. som bara stack upp, som en tupp! :) Nä, lilla Masal var för söt. Det var supermysigt.. Jag längtar tills jag får äran att få bli mamma, att se mitt barn framför mig och få känna doften från mitt eget barn, mitt eget kött och blod. Åh, alla mamma känslor bara flödade.. Hon var så himla söt!

Haddåh!

Nu drar jag iväg till min vän, Sevve, som fött en unge för lääääänge sedan men vi har aldrig hunnit se den lilla klumpen. Jag vet att jag kommer känna en våg av känslor - vilja bli mamma. Det är typiskt mig.. men min dag kommer.

Jihuu!

Träningen idag var helt okej..

Jag började med spinning 30 minuter (svettades såklart.. men jag älskar 55 minuters mer) och under den tiden kom jag fram till att när SATS har sina utmaningar ska jag fan i mig hoppa på. De brukar ha spinning i 3 timmar eller så och då ska jag försöka.. ska anmälla mig.

Sedan gick jag över till Core i 30 minuter och jag avskyr Core men lovade mig själv (och syrran haha) att jag skulle ge järnet idag och det gjorde. Still don't like it. Men kommer nog köra den iallafall.. Efter det gick jag över till gymmet och sprang på löpbandet; 20 minuter gav 2,3 km. Det kommer, det kommer.. lovar!

Officiellt arbetslös..

Nu har jag inget jobb längre. Jag var bara anställd till 9 augusti.

Nu ska jag träna bort sorgen.

LYCKLIG!!!

Nicevill visas på bio den 23 september! Boken jag läser.. mm, DEN!!!!

Jag blev överlycklig när jag såg det! Bio för Marina då! :) Jag älskar älskar älskar boken och karaktärerna i den (förutom Hilly!) och jag läängtar till filmen!


Beställt.

Jag har beställt en kalender (jag ogillar den skarpt men den är billig) från Lärarförbundet, bara 44 kr. Mina systrar ville också ha så jag la in två till i min beställning. Så nu väntar jag på den så att jag kan få ordning på mitt liv. Jag avbeställde min fina personliga (som var rosa och med träningsspalt) av vissa anledningar men men.. Jag klarar mig med Lärarförbundets i ett år.

Så fort den kommer ska jag skriva in träningar, inlämningar och pluggtider. Jag måste få rutin i mitt liv. Jag ogillar när man inte har rutin. Jag ska söka jobb varje dag, träna 5-6 gånger i veckan och plugga varje dag. Eftersom vi bor så litet kommer jag försöka vara på bibblan så ofta som möjligt. Ni som vill göra mig sällis får gärna göra det.
Det känns skitjobbigt att behöva vara arbetslös när man har pluggat så hårt som jag gjorde men jag försöker se det från det positiva sidan; nu har jag tid att utöka mina ämnen. Sedan kommer jag nog ta ett vanligt jobb om jag får ett, något inom sekretararjobb eller servitris.. Ja, allt. Jag hatar att bara sitta och inte göra något vettigt med min tid.

Kurser..

Jag ska läsa:
- Samhällskunskap A
- Filosofi A, halvtid.

Jag är "rest" på Svenska A, halvtid, som nr 35 men hoppas att jag kommer in. Jag gjorde en sen anmälan och får skylla mig själv. Engelska A kom jag inte in på eftersom jag är redan antagen till så många kurser men har mailat de och hoppas att de låter mig plugga det iallafall.

oh..

Well.. sov bort hela dagen. Vad ska man göra?? Jag måste få ett jobb och mina rutiner tillbaka! GENAST!!!


Åh!

When you say it..

home is where your heart is...

Böckernas värld..

Vårt rum ser ut som ett bombnedslag... och vi sitter tysta, alla tre, och läser böcker som om det vore det sista vi skulle göra i livet..


Bokklubben...?

Veckans träning.

Måndag: Löpbandet med incline, 2 km på 20 minuter - massa magövningar.
Tisdag: Vila. (försov mig till spinningen)
Onsdag: Vilade.
Torsdag: Löpbandet, 2 km på 15 minuter. Mag/armövningar.
Fredag: CorePuls, 55 minuter.
Lördag: Spinning, 55 minuter.
Söndag: Vila.


Ingen direkt perfekt träningsschema men jag har fortfarande "semester", haha..

7 augusti 2011

När beroendet tar över ens liv

Jag har sett många tillåta sig själv bli kontrollerade, styrda och beroende av olika saker i livet, tillåta det bli nyckeln till ens dörr som leder en till ens mörkaste hemligheter. Vissa slänger bort hela livet på grund av att hoppet sitter där och gnager som en ilsken råtta. Hoppet om att hästen man satsade på vinner detta lopp, att alkoholförtäringen kommer tillföra lycka i livet och få minnen att blekna i några bråkdelssekunder. Hoppet om att när man tar det där blosset kommer alla nerver lugna ner sig eller att man svävar bland rosa moln när man valt att ta den där speciella tabletten. Jag har alltid, även när jag var liten och naiv, ansett att dessa människor inte har lyckats samla alla sina hästar i stallet. Jag har, för att vara riktigt rå och bitter nu, känt ett slags förakt gentemot dessa människor eftersom jag anser de vara vad Darwin skulle kalla det, den svaga länken.

Jag kan frammana en slags förståelse om det så kallade adrenalinkick som uppstår när man väljer att lägga buntsedeln på ett spel men när kortdelaren samlar ihop brickorna finns inget annat kvar än ett stort tomt gap. Är den lilla stunden av maktkänsla värt att komma hem tomhänt, att inte kunna ge sina barn vad de behöver och sedan tillåta sig hamna i skuld och plåga sin omgivning ännu en gång? När tomheten i dina älskandes ögon uppstod när de tittar på dig, var det då värt att få känna kortspelet i dina händer, att se tärningen rulla och hästen löpa?

Är det värt att ta sig en klunk och utöka det till tre flaskor för att glömma bort det gamla men samtidigt se till att nuet blir ett dunkelt grått moln? Är det värt att plåga ens nära och kära som tvingas se den dem älskar att förstöra sig själv, bit för bit? Ett barn ska inte behöva se sin förälder ligga vid ett hörn med smutsiga kläder och en stor fläck vid byxorna, bara för att man inte hann till toaletten. Men frågan är, oavsett vad, om det är värt det. Någonstans innerst inne måste det lilla fröet som kallas ångesten gro allt mer och från den bör styrkan växa fram. För i slutändan är inte slutet av ett glas svaret på ens frågor, utan det är hos de, som trots allt, sträcker fram en hjälpande hand.

För varje bloss en människa tar väljer hon att försvinna snabbare ur andras liv och för varje spruta väljer man att ta ifrån hjärtat ett par extra slag. Att sakta men säkert förstöra sin kropp; få sitt hjärta att jobba hårdare, att få levern att förkolna och tumörer att härja fritt som ungdomspojkar på en öde ö. Även detta är en del av egoismen för egoismen ler sitt hånfulla leende när cigarettröken sprider sig och drabbar andra, de som är för starka för honom. Egoismen står vid hörnet och vakar narkomanen som tar sin drog likt ett slaget lejon som inte har fått äta på dagar.

I slutändan ger dessa människor segern till egoismen och han tar glädjefullt emot det för nu har han ännu fler slagna själar att mätta sin blodiga törst med.

Om du mår bra när du spelar, dricker och röker och känner att livet är en njutande bana, värt att stiga på och åka – varsågod och gör det. Var bara noga med att lämna ifrån dig bitar av ditt liv vid varje stopp.

Ingen prommis..

Nähäpp, ingen promenad för mig och min vän Antonella. Jag var väääldigt sugen på att ta en låååång sväng med henne, babbla på om allt möjligt och reta en hel del människor. Men men, livet är jobbigt.

:(

Kollar kalendern..

Och ser att det är ganska mycket kvar av augusti.. Augusti är en lång månad, tydligen.

Men men, bara att ta varje dag som det kommer. Göra något vettigt av det. Hoppas jag kommer in i mina kurser också, så att jag inte bara slösar hela terminen på ingenting. För jag får tydligen inget jobb. Jag har sökt till samhällskunskap (jag är historia/religions lärare) och jag har även sökt till engelska och svenska. Det är väl bra att ha det som extra ämne. Jag ska försöka bli behörig i alla SO-ämnen (nya regler för lärare) och sedan ett nytt ämne - dvs, engelska/svenska. Jag ville heeeelst ha biologi men det verkar inte finnas några kurser.

Well.. hoppas man iallafall får CSN.

SÄMSTA FILMEN!!!

Vi såg precis världens sämsta film..

Vi drog iväg till DJ och köpte världens godaste pizza (Ekmyrans i Jakobsberg, såklart) och vi satt ute och åt.. Det var jätte mysigt men vi höll på att DÖ efter ett tag. Av mättnad. Vi arabifierade oss också med solrosfrön, haha.. och Red Rooster. Sedan hade vi full action på DJs mobil. (YEY!!!)

Iallafall.. filmen. Omg.. Sög. Den handlade om en bortskämd rik tjej (som för övrigt var jätte söt!) och ingen av hennes vänner tyckte om henne. Hon snor sin kompis rika pojkvän och lurar alla att hon är gravid. Vännerna försöker förstöra bröllopet och ingen verkar tycka att killen är en totally asshole som lämnar vännen och tar bitchen.. Alla verkar snarare tycka SYND om honom. Äh.. skitfilm! Se inte den!

It's you.

Steffy-boost.

Alla i hela världen vet hur mycket jag älskar barn.. men inte alla. Men en unge jag verkligen älskar är ju Stephanie. Mestadels för att jag har varit i hennes liv sedan dag 1 och hon är bara så himla gullig. Nu träffar jag inte henne lika ofta på grund av omständigheterna men varje gång jag gör det så exploderar alla mamma-känslor jag har och jag bara längtar tills jag får mina egna..

Men jag saknar Stephanie för hon är världens roligaste, snällaste och busigaste unge som finns!
Niceville - Kathryn Stocket

Läste ut Marian Keyes bok och den var bra - lättsam, rolig och underhållande. En bra bok efter skräcken Signal och sorgen som man kände under Den blå dagboken.. Nu läser jag Nicevill av Stocket och jag har bara läst ett par sidor och är redan fast!

Det handlar om en kvinna, Skeeter, som är vit och tillhör societgruppen. Skillnaden mellan henne och de andra vita överklass människorna är att hon börjar se saker ur ett annat perspektiv, där hon bland annat kan se en hel del orättvisor mot hemhjälpen, de mörka. Som sagt; några sidor och jag var fast.

Inside joke.. vilka förstår? :)

Åh vad lycklig man blir av den här bilden...

WOHO!

Jag vaknade upp klockan nio och gick till träningen - något jag absolut inte ångrar. Det var 55 minuters spinning och jag svettades som en liten rosa gris! Det var så härligt! Mitt linne blev helt blöööt och svettet bara droppade!

Ni som inte tränar - DO IT!

Ser ni svettet? Bilden gör den inte rättvis..

Life.

Såja..

Lyckades slänga ut sytrarna så nu är de på väg till en hemma fest.. Jag har laddat upp med goda mackor, en burk Pepsi Max (eller var det Cola Zero?), mörk choklad, Prinsessan och grodan + Bernard & Bianca OCH min bok av Marian Keyes.

Well my friends.. this is a happy day for me. Hoppas jag även lyckas röra på fläsket och gå på spinningen imorgon, 10:15.WOHO!!

Idag är det en stor dag.. men det får ni veta om senare. Jag har ett par bilder som väntar, muhaha.. Efter "den stora dagen" gick jag och mina systrar och köpte lite fika. Oj vad gott det var med en kanelbulle och wienerbröd! Medan DJ hade sin stora dag.. stora dag.. stoooora dag! :P

Well, när DJ är tillbaka ska de fixa och trixa med sina utseenden och bli fina för fest. Jag själv ska kurra ihop mig i min säng med mörkchoklad och lite Pepsi Max för att titta på Bernard & Bianca, första delen.

...

YEY!

Jag slängde en snabb blick på min rosa sport BH och kände; nej, jag kan gå iallafall. Jag tog mina saker och gick.. och jag ångrar mig inte. Åh, det var så skönt att träna en hel timme. Jag tänkte dra upp till gymmet men jag gjorde inte det, vilket jag ångrar nu.

Men 55 minuters kondition + styrka. Härligt!

Orkar iiiinnnttteeee

Jag har precis suttit och tryckt i mig en baguette.. för dem är så goda. Men om en halvtimme börjar träningen. Ska jag gå eller inte?

Dagens största fråga.

Min födelsedag.. far far away..

När jag fyllde år firade jag det med mina vänner; med fiskedamm, en glad Smurf och MP, haha. Men jag fick även något jätte gulligt av två av mina elever (och en hel del gratulationer av många av mina elever.. de är söta, bara att de lyckas dölja det bra.. haha) Men dessa två elever hade köpt en bakelse till mig och ett litet tänd ljus. De kom och sjöng för mig också, haha.. Jag åt upp bakelsen (och den var god) men jag tog foto på den först.. för det är såna här stunder som man bör tänka på när man känner att allt går åt helvete.

Gamla bilder från Midsommar hos Olle & Marina

A change..

Huvudvärken släpper inte.

Nä, nu ska jag ta tag i det här - läkaren nästa.


Hate you huvudvärk!

Till dig, DJ.

Marian Keyes

Påbörjat en ny bok; oväntat besök på Star Street. Annorlunda från favoritförfattaren King då Keyes mer än lutad åt chickflick (stavning?) böcker. Jag äääääääääälskar hennes böcker om systrarna, bland annat Vattenmelonen. Åh, längtar tills sista boken om systern kommer ut :)

Torsdagens workout fick mig att inse..

att jag har världens största röv, haha.. OMG!

Men jag sprang 2 km på 15 minuter (dåligt, jag vet.. men tänk på att jag har haft semester i tre månader nu!) och sedan körde jag och min syster en massa olika magövningar. Jag har väääärldens träningsvärk i magen efter tisdagens träning men jag gjorde mitt bästa..

Vi körde 50 situps med vikter (minns inte vad för vikt det var)
30 situps för nedre magen; man lyfter upp fötterna istället och den d ö d a r mig.

Sedan tränade vi axlar och bi/triceps med vikter, 3 kg.

Efter det for vi iväg till apoteket men de hade inte vad jag behövde så det är bara att vänta snällt till måndag.Jag står och torkar min träningslinne eftersom den var blöt och jag ville inte gå runt i centrum med det, haha!Jag och min syster :) Plus min nya tränings BH - i love pink!
När man ger kameran till en kamera-nörd..When doing things makes you stop thinking for a while..

Räkna ner dagarna...

Ny bok - ny värld.

Jag ä l s k a r att läsa böcker.. då man hamnar i en helt ny värld. Jag har läst klart Stephen Kings "Signalen" och den var underbar. DJ fattar inte hur jag, världens största fegis, kan läsa skräck romaner. Men han skriver på så otroligt perfekt sätt att jag inte kan undvika att läsa - han är ett geni i ord!

Nu läser jag iallafall Den blåa dagboken av James A. Levine som handlar om en liten flicka som blir såld till en hallick av sin far och man får följa hennes liv. Jobbigt att behöva läsa sådant men ett måste. Kan tänka mig att det är tung bok att gå igenom.

Igår..

satt vi och sjöng.. Tills DJ och Carin blev sura, haha..Mums..

Igår åt vi majs.. och nu suktar jag efter det igen. Varför är det SÅ gott??

Vill resa...Paris..

Åh, vill åka någonstans.. Bara strosa runt och känna att man gör något vettigt!

Hänga med bästis..

DJ ska komma så jag ska ruttna lite med henne.. Jag tänker möta upp henne med rufsigt hår, håriga ben och lite små tofseliduser under armhålorna. Erkänn, DJ, you are loving it?He is the king..Åh, så jävla grym!
Jag är största fegisen e v e r. Jag blev rädd av Harry Potter.. men ändå älskar jag skräckens författare, Stephen King.. Hans sätt att skriva är underbart.
Istället för att använda det typiska beskrivningarna, som jag avskyr, väljer han sina egna..
Jag kan stanna upp och börja fundera på HUR han lyckades forma fram en sådan beskrivning.

Om ni inte har läst någon S.King bok - DO IT!

Perfect.

La precis 390:- på att få höra att mina ögon är perfekta.. att de till och med är över snitten av "bra syn".. Hm? Skönt att slippa betala för nya glajjor iallafall.. men nu återstod ju en sak; vart kommer huvudvärken ifrån?

Tips.. anyone?

NOOOOOOOOO!!!

Jag missade träningen idag.. Åh, vad jag arg jag är. Det var spinning. Får se om jag gör något annat istället men huvudvärken har kommit igång IGEN så jag vet inte.. Åh, så jävla trött på det här.

Att palla äpplen påminner mig om när vi var små..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!

Kvällen då allt hände.. haha..

Vi hade lite småtråkigt så vi bestämde oss för att dra till DJ.. När vi väl var där gick vi för att arabifiera oss; köpa solrosfrön och Red Rooster. Medan vi var på väg dit såg vi ett gäng killar och en av dem var SÅ äcklig och kollade odiskret och sa något. En tändning gick och jag vände mig om, såg inte ens killen då min syn verkar ha tagit semester och säger: Fucking idiot! Mina systrar stelnar till och till och med DJ, som var i telefon, hann reagera. Tydligen är det en kille man inte ska bråka med då han är dömd för en massa och blablabla.. Seriöst, varför får såna människor gå fria ute på gatan?

Kvällen var iallafall rolig.. Vi gick och satte oss på någon gård (hej fjortis!) och pratade. Beklagade oss, snarare, om livet och all dess orättvisa. Vi fick oss en hel del skratt och vi bokade upp oss på något roligt på fredag. YEY! :) Sedan gick vi iväg till McDonalds... och herre min gud, vilken KÖ! Killen framför oss beställer till en hel arme och killen bakom oss försöker impa genom att prata HÖGT i telefon och säga att hans ex vill ha tillbaka men att han har sagt att han kan ha "sexuellt samlag" med henne.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!


Beundrar alla mammor..

Jag såg Steffy idag.. Hon log världens största leende, skrek "MANNA!" och hoppade ur sin stol för att hoppa in i min famn.. som en liten apa! Hon var så enormt söt.. och så älskbar! Åååååh, så jävla söt! Hon var ju varit en ganska stor del av mitt liv och på grund av vissa omständigheter har hon inte funnits i min vardag lika ofta.. men jag blir så glad när jag tittar på hennes bilder, när jag är med henne och när jag ser hur mycket hon tycker om mig.. Då öppnas det som är rätt så öppet; mamma-känslorna. Att vilja bli mamma.

Jag vill. Det är det jag prioriterar högst i livet. Att få barn. Det är allt jag vill. Nu känns det som ljusår men jag har inte så mycket tid och jag vill inte slösa mer tid. Jag vill ha barn för jag känner mig redo. Absolut, ett fast jobb ska det finnas men det vet jag kommer snart.. Men jag vill känna, verkligen känna, att barn finns med snart. Just nu är det bara ett stort gap där.

Såklart mamma-känslan blir större... Jag längtar. Jag har nog aldrig längtat till något såhär mycket, som jag gör just nu. Jag vill bara. Längtar bara.

Efter många om och men..

tog syrran tummen ur arslet och räckte över mobilen till mig så att jag kunde ladda upp bilderna i cirka två minuter.. Jag tror jag såg en svettdroppe glida ner från hennes vänstra tinning..

Bilderna är från när vi åt Pizza Hut med familjen.. Vi har inte så glada stunder därifrån men vi gav det en chans. Allt var bra förutom en halvupp käftig bitch (ursäkta mig!) som trodde att hon var hjärnkirurg. Hon halvskrek på en nyanställd (även om det var rätt så gör det PRIVAT!!) och trodde att hon var.. Ah, har inga ord. Hade jag vetat hennes namn hade jag kontaktat chefen där. Otrevlig liten....Men maten är god.. det är det som räknas!

Träningen idag..

Ojoj, det var inte bra.. Jag hade absolut ingen o r k till något. Jag kunde knappt springa och istället blev det incline 4%; 20 minuter - 2 km. INTE BRA!!!! Sedan gick jag ytterligare tio minuter på en annan maskin och körde magövningar.. Inte stolt över mig idag.. Absolut inte. Men det kan ha med huvudvärken, att jag inte åt frukost och andra små kvinnliga påverkan. Men men, imorgon.. då jävlar!

Hm?

Bilder kommer lite senare.. för min syster har tagit tillbaka sin mobil så jag har ingen kamera :(


LOVAR!!!
RSS 2.0