Jag längtar..

Det jag längtar efter är någon som är där för mig, oavsett vad. Någon som förstår mig och vet hur man ska hantera situationen. Jag har aldrig haft det, om jag ska vara helt ärlig. Ibland, i små sekunder, har jag faktiskt trott att jag har det men för att sedan förstå att det inte alls var så.

Jag har haft det riktigt jobbigt de senaste dagarna. Dagar fyllda med stress och jobbiga tankar på grund av massa idioter runtomkring mig. Men tydligen får man aldrig sänka garden för då är man en idiot. Ja, om man mår dåligt och bara vill vara ifred.. Ja, då är man en idiot. Jag behöver någon som lägger undan all det negativa och ser vad som behövs. Jag vill att någon ska tänka på MITT välbefinnande för det är inte ofta jag gör det.

Idag sprack det för mig. En människa kan inte tåla hur mycket som helst. När jag sökte tröst fick jag handen bortslagen för ingenting. Istället blev jag den elaka, den som gjorde fel. Jag förstår inte hur du kan tänka ibland. Varför kan du aldrig öppna dina ögon och se dina fel? Att du sakta men säkert förstör allt.

Det är inte som förut längre. Inte mitt liv, inte ert och ingens. Men vissa saker bör bestå men varför skiftar detta hela tiden? Det var länge sedan jag kände mig förtjänad tack vare dig och du ser inte ens vad du håller på med. Du är för upptagen att skylla allt på mig.

Jag vill inte ha dig i mitt liv längre, inte på det här sättet.

Tränat.

Det ni... är redan klar med mitt träningspass. 45 minuter med spinning. Det var jobbigt och med tanke på att jag är småförkyld var det lite tyngre. Men det var HÄRLIGT. Att träning kan vara så roligt! Jag hoppas hoppas hoppas att jag inte tappar motivationen.

Jag ska plugga lite och sedan for jag iväg till skolan. Kommer komma hem vid sex-sju tiden (!) och då måste jag plugga IGEN. Jobbigt men äh.. Sånt är livet. Tänk er - snart är september över. Då är det tre månader kvar till ett helt nytt år och det bästa är att jag endast har en termin kvar. Eller, ja.. Om de godkänner min specialisering. Vilket jag hoppas hoppas hoppas :)

Ohhhh...

Jag är sjuuuuuuuk... Stackars mig. Stackars stackars lilla mig. Jag måste bli frisk. Tränade inte idag för jag har hört att det inte är bra att träna när man har halsont, vilket jag då har. Fan! Vill träna nu när motivationen är på topp!

Hur i helvete ska jag orka gå igenom affärer nu med As och Soma? Jag kommer vara levande död. Kämpa, Marina. KÄMPA!

Andra tankar..

Nu lägger vi den dåliga energin åt sidan för det är inte ens värt att lägga fokus på er idioter.

Jag gick och tränade en timme, vilket var skönt. Tyvärr var det fullt på spinningen (aldrig hänt på SATS men det kan vara för att det är en grym tränare, Therese som kör det passet). Men men, vi gick upp på gymmet istället och tränade ett tag. Efter det blev det Core med Therese. :) Nästa gång tänker jag stanna en extra halvtimme och testa på Pilates. :)

Imorgon ska jag träna klockan 11 och sedan iväg för att äta en härlig lunch med As och Soma. Efter det ska vi kanske kanske kanske till Vällingby för att handla lite smågrejer till mig. Det känns lite stressigt nu för mig eftersom det är så mycket som händer på en gång. Förutom en viss irriterande sak som har hänt är det väldigt mycket plugg. Jobbigt men det är bara att ta tag i det.

Jag och min familj...

För mig betyder min familj ALLT. Det är jag, mina två systrar och mina föräldrar. Oavsett vad. De kommer alltid vara en stor del av mitt liv och mina framtida barns liv. För mig är det viktigast att MIN familj mår bra och att vi har det bra.

Jag tänker köra egoismen hela vägen nu och strunta i alla andra. I slutändan är alla ändå egoister så varför ska jag och min familj sträcka ut vår hjälpande hand för er? Blod är tjockare än vatten när det gäller familjeband, bara det. Det finns kusiner som jag inte ens skulle titta två sekunder på bara för att ni inte har skam i kroppen och det finns vänner jag skulle offra min högra hand för.

Människor skäms inte längre, man har slutat med det sedan länge. Det enda ni tänker på är er själva och bryr er inte om vem ni klampar på. Men vet ni vad? Trampa på, slå igen dörrar för oss och försök krossa oss. Det får bara oss att bli starkare, mer enade. Alla ni snackar om hur bra band min familj har till varandra. Att jag och mina systrar är ett och att vi gör ALLT för våra föräldrar. Ni alla snackar om att vi är en familj som sätter oss först. Såklart det ska vara så när vi har folk som er runtomkring oss! Ni försöker trycka ner oss och vi blir bara starkare.

Så snälla, tryck ner oss. En vacker dag kommer jag vara tillräckligt stark att kunna sätta er alla på plats och därefter får vi se om någon vågar uttrycka ett enda fult ord till min pappa, behandla min mamma som någon jävla städerska eller försöka smutskasta mina systrar för att de är starka individer! Jag längtar till den dagen då jag får smälla er på käften och stänga dörren för er. För folk som er vill jag inte ha i mitt liv.. Äckliga egoistiska människor som bara tänker på sig själva. Ni är patetiska och sorgliga.

Spela era falska roller nu och låt er få låtsas vara martyrer. En dag kommer vi bli starkare och då jävlar ska jag fan få er att ångra allt ni någonsin har gjort. För VI är bättre människor än er. Vi tänker rent, vi agerar vackert och vi vill väl. Vi gör aldrig något för att såra någon och vi vill alltid det bästa för andra människor. Vi blir GLADA när någon annan lyckas och ber för att folk ska få det bra. Vi är bättre än er och den kunskapen ska jag alltid bära med mig.

Det är jag och min familj. Ni alla andra som tror att ni är bättre bara för att ni har mer pengar, bättre jobb och lyxigare liv. Ni borde ta er en närmare titt på era patetiska liv. Allt ni tänker på är pengar, pengar och mera pengar. Allt för att skryta om ert fina hus, fina kläder och bilar. Innerst inne är ni fattiga för ni har inget. Ni har inte familjeband, ni har ingen att luta er mot och ni har ingen kärlek i ert liv. Ja, min familj har inte rikedomar i överflöd men vi har varandra. Vi har kärlek, respekt och omtanke. Vi bryr oss om varandra och det räcker, gott och väl.

Så.. Fortsätt leva ert liv på det sättet ni gör. Trampa på oss, svär åt oss och snacka skit bakom våra ryggar. En vacker dag kommer ni få tillbaka allt skit ni har gjort. Det kallas karma, era jävlar.

Sjuk.

Då var man sjuk. Fan, fan.. Undra om det är bra att träna iallafall?

Jag gifter mig om....

När ska jag gifta mig?

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[x] Du använder dig av en kalender
[  ] Du äger mer än ett kreditkort
[  ] Du vet hur man byter olja i bilen
[x] Du röstar
[X] Du kan laga mat själv
[X ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 5

[X] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[X] Du har alltid en penna på dig
[X] Du har aldrig fått kvarsittning
[X] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[X] Du har tittat på pratshower
[  ]Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 6

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[x] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[X] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[X] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[X] Du kommer ihåg att mata dina husdjur (har inga husdjur :P)
TOTALT: 9

[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[X] Du tränar regelbundet (nytt men har blivit regelbundet.. hehe)
[  ] Människorna på Espresso House vet vem du är
[X] Din favoritmat är hämtmat
[  ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[x]  Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[  ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 5

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[  ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[  ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[  ] Du har fler räkningar än du kan betala
[x] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder Internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 6

Lägg ihop totalpoängen

31 poäng fick jag. Det är 3 år kvar tills jag blir bruden.

0- 10 poäng 10 år
10-20 poäng 7 år
20-30 poäng 5 år
30-35 poäng 3 år
35- 40 poäng 1.5 år

Klocka.

Jag var och köpte en ny klocka till min framtida lägenhet.

Woho!

Det var jätte roligt igår med hela tjocka släkten och nykomligen Olle. Han verkade stormtrivas och jag hoppas att han kände sig välkommen! :) Tyvärr tog jag inte med mig kameran vilket jag ångrar väldigt mycket. Åh, typiskt mig. Nästa gång ska jag ta med mig den.. Eller nej, nu ska den följa med mig överallt. Punkt slut. Jag har några bilder på oss som ni kan få se lite senare. Min röda dator (sitter på rosan nu) är helt.. ja, laddaren fungerar inte som den ska. Den laddar inte och jag förstår inte varför.

Iallafall... Strax ska vi iväg för att hämta upp Asrin, åka till Jysk (hehe) och sedan Willys. Där ska vi handla en massa saker för att ta det till DJ och Evan. Vi ska ha middag, tacos-kväll. Det kommer bli så trevligt. Jag SKA ta med mig kameran. I don't care. Vi ska tramsa oss rejält! Åh, vad roligt. Mysigt att några av tjejerna är samlade för att skvallra lite. Det är min syster som fyllde år för två veckor sedan och eftersom DJ och Evan tyvärr inte kunde närvara (på grund av vissa obetydliga människor) tänkte syrran min ha en middag. Eftersom vårt hem är så litet erbjöd DJ att vi kunde ha det hos dem. Yey! :)

Nu drar jag.Bye!

Böcker.

Nu ska jag springa till vårt bibliotek och hämta några böcker. På så sätt slipper även stackaren Asrin springa fram och tillbaka för att hämta böcker till mig från sin skola. :) Jag har ett par här som måste lämnas tillbaka. Sorry As! :)

Jaja, nog snacket. Det känns lite bättre. Faktiskt.

Dock inte tack vare dig.

Ilska.

Ibland förstår jag mig inte på folk. Om man svävar på rosa moln ska de ta ner en. Om man mår bra ska de se till att man mår sämre. Vissa människor förstår inte att man ingår i en enhet och inte är SJÄLV. Fatta det någon gång i din tröga hjärna!

Det var kul..

Gårdagen var faktiskt rolig. Vid McDonalds i Rissne såg vi DJ och Evan, redo att hämta sin mat. Vi skjutsade hem dem så att de skulle slippa åka buss hela vägen. Ska börja piska DJ angående körkortet nu! Mitt mål. :)

Ja, idag är det middag hos min kusin.. Innan dess ska vi gå och träna. Det kommer bli roligt! Yey! :) See you all later!

Såhär ser jag ut ikväll.

Det blir något iallafall. Syrran drog för en kvart sedan och jag bestämde mig för att haka på. Why not?Min nya vita klänning. Stor som bara den :DMen tajt där nere.
Plus nya beiga strumpbyxorna.
Jag ÄLSKAR strumpbyxor.Min Disney kista. :)Med en skatt inuti :)Såhär är jag då.

 

Inget.

Idag blir allt jag planerat bortblåsta. Istället ska jag bara lägga mig i min säng och kolla på TV. Asshole.

Dagens..

Träningen är gjord - woho! Det var SATScorepuls. Herrejävlar, säger jag bara. Men jag ska göra det här, jag lovar. Tolv månader. Jag måste, måste, måste. Behöver stöd när suget faller, okej?

Har även hoppat in i duschen och blivit ren. Snart ska jag följa med min syster (blodprovsgrej) och sedan ska vi en sväng till centrum. Efter det blir det hem till morbror och äta lite gott. Mums, mums. Efter det ska vi ut med några vänner. Jag tänkte dra iväg före syrran min och fota lite, om vädret tillåter det. Jag hoppas. Jag vill inte missa ett par riktigt bra höst-bilder. Min Canon vill bara ut och jag vill bara ut. Jag längtar.

Foto, foto, foto. Ni kanske får se ett par bilder här. Om jag lyckas ta några bra.

SATS!

Jahapp, nu är jag medlem på SATS. 250 kronor i medlemsavgift och 440 kr/månad i 12 månader. Det gör ont, det gör det. Men men, ska träna och bli fit.. ska bli stark, vig och hälsosam. Mestadels så jag kan sparka ner vissa människor som behöver sig en omgång eftersom de ger sig på folk som inte kan försvara sig själv. Så, akta er. Nya Marina, starka Marina, är på väg och hon är efter DIG!

Huvudvärk.

Klockan tio hämtade vi upp DJ och Evan och körde iväg till Uppsala. Väl framme var det kina mat som gällde och vi åt, åt och åt. Efter det shoppade vi lite (köpte en jätte stor vit tröja och syrran en snygg hatt!). Jag ångrar att jag inte köpte ett assnyggt halsband från MQ men ska kolla om de har det här. Sedan hade jag Introduktion (konstig kurs, det här.. helt förvirrande!) och sedan hem.

Vi ska dra till SATS nu och köpa kortet.

Brunt hår..

Jag vill färga mitt hår.. till brunt. Min "riktiga" hårfärg är bruntrött, men det verkar tyvärr inte vilja komma tillbaka. Men jag har tröttnat på mitt svarta hår och vill ha det ljusbrunt.. nu nu nu. Men eftersom jag färgade med svart henna (tack Elena!!) går det inte att färga något annat TILLS DET HAR VÄXT UT! Ojoj, det är mycket väntan kvar alltså.

Får väl sukta efter den bruna färgen ett tag till då....


Sista dagen..

Idag ska PM:et lämnas in. Jahapp, då är det plugg som gäller hela dagen. Woho... hmm hmm..

Imorgon blir en rolig dag för då ska min syster, DJ och Evan hänga med till Uppsala. Jag har en Introduktion och de ska följa med, äta kina och titta runt.. Höhö :)

Pluggar..

på mitt PM som ska vara inlämnat imorgon. Blä!

Steffy.

Jag sitter brevid Steffy just nu. Hon "tittar" på TV och gör massa ljud. Eller inte massa, små små gurglande ljud. Så härligt. Hon har börjat skratta med LJUD. Det är SÅÅÅÅÅ gulligt! :)

Ibland (alltid) vill jag bara krama henne jätte jätte hårt och pussa henne i timmar. Barn, världens bästa gåva till vår jord! :)

SatsAfro.

Nu har min "gratis-vecka" hos SATS tagit slut. Tyvärr. Funderar på att köpa men den stora negativa aspekten är att man är bunden i 12 månader. Man vet ju inte HUR man kommer tycka och känna om tre månader eller hur ens livet kommer se ut. Nja, men det lutar sig åt att jag blir medlem. Atmosfären där är underbar eftersom personalen är trevliga, passen är härliga och gymmet är helt okej.

Iallafall, jag var på SatsAfro i morse och trodde att det skulle bli såååå lätt. Ja, jag dog. Det var tufft men härligt. Allt exotisk älskar jag och ju mer man svettas desto härligare är det.

Ojoj..

Vilken drama det blev igår för DJ och Evan. Helt otroligt! Jag stod i chock när de berättade allt. Men jag hoppas (eller jag VET) att de kommer inse väldigt snart att du inte ens är värd uppmärksamheten. Om jag var dem hade jag bara låtit den här situationen passera och strunta i det. I slutändan är det bäst att bara låta det hela vara.

Du hade kunnat göra allt SÅ mycket bättre och blivit en del av deras familj, blivit en del av DJ och Evans systerskap men du valde att göra det tvärt emot. Du kunde ha deras stöd, respekt och kärlek om du bara hade vetat hur man beter sig. Du kunde ha haft två systrar nu istället för två fiender. Jag antar att varje människa gör sina egna val och du har tydligen gjort ditt val. Och du får nog stå för ditt kast för den här gången.

Nu ska jag träna och jag har tillräcklig med ilska inom mig för att göra grymt bra ifrån mig!

Ps: DJ och Evan, jag är grymt stolt över er att ni står på er, att ni är starka. Håll ihop och låt aldrig någon trycka ner er! :)

WOHO!

Nu är jag redo för min tatuering! :) Mammas kompis, som tidigare var lärare i vårt hemland, lyckades hitta texten i Bibeln. Eftersom jag inte kan läsa så bra på mitt språk fick hon lov att hitta den. Så, jag ska ta med mig hela bibeln (höhö) till tauterings-studion och tatuera mig. Jag hoppas att de kan bara, eftersom mitt språks bokstäver inte direkt är lättaste att göra. Men men.. Nu ska jag tracka Elena så att hon och Sperta kan följa med. Höhö! :)

Jag är glad.

Liljor.

Är så het!

Haha..

Jag är helt död. Vi var på gymmet idag och tränade hårt, hårt, hårt. Imorgon blir det vila. :)

Igår kom Evan och DJ över. Vi hade hyrt film och köpt lite godsaker. Filmen var "Dumpad honom" och jag tyckte den var rolig. Tyvärr hann inte DJ och Evan se hela filmen på grund av en liten sorglig händelse men det ordnade sig. I början var alla arga, ledsna och upprörda men efter någon kvart eller så kom vi på hur PATETISKT allt var. För hur sorgligt är det egentligen att folk sitter och läser min blogg, analyserar vad jag skriver för att ta reda på att jag (och mina vänner) är och gör. Jag skriver min blogg för att "lätta på hjärtat" och jag kommer fortsätta göra det. Om jag går ut och festar tänker jag skriva om det, lägga ut bilder när vi är ute och fortsätta mitt liv på exakt samma sätt som jag har gjort. Jag vet vem jag är. Men ni som läser min blogg och dömer mig utan att veta vem jag är. Ja, ni måste verkligen ta en titt på er själva och era brister.

Jag har världens bästa familj. Jag har två föräldrar som har ställt upp för mig ovillkorslöst. De vet ALLT om mig och har aldrig tvivlat på att lita på mig. De vet hur jag festar, vilka jag umgås med och att jag dricker. De vet om mitt privatliv med killar och har alltid vetat det. Tycker de att någon jag umgås med är dålig har de pratat med mig om det, förklarat för mig och försökt förstå min syn. De har försökt FÖRSTÅ mig utan att använda sig utav hög röst eller våld.

Mina systrar lyssnar på mig och bryr sig om mig. Vi ställer upp varandra trots att vi ibland kan vilja slita av huvudet på varandra. Evan och DJ har exakt samma relation till varandra. Två systrar som står vid varandra, oavsett vad. Dem är bästa vänner och kommer aldrig splittras. På samma sätt som jag anser att mina systrar är allt för mig. De är mina nära vänner och jag har även Asrin och Soma. Två vänner som också har funnits i mitt liv oavsett vad. Jag har fått turen att få så härliga och underbara kompisar, som aldrig dömer en eller försöker förstöra. De älskar bara! :)

Jag har alltid varit duktig i skolan. Jag har alltid gått ut med toppbetyg och har alltid velat vad jag vill bli med mitt liv. Jag har läst lärarprogrammet på tre år när det egentligen är 4,5 år. Jag satsar och jag har mål för min framtid. Jag kämpar och har tagit mig ända hit. Jag jobbar och tar ALDRIG pengar från mina föräldrar. Jag levde själv i två år och trots att det blev väldigt kärvt för mig lånade jag inte ett enda öre från mina föräldrar. De gjorde så mycket för mig och gav ändå, genom mina systrar eller på annat sätt. Men jag tog aldrig. För jag vill ta hand om DEM på det sättet de har tagit hand om mig.

Jag älskar mitt liv. Jag har allt jag behöver och mycket mer. Gud har välsignat mig. Jag går ut och festar, jag dricker, jag provar på nya saker och jag reser. Jag vet vem jag är och jag är en grym brud. Jag är självständig och stark. Jag kommer aldrig låta någon trycka ner mig. Ni sitter där i er lilla lägenhet och läser det här. Ta en titt på ert liv och tänk efter vad det är ni gör - Ni förstör. Jag förstår inte hur DU kan göra såhär mot DJ och Evan, två människor som har älskat dig ovillkorslöst. Jag har känt dessa två tjejer i tio år och trots allt skit du lät dem gå igenom har de älskat dig OTROLIGT MYCKET. Jag har aldrig förstått varför men jag såg att de förstod och det räckte för mig. Du borde ta en titt på din egen familj och tänka på vad du håller på med. Och titta på de människor du har valt att offra din egen familj för. Kolla i personens ögon och tänk: Är det värt det?

När jag, mina systrar, min mamma, DJ och Evan insåg hur patetisk hela situation är så började vi skratta och skratta. Jag vet, mina systrar, min mamma och DJ och Evan vet vilka bra tjejer DJ och Evan är. Jag hoppas att de får styrkan att aldrig låta några som er trycka ner dem. Istället för att gråta, vara arga och ledsna så skrattade vi som aldrig förr.

Så, tack för ett gott skratt, C.

OH MY GAAAD!

Drog iväg till Sats klockan elva för att träna på gymmet. Vi går in för att checka in och då stoppar en av tränarna oss. Hon praktiskt taget TVINGAR oss att träna Sats CorePulse (55 minuter!!) och vi vågar inte säga emot. Så vi tränade det istället för gymmet. Jag har ont på ställen jag inte ens visste att det fanns muskler.. eller något alls överhuvudtaget. Jag dooooooog!!

Det ser sjukt enkelt ut men fy fan!! Alla var röda, trötta, svettiga och såg döda ut. Det var roligt så jag är glad att hon tvingade dit oss men.. guuuud! Vilken kamp! Imorgon ska jag INTE träna utan låta kroppen vila ut. Nej, jag älskar SATS. Kombinationen, tränarna och ja, allt.

OCH inte nog med det - Om man tränar två gånger i veckan får man en present efter tio gånger. Woho! Det tar inte stopp här, inte. Tränar man Onsdagspasset (07:15) tio gånger får man en tidig julklapp! Marina säger: JA! Jag älskar sånt för att man har något att se fram emot. Jag vet att presenterna kommer vara löjliga men ändå. Det är roligt.

Whaaaa...?

Jag har inget att säga egentligen. Jag tränade och njöt. Det var roligt och jag hoppas att känslan består. Vilket det inte kommer att göra - slutar med att jag skiter fullständigt i träningen och betalar 440 kronor i månaden. Hemskt. Men vi får se. :) Gäller att vara positiv och titta på bilder med fotomodellers kroppar. HA!

God natt, kärt folk! :)

Idag.

Kom hem nyss (vaknade 06:00) från skolan. Första seminariumet var SÅÅÅ onödig. Men andra var väldigt givande för vårt PM som ska lämnas in 23 september. Nu ska jag faktiskt börja skriva på den, äta lite och fortsätta skriva. 19:30 har jag träning (det var nog Core och Dance något) så då ska jag svettas en aning. Efter det blir det mat, dusch och plugg. DJ och Evan skulle egentligen komma ikväll men vi sköt upp det till imorgon. Jag och min syster ska vakna 06:45 på fredag morgon för träningen så vi ville inte vara trötta den dagen. Och vi vill att DJ och Evan ska sitta här ett tag! :)

Vi tänkte hyra film, äta mat och lite godsaker. Så, på fredag är det hemma hos oss som gäller. :) Längtar. Vi har alltid kul tillsammans. Jag och DJ har känt varandra i 10 år och vår vänskap har gått upp och ner men vi "hittar alltid tillbaka". Så det är ingen direkt idé att försöka förstöra eller få oss att sluta träffa varandra, eller hur? Efter tio år känns det nästan fånigt att sitta och försöka finna vägar för att skapa en klyfta mellan mig, min syster och DJ och Evan. Många har försökt, sedan vi var små. Så många löjliga försök, fånigt trams och barnsligheter har vi fått stå ut med. Tio år - flera hundra försök men ingen har lyckats. Och tro mig, det där ordet "ingen" kommer inte ändras.

Ja, det var allt. Nu ska jag plugga. :)

Klockor.

Juste, glömde säga att jag köpte två klockor idag. Från mitt tidigare inlägg fick ni se en svart klocka. Den, fast vid. Och så köpte jag även en rosa. Såklart :)Den är faktiskt jätte fin :)Inte världens bästa bild.
Det är inte guld runt den, utan silver.
Den är helt okej. Jag köpte den mest för att det var rosa.

SÖTT!

Det här hittade jag på Thomas Sabo.En "förlovningsring." Vad gulligt! Visst, det är inte en äkta vara men det är fint.. Det påminner mig om något.

Tattoo.

Jag har velat göra en speciell tatuering ett bra tag. Budskapet är JÄTTE viktigt för mig av en väldigt speciell anledning. Det är ett citat från Bibeln, men jag vill ha den på mitt språk. Nu är jag inte världsbäst på att skriva på mitt språk (och speciellt inte den gamla versionen som är ur bibeln). Jag måste hitta den i en Bibel, som jag kan ta ur och ge tatueraren. Min mammas kompis dotter, Elena, har lovat mig att hon ska ta mig dit hon tatuerade sig. Hennes syster Sperta vill också så vi kanske gör det tillsammans.

Jag längtar.

Idag.

Ja, idag vaknade jag 06:45 och gick iväg för att träna. Det var skönt men min cykel var lite konstig. Men men, det är jätte roligt att börja träna igen. Jag har verkligen saknat det. :)

Igår var jag med min kusin och planerade hennes bröllop. Det var faktskt jätte roligt och jag älskar ju planering OCH bröllopar. Så, det passade mig. Efter det åkte jag, min kusin, hennes bror och mamma och min mamma iväg till Prince Palace. Min kusin (hon heter Marina) vill gifta sig där men efter att ha sett och hört vad ägaren säger verkar det inte bli så. Lokalen är JÄTTE fin men... det är för trångt och ja, hon tyckte inte om det. Huvudsaken är att HON och HAN gillar den. Så, vi ska kolla på Olles Krog i stället. Jag hoppas den är mycket bättre.

Efter det tränade vi vårt första pass - huuuuur kul som helst. Vid andra passet (Core) fick jag och min syster skratt-attack på grund av vissa övningar. Men men, kroppen kände av det. Härligt härligt, men farligt farligt.. :) Efter det hoppade syrran in i duschen och jag fixade käket (kokt kyckling, tomater, Ajvarsås och majs). När jag duschade klart åkte vi iväg till DJ och Evan. Där satt vi och pratade lite om skolan (Jag försöker få DJ att plugga och bli klar! YEY), om Evans pluggsituation, hur det var i Iran. Sedan tog vi en kort liten promenad och for iväg hem. Det var trevligt faktiskt.

Idag kommer jag träffa As och Soma. Jag har några ärenden i vårt centrum. Ja, några små fjuttiga sådana. Jag vill ha en klocka.

Hektisk..

Vilken hektisk dag det har varit idag. Får berätta allt imorgon för tydligen har jag väldigt nyfikna läsare som vill veta allt om mitt liv och speciellt vilka jag umgås med. Halvt patetisk men man får väl acceptera att det finns människor med fjuttiga liv, som inte har bättre för sig än att trycka ner oskyldiga människor.

Men men, allt om min dag imorgon. :) Nu ska jag sova. Ska nämligen vakna 06:45 för träning. Det ni!

Ibland..

Ibland kan man få en förhandsvisning på den tid som väntar. Ibland inser man hur lång tid det är kvar. Ibland svider hjärtat och ibland glädjs den. Ibland kommer jag gråta och ibland kommer jag skratta.

Men i slutändan är det jag som kommer vara lyckligast. Bara jag har tålamod.

Älskar..

att dagarna går. Jag vet inte varför men jag älskar att titta på dagarna och tänka "oj, snart är det november". Det är härligt för jag befinner mig inte där jag vill vara. Jag vill bara att tiden ska gå eftersom jag vill hamna där. Där, den platsen.

Jag älskar att tiden går.

Mer bilder.

Mina systrar :)

Emil och Jonny.Resat bestämmer sig för något....

Lyckligt par.. :PSöta!

Ehum.. okej, Nozhan :)Gamar..Schampo fann sin vän.

Jag är såååå vacker :D

Små pluttenuttar! :D

Mina två söta söta söta systrar. :)Hija vill bara irritera mig. Well, det lyckas han inte med. 
Eller jo, men jag tänker inte ge honom den tillfredställningen.

HALLOOOJ!

Ja, idag sov man ju ut. Imorgon är det ingen skola så jag får en extra dag att slappna av. Jag ska ta vara på alla dessa dagar för när praktíken börjar.. Ja, då jävlar. Vakna klockan sex på morgonen varje dag. Tufft.

Idag ska jag inte göra något. Bara plugga, störa föräldrarna och irritera mig på dem. Sista punkten är redan igång då mamma har börjat gnälla på hur "smutsiga, oansvariga" barn vi är. Det finns nämligen två plagg som ligger vid en stol och då jävlar.. Då blir morsan arg. För hon tror att man vaknar ur sin säng och att den då ska vara som nybäddad. Åh, så jobbigt att ha en mamma som är städfreak.

SNAPS.Min fina syster.Jag och söta Serdar.
Cool bild.Raffa, Jonny & Hija.
Lillsyrran, Emil och Syrran.
Schampo och jag dansar.
Nima drog tidigare så det blev inger
gympa pass igår kväll.Schampo (nice look) och lillsyrran.Serdar.Lillsyrran och Domaren.

Jag, Madde (i blått), Raffa, Schampo och Serdar.Serdar och Raffa röjer loss.Jonny är glad.


Scnipp schnapp schluuuuut!

Ps: testade snus för första gången igår. Det var Julia som introducerade mig för det. Det var faktiskt en härlig upplevelse.

Retro.Här var vi på förkrök!Syrran (med sin Cosmopolitan) och Zina.Resat och Emil, glada.Julia och Jonny.Domaren fann verkligen en ny kärlek igår kväll.
Visst är dem söta?Emil, Schampo och Nima - söta!Syrran, Zina och Jonny.Jonny, Resat, Emil och Schampo.
Dem flesta var inte direkt nyktra :)Som sagt - han fann en ny kärlek.


Julia, Domaren, Lillsyrran.Emil, Julia och hennes nya beundrare.Resat - som var fuuuuuuuuuuuuuuuull och rolig :)

 

Fridays.
Jag och syrran innan utgång.Syrran tar på sig sina Sex & the city skor.Lillsyrran och söta Julia.Syrran och Zina (med Julia i bakgrunden!)Jag och Syrran.

 Nima, Schampo och halva Jonny.Inte världens hak, direkt.

 Schampo och Nozhan diskuter för fullt.Söta Julia!Födelsedagsbarnets "gåva". Syrran fick inget trots att det också var hennes födelsedag.
My bad.Jonny, Schampo, Nima, Domaren och Raffa (med peacetecknet)

Ja, Domaren var med. Med tanke på att det var hans födelsedag (och syrrans) och hans vänner så var han med. Det känns som om ALLA undrar vart jag var igår och vart han var igår. Ja, vi var med varandra. Och firade hans och min systers födelsedag. Vi kan vistas i samma rum, vi kan umgås. Speciellt om det är sådana tillfällen. Min syster ville verkligen fira med honom och våra gemensamma vänner och så fick det bli. Varken jag eller Domaren visste att den ena skulle vara med på firandet, men vi tog det bra. För vi är vuxna människor.

Det är härliga vänner som jag vill fortsätta ha kontakt med och Domaren har aldrig stoppat mig från det. Så, kan alla vara snälla och lägga ner? Vill ni något - fråga mig. Som sagt, jag och han är inte fiender. Vi gjorde slut av andra skäl än vår kärlek så det finns inget agg mellan oss.

Jag hade iallafall jätte trevligt med alla vänner och mina två söta systrar.

 

Några bilder från igår.SyrranJag

 

Lillsyrran

Brownie :(

Min älskade fisk, Brownie, är död. Pappa köpte en ny fisk (så att Brownie inte skulle vara ensam) och den fisken visade sig vara en bitch. Hon/han dödade Brownie. Allt är slitet på stackaren. Jävla skit-fisk som pappa köpte. Jag hoppas att den också dör. Så jag slipper.

Brownie :(

Igår.

Det var roligt igår. Jätte. Bilder kommer som bevis :)

En liten mini-smäll..

Jag fick höra en (bra) nyhet nyss. Eller jag läste den nyss. Jag blev ju såklart glad för denna person men ändå lyckades klumpen samlas i magen. Alla verkar ha det så lätt när det gäller just denna punkt... och jag är rädd att det inte kommer bli lika lätt för mig. Jag är inte överdriven, paranoid eller negativ. Utan det är ren fakta - jag kommer få det svårare. Men det finns stora chanser att det inte är omöjligt. Trots detta får jag en klump.

Jag vill inte stressa. Jag vill ta det här i MIN takt. Men samtidigt vill jag inte vakna upp en dag och höra att det inte längre går. Att jag väntade för länge, att jag borde ha tänkt på det här tidigare. För tro mig, det har gått flera år... sedan gymnasiet och längre tillbaka. Tanken har präntat sig in i mitt huvud, påmint mig varje dag om det här.

Om det är något jag inte kan förlora så är det här det. Jag har kämpat sedan jag var ung för att förstå detta, för att förhindra det. Men om mina chanser är små tänker jag ändå glädjas för er med stora chanser. För alla förtjänar den där känslan. Jag tror att det är den bästa känslan som finns i hela världen.

Åh..

Jag ska sitta och plugga nu. Ja, NU. Skäms på mig.

Efter Uppsala gick jag och åt med några vänner. Jag for iväg till mammas kompis med tre döttrarna :) Fick se tatueringen som en av dem hade gjort. Hon ska följa med mig när jag gör min. Snart, snart.. :) Vad roligt! Hennes var jätte snygg och cool.

Efter det fixade jag mina ögonbryn (äntligen) för det behövdes. De hade blivit såååå tjocka! Ah, de blev faktiskt snygga också. Efter det gick jag iväg till min morbror där Olle var. Och nu är jag här.

Gud, mina dagar är verkligen fullspäckade. Me like. :)

Thomas Sabo

Tidigare nämnde jag att jag köpte berlock-armband till systern min. Jag har länge velat ha en sån och jag har några få utvalde saker.Lång historia :)Jag anser att barn är en gåva och
jag vill ha barn, mer än något annat.Mitt stjärntecken - bästa.Min tro - för mig är den det bästa.
Gud har varit där för mig på ett sätt
jag inte kan förklara.Fred - vem vill inte ha det?Påminner mig om den bästa personen i mitt liv :)Jag är kvinna och grymt stolt över det :)


Jag älskar att resa! :)

Alla bilder är lånade från Thomas Sabos hemsida.

Det finns mer som jag skulle vilja ha men som jag tyvärr inte hittade. Jag skulle vilja ha en snöflinga, en bänk (lång historia), något som symboliserar mina föräldrar och min familj. Ett fint hjärta för kärlek skulle vara fint. Ja, mycket mer. Men det lär nog komma. :)

Jag ska nog börja snart med min samling - jag ser fram emot det. YEY!

Skolan..

Snart får jag iväg till skolan (åhhh, åka i 40 jävla minuter!) och ja, ha seminarium. Idag MÅSTE jag plugga ordentligt. Jag måste, måste, måste. Skärpning, Marina!

Imorgon ska jag vakna klockan sex(!) eftersom jag har arbetslags-möte klockan 08:15. Vad hemskt. Men men.. Efter det måste jag komma hem och soooova. Kvällen bjuder nämligen på god mat, vänner, drinkar och festande. Yes! :)

 Hahahha..
Ett sorgligt försök till att pussa er.. :)

Syrrans present.
Inte världens bästa bilder men det var Thomas Sabo armband. Jag köpte fotboll-berlock eftersom hon gillar fotboll.

Jag ska också köpa till mig. Har velat ha dessa huuuuuuuuuuuuuuuur länge som helst. De är så coola. Man kan forma ett armband efter sig själv. Jag vet exakt vad jag vill ha. :)

Pjuhh...

Idag har jag gjort MYCKET. Suttit med gammel-mormor, städat bilen, vaxat benen, duschat, sprungit iväg och köpt en present till min syster (ni ska få se sen.. jag har velat ha en sån i ett halvår nu och upptäckte att hon ville detsamma!). Efter det handlade vi lite smågrejer till syrrans tårta, fixade upp mig lite och åkte iväg till min kusin. Där satt vi ett tag och vid sju skjutsade jag mamma till Willys där vi handlade stort. Och nu.. Nu är jag hemma. Snart ska vi fira Syrran och jag ska få ge henne presenten. Hoppas hon blir glad! :)

Ja, sen ska jag försöka plugga. Jag måste.Såhär såg jag ut idag.
Ja, med mina tjocka ögonbryn.
Jag "sparar" så att jag kan forma
dem hur jag vill sen.

Dagen har inte ens börjat..

Jag har städat bilen. Den är inte världens renaste men den duger nu. Jag ska bara tvätta utsidan och så är jag klar. Nu ska jag göra det alla kvinnor hatar - vaxa benen. Det tar inte så lång tid och det gör inte så ont som alla påstår. Tro mig. Första draget svider men sedan vänjer man sig.

Efter det blir det en stund i duschen och sedan tror jag Asrin kommer förbi (med min geografi-bok!). Efter det for jag iväg till min kusin, Maria. På kvällen vill jag plugga för torsdagen har seminarium i sin famn. Ja, det var allt. Jag är otroligt trööööööööööööööööööööött....

Idag är inte heller en vanlig dag för det är syrrans födelsedag.

Hon ska firas på fredag. Yey! :)

Klänning.

På fredag ska min syster ha en middag och efter det ska vi ut och festa. Jag vill ha på mig något extra. Tänkte denna:

Min mamma tycker att det är "för avslöjande", vilket chockerade mig. Hon brukar aldrig lägga sig i när det gäller vår klädstil. Den visar ju rätt så mycket (bilderna är för snäll) men det är ju syrran som fyller år.

Jahapp...

Jag for iväg till kusinen min och åt som bara den (ja, SATS.. jag kommer snart!). Nej, nu har magen dallrat alltför mycket och låren.. de ska vi inte snacka om. Mamma har en kompis som har tre döttrar (har skrivit om dem tidigare, från en av deras födelsedagar). Vilka ben, säger jag bara. Mitt mål är att få som deras ben - om det går. Om jag var dem hade jag gått runt med shorts hela året om. Istället är jag fast med mina val lår och kritvita som snön. Blä!

Nejnej, jag längtar till SATS. Faktiskt. Jag måste bara köpa träningsbyxor och skor. Jag ska försöka fixa det under sommaren. Jag kanske hinner in till H&M imorgon i Uppsala, om min travelling partner vill. Juste, min lilla reskompis ska följa med. Yey! :)

Snart kommer min kusin och då ska vi göra lite myspys med plock-mat. Ja, mera mat.

I'm so not cool.

Oh, vilken tråkig dag jag har framför mig. Blä!

Jag ska plugga (wow!) och sen vet jag inte. Så rolig är mitt liv just nu. Imorgon är det skola, en liten omväxling iallafall. Skönt med det!

Jag ska försöka träffa min kusin också. Ovanligt att ha henne så nära och inte träffas. :)

Kalender.

Jag har fått min kalender. Yey! :)

 

 

 

Fest

Då var det bestämt - 2 oktober ska hela tjocka släkten gå på en fest. Med våra låtar, vår musik och vår mat. Härligt, faktiskt. Vi ska ta med Olle och introducera honom för vår lilla orientaliska släkt. För er som inte vet - Olle har förlovat sig med min kusin Marina och de ska gifta sig i maj. Helt underbart. :)
Biljetten :)

Söndagar..

är oftast tråkiga. Jag tänkte plugga en liten liten stund, läsa en bok (Dan Brown - i cirkelns mitt) och även hoppa in i duschen. Härlig planering. Imorgon har jag inget att göra. Får väl plugga lite då också. Lilla As ska fixa en geografi bok till mig och då kan jag sätta igång med uppgift två i Geografi. Vill vara i förväg så jag slipper stressa och sådant. Vill ha mycket fritid - för att umgås med familjen, vänner och mina släktingar. :)

Så, det var tillräckligt med snack. Adjö!

SATS

Ja, jag tror det blir SATS för mig. Träna tillsammans med kusinen min (och kanske syrran och Asrin?). Jag hoppas det. Ju fler desto bättre. Då peppar man varandra och inte får ångest över alla pengar som for iväg varje månad. Nej, jag känner mig sugen. Att spinna tills svettet rinner som bara den... Göra massa övningar för rygg, axlar, ben, mage och ja.. massor. Vill vara fit for fight. Jag har skaffat mig alltför mycket hull nu. Det går inte att dölja längre. Vill inte heller behöva flåsa varje gång jag tar tre trappsteg.

Ja, SATS. Here I come.

Plus att jag har lyckats få en veckas gratis prövotid. YES!

Cooling, igen.

Ja, jag är grymt cool. Köpte rosa mapp till ALLA mina papper. Lärarprogrammet har en tendens att frambringa högar av papper. Och jag köpte en mini-bok med Spongie (förra var block) för mina idéer. Eller ja, bara tankar. Som en liten dagbok. :)

 

Ps: juste, jag använder min rosa mini-dator som har web-cam. Därav alla bilder :D

Mimmi.

Nu ska jag och Mimmi ut en sväng och fika med As och Soma. Höhö :)Väska.

Jag fick denna underbara och fina väska från min pappa. Han säljer nämligen väskor också och hämtade en till mig, som jag hade fallit för.

Inget syns.

Jag ser inte mina tidigare inlägg i mitt konto här på bloggen och kommentarerna som skickats och godkänts av mig visas inte på bloggen. Vad fan...?

Är jag cool eller är jag cool?

Idag.

Idag skulle jag promenera (gjorde det igår också) men eftersom jag har skavsår (lång historia) kunde jag inte idag. Igår lånade jag min systers skor (förlåt!) och det gick rätt så bra men nu tog hon på sig dem. Så jag och min gåkamrat, Marina kusinen, ska gå senare mot kvällen istället. Det är jätte skönt att bara gå och gå.. och svettas såklart. Man känner sig så.. fräsch! :)

Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag ska försöka börja plugga lite. Hinna ikapp så att man slipper stressa, ni vet. Jag känner mig lite taggad. Plus att jag har fått en tillfällig reskamrat då och då, från och till Uppsala. Så nu kan jag stanna kvar i skolan ibland och plugga. Härligt.

Ja, idag känns allt så mycket bättre. Varför får ni såklart inte veta. Än. :) Yey.

Haha..

Ja, som sagt. HA HA HA! :)

No phone...

Inget samtal.

Hmf..

RSS 2.0