Snälla mostrar.

Tror ni inte att mina systrar kommer hem till mig med en liten present? Det var giraffsetet jag la upp idag, de hittade inte den andra tjockare delen men det här var mer än nog! Världens snällaste mostrar! :) 

Jag älskar den, så himla sött! 


Tropic Thunder.



Systrarna är här och vi kör filmen i bakgrunden samtidigt som vi pratar om allt mellan himmel och jord. 

En sådan ska jag köpa!

Fast med Victoria istället för Angelina! :) Jag kommer att köra på rosa och prickigt så detta är perfekt. Såååå himla söt!!!! 



Ingen man kan förstå.



Så himla söt!

 
Hittade dessa på H&M och jag anstränger mig VERKLIGEN för att inte klicka hem något. 
Tänkte ändå visa upp den här förden är så söt! 
H&M har verkligen fått in en massa fint!! 
 

Magic friday is coming soon!!!

 

Snart så!

Denna lillplutt ska bli stockholmare. De flyttar nämligen till Sundbyberg så fort hon får en dagisplats i närheten. Tills dess är hon i Jakobsberg där vi alla ska hjälpas åt att ta hand om världens finaste medan föräldrarna jobbar. Jag ska försöka umgås så mycket som möjligt med henne för hon är verkligen en solstråle som jag älskar, jag fylls av kärlek varje gång hon är i närheten. 

Min mamma och Ginevas mormor är i stort sett bästa vänner. De har växt upp ihop ända sedan dag ett och vid vuxen ålder blev Gino (mormodern till Gineva) svägerska då hon gifte sig med min morbror. 

Sedan fick de barn, då fick jag och deras dotter (hon som också heter Marina) en fin relation och vi två har verkligen växt upp tillsammans, vi har MASSA minnen ihop! 

Nu vill jag att Victoria och Gineva ska göra detsamma. Det är verkligen det bästa, att skapa band redan från när man är liten! 


Min lilla sötnos! <3 

På väg ut.

Maken lovade mig pasta igår. För ett par timmar sedan blev det kinamat och för en minut sedan hamnade vi på indiskt istället. Well, så länge jag får mat. 


Det växer som bara den. Här kan ni även se längden på mitt hår. Klippte det igår, skönt med lite kortare då det har blivit trassligare och tjockare under graviditeten. :) 



Såhär ser jag ut nu. Är så dålig på att lägga upp bilder på mig själv, hatar egentligen det. 

Nej, nu ska jag gå iväg och fylla ut magen! :) 

Några ändringar.

Köpte bruna stenar och ljus när vi var på IKEA häromdagen. Jag blev rätt så nöjd faktiskt! :) 



Det rensas.

Snart ska vi måla om lillens rum och då rensade vi det lite igår. Finns en del kvar men skrivbordet ska bort helt. Vi ska köpa en ny och mindre till det andra rummet. 

Well, längtar tills det börjar bli klart. Någon gång i mars vill jag ha det färdigt för man vet aldrig när hon vill komma till världen! 



KÄR



DEN ÄR PÅ VÄG!! :)

Nu har jag beställt bebisens spjälsäng, det blev en Troll Royal och jag ÄLSKAR den. 
 
Tusen tack fina och underbara mamma och pappa som köpte den till oss. Suhels föräldrar ska köpa vårt skötbord så nu ska jag leta efter en sådan också, så spännande! Vi har väldigt generösa föräldrar som vill göra en hel del för sitt första barnbarn. Mina föräldrar blir morföräldrar för första gången och Suhels mamma och pappa blir farmor och farfar för första gången också! Snacka om att ungen kommer att bli bortskämd med kärlek :) 
 
 
Åh, längtar tills den är här och ännu mer till min lilla ängel ligger där i sängen!!! <3
 

Stöldgods från svärfar.

Jag brukar alltid sno med mig något när vi är och hälsar på svärfar när han jobbar. Eftersom min magic-friday närmar sig kunde jag inte låta bli att sno med mig halva stället. Det var sockersuget som tvingade mig, true story. :) 

Tur att min svärfar tycker om mig, annars brukar straffet för snatteri vara högt. Minst 21 år. 



Vagnen är här!!



Candy world! :)



Idag skulle hon klassas som tjock!

Det är helt sjukt hur våra skönhetsideal har förändrats!! 



Åh...

Jordgubb med choklad är så sjukt gott. Varför?! 



Fixa till bilen.

Det var något med knapparna på makens bil så vi var där och fick det ordnat. Eller, vi hoppas på att det fungerar nu. 

Vi hann ta en kopp varm choklad och en runda på Coop Forum! :) Nu ska vi vila en stund och sedan köra en hel dag tillsammans. Maken min har jobbat så mycket så vi har knappt hunnit ses! 



Min man är så söt!



Igår fick jag detta, hans speciella toast med frukt som förrätt. :) 

Katten var här igen.....



Min tavla!

Jag såg en tavla med världens sötaste uggla på. Bredvid ugglan kunde man skriva in sitt barns namn, i ett rosa moln. Jag tänkte beställa hem den men kom på att det skulle vara roligare att få måla den själv. Denna tanke dök upp redan innan jul och jag tyckte att jag kunde fylla ut julledigheten med något.

Vi drog iväg till Panduro och köpte allt som behövdes. Färg, tavlan och penslar i olika storlekar. Sedan hittade jag en bricka som kunde användas som målarbricka. Eller, vad kallas det? 

Här är resultatet! Vad tycker ni? Jag är lite missnöjd med bokstäverna för jag hade gjort en mall med varje bokstav för sig, fast jag orkade inte mäta och hålla på. Det är väldigt tomt i hörnet också, men jag tänkte att jag fyller ut det senare, när hon har fötts. Antingen med hennes födelsedatum eller med fot/handavtryck. Eller har ni några idéer? 


Tänk på att det här är FÖRSTA gången jag målar på en canvastavla och med akrylfärg!  

Övningar.

Jag la fram min yoga matta och mina hantlar i vårt tomma rum och körde ett par övningar. Jag försöker träna upp bäckenbotten och ryggen, det kanske hjälper mot foglossningen, vem vet? 

Det var iallafall skönt att få göra det. Vi får se hur det går. Ska försöka lägga in dessa övningar minst tre gånger per vecka. 



Idag är ingen toppendag.

Blä. Jag sov INGENTING igår natt. Jag bara låg där och hade ont och sedan rörde hon sig en hel del. Jag är helt öm vid revbenet på grund av alla bensträckningar som hon gör. Jag klagar inte, hellre att hon rör sig konstant än ingenting alls. 

Well, nu väntar jag på syrran som ska göra mig lunchsällis. Vi ska käka korv med bröd! :) 


Igår satte jag mig ner och läste i förlossningsboken. Finns en massa att ta sig till. 


Epidural.

Eftersom förlossningen närmar sig börjar man naturligtvis fundera kring sin förlossning. En sak jag har tänkt mycket  på är bedövning och jag vill helst köra på lustgas och profylax. Många tycker att jag är galen och anser att jag bör fundera på epidural. 

Vad tycker ni? Har någon här erfarenhet av det? 



Dags att läsa på!

Kerstin skickade med denna bok med Suhel. Nu ska jag läsa på och förbereda mig. Det finns så mycket som man undrar över! 



Oj vad många!

Många som har klickat sig in hit idag, jag hoppas att ni stannar kvar. :) 
 
Just nu tar jag det lite lugnt, ska strax äta och sedan invänta maken. Han ska skjutsa mig till mina föräldrar och vid åtta ska han själv dit för att kolla på fotboll med pappa. Suhel är helt inne i matchen och farsan min ställer 140 olika frågor om matchen, haha. Mina favoritkillar! <3
 
Well, därefter ska jag nätshoppa lite... Fast bara titta. :) 
 
 
 
En sån här vill jag faktiskt ha...
 

Jag har verkligen otroligt vackra systrar!!



Vecka 30.



Nu är det faktiskt inte mycket kvar. Jag längtar som bara den samtidigt som jag vill ha lite mer tid på att smälta allt, haha! Vill även hinna göra allt färdigt gällande hennes rum så att allt är klart när hon är här! Åh, vårt lilla mirakel är så efterlängtad! 

Just nu rör hon sig för fullt i magen och det är faktiskt en underbar känsla. Är så tacksam för den här upplevelsen! 

SUPER ÅH!!



Rosa och prickigt?

Temat för bebisens rum är rosa och vitt, min man fick som han ville. Jag kommer köra på rosa väggar och vita möbler. Fast jag vill byta ut knopparna mot rosa och jag har fastnat för prickigt. Åh, längtar tills jag har lillen i famnen. 
 
Jag kan inte riktigt förstå att jag ska bli mamma om mindre än tre månader. Mamma, på livstid. Jag kommer att känna en ständig oro resten av mitt liv. Åh, nu förstår jag mina föräldrar helt och hållet när de var överdrivet beskyddande. Jag oroar mig för mitt barn NU, tänk er när hon finns utanför magen. När hon växer upp och blir självständig. Vad gör man då?
 
Nä, nu ska jag njuta av att ha henne trygg i min mage, haha! 
 
Vilken är snyggast? 
 
 

Favoriten!




Det blev pasta med pesto och en arabisk rätt som mamma gör. Gott var det och vi blev mätta och belåtna. Gineva åt som bara den och även en hel del godsaker. :) 

Hon är helt fantastisk, den ungen. Jag blir så glad så fort jag ser henne. Nu har inte jag möjlighet att bära henne men snart så!! :) Åh... Min favorit tjej!! 



Imorgon får jag träffa henne!



Lite fredagsmys.



Lite smått och gott. Suhels kusiner ska komma förbi. Imorgon kommer några av mina kusiner, bland annat min underbara guddotter. Vad jag har saknat henne! :) 

Här bakas det.

Sedan fångade jag denna filur på bar gärning! :) 

Vi ska få gäster ikväll så jag bakar sockerkaka. Lätt och gott. :) 



ÄLSKLING!

Vad jag längtar tills hon är i mina armar! Mamma köpte dessa strumpor och jag kan inte riktigt förstå att dessa kommer att vara för stora på henne i början! 

Vårt lilla mirakel! 



Torsdag.

Nämen vad söta! :) När jag börjar nojja om allt så tittar jag eller köper jag något till barnet för att hålla positiv fokus! 

Det har varit rätt så tyst här och det beror mycket på att det var en jobbig natt igår med värkar, strålningar och oro över vad som händer. Jag och Suhel fick en mini förberedelse inför förlossningen. Jag låg på sängen och försökte andas lugnt och fokusera på andningen, haha! Imorgon har jag tid hos min barnmorska och då ska jag fråga varför det blev så. Jag är väldigt orolig, speciellt eftersom hon har börjat röra på sig på ett heeeeelt annat sätt nu. Dessutom har jag VÄLDIGT ont. 

Idag tillbringade jag även förmiddagen hos min moster. Hennes exman avled imorse så hans barn och barnbarn var samlade där. 

Älskar den här bilden!



Hennes tänder!! Två små pluttar längst ner! <3 

En liten stund.



Jag och mamma hängde en stund idag men jag blev så himla trött av ingenting! Nu ligger jag på soffan med massa strålningar från ryggen ner mot benet. Så mysigt så! 

Äh, vi gick in på Babyland och letade spjälsäng. Jag har en massa idéer i huvudet nu och ska börja dela med mig snart. Jag måste bli bättre på att fota allt. Hennes rum kommer iallafall att vara rosa med vita detaljer. Väggarna är rosa, färgen prinsessa för att vara exakt, och jag vill helst att möblerna ska vara helt vita. Jag ska försöka hitta söta handtag i rosa men annars är det vitt. Funderar även på att låta byrån stå kvar och få fungera som skötbord. Då har man tre lådor att gå på. Svårt.... Väldigt svårt! 


Det närmar sig...



Snart flyger knapparna iväg! :)



Med brudarna!

Sitter med Elena och Sperta hos mina föräldrar och vi skrattar en hel del. Vi har inte setts på en månad så vi har en hel del att snacka om..... Även skratta åt. Herre min... 



Världens bästa make!!

När jag tog in posten idag såg jag en svart påse med något märke på. Jag la den i hallen för jag trodde att det var domarkläderna som mannen min hade beställt. 

När han kom hem bad han mig öppna och inuti låg detta. Missa inte badankan!! :) :) Jag hade sett de på nätet och mannen min beställde allt i hemlighet. Nu kan hon kolla på fotbollsmatcherna med pappa! 

Kärlek på hög nivå! 




Depend gellack.

Jag fick kitet i julklapp från systrarna och idag hann jag testa det. Det var riktigt smidigt och det blev faktiskt bra. Nu har jag vääärldens fulaste naglar men det kanske sker en förbättring nu! :) 
 
Jag har iallafall köpt med mig en färg, ljusrosa, och hittills är jag nöjd. Jag ska kolla efter om det finns andra sorter och sedan borttagningsmedel. 
 
 
 

Fint besök.

Min syster jobbar cirka tre minuter härifrån så hon kom och hälsa på. Vi käkade lunch och pratade om en massa. Sedan blev Gena avundsjuk och körde FaceTime med oss. 

Vaddå beroende av varandra? :) 

Gena underhöll sig själv med att skicka bilder. Tror ni att hon pikar? 






Word.



Snart dags för en förändring.

Jag är numera sjukskriven fram till sportlovet. Jag ska vila och hålla koll på mina sammandragningar. Sedan måste jag ordna in en tid med en sjukgymnast och få in ett par övningar som ska vara bra för ryggen och annat. 

Det känns jobbigt men samtidigt så ska man prioritera. Jag väljer min och min dotters hälsa först. Eftersom jag ska vila så finns det inte så mycket att göra, då tänkte jag fokusera mig på att inreda hennes rum... Via datorn. :) Vi valde färg och Suhel har ordnat en målare så vi får försöka hitta någon dag snart så att han kan måla. 

Rosa och vitt tänkte vi köra på. Lika bra att få saker gjort då man aldrig vet vad som kan hända. 





Ännu en dag.

Igår gjorde magen ont och värkarna kom rätt så ofta. Hon rör sig som bara den men vet inte om det är sååå bra det eller. Eller? Hon måste ju sova någon gång... 

Kunde inte gå till jobbet idag heller. Känns jobbigt att vara hemma även om det är tryggare för då har jag min man och andra i närheten hela tiden. Så nu sitter jag i köket och tittar ut, som en kärring. Ska ta det lugnt idag så att man kan ta sig till jobbet imorgon. 



Snart dags...

Vi tänkte måla om bebisrummet och det är ett svårt val. Jag hade tänkt beige/champagne färg och min man vill ha rosa eftersom det är en tjej. 



Gårdagen.

Igår kom Suhels kusiner över med deras två söner. De väntar sin tredje i juni fast de vill inte veta könet men de hoppas på en flicka. Vad roligt, Victoria kommer ha massa kompisar runtomkring sig. :) 

Jag gjorde lite "mat" eller snarare snacks med röror, ägg, ostar, smörgåspålägg och köttbullar. Det fanns en hel del men jag kände att det saknades något. Sedan blev det en massa godsaker efteråt och ändå kom jag på massa som jag hade glömt att lägga fram! 

Jag fick jätte fina ljusstakar med stenar och ljus. Jag älskar ljus och med denna kan jag ändra färgnyans. Funderar på att köpa rödbruna stenar med brun/beiga ljus... Hmmmm... :) 

Supertack för en härlig kväll! 



Love.



Sista delen av graviditeten!!!!!




Såhär vill jag göra!!



För mycket.

Igår var vi och såg på The wolf of Wall Street och näääää, inte min typ av film. Den var för mycket och halväcklig. Leonardo var bra, som alltid, men det var tre lååååååånga timmar för en gravid kvinna med värkar. 



Blivit besatt av läppstift.




SNÖ!

Kunde inte allt detta ha kommit i december istället?! Åh, hade varit helt magiskt att få ha en vit jul! Vi får hoppas på det nästa år! 

Man kan se svaga spår av katten som ränner runt i grannskapet. Hon/han brukar alltid ta en runda runt vår veranda och sedan dra sig vidare... Varje dag! Ja... Jag har varit hemma för länge nu, haha! 



Dregel...



Orkar inte...



Ett resa till Bro.

Min privata chaufför kom och hämtade mig efter sitt jobb, min syster med andra ord. Eftersom jag inte vill köra så mycket just nu så ber jag henne hela tiden. Lilla fisen! Vi åkte iallafall iväg till Eva som för tillfället bor i Bro och lekte lite med Serli! <3 

De hade massa godsaker från Armenien fast jag kunde inte smaka på något eftersom de innehöll 100 % socker! :) 






Victorias framtida rum?

Tänk om man kunde ha det? Det är gulligt men är dottern min lik mig eller mina systrar lär hon inte gilla prinsessor eller dockor. Vi hade massa av det hemma och vi lekte med dem ibland fast det var väääääldigt sällan. Vi var mer ute-barn som cyklade och hade för oss. :) 

Hoppas min dotter blir lite av en prinsessa iallafall! <3 



Snyggt.



Får se om jag får tillbaka min gamla kropp och om jag kan börja äta kakor och massa godsaker snart! :) 

Har suttit och pratat i telefon med min kollega Elvira. Saknar jobbet och mina elever... Pluttarna! 

Myskläder från sin pappa!

Maken min gick in på Polarn o pyret och köpte med sig dessa. Du har en likadan, sa han! Jag har en, faktiskt... Jag har massa i olika färger! De är så mysiga!! 

Den är från 6-9 månader och det är perfekt med tanke på att det kommer vara lite kallare då! :) Min man är bäst! <3 




Nya mammabyxor.

Jag har inte haft jeans på... Ja, cirka fem månader. För några dagar sedan drog jag och mina systrar och köpte mig ett par. :) 



Vackert!

Lyckades få in en promenad idag med. Känns superhärligt när massa 80-åringar springer förbi mig... Underbart. 



Håller med!!



Pasta med champinjonsås!



Jag blev nöjd. Jag blir ALDRIG det när det kommer till matlagning, mest för att jag inte är så förtjust i att laga mat. :) Det här var gott och superduper enkelt. Det var fina Asrin som gav mig receptet! :) 


Mysonsdag.

Somnar på soffan och kollar på serier. Härligt. 



Det bara växer - vecka 28.



Jag ska lära mig detta !



Promenix.

Eftersom jag ska vara hemma hela veckan ut och vila så har jag en hel del tid att göra något av. Min man är totalt emot att jag promenerar eller tränar överhuvudtaget när jag har ont men det hjälper att röra på sig. Visst är det enbart 20-30 minuter men att gå i min takt och rensa tankarna är så skönt. Från att vara aktiv till max till det här är väldigt jobbigt. Jag går i snigelfart, folk brukade klaga på att jag fick för snabbt och nu får de lov att vänta på mig! :) 
 
Jag erkänner att jag är en arbetsnarkoman och har svårt att sitta still så detta är en ren utmaning för mig. Att sedan koppla bort jobbet och inte stressa, ojoj... UTMANING! Äh, vi får se.. Huvudsaken är att min dotter mår bra och jag skulle aldrig riskera något. Jag har förstått vad jag klarar av och inte!
 
 
 
 

Älsklingens nya plagg!

Hittade en sida på nätet och förälskade mig i dessa plagg. Hon har inga "chillplagg" så dessa är perfekta, annars består hennes garderob av söta klänningar, haha! 

Nä, supernöjd är vad jag är! Även mannen min gillade dessa! :) Jag köpte storleken 6-9 månader så att hon kan ha på sig dem när det är lite kallare men vill ändå ha henne i min famn snart.... 

Vi längtar verkligen efter henne. Nu när värkarna dyker upp titt som tätt och vi har varit oroliga så känns det som att vi uppskattar den här tiden mer. Inte för att vi inte gjorde det innan men nu känns det som att det kan hända när som helst. Fast vi hoppas att hon stannar kvar i tryggheten ett tag till. Jag älskar att ha henne nära och känna av hennes rörelser. <3 






Tråååååkigt.



Trött.

Mitt huvud kommer att sprängas och magen värker. Är så trött och arg på allt. Jag hatar hatar hatar att vara hemma när det finns så mycket jobb att göra. Hatar. 

Jag behöver nog något liknande idag!  

Älskar citatet!



Tror att jag kommer behöva äta detta snart!



Jag äter inget socker, eller lite men inga godsaker och jag försöker tänka på vad jag äter. Jag har dock lovat mig att unna mig något gott en gång i månaden. 7 februari smäller sockerchocken, Ben & Jerry och kladdkaka står redan på listan! 

Åh!



Åh... Så himla gott! 

Idag fick jag världens värk, jag trodde att det var dags! Jag undrar hur det känns och om man fattar att man måste åka in. Det har släppt nu men jag har ändå lämnat meddelade till min barnmorska för det här är inte första gången. Det är en kraftig värk och sedan blir magen VÄLDIGT hård. Vi får se, hoppas att det bara är växtvärk eller något. Känns som att det räcker nu med alla andra krämpor, vi vill inte ha sammandragningar redan nu inte! 


Strumpdax!

Syrran kunde inte hålla sig så hon köpte strumpor till fisen! Så sjukt små! :) Jag har massa plagg som dessa strumpor matchar. 

Kan inte fatta att det är EXAKT tre månad kvar tills min älskling är här!! 



Fin färg!



Kärlek på högsta nivån!



Underbar söndag!



Vi närmar oss.

Idag kändes det som att magen förberedde sig för att föda då jag hade lite ont då och då. Fast det är för tidigt men jag börjar ana vad som väntar mig.... Magen blir större och ja, hon växer! :) 



Tack Emil! :)

Vi fick en liten present från Emil, något som jag inte ens har tänkt på att vi måste ha! Jag älskar den och den matchar min amningskudde! :) 

Så många som bryr sig om lilla Victoria, jag blir så jävla lycklig av att hon kommer ha så många fina människor runtomkring sig. 





Vad för cravings har jag, tror ni?



Saknar min man! :)



Mör!

Tränade spinning imorse. Oh lord, mina ben är spagetti just nu. Tänkte inte gå först då jag var supertrött men i sista sekund bestämde jag mig för att träna. Bra det, ångrar inte mig! Älskar spinning, även om jag inte kan ge allt just nu! Dessutom känner jag inte av alla mina smärtområden när jag spinnar, vilket är skönt! 

Nu är iallafall huset städat och jag väntar på tvätten. Ska försöka hinna stryka idag och kanske få upp några tillfälliga gardiner. Ja, vi beställde våra gardiner i april 2013... Mmm, snabb leverans var det. 



Hur söt får man vara egentligen?



Fredagen i dess glans!

Det var super kul igår. Suhel lagade sin pasta och på grund av mig blev den lite bränd. Jag hade EN uppgift, att röra om såsen, och det gick inte undan! Fast det var ändå gott! :) 

Sedan la vi fram en massa godsaker och snackade en hel del. Kerstin och Laurence är föräldrar till världens sötaste pojk, Bastian och då hade vi en hel del att prata om gällande förlossning och amningen. Kerstin födde på Södersjukhuset, där jag har anmält mig, så hon berättade en del om det också. 

Nä, var mysigt. Hoppas verkligen att man kan göra om det MÅNGA gånger! 


Pastan: champinjoner och bacon. Såsen, där jag hade ansvaret. :) Hann inte ta fler bilder för vi pratade så mycket och sedan satt vi och kollade på en skitfilm och retade den! :) 


Solrosfrön.

Sitter och underhåller mig själv med solrosfrön som jag har lagt nära magen. Tror inte dottern min uppskattar det för hon smäller till så att hela skålen rör sig! :) :) 



Älskar jackan!



Om det är något jag har så är det jackor. Jag har två svarta vardagsjackor för vintern, sedan har jag nog tre eller fyra beiga jackor. Jag har även två röda, en vit, en svart och en rosa. Utöver detta har jag en svart pälsjacka, fast det är såklart inte äkta! Fast jag har ingen blå, och det hade blivit finare med röda knappar! Åh! :) 


Vilken frukost!



Läsning.



Morgonpromenad.

Jag börjar 09.00 på torsdagar så jag vaknade tidigt och gick en promenad på 45 minuter. Jag vill försöka röra på mig då och då eftersom min foglossning och allt annat börjar bli jobbigare. Det ska tydligen vara bra med promenader då. Vi får se! Ska även försöka komma ihåg att göra bäckenbottenövningar, eller vad de än kallas. 

Well, det var iallafall sjukt skönt att då promenera och sedan dra iväg till jobbet. Det innebär att jag kan ta det lugnt nu!



Det bästa med jobbet; onsdagsfika!



Att ta ett steg tillbaka.



En liten plutt!

Jag var hos mina föräldrar idag då maken min jobbar sent. Då träffade jag på lilla Serli, tillsammans med sin mamma och sin moster. Mysigt att umgås med dem en stund, det behövdes verkligen! 





Promenad.

Drog iväg på en promenad med min syster. Jag höll på att dö, benen var nära på att krampa ordentligt, haha! 



We meet again.....



Första dagen på jobbet sedan 20 december. Kan inte säga att jag hurrar för fullt när kopiatorn krånglar men det ska bli skönt med en helt ny termin och planering!


Kurs.

På söndag är det exakt tre månader kvar tills jag föder. Visst kan det ske tidigare eller senare men ändå, tre månader. Vad tiden går!! 

Jag bokade in oss på en kurs om förlossning och sedan på profylax kurs. Jag känner att jag vill vara 100% procent redo på förlossningen också ha stenkoll på allt. 



Vår jul! :)











Uppsala dagen! :)

Mysigt! Olle hade gjort supergod lasagne med quorn och Marina gjorde lövbiff. Gott var det!! Jag åt som bara den! :) Hann inte fota dock! :( 

Gineva var med en stund men sedan la hon sig. Fast hon hann charma oss ordentligt med sina steg. Ja, fisen har lärt sig att gå!



Årsresumé 2013.

Vilket år det har varit för mig, helt underbart år med massa glädje och lycka!
 
JANUARI

Januari började med att vi planerade både hus och bröllop. Bröllopet tog inte så mycket tid men huset och renoveringen, det var grejer. Under tiden försökte vi umgås så ofta som möjligt med Gineva, vår nya medlem i släkten. Åh, fina Gineva! 
 
 
Detta var vårt kök! :) 

 
Såg väldigt trevligt ut här! :) 
 
 
Massa gos med Gineva! <3
 
FEBRUARI 

I februari åkte vi iväg till USA och umgicks med världens finaste människa, Lara. Jag var överlycklig över att få vara med henne. Här köpte mamma en hel del saker till vårt hem och Carin skaffade blogg. Det ni! :) 
 
 
MARS
 
Gineva var påskkärring och en väldigt söt sådan! Genas pojkvän kom hit och det började bli väldigt allvarligt då han träffade pappa, haha. Nu började det ryktas om ett bröllop till! :) 
 
 
APRIL 
 
Inte visste vi att det var ett år kvar tills vi skulle få vår dotter här inte!! :) 

Nu började vi renovera ute och huset stod i stort sett klart. Det var en lättnad kan jag tala om och nu började vi beställa en hel del till huset, såsom soffor, bord och säng. :) 
 
 
MAJ 
 
Jag och Suhel hamnade på reklamskyltar lite överallt, främst i Sollentuna området. Det var superroligt faktiskt, haha! :) Under majmånad fick jag även en grym möhippa med massa pinsamheter, stopp i pendeltåget och jag som springer ifrån en polis. Jag börjar skratta varje gång jag tänker på det, haha. Någon gång ska jag berätta exakt vad som hände. Just då var det väldigt jobbigt, nu är det bara roligt! 

Under majmånaden packar jag även ner alla mina saker som jag har hos mina föräldrar och flyttar över dem till huset. Just då kändes det väldigt konstigt men nu är det helt normalt att jag bor här och de där. Så skumt... 
 
Alla buskar på bakgården dööööör, muhahaha! Samtidigt inser vi att min rosa cykel är borta. Usch!! 
 
Under majmånaden bokar vi även vår smekmånadsresa, Sorrento. ÅH! Underbar resa, det var vad det var. Det var en liten by och det fanns inte så mycket att göra men ändå njöt jag till fullo. Det var så mysigt att strosa runt där med min man, äta god mat och bara njuta. Det finaste minnet jag har därifrån är när vi köpte vår superdyra glasfigur, båten. Haha, det var så.. Åh! Blir kär i min man all over! :) 
 
 
Denna utsikt hade vi! :) 

 
Många vänner som såg denna skylt och skickade till oss! :) 

 
Snälla Emil hjälpte till med packningen! :) 

 
Några av tjejerna innan den stora händelsen, haha! :) 

 
Bakgården.. buskarna! 
 
 
Jag! :) 
Tack för en underbar kväll! :) 
 
Japp, jag gick runt med den skylten.... 

JUNI 
 
Månaden då jag gifte mig... Herre min skapare. Släktingar kom och det var allmänt kaos. Underbart kaos. 

Under junimånaden döptes även Gineva och jag fick äran att få vara hennes gudmor, något jag än idag är superlycklig över. Älskar den tjejen så himla mycket, får nästan tårar över all kärlek, haha! 

Samma månad hade jag och Suhel vår hennafest, som mina föräldrar ordnade och Gena förlovade sig!! :) Därefter åker jag och Suhel på vår smekmånad samt spenderar vår första kväll som gifta i vårt helt nya hem!!!!!

VILKEN UNDERBAR MÅNAD!!!!!


 
Från henna kvällen! :) 

 
Älsklingen! 
 
 
 
Henna festen igen! :) 
 
 
Såhär spenderades kvällarna innan bröllopet! 
Jag har tyvärr INGA bilder på syrrans förlovning :( 

 
Sedan kom dagen vi alla hade väntat på!
Älskar dig! <3

 
Här är vi på vår smekmånad och den gula påsen är vår båt, som jag nämnde tidigare! :) 
 
Vår första morgon! <3
 
JULI 
 
Vår första månad som gifta och vi hade massa massa massa bjudningar. Suhels släkt, min släkt och en hel del vänner. Fy vad mysigt det var! Vill ha sommar nu och denna sommar kommer vi ha en liten flicka med oss. Jag dör av lycka! 
 
Under julimånaden blev jag även på smällen fast utan att veta om det, även om jag misstänkte det en aning. Fast alla graviditetstest som jag gjorde visade att jag INTE var det. :) 
 
 
Haha, Gineva är sig lik! 

 
Jag försökte hitta ny promenadväg... Det gick inte alltid SÅ bra. 

 
Vi hade en massa fotbollskvällar! :) 


Körsbär - Jag tog ner tre styckna och la upp det på Instagram. 
Alla trodde att jag var gravid och började gratta mig. Ja, det var ju sant fast vi inte visste det ännu! :) 
 
 
 
Mamma gjorde en massa körsbärssylt!

 
Grillkvällar.. Åh, varför kan vi inte ha sommar HELA tiden?! 

 
Bastian hängde vid vår pool fast utan vatten då... :) 

 
Gineva badade på.. Sötnosen! :) 

 
Mums!


 
AUGUSTI 

Vi visste att vi skulle få barn och var överlyckliga, även om vi kände att det kanske var en aning tidigt. Vi hade ju precis gift oss!! 
 
Harry Potter kvällarna började, det grillades mer och vi, jag och systrarna, drog ner till Eskilstuna! Nu börjar vi berätta för vår omgivning. Vi hade tänkt vänta tills det hade gått tre månader men eftersom jag fick en rätt så "stor" mage tidigt så gick det inte att dölja. 


 
 
SEPTEMBER 
 
Alla fyller år och vi firar för fullt. Samtidigt så döps Melina, Suhels kusin och festen var väldigt mysig och fin! :) 
Nu vet även alla att jag är gravid och jag kan slappna av, men illamåendet och tröttheten finns kvar!
 
 
 
OKTOBER
 
Här vill jag bara att tiden ska passera förbi och jag skriver att jag är gravid här på bloggen. :) 
 
Nu börjar jag lägga upp bilder på bebissaker och magen! 
 
 
 
NOVEMBER 
 
Vi får veta att det är en flicka i magen och det resulterar i massköp från USA. :) Jag är överlycklig och svävar uppe i det blå. Samtidigt hamnar Suhels bror på sjukhuset men allt löser sig, fast han fick vara kvar en HEL månad. Fast Victoria peppade nog upp de flesta! :) 
 
Vi kör även sista Harry Potter kvällen med massa god mat (tack Marie och Nano!!) och en hel del efterrätter som vi får tacka mina systrar för. :) 

 
 
DECEMBER 
 
Vår första jul ihop och vi pyntar huset för första gången! :) 
 
 
Avslutar med en favoritbild på oss tre, haha. Jag, min man och magen. Jorå, den växer och jag känner av henne varje dag. Det gör mig lycklig. 2013 gör mig lycklig och jag hoppas verkligen att 2014 är detsamma. Då är det också en hel del som händer. Jag och Suhel blir föräldrar för första gången, vi åker iväg till USA och min syster gifter sig och flyttar långt bort. Magiska händelser, fyllda med lycka.
 
Jag är så tacksam över mitt liv och för de människor jag har fått äran att ha. Min familj, mina släktingar som jag bara kommer allt närmare och mina fina och underbara vänner. 
 
 
 
 
 
 

BARNVAGN!

I fredags beställde vi vår barnvagn och snacka om att det kändes superskönt. 

Det första jag ställde mig in på var Teutonia, detta för att jag har kört den när jag har varit med Gineva. Hon har en i svartröd och jag tycker att den är så himla härlig att köra. Fast när vi gick runt i barnvagnsdjungeln var det inga som sålde dessa vagnar, man har slutat med det. Det var alltså bara att glömma Teutonia. 
 
Av någon skum anledning föll jag sedan för Bugaboo Cameleon, trots att jag var TOTALT emot det. Fast den var väldigt fin och färgerna var härliga. Jag förälskade mig, det erkänner jag, fast mer i själva utseendet än för dess egenskaper. Fast vi valde att avvakta och jag sökte flitigt på nätet om information om just den vagnen. Jag upptäckte att jag absolut avskydde sittdelen, fastän den är ergonomisk. Nä, inte min grej det, haha. Fast vi hittade verkligen inget annat som vi tyckte om och Bugaboo Cameleon fanns i USA för halva priset än vad det är i Sverige. Vi tänkte beställa och be syrrans pojkvän hämta alternativ frakta den till oss men även där var det något som sa stopp. Många hade skrivit att det var svårt att byta sittdel-liggdel-bilbarnstol och eftersom jag både går och åker bil ofta kändes det som ett stort minus. Sedan tyckte jag att korgen under var alldeles för litet för mig, jag som hänger i Stinsen väldigt ofta. :) 
 
Sedan kom det. Vi var i Täby centrum och såg en kvinna hålla sitt barn, öppna sin bagagelucka, ta ut barnvagnen med EN hand och vips så var allt klart. Två sekunder. Jag och Suhel blev helt tagna, haha. Vi ville ha något SÅ enkelt. Samma sak hände sedan i Kista centrum och vi insåg att det var den vagnen vi ville ha. Brio Go. Kerstin och Laurence har den också och de älskar den, så ja.. 
 
Nu är den iallafall beställd och jag längtar. Att det skulle komma en dag då man längtar halvt ihjäl sig efter en barnvagn, haha. Jag beställde hel svart med sandbeige liggdel, helsvart sittdel och svartgrå bilbarnstol. Den sistnämnda var Suhels val. :) Åh, mys. Nu är det skötväska som gäller! :) 
 
 
Ungefär så här ser den ut fast liggdelen är sandbeige och bilbarnstolen har linjer av gråa nyanser. :) 
 
 
 

Vecka 27.

Snart är jag inne på sista delen, trimestern. Nu ska dottern min kunna reagera på ljus och hon är cirka 30-34 cm lång. Om hon är lik sin mor är hon nog 30 cm... :) Nu väger hon nästan 1 kg så det känns tryggt att veta att den delen av min vikt är hennes! ;) 



Tacos kväll!

Systrarna, Rani och Sizar är här och umgås lite. Vi käkade tacos och nu ska vi spela Vem vill bli miljonär... Efter 33 nerladdningsförsök, haha! 






Vi på nyår.

Vårt första nyår som gifta och vi väntar nu en liten dotter. Jag är gift med världens bästa man som stöttar mig och som finns där. Vi bråkar, småtjafsar och prioriterar helt olika men i slutändan hittar vi alltid lösningar. 

Jag har verkligen så mycket att vara tacksam över egentligen. Jag har en man som förstår mig, jag har en familj som stöttar mig oavsett vad och jag har vänner som betyder enormt mycket. Jag har ett jätte fint hem och även en liten bulle i magen. Det är den finaste gåvan jag har och jag kan fortfarande inte förstå att jag ska få en dotter. Varje gång jag känner av henne ler jag stort för mig själv och längtar alltmer till april. 

Well.. Jag är lycklig, jag. 




Storstädning pågår.



Vad sött!



Lite mer av det bästa!



Maken tog bild på tjockisen som dansar! :) 






Gamla tider!






Mysigt var det! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, fast mestadels om meningen med livet och Masals (Sevves dotter) problem med att gå på toa. Stackars lilla! :) 

Vi fick supergod bakad potatis med massa goda röror och en himmelsk sallad. Därefter fick vi massa efterrätter som jag tyvärr inte kunde smaka på. Fast de såg väldigt goda ut!! :) 


Mysfredag!





Får se om detta fungerar.



Jag har inte fått några bristningar men det börjar klia! Jag vill helst undvika att få massa ränder så jag testar allt möjligt. Jag har hört mycket om denna, hoppas det fungerar! Luktar gott iallafall! :) 

Gullepluttigt!



Nyår












<3



100 dagar kvar!



Hon kan komma tidigare eller senare, men ska vi utgå från 12 april så är det exakt 100 dagar kvar! :) 


Maken är lycklig.

Suhel fick parfym, tröjor och massa annat fint men det han fastnade för var helikoptern som Carin köpte. Fem på natten stod han i rummet bredvid vårt sovrum, som står tomt, och flög med den. Mitt hjärta smälte faktiskt, han är ju så söt!! 




Här var han hos min familj och lekte! :)


Julgranen.



Mina julklappar.

Eftersom vi tillhör rysk-ortodoxa grenen firar vi jul den 6 januari men vi öppnar julklappar på nyår. Jul innan jag träffade Suhel hände inte, det var en vanlig dag för oss, haha. :) 

Jag fick väldigt fina julklappar och min man fick paket som han älskade! Han och Rani, Genas fästman, fick en massa! :) 







Victoria fick också ett litet paket. :) 




RSS 2.0