tröttttttt...

Vaknade klockan sex idag och är jätte trött. Skolan var OK, som vanligt. Vill bara att tiden ska rinna iväg så att jag kan börja jobba. Mitt mål.

Tänkte slänga in lite bilder från en grillning vi hade för ett tag sedan. Systern min hade ett par bilder i sin mobil. Jag väntar fortfarande på Marie(!) eftersom hon hade kamera med sig.

Schampo chillar på Domarens veranda.

Raffa och Schampo har en djup diskussion.

 

Serdar fick jobba lite. HAHA!

Lillsyrran var DJ under kvällens gång.

Fint :)

Söta systrar!

Jag låtsas att Domaren står brevid mig.
I själva verket hade han fullt upp och därav min anledning till
att behöva fantisera. :)

Då var han min vän.
Numera är han min fiende.
En dag ska jag få ut min hämnd.
One day!

Ehum, ja.

Jonny har det trevligt, han.

Det var allt. Tror jag. Hoppas Marie skickar snart då :)

Skola.

Imorgon - vakna klockan sex! Jag kommer DÖ. Köra i fyrtio minuter, rak sträcka och vara dödstrött. Inte bra. Fan vad jag hatar det här.

Jag kommer vara hemma klockan tolv (om jag har tur!) och då ska jag stryka en massa massa massa kläder. Efter det ska jag hoppa in i duschen, ta på mig kläder och rusa iväg till min kusin. Hon ska nämligen ha en middag där hennes pojkvän (eller nu är det ju fästman) ska få träffa hennes föräldrar och vi är bjudna. Vi ska hjälpa henne med maten och dukningen. Sedan är det middag och mys.

En stressig dag, med andra ord. Som idag. Idag var det också småstressigt. Men jag gillar det. Efter gårdagens kalibalik (som jag inte orkar ta upp här) lyckades tränga in sig i ett hörn. Som tur var. Mitt psyke orkar ju inte hur mycket som helst.

Vi hörs imorgon. Nu ska jag sussa.

...

Vilket jävla svin du är.

Emily och jag, på stranden.Vi samtalade om allt möjligt den dagen. 
Hon är i den åldern då hon vill veta ALLT.
Älskar att umgås med henne.

Arg.

Jag har gått runt och varit riktigt arg hela morgonen. Jag vill bara klå upp någon, sparka in en dörr och ta sönder en vägg. Bara något som lyckas ta ut all ilska inom mig, som har odlats dessa två veckor. Jag är ARG. Jag vet inte riktigt varför. Självklart förstår jag grunden till ilskan men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var som utlöste allt detta. Jag vill inte vara arg, ledsen eller upprörd. Jag vill bara vara Marina och må bra. Jag orkar inte tänka på allt negativt som sker runtomkring mig. Jag orkar inte ha människor i mitt liv som får mig att må dåligt. Jag orkar inte låta dessa personer styra mitt liv och få mig att vara ledsen.

Jag behövde något mer än bara ord. Trots allt som har hänt de senaste veckorna är det ändå det jag får - ord. Tomma ord. Jag behöver inte det, inte längre. Förut hade jag klarat mig på det men inte längre. Nu vet jag vad som är rätt och vad som är fel. Jag vet vilka som har lagt stenar på min väg och jag kommer inte låta dem få förstöra mer för mig. Om man inte står på min sida kan man bara gå av vägen och låta mig fortsätta min egen väg, i min takt. Allt jag behövde var styrka, en styrka som visade hur mycket jag hölls kär av dig. Jag trodde aldrig att det skulle gå så lång tid och att du skulle fortfarande vara på samma ruta.

Åh, jag är så arg. Men främst besviken.

Telefonsamtal.

Typiskt. Igår fick jag reda på en "nyhet". Att någon ska ringa hit, ett viktigt samtal är det. Så fort jag fick veta detta la jag det undan för jag har hört det många gånger. Nu kan jag dock inte hjälpa att hoppa till varje gång telefonen ringer trots att jag vet (med hundra procent) att det samtalet inte kommer att komma. Jag VET att det var ett sätt för den här personen att vinna tid, synd bara att du inte förstår det. Synd att DU inte ser det.

Istället för att be om det - ta till handling. Räck fram telefonen och be personen att ringa NU. Framför dig. Våga stå på dig för en gångs skull.

Men istället fortsätter du att ta den lätta vägen, den smidigast för dig. Igår fick jag det bekräftat - du har inte ändrats alls. Du är fortfarande dig själv, rädd och osäker. Trots allt vågar du fortfarande inte och är fortfarande blind. Du kommer aldrig se och upptäcka sanningen.

Do you remember?Åh, varför köpte jag inte den?
VARFÖR?

Ljudet av ditt hjärta.

Hade glömt att skriva att jag har läst ut tredje delen av Twilight. Läste ut den rätt så snabbt och väntar på fjärde. KOM IGEN! :) De är så bra.... Edward är så bra. Hehe...

Blä.

Blääääääääääääääää...

Åh, jag är bara arg. På dig. Jag fattar inte hur du tänker. Om du ens tänker.

Planeringar..

Snart kommer september och då fyller syrran min år. Hon ska bjuda mig och lillsyrran på middag och sedan ska några vänner samlas och festa. September skulle ha varit en underbar månad för mig eftersom Domaren blir 23 och det skulle ha varit 2 år för oss. Jag hade planerat några saker, men men.. Får väl köpa Ben&Jerrys och titta på några sorgliga filmer.

Oktober blir det fest med familj och släkt. Varje år kommer en sångare som vi älskar och det kommer bli så himla roligt. Alla kommer att komma och min kusin kanske tar med sig sin fästman Olle, åh! :) Jag hoppas det iallafall. Jag hade jätte gärna velat ta med mig Domaren och bara suttit brevid honom hela kvällen, dansat ibland och gått med på en tryckare. Det hade jag jätte gärna velat, faktiskt.November är det lilla Steffys dop. De planerar att ha den i november så vi får se hur det blir. Det kommer nog bli roligt eftersom vi har blivit placerade med min mammas kompis och hennes döttrar. En av dem fyllde år i helgen. Världens sötaste flickor. Det kommer bli roligt. Massa god mat, lilla fina Steffy, dans och skratt.December fyller lillsyrran 18! Då ska vi ha storfest för släkten och det kommer bli SÅ roligt. Vi har hyrt (eller ska göra det?) lokal i Sollentuna, en jätte stor. Ja, det kommer bli god mat och dans kan jag lova. Vi ska även göra en fest med vänner för henne. Men i december är det JUL. Vi firar inte jul i december (vi firar den 6 januari) men ändå.. För att ta upp Domaren ännu en gång - jag trodde jag skulle få fira med honom. Han firar nämligen den vanliga julen, så.. Ja. Men men. Sen kommer nyår och då har vår familj och släktingar bestämt oss för att fira ute. Jag hoppas det blir så.Åh, mycket att se fram emot. Jag ska erkänna att det känns i hjärtat att Domaren inte kommer vara en del av det. För mig känns det naturligt att han ska vara med. Att ha honom vid sidan om och att det ska vara vi två. Synd att det finns människor som inte känner som mig.

Klippa mig.

Imorgon klockan 12 ska jag klippa mig.

Jag skulle vilja klippa mig såhär:BakifrånShopping.

Idag åkte jag och mamma till Vällingby.

Jag köpte två oversize tröjor.

Jag köpte även skorOch jag älskar väskan (eller det kanske är en påse?) som man fick med skornaTill mamma köpte jag två tröjor eftersom hon verkligen behöver kläder. Hon köper alltid till oss, aldrig till sig. Jobbigt. Men nu är hon två tröjor rikare. Ja, sedan storhandlade vi på Coop, såklart.

Och jag smakade Fanta Lemon. Jag som ÄLSKAR citron och allt som har med citron att göra älskar såklart denna också.

Närmar sig..

Dagarna närmar sig skolstarten. Blä.

Jag är inte redo. Alls.

Somnar snart..

Snart ska jag hoppa in i sängen. Veckan går mot sitt slut och snart börjar skolorna. Blä på pendlandet. Jag har världens ångest över det trots att jag försöker intala mig att terminen kommer gå fort. Åka fram och tillbaka, alldeles själv. Jag ska försöka lura dit några vänner... men är de så dumma? :)

Imorgon ska jag och mamma försöka åka till Vällingby. Idag gick det inte på grund av att mamma var trött för hon tvingades följa med min kusin på alla hundra ärenden hon hade. Så.. imorgon. Jag vill köpa skor.

Min mamma har varit extra gullig och försökt fylla min dag med massa saker att göra, folk att träffa och sådant. Hon är bäst.

Arg..

Jag är arg. Jag vet inte ens varför... eller jo, jag vet. Önskar att det inte var på det här sättet. Jag hade världens förväntningar, ni anar inte. Jag trodde den här sommaren skulle vara en underbar och lycklig period för mig. Istället gick det åt helvete. Det värsta är att jag inte kan göra något annat. Allt ligger hos andra.

Hatar det här. Så jävla mycket.

Emily när hon var yngre..Hahahahahhaa..
Hon var sååå liten här.

Pablo Francisco

Han kommer till Stockholm (China teatern) den 4 oktober. Jag vill gå! Han är en komiker som är... huuuuuuuuur rolig som helst. Jag vill verkligen gå. Någon som vill följa med?

...

Det gör så ont.
:(

Lite sånt.. igen.

Lovar du att vara ärlig? Always.
Du heter: Marina.
Smeknamn: Mar, Maro, Gums (av Domaren då)
Låt som när du är ledsen sörjer till? Ehum.. ingen aning.

Beroende av: Te, chips, cola, min mobil, min bebi
Vem behöver du mest just nu: pappa

Vad tror folk om dig? tror att antingen att jag är riktigt kaxig eller att jag är riktigt blyg.

Stämmer det? att jag är riktigt blyg, kan hända.
Vad säger du för att imponera på någon? brukar inte vilja imponera på folk.
Hur imponerar man på dig? min bebi gör det bäst!
Brukar du skratta för dig själv? haha kan hända
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Jag älskar dig mer din mås, du äter säkert chips :o"

Var bor du? vårberg
Trivs du där:  ibland så.

Äger du några converse: faktiskt inte :P
Sprit, cider, vin eller öl: sprit
Brukar du bli för full: nää.
Vad har du för mobil operatör: Comviq!
Är du allergisk i mot något: myggbett!
Har du haft sex idag: nää
Nästa mål i ditt liv: åka på semester!!

Hur svarar du i mobilen: "Hallå?"

Vem ringde du senast? min bebi!
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: att han skulle komma om en timme

Antal timmar sömn inatt: vet faktiskt inte när jag somnade.
Sov du ensam: nej :)
Brukar du komma i tid: ja

När mår du bra: när jag är med mina närmsta vänner, när jag är med min bebi, när det finns sol.. finns mycket mer!
När blev du fotad senast: igår hos despina med lattes gammeldags kamera hahaha!

Hur känner du dig nu: seg men ändå pigg

Vanligaste färg på dina kläder: svart, vit och färgglatt.
Vad tycker du om fötter: ingenting
Vad saknar du: pappa och min michell.
Hade du en bra kväll igår: Jaaa, längesen man träffade tjejerna!

Favorit dryck på morgonen: TE!

Rakar du benen: alltid!
När brukar du oftast gå och lägga dig:  efter 02.00.
Är du blyg? alltid vart. men har blivit mer social genom åren.
Sysslar du med någon idrott: dans

Vill du hellre ha mail än brev: spelar ingen stor roll direkt.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: JA!
Har du spytt offentligt: nää ..

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: oj, skulle göra massor!
Är du nöjd med ditt liv: ja, nu när jag har min michell vid min sida. kan inte bli lyckligare! <33
Är du bortskämd: var värre förut!
Vad gör du i morgon: skola, har dans i skolan och träning efter sen kommer jag decka!

Vad är det värsta du vet? otrohet, mytomaner, lögnare, HÅR! finns så mycket mer.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? haha NÄR jag har pengar så slösar jag det jag har.
Vad behöver du just nu? min bebi! och en städare som kan städa mitt rum hahah, en ny data och EN NY MOBIL!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? jag har ingen aning.

Vad längtar du till: längtar tills ja har samlat klart pengar för att åka bort härifrån.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, det har jag!
Vad använder du för shampoo? tar det som finns.
Vad är det finaste du fått? min bebi
Hur gammal är du: 18
Om fem månader: är det jul.
Du samlar på: ingenting.
Gröna eller röda äppeln: gröna!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen, sover bort det.

Gillar du golf: tråkigaste.
Vilken tid gick du upp idag: vid 13.00

Har du sovit i din egna säng inatt: självklart :)
Har du strumpor på dig nu: alltid!
Vad ska du göra ikväll: jag har ingen aning..

Är det okej att gråta: för mig är det okej, jag gråter typ var femte sek hahaha
När grät du senast: minns inte.

Laddar du ner musik och film från Internet: ja.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa kläder och resa bort med min bebi.

Bär du glasögon eller linser: nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 13-14

Har du piercing: öronen, tungan, näsan, naveln.
Vill du gifta dig: nej

Vill du ha barn: nej
Solar du ofta: bara när jag känner mig blek.
Är du bra på att laga mat: hahaha jag? laga mat?
Gillar du att dansa: bästa som finns
Är du flygrädd: nej
Hur vig är du: just nu har jagblivit ganska ovig men innan sommarlovet kunde jag gå ner i splitt! :)
Vad dricker du helst när du är törstig: hatar vatten, men när jag är riktigt törstig så dricker jag det ändå .
Vilken är din favoritglass: twister, piggelin, sandwich.
Tror du på ett liv efter döden:
Tycker du om sushi: aldrig smakat men nej!
Vad äter du helst när du ser på film: chips och godis
Bor dina föräldrar tillsammans: ja det gjorde dom.
Har du tandläkarskräck: ja
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: ljusbruna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: förut var det en vana.
Biter du på naglarna: nej
Hur ofta tränar/motionerar du: tränar i skolan tre gånger i veckan och på fritiden tre gånger också så det blir 6 gånger i veckan.
Senaste låt du hörde: bobby valentino - glide for me

Vad gör du på helgerna: är med min bebi!

Shopping.. ehum?

Vi shoppade idag. Jag, As och Soma. Eller, jag tyckte inte det fanns så mycket. Jag köpte en grön myströja från Indiska, tre tjocka strumpbyxor från HM och sedan lite kontorsmaterial till mig och pappa. Nada mas. Hoppas mamma följer med mig till Vällingby imorgon.

Nu ska vi få gäster. Två grabbar med allt för lite fritid. Sedan ska jag rätta min B-uppsats (små formalia-fel) och sedan skicka iväg den. Så skönt att vara klar med den. Verkligen. Något positivt med min vardag.

Födelsedagen.Såhär såg jag ut.Såhär ser jag ut med glasögon.Syrran ville ta en bild med min Canon.Lillsyrran.Emily! :)Lilla Steffy :DSyrran är glad och röker vattenpipa :)Godsakerna låg där och väntade på mig.Lillsyrran! :D Så söt..Jag har flera bilder på födelsedagsbarnet och hennes systrar (de är också tre systrar!) men jag har varken frågat eller fått tillstånd att lägga ut bilder på nätet. Men de är jätte söta och har världens coolaste stil! Jag lovar er.. Ska fråga dem när jag träffar dem så ska ni få se :)

ledsen...

Så synd att saker och ting är som det är just nu. Att det har blivit så fel. Jag önskar att det var annorlunda men jag antar att man inte kan ändra på vissa saker. Det var jobbigt att se Domaren idag (tänk på att jag höll på att krocka med två bilar efter det!) och jag är verkligen ledsen över det som har hänt. Jag vill mer än annat att det ska vara jag och han, men just nu.. Såsom det ser ut.. Det kommer inte fungera.

För jag och Domaren hade något riktigt fint, helt underbart. Om vi skulle fortsätta på den stigen vi hamnade på hade vi förstört det fina i vårt förhållande. Vi behöver vara vi, utan att styras. Och i slutändan styrdes vi bara. Allt ändrades i vårt förhållande och vi tvingades vara andra till lags. Ett förhållande byggs på att man skapar ett "vi". Jag och Domaren blev jag och du. På grund av andra människor, ja. Men det blev som det blev.

Som sagt, man får hålla sig sysselsatt och hitta på mycket. Trots att han ändå finns i mina tankar, ofta. Hela tiden.

Ensam..

PS: jag är ensam ikväll också. Systrarna ville stanna kvar en extra dag idag. :)

idag.

När jag kom hem från Uppsala ville mamma iväg till Sollentuna. Vi skulle vara hos några kusiner. Det är där jag har spenderat hela min dag och mina ögon svider av trötthet. På vägen hem såg jag någon och fick en chock. Jag blev så konstig att jag höll på att krocka (två gånger!) när jag skulle köra ut från området. Det var inte väntat att jag skulle se dig, verkligen inte.

I MADE IT!

Jag klarade ventileringen. Woho! Jag fick jätte bra respons av de som läste min uppsats. De tyckte om det mesta och fann väldigt få fel. FÅ FEL! Jag trodde det skulle vara massvis med fel.

Jag klarade det. Jag tycker att jag förtjänar en stor bunt med rosvita liljor. Eller hur? Åh... Jag fick det en gång av Domaren då jag klarade en tenta som jag hade ångest över. Liljor, så vackra.

Ensam ikväll..

Ja, ensam ikväll. Mina systrar är hos kusinen i Södertälje och jag hemma. Anledningen är för att jag ska till Uppsala imorgon. Ventileringsdags. Vill bara att det ska vara över. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Jag är inte direkt orolig, men ändå nervös. Äh.. det får gå som det går.

Måste tanka bilen också. Sedan köra köra köra.. Som jag lär nog få göra de senaste månaderna. Fan.

Bilder kommer från födelsedagsfirandet. Snart. :)

Vilken hemsk mardröm...

Jag drömde att jag, pappa och mamma åkte iväg till Irak. Anledningen vet jag inte men huvudsaken var att vi var där. Vi var i (vad jag tror) hotellrummet och pappa ber mig att byta om. "I det här landet får man inte ha på sig kläder som visar mycket skinn. Täck", säger han åt mig. Jag stod lutad över min resväska och letade efter något medan mina föräldrar rättade till sig själva och rummet. Helt plötsligt hörde jag skrik från andra rummet och skottlossning. Jag rusade iväg till den vita dörren som stod mig närmast och tittade genom det lilla nyckelhålet. Jag såg en irakisk soldat med ett gevär. Han sköt hejvilt runt i rummet och jag hörde en kvinna skrika. Jag såg soldaten komma mot vårt rum och det jag allra helst ville göra var att hålla emot dörren. Jag gjorde inte det för jag visste att det skulle reta upp soldaten. Jag tog några steg tillbaka och insåg att pappa stod brevid mig. Soldaten sparkade in dörren och började skjuta runt. Han tittade knappt på rummet och på oss. Han bara sköt en massa skott. Jag och pappa ligger på mage några meter bort från soldaten. Min älskade mamma stod upp, med ansiktet inåt mot väggen. Från mitt ögonvrå såg jag hennes ljusblåa tröja och hur hon skakade av skräck. Jag grät och skrek att vi var svenska medborgare men han brydde sig inte. Jag var rädd att han skulle träffa min mamma som var för rädd för att ens röra sig, för att ligga ner och undvika skotten.

Efter ett tag försvann soldaten, till nästa rum och skräck. Min pappa började röra på sig sakta men var för chockad för att agera. Han gick mot sin säng medan jag sprang till mamma. Hon var inte träffad men hon såg ut och var som en staty. Blekvit, iskall och när jag rörde henne agerade hon inte ens. Jag tog henne till min pappas säng, där han nu låg. Han hade gjort plats till min mamma. Hon var i chock, men inte träffad. Vi försökte väcka henne, men...Där vaknade jag. Vilken hemsk mardröm. Så detaljerad. Jag vill aldrig ha sådana drömmar igen. Aldrig. Jag klarar inte av en dröm fylld med skräck, skottlossningar och framför allt: behöva se sina föräldrar vara rädda och i fara. Tänk er dessa människor som gör det varje dag. Varje dag behöver en mor i Irak oroa sig över sin man, som gör något så simpelt som att gå till jobbet. Tänk er föräldrar i Palestina som behöver oroa sig över att sina barn leker runt nära hemmet, något de har rättighet till som barn. Tänk er en afgansk man som måste oroa sig över sin familj varje gång han går utanför hemmet för att ha möjlighet att försörja sin familj.

Tänk er alla människor runt om i världen som tvingas se sin mor, far, dotter, son, syster eller bror dö. För vad? För pengar och för religion. Alltid. Människor som tvingas lämna deras hem, trygghet, kultur och bakgrund för att försäkra att deras barn ska slippa se ondskan som finns i vår värld. Varje dag som passerar odlas en ny hemsk historia på grund av mänskligheten.

Det finns så många människor med en hemsk historia att berätta. Sådana som vi, i trygga Sverige, bara kan drömma mardrömmar om.

Kalas..

Eller kanske middag, jag vet inte vad man ska kalla det. Min mammas kompis (en rätt så nära vän) har en dotter som blir 18. På senare tid har vi kommit lite närmare varandra och jag gillar mammas kompis och hennes döttrar (hon har tre styckna) Jätte trevliga och snälla... Så nu ska vi på födelsedagsfest/kalas. Mamma har gjort tårtan till dottern som blir 18 och den ser så smarrig ut. CHOKLAD! Det känns skönt med denna tidsfördrivning. Att vara bland folk ett par timmar.

Jag ska ta några bilder. På mig, mina systrar, tårtan och självklart födelsedagsbarnet. Några bilder på Steffy kommer det säkerligen bli!

Lost in Austen.

Jag såg den filmen (eller mini-serien) som var tre timmar lång. Det var för mycket. Visst var den rolig vid vissa tillfällen men NEJ. Se inte den. Speciellt inte om ni redan har sagt den äkta versionen av "Stolthet och fördom". Hela den berättelsen ändras totalt och jag fick omplacera varje karaktär för att förstå. Nja, jag är besatt av Mr Darcy. Och det var inte Mr Darcy i den här filmen för den enda Mr Darcy ÄR Colin Firth.

Aha..

Fick veta något idag som faktiskt sved. Jag trodde inte att lyckan skulle komma snabbt för denna person. Istället ler du och går tillbaka till ditt gamla liv, innan jag valsade in. Jag antar att jag ska sluta tjura halva min tid och börja bli gamla Marina igen. Känns mer än rättvist efter det här.

Äh... bara ta en dag i taget.

Seven Pounds.Jag grät så mycket.
Det är en fin historia.

Byta mobilnummer.

Funderar på att byta telefon nummer. Jag kommer sakna mitt gamla men det är grymt irriterande att inte kunna messa sina vänner eller kontakta sin familj utan att få samtal man verkligen inte vill eller behöver just nu.

Ingen Italien.

Det verkar inte bli en resa till Italien. Jag vill och kan. Syrran verkar dock inte lika hypad och klagar på att hon inte kommer ha råd och ingen annan har möjlighet att åka under september månaden. Lite ledsamt då jag verkligen hade behövt komma bort. :( Och speciellt till Italien, världens finaste stad.

Är det någon som vill komma? Någon?

Tråkig dag.

Lillsyrran är i skolan och kommer förmodligen gå ut efter det, andra syrran drog till stan för att träffa sina vänner. Mamma måste strax dra iväg för att hälsa på en kusin och pappa är på jobbet. Jag sitter här. Utan något att göra.

Jag har läst klart alla Twilight böcker. Jag har inga andra böcker. Jag har läst klart uppsatserna. Jag har gjort allt. Vad ska jag göra nu? Vill inte heller störa Asrin då hon har sin sista tenta den 24. Jag håller tummarna för henne. Ska dock försöka träffa henne direkt efter... eller dagen efter.

Det var allt. HA!

Förr och nu.

Det här inlägget skrev jag den 25/7 2008.

Det jag älskar...

En sak som jag verkligen älskar med mitt förhållande är att vi är så lika. Vi kanske har HELT olika åsikter om en massa saker och helt olika intressen, men grunden är detsamma. Vi vill alltid sträva efter exakt samma mål.

Vi har en plan, jag och min Domare. Om framtiden. Vi vet vad vi vill ha och vi har planerat allt, in i det minsta detalj för att vi är sådana. Vi älskar att planera och vi är organiserade på många olika sätt. Jag älskar det! På senaste tiden har det verkligen känts som om det är "vi" och inte längre "du" och "jag". Vi är ett par, vi är ett. Det känns så underbart och härligt. Jag har funnit min själsfrände, den jag vill dela mitt liv med. Han är inte bara min pojkvän, utan även min bästa vän. Han är den som vet allt om mig och den jag alltid vänder mig till när jag är nere. Han är den som känner mig bäst och jag är den som känner honom bäst. Det är en underbar känsla, som inte kan beskrivas med ord.

"Livet har lärt oss att kärlek inte består av att stirra på varandra utan att titta i samma riktning"Visst är det jobbigt, allt det här. Han var den som kände mig bäst och jag har svårt att föreställa mig en annan människa som ska ta hans plats. I mina tankar är det honom jag vaknar och sover vid. Det är Domaren som kysser mig varje gång han kommer hem. I mina tankar är det han som är far till mina barn.

Det är jobbigt att sudda bort dessa tankar. Jag vet att jag måste då vi har gått skilda vägar. Ovan skriver jag om en plan, att vi två planerade. Jag kommer ihåg den dagen. Jag skriver att jag och han hade blivit "vi". Men någonstans blev det återigen han och jag. Inget "vi" längre. Vår plan, som fick min glädje att rusa genom varje vrå av min kropp, rann ut i sanden. Jag var så lycklig. Och nu är jag olycklig.

Vilken vändning livet kan göra. Men jag tar varje dag i sin egen takt och vi båda kommer inse att vi nu inte är varandras längre. Så länge vårt "lilla" problem finns hängandes över oss kommer jag och han aldrig kunna bli ett "vi". Vi slutade stirra i samma riktning. Det är bara att ta en dag i taget och hoppas att man kan lägga alla minnen åt sidan och fortsätta med sitt eget liv, på egen hand.

Några frågor

Brukar du komma i tid: Oftast.
Vad hade du i din mun senast:  Vatten.
När mår du bra: När jag umgås med folk jag trivs med.
När blev du fotad senast: Ett tag sedan.
Hur känner du dig nu: Har lagt känslor åt sidan ett litet tag.
Kan du laga mat: Nej. Verkligen inte.
Vad pluggar du: Lärare :)
Vad tycker du om fötter: Inte direkt mina favoriter.
Är du smart: Nja, jag är inte direkt dum. Men jag tror att det handlar om att jag är ambitiös, inte smart.
Vad har du på dig: Pyjamas. :)
Är du aktiv i skolan: Ja.
Vad saknar du: Glädjen jag kände för ett år sedan. När jag fick veta något som betydde jätte mycket för mig.
När och varför grät du senast: Inte svårt att gissa om man läser tidigare inlägg.
Var det pinsamt att svara på det: Nej.
Hade du en bra kväll igår: Nej. :(
Din favoritdryck på morgonen: Te är gott.
Vad ska du göra i sommar: Sommaren är över.. men nästa sommar gifter kusinen min sig :)
Är du nöjd med ditt liv: Nej. Det borde ha sett annorlunda ut.
Vad vill du jobba som: Lärare.
Har du tråkigt just nu: Ja!
Vad gör livet värt att leva: Min familj.
Vad i livet ångrar du: Mycket men saker och ting sker av en anledning, antar jag.
Är du musikalisk: NEJ! Hahaha..
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt, men Andrea Bocelli och Laura Pausini är fortfarande favvisar!
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej, faktiskt inte.
Är du bortskämd: Nej. Eller nja, lite.
Är du trött: Lite.
Vad gör du imorgon: Ska läsa den sista B-uppsatsen.

Din första
Operation:
Ingen hitills. :)
Första piercingen: När jag var fem månader(!). Öronen då.
Första bästa vän: Min kusin George var min allra första vän. Men bortsett från kusiner var det Suzanna från Hallsberg :)
Första priset: Ehum, när jag var liten fick jag priser för mina noveller. Kommer inte ihåg vad för priser men fick iallafall gå upp på scen och krama rektorn. Ville dö.
Första sporten du började på: Innebandy.
Första husdjuret: Fågel. Kanariefågel. :)
Första semestern: Syrien och Libanon.
Första konserten: Har faktiskt inte varit på någon ÄN. Var är du Bocelli?!!??!


Favoriter:
Filmer:
  Stolthet och fördom är en favorit som jag kom på nyss. Sedan har jag massor.
Tvprogram: Ally Mcbeal.
Musik: Favvo låten är väl Vivo per lei med Bocelli och Pausini.
Drink: Pepsi Max. (men vatten är bäst)
Kroppsdel (på kille): Händerna. Älskar manliga händer. Grr...
Sport: Dans.
Plagg: Bekvämt.
Skola: Alla jag gått på.
Bok: Ojoj.. Alla Harry Potter böcker är ju.. en klass för sig. Sedan Stephen Kings böcker, framför allt "Benrangel" och "Djurkyrkogården". Sedan har jag massa andra.

Just nu:
Äter du:
Ingenting.
Dricker du: Inget.
Ska du: Sitta vid datorn ett tag och sedan lägga mig. Ännu en dag avklarad.
Lyssnar du på: Min systers musik, som hörs ända hit trots att hon har hörlurar.
Väntar du på: jag ska bli riktigt sömning.
Tittar du på: Dataskärmen.

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon:
Båda och. Eller ögon.. mer iallafall.
Kramar eller kyssar: Kramar.
Kortare eller längre: Längre.
Snygg mage eller snygga armar: Hmm... Mage?
Busig eller lydig: Småbusig :)
Ben eller rygg: Rygg!

Senaste :
personen du kramade: Min mormor!
personen du kysste: Domaren, men det var ett dag sedan.
gången du kände dig älskad: Long time ago. :(

Jobbigt..

På måndag ska jag opponera vilket jag inte alls uppskattar. Jag känner inte att jag är jätte duktig på att skriva uppsatser och därför känns det fel att opponera mot någon. Att granska och sedan tala om vad som är bra och mindre bra med uppsatser. Speciellt om man senare skulle upptäcka att man har samma problem.

Nej, jag gillar inte det. Jag kommer ha en klump i magen hela vägen dit. Usch.

Idag.

Idag ska jag läsa igenom uppsatserna man ska opponera mot. Jag ser inte fram emot det eftersom jag ogillar att kritisera något jag själv inte är direkt grym på. You got to do what you got to do.

Snart börjar skolan och jag vill bara shoppa lite kläder och skolmaterial. Jag ser faktiskt fram emot själva shoppandet. Att köra fram och tillbaka från Uppsala nästan varje dag framkallar en liten ångestkänsla men jag får tänka att det enbart är en termin. Under våren är det väldigt mycket praktik (tror 10 veckors) och då kommer jag åka kommunalt till Bålsta. Jag måste tänka positivt.

Fast.. jag måste ju erkänna att jag ångrar att jag sa upp min lägenhet. Min söta lilla lägenhet. För den ligger knappt 15 minuter ifrån min skola. Typiskt.

När jag precis hade flyttat in år 2006.
De skulle tapetsera väggarnaMitt gamla badrum, med massa saker. :)

Rekordet.

Om mindre än en halvtimme kommer jag bryta rekordet som jag har tillsammans med Domaren. Sedan vi blev ihop, 14 september 2007, har vi pratat varje dag. Då menar jag verkligen varje dag, oavsett var vi än befinner oss. På något sätt, hur fånigt det än låter, har rekordet alltid hållit ihop oss på något sätt.

Jag antar att det är dags att släppa taget. Jag är ledsen, men.. Man kan inte fortsätta på en väg ensam. Jag behövde så mycket mer. Jag behövde att du skulle öppna ögonen och se dina fel i dina handlingar. Men du kommer inte se det och du kommer inte göra något. Du kommer bara sopa allt under mattan, som du alltid gjorde.

Förlåt för det här. Att bryta rekordet. Men jag måste göra det så att vi kan släppa taget helt och hållet.

Att vara smal... ?

Mischa den 22 april 2009 

Är detta seriöst? Såg dessa bilder på msn hemsidan. Hon ser HEMSK ut på första bilden. HEMSK! Stackarn var ju inte frisk.. På andra bilden ser hon iallafall normal ut (fortfarande smal men friskare). Nu vill bolaget att hon ska gå ner FEM KILO. Hon kommer  bli pinnsmal igen.

Jag förstår inte vad folk tänker på. Eller vad vi tjejer tänker på. Jag säger inte att vara mullig eller överviktig är något positivt eller något man borde eftersträva. Fetma eller övervikt är också farligt men normalvikt... det är vad vi borde eftersträva. En vikt som passar VÅR kropp, inte samhällets idealkropp. VÅR EGEN KROPP.

Tjejer borde göra det sin kropp kan. Inte vad samhället vill ha eller strävar efter. Varför? Jo, för det är VI som skapar idealen. Det är vi som har skapat dessa frustrerande småflickor som svälter sig själva. Vi har lurat oss själva och fått alla att tro att smalt är vackert.

Naturlig, det är det vi borde eftersträva.

Klockan 00:00

Tiden tickar vidare. Snart är rekordet över.

Idag.

Idag kommer jag göra något jag inte har gjort på snart två år. Det är jobbigt och jag ör utan tvekan ledsen, men samtidigt vet jag att det behövs.

Bra att det kommer en massa gäster så att man får tankarna någon annanstans.

Igår satt jag och systern min och kollade på Twilight. Nu när man har läst boken tycker man inte att filmen ÄR bra. Den är alldeles för kort, man får inte se intensiviteten i Bellas och Edwards kärlek och man missar sååååå mycket om man inte läser boken. Synd att de ska förstöra filmen när de faktiskt hade kunnat lägga in några extra scener (eller extra känslor).

Aja. Längtar till den andra fimen.

Imorgon..

kommer det en massa gäster. Med risk för att jag kommer koka över av ilska hoppas jag att vissa inte kommer. Åh, jag som hade mycket roligare planer än det här. Fan.

Jag bakade kärleksmums. Den blev god och välbehövlig. Tänker inte bjuda på det imorgon kan jag säga.

Fotobok.

Eftersom jag ÄLSKAR att ta foton (har inte blivit så mycket av det på sistone, tyvärr) så vill jag göra något av dem bilderna jag har tagit. Jag har alltid velat ha en slags fotobok men jag har aldrig satt fart. Då såg jag att Fuji har en slags kampanj där man kan få en fotobok om man tipsar det på sin blogg. Vips sa det och jag hade tusentals idéer som jag vill göra med denna bok.

Jag tycker att det är coolt. Bilder är ett minne för livet, och att verkligen göra något fint av dessa betydelsefulla stunder man lyckats fånga är vackert. Jag tycker det. Minnet sviker, men foton hjälper till.

Skriv text i din fotobok

Long time ago.Tiden går så fort.
Väggarna var då blåa.
Mitt hår hade sin naturliga färg.
Året var 2006.

Saknar att festa.

Första dagen..

Mitt och Domarens förhållande har varit som en berg-och-dalbana de senaste veckorna. Vi gör slut, blir ihop igen för att göra slut igen. Allt för att han inte kan öppna sina ögon och inse vad han sysslar med. För att han aldrig kan ta ansvar och kämpa.

Jag har på senaste tiden insett att han aldrig kommer ändra på sig och jag kommer stå fast vid mina åsikter. Därför kommer vi inte kunna fungera tillsammans igen. Vi har sakta men säkert glidit ifrån varandra, och han lät det ske. Trots att jag försökte visa det för honom hundra gånger. Jag har fått nog, av honom och av andra människor som tror att de ska bestämma. Jag är hellre ensam och förstår min situation än låta mig luras gång på gång.

Missförstå mig inte - Domaren är perfekt, för mig. Han har inte gjort något fel. Jag älskar honom. Men ibland räcker inte kärlek till, speciellt inte när det finns människor som står mellan. Det går att kämpa emot, men inte när man står ensam och sin älskande tillsammans med dem. Det går bara inte. Jag klarade inte av att göra det själv.

Hellre ensam än fylld med falska förhoppningar.

Kärlek.

Ibland räcker kärleken inte till.

Nu är jag ensam.

Ice Age 3

Vi såg Ice Age 3 idag, tillsammans med Ullis. Den var helt okej. Inte som första, men ändå rolig på sitt lilla sätt. Jag älskar Sid. :)

Schema.

Nu har jag fått schemat från AUO II och från Geografin. Det ser okej ut. Det kommer bli tufft men jag har min lilla rosa dator och då rullar allt på. :)

Jag måste se det här ur ett positivt perspektiv. Måste.

Det här kommer gå bra.

Skaka av..

Visst har jag skakat av mig en hel del av ilskan.. men mycket består. Jag är bara trött på allt.

Det känns som om alla mina önskningar är runtomkring mig. Varje dag blir jag påmind om att allt det är långt bort ifrån mig när det för ett par veckor sedan var så nära mig. Det värsta är att jag får gå igenom det här ensam.

Jag klarar det. Det vet jag.

SÅ JÄVLA TRÖTT!!!

På allt. På allt. Verkligen verkligen verkligen ALLT.

Jag är så jävla trött på att alla andra får bete sig exakt hur dem vill, utan att ens känna uns av skam. När det gäller mig och min familj - då jävlar ska vi vara fyllda med skam. Vi ska bete oss efter vett och etikett, men andra personer.. NEJ. Jag hatar människor som tror att livet enbart handlar om att ta. Fatta att livet består av tjänster och gentjänster. Vad du gör för en annan människa kommer du få åter. Tyvärr finns det alltför trevliga människor (bland annat mina föräldrar) som aldrig tar, utan bara ger. Folk utnyttjar det. Äckliga människor som inte har skam i kroppen. Men varför ska man ha skam i kroppen om ingen säger åt en? Om ingen sätter en på plats? Varför ska man då behöva ha ett jävla samvete?

Jävla människor. Allihop. Jag är så trött på att dessutom höra att vissa människor tror att deras nära är bättre. HA! Ett stort jävla skämt. Det är vad det är. Du är så jävla blind och ser inte det dåliga i dina "nära och kära". Om det är några som är helt utan skam från din sida har jag två som jag kan peka ut, direkt. Men du är så jävla blind och jag är så jävla trött på DIG och hela den där jävla idiotiska högen. Jag har redan människor i min omgivning som ger mig tillräckligt med huvudvärk. Jag behöver inte er på min sida heller. Mer huvudvärk tackar jag mer än gärna nej till. När fan ska du öppna ögonen och se? Att det är DU som förlorar. Inte dem, för dem vinner och med glädje. De bryr sig inte om att du är ledsen, mår dåligt och att du förlorar något som betyder mycket för dig. Nej, de bryr sig inte så länge dem får sin vilja fram. Och du låter dem. Du låter dem vinna, om och om igen. Du säger att du inte vill såra folk.. Men mig skiter du i. Att jag har mått dåligt i ett år bryr du dig inte ens om. Du kämpar inte ens.

Så vet ni vad - Alla ni som tror att ni kan bestämma och göra som ni vill.

Phelan_FuckYou_72dpi_20cm.jpg image by solitario21

Inlämnat.

Jag har lämnat in B-uppsatsen. Jag gjorde inte ALLA förändringar som hon ville, men det var för att jag blev förvirrad. Det är svårt att förklara. Men ja, nu är den inlämnad och jag håller tummarna för att det ska gå bra.

Nu ska jag plocka undan alla böcker, papper och smuts som jag har samlat på mig under studie-tiden och sedan hoppa in i duschen.

Dagens planering: Åka hem till Ullis. :)

Jag borde också få göra det.

Det känns som om alla gör det jag borde göra. Det känns som om folk gör det jag borde ha gjort vid det här laget. Istället är det jag som sitter vid kanten och tittar på. Jag är lycklig, för deras skull. Det finns inte en enda tvekande sekund över det. Det känns ändå konstigt att jag sitter brevid och tittar på, att det inte är jag också. Det borde vara jag med. Det borde ha varit mina diskussioner, mina planeringar och mina handlingar också.

Jag borde också vara en del av det. Jag borde också ha rätt till den sortens lycka. Istället är det jag som sitter vid ett hörn och tittar på. Olycklig över min situation och lycklig över alla andras. Det är en konstig känsla. Jag är SÅ glad för andras skull, som om det hade hänt MIG. Men samtidigt vill tårarna falla ner från mina ögon av den anledning att det var så nära för mig och nu så långt bort. Varje gång förhoppningarna tänds inom mig känns allt så mycket närmare.... för att sedan försvinna helt och hållet.

Jag är lycklig, för ALLA. Alla förtjänar den lyckan.. Utan tvekan. Men jag kan inte hjälpa att tycka att jag också förtjänar att få känna det nu. Istället för dessa känslor fyllda med ledsamhet, ilska, ångest och nedstämdhet. Jag vill kunna le för MIN skull och vara lycklig för MIN skull en liten stund. Jag ler och är lycklig för alla andras... men inte min.

Jag ska iallafall vara glad att det går bra för mina närmaste. För det är det som gör mig lyckligast just nu. MIn kusin Marina är lycklig och på något sätt har det gjort mig lycklig. Att höra henne vara glad och skratta får mig att bli glad. Jag önskar bara att jag får känna den lycka hon känner snart. Eller.. någon dag. Istället för att känna som om jag bor i en bubbla, långt bort från min lycka.


Imorgon.

Ska B-uppsatsen lämnas in och om jag ska vara ärlig.. Den får bli såsom den blir. Jag kan inte se något längre. Jag förstår inte vad som är fel och vad som är rätt. Det blir lätt så.. och jag vet inte hur jag ska ordna det. Äh, som sagt.. Det får gå som det går. Helt enkelt.

Syrran fick sitt schema och dagarna då hon missar minst föreläsningar är runt 15 september. Vill ha mitt schema så att vi kan börja planera. Vill, vill, vill åka. Jag hoppas att vi kan. Hoppas verkligen. AV HELA MITT HJÄRTA. ROM! :)

Kärleksmums..Så sugen på det!!

Körsbärsträd.Vackert.
Helt underbart.

15 augusti.

Snart närmar sig skolan. Jag vill ha mitt schema, nu nu nu. Man vill ju börja planera. Jag vill resa till Italien under september och vill kolla om det är möjligt. Jag hoppas!

Tänk er.. Italien. Rom.

Skolan..

Nu kommer alla vilja slå mig men jag saknar skolan, på ett sätt. Jag är inte värst vänskaplig av mig, speciellt inte under AUO-kurserna. Jag vet inte varför. Men jag saknar det.

Allt man köper - härligt.

Jag vill köpa en ny kalender och självklart ska det bli Lärarförbundets specialgjorda för oss.

Kalender

Vill dessutom ha deras USB, 1 GB för att ha ENBART skolmaterial i.
Lite Post-its, gem... kanske?

Jag har köpt likande häfte fast med SPONGEBOB!!!!!
Och med "bokmärke", med SPONGEBOB!!Jag kommer vara största tönten i skolan... Dessutom hade Domaren köpt en massa klistermärken på Spongie.. Som jag ska klistra på lite överallt. VAD ROLIGT!

HT 09

.... ska jag läsa AUO II i Uppsala och Geografi A på distans. Vi får se hur det går men det skulle vara roligt om jag kunde bli geografi lärare också. Efter det vill jag nog satsa på samhällslärare. Ni vet, alla SO-ämnen. En sak i taget, dock.

Alltid samma misstag..

Jag sätter mig ner för att läsa och känner plötsligt att mina ögon svider - jag har glömt mina glasögon. Samma sak gäller det när jag sätter mig vid datorn. Jag glömmer, kommer på när ögonen svider och sedan hämtar jag inte upp glasögonen. Why? Jag är rätt så jobbig. Mina glasögon är fina och bekväma, men det är något... som stör mig. Fast å andra sidan - jag får ju inte ont när jag har på mig dem.

Typiskt mig.

14 augusti.

Idag har jag lovat mig själv att jag ska sitta med B-uppsatsen tills jag är klar. Måste måste måste koncentrera mig. Jag tittar längtansfullt på tredje delen av Twilight men jag har fått mamma att lova att stoppa mig om jag läser den NU.

Nej, idag är det plugg som gäller. Tack för att det är fult väder. B-uppsats. På måndag är den klar och då ska jag göra en massa saker. Typ.

Fast.

Jag läser "När jag hör din röst" och är snart klar med den också. Ska nog inte läsa mer ikväll... måste börja fokusera mig mer på min B-uppsats än vampyrer och massa andra mytologiska varelser. Varför ska fantasin alltid vara bättre än verkligheten? Eller.. det är nog inte så roligt att bli jagade av vampyrer och läskiga varelser... men ändå. Bara känslan av att vara annorlunda eller umgås med folk som ÄR annorlunda. Eller bara komma bort från sina dagliga rutiner.

Eller.. När vill man sluta drömma eftersom verkligheten har blivit en dröm?

Om jag kunde drömma.

Jag har redan läst ut den. Boken (och filmen för den delen) var superbra. Jag läste ut den på mindre än en dag. Åh, böcker. Det bästa som finns. Jag ska inte ljuga heller - visst drömmer jag om en Edward Cullen. :)


Böcker.

Det finns några "små" ändringar som ska göras i uppsatsen, men vi får se hur det går. 24 augusti är ventileringsdags. Jag ser fram emot över att få det här överstökat. Jag satt en liten stund och mixade lite med uppsatsen och sedan kom mina böcker. Twilight.

Jag har nästan läst ut del 1. Jag har sett den på film, men... ja, boken är ju suverän. Grrr på Edward Cullen. GRR!!

Det kändes grymt skönt att få ha uppsatsen och böckerna idag. Att tänka på annat. Idag, för andra gången under hela mitt liv, grät jag av ilska. Jag var så arg att jag började gråta. Jag blir oftast irriterad eller upprörd, något som går över väldigt snabbt. Jag blir sällan arg, speciellt till den grad att jag började gråta. Det är nog min kropps sätt att säga ifrån, att den inte orkar mer.

Jag orkar inte, varken fysiskt eller psykiskt. Jag orkar inte grubbla över allt hela tiden. Jag är så trött på er.

Uppsala..

Imorgon blir det Uppsala, tillsammans med syster yster och mamma. Vi ska äta kina mat och sedan ska jag gråta en skvätt efter mitt möte om min B-uppsats. Snälla, ska vi alla hålla tummarna? Please?

Idag har jag stekat framför solen på vår balkong. Jag tröttnade efter ett tag och for iväg till Kallhäll tillsammans med mamma och några av hennes vänner. Emily och Steffy följde såklart med. Jag var jätte trött och vi åkte hem vid sju tiden. Samtal kommer efter att jag har duschat - min kusin ska komma och hälsa på. Yey!

Sov som en kratta.

Vilken jobbig natt. Alvedon blev min bästa vän. Jag vaknade till hela tiden på grund av min visdomstand som växer. Jag har halva redan klart, men nu vill den andra halvan ut. Jag vet inte om det beror på att den växer snett eller något.. men det gör ont. :(

Dock vaknade jag till VÄLDIGT VÄLDIGT VÄLDIGT glada nyheter!!!! Jag är så glad! Men jag vet inte om jag får nämna det för folk ÄN. Men jag är glad, glad, glad! :D

Twilight.

Jag ÄLSKAR böcker och har gjort det sedan.. ja, evigheter. Jag är världens "Harry Potter" fan och nu har ju världen tagits med storm av Twilight böckerna. Vad har jag gjort? Jo, beställt dem tre delarna av serien från Bokus. Snart kommer de falla in i min brevlåda.

Ps: Domaren, du behöver inte oroa dig. Jag gjorde det via Sponsorhuset :)Hoppas böckerna är lika bra som filmen! :)

LisebergAlla är jätte trötta.Karusell :DTöntarna väntade ett bra tag på sin mat (allt pga Raffas lax)Jag och Domaren är hungriga.Och sedan fick vi vår mat (och min mat innehöll vitlökssås!)Jag försöker torka mig på varma räcket efter att ha åkt längst fram på
"Splash" och blivit genomvåt. Ps: jag hade vitt på mig!Inga ord.


Några bilder från Liseberg. Bättre sent än aldrig.

Sista dagen..

på jobbet. Woho!

Vad sköööönt att få slippa alla underliga personer, alla jobbiga brev, alla dumma system. Åh, en lättnad sprider sig. Men självklart kommer jag sakna min arbetskollega, som är hur snäll och go som helst. Och så längtar vi självklart till lönen, som utan tvekan kommer försvinna på ett par dagar. Fan!

Nu börjar min dator bli jätte varm och då slutar laddaren att fungera. Måste stänga av den, låta den kallna för att göra the last touch på min b-uppsats. Dumma syster som använder min dator och INTE stänger av den, trots att jag har sagt åt henne ett par hundra gånger.

Uppsala..

Såsom det ser ut just nu blir det nog Uppsala i ett år till för mig. Anledningen är för att Stockholms inte kan garantera att mina kurser tillgodoräknas och jag tänker inte ta risken att vara "kurs-lös" denna hösttermin. Så, jag får väl pendla.. Eller något.

Count down.

Lista

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Ök.
Sista bilfärd: Jobbet, kvart över fem på morgonen.
Sista filmen du såg: Djävulen bär Prada.
Sista ringda telefonsamtal: Tror att det var pappa?
Sista bubbelbadet; I Las Vegas :)
Sista spelade cd:  I bilen, från Sussy.  
Sista kyss: Ett tag sedan, det var en arg kyss.
Sista gången du grät: För några dagar sen.
Sista måltiden: En snickers på jobbet.

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej.
Blivit arresterad? Nej,
Blivit kär vid första ögonkastet? Utseendemässigt, ja.
Varit på tv? Ja, faktiskt. Spelade Samba för Göran Persson, hallå! :)
Fått ditt hjärta krossat? Nja, inte direkt.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej, aldrig.
Haft ett one night stand? Nej.
Busringt till nån? Haha, ja. 

Sju saker du älskar att ha på dig:

1. Stora tröjor.
2. Tights.
3. Klänningar.
4. Pyjamas, mysiga.
5. Min ring från mamma.
6. Mitt halsband från Lara.
7. Leggings.

Sex saker du gjort idag:

1. Sovit ett bra tag.
2. Borstat tänderna.
3. Läst mina mail.
4. Läst alla bloggar som jag läser.
5. Fixat tid hos min handledare för B-uppsatsen.
6. Satt upp håret.

Fem favoritsaker:

1. Min mobil (trots att den är trasig och inlindat i tejp)
2. Min plånbok.
3. Min ring från mamma :)
4. Mitt halsband från Lara :)
5. Ett halsband, Disney kista, från Domaren.

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Min syster Dar.
2. Min syster Gena.
3. Asrin (och Soma, när hon väl lyssnar)
4. Mamma (men vissa saker vill hon nog inte själv veta)

Tre val:

Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad, men jag tackar inte nej till chips MED dipp.

Två saker att göra innan du dör:

1. Resa runt, över allt. Se allt.
2. Få barn.

En sak du ångrar:

1. Jag ångrar väldigt lite, men jag hade kunnat hantera många olika situationer på ett annat sätt än vad jag gjorde. Men man var ung och dum.

Vill ha.

När jag får min lön vill jag ha.

Närbildsfilter


bild: kaffebrus.se

Reflexskärm Guld/Silver


bild: kaffebrus.se

Rosa USB


Bild: http://www.comparestoreprices.co.uk

Resa till ItalienBild: http://www.varldensflaggor.se

Och sen vill jag shoppa en massa kläder

Jag.

Det här var jag. Tänka sig att man var så liten en gång i tiden. Oskyldig och livet var utan problem. Allt man behövde göra var att gråta lite när man ville ha ny blöja eller mat.

Täcket, den beiga/bruna, har jag fortfarande kvar. En knapp måste fixas sedan är den faktiskt så gott som ny. Den ska jag använda när jag får min första lilla bebis.

Barn är verkligen livets mirakel.

End of the road..

Oh, vilken jobbig natt. Hur man än försöker känns lösningarna löjliga. Jag försöker verkligen gräva fram något, något som kan leda oss tillbaka på rätt väg, men det är alltid något.

Jag önskar att du kunde ta till dig all mod som du har inuti dig. Bara våga stå på dig. Bara våga. Jag önskar att du verkligen kunde kämpa för mig, inte bara med ord utan handlingar. Jag önskar att du förstod att du inte gör något fel, att du har rätt och de fel. Du har rätt. Inte dem. Vi har rätt. Vi gör inget fel, och vi har aldrig gjort det. Jag önskar att du kunde vakna till och förstå att du kan ordna det här, redan imorgon. Jag önskar att du vågade och att du ansåg att jag var värd varje sekund av det.

Jag önskar verkligen att du tar min hand och kämpar vidare, tillsammans med mig. På vår väg, inte andras.
RSS 2.0