Rosa - tack!



Ååååååå!



Min framtida frukost!


Dessa ska bakas snart!


Lilla nyopererade Kelso!



<3



Ego.



Vart kan man hitta T-shirten för barn?



Bara jag som saknar sommaren extra mycket?



Få sitta ute på verandan, dricka en kall läsk och läsa en bra bok. Jag måste börja läsa igen, det är ett stort krav från min sida. 


Långa promenader där man inte behöver klä på henne 150 olika plagg! Denna sommar kommer hon dessutom kunna gå! :) Vad roligt! 

Done!

Då var jag och mina fjuttiga hantlar klara för dagen. Ska ta en promenad senare också :) 



MIN ÄNGEL!



En fin ryggsäck.

Älskar dessa, så himla fina. I augusti har vi tänkt att Victoria ska få börja på dagis, så någon gång då ska hon få dessa väskor som dagis-present, haha. :) 





Mitt nya mål!


Någon saknar solen!



Tvåbarnsmamma.




Fick testa på att vara tvåbarnsmamma idag, tog med Gineva på en runda i Jakobsbergs centrum. Det gick väldigt smidigt, blev lite sugen på en nummer två! :) 

Sedan gick vi hem till min moster och hängde med alla barn! :) 

Isabelle, Gineva, min dotter, Lara och lilla Leo. Stackars Leo, haha! :) 

Idag har vi hängt ihop!



Hejdå mamma!


Victoria har kunnat krypa framåt förr men det är oftast två steg, sedan börjar hon gå bakåt. Min man kröp inte och eftersom Victoria inte visade något intresse av att vilja krypa trodde jag att hon skulle hoppa över det steget. Fast idag kröp hon, bara sådär. 

Jag hade redan från början bestämt mig för att aldrig stressa min dotter till något, hon ska få ta allt i sin egen takt. Det värsta jag vet är när folk "tvingar" sina barn att lära sig sitta, krypa, gå och massa annat fort. Varför gör man så? Det är bra att stimulera fast så fort Victoria grät tog jag upp henne. Varför stressa? 

Hon behöver ju nya skor. :)





Perfektion.



Att äta själv.


Victoria äter själv men med händerna, trots att hon har en sked i andra handen. Det slutar alltid med att hon har mat i stort sett överallt och hon vägrar äta om hon inte får äta själv. I början går det bra att mata henne men sedan måste jag ta till alla knep som finns för att få henne att låta mig mata.

Ibland får hon såklart äta och stöka hur mycket hon vill men inte alltid, har inte alltid tid att städa och bada henne varje gång. Fast hon vägrar ju äta då, så hon får alltid som hon vill, haha. 

Här vill jag vara.


Skor till lillen!






Tycker om dessa två. Den svarta finns inte längre i Victorias storlek, systrarna tyckte inte heller att den var så fin men jag älskar den! :) 

Med sin tofs! :)



Till min sötnos.

Idag drog jag iväg till stan och mötte upp syrran och Asrin! Lyckades köpa med mig kläder till Victoria från Zara och ett par svarta byxor till mig från Vero moda. 






Tittut!





Filmklubben - den sista samurajen.

Jag måste uppdatera med mat och film, måste bli bättre på att fota under filmkvällarna! :) 



Favoritplaggen just nu!


Den ser blå ut men det är svart som gäller. Inuti är det det randiga beiga som Burberry har på alla sina plagg, älskar det! Ett av de finaste märken som finns! :)  

Bitter.

Hann med 20 minuters träning idag innan dottern min sa ifrån. Jag och hon kommer inte så bra överens idag. Igår vägrade hon sova om jag inte satt bredvid. Hon sov utan att jag behövde göra något alls, men så fort jag försökte gå ut skrek hon som en galning. Jag höll på att bli galen! 

Ibland undrar jag vad jag tänkte på när jag valde att skaffa barn, men sedan ler hon eller säger mamma (igår sa hon det för första gången) så smälter man. Jävla ungar, de är så charmiga. 


Hon vägrar leka med något om jag inte sitter bredvid. Det kommer att bli en lååååååång dag! 

Lika som bär?



Min syster kan baka!


Den 1 april får jag äta men tills dess får bara ögonen njuta! Dessa har syrran och kusinen Jessica gjort! Ser sååååååå gott ut! :) 

Lekstund i snön!

Victoria blev lite osäker på snön i början men efter ett tag ville hon inte in! :) 





Bästa datumet i mitt liv!



Mysdag hemma!

Ja, idag hade jag en maaaa planer men de får avbrytas då det är en massa snö ute. Vi hade tänkt promenera till centrum och sedan hälsa på Victorias kusin Melina, men det får vänta. 



Tandfesten :)

Här liknar hon mig såååå mycket!! 
 
Gudmor hjälper fisen, som inte ville sätta sig först!
 
Hon tittade lite snabbt och räckte sig direkt efter dosan.. :) 
 
Ekonomi, som sin far!
 
Här är det man slänger ovanför huvudet på Victoria :) 
 
Efter det tog hon allt som låg framför sig! Gineva var där och hjälpte till, min lilla ängel!
 
Emelie slängde också! :)

Bodypump!

Hittade ett jätte bra klipp på Youtube som kör nästan samma program som SATS! :) Då körde jag på i 45 minuter, det roliga är att det är inte lika jobbigt som jag minns det. Det tog ett tag för mig att förstå varför, vikterna jag använder är bara 2 kilo var. Fast armhävningarna var lättare men jag går ju runt och bär på 10 kilo rätt så ofta, min lilla tjockis till dottern har gjort mig stark! :) 

Om jag fortsätter med träning hemifrån så får jag köpa lite tyngre vikter! :) 

You wanna share?



Vill åka dit!



En sulky!

Snart är det nog dags, att byta till en enkel sulky. Jag ÄLSKAR vår vagn nu, en Brio go, men den är för stor för vår lilla hall. Jag såg att några sulky-vagnar kunde bli minimala, som ett paraply. 

Självklart vill jag ha Elodie Details, men jag vill verkligen ha en vagn som tål promenader. Under våren och sommaren kommer jag att gå en hel del och jag vill även ha en som kan bära på min tunga väska och ha stort förvaringsutrymme där nere. Så, några tips? 






Piloxing 45 minuter!

Oj oj, det blev svettigt! Jag älskar piloxing men imorgon funderar jag på kanske bodypump. Ska leta efter något bra på youtube. :) 


Sedan satt vi och tittade på barnen som åkte pulka! :) 

Presenter!





Victoria fick två av den sista klänningen, av mamma och av sin gudmor så jag ska byta ut ena mot något annat läckert. :) 






Jag ÄLSKAR den här klänningen! Så himla fin! :) 















Den här skjortan dör jag för! Så snygg! 




Pappas lilla flicka!



När maken kom hem igår hade han med sig sin egen present till Victoria. Så himla sött! :) 

Hunters stövlarna!

Dessa fick Victoria av sin moster och nu kan vi matcha varandra. :) Åh, längtar tills vi kan ha på oss dem och hoppa i vattenpölar! :) 





Måndagsträning!

Yeeeey, jag tror att jag har hittat ett sätt att få Victoria lugn medan man kör ett träningspass. Jag la på musik, för hur kul är det för henne att behöva lyssna på instruktören? Jag lyckades få ihop 45 minuter av intensiv träning, blev alldeles varm och svettig. Så nöjd! 

Jag älskar att röra på mig och träna hårt, tyvärr har det runnit ut i sanden men hoppas det går att få ihop det nu. Det kommer aldrig bli lika ofta som förr med tanke på att min man har både jobb långt bort samt sin dömning så han tränar efter jobbet och har matcher på helgerna. Så det finns inhet utrymme för mig, om inte jag kör när Victoria har lagt sig. 



Tandfesten! :)




Det var massa folk här och det var så roligt att få träffa alla! Alla hade hämtat med sig så fina saker till Victoria, helt sjukt hur mycket hon fick! Får visa er allt snart! 

Victoria tog en bankdosa, så hon följer sin pappas fotspår, haha. :) 

Oh la la!


Snart är det dags!



Marina dagen! :)

Idag skulle vi ha en "dejt-dag" men vi tog med oss Victoria till slut. Hon är inte alls jobbig att ha med! 





Imorgon är det tand-fest och det ska bli kul att få träffa alla och även se vad Victoria väljer för yrke, haha. Min lilla plutt! 

Filmkväll - Troja!



Fina Nano hade ordnat middagen och vi kollar på årets andra film; Troja. Det var mitt val. 

Vi kör filmklubben så ofta vi kan och vi har olika teman, just nu är det krigstema som gäller. :) 

Ynka två minuter.

Så lång tid tar det för oss att skapa kaos. Fast det tar cirka två minuter att få bort allt också! :) 



Favoriterna från Elodie Details.














Åååååå, vill bara klicka hem allt men jag har lovat mig själv att inte handla på ett tag, iallafall till nästa semester. Det är FÖR jobbigt!! :( 

Han förstår sig på mode!

När vi kom hem låg det en påse i hallen med en tröja till Victoria. Maken hade gått iväg och köpt den till henne, så himla söt att jag smälter. Nu längtar vi tills han kommer hem! 



Min drog!



På semester.



Vi är hos mamma just nu. Maken har mycket just nu och då passade jag på att vara hos mamma. Självklart kommer min andra ängel och de två leker så fint ihop! Är så lycklig över våra fina tjejer! 


Vårkollektionen på Zara.


Kärlek vid första ögonkastet.



Kan själv!

Funderar på att köpa detta set till Victoria, hon har börjat äta själv och självklart vill man hjälpa till så gott det går med hennes utveckling. Jag gillade dessa, lilafärgade var hur snygg som helst! :) 

Muggarna är tydligen svåra att välta så det är ett extra plus. Annars brukar jag behöva byta kläder på tjejen eftersom hon oftast lyckas blöta ner varenda centimeter av sig själv. 

Får avvakta lite men ja, en favorit växer fram här. :) Tills vidare får hon träna med vanliga bestick och tallrikar! 



Väskor med motiv.

Dessa fick Victoria av sin moster, nu är hon klar för en resa till sin moster i USA. :) 





En promenad kanske?



Annorlunda läsning!



VILL HA!


Tassimo användare!



Så många smaker! Jag får inte dricka det som innehåller socker, mitt vad med svägerskan gäller fram till 1 april. Fast efter det så... :) 

Sött!



Det var på tiden!

Har haft dessa ljus hur länge som helst nu, dags att använda nu! 



Mitt matvrak!


Jag, Suhel och Victoria var ute och käkade för ett par dagar sedan. Vi lät Victoria sitta i en barnstol, som vi alltid gör, och så fick hon leka med sin egen plastsked. Helt plötsligt försökte hon plocka upp mat från våra tallrikar och stoppade skeden, som var tom, i munnen. Väl hemma gav jag henne mellisen när det var lite kvar och hon åt. Helt själv. Vissa gånger hamnade det någon annanstans än munnen men hon käkade på. Jag får väl släppa taget och låta det bli smutsigt, hon vill ju göra det mesta själv och det är en bra sak! 

Duktiga tjejen! :) 

UGG!


Jag gillar dessa men samtidigt så kanske höga är bättre. Jag tänkte mer på när hon är lite mer än 1,5 år. :) De är så söta! Får nog bli mitt nästa köp till dottern min! :) 


Slutkörd.

Igår storstädade jag hela dagen, vaknade med huvudvärk idag. Jag tänkte dela upp städningen men kände att jag inte orkade hålla på två dagar så jag körde på fullt ut igår, nu är allt rent. 

Det enda som är kvar är att få upp alla julsaker på vinden samt byta gardiner i köket. Jag älskar julen men jag tycker att allt förlorar sin charm efter nyår, haha. 

Ja, det bästa som finns för mig är när man har det kliniskt rent hemma, rena lakan och är nyduschad. MYS! :) 

Nu kan vi mysa hela dagen istället! :) 

Quote.


Bloppis - barnkläder.

Om något är intressant för dig kan du maila till;
[email protected]
 
Betala gärna med Swish. En fraktkostnad på 21 kr tillkommer, vill du ha det skickat spårbart så kostar det ytterligare 50kr. (Detta är postens avgifter)
 
Alla plagg är endast burna en gång! 
 
Vill du köpa hela paketet kan du få det för 2000kr och då bjuder jag på spårbar frakt!
 
Maila för fler bilder. 
 




Klänning från Juicy Couture
Strl. 6-12 månader.
Victoria har haft på sig den en gång på nyår, då var hon nästan 9 månader och den satt bra. 
Pris; 400kr. 
Köpt i USA 
 


Gul klänning
Strl: 6 månader
Pris; 200kr. 
Köpt i USA
 



Söt klänning för barn som är omkring 12 månader.
Pris; 250kr. 
Köpt i USA
 
 
 
Jacka från Next,
Strl. 9-12 månader. 
Pris; 200kr. 
Nypris: 300kr 
 
 
 



Vit spetsklänning som passar till finare tillfällen
Strl. 12 månader. 
Pris; 450kr. 
Köpt i USA
 
 


Strl. 9 månader 
Pris; 300kr. 
 
 


Lite finare festklänning i satin, den är lite mörkare än vad bilden visar. 
Strl. 12 månader
Pris; 500kr. 
 
 
 
 

Lilla Isabelle!





Morgonkaffe.

Jag trodde att jag skulle få en lugn morgon så jag använde Tassimo maskinen och precis när jag satte mig på soffan spillde jag. Ni som inte känner mig vet inte hur klumpig jag är, ibland blir jag så jävla trött på mig själv. 

Det jag tänkte säga egentligen var att jag längtar tills jag kan få använda min Caramel Latté. Jag och min svägerska har slagit vad om att jag ska hålla mig borta från sötsaker i tre månader. Om jag klarar det vinner jag 1000 kronor på Jackies. Funderar på dessa och sedan finns det något jag vill ha som bara säljs på Macys i USA, men min syster vägrar låta mig betala så jag vägrar visa bild. 

Med dessa är från Jackies. Får välja något av dessa. 








Nu måste jag få vila! 

Crazy person!!



Älskar dig!



Victorias utveckling.

Victoria håller sin utveckling på den normala nivån när det kommer till den motoriska utvecklingen. Den mentala är hon lite före. 

När hon var sju månader och två veckor kunde hon; 
• vinka hej 
• vinka hejdå 
• dansa till musik 
• peka på vattenflaskan när hon ville dricka
• peka på lampan när man frågade om den, samma sak om man frågade vart mamma, pappa och farbror var. 
• lägga in klossar i hålet, det blir inte alltid rätt men hon förstår att de ska in, haha. 

Nu säger hon titta, pappa, aba när hon tappar något och bah när något/någon försvinner. Mamma-ordet har ännu inte kommit, den lilla jäveln, haha. Hon kryper några steg men det är mer populärt att krypa bakåt eller att låta mamma hålla upp henne så att hon får gå en sväng. 

Hon kan plocka upp mat som vi lagt framför henne och hon försöker få in det i munnen men det är inte alltid att det går som hon vill. Hon kan hålla sin sked och "låtsas" äta, det är så himla gulligt. Hon kan även bajsa och kissa i pottan, hon säger inte till när hon behöver gå men när vi sätter henne på pottan så sätter hon igång arbetet, haha. Det är så jävla äckligt, hahaha! 

Duktiga tjejen!! :)  






Nytt från Next.

Förra sommaren var Victoria bara tre månader och det enda hon hade på sig var linnen då det var så varmt. I år köpte jag få saker som får räcka sommaren ut, jag är så nöjd med grejerna. 






They see me rollin'



4 januari.

Victoria vägrade sova igår natt, klockan närmade sig tolv och hon var bara allmänt grinig. Hela dagen faktiskt, vägrade äta och tjurade. Det är inte likt henne, hon är annars en väldigt glad unge. Vi har misstänkt att det är en tand på G, men vi har varken sett eller känt något men igår, strax innan tolv, både såg vi och kände vi tanden. Äntligen! Kort därefter somnade hon, haha! :) 
 
Min lilla plutt har haft ont sååå länge och det har svullnat flera gånger, men inget har hänt. Jag hoppas att hon får en lugn period nu. Nu är det dags att planera upp en "snenije", det är en liten fest som man har när barnet får sin första tand. Man lägger fram en massa saker framför barnet som ska representera ett yrke, till exempel Emelie, Victorias kusin som hade sin fest på nyår, tog en miniräknare. Då säger man att hon kommer att jobba med något som har med ekonomi att göra. Jag tog en penna när jag hade min "tand-fest" och det stämmer, jag blev ju lärare! :) Vi får se vad Victoria tar! 
 

Man har en duk över och så slänger alla flickor stora kärnor, de liknar kikärtor. Jag vet inte riktigt vad det är, ska ta reda på det och uppdatera, haha. 
Hon tog miniräknaren! :) 
 
Visst är hon helt underbar?! :) 
 

Andra delen :)













Början på nyårsfesten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Outfit.



Min tjej på nyår, fina du! Klänningen är en present från lillsyrrans svägerska, Roula. Den är från Juicy Couture, eller Jimmy Choo, som maken verkar tro. Jag gillar det märket, Roula brukar oftast köpa det märket till Victoria och allt är verkligen vääääldigt fint. Hårbandet gjorde jag själv faktiskt, eller jag köpte allt och limmade fast allt bara, haha. Hårbandet är från Claires och själva blomman är, tror jag, från Glitter. 

Hennes rosa Chanel-inspirerade klänning är också en present från Roula. Den ÄLSKAR jag. Så himla fin! 

Hårbandet är en present från Madde Näslund, en tjej som kan göra riktigt grymma hårband för barn! :) 

Jag ska gå igenom Victorias garderob och göra mig av med allt som inte kommer användas, bland annat alla dessa klänningar. Jag funderar på att köra på en bloppis! :) 

Min 30-årspresent



Om ett par år blir jag 30, försöker att inte tänka på det, men jag tänkte unna mig en extra fin present då! :) 

Julklapp!


Tack syrran för julklappen! Jag är så kär och jag ska köpa mig en massa smaker!! :) 

Lindex!




Jag har tyvärr köpförbud när det kommer till kläder för Victoria men kom igen, hur söta är inte dessa?! 

Nyårsbilder!











Mina nya älsklingar!

Mamma köpte örhängena och halsbandet. Jag är helt kär! :) Pappa fick jag pengar av för att gå och köpa mig något fint och jag vet exakt vad jag ska köpa! :) 

Bilden är lånad från Jackies Instagram. 

Julklapp nr 1.

Victoria fick det här pianot. Den är så fin, låter lite för mycket men dottern älskade den! 

Tack mormor och morfar! 



Julklappar.

Jag gjorde två personliga julklappar i år. En var till Gineva och den andra fick Isabelle. 



Isabelles ramade jag in också. Har fotat det men har inte lagt in bilderna, ska göra det ikväll. 

Det var värt tiden jag la ner, mina små guldklimpar förtjänar det! 

RSS 2.0