Hänger med familjen!

<3

😍😍😍😍😍😍

Min nya spargris!

När vi var och lämnade Suhels familj på Arlanda såg jag spargrisen och blev kär! Det fanns hos SEB och ja, man får en sådan när man öppnar en fond. Vi ville inte det så min make gick och köpte den till mig! :)


Vilken fin sommarstuga!

Jag vill ha en sommarstuga som man kan fly bort till... Fast alla insekter lockar inte mig...

Förlåt men hon är ju så söt!

Världens finaste guddotter!

Jag och min brudtärna!

Ååååååh!

Vilka längtar?

<3

Mys söndag.

Åh.. Vad mysigt det har varit.

Jag vaknade klockan nio, gick iväg och tränade en stund för att sedan äta lunch hos Suhels farbror. Det var väldigt trevligt och väääääldigt gott!!

Efter det kom jag hem och la in tvätten, hoppade in i mina myskläder och läser en ny bok. Min man är och kollar på fotboll och kanske åker vattenskidor med Viken och hans båt. Fast vädret ser inte så trevligt ut just nu,.,,


Vid sjutiden ska vi hem till föräldrarna!

Saknar inte minnen.,,

Vid fyra kom en massa hem till oss, och sedan var det dags att grilla. Det var super gott och grillen från ett extra plus, även grillmästarna... :) Vi lät våra gäster sköta jobbet, haha!

Det var väldigt mysigt, faktiskt. Hellre detta än att gå ut och klubba. Jag är så glad över att vara i det här stadiet, och att ha vänner som är det. Nu börjar jag förstå andra människor som ständigt har sökt sig till människor som liknar dem själva till sättet.

Bastian kom över och gjorde alla helt galna av kärlek! Den där ungen är fantastisk. Så himla söt att han verkligen charmar ALLA och sedan är han alltid glad, oavsett vad! Vilken unge!!

Vi satt fram till halv tre och babblade på och lekte en lek som Susanne la fram. Alla ska skriva ett namn på en lapp, lägga in i en skål och sedan ska man ta en lapp och lägga det på pannan. När man har gjort det får man ställa 10 ja och nej frågor till de andra och gissa vem det är som står på lappen. Det var väldigt roligt faktiskt! :) Sedan diskade jag lite, lite eftersom Emil hade diskat det mesta. Vilket charmtroll! ;)

Nu är jag iallafall vaken och hungrig. Jag såg KFC mat på en tjejs bild på instagram. Jag sökte hashtags, haha! Blev så sugen på det! Varför har vi inte det i Sverige?? :)

Ps; tror att bilderna är blandade.. Vet inte varför det blir så!

https://cdn2.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cf42e087c32fe05c4937.jpg">https://cdn1.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cf42e087c32fe05c4937.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cf43ddf2b35c13c20ae1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cf43ddf2b35c13c20ae1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cf4e9606ee1d9c3f1ffa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cf4e9606ee1d9c3f1ffa.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cf61e087c32edf756268.jpg">https://cdn3.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cf61e087c32edf756268.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cfbae087c32f419d0b18.jpg">https://cdn3.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cfbae087c32f419d0b18.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cfc2ddf2b35bac57e6ce.jpg">https://cdn2.cdnme.se/452180/6-3/pic_51f4cfc2ddf2b35bac57e6ce.jpg" class="image">

En helt vanlig fredag..

Igår tränade jag bodybalance, en blandning av yoga och pilates.. Eller ja, sådant iallafall. Jag tyckte faktiskt om det, man fick svettas samtidigt som man stretchade kroppen! Ska försöka lägga in sådant pass en gång i veckan!

Efteråt var det stor middagsbjudning för Suhels farbror och hans barn. Det blev ett stort gäng här. Jag lyckades få till en bra champinjonsås och kycklingvingar. Sedan gjorde jag lövbiff, sallad och hummus. Synd att jag inte hann ta bild men jag tror Suhels kusiner gjorde det, ska sno deras :) Det var väldigt roligt, väldigt snälla och roliga människor!


Well, nu ska jag hoppa iväg till lördagsträningen som jag har stora förhoppningar om eftersom instruktören heter Wallin i efternamn, haha! ;) Sedan blir det förberedelse för nästa bjudning, Suhels vänner och ett par kusiner kommer över för grillning. :) :) WOHO!

Dagens grill!

Idag kom några kusiner över och grillade. Nizar är här från USA, han har inte varit i Sverige på nio år. :) Det är även första gången som han träffar Gineva, hans systerdotter.

Det var mysigt och Gineva tog sig ett dopp i vår lilla pool! :) Hon var så himla gullig! :)

Fiffigt!

Hur smakade det? Kommer inte ens ihåg det!

 

Varm sommardag! :)

Skum morgon!

Tränade en timme idag och det gick bra, svettades ordentligt! Nu väntar jag på maken min så att vi kan gå hem till svärmor och äta lunch!

Jag tänkte baka något men det är en konstig halvnaken människa som går runt på min tomt och glor in, så jag har satt mig på soffan och spanar ut. Känner att mitt privatliv rinner ut i sanden....

Den äldsta och den yngsta :)

Idag hade vi grillkväll hos mina föräldrar. Gineva var där och var så himla gosig! :)

Hon är så himla go med Nene, min mormor blir så glad när Gineva är med henne!

Huuuur kan man få vara såhär söt?

Vart var vi, tror ni?

Grönan igår, en massa karuseller och sedan sockervadd på det! Det var så himla roligt och alla bara vann, förutom mina systrar då. Stackarna! :)

Nej men det var supermysigt och jag hade med mig en karusellgalen som jag, Suhels kusins frus syster. Hur söt som helst, och väldigt modig!

Innan Grönan var jag med min solstråle, lilla fina och underbara Gineva. Bildbomb kommer snart!

I Jakan.

Idag tränade jag en timme med ett gult härligt linne! :) Jag är fortfarande inte imponerad av SATS Jakobsberg men det kanske blir bättre..

Sedan blev det lunch hos Suhels faster och storstädningen. Nu är huset rent! :)

Jag sitter hos mina föräldrar och ska snart bege mig hemåt!

UNDERBART!!

Vilken dag! Underbar dag! Flera av dessa, tack!

Jag fixade ordning pasta med pesto till brudarna, Asrin och Soma och även systrarna. Vi satt och åt för att sedan käka min sockerkaka. En massa annat också.. Tyvärr hade jag inte så mycket hemma men vi lyckades ändå äta konstant!! :)

Åh vad mysigt det var. Älskar verkligen mina tjejer och det är så mycket som händer i våra liv just nu, det roliga är att det sker nästan samma saker. :)

Jag fick sååååå fina inflyttningspresenter. Glömde ta bild men fick trevåningsfat, rosa såklart! Den ska jag ha när jag bakar muffins. Sedan fick jag en fin skål och en burk för oliver, som är exakt som den jag har letat efter! :) Tjejerna kan! :)

Sedan kom Suhel och Emil, med en grill släpandes. De fixade i ordning den medan de drev med Soma och Asrin. Alla mina favorit på en och samma plats; mina bästa vänner, mina systrar, min man och Emil. :)

Kyrkan.

När det var dags för kyrkan så började det bli en aning nervöst. Det blev inte mindre nervöst när min enorma klänning inte gjorde som man ville! :) 
 
Det slutade iallafall bra, och ceremonin var inte alls så lång som vi trodde. Vi hade två präster, en syriansk och en armenisk, men de hade delat upp det så bra att vi inte stod upp i 48 timmar. 
 
 
 
 
 
 
 

Sista stunden som icke-brud! :)

 
Här var alla hemma hos mig, i det lilla vardagsrummet. Det är en tradition att mannens sida kommer och "hämtar" upp tjejen. 
 
 
 
Det dansas lite..
 
 
Lite till.. 
 
 
Jag och pappa fick göra om det här minst 40 gånger eftersom vi båda skrattade så himla mycket. Pappan ska alltså följa flickan ut men hahahahaha, det var så roligt! Fina pappa! <3
 
 
Ser ni hur han håller sig för skratt? Jag är imponerad för annars är min pappa en sådan som skojar med allt och alla! 
 
 
Min bil, med vår nye förare. Det var hans första körning! :)
 
 
Syrran hade lyckats fixa en sån där trumgrej i allra sista minuten... TACKA FÖR DET! Det var sjukt grymt... vilken stämning det blev!! :) 
 
 
Lite dans här.. Här ville mina systrar gömma sig då ALLA grannar gick ut, haha! 
 
 
Maria! :) 
 
 
Bilen... vid fotograferingen fick vi en ny bil, ännu större. Bara för att. :) 
 
 
Dags att åka.. :) 
 
 
Det var så många som åkte förbi oss och försökte titta in i bilen.. Kände igen mig, jag gör alltid så bara för att få se bruden! :)
 
 
 

Mys torsdag.

Jag åkte iväg hem till familjen där vi satt på balkongen och pratade en massa. Därefter åkte vi hem till mig där vi spelade badminton och nu bakas det pannkakor.

Mysfaktor. :)

Träning!

Idag tränade jag i cirka 50 minuter och sedan gick brandlarmet. Alla var tvungna att gå ut men men.. Jag hann träna en stund!

Jag tränade i mitt nya linne som maken min köpte igår och sportbh som min syster köpte till mig! :)

Beatles hår!

Jag älskar den här lilltjejen så himla mycket!! Fick den här bilden alldeles nyss, all the way from Portugal! :)

Min fina mormor!

Idag åkte vi till sjukhuset och hälsade på min mormor. Hon har fått KOL och mår inte bra. Hon är 93 år gammal och hon har blivit sämre den senaste tiden, men jag är inte redo att släppa taget om min Nene än.

Hon såg så liten ut men samtidigt väldigt pratglad, diskuterade allt mellan himmel och jord. Älskade Nene!

Vinden genom mitt hår - ett fågelbo!

Idag tyckte jag och min man att vi borde fixa blommor till framsidan. Min make brukar inte lyssna på mig och inte heller gjorde han det idag. Det slutade med att vi la 1000 kronor på blommor som inte alls blev fint... Det räckte inte ens till ena rutan. Jag har ringt in pappa för att ordna det. Om det är någon som har extremt gröna fingrar så är det far min! Allt han rör vid blommar/växer. :)

Sedan kom Goran och Emil, jag fick åka Gorans cab och håret bara flög åt alla håll!! :)

Grabbarna kör pojkband.

Igår kom Jonny och Serdar över, vi drog till kinastället här och sedan beställde killarna kort. Syrran min var väldigt trött och drog hem tidigt. Synd eftersom hon missade när de började sjunga en massa smörlåtar. Jag var på övervåningen och filmade!! :)

Finbesök!

En ny vecka på gång!

Vad tiden går fort!

Igår hade vi bjudning, Suhels morbror och familj kom över. Det var super mysigt men eftersom både min mamma och min svärmor hade gjort en massa mat så var det "onödigt" att jag gjorde något. Lite synd eftersom att jag vill lära mig!

Det var iallafall sjukt mysigt och en massa prat om allt. Jag fick VÄLDIGT fina presenter, så himla snällt! :)

<3

Jag älskar den här bilden som Emil tog på oss. :) Jag har fått massa bilder nu, från olika personer. Så nu måste jag gå igenom och ordna till allt! :)
 
 
 
 

Några bilder från hennan.

Veckan innan bröllopet hade vi en hennafest, det är den festen som är mer som ett farväl till flickan. Det var sjukt stressigt och jag höll på att bli tokig! Allt ordnade sig och det blev så himla lyckat! Jag har aldrig varit SÅ nöjd! :) Det var super kul och jag älskade min fina klänning som min mamma köpte till mig från USA. Den var så bekväm! 
 
Åh, snart är det syrrans tur ! :) 
 
 
Här kom de in i lokalen, med massa godsaker!! :) 
 
 
Best man does his job! 
 
Där står jag, med mina nya skor som for av så fort dansen sattes igång!
 
 
Korgen är henna-korgen, det är en massa klet som ser ut som bajs. För att vara helt ärlig. 
 
Min sjukt fina syster dansar! :) 
 
 
Älskar hennes klänning!
 
 
Kusinen dansar för fullt! :)
 
 
Jag, fy vad pinsamt detta var, haha! 
 
Fina Marie, det var jag som gav henne den. MUHAHA!
 
 
HAHAHAHA! Jag dör.. det här var den allra finaste bilden vi hittade! Vi blir INTE bra på foton! 
 
 
Lilla Melina! :)
 
Dans...
 
 
Mera dans! 
 
 
Brudarna, så himla fina allihopa! :)
 
 
Eva är först på plats för att ta av hennan. Så himla fin! :) 
 
 
Hon i blått, det är min systers svärmor. Verkligen världens vackraste människa!! 
 
 
Strike a pose!
 
 
 
 
Min familj! <3 
 
 
Baba, som Suhel kallar Asrin. 
 
 
Älskar den här bilden! :) Två riktigt fina människor, som jag är glad över att ha i mitt liv! *smör, smör*
 
 
Dags att öppna godsakerna... Jag är först på plats! 
 
 
 
Läskigt!
 
 
 
Fina Marie och Mejme, Suhels mormor. 
 
 
Snyggingarna.. Best man och Marie fick platsplaceringstjänsten, stackarn! :) 
 
 
DANS!
 
 
Maria och jag skakade loss.. 
 
 
<3
 
 
 
Lyckad kväll! :) 
 

Pang bom!

Jag skulle städa förrådet men slog i huvudet så himla rejält att allt svartnade till och det blixtrade till. Jag trodde att sådant bara fanns på tecknat!!

Nu måste jag vila en stund, och om jag sedan får pulserande huvudvärk eller kräkningar så måste vi åka in. Jag mår bra iallafall! Det var bara väldigt läskigt...

Jag hann iallafall baka en tigerkaka. Tyvärr blev den en aning bränd på grund av all turbulens i huset, haha! :)

SYSTRARNA ÄR HÄR!!!

Hämtade upp de vid fem tiden, deras plan var ungefär fyra timmar sen!!

De köpte massa massa fint till mig!! Jag är så glad! :) Mannen min fick också en liten present! De var här en stund och myste. Vi pratade om Genas bröllop, som kommer att bli i juli nästa år. Hon visade mig massa fina lokaler, och hennes bröllop kommer utan tvekan vara sjukt kungligt!! USA kan sin sak! :) Ja, bröllopet blir i Los Angeles så då blir det bara att spara en massa pengar för att shoppa där :)

Nej men.. Är så glad att de är hemma. Nu har man lillsyrran i ett helt år, innan hon går och blir amerikan!

Mat!

Idag kom Suhels släkt, och ingen blev matförgiftad! :)

När alla drog hem stannade Viken, Jonny och Sindy en stund och diskuterade Statoils framtid. Som vanligt, med andra ord.

Under tiden som jag städade efter lunchen kom kusinen min och käkade mat! :) Sedan började Suhel och han spelade en massa spel!

Nu sitter vi hos mina svärföräldrar och snart ska vi promenera hem. Imorgon är en stor dag för då kommer mina systrar!

What a day!

Pjuh! Tränade pulscykling idag, men är fortfarande inte imponerad av SATS Sollentuna.. Vi får se!

Imorgon har vi en bjudning för några av Suhels släkt.... Cirka tjugo personer. Jag har ALDRIG lagat mat så det här är en stor utmaning för mig. Jag kryddade kycklingen och lövbiffen idag. Imorgon ska jag ordna röror och sallad. Sedan försökte jag baka men allt hamnade återigen i papperskorgen.

Allt blir så GOTT men så fort ugnen tar över så blir det katastrofalt. Jag har inte riktigt förstått den ännu. Well well... Jag har iallafall ett sött förkläde som jag fick av Eva! :)

En mysig onsdag.

Idag vaknade jag upp av att en fluga attackerade mitt öra! Suhel tror mig inte men jag vet!

Sedan åkte jag iväg till Ica Maxi och köpte lite fler grejer som jag hade glömt, bland annat KOKOS!

Därefter blev jag medlem på SATS Sollentuna och tränade mitt första pass där. Vääääääldigt konstigt och stort. Allt är öppet. Hela gymmet kunde se mig cykla och köra core ( som är så sjukt tråkigt!!) men men... Sollentuna är mitt hem nu.

Sedan städade jag och bakade. Väldigt misslyckad bakning men jag lär mig.. Hoppas vi!

Halv storhandling!

Söta som små kattungar!

Sommarens spinning!

Det kändes såååå skönt att få spinna i 45 minuter! :)

WOHO! :)

Storstädningen är snart igång!

Idag är det massa jobb i huset. Sortera, städa, tvätta.. Så fort maken min vaknar och drar iväg till jobbet!

Vid 17.00 ska jag dra iväg till Jakans SATS för att köra ett pass och sedan byter jag helt till Sollentuna. De har fler pass under sommaren, framför allt cykling som jag sysslar med mest. Sedan hoppas jag att deras höstschema passar mitt jobb bra! :)

Så det så!

Anledningen till varför det blir så konstigt vid kanterna av bilderna är för mitt skydd, den täcker för. Ska ordna det med vanligt skal istället.

Att gå från Sollentuna till Jakan?

Jag vill hitta en väg ! :)

Mat! Mat! Mera mat!

Det här var fint! :)

 
 

Låt oss se hur detta blir!

Vår trappa är vit, och ALLT syns där. Allt. Så nu är mattorna på och vi får se hur det blir.... Vi kommer ordna till trappan senare men det här får bli en tillfällig lösning. Jag tyckte att det blev fint! :)

Så sjukt nöjd med tårtan!

:)

Kärlek.

Brudtärna och bestman! :)

 

Första dansen.

En härlig torsdag!

Vi åt hemma hos min mamma idag, hon och Suhel gaddade ihop sig emot mig gällande ALLT.

Efter det drog vi till Vikens station och hälsade på, samtidigt passade vi på att fika lite med honom samt sno en släpvagn. Direkt efter drog vi till Bauhaus och köpte våra utemöbler! Matset till baksidan, present från mina föräldrar, och soffset till framsidan från Marina, hennes mamma och min moster! :)

Efter det gjorde vi tacos med några fina själar. Nano och Sindy tog med sig godis och diskuterade livet. Efter det kom Emil, som fixade köttet, och sedan dök Viken och Jonny upp. :) Kamil satt som en kung och skrattade! :)

Mysigt värre och imorgon kommer min älskling Gineva!! :)

SÖTNOSEN MIN!!!

 

Sista dagarna på favvo stället samt solnedgången :)

 

Pompejii - staden som försvann.

 
 

Varför blir bilderna snea? Aja.. njut iallafall! Detta är Amalfikusten! :)

 

Sorrento! :)

 

Min syster yster.

Idag fick jag fyra bilder från Gena, min lillsyrra. När hon har på sig en brudklänning. Jag höll på att grina, det är ju MIN lillafis. Hon som alltid irriterade mig genom att ta mina kläder och förstöra dem, som alltid var ute längre än vad hon fick, som aldrig svarade när man ringde henne och som alltid var en rebell, oavsett vad. Nu ska hon gifta sig och flytta till Los Angeles. 17 timmar bort från mig, med en enorm tidsskillnad. 
 
Hon var så vacker i den klänningen hon visade mig, helt underbar! Min syster är vacker.. båda mina systrar är det. De glänste på mitt bröllop! :) 
 
Åh, saknar dem! Längtar till den 12 juli... då kommer mina sötnosar! Då kan syskonbråken börja! :)
 
 

35 minuters träning.

Först tog det mig 50 minuter, sedan 45 och nu 35. Imorgon ska jag försöka gå en heeeel timme! Ska verkligen hitta en bana nu! :)

Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan hänga allt. Därefter måste jag fixa till mina naglar, aldrig mer gelenaglar! Blä!

BIO!

Igår drog vi på bio. Jag, Suhel, Jonny, Sindy, Marie och Nano Fananooooo! Vi såg på Dumma mig 2!!

DEN VAR SÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA!!! Det roligaste var när de gula sakerna sjöng min och Suhels brölloplåt - I swear. Fy vad vi skrattade!! Sök på youtube!! :)

Älskar filmen!! Vi fick även dessa roliga saker med oss! Min var sötast så Marie och Nano blev avundsjuka så Suhel gick och bytte ut deras. Sindy sa att det var som att gå med småbarn, jag säger att det är tre vuxna människor som har kontakt med sitt inre barn.. Hahaha!



Inte lika vimsigt som igår! :)

Såhär gör min man!

När jag vaknade upp trodde jag att min man hade städat vardagsrummet eftersom jag då hade huvudvärk och var tvungen att lägga mig. Men ja.. Min man städade, enligt honom då... Hmm....

Bröllopet - fler bilder kommer.

 
Jag var nöjd med det mesta. Allt gick så himla smidigt, allt klaffade och alla var bara så glada. Jag stressade inte upp mig, jag kände ingen oro och allt var... perfekt. Åh, vilken kväll det var. Det kändes så surrealistiskt, att JAG skulle gifta mig.
 
Håret älskade jag, tack til Antonio Axu och sminket var.. jag har inga ord för det, Elena!! Världens snällaste vän som ställde upp när hon själv var stressad! Klänningen var åh-känsla, trots att underkjolen i stort sett dödade mig! :) Det enda jag blev besviken på var att fotografen dök inte upp, utan han skickade sin pappa istället men fadern var väldigt snäll och otroligt duktig. Enligt fotografen, Lazar, hade han talat om att han inte skulle komma men jag har inget minne av det. Sedan var det blommorna, så himla fula, haha! Det var inte alls såsom vi hade planerat MEN... Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre. Jag sa åt min svägerska att jag ville bli Bridezilla men jag kunde inte bry mig om att vi glömde vissa saker hemma, att saker inte blev som det skulle.. För allt blev så PERFEKT! :) 
 
Fler bilder kommer, Suhels syster ska samla allt och ge dem till mig! :) 

YES!

Jag klarade min tenta!!! :) Nu är jag klar med kurs A, nästa blir då B. Jätte nervöst!! 
 
Jag trodde verkligen inte att jag skulle lyckas, med tanke på all stress innan bröllopet. Tentan skulle lämnas in dagen efter henna-festen. Jag hann lägga ner sammanlagt åtta-nio timmar på tentan, på cirka 20 frågor som behövde både översättning från fornnordiska till svenska och dess grammatik! Är så sjukt stolt över mig! Bra Marina!
 
 
Nu har jag iallafall storstädat övervåningen, duschat och nu ska jag sitta och jobba lite. Efter det ska vi hem till mamma och äta mat och shoppa småsaker till hemmet. :) Har saknat min familj så enormt mycket! Mina systrar kommer hem den 12 juli, ni anar inte huuuuuuuuuuuuuuuuur mycket jag längtar!!!! 
 
 

Ny promenadrunda

Idag började jag min slapp-träning, det vill säga enbart en massa promenader. :)

Eftersom jag numera bor i Sollentuna så fick jag bara testa mig fram. Jag gillade inte den vägen jag tog men jag får utveckla den! :)

50 minuter lyckades jag iallafall skrapa ihop, efter det gav jag upp för hur jag än gick kom jag hem igen!

Fotbollskväll med kusinerna. :)

RSS 2.0