Tack fina moster!

Victoria fick en liten hejdå-present från lillsyrran. Får visa er allt annat som hon har fått senare :) 

Idag åker vi hem, om Norweigan håller sitt löfte. Är så arg på det flygbolaget, aldrig ingen kan jag säga. Hellre mellanlanda än att behöva vänta TVÅ dagar på att få åka hem. Fast dessa två dagar har varit väldigt mysiga! :) 



White wedding.





Vad puttenuttigt!



Min söta guddotter!



Det är vi, det.

Vi har haft tur att vi kan vara kvar hos syrrans svägerska, stackars dem i New York! 



Varmare tider.

Vi sitter ute och dricker vin. Vädret är så perfekt! Mysigt värre!! :) 




Ett par bilder från igår.















LILLSYRRAN ÄR GIFT!!

Fötterna värker, håret är åt alla håll, sminket har kletat sig och jag är så trött. Fast det var en mysig fest och min syster såg ut som en ängel!! 



Grattis underbara ni!





Läkare.



Idag åkte vi till läkaren. Min dotter har fått ögoninflammation och ena ögat är så himla rött! :( Vi fick droppar som vi ska använda tre gånger per dag, i fem dagar. Vi håller tummarna! :) 

Här sitter maken och fyller i blanketten på cirka sju sidor!! Vilka konstiga frågor det var! 



Ser ut såhär just nu.



Give me the sun.



KÖPT!

Dopklänningen med mössan är klar! Äntligen! Jag föll för den, den är så fin och väldigt enkel. Den är handsydd så det finns små enkla detaljer på, fast mer än så berättar jag inte. Ni får se snart! :) 

I sin lilla påse :) 

Jag och Suhel köpte dessa när vi var i Disney store. :) 

Mitt första köp.

Har köpt en väska, en enkel klänning och kavaj till mig. Det är allt. Man hinner inte göra något, allt är så stressigt och är man 14 personer så blir det lätt så. 



Snygging!



When you are hungry.







Kärlek till ipad :)



Moster kärlek! :)



Min dotter är så bortskämd.


Jenna köpte dessa från Kardashian kollektionen. Så himla söt! 

Carin köpte denna jacka från Ralph Lauren. Är så kär i den!! :) 



Mamma köpte dessa från Tommy Hilfiger, hon köpte en massa annat som jag inte hunnit fota än. Ska göra det idag. 

Åh, min dotter är bortskämd. Alla bara köper en massa, även jag. Jag har inte köpt NÅGOT till mig själv än, haha. 

Vi har det bra!






Det börjar tidigt!




Det går bra nu!



Jujgy!!!



Presenter från världens bästa kusin!

Igår träffade jag Lara, hon hade med sig presenter till Victoria. Två klädesplagg och ett jätte fint kors! 

Åh, ska bli så kul att få umgås med henne nu ett par dagar. Saknat henne så mycket. Synd bara att allt är så stressigt! :( 




Inte alls trötta!



USA!

Just nu är vi i Las Vegas och njuter. Victoria börjar få rutin och jag har shoppat en massa. Hon har även fått en del presenter! Ni ska få se allt! 



På väg till Arlanda.

Snart så. :) 

Stackarn har fått ögoninflammation också. Hennes ena öga är rött och rinner konstant. Hon har så mycket otur den tjejen alltså, men ändå är hon så glad hela tiden! :) 

Well, vi ska växla pengar och sedan gå in! :) 



Från farmor och faster :)

När vi var i Göteborg gick vi förbi Zara. Självklart var vi tvungna att gå till barnavdelningen. De har sååååå mycket fint till barn! 




Blev dåliga bilder men det var mörkt och jag stressade :) 

Försiktigt.

Haha, vi har tagit med lite extra. Man vet ju aldrig vad som händer. Min dotter är mjölkallergiker så det är extra viktigt att hon får just denna sort eftersom den hjälper till att "få bort" allergin. Läkarna sa att även om det visar sig att det har försvunnit när hon är sex månader ska vi ändå fortsätta med mjölkdiet i förebyggande syfte. 

I början tänkte jag inte så mycket på vad det innebar. Fast det kommer bli ett problem när hon är äldre, runt 2-3, och hennes kusiner äter mjukglass.. Då kommer min plutt inte kunna äta det. Det är DET jag har tänkt på, haha... Så vi förebygger, även om det luktar för jäääääävligt, haha! :) 



När hösten visar sitt tryne.



Vårt lilla marsvin!



Tjockis!!! :) Hennes kinder är så underbara! 

Ullared.

Då har man varit i Ullared också. Jag tyckte om det men det var FÖR många människor. Herre min!!!!! Till slut gick vi bara till kassan, vi orkade inte mer. 

Nu är vi på väg hem. Då ska jag packa och ordna inför resan. Jag ska även tvätta allt! Stressigt! 




Mot Ullared.

Ja, nu är vi på väg till Ullared. Vi har spenderat två härliga dagar i Göteborg. 

Jag och Suhel åkte Helix, den nya i Liseberg. Vilket åk!! Den är nog lätt den häftigaste jag åkt i Sverige! :) 









Jag har fler i Canon kameran, får lägga in allt idag. 

Det är väldigt stressande, måste packa och allt idag. Imorgon åker vi till USA! ;) 

Yummie !








La outfit.

Dessa kläder är nog sista gången hon har på sig. De börjar bli en aning för små. Vad min tjej växer!! 




Röd tös idag!



Åååååh!



Medan jag läser..

Så sitter maken och hans vänner och kollade på fotboll på bakgården. De har ordnat sin egen ute-bio, haha. Så himla söta! 

Snodde bilden från Raffa :) 



HON GREPPADE.

Det kanske var en engångsföreteelse men hon greppade. Vi var i Stinsen och jag letade baddräkt. Jag la ner leksaken framför henne och tänkte att hon kan få titta och "prata" med den. Helt plötsligt ser jag hennes lilla hand sträcka sig fram och tar den! Hon höll och lekte med den i cirka en minut men sedan föll den på ansikten och det var det.. Hon somnade två sekunder efter det, haha. 



TACK!

Idag kom mina tjejkompisar över. Vad mysigt det var. Jag hade så kul att jag glömde fota! Måste bli bättre på det!! 

Det är så mysigt att träffa de och bara prata om gamla tider... Vi pratade en massa annat också, och vad vi skrattade. Lilla Soma, hon är så söt. Både hon och Mariam kom med sina stora magar, det är så gulligt. Nästan, bara nästan, så att man saknar sin egen mage. :)




  

Någon tjuvkollar på tv via vagnen!



Så många bekymmer. :)



Härligt.



Jag spricker snart, älskar henne så mycket!



Min tjej, min dotter. Kan ni förstå det? Hon är min. Jag har burit på henne i nio månader, fött henne och sedan har hon bara blivit det viktigaste i mitt liv. Jag tänker på henne konstant, hon finns i mina tankar dagligen. 

Mäktig känsla, det måste jag säga. 

Torsdag.

Fortfarande fint väder. Åh, kan inte alla dagar vara såhär? Victoria tycker inte att det är lika kul men nu när maken har fixat AC är det behagligare. 

Nu står han och gör rent bakgården. Imorgon kommer mina tjejkompisar över  och då tänkte jag att vi sitter ute. :) 



Lokal.

Vi letar efter en lokal till dopet. Vi var och kollade på en idag men tyvärr var maxantalet 45 personer och man skulle vara ute klockan 22:00. Vi får fortsätta leta för vi vill verkligen inte överdriva och köra på restaurang och sådant. 

Well well, har ni tips får ni gärna säga till. 



Kläder till sötaste tjejen!



Var tvungen att köpa denna! Den är bäst! Tog en större storlek så att hon kan ha på sig den när det är kallare ute. :) 

Linnen så hon slipper ha på sig en massa i USA. 

Massa hårband! :) 

Råkade ta fel..

Så det hamnade i soptunnan. 


Vi var och käkade på Vapiano i Täby. Åt knappt, fattar inte varför jag åt där ännu en gång. Blir alltid besviken. 

Det enda som var någorlunda gott. 

Sån vill jag ha!



Sin nya outfit.

Denna är från H&M och den följer med till USA. Eftersom det är så varmt idag fick hon ha på sig den redan nu. Hon blev så söt med sitt hårband också. 



En present från Rom.

Suhels vänner är så söta. Varje gång någon av de åker utomlands köper de en present till Victoria. Det senaste nu var denna, det är en ängel i och är från Vatikanstaten. underbar. Jag valde att själv bära den tills Victoria är stor nog att ha den själv. Jag la in V:et som hon fick av Raffa också. 







Tack!

Victoria fick en present från sin fasters kompis. Det är något jag hade köpt, mjukisbyxor med matchande body. Det är en större storlek så det blir perfekt till hösten. 



Mimmi!

Idag tänkte jag gå på en härlig promenad men min tjej tyckte annat. Hon skrek och blev alldeles röd så jag var tvungen att vända hemåt. Tre minuter hann vi med iallafall. 

Köpte med mig dessa igår, med två linnen. Kommer inte ta med mig så mycket till USA för jag kommer nog köpa allt därborta istället. :) 

Dop tider.

Min älskling är tre månader och jag ville döpa henne när hon är sex månader. Tyvärr hann Emelies föräldrar boka 4 oktober först så då får jag ändra. :) Just nu är det 20 september som gäller, svärfar ska kolla upp med prästen så att vi får det bekräftat. Sedan får vi lov att leta lokal. Vi ska ha det så enkelt som möjligt så det blir catering och jag kommer sköta all dekoration/bakelser själv. 
 
Vi vill ha det enkelt eftersom vi anser att det är så ett dop ska vara. Dock blir det inget litet dop, det blir säkert runt 140-150 personer. Då har vi valt bort MÅNGA! Min man har en väldigt stor släkt :) 
 
Det ska bli väldigt roligt att planera dopet!! :) Ni får gärna komma med tips om vem man kan ha som cateringfirma, dekoration tips och någon som kan göra goda tårtor! 
 
Jag älskar den här tårtan. Undra om man kan hitta någon som kan göra något liknande? Fast då blir det ett kors längst upp istället för skorna. 
 




Dessa händer!



Slutat amma.

Ja, det är väl ingen nyhet längre. Jag valde att sluta amma när jag låg på sjukhuset med två enorma sår på ena bröstet. En barnmorska försökte övertala mig att fortsätta amma eftersom det ger barnet så mycket kärlek men jag blev väldigt irriterad över det. 

Sedan Victoria föddes har hon haft svårt att greppa bröstet. Efter nästan två dagar lyckades vi med plastnappen. Jag försökte avvänja henne flera gånger från nappen men hon totalvägrade. Hon åt varannan timme och hon kunde hålla på i en hel timme! Vissa dagar satt jag och ammade i TIO TIMMAR. Det är mer än heltidsjobb, det kändes som att det var det enda jag gjorde. 

Jag försökte att inte gå ut lika ofta längre och när jag väl var ute stressade jag hem så att jag inte skulle behöva amma ute eftersom mina bröst blev så stora och plastnappen ramlade av hela tiden! 

Sedan började det, någon månad efter att hon föddes. Det började bli knöligt i bröstet och det gjorde ont. Amma och pumpa, sa de på vårdcentralen. Jag kunde pumpa ut hur mycket som helst, det bara rann. Jag kunde inte ta av mig min BH hur som helst och under natten fick jag byta linne rätt så ofta och lägga handdukar under mig. 

Sedan blev det värre. Det gjorde ont och hela bröstet blev rött. Jag fick absolut INGEN hjälp från vårdcentralen. De tyckte att det inte var någon fara eftersom det bara är "vanlig" mjölkstockning. Det slutade med att jag fasade över amningen och Victoria var så grinig hela tiden. Vi förstod inte riktigt varför och en dag skrek hon i timmar, utan paus. Vi åkte in till akuten och fick veta att hon är mjölkallergiker och jag fick gå på en mjölkfri diet och vi märkte en skillnad, faktiskt. Fast hon fortsatte att gråta när hon fick äta från höger bröst. 

Fast smärtan i bröstet blev värre. Jag kunde inte ens bära mitt eget barn och jag fick ta Ipren och Alvedon som bara den, jag som annars ALDRIG använder sådant. Till slut åkte vi till akuten och jag fick antibiotika efter att ha varit inne hos läkaren i fem minuter. Hon ansträngde sig knappt och jag är så arg på mig själv att jag inte tjatade om odlingstest eller ett ultraljud. 

Jag tog antibiotikan i tre dagar men måndag morgon vaknade jag av att det gjorde väldigt ont. Smärtan går inte att beskriva. När jag kollade på bröstet hade huden spruckit. Jag fick panik, det såg hemskt ut och smärtan... Fy fan! Vi åkte in till akuten och där tog de emot mig direkt efter att bara ha sett mitt blodprovsresultat. Jag hade så pass hög bakterienivå i blodet att läkaren trodde att det hade blivit något fel och bad om nytt! 

Sedan började helvetet. Jag kunde inte amma och så fick Victoria ta ersättning istället. Första natten sov hon inte hos mig och då mådde jag så dåligt över det men inser nu att det var det bästa. Jag fick så mycket morfin då... 

Första operationen var ett helvete. De bedövade mig men den försvann efter ett par minuter. Min hud var så inflammerat att bedövningen inte fungerade. Så jag låg där och kände allt. Jag höll på att dö. Kroppen bara la av, jag grät som ett litet barn. Jag har väldigt svårt att gråta men det blev för mycket... Läkarna sa att det är första gången de har tömt så mycket som de hade gjort på mig. 

Andra operationen vägrade jag, och när läkaren (det var en annan nu) såg inflammationen tyckte han att jag borde sövas ner och dagen efter gjorde jag sista operationen. Även läkarna där sa att det var första gången de hade sett så mycket och det var ändå andra operationen! 

Jag var heeeeelt slut men efter några dagar mådde jag mycket bättre och efter en vecka fick jag åka hem. 

Victoria är en glad bebis och nu är jag en glad mamma. Visst att jag har två fula ärr på bröstet men det är inget jag bryr mig om. Jag mådde inte bra av att amma och jag känner att jag och min dotter har fått mycket bättre kontakt nu än när jag ammade. 

Jag har fått höra en hel del att det är så synd om min dotter som inte får bröstmjölk, att jag borde ha ansträngt mig mer, att det är synd att en mamma tar ifrån sitt barns mjölk som är det bästa och massa annat dumt. Jag blev så ledsen över det och var arg på mig själv men sedan kom jag på att jag faktiskt inte bryr mig. Jag älskar min dotter mer än allt annat, med eller utan amning. 


Älskling!



De två första är underbara.



Kampen mot sömnen.

Min dotter hatar att sova. Hon vill inte missa något! 



Piffa upp en aning!

Våra soffor, som är relativt nya, har sett bättre dagar! Victoria har spytt ner tre olika platser, haha! Vi ska ordna det innan vi åker iväg till USA men jag vill piffa upp det lite iallafall. 

Bilden är tagen med mobilen men det blev riktigt snyggt i verklighet. 



Ser ni spyfläcken? :( 

Sötnosen Tibelia!



Så liten och go! :) 

Vill ha!

Åh, vill åka till USA nu nu nu!! 



Kan det bli mer?




Såhär ser mitt sällskap ut.

Promenerade idag. Har slutat med Run-appen eftersom jag stannar 100 gånger och tröstar Victoria och annat. Jag har iallafall aktiverat mitt SATS kort igen så snart så... :) 

Victoria äter på sina händer HELA TIDEN! Brukade/brukar era barn göra så? Jag har aldrig sett någon gnaga på sina händer såsom hon gör. 



Tre månader idag.

 

Sovandes.

Nu är nästan alla våra ärenden klara. Vi kom på en del annat också.. 

Jag vill hem nu, haha! :) 

Victorias tremånaders present :) 




Vi köpte samma som denna ovanför till Tibelia och en "bok" för småbarn. Sedan köpte vi även till deras två pojkar, Suhel valde ut boxningsset för små barn. :) 


Tremånaders outfit.

Idag blir min älskling TRE månader! Jag kan inte riktigt förstå det. 

Jag och maken har varit i centrum och sedan käkade vi på Stinsvillan, Victoria åt sin måltid där också! :)

Nu väntar vi på min läkare som ska kolla på såren, tvätta rent allt och plåstra om. Därefter blir det presentjakt till Victorias nya kusin Tibelia :) 

Dagens outfit :) Jag har fotat henne och så fort jag har lagt in bilderna i datorn så får ni se :)

UNDERBAR!



Stan.

Idag drog vi till stan. Vi hälsade på min pappa och Victoria tyckte att det var en superbra idé att bajsa just då och sedan kissa när jag höll på att byta blöja. Samtidigt som hon var vrålhungrig så hon skrek ju som bara den. Stackars pappas kunder som fick lyssna på det! :) 

Iallafall, sedan drog vi till NK och jag såg så mycket fint för barn men man vill inte köpa något när vi ändå ska till USA om femton dagar. 

Mot stan. 

Morgonpromenad.



Hennes söta outfit.



RSS 2.0