Våra dörrar! :)

Våra "nya" fönster :)

Bröllopet.

Idag gick jag och testade min klänning. Tyvärr var den lite för stor vid bysten och sedan vill jag göra en putteliten ändring på den men vi får se hur det går. Tyvärr har deras egna sömmerska slutat så nu ordnar de inte det för sina kunder längre. Men men.. Vi får se. Den är iallafall klar och imorgon måste jag försöka ordna en fin själ som hämtar upp den. Jag åkte kommunalt (såklart.. jag är en fegis när det kommer till stan, för många hemska minnen med bil!) och när jag såg den enorma plasthögen hon skulle ge mig fick jag ändra på mina planer. Hoppas någon kan för imorgon jobbar jag till sent.. 
 
Men nu är det bara ett par saker kvar som vi måste ordna.. 
- Bröllopsskor
- Mina fjädrar.. japp, längtat! Ni får se sen!
- Bröllopskorten... 
 
På tisdag ska vi träffa fotografen också. Stressigt...

Jag vill inte lägga ut bilder på min brudklänning men här får ni en som är långt ifrån lik min men ändå snygg. 
 

Fint väder!

 
Vår ständiga shopping - Det är UNDERBART i USA!
 
 
Vi har shoppat klart inför mitt bröllop! :)
 
 
Höhö! 
 

Nice.

Första dagen.

Vi fick alltid en härlig frukost av Roula och underbart umgänge; hennes söta tre döttrar. Åh, saknar det faktiskt! 

Längtar tills jag kan ta med mig Suhel dit och visa honom Los Angeles och Las Vegas, jag tror att han skulle älska det!


 
 
 

Laguna beach!

Lara!

Love you!

Lite shopping.

Los Angeles

Idag shoppade vi en massa... :)

Vi drog till ett jätte stort köpcenter.. Vi är helt slut nu! Men men... Nu är det bara ett par dagar kvar. På lördag är det dags för Las Vegas!

Haha, loved it!

Shoppar lite...

Igår shoppade vi.. Vad billiga saker det finns här! Helt otroligt! :)

Idag ska vi kolla klänningar till bröllopet, eller ja, de andra. Inte jag. Jag har hittat min.

Chillar med Ella!

Shopping

Vi har shoppat som bara den just nu! Vad ALLT är billigt här!! Helt otroligt!!

Men jag måste snåla lite så att jag inte blir pank redan nu! :)

Vi åt mat, som var helt okej, och nu är vi hos vår kusin och väntar på mat 2. :)

Måndag..

Just nu sitter vi och väntar på vår kusin Rola. Vi ska iväg och shoppa! DET längtar jag till.

Vi har dock matkoma efter våra american pancakes med Nutella. Tyvärr tog jag ingen bild med mobilen utan med Canon. Men det var superduper gott!!

Fint.

Första dagen!

Snart åker vi!

Snart åker jag! 
 
Fy fan vilken stressig vecka det har varit men jag och Domaren min har ÄNTLIGEN kommit fram till ett beslut kring våra badrum. Vi får hoppas att det ser jävligt bra ut! 
 
Ja, sedan har det varit en massa på jobbet men det tänker inte jag ta här. Men det är lite synd att man ska behöva skälla på sina elever, små fisarna som man tycker så mycket om. Men jag tycker att jag förtjänar mitt privatliv och så måste det ju också vara. 
 
Men men, snart åker jag och då måste jag släppa taget om allt här i Sverige. Förutom min pojkvän då, som jag kommer sakna något enormt! 
 

Smekmånad - vart ska vi åka?

 
 
Vart tycker NI? Har NI några tips? 

Fina handdukar!

Sykulan är ju bäst - de har så fina saker och bra material!

Titta vilka fina handdukar, till mig och blivande maken. Från Sykulan, badlakan bröllop. :) Det kan även vara en fin present till nygifta, om ni har sådana i er närhet :)

Avbokat bröllopet.

Inte riktigt, men det är tydligen någon som är en aning elak och försöker störa. Med flit, antar jag? Nu har jag iallafall ordnat allt och bröllopet blir av, i den kyrka som vi har planerat, samma lokal som innan och med samma fotograf. Den 15 juni får jag gifta mig med min älskling, efter snart sex år tillsammans. 
 
Jag tänker inte lägga ner energi på det här, jag har annat att fokusera mig på. Mitt jobb, min resa, vårt bröllop och framför allt vårt lilla hus som börjar likna mer ett hus nu. :) YEY! 
 
 

Skumma svampar.

Igår åt jag och Domaren skumma svampar... Det var visserligen godis men det hela var skumt. :)


Godis!

Såhär gör vi när vi ska fixa klart allt till våra badrum!

Alla har rätt, vi två är som barn! :)

Såhär ska jag också göra!

En timme.

Lyckades träna en timme men sedan sa halsen stopp. Tror jag har blivit sjuk... Igen! Så jävla trött på att vara sjuk hela tiden!

Nu dricker jag lite varmt och väntar på älsklingen...

I die.

Min systers blogg.

Min fina syster har skaffat sig en blogg. Märks det att vi älskar att skriva samt fota? 
 
Titta gärna in hos henne; bedrosen.blogg.se
 

Inbjudningskort.

 
Jag vill ha det såhär fast vitt papper och rosa rosett.. Eller, vad tycker ni? 

Suhel... meddelande till DIG!

Min svaghet = klockor.

HEJ!

Två timmars träning = avklarat! 
 
Det blev 1 timme och 15 minuter på crosstrainern och sedan 45 minuter cykling, med någon annan än Caroline. Det gjorde mig arg då jag inte kommer köra detta pass på två veckor. Inte nog med det, inhopparen måste lära sig att hantera en CD-skiva. Man byter inte låt samt CD 4 ggr under ett pass. Man gör bara inte det. 
 
Men men, nu är det klart iallafall. Morgondagens kläder ligger framme, träningsväskan är packad, matlådan är färdig och min novell är skickad till min älskling för att läsas. Åh, härliga måndag... 
 
 
Tänk om? 

Rules - do it.

Min lilla fis!

Vecka 5 - träning.

Måndag: Körde en timme och 15 minuter på löpbandet/crosstrainern och sedan 45 minuter cykling med Wallin.
Tisdag: 90 minuter på gymmet och sedan 30 minuter Grit Strenght, vilket blir ytterligare två timmar.
Onsdag: En timme gym, en timme puls och med världens äckligaste huvudvärk! (Japp, ska kolla upp det!)
Torsdag: Irrade runt på alla möjliga platser efter badrum så ingen träning... 
Fredag: Promenad med systrarna. 
Lördag: Spinning, 55 minuter. 
Söndag: Vilade men har träningsvärk! 

Totalt: 7 timmar denna vecka! Även om jag tog ledigt tre dagar. Hmm.. me like it. Fast jag ska nog försöka ordna till det så att det passar in mitt nya schema bättre. Då menar jag - mina planeringar inför bröllopet samt huset. Jag slutar 16:30 på jobbet vilket innebär att jag kan vara på gymmet klockan 17:00, då får jag in 45 minuter träning innan ytterligare 45 minuter. Så vill jag nog ha det, tills vidare. Samma sak på tisdagar, att jag går från jobbet tidigt men jobbar hellre då kväll och kör 90 min innan Grit. Onsdagar slutar jag 16:15 och kan få in en timme innan spinning. Så, ja.. Sedan en timme på gymmet på torsdagar och lördagarna har ju sin lilla timme. Eller, blir det för mycket tror ni? 
 
Äh.. ju närmare vi kommer bröllopet desto mindre tid kommer jag ha för gym! Så jag kan lika gärna göra något nu. Sedan kommer jag nog vilja träna ute när det blir varmare. Jag ÄLSKAR power walks!
 

Present.

Finaste presenten från den finaste vännen.

Världens finaste film!

Lördagen.

Glömde berätta om lördagen ju! 
 
Det började med träning såklart, vilket jag har glömt att uppdatera om. 55 minuter, spinning. När jag och syrran kom hem såg vi världens finaste suprise - Gineva! Hon var en aning tjurig men så fort kläderna for av blev hon så himla glad! Det är något med småbarn och avsky att ha kläder på sig! Åh, hon är verkligen en storfavorit, den där tjejen! Jag älskar henne så himla mycket att jag skulle kunna mosa sönder henne... Av kärlek! :) 
 
 
Efter det for jag iväg till Sollentuna för då skulle Bastian döpas. Ja, jag har planerat att Gineva och Bastian ska bli ett par i framtiden. Jag har ordnat allt! :) Dopet var superfint och Bastian var exemplarisk, som vanligt! Så himla underbar liten pojke! Sedan var det en massa god mat och jätte trevligt umgänge! Det var så himla mysigt att sitta där, umgås, prata om allt möjligt... 
 
 
Min lilla present till Bastian, en handduk från sykulan. (världens bästa sida, om jag får säga det själv!) 

Efter det hade jag och Domaren lite tid för varandra och det var så himla mysigt! Eftersom vi båda har haft så mycket att göra, och när vi väl ses görs det en massa gällande bröllopet eller huset, så att skapa tid för att få vara ett par känns underbart. Åh, jag är verkligen lycklig med min man! Det känns så underbart att snart få ha honom för mig själv, varje dag! Det blev en massa mys, Quizkampen, titt på en konstig serie och sedan O'learys där jag åt hot wings.. Finally!!!! :) 
 
 
Bild från julas - Mmmmhmm, han är min! :) 
 
 

Long time no blog.

Det var ett tag sedan, det har ju varit fullt ös!
 
Jag har haft en superduper trevlig fredagskväll och en toppen lördag. Att helgen kan vara så fantastisk. 
 
I fredags var vi bjudna över till Elena och Sperta, och det var såklart mysigt. Elena hade ordnat till det med hamburgare och vi åt... Eller JAG åt, som en gam. Sedan pratade vi om allt möjligt men framför allt om Sverige, dess lagar och hela det köret. Vi kom fram till att vi behöver strängare regler för att undvika alla dessa idiotiska brott som görs. Människor är inte RÄDDA. Vi måste alltså (och det låter hemskt) föda rädsla in till samhället. Well, well.. Sedan sminkade Elena syrran så himla snyggt. Den där bruden har inte misslyckat en enda gång och jag är så HIMLA GLAD att hon ska sminka mig på mitt bröllop. Jag känner mig SÅ jävla trygg i det!! Vill ni veta mer om Elena, som numera är utbildad make up artist så är det bara att säga till! 
 
 
Min fina hamburgare! :) 
 
 

1 februari.

En stressad fredag. Jag har massa saker på jobbet och sedan är det raka vägen hem. Blev ingen träning igår och det blir nog ingen träning idag.

Jag måste iväg till centrum och fixa några saker. Sedan måste jag färga mitt hår!! Efter det ska vi träffa raringarna Elena och Sperta! :)

RSS 2.0