Vill ha.. måste sko-shoppa snart!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piloxing, en timme - jag dog!!

MIN CYKEL! :)

Åååååå vill ha...

.

Träning v. 17.

Måndag: Crossrampen i 45 minuter och en timmes promenad med DJ.
Tisdag: Crossrampen i 30 minuter och sedan bodypump i en timme.
Onsdag: En timmes träning på gymmet.
Torsdag: Shoppade med Domaren :)
Fredag: 30 minuter på crossrampen och sedan styrketräning i en timme. Efter det tog jag en 30 minuters promenad med Carin och DJ men det regnade och vi fick stoppa det.
Lördag: Vilade.
Söndag: Spinnande en timme. Så glad att jag drog mig ur sängen och tränade. Ville verkligen INTE men när jag kom in dit var jag såååååå hyper. Svettet bara droppade! Underbart!


Totalt: ca 7 timmar och 45 minuter. WOHO!!!!! 

Jag kommer inte träna lika intensivt hela tiden men jag lovade mig själv att satsa rejääält denna vecka och det gjorde jag. Jag är fan stolt. Jag ska dock bli duktigare på att notera vad, när och hur jag tränar här på bloggen. Jag glömmer ju...
JAG ÄR GLAD :)

Ram-fix

Jag hjärta jordgubbar

Syrran är bäst!

Dagens planer

Shoppa, äta ute och handla!

Oj

Huvudvärk, trötthet... Jag är en trötter!

Godaste mackan!

Fint

Gnällspik..

Jag fick inte i mig en ordentlig lunch vilket bidrog till att jag sitter med VÄRLDENS huvudvärk NU. Eller, jag fick den runt tre-tiden. Stoppade i mig lite frukt men det hjälpte inte och på träningen blev det värre. Dessutom kunde jag knappt dricka vatten (fattar inte varför!) så nu är huvudvärken HEMSK!
Jag har iallafall tränat grymt.. Tränade i en och en halvtimme med crossrampen och sedan bodypump! :) Jag är impad. Är gamla Marina tillbaka? Vågar vi hoppas? Well, well.. när jag var klar med träningen hann jag inte dra iväg för att se på fotboll så jag sitter hemma och gör en liten planering för en ungdom som jag har.. Fick veta att ungdomen kan MYCKET mer så det är bara att göra svårare uppgifter. :)
Imorgon blir det nog en timmes träning och sedan en lååååång promenad med bästis ! :)

24 april 1915

Vi glömmer aldrig.
Vi förlåter aldrig.


Må alla som berövades livet under armeniska folkmordet vila ifred!

Work out

Måndagen slutade fint. Jag tränade på gymmet i 45 minuter och blev andfådd på crossrampen! Träffade på gamla elever också, söta som socker!! Saknar fan dem!

Efter det gick jag till DJ och vi gick promenad i en timme. Ääääälskar att röra på mig!

Ge mig röven!

Middag med brudarna strax

Och sedan match! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/452180/images/2012/pic_199392193.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/452180/images/2012/pic_199392222.jpg" class="image">

Vill ha fast... inte äkta päls :)

Frustration.

Så mycket av det. Så trött på människor som inte kan vara rak på sak, som inte kan stå för sina åsikter och som bara är hemska.

Jag är trött på att vara snälla Marina. Det är av den anledningen jag befinner mig i den situationen jag är idag. Så det är slut med snälla Marina.

.

Sötnosar

Love.

FAVORITPLATS!

Så många minnen från den här platsen, från att plocka hallon, jordgubbar till att rädda en liten kaninunge. Här var jag med om en olycka som innebär att jag fick en kratta genom foten, haha och började blöda som in i... Att bara få vara på lotten, hjälpa pappa att odla, att kusiner kom över och hjälpte till när de kom på besök från Stockholm. Den perioden är den lyckligaste tiden i mitt liv och jag hoppas verkligen att jag en dag kan ge samma lycka till mina barn!

Ska kanske sy upp en klänning?

Gamla dagiset - som tyvärr verkade vara stängt för dagisverksamhet

Träning..

Jag nämner det inte ofta men ska nog börja - ja, jag tränar. Inte lika ofta och inte lika intensivt men jag tränar iallafall. I måndags blev det simning i över en timme (även om det mesta var trams så fick jag ändå röra på mig) och sedan blev det en timme idag med löpning/promenad. Jag har tappat kärleken för löpningen och fått ögonen för spinning nu.. Ah, cykling. :) 

Men ja, jag har ett mål nu och det är att få tillbaka min vältränade kropp. Som jag faktiskt hade strax innan jag blev sjuk och inte tränade på tre månader. Jag mådde som bäst då och dit ska jag.

Korven kallades det och här stod tiden still

Hahahahaha.. Suhel fick en träbit.. Leksakerna är från när vi var SMÅ.
Inget är bytt!

Jag och mina systrar - mumsfilibaba!

Stocksäter - min gamla skola

HAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖR!

Love.

Skogen :)

Skogen, som jag tillbringade måååånga timmar i, med massa vänner. Här var stenen vi brukade leka kull på. När man lyckades klättra på stenen (det var jobbigt när man var putteliten) så var man onåbar. HAHAHA!
Jag kramar träd...

"ån" där jag lekte på rasterna - dvs jagade grodor och stoppade in dem i fickorna samt plaskade runt om en halvgalning! Det var uuuuunderbara minnen. Ni anar inte hur många timmar jag spenderade vid den här "ån", haha. Så underbart.
Kullen, som egentligen inte var så stor, var en plats vi brukade hänga med farsan. Han brukade, varje vinter, ta oss hit för att åka pulka eller bara hänga i skogen och titta på massa djur/växter. Men på vintrarna brukade det vara väldigt isigt och då sa han alltid att han skulle ge en hundring om vi tog oss upp på toppen. Han sa detta så att han kunde röka ifred men vi tog det på allvar och gjorde allt vi kunde för att komma upp på toppen. Vi misslyckades alltid, haha.
Domaren grillar på den plats dagis/förskolan/skolan tog oss till när vi hade ute-dag. :)

Denna plats tillhörde en gammal stuga som jag en gång "hittade" när jag begav mig ut i skogen. Jag knackade på stugan men ingen svarade och då, man är ju så modig när man är liten, gick jag bara in. Jag gick in i en annan människas stuga. Jag såg en säng, ett bord och ja, typ det. Sedan pallade jag äpplen och drog vidare, haha.
Men stugan finns tyvärr inte kvar.

Höghuset

Här bodde vi ett tag - jag hade då ett eget rum. Jag hade även en kanin som hette Chico. Det är i det här huset jag har hemska minnen från skräckfilmer, bland annat den onda dockan. Jag kommer ihåg det, att jag hade sett filmen och efter det vågade jag (och vågar fortfarande inte!) titta på skräck... Eller leka med dockor.

Bakad potatis med räkröra :)

Detta åt vi i Hallsberg, strax innan vi drog hemåt!

Domarens present; resa till Hallsberg.

Domaren överraskade mig med en tripp till Hallsberg, orten jag äääälskar. Jag flyttade därifrån när jag gick i femman och har inte besökt den staden sedan dess. Fram till nu. I love it. Vi åkte en bit, åt mat i Örebro och sedan badade vi på äventyrsbadet i Hallsberg. Sedan gick vi runt och jag visade honom massa platser med minnen. 

Kyrkan som Gena döptes i :)

Efter badet tog vi oss en liten chokladdricka och en cola.


Badet var verkligen roligt.. Fy fan vad vi lekte. Jag ska visa upp min Spongiebaddräkt sen :) Men det fanns ruschkana och jag har världens fobi för vatten så jag utmanade mig en hel del. Jag kan simma men på grund av ovana samt skräck så blir det bara fel. Jag dök iallafall, jag hoppade även om det enbart var från kanten (Domaren hoppade såklart från trampolinen haha) och jag simmade en sträcka trots att jag visste att det var väääääldigt djupt. De hade även bassäng UTANFÖR så jag och Domaren simmade ut och tittade ut på gräsmattan. Ruschkanan var BÄST!!!! 

Det var superduper kul!

Fler bilder dyker upp - ska bara vända på allt, haha.

Mammas tårta till mig :)

Shooooeeeeeee

Klänningen

Jag har exakt samma klänning som henne - Kan ni fatta det?
Jag kan inget om mode but hey, look at that!

SJUK! :(

Yrsel, kväljningar, illamående, trötthet. 

Fan. Jag HATAR att sitta hemma och ruttna. HATAR!

SÅ jävla söt!

Underbar mask!!!!!!!!

I love you.

Klänningen.. vad tycks?

Jag gillade stilen. 
Vad tycker ni?

Min födelsedag..

I fredags firade vi min födelsedag - Jag blir 25 den 16 april. Oldie.

Men syrran fixade käk, pasta med pesto, som blev superduper. Jag köpte massa vin och sprit hade vi hemma. Även om jag bara smakade en-två klunkar på vinet men jag kände mig ändå hög på livet, haha. Tjejerna kom, vi åt och skrattade mycket åt appen Mirrors. Vi dansade lite, sjöng en massa.. Sedan drog vi ut och jag dansade, dansade, dansade.. 

Jag hade superkul och jag var glad att dem jag bryr mig om var där och försökte ständigt göra mig glad och peppad! :) Det känns underbart att ha vänner som ställer upp, som finns där och som bryr sig. 

Dessutom fick jag underbara presenter, bland annat Stadiumkort (hej spinningskor!) från min träningspolare Julia och mirakelkuren från Hania. Jag fick en söt nalle med mint choklad från DJ men hon hade gaddat ihop sig med sin syster Evan och mina systrar och gett mig världens underbaraste present - En resa till Irland. Ja, ni hörde rätt - jag ska åka till Irland och bo i en stuga. 

LAF YOU!

25 år - 16 april 1987.

Armeniska släkten..Armeniska påsken

Jag och syrran igen :)

Jag och syrran

Bilder.

Bilder på påsken och även Domarens påsk (syrianska påsken) dyker upp senare idag.
Lovar!

Idiot blogg-app

Går ju fan inte att ladda upp bilder. Kan de inte få det rätt en enda gång? Uppdatera skit appen!

Idag är det pojkvännens påsk, han är ju syrian och de firar idag. Så det är total stress och jag fick skippa träningen. Mestadels för att jag skulle träffa en barndomsvän och dels för att jag ska skjutsa föräldrarna till affärerna för att hitta ny dammsugare och syrran till jobbet. Aj caramba!

Dansade ihjäl mig igår

Jag ÄLSKAR klockor - älskar.

Jag har insett mycket.

Jag har allt som många saknar.

Jag har en pojkvän som ställer upp, som älskar mig och visar det dagligen, som står vid min sida oavsett vad och som har gett mig en chans att visa hur mycket jag uppskattar allt. Han är verkligen en ängel som Gud har skickat till mig.

Jag har systrar som ställer upp, som förstår, som håller mig i handen och som uppskattar att jag tar babysteg för varje dag och som orkar stå ut med mig. Jag har nära vänner, bland annat min bästa vän DJ, som förstår mig och går igenom samma väg, sida vid sida men som ändå aldrig försöker skina över mig utan låter mig få vara på den nivån jag är - oavsett vad.

Jag är omringad av människor som ger mig glädje. Även om det finns människor som ständigt försöker smutskasta mig, att få mig att känna mig nere och ledsen och som försöker få mig att tro att jag inte är så värdig all kärlek så finns dessa små fina människor som skyddar mig från allt ont.

Man vet vilka som är ens änglar när motvinden slår mot en och i slutändan står de ändå fast vid ens sida.

En semester snart?

Work out

Tar en lunch paus från planeringen och tränar. Har faktiskt ingen energi men men... Vi får hoppas att det går bra.

Jag försöker ladda upp en bild men det går inte. Det brukar vara jobbigt att göra det via appen på iPhone. Vet någon varför det är så?

Tips vart jag kan finna liknande?

Fredag den 13 !

Spoooookie!!!

Just nu sitter jag och ska börja planera. Jag tänkte faktiskt smita undan en timme idag och träna, lunchpasset. Efter det blir det mer planering och sedan ska det bli fest här. Det var verkligen en sista-minuten grej, att vi ska fira min födelsedag, men alla mina sötnosar kunde faktiskt. Det blir en enkel tjejfest, med bara gals. HÖHÖ! Jag ska försöka hinna iväg och klippa mitt hår också - a k u t. 

Ja, jag hoppas att det blir bra. Jag är aldrig taggad på att festa men det här blir nog bra. :)

Läkaren

Blev lite blodigt haha!

Mm, jag vill ha den.

My future

JAG DÖR!!!!! - Vill bo såhär!!!!

Torsdag.

Jag jobbar hemifrån idag vilket betyder att jag kan spendera mina raster här, japp! Men idag står det omdömesskrivning vilket jag tycker är en pest då man måste vara såååå noga med allt. Jag är jätte rädd för att skriva något jag inte kan stå för sedan, haha. 

Det är skönt att få jobba hemifrån, att slippa åka fyra timmar och istället spendera dem på att faktiskt planera. Fast vid två har jag läkartid men det är bara att ta igen förlorad arbetstid för jag är väldigt efter och nu har man fått nya elever samt nya krav från föräldrar, att de vill att den och den ska ha svårare uppgifter och etc. Så, då är det bara att kruxa ihop det!
Men men, nu ska jag fortsätta med omdömen och samtidigt äta en frukost.

Min underbara pojkvän skickade detta!

I love pink

Mitt skal :)

Ingen internet

Vi har ingen internet så bloggen har hamnat åt sidan. Men så fort allt är klart så ska jag lägga upp alla bilder från påsken för ojoj, vad kul! :)

Nu ska jag och systrarna underhålla oss med mirrors, en ny App! :)

Överraskning

Allt på SATS är nytt :)

Mm, jag har tränat i vighet utan att berätta för er

Spyr.

Jag spyr på vissa människor.
Spyr.

Bara jag kan finna min egen lycka!

Vackert!

How many times does it take to get it right?

Inspiratons bild - vill och längtar tills jag kan
ta sådana bilder.
Sommaren, kom.

Like a white angel... Yes.

MUMS

Det är så sorgligt att det finns människor utan skam

Jag har senaste timmen suttit och tittat på dokumentärer om armeniska folkmordet. Min farfar överlevde folkmordet men tyvärr har jag inte haft turen att få träffa honom, få höra hans historia och hans kamp. Men det fick min farmor som senare även berättade för min pappa. Min gammelmormor överlevde folkmordet, något hon berättade för bland annat min mamma och som jag har fått ta del av. Jag har många händelser som har berättats från generation till generation, där ungturkarna plågade armenier. 

Jag har dock alltid försökt lägga undan hat för turkarna idag. Vi måste tänka på att det var DÅTIDENS turkar men sedan läser jag kommentarer som kommer efter dokumentärerna, från just turkar. Då kokar ilskan inom mig. För när jag tittar på alla döda kroppar, på alla svältande barn och kvinnor som har plågade blickar riktade mot kameran kan jag inget annat undra än om det kanske är min faster, min gammelmormor eller att det kanske är min farfar just på den bilden. Men det kommer jag inte få veta eftersom turkarna hann döda alla, hann utrota hela min historiska bakgrund. 

Vad tjänar man på att skriva att man vill hitta alla döda kroppar så att man kan pissa på dem, att man önskar att alla kristna i världen dör, att vi förtjänade att lida för att vi är armenier och för att vi är kristna, att kvinnorna var horor och ville bli våldtagna, att de stackars små spädbarnen förtjänade att få huvuden krossade mot en sten eller att dagens armenier ska buga och visa respekt för sin herre Turkiet och Atatürk? Skämtar folk med mig? Är detta seriöst? Det värsta som finns är att dessa människor kallar sig själva för muslimer men snacka om att ni har misstolkat religionen totalt fel då. Ni är den gruppen som ger islam ett dåligt rykte. Jag skäms så himla mycket över att det finns sådana människor, som verkligen inte har NÅGON respekt för andra människor.
Jag är så trött på det här. Så trött på att folk förnekar det armeniska folkmordet. Jag är trött på att folk ens sysslar med folkmord än IDAG. När fan ska vi börja respektera varandra? När fan ska vi sluta skapa ett inferno på jorden? Jag är så trött på att ständigt bli påmind om alla stackars barn som ständigt behöver bevittna människans enorma idioti. Folk lider och vad gör andra idioter? De snackar, bakom en skärm såklart, om hur de ska pissa på min släkts grav, hur de tycker att vi förtjänar att dö bara för att vi tillhör religionen kristendom och att vi ljuger om ett armeniskt folkmord trots att det finns dokumententer på det, vittnen från andra länder och överlevande från just det folkmordet. 

Men vet ni vad, det enda ni har sett till är att jag, och säkert många fler, är stolta över vad vi är idag.
Jag är stolt över att vara armenier. Det är tack vare alla äckliga turkar som mördade mitt folk och som än idag förgyller deras massaker. Jag glömmer aldrig glömma och jag kommer aldrig att förlåta. 
Jag är stolt över att tillhöra kristendomen. Det är tack vare alla andra religioner som har försökt rensa ut oss och få oss att glömma bort vår fina religion. Istället lyser vi upp religionen, Jesus och hans budskap. 

Jag är stolt över att jag är jag - det här är MIN historia och en sak ni ska vara säkra på är att jag kommer sprida det.

SÅJA

Har varit vaken sedan klockan åtta. Gick upp och städade köket ordentligt.. det såg för jävligt ut. Vi hade middagen igår med släkten och ja, det var MÅNGA glas kan jag lova. Men bilder kommer, senare. Ska ladda upp dem :)

Här kommer en lista iallafall som jag hittade...

Smeknamn: Mar, Marmar, Maro, SpongieMar (hahaha)
Livsmotto: Jag vet faktiskt inte, har så många.. 
Favoritsysselsättning under semester: Fota, faktiskt och äta massa god mat plus bada bada bada.
Solarium/brun utan sol: Oj... inget av dem? Eller nej, solarium då. Brun utan sol gör en så kladdig!
Bästa sportminne: Hm.. Ja, det måste nästan vara när jag var på Camp Nou med Domaren och såg Barcelona spela live. 
Dricker helst en varm sommardag: Iskall Pepsi Max :)
Vad är viktigast i sommar: Att fota otroligt mycket.
Detta står på mitt pass:
Marina Bedrosian
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Få barn, åka runt i världen, hjälpa andra genom att närvara, dvs inte bara skicka pengar utan delta i olika organisationer och hjälpa. 
Dessa hemsidor besöker jag dagligen: det är massa bloggar, facebook, hotmail och ja, det. 
Skidsemester eller solsemester: Solsemester.
Tre maträtter jag ogillar: Blodpudding, grytor (oftast de med kött) och mat som smakar absolut ingenting.
Tre maträtter jag gillar: Fiskrätter (Oh, glömmer aldrig fisken jag åt i Jerusalem!), min blivande svärmors madadara (en arabisk rätt) och mammas mat, framför allt kibe seniye.. Och sen tycker jag om MYCKET MER. 
Jag gråter: när jag inte orkar hålla emot längre.
Jag skrattar: när jag får bete mig som ett barn.. haha.
Jag blir nervös när: jag måste göra saker när jag inte känner mig trygg i det.
Jag blir generad när: när folk säger snälla saker om mig och när jag hamnar i uppmärksamhetszonen. 
Jag blir lycklig: när allt går som det är planerat, när jag har lite tid över till att göra saker jag tycker om.
Kort jag har i plånboken: Oj.. Jag har bankkortet, körkortet, presentkort från KICKS och från Stadium (som numera innehåller 5 kr för att jag äääälskar att shoppa på Stadium!) och sedan har jag medlemskort på JC av någon anledning. 
Andra saker jag har i plånboken förutom pengar:bilder på familjen och Domaren, gamla minnen såsom en biljett från en kryssning med Emils namn på det, haha. Jag har även en liten bönerulle från Jerusalem och sedan ett guldmynt från Paris, från kyrkan Notre Dame.
Antal kontanter i plånboken: nada. Ungefär 120 kronor och det är faktiskt sjukt för jag brukar inte använda kontant. Alltid kort, vilket har stört mig men jag tar aldrig tummen ur arslet och tar ut pengar.


Well. Here you are.
RSS 2.0