Sötnosen min.

For you all.

 
Så trött på människor som snackar skit, som ljuger, som går bakom ens rygg, som är så jävla feg och inte kan komma och säga det rakt i ansiktet, som inte ställa upp, som alltid tänker på sig själv, snåla äckliga människor och alla andra avskum som finns i världen. 

Men sen funderar man ett tag och tänker på att man aldrig ska lägga energi på dessa människor. Aldrig. Så fuck off. 

Choklad är ljuset i mörkret.

Åh.. lär mig.

 
Jag måste lära mig att lägga eye-liner. Måste. Det är så himla snyggt och eftersom jag har ögonlock som går neråt så vill jag piffa upp med just det svarta magiska strecket. :) 

SPARKLING!!!

BANANA!!!!

It's a heavy one!

Aaaa daaagg.

 
Jag älskar hundar (eller som Brad Pitt säger i Lock Stock; a dagg) men jag är superduper rädd för dem. Stora, små, tjocka, smala, busiga, tröga.. Ja, alla. Superduper rädd. Jag darrar som ett asplöv och svettades som en gris en het sommardag. Det är helt sanslöst. Men jag älskar hundar. De är så fina djur, på samma sätt som hästar. Fast hästar är jag inte rädd för. Är inte det konstigt? 

Yes, you can give it to me.

Beauty.

 
Hur kan man vara så vacker?! 

Kvällen

På kvällen gick vi hem till kusinen och firade lilla Jessi. Jag var supertrött och gick hem vid elva medan de andra fortsatte vidare för att festa hårt! :)

Ps; ser ni att mitt örhänge lyser?! :)

Sötnosen.

Vilket charmtroll Masal var. I början var hon väldigt blyg och en aning rädd så Asrin hoppade på henne, haha! Men hon är så himla söt och go!

Jag har dessutom massa videon på henne när hon får oss att skratta! Jag kollar på dem och ler för mig själv! Barn kan verkligen få allt att se ljust ut.

Men vi hängde iaf hos Sevve och åt lite gott som hon hade gjort. Det var sjukt mysigt och vi gamade såklart i oss. Men det var kul att sitta och prata barndomsminnen men även framtiden. Nästa gång ska vi ses hos mig och mysa till det här :) Nästa år kommer de få mysa många gånger hos mig och Domaren! :)

I början tittade Masal konstigt på Tant Asrin som retade min fina rosett som jag hade gjort.

Söndag.

Jag vill bara dega i min säng och inte göra något vettigt alls. Bara äta en massa gott och titta på film!!


Jag.

Vilken härlig lördag!

Först var det Spinning och sedan var det mys hos Sevve med hennes underbara dotter. Jag kommer lägga ut fler bilder.

Nu sitter jag hos kusinen som firar sin b-day men jag ska nog gå hem när alla går ut till klubben.

Oh..

 
Vissa färger fungerar bara för bra ihop. Såsom svart och rött. Det är SNYGGT. Svart är snyggt i sin helhet men den passar sjukt bra tillsammans med rött. Jag är inte ens SÅ förtjust i färgen rött (bara på vissa saker). Men men, jag har ett par sådana svarta skor och nu behöver jag ett par röda byxor. 

HAHAHAHAHAHA!

Såhär vill jag sminka mig!

 
ÅH så jävla snyggt!!! Bröllopssminket är kanske redan bestämt... :D

Lördagsträning

Spinning, 55 min och han gick lite över tiden med en ganska bra låt. Det var hans första gång! :)

Nu ska jag klä på mig och hämta Asrin. Vi ska en sväng till Sevve och babbla lite om allt plus pussa på hennes söta dotter :)

RSS 2.0