Be you.

Never mind!

Påskpyssel!

Mer Gineva

Qutie!!

Där vill jag bo.

Sällskap.

Jag har haft trevligt sällskap de senaste dagarna. Vi har fått besök från USA och det umgås en hel del med alla kusiner, bland annat Gineva! Men även en massa god mat, Olles kända tjockispasta! :)

Nu ska jag sova med ett leende.

Påsken är här! :)

Mysigaste gåvan!

PÅSKLOV!

Det är... påsklov! Ända fram till 8 april. Ja, jag har en hel jobb med mig men jag är ändå LEDIG. WOHO!
 
 

Så söt!!

KAN INTE HJÄLPA DET!

Vad jag får. Hela tiden.

Sådär ja.

 
Såhär vill jag ha syrrans blombukett, den som ska slängas iväg. Jag ska till floristen snart och jag letar inspiration! Hjälp gärna till! 

Någon vill krypa.

Längtar redan till helg!

Snart är det påsklov. Som jag har längtat! :)

Men innan dess är det mycket jobb kvar. Tyvärr vaknade jag med huvudvärk! :(

Skål, en ny vecka snart.

Härlig söndag.

Vaknade upp, åt en härlig frukost med mina föräldrar och insåg att magen skulle explodera när som helst... Men så blev det inte. Drog iväg till mormor och hälsade på lillfisen Gineva som var så underbart go! Det är helt sanslöst hur mycket jag älskar den där lilla krabaten!! 
 
Efter det drog jag iväg till centrum och fick med mig rosa pyjamas, en BH och strumpbyxor till min henna klänning. Sedan hittade jag ett par stand-ups som fick följa med hem, så att jag har något under bröllopsklänningen. Sedan skaffade jag guldpennor så nu är jag redo för mina bröllopskort. Jag hoppas att de kommer snart! 
 
Well, nu sitter jag här med färg i håret och ska strax hoppa in i duschen. Sedan blir det middag med familjen och kanske en träff med pojkvännen. Vi får se. 
 

Sötnosen min!

Love letters.

Mycket nu.

Pojkvännen jobbar 24 timmar så honom ser man knappt, jag försöker planera upp hela terminen samtidigt som jag ordnar upp allt som har med bröllopet att göra. Det går inte så bra då jag har en månad sen med all planering. 
 
Vi lyckades iallafall beställa inbjudningskorten så snart kommer de. Vi ville ha några riktigt snygga och unika men de var helt slut. Precis som allt annat jag och Suhel velat ha, både till bröllopet och till huset. Allt vi bestämmer oss för är slutsålt och har utgått från lagret. Sanslöst ju! Men vi valde en ny, väldigt enkel, i beige färg då det inte fanns ljusrosa. Synd men men.. 
 
Nu måste jag bara få tag på blomkillen... hm, måste ringa. Jag vet ju hur jag vill ha det; vitt och rosa. Men tydligen måste man träffas, gå igenom vissa saker och blablabla. Så det har jag kvar. Sedan ett par saker till bröllopsklänningen (som håller på att sys in nu) och sedan till hennafesten, som är veckan innan bröllopet. 
 
Well, snart gifter jag mig. 
 

Höhö!

Finisen.

Mycket just nu.

Vi hälsade på våra vänner :)

Fiffiga idéer.

Älskar mat

YUPP!

SJUK!

Japp, det är jag. Så in i satan... kroppen bryr sig inte ett dugg om mig, den kör sitt eget race. 
 
Fy fasiken.. Men men, det är bara att hålla sig stark och hoppas att man kan dyka upp på jobbet på måndag. Jag måste, jag har för mycket att göra. HEJA MARINA!
 
 
C-vitaminer. 

Mums.

My angels.

3 månader kvar till vårt bröllop!

Move on.

Your opinion.

Chanel.

What a day!

Stress dag med jobb, massa pappersarbeten, träning och hinna med allt detta... Men det gjorde jag, och jag hann träffa min sötnos Gineva som hann sova, vakna, äta, sova, vakna, äta och bajsa... Så söt!

Sedan sprang jag iväg för att hämta ett paket. Innehållet får ni se sedan.. Nu sitter jag i Västerås och tittar på Domarens match. Efter det ska vi äta på Pitcher, O'learys liknande ställe som serverar riktigt starka kycklingvingar. Woho!! :)

JAG DÖR!!!!!

Skyldig.

Hon var så liten!!

Positivt tänkande.

<3

Måndagen; Done.

Kurs hela dagen, med massa massa övningar. Men men, det passerade förbi och snart är det tisdag!

Efter föreläsningen gick jag och tränade i en timme. Det var så skönt! Jag vet inte varför för jag gjorde inget speciellt men jag svettades och jag flåsade! :) 45 minuter på löpbandet och sedan 15 minuter för mage och axlar.

Nu dricker jag 7-up och ordnar käk!

Naturen <3

 
 

Till alla osäkra.

Sometimes you just need to give someone a hug.

JAG BLIR JÄTTE OROLIG!!

Hello.

MIN SOLSTRÅLE!

Hur kan man vara så fantastisk söt????? Jag är helt kär!!

Höhö!

Fin idé.

 
Ha varandras fingeravtryck. Puttenutten! 

Mmmhmmm!!

Varje tjejs dröm.

Yummie!

Domaren

Jag lovar att Domaren tänker såhär ibland! :)

Korgar..

Efter att jag gick ifrån lillfisen Serli satte jag igång med en ny bebiskorg. MEN det är inte jag som ska ge bort denna gång, min kusin ska nämligen ge bort en till sin bästa vän och ville ha min hjälp. Självklart, tänkte jag, och satte igång direkt. Allt är klart förutom tyget till själva korgen och korgen har min kusin. :) Det är SÅ kul, och jag har blivit så snabb på det efter x antal korgar. 
 
Sedan har jag gjort en till.. fast till vem och VAD för slags korg får ni se sen. :) 
 
 
Här är min första "riktiga" stora korg och den var såklart till fina Gineva.. Min lilla sötnos, som jag saknar sjukt mycket. Jag har en riktig grym idé till hennes dop, vi får se när datumet blir och då kan jag sätta igång! :) Åh! 

Vårt kök just nu.

Lördagen.

Lördagen har börjat bra. Spinning på 55 minuter och sedan en härlig dusch på det. Nya kläder på och nu gosar jag med Serli...

I wish my world was that world.

Snyggt.

 
Visst är den här läcker? Jag älskar den! :) Jag och Domaren ville köra på något liknande men vi hittade faktiskt inget som vi föll för... fast vi har fixat en riktig snygging nu! :) 

Så cool!

 
Jag gillar gamla saker, antikt.. Allt ska vara enkelt, vitt och tråkigt. (Domarens ord) så jag skulle inte direkt vilja ha det här i mitt kök men jag vet att Domaren skulle tycka att det här var coolt. Ja, det är ganska coolt. Se hur brödet ändras.. Jag hade suttit som en mört och glott. 

Fina porslin!

Yummie!

Vill.

Så fint med brunt golv.

 
Till nedre våningen valde vi mörkare golv, vilket jag tycker blev skitsnyggt. Alla var inte så förtjusta i det men det kommer bli läckert när allt är färdigt. 

Längtar. 

Träning.

Tränade en timme igår och idag. Mjukstart efter nästan en månads uppehåll. :)

Älskar soffan.

 
Pojkvännen min visade mig dessa soffor och han gillade dem rätt så mycket. Vilket jag också gör. Vi har verkligen lagt fokus på beige/brunt, vilket jag aldrig trodde då Suhel HATAR den färgen. Men men, skönt att han gillade det för jag älskar brunt/beige, speciellt till hem. 
 
Vad tycker ni? Tummen upp? 

Säng-jakt.

 
Jag vill verkligen ha en säng med mönstrad gavel. Jag vet inte vart man kan hitta dessa men någonstans måste de väl finnas? Jag tycker att det är så sjukt snyggt... och sedan passar det in i vårt sovrum, som har blivit så otroligt fint. Vi valde att ha beiga väggar och färgen blev så GRYM. Det målades, inga tapeter. Men men, får leta efter gavlar.. 

100 dagar.

Jag gillade denna..

 
Den är från Ellos... Mm, de har ju en hel del som är fint. 

Give me rain.

Vi två.

COOL!

Detta ska jag testa!!

Det verkar ju vara kul!

Vilken är snyggast?

Livet.

Om jag ändå var så duktig...

Läcker.

Fint.

Qutie!

Mar. 05, 2013

ÄLSKLING!!

Klänningen.

HELL YEAH!

o

Fel?

Det är något fel på blogg.se 
 
Min Facebook har blivit "terrad" av flera flera flera flera inlägg. Yes, teknologin är härlig. 

En sådan ordning vill jag ha!

Woho!

En sak mindre; beställt hem solfjädern. Jag vet inte varför men jag såg en brud ha det en gång och jag fastnade. Jag har alltid velat ha, haha! Nu har jag det. Får hoppas att den tycker upp snart så att man kan godkänna den.
 
Nu måste jag bara hitta en sömmerska, någon som kan ordna till min klänning. Åh! Har ni några tips?
 
Solfjäder - 1900
RSS 2.0