Åh vad sugen jag är!!



Snart kommer mitt allra bästa år! <3



Mysig måndag!!

Vi var cirka 12 personer och det var väldigt mysigt! Maten var inte så super god men sällskapet var prima! :) 








Ekar tomt.

Idag har varit en rolig men jobbig dag. Jag är sjuk samtidigt som jag vill göra så mycket. Hostar och tröttheten tar kol på mig. 

Jag har inte heller tränat något så det känns väldigt jobbigt. Jag var så taggad på att träna varje dag nu när jag ändå är ledig. Det vi gjorde istället var att dra till Axfood och köpa saker till Suhels pappa, passade på att sukta efter godsakerna!! :) 

Nu ska vi förbereda oss för middag med kusinerna! :) 




En hel del.






Vi fick göra om lite i vardagsrummet hos föräldrarna och Rani stod där och dirigerade. Han skällde även ut Sizar för att han inte hjälpte till. På skoj, såklart. Tjejerna fick bära, killarna stod och kollade på. 

Mysigt var det och vi fick alla att titta på en gammal film som heter Airplane. Den är så himla rolig!!! :) 

Nu är jag HELT slut! 

Vi närmar oss!!



Min dag.

På grund av sjukdom blev det ingen filmkväll med tjejerna. Jag har bara legat på soffan och tittat på massa filmer. 

Ja... Hoppas att man mår bättre imorgon. Det mysiga med allt är att jag har känt av bebisen under hela dagen! Det är vääääääldigt mysigt!!! 



Vad jag önskar att jag kunde sticka!



Då var man sjuk igen...

Blä! Har världens hosta och fryser hela tiden, samtidigt som det är väldigt varmt. Blir tokig! Jag är alltid sjuk nuförtiden! 

Victoria har det iallafall trevligt, hon gör sina volter och aerobicsövningar! :) Mannen min gjorde även soppa och mackor och det var sååååå sjukt gott!!! Yummie!! 



Lördagspass!

55 minuter och jag åt frukost innan samt en banan nu. Applåder till mig!! 



Promenad, en timme.

Samma sträcka men tar mig numera en timme att gå. Jag drog iväg på en promenad innan vi åkte till barnmorskan, och det var faktiskt väldigt skönt! :) 

Hoppas att man orkar ta promenader ofta nu! 



Barnmorskan.

Så, då var det klart. Blodprov och allt annat. Jag vägdes, mättes och så fick vi lyssna på sötnosens hjärta igen! Åh, blir så varm inombords. Vi hörde hjärtat slå rätt så snabbt men hon flyttade på sig hela tiden så barnmorskan fick "jaga" henne, haha. 
 
Det enda jag måste göra är att ändra på mina matvanor då jag hade högt sockervärde eller vad det nu än kallas och börja äta rätt, det vill säga mer rutiner. Det kan gå en hel dag utan att jag har ätit och sedan kan jag äta en hel glasslåda. Nej, ändring på det för om det är något jag vill undvika så är det graviditetsdiabetes. BLÄ! Sedan bör jag hålla koll på vikten, jag har redan gått upp 8 kg! Det är tre månader kvar och ja, jag vill inte gå upp mer än 12 kg faktiskt. Jag tror inte det kommer att gå men men.. Vi får se! 

En annan sak jag måste börja göra är att vila när jag får sammandragningar. Nu får jag inte såå många, ungefär 2-3 per dag, men man ska alltså lägga sig ner och ta det lugnt när man gör det. 
 
Åh, längtar till april! 
 
 
 
 
Inget mer av detta då! :(
 

Tiden går snabbt!



Julklappar!

Även fast Victoria inte är född så fick hon några julklappar. En superfin present från Marie och Nano, som matchar en present jag fick av Kerstin. Jag älskar tyget, det är så mjukt! 



Absoluta favorit.

Den här fick vi av mamma och både jag och Suhel älskar den. Den är mjuk och superskönt och även väldigt söt! :) Lilla fisen ska ha på sig den ofta! :) 



Julklapp från Suhels familj!





Glömt att visa er!

På avslutningen fick jag en liten present av min kollega. Den ligger på mitt sängbord nu! :) Det står Marina på den! :) 


Jag fick även en påse med karameller men ja... Den hittas inte! :) 

Kommer jag aldrig få sova?



Nytt läppstift.

Jag och systrarna var på KICKS och lillfisen Gena köpte denna till mig! :)




Min mans idol.



Morgonmys!!



Effektiv.

Klockan är inte ens nio och jag har hunnit med en promenad på 45 minuter, dammsugning lite snabbt överallt, tömt diskmaskinen, plockat undan allt och städat båda badrummen. Dessutom har jag precis kommit ur duschen! Alltså, effektivt! :) 


Beckmörkt och helt still när jag promenerade. Superduper skönt!! 

Min älskling!!



Min julklapp till favoritbruden! Hon tyckte mer om att smaka på pinnarna men hon lär nog sig att spela snart! :) 

Sötnosen min!! 

Oj oj vad vi har ätit idag!



Min heta man!



Julklappar!



Min dotter har jeansleggings!

De är sjukt små och söta! Kan april bara komma nu?! 



Snickerskaka! :)




Jag gjorde en egen som jag ska ha med till Suhels familj imorgon och syrrans del ordnade vi till lite fint. :) 

Det blev väldigt gott! Jag har även pepparkaksbollar och kaneltårta hemma! :) 

Rosa och litet, kan det bli sötare?



Vecka 25 baby!



Gott!!!!!!!



Pepparkaksbak!



Helt slut!

Mina fötter värker som bara den! Känns som att jag har kört världens pass! Allt vi gjorde var att gå runt i Täby centrum och shoppa lite. Köpte klart julklapparna, nu ska jag bara slå in alla! :) 

Åh, hoppas att jag kan sova ikväll! Annars kan jag sitta i timmar och leta barnvagn, som jag gjorde igår kväll! 



Sitter ner medan grabbarna shoppar julklappar!

Behöver vila, magen spökar för fullt!! Gör sjukt ont men det är något en smoothie kan bota! :) 



Dopet igår!













Fest! :)



En söt make!

Igår hade vi en jobbig natt för ingen av oss kunde riktigt sova. Då valde min man att ordna mackor, Funlight saft och så kollade vi på Fresh Prince! :) 



Åh... Craving!

Fisk och hamburgare har varit min grej under graviditeten. De första tre månaderna åt jag hamburgare i stort sett varje dag! 

Panerad fisk med remouladsås och potatis, himmelskt!! Åh, jag är så sugen på det! Åt det för två dagar sedan men ändå... Mums! 



Träning.

Två lördagar i rad nu, spinning 55 minuter. Bra Marina! Jag känner faktiskt inte av foglossningen när jag spinnar, är inte det konstigt? Det är iallafall kul att jag kan träna just den träningsformen eftersom jag inte spinnar lika mycket längre. Innan jag blev gravid var det tre-fyra gånger per vecka, nu är det EN gång!! 

Nu har jag iallafall duschat och väntar på att maken vaknar. Egentligen skulle jag till stan med systrarna men det verkar inte bli av, då tänkte jag åka in till Kista och köpa de sista julklapparna med mannen min! 

Idag är det dop så jag kommer få träffa mina fina systrar iallafall plus att det kommer att finnas massa god mat! 



Mmmhmmmmm!



Barnvagn?

Vi har börjat titta runt efter en bra barnvagn och det var svårare än vad vi trodde. Först hade jag bestämt mig för Teutonia, min kusin har en och jag tyckte att den var vääääääääldigt bekväm att köra i. När vi gick runt i alla bebisaffärer hade ingen det märket, man har tydligen slutat sälja den. 

Well, så jag testade Bugaboo Cameleon och jag har varit emot det lite, av olika skäl. Fast... den var så bekväm. Det här är den jag vill ha, med offwhite sufflet. 
 
Så, har någon av er hört eller har själva denna barnvagn? Vad tycker ni? 
 
 

Lillfisens julklapp!



Jag älskar att ge presenter även om jag ÄLSKAR att få det. :) Har några till att köpa nu, sedan är vi klara med allt! :) 


Fina små fjuttar!

Visst att det har varit ett tufft ett tag och jag har varit en aning nere. Fast mina elever lyfter upp mig varje gång! Vilka härliga små gullpluttar jag har fått äran att ha! 

Idag fick jag en superfin present som gjorde min dag eller hela mitt år, haha! Det behövdes verkligen! Jag frågade tjejerna om jag fick lägga upp bilden och det fick jag. Att de har suttit och gjort detta själv för min skull är helt.. Blir ju tårögd! Mina fina små... Så tacksam över att ha dem!! 



En liten gåva!

Denna fick jag av Elvira alldeles nyss, hennes döttrar har gjort den. Den passar perfekt till bebisrummet ju! :) 



Snart börjar jag med mitt projekt!



Vi får se om jag lyckas, annars får ni självklart vara med om katastrofen också! Haha! :) 

När julledigheten börjar och jag kan börja slappna av, då ska jag sätta igång. 

Min julklapp från maken min!



Jag listar alltid ut vad han har lyckats köpa till mig men i år är det svårt. Han har varit smart, men jag har mina aningar........ :) 


Tydligen är jag i sjätte månaden, i början av det iallafall.



Himla fint hörni!




I did it for me.



Till Vixie!! :)



Film tid.



Vi fortsätter att mögla hemma.... 

Blääääää!

Vad illa jag mår! Gjorde misstaget att bära något och nu har ryggen låst sig. En promenad brukar hjälpa men hela kroppen är så slut!! :( Mannen min är också sjuk, men han är helt slutkörd eftersom illamåendet är som värst hos honom. 

Såg den här bilden på Serli, hennes moster hade lagt ut den på Facebook. Så himla söt. Hoppas att vi är friska till på lördag, då ska hon döpas! 



Min vackra syster!!



Dregel!



Jag, 5 månader.

 
Här är jag, under mitt dop. Världens största tjurpuppa var jag. Vi får väl se hur Victoria blir, haha. Jag ska försöka få en bild på Suhel när han var liten. Han var sååååå himla söt och TJOCK!! :) 
 

Man vet att något är fel...

När jag har massa mat framför mig men kan inte äta och jag känner hur tröttheten bara tar över. Suhels kusin hade bjudit över mig på lite fika och firande för lilla Melina. Jag satt där en stund men orkade knappt göra något. Hjälpte inte ens till, jag skäms så otroligt! 

Alltså, det måste vara något fel. Lillen mår bra för hon rör sig för fullt och växer som bara den. Fast jag är ständigt trött trots järntabletterna och allt annat jag har fått. Det hjälper inte, även om vissa tabletter är rosa! :) Vi får se vad barnmorskan har att säga. Så länge min dotter mår bra så är det okej, jag har sagt att hennes hälsa kommer före allt. 





Det förklarar en hel del!



Roulas present.

Det här fick min dotter från Roula, min systers svägerska som är så himla fantastisk. Älskar sådana kvinnor, som tar för sig och som jag känner kommer att ta väl hand om min syster.

Victoria kommer inte kunna ha på sig det här direkt men någon gång nästa jul! Åh, längtar. Då är hon lika gammal som Gineva är just nu och det är såååå gosigt! Jag såg några bilder från en ny bebis, en släkting i Syrien fick sin dotter för ett litet tag sedan. Herre min... Hon är så liten och så himla fin! Att jag också ska få en liten snart, det är det som får en att orka. 




Min lilla egna Coco Chanel brud! :) 

Get rid of it.



Vill ha snö!



Fira ännu en gång!



Fira lillsyrran igen, dock med svullen hals och ont i bröstkorgen. Fast en tårtbit kan nog få plats! :) 


Solstrålen, hon är så fantastisk!





Vecka 24.

Här går det undan! Fyra veckor kvar och sedan är jag inne på trimestern, sista delen. 



Julklapp!

Nu ligger det ett paket under julgranen. Det är till min man! :) Vi bestämde oss för att inte köpa dyra saker till varandra, vi har en tendens att göra det. Så jag  gått och köpt en skojig present, men som han kommer ha användning för! :) 

Vad det är får ni se snart! ;) 



Vad roligt, hej på er!

Vad roligt att fler klickar in hit! Jag blir glad samtidigt som jag är väldigt nyfiken på vilka ni är! Ni får gärna lämna spår efter er! :) 

Jag och maken ska strax lämna festen för lugnare tillvaro hemma. Tröttheten kommer snabbt när man är gravid! Innan ska jag bildkrascha några foton! :) 



Vad roligt, hej på er!

Vad roligt att fler klickar in hit! Jag blir glad samtidigt som jag är väldigt nyfiken på vilka ni är! Ni får gärna lämna spår efter er! :) 

Jag och maken ska strax lämna festen för lugnare tillvaro hemma. Tröttheten kommer snabbt när man är gravid! Innan jag drar ska jag bildkrascha några foton! :) 



Jag attackerar godsakerna!





JAG DÖR!!




Ja, jag tror att vår bil får plats med en barnvagn! :)



Vår fina lilla prutt!!!!



På väg till Jakobsberg.

Har varit iväg och köpt present till min gulliga kusin Marina. Hon fyller år idag och det måste ju firas lite iallafall! 

Senare mot kvällen ska vi äta middag och fira lillsyrran med vänner. :) 



Vilken planet vi har!







Färgen på läppstiftet.



Jag har letat efter den här färgen. Någon som vet?! 

Försöker peppa mig själv...



Underbar röst!



Vill ha en vit jul!!




Grattis fina Gena!

Din "sista" födelsedag som bosatt i Sverige, även om jag vet att du kommer att vara här ofta och vi där.

För oss är du den minsta och vår egna lilla Butler, även om det inte riktigt stämmer. Det är något Suhel har hittat på!! :) 

Jag kommer ihåg när mamma kom hem med dig för första gången. Alla var runtomkring dig och jag blev irriterad för att jag inte fick ha min syster för mig själv. Du var så fin med dina tjocka kinder, dina mörka ögon och ditt härliga hår. Jag minns hur jag och Carin höll varsin hand och gick med dig, fram och tillbaka i hallen, lägenheten i Hallsberg. Sedan växte du upp och var kaxig men vi älskar dig ändå!! :) 

Jag är verkligen stolt över dig och så tacksam över att du är min syster. Om det är något jag värdesätter i livet just nu är familjen, ni, mina föräldrar, min man och min lilla dotter i magen. Jag kräver inget mer än att ni har det bra, för då har jag det perfekt. Då är jag lycklig. 

Jag hoppas att vi får tillbringa många födelsedagar ihop, även om de är här eller i USA. Så länge vi har vårt starka band är jag nöjd, för om det är något vi ska värna om är det just det bandet som så många avundas. 

Jag älskar dig och oavsett vart vi än befinner oss i världen så är vi för alltid bundna vid hjärtat. 





Min räddare.

Maken min köpte lussebullar och så fick jag julmust. Nu sitter jag framför datorn och småjobbar samtidigt som jag äter. 

Behövs. Jag är så trött och ja, så är det. Tack för att det är lov snart. 



Så söt!!!!!



Min man tar hand om mig idag.



Mitt liv. <3



Dagen.

Alltså... Vilken stress. Jobbet är bara kalibalik. Länge sedan man var såhär stressad. Sedan kommer alla på en gång med en massa krav, man blir helt trött i huvudet. 

Jag kom hem med en hemsk huvudvärk men maken min hade städat och ordnat det mesta. Det kändes skönt. Fick även en bamsekram. Han tycker inte att jag ska fortsätta jobba då jag är så stressad, det märks även på magen när jag är det. Den blir spänd och smärtar. Fast snart är det jullov. Nästa fredag. 

Jag lyckades ta en promenad på 45 minuter och laga mat. Jag gjorde biff med potatis och champinjonsås. :) 

Nu ska jag sova. Jag behöver det. Imorgon jobbar jag till 20.00!! 



Sötnos!!




Jag tror att jag kommer få rätta hela veckan ut!!



Det här är bara tre klasser! Tyvärr är jag överdrivet petig också så jag brukar läsa varje text två-tre gånger! Åh... :( 


Magen är äkta!



Detta var under min möhippa! Inte visste jag att magen skulle se exakt ut sådär nu, tänk om man visste att man skulle bli gravid tre månader senare! 


<3



Typiskt oss. Jag ska tramsa mig, Asrin ska spexa extra och Soma är försiktig av sig! Två härliga vänner, är så glad över att ha dessa i mitt liv. 

De hjälper och stöttar mig, och nu när jag är gravid känner jag mig tacksamhet över att ha dessa i närheten. Jag tycker att de är två starka individer och just nu har Soma visat styrka så att det räcker och blir över. Hon skulle föda cirka sex veckor innan mig. Hon förlorade sin dotter i magen för inte så länge sedan och det var verkligen en käftsmäll. Jag kommer ihåg exakt hur jag fick veta det, även om Soma och Asrin helst skulle vilja dölja det för mig med tanke på min omständighet. Trots allt tänker de på mig, förstår ni vilka fina vänner jag har? 

Jag hoppas verkligen att dessa två får ALL lycka i världen för de förtjänar det. Mer än någon annan. 

Jag och mina systrar!



Ja tack!



Föräldrarnas julgran.



Vad fin den blev! Första julen då jag inte är med och dekorerar. Eller, tittar på medan mamma gör det då hon aldrig lät oss hjälpa till, hahaha! 

Julklappen längst ner är till mig. Ville bara säga det! 

Mys med systrarna och massa tjejsnack!






Vår nya bil!

Eftersom Suhels bil var för liten för att ha en barnvagn i var han tvungen att byta. Nu är vi ägare till en Ford! :) 


Jag gillade verkligen bilen. Den var stor och bra! Färgen var också härlig! Påminde mig om Suhels gamla bil och det är ett plus! :) 

Jag kommer att behålla min SEAT, fast Suhel tror inte på att en barnvagn får plats i den. Vi får väl se! 

57 procent avklarat.



Längtar till april!!!! 

Älskar dig. <3

 
 

Världens bästa systrar!



Nya örhängen! :)



Kände för att byta till enkla små vita pärlor. Hittade dessa på Glitter, för hela 50 kronor! Där rök alla julklappspengar! :) 

Jag köpte en hel del till mig. Det är inte vanligt då jag helst köper till bebisen. Fast hon har verkligen kläder så att det räcker nu! :) 


Nya plagg.

Desto större man är, desto större kläder behövs. Jag köpte med mig lite från H&M, de är numera i tvätten. Wohoooooo! :) 

Hade det riktigt trevligt idag, behövdes verkligen. Tyvärr skulle trevligheterna fortsätta med världens bästa Bastian, men nu pajade kameran och Bastian är förkyld. Så, ja. Hoppas att Suhel kan fixa kameran så att jag kan fota igen. Jag tror inte ni kan ana hur himla söt och gosig Bastian är. Åh, världens finaste pojke! Skönt att min dotter kommer att få honom som vän! :) 



Kameran är paj! :(

Försöker ordna den men råkade förstöra den mer. Jag kommer gråta när som helst. Min favorit pryl!! :( 



Lite mys med tjejerna!











Fint!



Det var halt och snön har smält bort på många platser. Jag hoppas att det är en vit december dock!! 


Nu ska jag ut på promenad med mina nya skor!



Vad ska jag hitta på?!



Några av presenterna! :)



Min present.




Kaninen från Sykulan, med hennes namn. Så himla skön och mysig. Jag ska köpa likadan till Victoria, och en filt med namn och datum efter att hon är född. 

Gineva kommer att bli en bra kusin, den lilla fjärten! 

Min syster är så duktig!!

Tyvärr hittade vi inga rosa cupcakes former men det får duga. Blev så fint ändå! 

Min syster är verkligen duktig!! :) 




Det börjar fyllas på!



Min bakgård!

Äntligen snö och lite julkänsla!! :) 

Mindre kul att gå ut från huset strax och ta bort snön men äh! :) 




Våra sommarmöbler får hamna i skymundan ett tag! 

Vixies mostrar kände också! :)



Jag är inte sådär överförtjust att folk rör mig, har aldrig varit det. Nu när man är gravid vill folk hela tiden klappa en på magen, men igår fick systrarna känna. För de får, när de vill. Hon sparkade och de fick bli en del av hennes "liv" också. Det var en magisk känsla. Svårt att förstå! 

Mina systrar är allt för mig. Vi har växt upp som ett, och vi har även insett att många har haft svårt för att vi alltid väljer varandra som stöd. Fast det är så vi har vant oss. Carin har alltid varit vår stödpelare som tar tag i saker och Jenna har alltid varit MIN lilla bebis, som jag var mammig mot. För mig kommer Gena alltid att vara lillplutten, och nu ska hon flytta. Jag varnade Suhel om att jag kommer gråta som bara den, och bara av att säga det fick mina ögon att tåras. Jag kommer att hålla fast vid Carin och inte låta henne flytta med. Någon syster måste jag ha kvar ju! 

Nej, min dotter kommer att få två underbara mostrar som kommer att älska henne villkorslöst. Att de fick vara en del av min graviditet igår var väldigt uppskattat. Det värmer i mamma-hjärtat. 


Makens första kontakt med vår dotter.

Idag såg och kände Suhel bebisen för första gången. Hon är lekfull och man ser att något rör sig i magen. Jag har känt det tydligt ett par dagar nu men inte någon annan. Efter att ha stirrat på min mage och haft handen på bullen ett tag lyckades han känna. :) 

Är så lycklig! :) 


Har lovat min vän att inte lägga upp bilder på min mage eftersom hon tror att någon kan "kasta öga" på mig, ett arabiskt uttryck. Jag hoppas att du förlåter mig, Asrin! :) 


Fredagskäk!

Jag och systrarna hänger hos mig. Vi kollar på Idol finalen, trots att jag har NOLL intresse för det. 

Det är storm ute och jag är orolig för min make som är ute med sina domarkollegor! 



Bröllopsvideon är här.

Vi sitter och glor här, ingen av oss är egentligen så intresserad av den. Fast det är ändå småroligt. :) 

En månad efter blev Victoria till och hon rör sig för fullt till videon! :) 



Älsklingen blir ett år idag!!



Alltså, ett helt år! Jag förstår inte, har tiden gått så snabbt? Jag kommer ihåg när vi satt och glodde på Marinas mage, då vi väntade på en spark från muppen! 

Imorgon ska vi fira henne, jag har köpt en liten present fast det är tänkt att hon ska ha det som minne. Hoppas att hon tycker om den. 

Åh, om det är något jag är glad över så är det att jag fick äran att bli hennes gudmor! 

Vår fina julgran!

Det enda som behövs, förutom julklappar, är att stjärnan ordnas till. Det får maken göra! 



Lite jul hos oss.

Fick tomten av svärmor och änglarna är från min mamma. De matchade så bra ihop. Huset bakom tomten, som knappt syns på bilden, är från min kusin Marina. :) 





Mitt knark.



Mina nya promenadskor! :)



Jag har börjat promenera en massa och jag kommer dessutom fortsätta med det när bebisen kommer. Då såg jag detta på Stadium, 299:- tror jag att det var. Då slog vi till och köpte ett par till mig. Maken köpte också, fast hans var avancerade och hade massa egenskaper som man behöver när man ska springa. 

Dessa ska jag ha hemma, de andra i bilen när Carin vill gå. Så att jag alltid är beredd! :) 

Craving!



Promenad.





Promenad, och jag trodde att jag hade gått vilse men såg vår lilla juldekoration och hittade hem! :) 

Koftan.



Igår var jag och shoppade lite, mest för skojs skull. Jag slutar tidigt på tisdagar och då vill jag göra något av den tiden. Jag kan inte hjälpa det, jag köper lite smått och gott till bebisen. Jag har lovat mig själv att inte göra det, att vänta tills hon är i min famn, fast det är så svårt!! 

Igår handlade vi en massa till julgranen också. Den är lite väl tom fortfarande men jag är ändå nöjd. Imorse tittade jag på den och blev småglad. Ni ska få se bilden senare, jag körde på vitt och grått! Fast råkade köpa en röd matta. Äh! :) 


Min dotters samling ökar!



Så fint!



Jag har redan gift mig och hade min klänning, som var min favorit. Fast ni andra kan väl titta på denna! Fin! :) 


Mums!



Hahaha, varför är allt smått så gulligt?



Skämdes rejält!



Upptäckte detta på pilates, men men.. Det gick att dölja! 30 min på crossen och 45 min på pilates. Ska försöka promenera mycket i veckan men får se vad kroppen säger. 

När jag kom hem hade maken min gjort hamburgare och all dess tillbehör. Gott var det!! :) mums!! 

Sortering.

Lite av hennes kläder. Allt är i korgen nu, men det kommer fler saker från USA. Jag får allt när syrrans fästman kommer hit den 24 december. Det är några outfits för nyfödda och en amningskudde. Skönt med en sådan! 



Julmust, lussekatter och pepparkakor betyder JUL!



Lite julkänsla...



Present.

Nu har jag slagit in guddotterns födelsedagspresent. Hon blir ett år den 6 december. Ett år! Jag kan inte förstå det, det känns som att hon föddes för bara ett par månader sedan! Fina du! 

Det är en liten present men jag hoppas att hon tycker om den, samt tar hand om den. Jag har även hittat ett julklapp till min solstråle, måste bara iväg för att köpa den! :) 


Är INTE så duktig på att slå in paket. Tyvärr. Det får ändå duga! :) 


Moster Carin har smak!

Idag fick Vixie en liten present, från sin moster. Åh, är helt kär. Den är från 3 månader så den kan hon ha under sommaren. Sötnosen! 

Tack Car!! 






Vårt lilla tecken.

För ett tag sedan låg Suhels bror på sjukhuset och vi brukade köpa med oss Cola till honom. Vid ett tillfälle behövdes det inte för att han hade redan fått så många, men jag var törstig. När jag skulle dricka ur min petflaska fanns det ett namn. 

Ja la upp det på bloggen, att det var ett tecken om det var en flicka i magen. Hon ska visserligen ha ett C istället för K  i mitten där, men ändå! :) 



1 december, snart är julen här!



RSS 2.0