Målat och klart.


 Projekt måla de bruna galgarna till rosa är nu avklarat! :) Det blev riktigt fint faktiskt! :) 

Ska visa er det andra också, det blev fint det med! :) 

Tips!

Nu har Victoria en massa i sitt rum men hade rummet varit lite större hade jag köpt denna. 79;- hos IKEA. :) 



VART?!

Det enda som fattas nu till spjälsängen är spjälskydd. Jag hade först tänkt köra på en rosa med vita prickar men sedan såg jag en vit med brodyr, från NG baby. Jag blev förälskad och bebisen har även fått påslakan som matchar från mamsen min. 

Fast det finns inget för just spjälsäng, bara för vagga! Så, det enda stället som hade spjälskyddet är Babyringen, som tyvärr är en butik i Malmö. Blä! :( 



<3



Sortera och få undan allt.

Hennes kläder har legat i en låda hur länge som helst nu. Idag tog jag bort allt därifrån och la in kläderna i garderoben. Där får de ligga/hänga hur som helst tills jag tvättar allt samt köper små förvaringslådor. Det räckte inte med dem jag hade. 

Har även sorterat makens träningskläder och ja, det syns inte att jag har gjort något. Huset är ändå kaotiskt. Jag är också väldigt långsam då min foglossning har blivit så mycket värre och att mina fötter numera ser ut som två ballonger. Fast ja, snart är det klart! :) 



Wohoooooo!



Det som behövs.

Hittade denna lista någonstans på nätet. Jag har nästan allt till min bebis, från spjälsäng till badbalja men jag kom på idag att jag har inga produkter för henne eller för mig. 

Jag behöver skaffa; 

- Blöjor

- Tvättlappar/våtservetter

- Salva för röd och irriterad stjärt

- Schampo/tvål 

- Badtermometer (finns gulliga små ankor!) 

- Mjuk handduk/frottéhanddukar. 

- Badolja och babypulver (heter det så?) 

- Amningsbh och alla tillbehör för just amning, såsom "kuddarna" och plastbiten så att man inte får sår när man ammar. 


Ja, det är säkert en massa annat också. Kan ni komma på något? Får ta en sväng förbi Big Baby någon gång nästa vecka och köpa in allt! :) 




Woho!

Nu har jag ett skrivbord. Jag känner att det saknas en hylla men skulle det akut-behövas kan vi bara komplettera! :) Böckerna ska väck, de ska Suhel sälja/slänga så där kommer det finnas utrymme för annat! :) 

Sedan började han med bebisens garderob men han tog en paus för att gå iväg och träna. När han kommer tillbaka är det bara att sätta igång igen! Känns skönt att det börjar bli ordning. Just nu ser det ut som att vi precis har flyttat in. 



Snart har jag ett skrivbord!



Lunch med syrran.



Victoria fick också presenter från moster, en tvättkorg och rosa bäddset. Bortskämda fis. Vad roligt om det ändå slutar med att det blir en pojke! 

Lite av mitt pyssel.

Vi får se hur det går. Jag ska försöka hinna med det på fredag eller lördag, just nu ska vi försöka montera upp allt först! :) 

Ni får se vad jag har tänkt mig snart! :) 



Min nya bok.



Underbart kaos.



Nu händer det grejer!



Vi har köpt ett skrivbord, tv bord till "vardagsrummet" på övervåningen och garderob till oss, mest för förvaring av allt som numera ligger lite överallt. 

Sedan köpte jag på mig en massa pysselsaker och en bok jag velat ha för ynka 89 kronor. Det får ni se senare! :) 


Så himla duktig!



Garderob.

Denna fick det bli till lilla Victoria. Det är en present från Suhels föräldrar, och om någon vecka eller två ska vi börja sortera in massa kläder där. :) Hon köpte även små förvaringslådor, vita och självklart rosa.

Vi fick även gardiner till lillen, som svärmor ska sy kortare. De är vita med spets, från IKEA! :) 



Längtar till sommaren.



Halvsuddigt.

Blir allt svårare att ta bild på sin enorma mage! :) 

Väntar på svärmor och svägerska just nu, vi ska försöka få tag på garderob till bebisen idag. :) 




Världens sötaste!



Nästa köp? :)



Mums!!



Så gott!!!!!! 

Min brudklänning.

Nu ligger den ute för försäljning. Det känns lite trist för jag ÄLSKADE verkligen min klänning! 

Jag hoppas att den gör någon lika lycklig som jag var på min dag! :) 



Syrien.



Man blir så ledsen. Jag kan fortfarande inte förstå att det här händer. Det var i Syrien jag träffade massa underbara kusiner och skapade fina minnen ihop. Det var här jag träffade Suhel, då vi höll hand för första gången. 

Jag hade alltid tänkt att mina barn kommer att få åka dit och få fina minnen ihop med andra kusiner. Nu blir det inte så. 

Sinalco, shaworma, Simonides, Greenland, när elen försvann, när det inte fanns vatten kvar, tomatmannen som skrek fem på morgonen, hettan, marknaden... Alla sena nätter med kusinerna och vattenpipan, den goda tårtan som såldes i varje hörn och de mysiga stunderna med Lara. 


Vecka 34.



LOVE



Nytt.






Nytt för att ordna till mitt hår. Ska testa detta och sedan meddela er om hur det är. Det luktar iallafall gott. Det är från min mans kompis ställe, han har en frisörgrossist i Södertälje och de är de enda som säljer detta märke. 

God varm choklad!



O'learys och golf.




Jag vann med ett poäng och jag har ändå aldrig spelat! Mitt första försök var hole-in-one, eller vad det nu kallas. :) 


När hon blir lite äldre!



Give me.



Behövs det?

Bärsele, det har jag sett många ha och jag har funderat länge på det. Nu såg jag reklamsnutt som ploppade upp på min dator. Är det ens värt det? Det känns lite överdrivet men vad vet jag? Jag ska fråga min kusin Marina, jag vet att hon har en som de brukade ha när de bar runt på Gineva. Fast då var det oftast när de reste.. Jag vet inte, känns onödigt att lägga 1500 - 2000 kronor på något sådant. 
 
 

Hemma tidigt.

Som gravid har jag upptäckt att man inte orkar lika mycket. Jag är redan hemma, för att jag är otroligt trött. Sedan har jag ont, men det är en annan femma. Maken stannade kvar och umgicks mer med sina vänner. 

Bastian var där en stund också, så himla söt och go!! 






Mums!!



Off we go.

Vaknade för exakt 30 minuter sedan. Lyckades sminka mig och hitta något som passar. Obekvämt men det passar. :) 

Nu ska vi iväg till Raffa som både fyller år nästa vecka samt flyttar till Dubai 1 april. 



Fredag.



Why not?



Längtan är stor.



Min torsdag.


Gineva hjälpte mamma att städa! 


Sedan fick hon en väldigt rolig frissa som vi skrattade åt! :) 


Efter ett tag lyckades hon ta en selfie. Som ni ser dröjde det inte så länge tills Pippi-frissan var förstörd och istället fick hon en hästsvans-frilla. :) 


Jul igen!

Vad fint det är! Jag önskar att min kamera fungerade!! 



Till lillsyrran min!

Syrrans fästman skickar alltid blommor till henne, det behöver inte ens vara någon speciell dag. Vid ett tillfälle, när hon höll på att fixa till blommorna med saxen, råkade hon skada sig själv. När jag såg denna apparat tänkte jag direkt på henne! Numera är det mamma som ordnar allt när blomleveransen dyker upp. :)
 
Kolla vad enkelt livet kan bli, Gen! :) 
 
 

Så roligt med shopping för tjejer!! :)

Denna är lite för stor (tror inte det fanns för tre månaders bebisar) för lilla Victoria under sommaren men den är så söt! :) H&M, 129;- och för någon extra slant kan man säkert få ett fint hårband! :) 
 

Vilar.

Jag vilar, min dotter kör olika aerobics pass. Jag var hos barnmorskan idag och allt såg bra ut. Hon tyckte att det var bra att jag var hemma och vilade, att det syntes på mina värden. Jag har lyckats komma i balans med min vikt och mitt sockervärde. Smärtan, tröttheten och allt annat får jag leva med två månader till, men det är viktigt att jag V I L A R så att det inte händer min tös något.  

Vi lyssnade på hjärtat och det var fullt ös denna gång också. En riktig energiknippe, sa barnmorskan. Underbart! Hon hade väldigt högt hjärtslag men vi lyssnade extra länge och det sjönk efter ett tag, så det var nog ingen fara. Självklart spökar oron i bakgrunden men jag tänker inte låta det ta över. 



Skötbord med skötbädd.




Jag hade egentligen köpt trolls egna skötbädd, med silverkronor på. Tyvärr var den inte som jag hade tänkt mig, den var mjuk och konstig. Jag ska skicka tillbaka den och använda denna rosa och söta! :) 


Sängen.



Det börjar likna något.



Igår hämtade jag ut skötbordet och Suhel monterade upp den och sängen. Ska visa er allt snart. 

Mamma köpte även madrass, täcke, kudde och världens sötaste påslakan! Nu måste jag hitta det spjälskydd som jag vill ha! :) 

Fotbollskväll.



ÄLSKLING!!






Till mina favoriter.

Igår var jag på H&M en stund och självklart var jag på barnavdelningen. Jag kan inte riktigt förstå att jag ska få barn, haha. 

Jag köpte den röda till Gineva och den blåa till Victoria. Jag ville köpa den röda till båda, så att de kunde ha på sig den samtidigt i USA, men den fanns inte i mindre storlekar. 

På vägen ut från barnavdelningen hittade jag dessa hårband också, i rött och i blått. Passande!! :) 


Det är en kofta bakom den blåa, vit med blåa prickar. Visst är de söta? 



Just smile.



Cake pops idéer.

Jag har fastnat för det här nu, haha. Jag har bokat in Marie och Nano samt mina systrar för Victorias dop, de ska göra 50 styckna cake pops. De verkar inte så sugna på det däremot. Jag har även bokat in mina systrar till bebisens ett årsdag då jag vill göra kycklingarna eftersom att det då är påsk. Entusiasmen är dock inte ömsesidig! :) 









Jag är lustig.



Rummet är nu rosa.

Det syns inte så mycket, men ni kommer få se bättre bilder snart. Igår blev rummet rosa iallafall och nu fick jag även sms-avi om att skötväskan, skötbordet, skötbädden och babysittern kan nu hämtas ut! :) 

Jag har aldrig längtat efter att få träffa någon lika mycket! Kan april bara komma? 



Bilder.














Det var så himla gulligt! Ser ni alla hennes söta klänningar som vi hängde på väggen också? :) 

Vi gjorde en blöjtårta och en krans. Eller jag hjälpte till lite men tjejerna gjorde det mesta av jobbet. :) Fast nu har jag fått massa idéer så när någon av mina systrar får barn eller när min kusin Marina får ett syskon till Gineva så ska jag vara först med att planera! :) Jag längtar, haha! :) 

Cake pops.

Tjejerna gjorde cakepops till babyshowern och vad de blev goda! Det var oreo, med rosa choklad samt strössel som dekoration. 







Du är den enda jag lever för.



Babyshower.



Suhels kusin ska få barn så det ordnades en babyshower till henne. Marie och Nano, som ordnade allt, hade gjort ett jätte fint arbete. Det är därför vi har hängt en del hemma hos oss, ni ska få se alla bilder snart! :) 


Vecka 33.



Jag är numera i åttonde månaden! Wohoooooo! Snart kommer hon och skakar om hela vår värld! 

Mer från igår.

Efter maten och efterrätten, som var blåbärspaj med vaniljsås, fick vi ostbricka. Tyvärr kunde jag inte äta men snart så! :) 



Tillit.



Svart och rött.

Jag gillar den kombinationen, tycker att det är läckert. 



Middag.

Kan ju berätta lite om vår lördagskväll när jag ändå inte kan sova! 

Vi var bjudna hem till Suhels vänner. Deras hem var jätte fint och det var supermysigt att få träffa alla. Kerstin var också där så det blev en hel del bebisprat! :) 

Jag ordnade till deras present lite finare. De är te-älskare så jag tyckte att en te-box passade bra. Jag la även till tre sorters tesmak, två koppar och en Geisha. Sedan packade jag in allt med cellofan och kände mig småstolt! Det blev genast mer personlig present och sådant tycker jag om! :) 






Ekar tomt.

Har inte hunnit med mobilen eller datorn idag. Fullt ös hela dagen! 

Nano, Marie, Sindy och mina systrar kom över. Vi fixade och dånade med en massa saker och vi är nöjda med allt vi lyckats åstadkomma. Eller jag glodde och kommenterade i stort hela tiden istället för att hjälpa till! :) Ni får veta allt snart! :) 



Äntligen förstår jag!!



Mums!



Fixar naglarna!



Babysitter.

Igår beställde jag allt detta till vår lilla ängel. Min moster ville köpa något fint till bebisen men visste inte riktigt vad. Det slutade med att jag fick välja helt själv och då valde jag skötbädd, skötbord, babysitter och skötväskan. Jag funderar även på att köpa badbalja eftersom min moster är den första som ska få tvätta bebisen, detta för att hon var den första som såg till att jag var ren. Det är en tradition som är vanlig hos oss! :) Det betyder mycket för min moster så varför inte! :) Då slipper jag vara rädd för att tappa henne! 


Bra att ha till vardagsrummet. :) Jag och Suhel var överens redan från början om att vi INTE ville ha en överdriven babysitter med ljud och vibration. Enkel och fin, det är alltid bäst. 


Skötbord, som jag är supernöjd med. Den passar fint med allt annat och jag ska byta ut knoppen mot en silverkrona. :) Sedan ska jag ha vita små lådor för förvaring av bland annat blöjor och sådant man använder varje dag! 


Matchande skötbädd. Egentligen skulle jag välja en rosa med vita prickar men min syster Carin tyckte att jag överdrev med den färgen. Denna matchar ju sängen också! :) 


Sist men inte minst, min skötväska. Hoppas verkligen att den är så bra som alla säger. Annars får jag bara lämna tillbaka. 

Tack snälla moster!! :) Nu sitter jag och väntar på att allt ska komma fram. :) 

Haha!



Tack!



Mannen min kom hem med detta! :) Vi har aldrig varit alla hjärtans dag-fan och vi tänker inte börja med det nu heller fast vi ser ändå till att köpa något litet, bara för att. Av mig fick han wienernougat, vykort och en magnet. :) 


Torsdagsmys.



Lite shopping.



Eftersom det regnade gick vi in till centrum istället och handlade lite smått och gott. Bland annat blomballongen. 

Lycka.



Tikka masala



Det här stämmer in på mig!!



Kaos i bygget.

Såhär ser det ut hos oss just nu. Vi håller på att ordna till det i chillrummet, där vi ska ha ett nytt skrivbord, bäddsoffa och en tv. Det ska bli ett extra rum att hänga i när den ena har gäster på nedervåningen. :) Sedan är det bebisrummet och på söndag ska det målas. Så nästa vecka borde det börja se någorlunda normalt ut, just nu fixar jag knappt att öppna dörrarna till dessa rum. Hatar när det är kaos hemma. 







Istället för vagga?

Troll serien har en minisäng och eftersom jag är osäker på en vagga känns denna mer optimal. Vad tror ni? 

Vaggan kommer säkert vänja barnet med att vaggas till sömns, så när hon får flytta till sitt eget rum kommer det bli jobbigt eftersom den stora sängen inte rör sig. Dessutom känns vaggan ostabil, man vet ju aldrig hur rörlig barnet är och hur snabbt hon lär sig att sitta. 

Jag ska fundera på det. Delge min man dessa tankar bör jag nog också göra. 


Denna kan man väl ta ner till nedervåningen också, ifall man vill kolla håll på plutten. 

Det var välbehövligt.



Vi kämpade emot men klarade inte det, så maken drog iväg och köpte snabbmat. 


Shoppingsugen!



Färgglatt.



Världens sötaste.



60 dagar!!



Hon leker för fullt i magen och jag försöker filma det så gott jag kan! Det strålar som in i helvete och det som är som jobbigast med strålningarna är att de kommer så plötsligt. Så fort hon rör sig långt neråt så är det rätt så jobbigt... Fast det är cirka 60 dagar kvar tills jag får träffa min underbara skatt. Så jag får bara hålla ut! 

Jag längtar efter henne och det går inte en enda dag utan att jag tänker på henne. Snart så... 

Haha!



SÅ GOTT!

Vi var på föreläsning om förlossning och det bjöds på fika. Då käkade jag denna ljuvliga sak och drog iväg till Ica maxi för att köpa ett par paket! Så gott! 



Love is blind.



15 juni 2013. <3



Älskar dig, mer än allt annat. 

Söndag.

Idag kom Marie och Nano förbi med en massa pyssel. Så jag fick hjälpa till och jag älskar sånt!! :) 


Ni får se vad de håller på med någon annan gång. :) 

Snart kan jag gå i högklackat igen!



Frukost.




Jenna underhåller sig med våra nya modeller, Nutella och Nutella Mini. :) 

Veckorna passerar!



Saknar min man!



Vampire Diaries!



God pasta!



Vill ha.

Såg denna jacka på någon reklam om en serie. Sökte upp den och förälskade mig mer. :) 



Yummie!



Skötväska.

Jag letar skötväskor nu. Min nya grej. Min man har rätt, jag kan verkligen ALLT om barninredning och barnprylar numera. Jag vet exakt vilka affärer som finns i Sverige och vet exakt vad alla har och till vilket pris. Så typiskt mig. 
 
Jag letar iallafall efter en skötväska och om det är något jag tycker är supertöntigt är att man lägger tusentals kronor på en skötväska. Så det vill jag undvika.

Jag vill ha en praktisk, med massa fack och lätt att rengöra. Jag har tittat på min vagns egna skötväska, Brio Go och jag kommer att köra helsvart. Den kostar runt 750 - 800 kronor. Egentligen är det inte jag som betalar för min skötväska utan det ingår i min mosters present till mig, jag får välja vilken jag vill men jag vill ändå ha något bra till ett rimligt pris. Jag känner mig själv, jag är ett kontrollfreak så jag måste ha ordning och reda även i skötväskan. Det som är bra med just väskan från Brio Go är att det är exakt samma material som min vagn, så då passar det väldigt bra fast vem bryr sig egentligen om den i slutändan inte uppfyller sina krav som en skötväska? Den har en vadderad skötdyna, även fast jag inte har planerat att byta blöja på Victoria liggandes på en sten, och sedan har väskan ett separat fack för flaskan. Jag har dock inte sett den inuti, får gå iväg till BigBaby eller Babyland och kolla närmare.  
 
Jag tittade en annan, Ryco Skötväska i fyra delar och den kostar mellan 300-400 kronor. Då får man självklart väskan, en skötdyna, en flaskhållare och en extra plastpåse för blöta kläder. Jag gillade det sista. Förutom det är den gjort av microfiber som är lätta att rengöra. Pedanten inom mig skrek av glädje! 
 
Här är Ryco. 

Rosa gris.



Vi gick runt i Sollentuna centrum och såg denna gris på TGR. Den fick följa med hem och kommer hamna i Victorias rum! :) 

Den är super gullig! :) 

Magic friday!



Det gick bra hos barnmorskan, jag hade gått upp ytterligare ett kilo och bebisen var aktiv. Väldigt aktivt barn, sa vår barnmorska eftersom hon alltid rör sig för fullt när vi ska lyssna på hjärtslagen. 

Fredag.

Vi ska strax ut för att vi har en del ärenden. Idag sov jag ett par timmar så det känns helt okej! Vid två tiden var vi tid hos barnmorskan också, ska ta upp sömnproblemet då. 

Well, idag kanske vi fixar ett nytt skrivbord till det tomma rummet. Då kan jag börja sortera och tömma Victorias rum. :) 


Ser ni bananskalet? :) 

Jag och min man!



MÅSTE SMAKA!



Vagga.


Funderar faktiskt på att ha en vagga bredvid min säng istället för den enorma spjälsängen. Mitt sovrum är inte så stort så det skulle bli väldigt jobbigt att ha sängen just där. När hon sover på dagarna kan man ha henne i sitt eget rum, i den "stora" sängen. 

Vad tycker ni? Är det bra att ha en vagga? Vi kan ta ner den till vardagsrummet sedan men barnet kan bara ligga i den fram till att hon är sex månader. Är det värt då? 

Vart köper man dessa saker?!





Vill vakna till detta.



Somnade 07..00.

Har sovit tre hela timmar. Lyx. 

Har spanat in skor och hus under den vakna tiden. 



Mums!



Åh, hallon får mig att minnas Hallsberg! Varje sommar hängde vi på pappas kolonilott och käkade hallon! 

Underbara barndomsminnen! 

Trött på att vara trött.

Vill bara sova i hundra år. Jag har ALDRIG i mitt liv varit så trött som jag är nu. Då är jag ändå hemma från jobbet, hur hade det varit om jag jobbade också? 

Fy vad jag har klagat idag... Känner mig hemskt, fast imorgon kommer nog vara mycket bättre. Lovar. Ska vara mer positiv! 


Skönt att man iallafall har fått lite energi från den här tjejen! 


Hon var så rastlös att jag gick iväg till BR och köpte denna kloss-lek till henne. Hon satt och lekte med den ett bra tag! :) 

Jag kan inte riktigt förstå att jag kommer att ha en liten tjej, jag också! 

Busfrö!





Min lilla sötnos!



Vill sova!

Såhär har jag sett ut i fyra timmar nu med undantag 45 toabesök och stretchövningsstunderna. Jag orkar inte, vill bara sova en hel natt och vara UTVILAD någon gång! 

Halsbrännan också.... Herre min.... 



Gineva!




Idag har vi två hängt och vi ska fortsätta hänga imorgon. Hon är så himla gosig!! 

Hos mamma!



Suhel skjutsade mig hem till mina föräldrar idag, redan vid nio tiden. Varken jag eller han hade sovit något eftersom det var en väldigt jobbig kväll för mig. Suhel drabbas ju också men han klagar aldrig. Tiden får gå fort nu, hellre att jag är vaken hela kvällen för att vara med min dotter än att bara ligga i sängen och ha ont! 

Mamma hade gjort frukost och sedan somnade jag en stund. Nu känns det lite bättre iallafall. Skönt... 

Babygym - Vilken är bäst?




Kolla vad söt den är! Jag vet inte riktigt vad som gäller kring babygym. Vad är bäst? Jag har sett att det finns sådana med ljud och en massa olika saker på mattan som ska stimulera barnets lärande. 

Jag vill ha pedagogiska saker, jag. Arbetsskadad, med andra ord. :) 

SÅ JÄKLA SNYGGT!



Always.



Min första.

 
Jag är mer än nöjd med min brudklänning, som jag snart ska lägga upp på blocket ifall ni är intresserade! :) 
 
Fast denna klänning var mitt första val egentligen fast jag hade aldrig sett den i verklighet, utan bara på den här bilden. Ingen sålde den så jag fick glömma den rätt så snabbt. Fast visst är den fin? 
 
 
 
Min klänning var ju någorlunda lik, eller hur? :) 

Ni får ursäkta mina kamera-positioner, det var fotografen som tvingade mig!
 
 
 

Den är här, den är här! :)

Mellan 12-14 skulle sängen komma fast redan klockan 09:00 plingade det på dörren. Vad roligt, jag ser fram emot att börja inreda hennes rum. 

Nu måste bara ett skötbord och garderob fixas. Skötbordet vill svärmor köpa så jag tänkte ta med henne någon dag och leta. Jag har hittat en på nätet som jag föll för fast det kanske är bättte att se allt live. Garderob vill moster köpa, tillsammans med en gungstol till nedre våningen och kanske en badbalja alt skötväskan så det får jag också ordna snart. Garderob är prio ett för då kan jag få ordning på alla hennes kläder som just nu ligger i en förvaringspall. 

Åh, jag dör av lycka här! Snart är min dotter är! :) 



Den här följer med till BB.

När syrran var i USA köpte hon bland annat en snuttefilt. Denna ska packas ner och följa med till sjukhuset, definitivt. Hennes första blankie från sin moster! :) 

Mina systrar är bäst! <3 



Spjälskydd.

Jag har tänkt köra på prickigt, rosa och vitt, i bebisrummet. Jag hittade dessa på Lekmer.se för 399;- och funderar på att klicka hem den. Vad tycker ni? :)
 
 

Min lilla iPad nörd!



GRATTIS!

Det är mammas och pappas bröllopsdag. 28 år tillsammans, fortfarande lika lyckliga! <3 




Vecka 31.



Stand up.

Det var faktiskt väldigt mysigt med rätt så god mat och underhållning. Jag gillade inte första komikern, Magnus Palm men den andra, Thomas Järvheden, var riktigt rolig. :)

Vi valde att sitta längst bak närmast dörren så att jag kunde springa till badrummet titt som tätt. :) 

Förrätten bestod av vitlöksbröd med räkor och sallad. Mums! 


Kycklingfilé med en rätt så god sås, med mozarella och grönsaker. :) 

Min fina och underbara man! <3 

Efterrätten, chokladmousse med grädde och hallonsås. Även om det inte var magic friday så smakade jag fast jag gillade inte den. Tur det! 

Hela publiken fick vara med på ett trick. Vi hade fått fyra kort var som vi skulle riva i två delar och blanda. Vid ett tillfälle skulle vi ta ut en halva och lägga den vid sidan om. Han sa en massa saker som vi skulle göra, att till exempel ta bort det kort som var trea etc. På slutet hade vi bara ett (halvt) kort kvar och det matchade med det kort vi hade lagt sidan om i början. Det var coolt! :) 




Vi "tre" går ut nu.

Det är så sjukt svårt att fota sig själv och eftersom jag HATAR bilder på mig själv blir det alltid fel. 

Nu är jag påklädd och väntar på min man som tittar på fotbollsmatchen mellan Barcelona och Valencia.

Hoppas kvällen blir grym med massa god mat och underhållning på max! 


Här får ni en bild på mig och lite av magen samtidigt. Blir galen på denna trötthet, det känns som att jag kan somna vart som helst! 

Vill så gärna ha.



Repris.

 

Trött.

Ingen rolig natt igår, inte. Jag somnade två och vaknade runt femtiden. Hon körde ett träningspass i magen och det strålade ner som bara den. Bra träning inför förlossningen, försöker jag då tänka men sömnen blir ju lidande. Samtidigt fick jag restless legs, det är något jag har haft så länge jag kan minnas men under min graviditet har det skett i stort sätt varje kväll. Jag lyckades iallafall somna till en timme innan jag gav upp. 

Nu sitter jag och väntar på maken min. Vi ska hem till hans föräldrar och äta hamburgare. Sedan ska jag hem och vila för på kvällen ska maken och jag dra på stand up och trerättersmiddag. :) 



Jag ser helt sliten ut!! 

70 dagar, en del kvar men ändå nära!



RSS 2.0