Glad prick.


 Inget nytt med medicinen. Vet inte när det ska kicka in men snart hoppas jag...

Mitt sällskap på akuten.



Haha, båda däckade efter att ha fått vänta i en timme. Vi fick en säng och ett skynke så det är som att ha ett eget rum, bara det att du hör allt som sker utanför. 

Hoppas verkligen att jag får hjälp nu. Bröstet blev bara värre och då tyckte amningsmottagningen att jag borde åka till akuten direkt. Så nu är vi här... Igen. 

Morgonmys.



Kusinerna hänger.




Så himla söta! Varje gång dessa två träffas är Emelie supertjejig medan Victoria har pojkaktig stil. Nästa gång blir det rosa för hela slanten, haha! 

De är så söta, jag dör. Tyvärr hann jag inte leka med Emelie men nästa gång blir det av! Hon är så himla gosig! Så himla kul att Victoria har en massa kusiner som hon kommer att ha som vänner. Emelie, Gineva, Ginevas lillebror/lillasyster som kommer i november (ja, min kusin är gravid igen och jag är såååå taggad!!) och sedan har vi Nahrins bebis som kommer snart! Babyboom! :) 

Stämmer in!



Hahahaha!



Hon ska alltid göra en massa grimaser. Hon hatar dessutom mössor så den här åkte upp och sedan av varannan minut. 

Jag har varit hos läkaren nu, det gick bra. Jag fick försöka utan amningsnappen och Victoria lyckades greppa en gång men det krävs en hel del träning. Det kan vara just nappen som gör att det blir mjölkstockning. Jag har fått inflammation också så det är väldigt rött! Jag fick en massa tips och metoder som jag ska använda mig av, sedan blir det kontroll nästa vecka. 

Vi får se. Jag uppdaterar här, även om ni inte är så intresserade av just amningen :) 

Jaså?



Då kanske min man slutar slänga sin handduk varsomhelst efter duschen?! Jag ger inte upp hoppet älskling!!!! 

Sötnosen.

Hon har blivit såååååå härlig! Träffar henne alltför sällan!!!!! :( De få gånger jag gör det måste jag se till att hitta på roliga saker så att hon tycker om mig, haha! :) 



Så himla gott bröd!!



Trött mamma.

Mitt hår ser ut som en buske, nästan så att vi kan börja plocka bär från den. Säckarna under mina ögon är enorma och jag har fått en massa finnar(!) igen. Jag är fjortis vid 27 årsåldern. Härligt. Blek som tusan också, måste sola!! 



Morgonens härliga stund.

Hon vaknade vid halv sju-sju och ville allt möjligt - äta, bytas, leka, sova.. På en gång dessutom. Ja, så jag gjorde allt och till slut tog jag henne på en promenad. Då blev hon tyst i 44 minuter (sträckan var 3,69 km) för att sedan börja igen. Nu måste jag hoppa in i duschen men väntar på att hon ska sova! 



Sysselsättning.




Jag hatar verkligen amningsnappen, den är så krånglig och besvärlig. Jag avundas alla kvinnor som bara tar fram tutten och ger till sitt barn. Min dotter kunde inte greppa redan från början och med tanke på allt annat med evighetsmjölkstockningen så förstår jag henne. Äh, några månader kvar. Det stör mig inte så men det känns som om amningen har varit extra besvärligt för mig. Innan allt såg jag fram emot det, jag tyckte att det var mysigt att sitta och titta på henne men nu gör det bara ont... Tur att jag har läkartid på torsdag! 

Jag kokar även alla nappar hon har, jag har hopp om att hon någon dag ska lära sig! De fungerar som mute-knapp, så det skulle underlätta en hel del. Har ni några tips? 

Well, nu har jag gnällt en massa. Tur att man glömmer bort allt så fort de ler eller tittar på en som om man vore hela deras värld. 

Elodie Detail - Apple of my eye.

Älskar märket, färgerna är så härliga och somriga. :) Nu är filten vår, lite väl dyr men men... Hon kommer att använda den flitigt! Hon har även en haklapp och napphållare av samma märke, presenter från lilla Bastian när han hälsade på oss på sjukhuset. 







Två "spylappar" så att man slipper ha spya på axlarna och överallt. :) 89:-, från lekmer. Det tycker jag är värt. :) 

Hälsa på!



Såhär glad var bebisen när vi hälsade på mina gamla elever. Det var mysigt att få träffa alla, har saknat mina elever så mycket men hann inte vara där så länge då Victoria var trött och grinig. 

Efter besöket somnade hon i två timmar så vi passade på att köpa en hylla till hennes sovrum, gå in på Lekmer och Ica Maxi. 

Dåligt!

3,4 km på 43 minuter. Jag mådde inte så bra så jag orkade inte ta i. :( 


Den här tösen var först glad, sedan grät hon och plötsligt hade hon somnat. Nu gråter hon igen. 

Igår.



Alltså... Hennes hårband ligger helt fel och hennes grimas.. Hahahaha! 

Gymmet.



Idag är det lite jobbigt, jag har väldigt ont och vi ska iväg till barnmorskan strax. Fast Victoria hade en stund av lek och skratt iallafall :) 

Grillning med släkten.

Mysigt men väldigt blåsigt. Victoria var gnällig i början, är nog magen som krånglar igen men nu har hon sovit massa. Hon är helt slut efter gårdagens sjukhusbesök. 



Victoria har även tagit en selfie. 



Dagens outfit :)



Mina köp.

Köpte en massa till min älskling. 










Från Kappahl och Lindex! :) 

Äntligen hemma.

Vi har suttit på akuten i åtta timmar. Victoria hade bara skrikit hela dagen och inte bajsat något. Hon har även haft blod i avföringen. De tror att det kan vara mjölkallergi så jag ska avstå från all mjölk i två veckor. Min lilla fis! 



Dagens humör.



Tjurig, arg och ledsen! Hon har gråtit konstant och har haft ont i magen! Min älskling, vad det gör ont i mamma-hjärtat när man ser sin bebis ha ont! 

Mums!



<3



Min mysiga tjej igår, med sin klänning från morbror Emil. :) Den har dock börjat bli för liten, precis som resten av hennes plagg. Min lilla tjockis! <3 

Mitt fina sällskap.



Jag gick i 48 minuter och sträckan var 4,39 km. Hmmmmm.... Ett tag till då. 

Outlet.

Vi fick dra iväg till outlet i Barkarby idag. Nu när det är varmt vill min man ha på sig sina sommarkläder. Dessa ligger i nedersta hyllan, längst in. Sedan byter jag bara plats med vinterkläder, som är högre upp. Fast vi hittade INGA idag, det var helt tomt i nedersta hyllan och vi storhandlade massa innan vi åkte på vår smekmånad. Det tog tid innan vi förstod att inbrottstjuvarna måste ha tagit med sig allt för de tog makens jeansbyxor och de ligger där nere. Så ja.. Bara att handla nytt. Idioter. Blir så arg för det känns som om man hela tiden upptäcker nya saker... Skönt med larm nu! 


Såhär busig var hon och sedan bajsade hon ner hela bodyn. :) Dessutom ammade jag offentligt för första gången. Eller, en gång fick jag göra det på Arlanda men det är inte riktigt samma sak då jag kunde gå avskilt. Nu satt vi och fikade. Jag är inget stort fan av offentlig amning, nej. Fast ja, ibland måste man. Jag hade ju filt över men det var ändå obekvämt. Jag använder även plastnapp så det blir extra krångligt. 

Barcelona.

Idag tog vi en promenad och Victoria fick inviga en av sina bodyn som hon fick av sin pappa. :) Så himla söt! 

Jag gick i 49 minuter, 4,19 km. En liten förbättring, idag hade jag även med mig maken och Emil. De verkade inte riktigt förstå vad powerwalk betyder så det blev lite långsammare än vad jag hade hoppats på. Solen ger en energi :) 



Kort promenad med familjen.




Tog bilder med min Canon, ska lägga över allt snart. Älskar vädret, att bara vara ute och njuta. Åhhhhhh.... :) 

Promenad.

Vilket väder. Vill sitta ute och sola!! :) Idag drog jag och dottern på en promenad. Jag har ont och går långsamt så det blev ynka 3,4 km på 49 minuter. Äh, det kommer att bli bättre! Jag gick väldigt väldigt långsamt! 



Vi är på gymmet.



Ledsen tjej.



Lugn måndag.

Eller ja, annorlunda måndag. Det var en jobbig natt då vårt rum förvandlas till bastu under kvällen och med våra täcken så blir det ännu värre. Vi köpte dem från SOVA förra veckan, svalt skulle det bli men så är det verkligen inte. De kommer att lämnas tillbaka. 

Victoria var grinig och somnade inte på flera timmar, från sju på morgonen fram till två. Suhel var arg på ett besked han hade fått och jag skällde ut vårdcentralen och kallade personen jag pratade med i telefon för "otrevliga jävla...." för hon var så ohjälpsam. Jag har haft mjölkstockning i TRE veckor nu, är så trött på det. Har verkligen testat allt nu och det enda rådet de kan komma med är att jag kanske ska fundera på att sluta amma så mjölkproduktionen minskar. Idioter alltså, varför ska jag sluta med något som jag egentligen trivs med och som är bra för min dotter?! 

Har så himla ont att det inte är sant och sedan ska man ta hand om ett barn också. Suhel är hemma idag så han får ta det mesta stackarn! 

Well, så idag är vi bara hemma och verkligen latar oss och äter onyttigheter. Har inte diskat, bäddat eller plockat undan något. Man får ju lite panik...  





SOMMAR = GRILL.



Våra söta "gäster" :) 

Åh, vad jag älskar grillat. Såååå gott! 

Ett par kilo.





Min snygging.

Min blivande svåger köpte två bodys sist han var här med glasstema. Här är den första, med strössel på. Jag valde jeans istället för byxorna som går ihop med bodyn. :) 




Hennes grimaser, alltid någon rolig min. :) 

Fint väder kräver godsaker.



Haha, man ser min hand och mobil... Bra jobbat där! 

Körsbär!



Åh, önskar att mina systrar var här så att vi skulle kunna sitta ute och äta massa gott och snacka en massa strunt! 

Just nu väntar jag på mina gäster, mina kusiner ska komma förbi och säga hej till Victoria. :) De är en aning sena..... 

Morgonpromenad.

Vid fem hade jag ammat klart och Victoria somnade även efter att hon var klar. Jag såg hur solen försökte skina igenom persiennerna och jag kände bara att jag var tvungen att gå ut på en promenad. Tog på mig träningskläder och gick på en 35 minuters promenad. Måste förlänga sträckan, vill åtminstone gå en timme varje dag. Jag har börjat använda Runkeeper så jag har lite koll nu :) 

Det var iallafall väldigt skönt ute, tomt och lagom varmt. Älskar det här vädret!! :) Mannen min har lovat att vi ska införskaffa solstolar också så snart ska jag och mitt daller till mage sola! :) 




Så känner jag just nu.



Yupp. Jag har fyra kilon kvar till min startvikt, men jag skulle vilja gå ner ytterligare 2-3 kg för då hamnar jag på samma vikt som jag hade på mitt bröllop. Jag gick upp under smekmånaden men det var sååååå värt det!! :) 

Dagens outfit.

Idag hann vi ta en längre promenad. Återigen, tack Stiftelsen. Min dotter somnar till deras låtar, om det inte gäller hunger då. Problemet är bara att jag står utan mobil då men men... :) 

Ska iväg till Jakan idag, ska plugga så får mamma underhålla Victoria. Måste verkligen bli klar med uppsatsen, den ska lämnas in nästa fredag!! 


Med koftan som jag köpte igår. :) Älskar att klä min sötnos! <3 

Skulle passa perfekt till hennes rum.



Nytt.






Från H&M. 

Äntligen klar.


Måste köpa galgar, fast de flesta från höger sida är den storleken hon har nu så de kommer snart försvinna. 





Pyjamasdelen ekade tomt men sedan kom jag på att jag flyttat på mer än hälften till översta lådan. Väldigt många pyjamas !! 


Även skötbordet sorterades. Älskar verkligen det här bordet, den är så praktisk! :) 

Första gången.

Idag sov Victoria i sin spjälsäng för första gången. Så liten hon verkar vara om man jämför med när hon sover i vaggan. 

Just nu håller jag på att sortera hennes kläder. Finns en massa som hon inte har haft på sig än och som snart kommer att vara för små. Det som redan är för litet har jag lagt åt sidan, vet inte riktigt vad jag ska göra med allt. 



Min morgon.

Mannen min åkte iväg till jobbet och jag fortsatte att sova en stund till. Victoria hade sovit fram till fem så jag fick ett par timmars sömn :) 

Efter att jag hade ammat henne och bytt blöja gick vi på en kort promenad. Kort blev den för att hon började gnälla. Jag måste vänja henne mer, vill ju ta med henne på promenader! 

Sedan gick jag igenom hennes bajs, haha. Hon hade lite blod i blöjan igår så nu är jag en aning orolig men det fanns inget idag. :) 



Så mysigt.



Tack fina Antonella!!





Idag var Antonellas mamma hos mina föräldrar för att gratta för bebisen. Då tog med sig en present från Antonella också, så himla sött. Antonella skulle komma förbi för två veckor sedan men det dök upp något så det blev inte av men nu ska jag se till att det blir av! :) Världens snällaste människa, helt otroligt. Vi åkte till Jerusalem ihop och det var helt underbart att ha med så roligare människor dit! :) 


Dagens outfit för Vixie.



Spegel - underbar syn i backspegeln :



Ego.



Ljust hår.

I början hade tösen min gråa ögon, sedan förändrades de till grönbruna och nu är de ljusbruna. Jag har mörka ögon och Suhels är bruna, i solen kan de verka brungröna. Jag är mörkhårig, men jag hade bruntrött när jag var liten och Suhel var väldigt ljushårig och numera är håret brunt. Jag har lockigt/vågigt hår och Suhel är krulltott men han klipper kort så det syns inte. :) Undra vad Victoria får!! 

Min dotter fick iallafall inte mina mörkare drag, men mycket kan ändras. Jag älskar dock hennes färg på håret och ögonen. <3 



Värme.

Tror inte att syrran kommer sakna Sverige..... 



Trött...

På den här omöjliga banan!!! 



Mitt nya skal. :)



Idag åker hon.

Vi har precis parkerat bilen på Arlanda, jag har grinat hela vägen hit. 

Det här är ett utav de jobbigaste jag behövt göra, att säga hejdå till min lillasyster. 



Första gången med hårband :)





Tillbehör till våfflorna.



Systrar är bundna vid hjärtat.



Arg som ett bi.



Till världens bästa.



Vill ha blåa och gråa leggings men finns inte i storlek 56 eller 62, enbart 68 och uppåt och det känns för stort. Får leta vidare :) 

Fräsch.



Kolla vad Victoria har fått.



Koftan ska hon ha på sig imorgon, till syrrans hejdå-fest. :) råkade ta med mig strumpbyxor som var för stora hemifrån så imorgon får jag försöka hitta ett par vita i hennes storlek. Jag ska nämligen sova över hos mina föräldrar så jag har inte tillgång till hennes garderob :) Strumpor fick hon också, hon har massor men hon tappar bort ena eller båda varje gång så ett par extra är bara bra att ha! 


Fler myskläder. Om det är något som jag rekommenderar för alla nyblivna - köp bekväma kläder för barnet. Visst kan de få ha på sig fint ibland men inte hela tiden. :) Ett par strumpor blev det här också. 

Hon har fått en egen låda hemma hos min mamma och även en egen hos sin farmor. :) 

Mormor.



Hann bara ta en bild, nu är mobilen överfull. :( 

Leendet.





Hennes kinder! <3






Såhär underhåller kusinerna sig.

Maria, min kusin, underhöll sig medan jag vilade på övervåningen. :) 

Victoria verkar suuuupernöjd, haha! 



<3


 
Nyfödd och i morfars famn. Pappa var sååååå rädd!! :)

Så nyfiken!



Hur länge?

Den här mjölkstockningen tar död på mig!! Nu har jag haft det i över en vecka,  och det gör ont. Jag kan knappt bära Victoria utan maken min får göra det. Har suttit och ammat samt pumpat i timmar nu, men det hjälper knappt! :( 

Well, underhåller mig med nätshopping under tiden. Fast jag beställer inget just nu för vi ska till USA den 16 juli! :) 

Från Åhléns. 

Esperia.

Tydligen ville de inte att man skulle amma på nedervåningen så jag fick snällt gå upp en trappa och mata min tös här. Tomt och ensamt! :( 




Kortare hår.



Detta har jag gjort idag! :) Orkade inte med mitt långa hår så det kapades. Det är kortare men nu är det plattat.. Är väldigt nöjd! 

Nu är vi på väg till Esperia för att fira att svärfar blir 60 år idag! :) Det blir även första gången med Victoria, att vara ute bland folk under en längre tid och kanske till och med amma offentligt. Hmmmm... Hoppas att hon håller sig lugn! Tur att man har maken som hjälper till med allt! 

Vår lilla uggla.


Håret, som en liten galning på dårhus. :) 

Känns som evigheter sedan.

Det här var från tredje dagen, då vi skulle åka hem. Så liten och pluttig! Min lilla ängel! 




Plagg från Kappahl.










Min dotter försöker fotobomba på sista! :) 

<3



Nytt.

Shoppade loss på Kappahl, jag älskar newbie avdelningen! :) Ska fota allt snart! 

Jag kan visa makens gåva. Han var förbi Bigbaby idag för att köpa spegel till bilen och köpte med en body. :) Man kan inte låta bli att köpa!! 



När jag kom hem idag var allt ordnat hemma. Jag hade åkt utan att ha städat, vilket är olikt mig, så jag hade städning i bakhuvudet. Fast det behövdes inte. Hur underbar får man bli?! 

Nappflaska.

Denna ska få pryda skåpet hos mamma. Vi får se om Victoria ens kan dricka ut flaska men jag läste om just denna nappflaska och den verkar väldigt bra. Nappflaska kommer hon bara få ta när jag behöver lämna henne i ett par timmar. Något som inte kommer att ske för ofta men jag vill vänja henne vid att vara med andra människor än bara mig och Suhel. 



Min man lagade middag igår. :)



Promenad.



Morgonpromenad men jag var tvungen att gå en kortare sträcka eftersom dottern min grät! :) 

Mitt hjärta.



En månad idag!!

För en månad sedan fick jag min lilla tös. En månad, en heeeeeel månad. Vad tiden går! 


För mig är du livet! 

Igår.

Jag fick besök av Elena och Sperta, som ville träffa bebisen. De hade även köpt presenter som jag får visa er sen! :) 

Elena sminkade även Gena som inspiration inför bröllopet. :) 






Vårt kort. <3



Fixar syrrans bröllopskort.



Valborgsblomma.

Min man kom hem med en blomma, varje Valborg får jag blommor men igår glömde han då det blev så mycket med bebisen och även grillningen. Jag fick allt idag istället. :) 



Älskar hennes kläder.

Idag fick Victoria klä på sig lite finare. Jag hann köpa jeansleggings igår och körde på en body som mamma köpte åt henne från USA. Jag älskar den för den är broderad med små söta blommor. 





Hon tyckte inte om att jag la ner henne för att ta ett par bilder! :) 

Tusen tack!!

Idag kom Mariam och Sevve förbi och det pratades en hel del barn. Båda har barn sedan tidigare och Mariam är nu även gravid med sitt andra barn. De var här en VÄLDIGT kort stund men vi ska ordna upp en träff med alla snart. 

Min dotter är så bortskämd med alla presenter som hon får! 







SÖTNOSEN!!!

Igår skickade jag iväg en video på Victoria när hon gör sin bajs till systrarna. De var med Gineva, som skrattade åt videon. Hon älskar verkligen vår lilla bebis, hon är så himla go med henne! 

Bilden är tagen av syrran, jag snor den eftersom de verkar ha glömt bort hur man uppdaterar bloggar. :) 
RSS 2.0