God mat.

Jag var så sugen på pasta och som tur var fick jag äta en riktig god en!! 


Sällskapet var maken, Viken och Emil och vi hade intressanta (och konstiga) diskussioner men jag lyckades ändå lyfta upp det värsta! Seger till mig! :) 

En torsdag, en helt vanlig torsdag.

På förmiddagen var det begravning och det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Det var mycket man hann fundera kring livet och döden. Man ska leva i nuet, och aldrig hata eller ha negativa tankar. En sak jag är glad över är att jag faktiskt inte hatar människor, även om det är folk jag själv har valt att ta bort från mitt liv. Alla har haft sin mening och jag kom på att livet är för kort för att hata, tänka elakt om andra och att vara elak. 

Jag kommer alltid att vara mig själv, och det innebär att jag alltid förlåter, att jag alltid ställer upp och är bara där för någon. Det är då jag mår som bäst, när det jag gör betyder något för någon annan. Det är egentligen det som räknas i slutändan, inte hur många man hatar och som hatar en tillbaka. När jag avslutar mitt liv här på jorden vill jag vara omringad av människor som JAG har gjort mycket för, vänner eller fiender. Jag vill att folk ska veta att jag aldrig hatar, att jag aldrig tar bort en hjälpande hand eller struntar i någon som vågar stå för sina misstag. 

Livet ÄR för kort. 

Jag lägger upp en gammal klassiker och detta citat har hjälpt mig så mycket. Alla
människor som jag har mött i livet har något de brottas med, som har format dem till att bli såsom de är. Tänker man så, då är det lättare att bara låta saker få vara. 

Man behöver inte ha alla i sitt liv, men man kan få bort all hat. 





Ibland behövs det inte sägas så mycket.



JAG VILL HA!!!!!!

Alltså snälla, mini-hamburgare! Jag vill ha, skulle äta 100 styckna!! 



Viktigt.



Glömde mobilen hemma!

Idag lyckades jag få till ett träningspass på en timme, efter det hälsade jag och Suhel på Kamil. Han lär få stanna ett tag till men vi hoppas att han får komma hem snart! :) 

Efter det hälsade vi på Viken, och jag snodde med mig varm choklad. Mums! 

Nu har vi även fått nya lakan!! :) Wohoooooo! Att man kan bli så exalterad över allt! Jag har även lämnat in min uppsats till min kurs, och snart börjar nästa kurs fast nu får man andas ett par dagar!! 

Har inga bilder men här kommer detta; 






Bästa bantningen någonsin!



Vintern har sina mysiga sidor!!



Bastian får mig att önska att jag får en son!

Vilken charmör!!! Han är så gosig, kramar och ler så sött! Självklart var jag super rädd för Åke, även om han är världens snällaste hund... Jag måste verkligen jobba med min rädsla men varje gång jag tror att det blir bättre kommer det en ny våg av rädsla! 

Fast Bastian är... Åh, underbar! 






Har världens huvudvärk, behöver socker!



Ja, om sex månader kan jag börja ha på mig mina vanliga kläder! :)


Vilken fin outfit! Blev lite småkär här! :) Jag har i stort sett fått ändra lite i garderoben mina för att det mesta får jag inte plats i längre. Snart dock, snart! :) 


Typiskt!

Var så stolt över mina naglar och sedan gick en sönder idag! :( 



Trust!



Starkare naglar!

Jag har fått betydligt starkare naglar sedan jag blev gravid. De går inte sönder och de böjs knappt. Jag hade världens sämsta naglar innan så tills april tänker jag njuta av mina naglar! :) 

Alltså, det kanske inte är världens finaste för er men för mig är det här perfekt, haha! 



Min man är då fiffig!

Igår vann Barcelona och alla var här, vilket var mys! Synd bara att matchen var så tidig för det kändes bara konstigt då! 

Min man firade med detta. Musse är hans och har varit med honom från dag ett ungefär. :) 



När jag fick veta.

Satt och kollade igenom gamla mobilbilder och såg ett par bilder från då jag precis fick veta att jag var gravid! 
 
Jag hade misstänkt ett tag att jag var det. Vi hade inte planerat att bli gravida så snabbt, men vi ville och försökte. Eftersom jag har PCO-s sedan tidigare fick jag veta från mina läkare att det skulle ta tid och att jag skulle förbereda mig för det, och att det fanns en risk att det inte blir barn. När tiden närmade sig fick jag även veta att jag skulle sätta igång med hormonsprutor, fast då måste jag sluta med p-piller. 
 
Jag slutade med p-piller samma dag som vi skulle hem från smekmånaden, det var den 27 juni. Den 6 juli blev jag gravid. Så när stickan visade att jag var gravid blev jag självklart chockad och trodde absolut inte på det. Jag testade mig ytterligare fyra gånger efter det, haha! 
 
När mina kusiner var här på grillning, när Gineva tog sitt första dopp i vår gula och stora bassäng, haha, misstänkte jag. Jag fick halsbränna av att äta en stark chorizo, och om det är någon som kan äta starkt så är det jag. För mamma berättade för mig att hon alltid fick det när hon var gravid, men jag testade mig efteråt och det visade negativt. Trots det mådde jag ändå illa och var superduper trött. Jag testade mig flera gånger till, alla visade negativt. När vi skulle till Gröna Lund med Suhels kusiner ville jag verkligen dubbelkolla så att jag inte åkte en massa karuseller, men det var negativt så jag åkte ALLT. 
 
En dag, när vi var ute och åt med några vänner på ett utav mina favorit ställen, var jag superhungrig. Maten, min goda pasta, kom och jag åt två bitar. Sedan kom världens smärta i magen, det gjorde så ont. Det kändes som mensvärk fast tusen gånger värre. Jag gick in på toa och mådde så illa, och efter cirka tio minuter gick jag ut. Då tyckte sällskapet mitt att jag var likblek, och Suhel blev orolig. Jag förstod då att jag var gravid. 
 
Vi drog hem strax efter och då testade jag mig, och ja... Vi hade MASSA gäster därnere, och de skulle dessutom spela poker. Jag ropade upp min man och visade honom testet. Han blev väldigt glad men samtidigt oerhört chockad, för vi hade verkligen INTE räknat med det här. Jag åkte iväg och köpte ett till test, som också visade att jag var gravid i vecka 1-2. 
 
Jag har fortfarande väldigt svårt att tro att jag är gravid, att jag äntligen har fått den gåvan jag har velat ha i alla år och som jag trodde var nästintill omöjligt. Jag längtar verkligen efter den 8 november så att jag kan få se mitt lilla barn, och jag längtar tills jag kan känna den riktiga första rörelsen.
 
 
En snebild men det får duga.. Här är det! :) 
 
 
 
 

Sötaste ungen!



Barcelona!





Glömde myset!

Oj vad vi åt!! Chips, dipp, choklad, kakor och speciella bakelser som Elena hämtade. Det var sockerfröjd hela vägen. 

Sedan kom killarna och höjde testosteronhalten.... Plus att Suhel åt all popcorn! 



Snart klar..

Våra liv går vidare, vi alla har våra problem. Den här veckan har ändå varit jobbig. Kamil har legat på sjukhus i två veckor, Maries och Nanos morfar för och att se deras mamma gråta var så jobbigt att jag fick nypa mig själv för att inte störtböla. 

Nu är det även klart med Kamils första operation och allt var inflammerat. Allt. Under nästan två år har han gått runt och haft ont, och hans läkare har inte gjort något alls. Det är därför jag avskyr Karolinska sjukhuset, de verkar vara trötta på sig själva. Kamil har vattenskalle, som jag tror att det heter, och då måste han ha en slang från huvudet ner till magen så att all vatten töms. När den inte fungerar blir det väldigt farligt, och det är det som har skett senaste året. 

Suhel ska besöka honom idag, men jag fixar inte det. Igår var jobbigt och då hade han ett sår på magen "bara."Jag kommer inte klara av att se hela honom i bandage. :( 

Vi lekte "härma djuret" med honom igår. Gissa vad Suhel försökte härma... 



Mysmiddag med tjejerna!

Massa prat, massa mat och en hel del skratt. Behövs verkligen efter denna dag!! 

Nu blir det godsaker och Idol! 



Hahaha, varför är det så?!



En underlig torsdag...

Idag var det en konstig dag på jobbet med en underlig stämning runtom en. Det enda som fick en att le var mina söta nior som sjöng så fint vid lunchmusiken!! Vilka små charmörer pojkarna i nian är! :) 

Efter det fick jag veta att Nanos och Maries morfar hade dött och då åkte vi iväg till kyrkan. Jobbigt, jag hatar hatar hatar att se människor jag tycker om ledsna. Så jobbigt! :( 

Well... Bebisen visar sig mer och mer nu iallafall. Lite glädje i en bubbla av sorg. 



Dessa härliga ting!

Att jobba som lärare kan ruinera en samtidigt som man ökar i vikt. Jag ÄLSKAR när mina elever säljer dessa kakor, de är så goda! 

Har nog köpt 5-6 styckna av olika smaker. Sååååå gott!! 



Älskade älskade!!



Äntligen lite kinesisk mat!

Idag öppnade vårt favoritställe efter att ha varit stängd i över en månad!! :) Suhel åkte iväg och hämtade mat, som även räckte till en matlåda! Då blir Marina glad minsann! :) 



30 minuter.

Följde med mannen till träningen för att sedan gå hela vägen hem, medan han tränar. Det tog mig 30 minuter att komma hem. Som ni märker har mina hårda träningspass byts ut mot promenader men det är för att både rygg och sätesmusklerna inte klarar av lika mycket. Äh, man börjar om när bebisen är här! :) 




Nani får en flicka!!

Suhels kusins fru, Nani, ska få en flicka!!! Jag visste det, och nu är det faktiskt dags för en pojke. Det är mitt ansvar nu, nu får vi längta till 8 november!! 

Åh vad jag längtar!! 



Fotbollskväll hos Suhels kusiner! :)



Hörna! Maken dissade idéen!



Nu börjar det bli riktigt mörkt när man är på väg till jobbet!



HAHAHA! Min man i ett nötskal! :)

 

Stort problem!



Viktigt att tänka på detta, även om det är extra svårt med vissa!



Harry Potter kväll på gång! :)



Min man och helium... Underhållande!




Min lilla sötnos!

Från första början kände jag på mig att det är en liten prins som ligger i min mage, och den känslan har inte förändrats. Nu börjar den bli ännu starkare, och jag tror helt och hållet på att det är en pojke. Vad tror ni, att man kan känna på sig det som mamma? Sedan är det många som har sagt att det är en pojke, men många har DRÖMT om att det är en flicka. När jag drömmer om mitt barn, vilket är rätt så ofta, så är det ALLTID en flicka. 
 
Iallafall, jag längtar bara som den och speciellt när jag sitter och tittar på bebiskläder. Nu har det självklart blivit så att jag bläddrar på pojkavdelningen. Min lillsyrra och mamma ska iväg till USA och där ska de fylla på prinsens/prinsessans garderob... Jag hittade en massa godbitar. Om det är en pojke så vet jag att Gena, lillsyrran, kommer att göra ett kanonjobb med att hitta exakt det jag skulle älska. Världens bästa mostrar, det är vad min ängel kommer att få! <3
 
 

Tävlingar!



Det skulle drickas en massa från skålen. Fyra lag och den som hann dricka upp allt först vann! Suhel var med, men eftersom min man är nykterist så låtsades han att dricka... Eller, han stod bara där och hejade på! De vann iallafall! :) 

Jag var inte med på den tävlingen då jag är gravid, men jag hade sällskap under tiden. Suhels kusins fru Nani är gravid, hon föder en månad innan mig. En månad EFTER mig föder Suhels mosters dotter, Vivvi, en unge till och efter Vivvi, en månad efter det, föder Nahrin, Suhels kusins fru, också ett barn. Vi är alltså fyra brudar som föder varje månad, haha! Utöver det har jag min kompis, Soma, som föder först av alla oss, i början av mars. 

Snacka om att det kommer bli en massa spring 2015, när de har lärt sig gå och busa. Min plutt kommer ha Gineva och Bastian som kommer att lära honom/henne en hel del!! :) 


Helgen passerar alldeles för snabbt förbi.

Vilken myshelg, har varit fullt med aktiviteter. 

Igår var vi och besökte mina föräldrar på en kort visit, vi hann i stort sett bara äta och sedan dra iväg. Vi drog till Enköping för att titta på Suhels handbollslag, och det var riktigt spännande! Tyvärr förlorade Sollentuna, men det blir fel matcher snart. 

Därefter hade vi överraskningsfest för Viken, som blev 30 år gammal. De hade verkligen ordnat till det och det var god mat, goda efterrätter och bra musik! Väldigt omtyckt grabb, den där filuren! 








Frosten är här!

När jag var på väg till träningen, körde spinning i en timme, var det frost! 



Avslut.

Äntligen fredag!! 



Om det blir en söt liten flicka så fick vi ett tecken idag!



Kolla in tjockismagen!! Åh, saknar dig!



Like!



Julmarknad snart!!



Yes.




Världens bästa man!

På grund av smärta i ryggen låg jag i soffan i stort sett en hel timme. Då ordnade mannen min mackor, lite tomat och sedan bananer som mini efterrätt. Hur har jag så tur? Så fort jag är minsta sjuk så är han där, min sötnos. Han bryr sig och tar hand om mig, och jag är absolut inte likadan. Så fort någon är sjuk springer jag därifrån, haha. Fast Suhel blir sällan sjuk faktiskt... 

Sedan har jag fått en ny klädhängare till sovrummet. :) 




Promenad.

Jag hade räknat med att få problem med ryggen när jag väl blir gravid så när ryggen började spöka var jag inte förvånad. Jag hade ändå hoppats på att slippa men nu är det som det är. 

Idag gjorde det extra ont så jag skippade träningen. Vi drog till sjukhuset där Kamil, min mans bror, ligger då han inte alls mår bra. Vi får se när han kommer hem, han har varit där i två dagar nu! 

När vi åkte hem drog Suhel först till träningen, då valde jag att gå av där och promenera hem. Det tog cirka 30 minuter och det var rätt så skönt faktiskt! :) 




Craving....



Saknar!



Dålig dag..

Dålig dag, dålig atmosfär. Blä på den här dagen! Jag är så förbannad på vissa människor och hur lite de respekterar och visar hänsyn.. Blä på er! 

Man ska verkligen alltid prioritera sig själv och sina nära, för resten är i slutändan bara skit. Onödigt och otacksamma människor. 



It is the assholes.



Pilates 45 min.

Trots en tjurig kärring och mitt nya hat mot SATS var det ett bra pass. Jag gillar instruktören också! 

Glömde ta bild! :( så ni får en som inte har med inlägget att göra. 









Vad sött!!



Vecka 17, månad fyra.

Har aldrig förstått det här med kalendermånad och graviditetsmånad men nu är vi på fjärde på båda! :) 



Mys söndag.

Idag vaknade man klarvaken och irriterade maken min genom att väcka honom för att somna själv efteråt. :) 

Sedan drog vi till IKEA för att köpa sorteringslådor, nu slipper Suhel springa fram och tillbaka till soprummen varannan dag. Sedan hem till föräldrarna, äta lunch och prata om allt. Pappa har sagt att det är en pojke som väntar i magen och mamma påstår att det är en flicka. Snart får vi veta! 

Efter det kom Nano, Marie, Sindy och Carin för att köra en Harry Potter film. Mys! 





Vilken fin matta.. Mannen min höll dock inte med!



Kolla vem som tittar upp varje gång jag öppnar skåpet! :)


Min första bok.

När jag var liten hade jag denna bok och sedan försvann den, säkert i samband med flytten från Hallsberg till Stockholm. Jag letade på som bara den och för ett par år sedan fann jag den. Nu ser jag den överallt, vilket är typiskt. Jag köpte den och tänkte att snart har jag ett barn, och då vill jag att han/hon ska ha den. Nu sitter jag här och om sex månader har jag en liten bebis, som får vara ägaren av boken. :)
 
 

Gineva.

I samband med att denna tös blir äldre blir bilder färre. Anledningen är för att man hellre vill filma då hon gör så roliga saker och pratar på, även om ingen förstår något. 

Igår hann jag träffa en stund och hon var så bedårande. Den där tjejen har INGET tålamod och jag utnyttjar det, jag driver henne till vansinne. 

Hann ta en bild och cirka tre långa videoklipp. :) 



Pilates på egen hand!

Jag har sedan tidigare stora problem med rygg och axlar. Ryggen vet jag inte vad det är fel på men jag har en muskelinflammation på högra axeln, och det gör så himla ont. I samband med graviditeten har det förvärrats så minsta lilla lyft sätter sina spår. 

Eftersom jag inte får lyfta alltför tungt längre och min rygg klarar inte av så mycket, valde jag att köra pilates. Det gör jag på måndagar, på SATS då, men idag körde jag hemma. Sökte upp ett bra program på youtube och körde på i cirka 45 minuter. Det är jobbigt!! 

Well well, något iallafall. Tänkte fortsätta med nästa halva imorgon. Om jag hinner. 



Jag och magen vilar...

Japp, magen växer för fullt nu! Det är underbart att se och vara med om, även om det är väldigt omtumlande och tufft också! 

Längtar till april då jag har min ängel i min famn! 



Vackert.


Ny hobby?



<3


Where is the time?



Älskar min utsikt!

Älskar hösten, älskar färgerna, älskar mys med all ljus! 



Fördel med att vara sjuk.

Man får lata sig och goooood mat! Min man är så himla duktig på att ta hand om mig!! 

Hans pasta är sååååå himla god!! 




Sjukligen...

Fy vad jag är sjuk! Huvudvärk, snuva, spända axlar och nacke. Maken min tjatar om att jag borde vara hemma och vila, vilket jag ALDRIG brukar göra. Jag tar aldrig ledigt från jobbet på grund av sjukdom, men nu när man har en liten ängel i magen känns det tuffare, som att allt i kroppen säger till och emot.
 
Vi får se, jag får väl försöka piggna till snart! Ingen träning eller annan fysisk överansträning har gjort förutom igår, då jag och syrran min tog en underbar promenad på 45 minuter. Fast jag var helt död efteråt, flåsade och var alldeles varm. Jag vet att jag har fått mer blod i kroppen på grund av graviditeten och att mitt hjärta är numera större än vad den brukar vara för att kunna pumpa loss för barnets skull, men jag tror mycket beror på att jag är förkyld samtidigt. Ingen bra kombo där inte!
 
 
En sådan fick jag igår, av min söta man! :)
 

Idag är det exakt en månad kvar....

Tills vi får se vår lilla bebis via ultraljud. Åh vad jag längtar!!!! Sedan kanske vi får veta om det är en liten pojke eller flicka i magen. Jag tror att det är en liten mini-Suhel. 

Vad tror ni? 



Sanningen.



Soma ska få en...

Min kompis är också gravid och får sin lilla DOTTER i början av mars, en månads skillnad. :) 

Vad sööööööött!! 



Grattis Soma!! :) 


Jag är sjuk och tittar på Alladdin.



En liten bok till bebisen, h•n ska älska att läsa som sin mor! :)



Glömt min mobil hemma.

På väg till jobbet upptäckte jag att jag hade glömt mobilen hemma. Blä och fy säger jag bara! Jag hatar att vara utan min mobil, men min man tycker att det är bra då jag är för beroende av den.
 
Well well, snart är arbetsdagen slut och då kan gå hem snart. Jag ska försöka hinna träna pilates idag, fast jag är väldigt förkyld. BLÄ!
 
Glass brukar vara bra för ont i halsen och förkylning... Säger vi.
 
 

Lite fler till bebisen!

För ett tag sedan var Kerstin och Laurence här med deras underbara son, och då fick jag även presenter till vår lilla ängel. 

Tack snälla! Känns tryggt att bebisen kommer att ha Bastian som livvakt! :) 





Tack kusinen för presenterna.

När min kusin, Marina, var i USA köpte hon med sig en massa presenter till bebisen. Eftersom vi inte vet könet ännu blev det neutrala kläder! 

Kan inte förstå att om sex månader har jag en liten människa som får plats i dessa minimala kläder!! 

Tusen tack Mar! 

Bakdelen är söt! 


Favor.

Jag nämnde tidigare att man ger bort mini gåvor på bröllop och sådant. Jag gjorde en "tavla" på allt som jag och min man hade. 

Den silvriga fyrkanten är från vår trolovning, den raka och avlånga med en blomma på är från vår henna. De andra är från bröllopet, med rosa tema. :) Jag limmade fast allt och ordnade med bakgrund och olika dekorationsprylar! :) 



Dop presenter.

Enligt syrianer (min man är syrian) och även armenier är det tradition att man ger bort en favor när barnet döps. Det gör man även på bröllop, när barnet kommer och liknande händelser. 

Igår fick jag en som jag fullkomligt älskade. Jag ska ha den i bebisens rum. Visst är den fin, korset? Den andra är choklad, som är vanligt att dela ut på sådana tillfällen. 




Igår var vi på dop, en väldigt stor fest var det!

Det jag och Suhel har bestämt när det kommer till vårt barns dop är att det kommer att vara enkelt och litet. Det är ändå väldigt roligt att gå till dop där man har satsat fullt ut och igår var det riktigt fullt ös på dansgolvet. 

Jag ville dansa mer men jag hade med mig trötter-töntarna! :) 





Lillen är sjuk och trött! :(





Bebisen har fått en present från mostrarna.



Vilken fin present... Även om det står "dom" (hatar det! Det är de/dem som gäller) så är det uppskattat då det är första gåvan från mostrarna! 

Tack! 

Höst fika!

Jag älskar att fika när det är höst, det är något speciellt med det då. 

Jag tjatade på mina systrar och efter ett tag drog vi för att fika och prata en stund. Jag fick ett tips från mina kära vänner som jag ska tänka på idag, haha! 



Hoppas mitt barn liknar denna krabat!



Tror ni att bebisen blir ett barcafan?

När Suhel var i Barcelona köpte han självklart till vår bebis! Nu fattas bara en bebis-body! 

Ska visa er också vad jag har fått från min fina kusin Marina när hon var i USA och från Kerstin och Laurence när de var hemma hos oss. Bebisen kommer inte ha brist på kläder! 





Snart är du här, min lilla ängel!

Min vackra lilla ängel, snart är du i min famn. Jag längtar till april, då jag får hålla mitt lilla barn. Jag kan ännu inte förstå att jag är GRAVID! Inuti min mage finns det ett barn som jag har skapat, tillsammans med en människa som jag älskar mer än allt annat. Vårt kött och blod, vår lilla ängel. 
 
Det är därför jag har velat att månaderna bara ska passera, Jag vill bara att tiden ska springa iväg samtidigt som jag vill njuta av min graviditet. 
 
Åh, jag är så lycklig.
 
 
 
 
 

Ännu mer mys!

Efter vår promenad gjorde vi pannkakor och kollade på fotboll med massa fina människor. Det är så kul att få umgås med dem, riktigt trevliga och sköna människor. Det är personer som jag känner att jag kan vara ärlig mot och som inte tar illa vid sig när jag är det, det är sådant jag gillar. 



Vilken mysig dag jag hade igår!

Jag hade absolut inte sovit bra kvällen innan, med en hel del mardrömmar. Jag var med andra ord rätt så trött på dagen. När jag kom hem tvingade min man mig att sova minst en halvtimme men det blev en heeeeel timme istället! 

Efter det tog vi på oss varma kläder och åkte iväg till en gård här i Sollentuna. Vad jag blev kär! För det första älskar jag naturen och det känns som att jag har varit ifrån det ett tag. Sedan kom två små hundar som hoppade och jag stod där och klappade dessa söta varelser. Hela promenaden bestod av tjat från mig om att skaffa hund! :) 

Sedan såg vi en massa djur och jag matade getter! Åh! Dessutom är det höst, det är så sjukt vacker. 

Det var verkligen en välbehövlig promenad, tillsammans med min man. Hoppas verkligen att det blir fler gånger. :) 






Oktober, passera förbi.



Even if...



RSS 2.0