Veckans träning 43

Måndag: Piloxing i 55 minuter.
Tisdag: Spinning/core, 1 timme.  
Onsdag: Bodypump, 45 minuter.
Torsdag: En timmes Squash och jag dog. Jag var helt röd i ansiktet.
Fredag: Vilade eftersom jag var helt slutkörd.
Lördag: Dans i en timme.
Söndag: Ledig.

Utöver detta har jag faktiskt gått på promenader som in i.... Jag tror det har varit runt 3-4 timmars promenad.

Totalt: Cirka fem timmar plus promenaderna. Dåligt men jag har noll motivation just nu. Denna vecka kommer det knappt bli någon träning eftersom det är MYCKET plugg och min "sista" vecka innan jobbet. Nästa vecka kommer jag köra riktigt hårt på träningarna.

Måndagar är vanligt med piloxing men tisdagar kommer jag nog försöka göra antingen bodypump/piloxing. På onsdagar kommer det bli boxning/cykling och på torsdagar kan det bli cykling. Fredagar kommer vara detsamma, Corepulse och helgen kommer nog vara ledigt eller få in yoga-pass. Nu när jobbet går in så kan jag träna mer effektivt på kvällarna och vi får hålla tummarna att tågen går som de ska!


Dag 15 - Mina drömmar.

Jag har många många många drömmar men några saker har följt med mig en lång tid. För alla som känner mig vet redan vad det bästa är för mig - nämligen barn. Det är min största dröm men den vill jag uppfylla när jag har karlen i mitt liv, stadig ekonomi och en inre ro inom mig. För att uppnå dit måste jag uppfylla mina andra drömmar.

En sak jag länge har velat göra är att resa överallt. Jag har numera förstått att det är omöjligt men kontinenter såsom Latinamerika och Afrika vill jag se och upptäcka innan jag får barn. Jag vill faktiskt åka till Sydafrika och gå på safari med min kamera, haha. Jag vill även åka till Bolivia, Argentina, Chile, Peru och Brasilien. Jag vill även upptäcka Kuba och Mexiko. Inom Europa och USA känner jag att jag kan ha barnen med mig men dessa andra länder vill jag göra INNAN barnen kommer. Jag får se hur det blir men något av dessa länder måste göras.

Jag vill komma långt med jobbet. Jag vill känna mig trygg som lärare, ha en fast anställning och trivas på min arbetsplats men även få vara chef. Ha större ansvar. Det är också en dröm jag har. Jag skulle aldrig kunna bara vara lärare eftersom jag alltid vill utvecklas och det är ett mål - att bli chef/lagledare på något vis. Ett tag funderade jag på att bli rektor men att undervisa är min grej. Jag ÄLSKAR det och skulle nog inte vilja ge bort det. Annars kan jag köpa en skola och öppna mitt eget. Det är också en dröm som jag har lagt på is nu men som kanske kommer fram när jag blir mer hemmastadd i yrket? Hm.. jag har ju en HEL vision om hur det skulle vara och jag tror det skulle bli riktigt bra.

Jag vill även hoppa bungyjump, åka luftballong, lära mig att åka skidor, inreda mitt eget hem, skapa en fantastisk trädgård, lära mig baka otroliga muffins, gå på glasblåsning, vinprovning och en massa annat. Åh, det finns så många drömmar inuti mitt huvud. Men huvuddrömmen är och kommer alltid att vara barn, att få äran att bli mamma.


I have a job.

Yupp. Marina is no more arbetslös.. Ett tag iallafall. Det kändes bra och rätt. Jag ska skriva på kontrakt och hela det köret på onsdag men annars var det bra. Hemvägen tog två timmar och tjugo minuter men det är sånt man får ta. Det är sånt NI kommer få också under de månaderna jag jobbar i... Södertälje. Mmmmmhmmm!!


Nu ska jag plugga, uppsatsen måste göras klart NU!

I love love when it's on top of the world

Ses latero...

Jag uppdaterar runt fem-sex tiden. Blir ingen träning idag och för er som har följt mig blir väl förvånande. En måndag och Marina ska INTE träna?! Det ni... ni får veta orsaken senare.

På kvällen ska jag baaara plugga! USCH!


EN........

Allt, allt, allt.
Åh, så mycket men ändå så lite.

Jag tror att jag följer med Peter Pan istället..

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Eftersom det var en trööööööög söndag så har jag gått runt med svarta tights, vitt linne och en tjock kofta. Med andra ord: MYS!

Vi slog ihop sängarna så sov jag, Carin och Zinbin som små fjärtar! :)

Festen.HEEJ!

Söndag... Ny vecka imorgon.

Jag sitter i rummet med nu med fyra bakfulla brudar. Jag är den enda som mår bra. Hania leker med sin mobil och tror att hon är cool. SAD!

Bilder kommer, festen blev faktiskt bra men en gnutta av jersey shore anda-drama i slutet. NÄÄ!

Idag ska det tas lugnt med att plugga och förbereda mig mentalt inför imorgon. Ni får veta det IMORGON!. Spännande va? Huh? Huh?

Pumpa upp musiken..

säger nykteristen. Ni har väl inte missat att jag inte dricker alkohol? I februari har det gått ett år sedan jag tog en klunk av sprit... Och vin var det senast i Polen. Vi får se hur jag ställer mig till angående vin-frågan men just nu mår jag bra utav att inte dricka. ALLS.

Men bara för det kan jag ändå gå ut och slå klackarna i taket.. bokstavligen.Såhär coolt har jag sminkat mig..
OHLALALA!!!Jag försökte ta en normal bild..MEN DET GICK INTE!

SAKNAD!

Dag 13 - Den här veckan.

Dag 13 mina vänner... Den här veckan har varit en rena rama berg och dalbanan. En massa beslut som ska tas och en aning panik. Men man tar en dag i taget och allt blir bra. Vi har varit med vänner, nära och kära och haft roligt. Idag ska det även firas för Evan. Jag har även fått prova på squash som jag tyckte var super duper rolig! :DHårfärg..

Jag har sprungit iväg och köpt hårfärg.. Elena tipsade mig om denna så jag hoppas det fungerar. Jag tror inte jag färgar idag men någon gång nästa vecka blir det.

En mindre version.

Fira lilla Evan idag.En gammal bild på Evan..
För vi ska ut och celebrate henne!

Lördag.

Denna lördag står jag mellan två val. Jag TROR att jag har gjort mitt val men det är ändå veligt.

Ytterst jobbigt!

Out.


Ojdå... Onåbar idag eller?

Min mobil fungerar inte så bra anymore.. efter tusen fall och misshandel senaste åren har min hunbun svikit mig. Jag kommer överge den snart... till något annat. Det går knappt att ringa mig och OM det går så hör jag INGENTING! Så jag har suttit och messat med min intervjuare... En aning pinsamt.

Men jag har varit ute hela dagen och jag känner att kroppen mår bra utav det. Jag mår bra nu... MEN bilder kommer sen för vet ni vad JAG ska göra nu? Äta chokladfondue med mami och papiiiiiii.... och systrarna såklart!

Dag 12 - I min handväska.

Haha.. den jag brukar använda är brun och liten. I den finns det:

- Min plånbok.
- Tuggummi.
- Ett gammalt SL-kort.
- Ett par gamla kvitton.
- Näsdukar.
- Nycklar till hemmet.
- Mina hörlurar till mobilen.
- Alkoholsprit... jag är ju sååå ren!
- Ibland hamnar en bok plus kalendern i också.


Jag har tyvärr ingen bild på det men ni kan få se detta istället:


                                                        Sånt brukar också finnas nära till hands...
 

More of a day.


you paint a smile on my face, love!

Friends are like therapy.

When the wind is blowing in.

Haddåååååh!

Dag 11 - Mina syskon.

Jag har, som ni säkert redan vet, två systrar. Både är yngre än mig. Gena och Carin och båda har faktiskt bloggar fast Carins verkar ligga en aning på is.. höhö.

Jag och mina systrar står varandra väldigt nära, så nära att de flesta blir förvånande över vår relation och det finns en del som faktiskt blir avundsjuka på det också. Men inget berör oss, inte. Vi fortsätter bara vårt race och vår vänskap baseras mycket på rätt uppfostran av våra föräldrar. De har alltid varit noga med att familjen kommer först, oavsett vad. Jag kan vilja skjuta mina systrar och kanske till och med bryta deras nacke då och då men i slutändan är de mina systrar och ett litet tjafs ska inte påverka något. Alla tjafsar men det speciella med systrar är att man hittar tillbaka till varandra, ibland utan att ens tänka på det.

Carin är iallafall den mellersta ungen och hon är snart klar med sin utbildning, arbetsterapeutlinjen och Gena pluggar på komvux. Det återstår att se vilken väg hon tar. De är båda muppar som har suttit på deras arslen och shoppat upp alla sina CSN pengar på ungefär två dagar och sedan tvingats vara fattiga resten av månaden.. vilket är roligt att se, haha. Men nu söker de jobb för fullt och vi hoppas att vi alla får det för då jävlar ska vi leva livet... Eller ja, ungefär. Ni kommer ju se vilken förändring det kommer att bli när vi alla har jobb.  

Jag trivs med mina systrar, jag har alltid kunnat berätta det mesta till dem och de har alltid varit dem som har stått och stöttat mig. Oavsett vad. Det kommer bli tufft när vi alla skaffar oss våra "egna liv" men jag vet att vi tre aldrig kommer släppa taget om varandra och aldrig låta fjuttiga saker komma emellan. Vi har vår uppfostran att gå efter och vi kommer hålla ihop. No matter what.

APPLE!

Torsdag.

Hela min kropp väääääääääääääääääääääärker. Jag tog en varm dusch nyss och har krypit in i min säng. Zinbin och Lulli ska komma hit och plugga - med andra ord; jag är INTE välkommen in i köket. Men jag har själv en hel del plugg och jag måste verkligen ta tag i uppsatsen i delkursen i samhällskunskap. Tio sidor; I'm all goooooood!

Vad ska man skriva om? Något med demokrati, såklart. Men hörrni, det skulle vara JÄTTE kul om ni kunde kommentera också. Jag ser ju att det finns en del klickar och en del regelbundna (och alla är inte enbart mina vänner, så många vänner har jag inte.. hahahaha!) men jag vill ju gärna höra om vad ni tycker om mina träningar men framför allt mina foton. Vad säger ni? Ni börjar kommentera - jag lägger ut mer bilder. Vad tycker ni?        

 

 

  

Imorgon..

Imorgon ska jag ta tummen ur arslet och lägga upp grymt fina bilder jag har lyckats ta, från gammalt till nytt. Eller bara nytt. Nu är jag frusen, darrig och har huvudvärk. Systern och jag ska göra te och dega framför tvn.

Plus att ni får en massa bilder snart (så fort DJ har skickat) om min dag och det som piggar upp mig från virrighet!


Onsdagens träning.

Jag tränade bodypump i en timme idag och... jag mår illa. Jag mådde illa, har mått illa ett bra tag.. Så jag har spenderat nästan hela dagen i sängen.

Yellow is the shiat.

Hösten - bilder rusar in nu.

Åh.

Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag.

Jag vet att dagen precis har börjat men jag kan väl säga att det är sköna kläder, mjukis. Blä.

Mm.

....

Älska hösten.

WHY?!?!?!

Det blev en timmes träning idag (och jag svettades som en gris!) men ingen prommis. Orsak: morsan hade gjort en meters lång lista över saker hon måste handla och jag agerar då som chaufför. Men åh vad jag vill ut och promenera. Någon som vill bli min promenad-kompis?

Iallafall.. jag har skött min lchf-diet grymt bra senaste dagarna. Jag är mäkta stolt över mig. Jag vet att det kommer urarta sig nu när jag går hem till Noushig och träffar lillKristell men jag ska kämpa. Den 5 november vill jag faktiskt se liiite smalare ut och mina muskler lite mer synliga!

Dag 9 - Min tro.

Min tro har inte direkt varit en hemlighet för er, min omgivning och för alla andra. Jag har alltid ett kors på mig och numera även ett kors tatuerat. Den gjorde jag i Jerusalem när jag gjorde min pilgrimsfärd. För mig är min religion verkligen det som har räddat mitt liv.

Jag har inte alltid varit troende och det fanns en period då jag tvivlade på Gud. Tills Han gav mig ett tecken om att han vakade över mig. Psaltaren 91:11 var ett budskap som än idag betyder väldigt mycket för mig och som har fått mig att ta varje dag som det kommer. Jag blir faktiskt glad av min religion och min tro för det stärker mig och vad jag än gör i livet vet jag att Gud står där och väntar på mig. Jag har full förståelse för att människor ser ner på religion idag men jag anser att det har gett mig väldigt mycket. Mycket mer än vad jag någonsin trodde och det har gjort mig mycket starkare. Någon gång kommer jag förenas med Gud och den tanken gör mig lugn. Jag är inte perfekt, långt ifrån, men Han älskar mig. Oavsett vad.

ONEJ!

Jag somnade vid ett igår och vaknade NYSS! Jag sover sääääääääääääääääällan såhär mycket. Jag älskar att vakna tidigt och sova tidigt men men, jag får sitta och plugga på kvällen och sedan vakna tidigt imorgon. Något måste göras iallafall.

Jag ska strax till träningen (med huvudvärk såklart) och sedan tror jag att jag ska ta en prommis. Jag behöver nog frisk luft! Efter det ska jag göra klart min intervju med en samhällskunskapslärare och skicka in den.

Det ni!

Vitt som ett spöke!

Detta.

YES!

Jag har klarat första delkursen i Geografi B! Woooohoooo!!!!!!! :)

I'm happy now!

Nästa delkurs är Ekonomisk globalisering. Får se hur den blir, ekonomi är inte min starka sida men geografi B hittills har varit grymt bra och ROLIGT!

Åh!

Piloxingen..

gick bra. Jag körde bara en timme idag meeeen jag tror Annica (instruktören) körde lite längre idag för jag kom hem rätt så sent. Eller? Hm..

Well, well.. jag har ätit bra och är MÄTT nu. Men inget knäcker det jag åt igår - oxfilé på spett med grönsaker (dränkta i vinäger!) och sedan en massa förrätter såsom vitlöksbröd med oliverröra, tzatziki och en uuuunderbar sallad! Åh, det bara.. är för bäst. Köttet är grymt. Vill ni äta riktig god grekisk mat - gå till Esperia.Min mage.. ville egentligen inte visa men ni insisterar ju..
HAHAHAHA..
I WISH!

Dag 8 - Ett ögonblick.

Oj, vad svår denna var. Istället för att skriva om ett ögonblick jag har varit med om kan jag skriva om ett jag drömmer om. Ögonblicket då jag får mitt barn i min famn. Ett scenario som körs om och om igen, inuti mitt huvud. Den är fantastisk men samtidigt kan jag aldrig föreställa mig hur det nu skulle se ut, kännas och beröra mig. Jag vet inte men allt jag vet är att från den stunden skulle jag vara otroligt lycklig.

Jag tycker och kommer alltid tycka att få barn, se de växa upp och få äran att bli mamma är det finaste en kvinna kan få. Inget kan toppa det. Att se något man har skapat fram växa, att se på dig som sin räddare och sitt allt. Att i det ögonblick ditt barn når din famn så är ditt liv komplett. Det är så jag känner. Att jag kanske aldrig får uppleva det är en sorglig tanke men det är något jag förbereder mig på. Men att drömma om det, en liten stund, det är en fantastiskt ögonblick för mig.

Jag hoppas verkligen att alla ni som har möjlighet att få barn uppskattar gåvan ni har fått av Gud. Ta vara på den och ta vara på den tiden ni har med era små änglar.

Dagens planering.

Gå iväg och träna en timme (skulle egentligen vara med DJ och träna men hon dissade mig för träning liksom!) och sedan har jag ett seminiarum. Efter det blir det en massa plugg/skrivande/söka jobb.

Underbar start på måndagen.

Gamla bilder från min student..

Min kusin hittade ett par i hans gamla hårddisk..

Lite mer, lite till.Hania och Zina visade oss lite magdans-fasoner.En massa gott.Yummie!Hania gör reklam för Pepsi max.Hania gör ansiktsmassage på CarinLilla fisen Evan!Detta missbrukades igår! :)
We laf it!

Middagen och efterrätterna :)
Vecka 42

Måndag: Gymmets löpband i 30 minuter och sedan Piloxing i 55 minuter.
Tisdag: Jag tror jag gick på löpbandet som förra gången och sedan Spinning/core, 1 timme.  
Onsdag: Bodypump, 45 minuter och jag var grym. Det droppade svett! (körde en stund efter också!)
Torsdag: En timmes övningar för mage och rumpa - träningsvärk!
Fredag: Gick inte då jag hade tid hos laserkvinnan :) 
Lördag: Joggning, 30 minuter.
Söndag: Ledig.

Utöver detta har jag faktiskt gått på promenader.

Totalt: cirka 6 timmar men jag hade träningsvärk.

Nu blir det skärpning med maten också eftersom jag äter så himla DÅLIGT! Jag kan ta ett par tuggor och sedan bli mätt.. för att sedan vara hungrig igen och igen. Nä, nyttigt och mättande ska det vara.

Dag 7 - Min bästa vän.

Mina allra bästa vänner är mina systrar men jag har en vän som jag har fått turen att ha, genom vått och torrt. Det är DJ. Hon är min allra bästa vän och det är för att hon vet exakt ALLT om mig och hon har aldrig dömt mig. Hon har alltid stått vid min sida och gjort allt för att jag ska vara lycklig. Hon håller inte alltid med mig, absolut inte, men hon försöker då leda mig på rätt väg. Vi är helt olika människor men ändå har vi lyckats jobba på vår vänskap, som har haft sina ups and downs.

Jag och DJ träffades i klass 7 och hon ogillade mig i början. Hon tyckte att jag var för hypad, pratsam, vågade stå emot allt och var så långt bort från blyg. Hon däremot var superblyg, tyst och blyg. Men vi fann varandra. Hon såg att det fanns en fin människa under den stenhårda ytan. Efter det har vi varit som Piff och Puff genom hela högstadiet, gymnasiet och alla år efter det. Vi kommer fortsätta vara det. Vi ska se varandra vandra i vitt, se våra magar växa stort, höra varandra klaga på hur mycket vi kissar och fjärtar under graviditeten och vi ska varandras barn växa. Vi ska klaga på våra barn genom alla år för att sedan göra allt i vår makt för att undvika våra jobbiga barnbarn. Vi ska åldras, klaga allt mer på livet och diskutera allt i minsta detalj. I 100 år.

Bara för att man är två helt olika människor betyder det inte att man inte kan ordna fram en fin vänskap.
Så söt!

Pink love.

Lista görs under tiden jag väntar på bryyyyttaaarna.

Vad är sann lycka? Det är när man är nöjd med sig själv; när man vet att man inte har allt i världen men är ändå nöjd. Man behöver inte ha världens största ring på fingret, världens dyraste lyxvilla, resa varje månad, spendera alla pengar på dyra märkeskläder.. Visst, har man råd så gör det men annars räcker det att man har någon som bryr sig om en, oavsett vad. Någon som älskar dig trots att du grinar till löjliga Disney-filmer, att du säger f-ordet i varannan mening när du är sur, att du kan skrika non-stop på grund av en löjlig handduk och som finns där trots att du gör fel ibland. Det är sann lycka för mig; att älska det man har för i slutändan är det faktiskt det bästa som man har.


Vilken är din största rädsla?
 Att människor jag älskar ska drabbas av någon hemskt. Ni anar inte vilka hemska tankar jag har. Det kan vara en fin dagdröm jag har och som kan förstöras av att någon blir mördad/misshandlad eller dylikt. Jag är super rädd att mina föräldrar, systrar och nära och kära ska drabbas och jag ska vara total maktlös.

Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv? Att jag aldrig kan se hur fantastisk jag egentligen är. Haha, nu låter det som om jag skryter men jag är en bra människa. Jag har bara svårt att se det.


Vilken egenskap föraktar du mest hos andra?
Svaghet. Jag klarar inte av människor som faller ihop för småsaker, som bara gnäller över sitt liv men aldrig tar tag i det och som tycker synd om sig själva; svaga människor som vill glida igenom livet.

Hur känner du dig just nu?
Det kan vi ta en annan dag.. men det är en berg-och-dalbana.

Vad ogillar du mest med ditt utseende? Mina öron. Hate them! Men trots det har jag häst-svans och jag har lagt det åt sidan. Vill folk stirra så gör det, haha.


Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos män?
 En man ska vara stark, framgångsrik i det han gör, vara allmänbildad, ta tag i saker i livet men alltid se till att han uppskattar sin familj och ALDRIG trycker ner dem, på något vis. Det finns inget sexigare än en man som väljer bort en utekväll för att ta sina barn på en Disney-film och Mcdonalds. En man ska även uppskatta sin kvinna och behandla henne som en (jämlikhet ja, men kvinnor ÄR fortfarande kvinnor och män är fortfarande MÄN!) och visa uppskattning. Det krävs ju inte så mycket men ni förstår. En äkta gentleman, såna som fanns förut.


Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos kvinnor?
Starka kvinnor som vet vad de vill och som inte behöver trampa på andra tjejers fötter för att må bra. Det är det värsta jag vet; när tjejer är så osäkra på sig att de låter det gå ut över andra. Tjejer som kan ta allt med nypa salt och bara vara, att inte ständigt vara i krigszonen och snacka skit. Jag hatar (verkligen hatar) tjejer som inte kan umgås i gäng som grabbar, som alltid måste ha EN bästis (kommer ni ihåg dagis där man aaaldrig kunde vara tre för att leka?) och tjejer som tar åt sig av allt man säger. Säger jag att du ser tjock ut i den tröjan så är det förmodligen för att du ser tjock ut och jag vill att du ska vara så fin som möjligt. Vi kvinnor trycker ner varandra. Det är dags att vi står upp för varandra!


Vilka ord eller uttryck använder du för ofta? Jag vet inte.. Fan är vanligt, haha.

Vilken talang skulle du vilja ha?
Jag skulle vilja vara grym på all sport!

Vilken ägodel håller du högst? Min kamera.. Inget knäcker det. Jag älskar den!

Om du skulle dö och fick återvända som en person eller sak, vad skulle du välja? Oj... mig själv och få göra om en massa i mitt liv.

Vad är det värsta en människa kan uppleva?
Förlust av någon nära. Som sagt, min rädsla. Jag vill inte ens tänka tanken. Jag vet att man kan ta sig igenom det, att man till och med kan bli starkare av det och att man lär sig acceptera det men jag vill aldrig uppleva det. Aldrig!

Vilken är din favoritsysselsättning?
Fota, vara med de jag älskar, jobba, resa som faaaan och träna såklart.

Vilket är ditt mest utmärkande drag?
Hmm.. Utseendemässigt kan det vara håret? Personligheten är väl.. oj, hm.. Att jag är så rak på sak. Folk blir så chockade.

Vilken påhittad person gillar du mest?
Påhittad? Spongebob!!!!!!

Vilka är de största hjältarna i ditt liv? Min pappa, min farmor och en viss person.

Vad ogillar du mest? När saker inte går som jag vill fast jag förstår ju att vissa saker inte är menat att det ska ske.

Hur skulle du vilja dö?
Lugnt, sansat, harmoniskt.

Vilket är ditt motto?
Jag har ju en hel del men.. Hon flyger utan vingar (alis volat propriis) och som jag tycker handlar om styrka. Jag tror det är viktigt att ha inre styrka.

Gena is her "best mood"

Vad tycker ni?

Do it.

Dag 6 - Min dag.

Plugg, plugg... städa.

Det är allt. Mitt liv har blivit så enkelt.

Mot kvällen blir det förhoppningsvis mys med systrarna/vännerna.


Dagens träning - done.

Jag sprang i 30 minuter och klarade av 3 km på 23 minuter. Det är bra... men det var inte alls så jobbigt och jag kan lätt springa 5 km på 30 snart. Det tycker jag. Jag ska börja köra HIIT för att utöka konditionen. I slutet körde jag intervaller och dååååå jävlar.. Då dog jag.


Nu ska jag äta en liten frukost, duscha och sedan krypa in i sängen en stund.Det var denna bild jag tänkte på när jag sprang.

Enjoy life.

Kärlek.

Hos DJ!

Sitter hos DJ just nu och använder hennes pappas dator, haha.. Internet-snyltare. åh, vill ha internet.

Well.. vi ska väl hänga, prata, mögla och planera saker och ting. Imorgon blir det middag med brudarna, hemma hos oss. Det ska bli mys!

Ni kommer såklart få massvis med bilder då!

ps; så fort Zina har skickat bilderna från SIN kamera ska ni få se bilder på MOI!Adele.

Hon är grym.

Lyssna på hennes nya låt - Set fire to the rain. (osäker om det är så, haha.. men testa er fram!)


JAG VILL HA INTERNET!!!!

Jag är så trött på internet-bolaget eftersom de inte kan ta tummen ur röven och göra något. Idioter all of you! Jag hoppas att jag kan få Internet snart så att ni även kan få se en massa bilder. Jag har även fått en hel del gamla bilder till lagret. Det ni!

Ni får gärna titta in..

Jag tidsinställer ett par.When you find that person who makes you happy even though the sun is gone

Dag 5 - Vad är kärlek?

För mig är kärlek en känsla som kan skapas i olika former. En som ger anledningar till att leva, att andas, att finnas. Det ska finnas något som ger en anledning att vakna upp varje dag. Trots det ska det inte behöva vara perfekt, det ska ha sina ärr. För det är just det som inte är perfekt som är det man oftast älskar mest.

För mig har kärlek alltid varit lycka. Att vara lycklig. Att ha någon man kan vända sig till när man har det jobbigt, någon som förstår en och hjälper en, som räcker fram sin hand utan att man har bett om det och någon som verkligen lyssnar. Att man offrar alla sina drömmar för att... man redan har sin dröm. Som i filmen Upp, där han lovar henne att uppfylla hennes drömmar men glömmer bort att hon faktiskt valde sitt beslut och han skapade lycka för henne.

Kärlek är faktiskt den känslan man får när man är sig själv och trots det älskar dessa personer dig. Du kan vara i din värsta sits och ändå är de där, står bakom dig och hjälper dig att ta ett steg framåt.

En gammal bild på mig..

Update.

Fortfarande ingen Internet - så kasst.

Jag är hos DJ och kollar på Jersey Shore. Omg, säger jag bara.

Foton - Gena!

Träning.

Körde en timme idag.


100 situps
100 sid situps
100 situps fast med fötterna (vet inte vad det heter men man håller i sig med armarna och lyfter bara benen!)
100 rumpövning, en grej vi kör på piloxingen - ska försöka visa er någon dag.
50 hundkicken (också rumpövning)
50 rumpövning från 80-talet (den där man ligger på rygg och tar upp rumpan)
100 crunches.

Dog.


Dag 4 - Det här åt jag idag.

Eftersom jag inte kan ta en bild på vad jag åt idag ska jag beskriva det för er.

Det var kött, lövbiffs-kött, med ost i och en massa grönsaker. Det var mumsfilibaba!!!!

Min internet är nere.

Sitter hos mormor just nu och utnyttjar internet.

Vet inte vad som har hänt men jag hoppas att det ordnar sig!

Dag 3 - Mina föräldrar.

Vad finns det att säga om dem egentligen? De har gjort ganska mycket för mig, mycket av det tänker jag inte ta upp här men jag kommer aldrig kunna betala tillbaka allt de någonsin har gjort. Men de har även gjort en massa fel som jag aldrig kommer att glömma bort heller.

Min mamma heter Lucin och är överdrivet snäll. Det är båda mina föräldrar. Men morsan är något extra. Hon ska alltid vara snäll, ställa upp för en massa människor och alltid behandla folk med ödmjukhet. Hälften förtjänar inte ens att spottas på. Trots det uppträder mamma alltid korrekt men ibland.. ibland kan det bli some old spice. Då jävlar, då ska man akta sig. Jag och min mamma kommer inte överens om vi bor tillsammans. Det bästa är då vi bor en bra bit ifrån för då är vi bästa vänner. Så är det, vissa går inte ihop ständigt, haha. Hon städar för mycket och vi två är väldigt olika. Hon är känslig, snäll, reningsfreak och ska ha allt på sitt sätt. Jag är absolut inte känslig, jag kan vara en riktig bitch och jag gillar att ha saker på mitt sätt. Vi krockar. Men hon gör överdrivet mycket för sina döttrar. Nu snackar vi ÖVERDRIVET. Hon kan gå i samma tunna jacka i flera år bara för att hon vill att vi ska ha en massa kläder.

Min pappa, Bedros, är en man av karaktär. Alltid rak på sak, ljuger aldrig och vågar stå för sina åsikter. Finns en massa jävlar därute som försöker luras och bedra men det biter inte på honom. Han har lätt för att kapa av människor i sitt liv.. förutom sin familj. Jag har aldrig sett en människa offra så mycket som han gör. Ibland är han irriterande men han är en man. En jävla gentleman. Behandlar sina guldstenar som.. ja, guld. Inget är för bra för oss, enligt honom. Han gör allt för oss. Allt. Han är en man. Om det är någon jag vill att mina söner ska se upp till så är det sin morfar. Han vet hur han ska behandla människor, han är rak på sak, ärlig, karismatisk, underbar, rolig och samtidigt väldigt respektingivande. Den här mannen har fått ta så mycket skit från sitt förflutna att det är ett mirakel att han fortfarande kan le men ändå gör han. Helt jävla underbart.

Jag älskar mina föräldrar.
Min mamma!


Vad är det för land vi bor i?

Jag fattar inte.. jag fick veta om detta för ett bra tag sedan då det kom på nyheterna. Annars undviker jag nyheter. Alltid. Jag hatar att se krig, våld och allt negativt som finns i vår jävla värld. Men att Sverige väljer att skicka hem en sjuk liten äldre dam på 91 år till ett land där hon inte har någon som kan ta hand om henne. Helt jävla sinnessjukt! Jag blir så arg eftersom Sverige tar istället emot kriminella, våldtäksmän och andra massa som inte förtjänar att vara här.

Jag känner många ädla och fina människor som har blivit utvisade trots att de har jobbat hårt, betalat skatt och lärt sig svenska medan folk som absolut inte har någon rätt eller anledning att vara här står med ett jävla uppehållstillstånd. Jag förstår inte vad Sverige tänker med. Vad händer om vi tar emot lilla Ganna? Går Sverige under då?

Jag är så trött på den här skitpolitiken som Sverige har, en jävla feg idioti råder skarpt där ingen av politikerna vågar ta tummen ur röven och göra något. Idioter.

Vad skulle jag ha gjort utan dig?

Dag 2 - Min första kärlek.

Det fanns en massa man var betuttad i när man var liten.. men ingen var ens riktiga kärlek. Fram till sommaren 2001 iallafall. Jag måste erkänna att Domaren var min första kärlek. Vi träffades i Syrien för första gången (egentligen träffades vi ett par gånger då vi var små men ingen av oss minns det) och därför räknar jag 2001 som första. Jag kommer ihåg vissa saker, vissa minnen som hände under den resan men det mesta har bleknat bort. Det enda jag skulle vilja ha är en bild från den tiden men jag vet att jag skrev dagbok.. undrar vart den är?

Vi höll handen, vi tittade på varandra och vi retades. Han påstod att han var så söt att han inte behövde ha socker i teet. Jag tyckte att han var största nollan. Han hade en flickvän då också, som jag fick reda på. Han blev röd när jag sa att jag hatade det namnet. Precis som småbarn gör. Efter det dog det ut men vi höll ändå kontakten på ett eller annat sätt. Datorer hade ju uppfunnits då! Jag lekte självklart dryg och stolt så jag blockerade honom från MSN. Jag tillät då och då, när jag var uttråkad. Efter gymnasiet hittade vi varandra på playahead (yupp, some old shit!) och vi skrev en massa. Han hade flyttat till Malmö för att plugga och vi båda hade varandra mestadels för att fördriva tiden... men det rann ut också. Ganska snabbt. Vi hade våra liv och ja, han tog aldrig riktigt tag i "oss" och jag ansträngde inte mig.. istället tröttnade jag.

Sedan fann vi varandra på en förlovningsfest, året var då 2007. Då tog Domaren tag i det hela. Det klickade ganska snabbt och utan att tänka på det blev vi ett par den 14 september 2007. Vi hade a good run, som man säger. Jag tycker faktiskt att det ändå är gulligt att det fanns kvar så länge och att han ändå var min första kärlek. Inte 2001, utan han blev det 2007, som min pojkvän då. Det är ett underbart minne, vilket som.Såhär såg jag ut första gången jag träffade honom.
Jag döööör varje gång jag ser den.
Var jag SERIÖS med klänningen?!

Dagen i all ära..

Tisdag.. åh, kan dagarna bara flyga iväg?

Jag sitter här och äter min yoghurt och känner hur huvudvärken från igår inte har släppt sig.

Idag ska jag träna och sedan plugga. Jag mååååste bli klar med min geografi. Måste. Det är iallafall KUL att plugga det så det kommer nog bli rätt så skoj. Efter det blir det nog lite häng någonstans.Lite tuttar nu på förmiddagen..

Mask, vart kan man få sånt?

Nä, inte mask.. som i små organismer som är allmänt äckliga. Utan det man har på ansiktet under festivaler och sådant.

Behöver ett par. Någon som vet?


                                                       


      

Mina bilder.

Jag lägger ut en MASSA bilder/texter som jag har i min mapp på datorn. Dessa bilder har jag hittat överallt, under en låååång period. Jag brukar inte länka till dem och platserna jag tar ifrån brukar inte länka vart de har fått ifrån. Så jag antar att det är ganska fritt men jag är ganska noga med att det inte är privatbilder (att de är tagna av människor som deltagit i tidningar etc) och citat får man ju ta. Vissa ordnar jag själv men de flesta snor jag faktiskt, haha. På några finns länkningar, vilket jag tycker är bra!

Men som sagt; jag sparar på dem för egen inspiration och delar med mig. Ni får mer än gärna ta från min blogg utan att länka. För jag har själv tagit dem. Men.. ni får INTE ta mina privata bilder utan att länka/ange att det är JAG som har tagit dessa bilder. När det gäller bilder på mina systrar/nära och kära måste ni fråga om tillåtelse.

Ja, jag har markerat många av mina bilder numera. Jag brukade göra det förr men slutade.. Känner att jag ska börja igen. Så.. Jag har bloggen för att NI ska finna inspiration och som sagt, ni får mer än gärna ta mina citat/bilder från kategorin "Tankar och citat" men när det är privata bilder.. Så finns det vissa åtgärder jag vill att ni tar; länka eller ange vem det är som har tagit bilderna (dvs; ta inte bort mitt namn från bilderna)

Är det på mina systrar/nära och kära så vill jag att ni frågar. Frågar och väntar på ett svar.
HAHAHAHAHAHAHA!De hade faktiskt inte "underdrivet" allt.
ALLT STÄMMER!
(min morsa är ju halvsyrian så jag vet en hel del!)
Jag ville bara dö.. det var fan underhållande!

More of DJ.

Skratt-attack!Gillar denna bild på DJ men hon kommer säkert
bli sur för att jag har lagt upp den.
Men den är fin!
Eller hur?

I'll will make the desert become an ocean.

Måndag.

Jag körde 30 minuter på löpbandet och sedan Piloxing. Efter det gick jag direkt till min mormor och hängde där med sötaste Lara.


Dag 1 - Om mig.

Jag heter Marina och är född 87. Jag är född i Libanons huvudstad Beirut och kom till Sverige under december månaden 1989. Orsaken var krig och mina föräldrar bestämde sig för att fly landet. Vi flyttade först runt i en massa flyktingläger tills vi kom fram till Hallsberg. Det var då mina föräldrar, jag och lilla Carin som bara var ett par månader när vi anlände till kalla Sverige. Lilla Jenna föddes senare i Örebro och förgyllade våra dagar med hennes översnälla ögon och lugna humör.

I Hallsberg bodde jag i många år och den lilla staden ligger fortfarande varmt om hjärtat. Det gjorde att jag älskade naturen, växte som person och lärde mig att anamma den svenska kulturen betydligt mycket snabbare än annars. Jag fick en massa kompisar, vi lekte för fullt och jag samlade på skalbaggar för att köra racing med andra kompisar. Men efter många år tröttnade mina föräldrar på att de knappt kände folk där, att jobb saknades och att det även fanns en hel del rasism. Vi flyttade till Stockholm, närmaste bestämt Tensta. Vilken förändring det var för mig och mina systrar som annars var vana vid lilla Hallsberg. Men vi kom in i rytmen ganska snabbt och började få vänner. Jag hade det väldigt tufft ett tag men alla har sina hinder och om inget annat har det gjort mig mycket starkare. Jag träffade på min bästa vän, DJ och en massa andra härliga tjejer och senare flyttade vi återigen. Denna gång till Jakobsberg där jag bor numera.

Jag valde att bli lärare ganska tidigt i livet och satsade hårt på skolan. Jag gick ut med bra betyg, ett bra rykte bland lärarna och med en massa kunskap i huvudet. Jag flyttade till Uppsala ett par år, tog min examen och började jobba ett tag som lärare. Numera är jag arbetslös men söker flitigt.Jag och Carin i Hallsberg.
Ser ni pandan vid mitt ansikte?
Jag ÄLSKADE den (det fanns två stora som var mamma och pappa
och sedan några små som var bebisar) och mamma gav bort dem. Ja, till välgörenhet men det sved ändå!
Jag i Libanon.
Mammas bästa vän var en fotograf
och han brukade ta tusentals bilder på oss :)Sötaste finaste Carin i Hallsberg.
Det är vårt gamla dagis i bakgrunden och vid vänster sida
kan man se ett av våra många hem i Hallsberg!Jag!

Carin!

Det kommer bilder imorgon..

Men här får ni lite.. oretuscherade..Fler bilder..

kommer upp snart. Jag har varit och fotat hela dagen. :)

Oljigt...

VILL FOTA!

Igen.

Vill fota folk, vill skapa fler minnen.

Vecka 41

Imorgon blir det skärpning med träningen och med maten. Jag ska försöka få i mig mat som ger mig energi. Funderar på att gå till läkaren men det känns en aning onödigt.

Måndag: Piloxing i 55 minuter.
Tisdag: Gymmet, 45 minuter (och började känna av i vaden!) och sedan Spinning/core, 1 timme.  
Onsdag: Bodypump, 45 minuter. (utökade vikter igen.. jag är så stark, jag!)
Torsdag: Gick inte.
Fredag: Gick inte.
Lördag: Promenad ute i naturen, 45 minuter.
Söndag: Ledig.

Totalt:  Ungefär 5 timmar. Helt okej för att ha mått såsom jag har mått. Jag vet inte riktigt vad det är men förmodligen får jag tillbaka energin snabbt. Jag vet att det kan bero på lågt blodtryck och/eller järnbrist. Vi får helt enkelt se. Men jag ska ge järnet denna vecka som kommer plus att jag ska köra stenhårt på LCHF-dieten. (jag har en ätar-dag, dock!)Tänk om man kunde vara såhär lycklig?

Bara för att den är så fin!

Back-stage pictures :PHaha.. Proffs!Min blick :)

Buddha.

Ska vi testa?

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Vi börjar på måndag. :)

Lite så.. lite si..ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN PÅ MIN SYSTER!
Zina höll reflexskärmen..Löv.. lite äckligt!

Söta Gena igen..

Gena.

Här bakas det :)

Naturen.

Let me be.

Promenad.

Jag gick promenad på 45 minuter (tror att det var något med 4 km) men jag mådde illa då och då... men promenaden togs i det friska och i naturen. Min favoritplats i världen. Jag var så inne i musiken, tankarna och själva omgivningen att jag totalt glömde att fota.

Det var Eminem som dunkade i öronen på mig och jag bara försvann.. då och då kom jag såklart tillbaka när illamåendet sattes igång men annars var det bra. Jag såg världens sötaste scenario också.. eller jag såg en hel del.

Scenario ett; En liten ponny blev riden av en söt liten flicka. Max 2 år. Hennes mor/farfar höll i ponnyn och följde med henne på hennes lilla ridtur. Jag fick världens leende på läpparna för att det var så himla gulligt. Flickan gäspande dock, haha, men det var ändå gulligt.

Scenario två; En familj med två småbarn som grillade ute i skogen. Vi har en liten grillplats nära stallet så det är bara fritt fram där. Det såg så mysigt ut och jag tycker att det är bra att lära sina barn att älska naturen och dessutom vara i den.

Scenario tre; två små gamlingar som gick sin promenad. Så underbart söta.


SE INTE DEN!

Det kändes som en enorm sten föll från mina axlar när jag såg eftertexten. Jag började sakta men säkert hata Zina som tvingade oss att titta på den.. Hate you!

SÅ JÄVLA DÅLIG!

Vackra systrar!
Mot Görväln!

One picture.jävla vacker

Dåligt med uppdates.

Japp, sant sant.. Men det är för att jag har varit ute och fotat.

Snart kommer bilder. Och ja, de var fina :)

Ingen träning.

Blev ingen träning idag heller. Två dagar i sträck = inte likt mig. Men jag vet inte vad det är med mig, jag orkar inte med något.

Jag sover bra, äter rätt och motionerar ofta och på rätt sätt. Vad är problemet? Hur kan man vara så trött och orkeslös som jag då? Kan det vara järnbrist, tro? Jag vet att jag har lågt blodtryck men det ska väl inte vara så här grovt? Jag menar.. jag orkar inte ens sitta här och skriva..

Aja.. inväntar Zina som är på väg. Foto ska tas. Tanken av att bära kameran gör mig trött, haha.. Helt sjukt!

Ja? Nej? Kanske?

Idag ska jag nog försöka träna en stund... trots att kroppens energi är på total noll. Jag förstår inte vad det är. Jag funderar på fullaste allvar att gå till min läkare (och jag HATAR att gå till läkare) för att kolla upp detta. Jag brukar ha kanske mycket energi (fråga de som tvingas umgås med mig!) Aja.. nog tjatat om det.

Efter det ska brudarna komma förbi och vi ska fota. JA! Åh, hösten.... here I come!

Plus att NI får då en massa bildbomber de kommande dagarna. Det tycker vi väl om?

Livet är för kort så ta varje dag som om det vore det sista.

Rules.

Ehum, jag kan nog glömma att släppa ut håretJAG DÖR!!!
HAHAHAHAHA!

Lite inspiration!Korvnördar?

Vi drog iväg till Överskottsbolaget för att köpa lite grejer (mamma såklart) och sedan blev jag och Gena supersugna på korv. Så vi köpte varsin korv på Daisy's. Efter det drog vi till Viksjös hemköp eller vad det nu än är och köpte en massa saker.. för att äta ytterligare två korvar.en av korvarna :)Gena med sin korv, haha..

Listen to this, boys!

HEEEEEJ!!

Oh, halsen är heeelt torr idag. Igår frossade vi i oss en massa onyttiga saker (hejdå lfhf-diet) men men.. NEJ, jag ska skärpa mig. Inga jävla kolhydrater och onyttigheter. Bara veckan innan fastan. Då ska jag tillåta mig att gotta i en heeel vecka.

Jag tror inte det blir någon träning idag eftersom jag känner mig så seg, har haft känningar i benet (brukar springa på torsdagar) och sedan känns kroppen trött. Jag antar att man måste lyssna på kroppen ibland. Men jag tänkte att man kanske kan gå ut en sväng och fota. Om Gena, aka sömntutan, kan röra på sin feta röv someday.Gena sover så sött!och jag som väntar på henne!

Inspiration.

Varför är jag så snygg?

Carpe diem?

Effektiv!

Hejhej...

Idag har det varit raskt på hela dagen.. Jag vaknade, åt en liten frukost (som jag senare ångrade vid pumpen; ÄT BRA FRUKOST!!!) och sedan for jag iväg till en intervju (japp, ännu ett!) och efter det gick jag till träningen. Strax efter sprang jag snabbt hem, duschade som in i helvete och sedan hann jag både äta mat, klä på mig och sminka mig!

Nu sitter jag på seminiarum! :) HEJHEJ!jag har inga vettiga bilder att bjuda på..
Sorry! :)

Bodypump 45 nu.

Mmhmm.. ska pumpa lite muskler. Det ni.

Efter det ska jag ha seminarium (fan, måste hinna duscha innan!) och sedan ska jag hämta upp DJ. Hon ska följa med mig på ett väldigt privat möte, haha. Efter det ska jag och hon hänga i Kista en stund. Bara hon inte dissar mig eller får ett pass på jobbet.

Well well.. Pof!Onsdag.

Dagarna bara flyger förbi.. åh, jag önskar att tiden går snabbt så att jag kan stå där med en jävla fast anställning och slippa oroa mig för ekonomin, min uttråkighet och att jag dessutom får göra något jag älskar VARJE DAG.

Well.. äh, bara ta allt som det kommer. Allt kommer ordna sig. I know it.en gammal bild på mig
på min absolut favoritplats

Hej då sommar.. vi ses snart igen!

Happiness.

Saft.

1 timme och 45 minuter.

Done and done. Det var det vanliga med spinning/core (men vi fick göra något nytt denna gång, nämligen göra kittelnågot.. åh, kommer ej ihåg.. men jobbigt var det och det är kul att något nytt görs!) och sedan tänkte jag springa på löpbandet. Jag sprang i 10 minuter och kände av det på högra vaden.. Fy vad det gjorde ont. Istället la jag på incline 9 procent och körde backe i 6.0 km/h. Det blev cirka 3,4 km men men..

Jag ska nog ta det lugnt eller köpa nya löparskor. Jag får för ont.. och jag tänker inte bli skadad och tvingas sitta hemma. En tjej som jag har lärt känna via SATS sa att hon fick samma sak på grund av dåliga löparskor. Det ska undvikas!

Off I go.

Dagens planer:

Träning.
Plugg.

Oh maj.. jag har så mycket att göra.

Sen tänker jag inte säga när jag har intervjuer; det kan göra att folk ger mig otur. *det onda ögat, ni vet* Mmmhmm...

Me, me, me.

Idioter?

Jo, det finns massvis av dem!

Feel your body next to mine.

   

    

Illamående.. check!

Jag mår så illa att jag bara tränade en timme Piloxing idag.. Orkade inte mer. Vad är det med mig?!

Åh.. well well, en timme är iallafall bättre än ingen timme. Snart ska jag plugga och skriva lite, ojoj.. fullt ös. Jag hade velat dra in till centrum/stan och shoppa lite då jag behöver skor, jeans och jacka. Men ingen vill följa med mig. Jag har egentligen inga pengar alls men man kan ändå titta.. Typ. Skor måste jag ha, jag går runt i mina löparskor. Pinsamt värre.

Well well.. önska mig lycka till så att jag får ett jobb då!

Hos kusinen...

Det var supermysigt hos kusinen och såklart en massa god mat. Noushig (min kusins fru) är grym i köket och hon gör inte bara god mat utan även massa "konst", haha.. Med tomater och sånt. Efter det blev det vattenpipa och massa skämt som gjordes.

Till kusinen nu :)

Zinas b-day

Det började med Fridays och slutade med en hamburgare hemma hos oss. De drog sedan efter en god frukost.

Veckans träning 40

Måndag: Piloxing i 55 minuter, gick på löpbandet i 45 minuter (med ynka tre procent inclines!) och körde streching i 15 minuter.
Tisdag: Gymmet, 45 minuter med inclines 4 prodent och sedan Spinning/core, 1 timme.  
Onsdag: Bodypump, 45 minuter. (utökade vikter, yey!) och sedan egen träning i 15 minuter.
Torsdag: Ledig på grund av förkylning.
Fredag: CorePulse, 55 minuter.
Lördag: Löpbandet 60 minuter med inclines på 5 procent och sedan i tjugo minuter var det 10 procent! Sedan körde vi egna träningsgrejer i 15 minuter.
Söndag: Ledig.

Totalt:  cirka 7 timmar och att jag utökade. Tänk på att jag var sjuk (och fortfarande är det)

Men men.. jag ska börja lägga in intervaller en gång i veckan... Det tycker jag att jag klarar av!DET KOMMER BILDER!

Lovar!


Snart. :)

Middagen igår.

Det var superduber mysig med god mat och godsaker efteråt. Vi såg filmen Prinsessan och grodan och det var sjukt mysigt. Nä men Elena ska ha ett stort tack för den underbara lasagnen hon gjorde!

Dåligt, jag vet..

Men idag vaknade jag upp och tränade med Alexpalex. Vi gick på löpbandet i 60 minuter (men vi fick inte veta hur långt?!) och sedan gjorde vi triceps/axel övningar för att avrunda med streching. Allt som allt blev det 75 minuter.

Bra Marina!en gammal bild på mig

Omelett..

Tack alla för era lyckoönskningar (försök se sarkasmen i det hela!) men intervjun gick sådär. Nu släpper vi det. Engelska är INTE mitt starkaste verkar det som. I huvudet låter allt så himla bra men när det ska gå ut lät jag som.. ja, finns inga ord.

Efter det drog jag iväg och tränade, 55 minuter CorePulse. Jag träffade på Alex vid löpbandet också och uppdaterade henne om min intervju. Väl hemma bunkrade jag upp med en stoooooooor omelett med en god sallad á la min syster. (hon gjorde salladen och den blev göööööd)

NERVÖS!

Wish me luck!För er som inte vet så har jag intervju idag! :)

I love the rain.

     

Tacomys med kusiner..There is a hoooooooole in it!

Torsdag.

Jag är så nervös inför imorgon då jag ska ha jobbintervju. Magen bara pirrar! Nästa vecka har jag ännu en intervju så det känns ju skönt att VISSA (av alla 80-90 jobb jag har sökt) hörde av sig. Jag hoppas bara att de tycker om mig så pass mycket att de vill anställa mig.

Jag hoppas att det går bra, jag önskar såklart att någon hakade på men inte kan jag begära att någon vaknar tidigt på morgonen, haha. Men men, håll tummarna för att jag ska hitta bara..

Ledig från träningen idag.

Egentligen har jag lust att göra övningar för magen och även gå en bra pit, powerwalk men kroppen är sjuk. Jag måste tyvärr lyssna på den idag och ta ledigt. Men jag hoppas att orken finns där imorgon.

Ni får en finare bild på mig istället för min likbleka hy, mörka ringar runt ögonen och en röd näsa. :)

Myskväll!

Det var supermysigt att bara sitta där och äta en massa.. Min LCHF-diet går inte så bra men jag ska skärpa mig.. Jag tror bara att man måste våga unna kroppen något gott då och då. Men skärpning nu, Marina!

Vilket fall som helst, vi pratade om en massa och planerade upp en hel del! :)Till Sperta och Elena nu.Man måste ju försöka

Frukost.

Den viktigaste måltiden under HELA dagen är frukost. Jag älskar frukost men är så himla dålig (läs:lat) på att göra det. Men jag ska skärpa mig och se till att åtminstone få i mig ägg, grönsaker och någon kalkonbit eller så. Skärpning!

När jag ändå är i farten och skriver om frukost kan jag lika gärna säga det nu; det är jätte viktigt att man äter 5 gånger om dagen. Det låter VÄLDIGT mycket men det betyder att ni ska äta frukost/lunch och middag och under två tillfällen (jag brukar göra mellan frukost/lunch och sedan mellan lunch/middag) äta ett lätt mellanmål. Det kan vara en frukt, en näve nötter eller en liten macka. När ni svälter era kroppar, det vill säga inte äter som ni ska, bidrar det till att kroppen går in i "urminnesperioden", det vill säga att den spar på fettet för att den tror att det inte finns mat längre. Detta gör att ni inte alls går ner i vikt; ni bara ser till att nedbrytningen av fett går mycket långsammare.Jag längtar.

Min bebisklänning som min mamma gjorde till mig när jag var bebis och som hon har sparat. Jag blev helt till mig när jag såg den. Förutom att det är ett underbart minne så är den rosa också, min absolut favorit färg. Så vackert. Hon hade en sjal från min farmor, gamla kläder som tilhörde min syster Gena och våra dopklänningar. Det var så sött, alltihop!

Jag längtar tills min lilla dotter springer i den här klänningen.


Done and done.

Klar med pumpen och en skööön stretch-grej efteråt. Jag tror jag ska köra det efter varje pass - känns så skönt.

Vi gjorde nya grejer på pumpen eftersom det var en ny instruktör - en kille. Det kändes lite konstigt för jag är så van med tjejer, haha. Men det gick bra, såklart.

Jag körde 45 minuter och sedan 15 egen med strech men jag utökade idag. Jag var liiite försiktig med tanke på att jag är lite förkyld. Men rygg/ben tar jag 10 kg (haha, jag kan ta mycket mer men jag orkade inte idag!) och bänkpress + axlar tog jag 7 kg idag, jag brukar köra på 5. Jag har jätte svaga armar och vill inte utsätta dem för något. Än. Triceps och biceps fegade jag ur och tog bara 5. Jag dööör.

Tänk er dessa grymma tjejer som tar 15-20 kg. Dit vill jag nå!
förstår ni vad jag menar?

Haddåh..

Bodypump 45 minuter.

På grund av en lätt förkylning är det allt I'm doing today. Efter det blir det rena rama plugget och jobbsök! Jag får se vad man luskar fram att göra till kvällen.

Torsdagen innehåller BARA seminarium. Hat!

Well, haddååååh!!idag börjar vi bli nyttiga..

Inga bilder än..

Eftersom min syster, aka egot, bara laddar upp bilder på sin egen dator och sedan raderar blir NI bildlösa. Men jag ska nog kunna lägga upp ett par. Igår var vi hos Zina (en spontan-grej) för jag och Gena hade grymt tråkigt efter att ha bakat muffins (eller Gena bakade, jag åt!) så vi tog bilen och drog. Carin var redan där och hon sov även över.

Jag har en bild som jag faktiskt inte har visat er. Solnedgången.


                                                                         Vad tycker ni?

The knowledge about my strenght makes me strong.

SE DEN!

Ja, eller ni har säkert redan gjort det. Bara jag som är efter.

Filmen Upp (eller Up) var så himla bra. Jag grät. Bokstavligen bölade mig igenom hela filmen. Den var så sorglig, vacker, underbar, rolig och fantastisk. Jag trodde det rent av skulle vara s k i t men tji fick jag. Berättelsen om honom och hans fru var så vacker att jag rös och jag hoppas att jag får en sådan kärlek en vacker dag; att bara älska och älska varandra, att stå vid ens sida oavsett vad och skapa en bättre halva.

Åh, snälla se den och tala om vad NI tyckte.

Plugg.

1 timme och 45 minuter.

CHECK!

Gick på löpbandet med inclines på 4 procent. Jag ville springa men vågade inte riktigt med tanke på mina fötter och att det gör ont i smalbenet då och då. Men en gång i veckan tycker jag att jag borde lägga in ett löppass. Eller hur?

Well, efter det blev det spinning/core.

Huvudvärk, irritation och panik över all plugg.my life is blurry!

Irrationsdag.

Jag är irriterad över att

- att jag inte får låna en superviktig bok från biblioteket för att jag har skuld eftersom jag har varit dum nog att låna ut mitt kort.
- att vissa människor bara skapar problem.
- att hela dagen har gått åt att sortera, kasta, lägga in, vika och gå igenom alla plagg man har.
- att det är för många uppgifter och jag saknar böcker - som vanligt.
- att min historielärare är helt störd.
- att jag fucking saknar jobb och att INGEN har ringt mig, av alla 80 jobb jag har sökt.
- att min bank innehåller 180 kronor och månaden har precis börjat.

Hate you life.

Och ni som ska påpeka om hur jävla gnällig jag är hela tiden - news flash, sötnos; ALLA har dåliga dagar och 95 procent av min jävla tid ler jag som in i helvete. Så fuck off och låt mig vara!

Det är min största rädsla.. mm!

2 timmar; done and done.

45 minuter löpbandet med 3 procent incline.
Piloxing 55 minuter.
Egna träningar för biceps 15 minuter.
Plus grym stretching.. måste köra den varje dag!

Well, well.. Jag tror jag kör samma grej imorgon också.

Grått.

Vad ledsen jag blir över vädret.. Jag tycker om regn men inte då jag har hål i mina skor och blir blöt om fötterna, haha!

Mer detaljer kommer senare - nu ska jag äta och sedan dra iväg för att träna!

Lite kul såhär..ska strax iväg och jag har ännu inte klätt på mig

This one's for you!

Veckans träning 39

Måndag: Piloxing i 55 minuter, gick på löpbandet i 45 minuter.
Tisdag: Gymmet, 40 minuter och sedan Spinning/core, 1 timme.  
Onsdag: Löpbandet, 45 minuter och sedan Crosstraining, 45 minuter.
Torsdag: 40 minuter intervaller - d ö d
Fredag: CorePulse, 55 minuter.
Lördag: Ofrivillig ledighet.
Söndag: Ledig.

Totalt: 6 timmar och 25 minuter. Fan.

Ny regel för mig - Träna 7-8 timmar nästa vecka PLUS att utöka vikter på bodypump.

2 oktober 2011.

En man vet hur man är en gentleman


Han håller upp dörrar för dig, går fram till dörren istället för att tuta från förarsätet, håller din hand när ni är ute och kramar om dig när du är ledsen. Han tar tag i saker, pratar vänligt med personal från ställen ni går till, han drar ut stolen åt dig, han ger dig sin jacka när du fryser och han står mellan dig och den skräckinjagande hunden. Han älskar dina föräldrar som sina egna, han hjälper sina vänner när de är i nöd och han ställer upp oavsett vad för att han vet att du hade gjort detsamma för honom. Han talar om för dig hur vacker du är och hur mycket han älskar dig. Han använder aldrig fula ord gentemot dig även om ilskan kokar inom honom och han skulle aldrig i sitt liv höja handen åt dig. Det, mina kära läsare, är en man. En ung pojke kan kallas för det när han vet hur han ska behandla sin kvinna.

Jag vet inte vad som sker bakom stängda dörrar men skrik, våld och en massa ärr skapas vid många dyrbara tillfällen. Män som utnyttjar sin styrka, som vill övervinna sin förlust av stolthet genom slag mot ett litet offer. Jag har och kommer aldrig respektera en man som har slagit en kvinna eller som har kallat sin respektive för nedlåtande ord. Det är då man förlorar sin manlighet. Inte för att man inte kan försörja sin familj, att man saknar jobb, karriär eller språket. Det är när man väljer att trycka ner, smutskasta, förnedra och skämma ut den man älskar. Jag skäms när jag skriver ett ord som är så vackert som ”älskar” i det här sammanhanget för om det är något detta är långt ifrån så är det just det ordet.

Jag kan inte förneka att dessa män existerar och inte heller kan du. Det kan vara din granne som misshandlar sin fru eller din bästa vän som blir misshandlad av sin man. Det kan vara exakt vem som helst. Kvinnor som används som slagpåsar, som tvingas leva i skräck över att ha lagt ett fat på fel håll eller att man inte är tillräckligt kvinnlig nog. Det är här vi kvinnor kan visa vårt enorma mod; att stå emot. En kvinna är stark, på alla möjliga sätt. En kvinna är vacker, på sitt eget sätt. En kvinna är en underbar varelse som har skapats som en enhet till mannen, inte under och inte över den andra.

Det är dags att gräva fram modet och inse sitt eget värde.

Me and you...

Het!

I love this weather!

SJUK!

Min muppiga syster har smittat mig!!!!!!


:(

1 oktober - yupp!

Åh, det är oktober nu.. dagarna bara passerar förbi. Do it, do it. Jag har mycket att längta till. :)

Får se vad denna lördag har att erbjuda.

Vad ska ni små filurer hitta på?
RSS 2.0