Dröm.


Jag har alltid velat ha den här väskan, inte den superstora utan den som är "mellan" ungefär. Just nu prioriterar jag annat i livet, jag har ett mål som jag vill att jag och maken ska uppnå men jag blir ju 30 år om tre år så... :) 

Jag vet att många går runt med den falska, fast det spelar ingen roll för mig. Jag kommer att veta att den är äkta. :) 


Vårnytt!






Underbara snö!


Fast vi får inte njuta idag då min dotter är rätt så tjurig... Ingen idé att ens försöka lägga henne i vagnen! :( 

Mys med ljus!



Underbar kyla!





Victoriafritt.



Igår lämnade vi Victoria hos sin farmor och drog iväg till Täby en stund. Maken min behöver en del kläder men inga har just den byxan som han vill ha. Vi får leta vidare. 

Vi måste bli duktigare på att lämna ifrån oss Victoria, just nu är hon alldeles för beroende av oss. Speciellt sin pappa, nu när han är borta hela dagarna har hon blivit heeeeelt beroende av honom. Hon vägrar lägga sig för natten om hon inte vet om han är hemma. 

Det är mitt fel, jag får skuldkänslor varje gång vi lämnar ifrån oss henne och vill hem direkt. Egentligen är det inte jobbigt att ha med henne, hon är huuuur snäll som helst, men det är vanan att vara med andra som vi vill lära henne. Jag har mina anledningar till att inte lämna ifrån mig, men jag måste sluta bry mig om vad idioter runtom säger. 

Eskimå!



Ny kompis!

Suhels vän fick en dotter den 11 september så igår fick vi myror i baken och besökte dem. De bor i Södertälje så det blir lite svårt att ta sig dit ofta, vilket jag önska att vi kunde. De är så härliga, Maikel och Maria! 

Jag frågade aldrig om jag fick lägga upp  bilder på henne men ni kan få en på Victoria istället. :) 


Victoria var en riktig tjurpelle först så hon fick leka med Elenores saker. 

Bra jobbat!


Den här köpte jag från Calvin Klein när vi var i USA. Jag har aldrig tänkt på den förräns juldagen, då jag upptäckte detta. Hur kan man missa och hur gick inte larmet igång?! 

Julklapp!

Min man är nog bäst! MK skorna och dessa örhängen. Plus Jackie paraplyt som man tydligen fick med när man köpte över en viss summa! :) 





Min lilla Coco!



Juloutfit!







GOD JUL!



<3



2 år!









Belgien.

Asrin var i Belgien och köpte med sig lite till Victoria. Så himla gulligt, det värmer verkligen i hjärtat att så många tänker på Victoria och älskar henne. Jag har verkligen dragit en vinstlott gällande mina vänner och även makens vänner är guld värda. 

Det behöver inte alltid finnas blodsband för att det ska kännas som familj. 





Bebiskorg!




Somas korg, Mariam fick en likadan fast i blått! Jag hittar inte bilderna jag tog på den för den gjorde jag klar för läääänge sedan, men ska be Mariam att skicka! :) 


Piloxing!

Lyckades träna 45 minuter hemma med ett träningsprogram på youtube. Woho! :) 

Victoria tyckte att jag var så duktig så jag fick hennes napp! 

Vilken söndag!

Det började redan vid 06:00, för då tyckte Victoria att det var dags att vakna! 

Därefter var det bara att ta sig till Sundbyberg för lite häng med tjejerna. Det var så kul när vi satt där med våra barn och matade/ammade, haha. Från gymnasiet till idag, det ser verkligen annorlunda ut! Victoria blev helt förälskad i Asrin, fast det är inte så konstigt med tanke på hur bra Asrin är med barn. Victoria är rätt så energisk och behöver ständig stimulering och det fick hon idag, haha. Tack Asrin! 

Efter det drog jag iväg till Hässelby och firade lilla Serli som är två år nu. :) Finaste plutten! :) 

Jag har så fina vänner runtom mig, jag är överlycklig att Victoria kommer att få bli en del av deras liv men att våra barn kommer att få växa upp ihop. 




Victoria ville leka med Masal fast Masal tyckte inte det då Victoria bara förstörde hennes leksaker, haha. :) 

Victoria blev helt plötslig supergosig med Soma, Asrin blev inte glad, haha! 

Elsa låg och sov men vi fick iallafall ihop dessa :) Mariams lilla Benjamin, den första tjejen i gänget är Masal och min plutt då. :) 

Vackraste Elsa! <3 

Första gungningen!


Igår tog jag henne till en lekplats och vi gungade en stund. Victoria tyckte att det var hur kul som helst och jag ångrade mig så mycket att jag inte hade med mig systemkameran. Nu ska det bli en ändring på det! :) 

Dagens Victoria.



Dessa vill jag ha i julklapp!


Workout.

Jag har verkligen tappat allt gällande träning. Sist jag gick till SATS var den 1 november. Det är svårt nu med tanke på att maken numera jobbar måndag till fredag fram till fem-sex tiden. När han är hemma vill jag umgås med honom, fast vi ska försöka ordna så att vi kan träna ihop. 

Iallafall, jag satte på ett träningsprogram på tvn och la Victoria på sin lekmatta. I 30 minuter höll jag på och svettades som bara den! :) 



Glädjen i mitt liv!

Vår nya plutt, världens sötaste Isabelle. 

Tvillingarna, så himla goa!! Mina små änglar! 

Älskar er! <3 

Hennes egna julstrumpa!



Jag är så lycklig!!



Victorias favoritsyssla!



Elenas sminkning!


Hon är så duktig!! På första bilden hade hon bara klickat på foundation och sedan allt det andra! 

Jag var sååååå nöjd! Jag blir alltid nöjd med hennes sminkning, hon vet exakt hur jag vill ha det! :) 

Jag budade!



Jag var på jobbets julmarknad men tyvärr missade vi en hel del för vi kom sent. Victoria somnade och skulle käka efter, dessutom var det trafik! 

Fast jag hann buda på mina elevers pepparkakshus och jag vann den! Mina små sötnosar som är så duktiga. Den är halv på bilden och skorstenen är tom på godsaker för min man tyckte att den skulle ätas upp direkt. :) 


Så jävla snygg!


Lek och bus!! :)



JA! :)



Den är helt magisk... Ännu bättre, den finns i beige så den skulle passa perfekt i vårt vardagsrum! 



Nyfiken och pigg! :)


Idag vaknade hon vid 07:30 och vi låg i sängen och myste tills hon somnade om igen. Hon vaknade igen vid 09:30 och åt mat. Nu sitter hon och leker med alla sina leksaker medan jag skriver här. Jag måste förbi Apoteket också, hon har slut på mat nu. 

Idag är det dessutom makens första arbetsdag på det nya jobbet. Nu kommer han jobba varje dag, med vanliga arbetstider. Det känns lite tråkigt men vi har haft det extra lyxigt med att ha möjlighet att vi båda har kunnat vara hemma samtidigt. :) Saknar honom redan! 

Ett bra köp!



Snälla!


Hjälp hjärtat!

En sak jag har lärt mig av livet är att man aldrig riktigt kan vara förberedd på något. När jag bodde hemma insisterade jag på att hitta en hjärtstartare och ha nära till hands ifall min pappa skulle behöva den. Det är en enkel och smidig maskin som kan rädda liv och nu har jag äntligen hittat den rätta!
 
Är du ute efter en hjärtstartare har Philips en bra sådan, Philips hs1, som är enkel att använda och de har även all tillbehör som krävs, då slipper man leta efter en viss sort runt halva stan. Det smidiga dessutom är att den kommer i stort sett färdig, det är bara att plocka fram den ur lådan och så är det klart. 
 
Att köpa en Philips hs1 är en bra investering och som räddar liv! Alla borde ha dessa, både i hemmet och på arbetsplatsen. 

Hjärtstartaren kan ni hitta hos Hearty, där ni dessutom får detaljerad information om deras produkter. 
 
 

Grattis fina du!

Idag fyller min fina syster år. Hennes första födelsedag som vi inte firar tillsammans och det känns. Jag saknar henne så mycket att det gör ont. Jag längtar tills jag får träffa henne igen, jag kan inte ens föreställa mig hur underbart det kommer att bli! 

Grattis, Gena, min lillasyster som har växt och blivit självständig. Du är en stark tjej med vilja av stål, jag är så stolt över dig! 

Älskar dig! 







Vill ha det såhär!


Vår fina Lucia!



Elsa!

Nu är Somas dotter här, lilla söta och efterlängtade Elsa. 



If you can't stop thinking about it, buy it!


Dessa är så fina men ack så dyra. Jag vill hellre spara till mitt drömhus, men samtidigt... Jag är ju bara 27 en gång och jag kommer inte kunna klä mig såhär när jag är 60 år. 

Åh, allt är så fint just nu. Samtidigt känner jag att jag hellre lägger 2300kr på något vettigt, som kläder till Victoria, haha. Typiskt mamma-tänk! 

Well, well... Love you, shoes. 

Nästa höst kommer vi vara tvillingar! :)



Min kalender!






Äntligen är den här! :) Jag är ett planeringfreak och känt mig naken utan en kalender! Jag skapade min egen och hittills är jag supernöjd! 

3 månader till!


Idag var vi hos läkarna och ja, hon har vatten i båda öronen! Ändå måste vi vänta ytterligare TRE månader för att de ska reagera. Helt sjukt!! 

Hmmm, något nytt?




Mitt busfrö!



Vem bantar?! :)





Någon vill inte sitta i vagnen...



Då väljer man att dra av strumpan! 

<3



Såhär glad är hon med sin pappa!



Victorias julskor :)



Lördagsflashback!





Mitt fina bordssällskap! 

Victoria skulle leka och kramas hela natten! :) 

Dags för pyjamas men istället fick vi en påskkärring. 



Favorit gåva från Victorias gudmor.



Härliga jul!



Klapparna under granen blir allt fler och julstämningen är på topp! Jag önskar bara att snön kommer nu, det är det enda som saknas. 

Jag har några klappar till att köpa, måste börja leta på nu. Det är mycket under december månaden så jag tycker om att jag är ett steg före i år! :) 

Svart och vitt.



Jag varje helg!



Ginevas b-day!







Isabelle Nilsson.

Nu är den yngsta kusinen här. Så söt och underbar, jag är helt kär i henne. 



En glimt av igår.








TACK!

Igår fick Victoria söta presenter från farbror Serdar. Jag smälter över hur söta våra vänner är som tänker på Victoria och köper med sig saker. Det värmer i hjärtat! 



Hela 2 år.

Nu är hon två. Jag kan inte fatta det, känns som att det var igår vi väntade på att hon skulle komma. Nu gör vi samma sak med Isabelle :) 

Jag är stolt över att få vara Ginevas gudmor, det är en ära att få vara det och en uppgift som jag kommer se till att göra perfekt. 

Jag är så glad över henne, dessutom kommer hon att bli en bra vän till Victoria. På samma sätt som deras mammor är. :) Det är coolt faktiskt. Min mormor och Marinas, min kusin, mormor är systrar så våra mammor var bästa vänner. Sedan kom jag och Marina, nu är det våra barn som ska föra traditionen vidare. :) 




Mönstrade ting!





Kardashiankid.








Syrran skickade dessa också, från Kardashians egna kollektion. De är så himla söta. Säg vad man vill om den familjen men deras kläder är iallafall söta. :) 

Åh, min lilla syster är så söt som tänker på Victoria varje gång hon är ute och shoppar. Ni kan inte ana hur mycket jag längtar efter att få träffa henne, krama henne och bara få sitta och prata massa strunt med henne. Saknaden är så smärtsam! :( 

Mission; ta hand om mina naglar.

Jag har världens fulaste naglar att inte ens fixade hjälper, haha. 

Innan. 

Efter. 

Till vår lilla sötnos!



Lite av det Gena skickade häromdagen. Åh, längtar tills hon kan ta på sig denna! :) 

Tack farbror Jonny!



Dessa fick hon av farbror Jonny igår. De passar henne perfekt, så nu kommer hon få glida runt med dessa fram till jul! :) 

Allt mini är ju underbart!


Maken vet hur man ska göra.



Leverans från lillsyrran!

Idag kom ett paket med bland annat kläder till Victoria. Allt är sååååå sött!! 



Mysmorgon.

Så, nu är det bestämt. Jag ska börja sova tidigare. Klockan elva ska jag vara i sängen och börja varva ner. 

Victoria har precis vaknat och ätit. Nu leker hon för fullt medan jag väntar på att hon ska bli sömnig igen så att vi kan sova en stund, haha. 



Åh, mysmånaden!



RSS 2.0