Planering

TÖNTAR! :D

Det gäller allt - och ingenting.

Önskar att det var jag som sprang där...

Nya skor

Har glömt att visa er mina nya skor

Inspiration

It's me and The Mad Hatter!

Mitt nya hemSå fint.. mysigt.
Jag bor där, med rosa fönsterkanter.
Med min cykel där nere.
Lovar!

EFTERLYST - MIN NT!

Old school

Hata SL

Jag tar tåget från Jakobsberg kl 06.54 och klockan är nu 09.15. Är jag framme och sköter mitt jobb? Nej!

Vi fick stanna i Flemingsberg, där de hela tiden sa att tåget snart kommer in. Klockan tickade och sedan sa de att det fanns ersättningsbussar. Kom dessa? Ja, efter 30 minuter och de åkte bara till Tumba för SL tycker väl att vi kan sköta det hela nu. Nu sitter jag på tåget i Tumba? Åker den? Nej.

Svin. Återigen svin. Hur fan kan man vara så oorganiserade efter så många år av förseningar VARENDA JÄVLA DAG????? Vad hände med effektivisering, att se till att kunderna är nöjda?

Är så arg! Blä!

Min framtida dotter, hahaha!

Ay caramba!

Om fyra timmar är mitt mega pass (från 12:45 - 22:00) snart slut! :)
YEY!

Såhär vill jag se ut i sommar :)

Rules of a gentleman

Regel nummer 1

När Steffy var en liten fjärt!

Kom igen.. DU KAN!

FREDAG!

Fredag - för er flesta är det väl helg va? För mig är det fuuuuullt upp! 

Nu ska jag gå iväg och köpa lite fredagsmys med systrarna, sedan hoppa in i duschen, mysa med familjen och sedan SOVA. På lördag kommer jag behöva vakna 06:30 och dra iväg till jobbet (jag börjar 07:30). Jag jobbar till 16.00 och sedan måste jag iväg till inredningsaffärer och köpa något till Domarens morbror och hans fru. De har bjudit oss på middag och jag vill absolut inte komma dit tomhänt. Jag har även köpt massa godsaker som jag vet att de tycker om :) Iallafall, efter det måste jag hem, duscha och ordna mig. Sedan åker vi till middagen! :)

Efter det blir det att SOVA och sedan på söndag börjar jag jobbet 12:45 och jobbar...... till 22:00! MEGAPASS!!!! Men älsklinge har sagt att han ska försöka komma förbi mellan 21-22 då jag är rätt så ensam på jobbet, hehe. Efter det är det raka vägen hem, duscha och sen sova för sedan är det en ny vecka. 

Denna vecka, när alla andra har sportlov, så har vi på mitt jobb ett fullspäckat schema med att packa upp alla våra nya möbler, montera upp allt, placera tillbaka alla saker vi har packat ner... SPÄNNANDE!!! :) Ni ska självklart få se bilder på mitt nya klassrum, mitt "SO/SVENSKA/ENGELSKA-klassrum", haha. Det är ju inte mitt klassrum egentligen, med tanke på att jag bara är vikarie men ändå.. Just nu får det vara mitt. :) 


Inspiration

vet inte vart bilden är tagen men den är småfin!

Masal!

Nedräkningen.

Börjar idag.
Ni kommer att få veta snart.

Lilla prinsessan!

Jag tycker kronprinsessan är en stark, lojal och respektingivande kvinna. Sverige har tur som har henne som blivande drottning men att de nu även fått en liten prinsessa!! Underbart!

Jag längtar tills man får se flickan och även få veta vad hon får för namn. Jag gissar på Alice och Desirée. Vad tror ni?

Just say it - to hell with it!

Asrin väääääännen!

Mariam! :)

Masal - gängets gullunge! 
Masal (som betyder Saga) är Sevves flicka :)

GOD MAT!

Såhär ser det ut på jobbet :)

DJ gillar svartvita bilder.. märks det?

På väg till E-tuna :)

Vår present till tjejooorna!

CREPES som var efterrätt hos vännerna..

Detta var superduper gott! :)
ps; den var fylld med choklad!!

Huvudrätten hos DJ och Evan - thaiwok!!

Halv åtta hos DJ och Evan förra helgen :)

My computer is sooo trög.

Helt sanslöst... jag kan vara inloggad på nätet max 10 minuter sedan försvinner det.
Blä!

Onsdag

What a day. Jag drog tidigare hemifrån och var på jobbet långt före alla andra så då tyckte jag att jag kunde börja packa. Lyckades fylla fyra (eller var det fem?) kartonglådor med böcker och annat skolmaterial. Det är helt sanslöst hur mycket det finns att packa ner, haha! 

Skoldagen var ingen riktig skoldag. Vi tog dem ungdomar vi hade och for iväg till lokalen där vi hann montera upp en hel del. Den nya lokalen är fräsch, faktiskt... men väldigt litet. Det klassrummet som är mitt (känns mysigt att ha en egen plats faktiskt.. som är SO-inspirerat!) är jätte jätte jätte pytteliten men det ska nog gå att klämma in ett par skolbänkar, stolar, en arbetsbänk till mig då det även blir mitt "kontor" och sedan behövs hyllor och lådor till ungdomarna. Hmm... väggarna är helt vita men hur kan man få färg på dem? Undra om man kan få köpa en stor karta... De kostar rätt så mycket men det är ju bra med kartor! 

Well.. Sedan hade jag lektioner på eftermiddagen medan andra gänget drog iväg till lokalen och sedan blev det planering, planering och mera planering. Hann träna också, en timme. Woho! Efter nästa vecka (sportlovet) ska jag nog börja med "Veckans träning" också.. det var ett tag sedan. Eller hur? 

Well, nu har jag babblat way tooooo much!

<3

Så.

Sorry! Men det har varit SÅÅÅÅ mycket just nu att jag knappt har hunnit andas. På heltidsjobbet är det fullt ös med massa massa massa planeringar och jag hinner knappt med utan får jobba grymt mycket övertid plus att vi nu ska flytta till nya lokalen vilket innebär mindre planeringstillfällen och mer flytt-stunder. Tyvärr, men det är sånt man får ta. Sedan har jag en massa som måste göras; människor att möta, ringa till, att ordna upp saker och dessutom ska jag plugga också och klara av geografi B så att jag blir behörig att lägga betyg på det också. Som sagt; fullt ös. Jag tränar också... så ofta jag kan. Måndags blev det en timme på crosstrainern och idag blev det volleybeach med mina elever som var super kul. Jag har väääärldens bollskräck men det gick iallafall. Det var coolt för det var ju sand (ja, riktig sand!), med värme och skön musik... med solstolar, haha. Det var grymt! Well, ska umgås med familjen innan jag däckar. Ska nog dra tidigare till jobbet och börja packa! Juste.. ni kommer få en MASSA bilder snart! Så titta in... kommer bilder från middagen med DJ och Evan, bilder från Eskilstuna och en hel del annat :)

Framme

Helg :)

Min första riktiga helg på snart två månader! Yeeeeeeeey!!

Tyvärr är den fullbokat men hellre det än att mögla hemma.

Sötnosen

Såhär ser det ut när jag laddar mobilen

Frisören

Äntligen hinner jag färga mitt hår!

Gamla bilder

Oh my Internet..

Är så jävla trög. Jag fattar inte vad problemet är - allt annat fungerar ju när det kommer till systrarnas datorer! Domaren, I need help!

For you, my dear!

Love.

Min alla hjärtans dag present!

Firar ni alla hjärtans dag nu?

Boy meets girl.

Kärlek finns i alla åldrar!

Visa människor att du bryr dig! :)

Lite frågor..

Min bästa vän är alla.. nej, men haha, det är väl mina systrar egentligen men även Domaren. Domaren är ju även min själsfrände så det kanske blir orättvist att han får ta över denna titel också. Nej men, jag har haft turen att ha många "bästa" vänner, jag har ju en hel del vid sidan om också men de som jag skulle offra allt för är ju mina systrar och Domaren. 
När jag borstar tänderna
lovar jag mig att borsta bra, långsamt och köra tandtråd efteråt.. Istället blir det snabb borstning för att kunna dunsta in i sängen.

När jag lagar mat stressar jag alltid ihjäl mig.

Jag är rädd för ångra saker, att känna en enorm tomhet inom sig när man är gammal och grå och ångrar sitt liv. Det finns saker jag ångrar idag, saker jag har GJORT och som jag önskar att jag gjorde ogjort men jag bearbetar det. Men det är också en jobbig tanke att ångra saker man INTE gjorde, det är det jag fruktar. Att komma på vid 70 års åldern att man inte levde.

Den värsta känslan är när man förlorar någon eller ens tänker tanken.

Den bästa känslan är allt som gör en lycklig ända in i ryggmärgen. Små saker, vardagliga saker, kan skapa en sån enorm lycka i hela kroppen. Det är något jag inte riktigt förstår men man ska njuta av dem, verkligen stanna upp i den stunden och bara andas in lyckan.

Jag är bäst på att förstöra great moments. Jag tror alltid det värsta om allting så om jag tänker på något bra, roligt, trevligt och sånt så börjar jag automatiskt tänka på allt hemskt som KAN hända. Att man blir rånad, våldtagen, slagen, misshandlad på värsta sättet, överkörd etc...

Jag är sämst på koncentrera mig under en längre tid, komma ihåg saker (om jag inte skriver upp det; har stenkoll på post-it do to list!), att trösta människor är jag ytterst dåååålig på!

Jag lyssnar på naturen. ÅH! Love it!

Jag pratar sällan, iallafall när jag är med främlingar. Jag brukar avvakta ett tag, se hur läget är. Jag tar en lång tid på mig att känna mig bekväm med människor men efter det går det inte att få mig att vara tyst!

Jag tycker om människor som ger mig positiv energi!

Kärlek är Domaren, vår framtid som han har gett mig.

I somras var jag hemma och ruttnade. Blä på förra sommaren, denna hoppas jag blir bättre!

Sist jag grät var ett tag sedan..

När jag vill tänka brukar jag bara stirra in i tomma intet och gå in i mina tankar. Problemet är att jag har varit så upptagen att jag inte har hunnit tänka så mycket. Men jag älskar att bara vara, att tänka.

När jag bakar brukar jag tappa suget när allt är klart.

Just nu tänker jag på att jag är hungrig trots att jag har ätit, att jag har packat ner allt inför imorgon och saker som jag måste se till att ordna till jobbet/träningen imorgon.

Idag har jag insett hur mycket sorg det finns i varje människa, en sorg som inte visas för alla.

Ikväll ska jag sova.

Imorgon kommer jag trött, men ändå glad. Även om alla är hyyyysteriska över Alla hjärtans dag så är det ändå en fin tanke. Absolut, man ska visa en person att man bryr sig om den varje dag men varför ska man gnälla över en dag som handlar om att bry sig om andra människor, att visa uppskattning, att älska och en dag som handlar om KÄRLEK? Varför hata?

Min mobiltelefon är alltid nära till hands.

När jag vaknar på morgonen lovar jag mig själv att sova tidigare nästa dag.

Om jag var ett djur skulle jag vara ett vilt djur.. Vet inte riktigt vilken. Jag har inte grubblat kring det så mycket. Något som är vackert, fri, snabb och som inte dödas av andra djur, hahaha. 

 

God natt!

PS; lista är såklart tagen från Jessica Limont, en blogg jag läser väldigt ofta! :)

 

Dead, I know..

Ös idag - kaos. Det var mycket som hände idag och sedan hoppade jag iväg till träningen. 30 minuter core och sedan 1 timme spinning. Svettigt! 


Jag har svårt att komma tillbaka till träningen men när jag väl är där känns det bra. Jag gillar bara inte lokalerna.. Men det ordnar sig i mars, tydligen.

Pizza med syrran!

Rösta - Vilken är finast?
Söndag

Nu är veckan slut. Jag har duschat, ska fixa fram kläder till jobbet imorgon, ta fram allt jag behöver, fixa träningskläderna inför måndagens workout. Sedan, vid tolv, ska jag skjutsa systern min till jobbet hon har i Sollentuna och sedan ska jag till Statoil jobbet vid tre.

Jag slutar nio och efter det ska jag iväg till Elena och mysa en stund :)

Ha en mysig söndag!

Hip hop Statoil!

Efterrätten - Tack Gena!

Middagen - tack Carin!

Våra presenter från DJ och Evan!

Fast anställning.

En sak jag har sagt till mig själv är att belöna mig när jag får en fast anställning. Belöningen blir en klocka, och så ska jag gravera in datumet till mitt första "fasta" jobb, haha. Min syster C tycker jag är en tönt men jag tycker om idén då jag även ÄLSKAR klockor. 

Denna är en favorit just nu men det finns såklart mååååånga fler. Jag lär nog inte få fast anställning på ett tag men man kan ändå unna sig något bra. 

Förrätt.

Lördag.

Jag höll på att skriva "Söndag" på rubriken.. hehe.. Men igår var jätte mysigt förutom att jag somnade till en timme under filmen, hahaha. Jag var SÅ trött och idag fick jag min välbehövliga sovmorgon som jag inte har fått på snart två månader. Men jag jobbar idag.
Jag ska ladda upp bilderna och så dyker dem upp här. Vi körde trerätters:
1. Min avokadoröra utan räkor för folk tycker inte om det, haha.
2. Carins oregano pasta, som var superduper god!
3. Genas kaloriebomb med daimtårta, glass, maränger, banan och en massa choklad!

Så, bilder kommer snart! :)

VÅR?! :D

Bodypump

Saker jag stör mig på väg till och från jobbet!

- När människor går långsamt/stannar upp vid tåget. Seriöst, det finns andra som måste hinna med tåg/buss och vill faktiskt rappa på!
- När jag står på min plats (samma plats varje morgon) och på något vis hamnar vagnen där hundar får kliva på framför mig. Det betyder att jag måste gå till nästa vagn som redan är fullsatt med människor.
- Människor som smaskar, på tåget. Varför?! STÄNG MUNNEN!
- Människor som pratar om sitt privatliv på tåget.. seriöst, jag har hört allt om att någon blivit våltäkt, till ett tjejbråk och till sex-diskussioner - BLÄ!
- När folk knuffar mig... för att komma förbi. Jag ska också av, ta det lugnt istället. Du kommer inte hinna före mig när jag står två cm bort från dig!


Mmm, finns massvis med saker.. Människor är verkligen helt efterblivna!

HELG

Nu är det helg för er flesta!

Jag jobbar under helgen men börjar 15.00 så jag får en sovmorgon. Ikväll är det middag med DJ och Evan som är aktuellt just nu!

Ska ni göra något skoj under helgen?

Flower power!

Oretuscherad!Idéer..

Jag hatar när jag har massa massa "myror i fingrarna" när det gäller att fota men på grund av att jag sällan har tid så går det inte. Jag är även en sådan som behöver tid för att bli "varm i kläderna" och ta riktigt bra bilder.. så en halvtimme för uppvärmning ungefär. Men iallafall, lite tid får jag faktiskt ta vara på nu när suget är här men inspirationen ligger på noll.
Vad för bilder vill ni se? Vad tycker ni att jag ska tänka på? Vad skulle ni vilja att jag koncentrerade mig på?

KOM IGEN!

YUPP!!

En pluuuumma!

Magen.... kurrar!!!

LOVE!

Snö.

Onsdag...

Sen torsdag och då har vi tema hela dagen - får se vad jag och Pia hittar på! Sedan är det antingen träffa sötnosen min eller gå och träna. Efter torsdagen är det FREDAG! Jag vet inte riktigt vad som ska göras då, eftersom vi tänkte ha middag med brudarna men ja, nu vet jag inte. Jag har iallafall mörk choklad hemma.

Helgen ska jag jobba 15-21 passet, vilket blir första gången för mig. Det är lite läskigt... Statoil är läskigt, hehe. Sluta hyra bilar så jag slipper hantera dem! Domaren är inte heller här denna helg, vilket är ledsamt men men.. Jag kommer att sakna honom, haha. Det är bara två dagar och det är i Eskilstuna!

Well, så ser min vecka ut. Nästa helg blir det Eskilstuna för MIG och för att träffa lilla Asrin samt de andra brudarna!

Fullspäckat här! Men kom gärna in då och då här, jag kommer lägga ut ett par bilder och jag skulle vilja ha era åsikter kring dem! C'mon!

TIPS!

Har ni tips på bra fotobloggar?!

Vad tycks?

Träning..

Jag har glömt att uppdater att jag har tagit tag i träningen. Utan hjärtproblem! :) Eller ja, svårt att andas men sånt är det slut med. I måndags körde jag 30 minuter på crossen (rumpan, here I come again!) och sedan 30 minuters core för ryggen. Jag har ju enorma problem med rygg/axlar så jag måste verkligen bygga upp det. Ska jag bära på en bulle om cirka två år (Domaren vet inte om detta men ja, nu vet du älskling, haha!) måste jag ha stark rygg!

Idag sprang jag faktiskt. Ingen höjdar-rekord direkt men vi får tänka på att jag inte har tränat kondition på över tre månader PLUS att jag hade svårigheter med att träna upp den med tanke på andningen och smärtan som drabbade hjärtat... men jag sprang 6 km på 50 minuter. Ja, jag vet att normalhastigheten är att man ska kunna springa 1 mil på 50 minuter men nu andas vi... Jag gick ungefär 30 minuter också, haha. Jag är fegis, ja.

Men heja mig!!!

Jag tänkte ta bild på mig själv.. jag var RÖD! Jag älskar det.. Älskar!  Ni får en gammal bild på mig.. I min rosa sport BH!!! :D

Imorgon.

Imorgon ska jag jobba, ha handledning inne i stan och sedan hoppas på att jag hinner med passet som börjar 17:45, vilket jag hoppas. Sedan ska jag skutta iväg hem, ta en lång varm dusch samtidigt som mitt rum värms upp och sedan ska jag fixa mina foton som jag tog häromdagen. Jag gick igenom dem lite snabbt igår och jag är INTE NÖJD!
Men jag ska fixa bloggen lite också, se till att ni får en hel del inlägg. Så, imorgon ska det vara en "sitta-vid-datorn-och-jobba-på-bloggen" dag. :)

Guide till dig :)

Foton..

En veckas arbete - done. Nu ska jag jobba ut vecka 6 och vardagarna för vecka 7, sedan blir det ledighet.

Idag fotade jag och DJ.. eller jag, DJ stod bara i bakgrunden och rökte. Plus frös! :) Men bilderna kommer.. blev inte så många då det var HELSIKTE kallt!!

Strenght

När det är jul ska man baka pepparkaka HAHA

Svar på frågestunden.

När skapade du din blogg och varför gjorde du det? :)

Svar: Hmm.. jag skapade den för ett bra tag sedan. Jag hade en annan, eller ja, mycket tidigare inlägg, men jag valde att ta bort. Sedan tog jag tillbaka det efter ett par månader. Först handlade det mest om att studenten kom och alla for iväg åt olika håll så då fick jag vara spindeln i nätet och uppdatera en blogg så att alla hängde med. Men nu är det mer som en dagbok.

Varför tränar du inte längre?? din blogg bestod ju av träning =)


Svar: Jag har börjat träna nu igen, men inte lika mycket. Om ens alls, haha. Denna vecka har jag bara gått en enda gång men jag ska försöka gå två gånger till. Det som hände var att jag tränade JÄTTE mycket, upp till 6 ggr i veckan och ibland 2 timmar per dag. Detta gjorde jag även när jag var sjuk och det bidrog till att hjärtat/andningen inte pallade mer. Så en dag valde jag att bädda sängen (mamma blev så stolt) och då kunde jag inte andas, det blev för ansträngande. Domaren kom och vi åkte till akuten, där gjorde de tusentals tester men hittade inget förutom om att det var ett virus som förmodligen hade tagit sig in i kroppen. Jag rekommenderades att ta det lugnt. Det gjorde jag men det var jobbigt att inte kunna andas bara av att gå upp för trappor så jag har backat en aning från träningen. Nu försöker jag hitta tillbaka..


fiiiin du ee! älskar din blogg!!! hur kommer det sig att den e så bra? =)

Svar: Hmm, jag tycker inte min blogg är SÅ bra faktiskt. Många som har blogg har oftast en nisch, vilket jag saknar. Jag skriver verkligen om ALLT... haha. Men men, tack!

Hur träffades du och din kille?

Svar: Jag träffade honom för första gången av det JAG minns sommaren 2001. Då blev han superkär i mig och höll mig i handen. Jag blev ju också förtjust. Nej men vi fördrev sommaren med en flört och efter det kunde vi försvinna ett tag för att sedan få upp kontakten igen. Det var 2007 som vi blev kära och jag är så tacksam över att ha den mannen i mitt liv, för att han betyder verkligen ALLT för mig!

hur många barn vill du ha i framtiden?
Svar: HEJ EVAN!! :) Haha, jag vill ha tre-fyra barn.. Jag älskar barn och mycket rörelse. Men vi får se hur det blir!

Vad gillar du att ta bild på?

Svar: Jag gillar natur, såklart. Jag älskar att vara i naturen, så det är nästan självklart att jag även ska tycka om att fota. Det är så vackert!

Du bloggar inte lika mycket längre, varför?
Svar: Jo, såhär är det. Jag jobbar i Södertälje vilket innebär tre timmars pendlande för mig. Det innebär att jag vaknar 05:30 måndag-fredag och jag är hemma 18.00 och i vissa fall blir det 18.30. Därefter försöker jag träna, och på tisdagar och torsdagar åker jag direkt från jobbet till Domaren. Så då blir det svårt att blogga för när jag väl är hemma på vardagar hinner jag bara välja ut kläder till jobbet, duscha och sen gå och sova. Nu har det även blivit så att jag har ett helg jobb, varannan helg på Statoil. Ibland blir det även att jag jobbar extra helger och då är det oftast att jag är borta hela dagarna och därför hinner jag inte blogga. Jag hinner knappt göra det från min Iphone men jag har försökt förbättra mig men jag måste bara sköta mina kort rätt. 

Jag vill ju uppdatera ofta för jag vill ha detta som en nyckel till min bakgrund, en dagbok för mig när jag är gammal och grå. Så, förbättring. 


Me.


Gammal bild, från trolovningen!

I'm trying to remember that!

Mysig skog!

Body pump, 55 minuter - CHECK! :)

Sorry.

Mycket som händer. Många tankar som vandrar runt. Jag ska besvara mina fjuttiga frågor senare, haha.. Sen ska jag även försöka lägga in saker. Känns lite tomt då jag inte har hunnit fota så mycket på senaste tiden men jag ska förbättra!
RSS 2.0