Senaste dagarna..

Fint väder men idag njöt jag knappt av det. Vi städade med mamma (trots att vi faktiskt storstädade igår!) och sedan var det storhandlande för hela slanten. Vi åkte till alla möjliga ställen och solen gick sakta bort :( Sedan satt jag och syrran och kollade på en Robert Downey film "A guide to recognize your saints" som var sjukt bra. Efter det kom min kusin och hennes man, vilket var otroligt mysigt. Vi åt kvällsmat och sedan vattenpipa på vår balkong. Härligt värre :)

Det värsta som hände idag var att jag tappade min mobil. Från vår balkong och vi bor på åttonde (!) våningen. Den gled ut från min ficka och ramlade mellan "mellanrummet" som balkonger brukar ha. Den gick verkligen i tusen bitar och jag blev sjukt ledsen. Inte över mobilen för den var inte värd ett öre, men allt som fanns inuti. Alla fina SMS som jag ännu inte har hunnit skriva ner trots att jag har sagt åt mig själv att göra det om och om igen. Jag brukar ALDRIG skjuta upp saker av den anledning att jag vet att det aldrig blir av då.. Men fan, typiskt. Äh, det är sånt man får ta. Jag kommer inte ens ihåg alla SMS... och bilderna också. Jobbigt fan.

Trött...

på allt. Men jag antar att ni redan vet om det?

Jag har bara lust att skriva ner ALLT jag känner och få er att förstå hur allt är för tillfället. Men jag kan verkligen inte. Istället går jag till min "hemliga" blogg och skriver av mig. Men varför? Vad får jag ut av det förutom en plats att lägga mina känslor på ett litet tag? Inget, för dessa känslor kommer tillbaka. Vad jag än gör.

Jag försöker kämpa mig uppåt, jag försöker hålla mig kvar. Men faller. Jag förstår inte hur folk gör. Hur folk orkar. Hur folk lever. Jag är trött på allt och alla.. Nja, förutom min familj. Min familj är det enda som är ljust för mig just nu. Mina systrar gör verkligen min vardag bättre.

Min familj. Ingen annan kan göra mig lycklig. Hur svårt det än är så har jag mig själv och min familj. För er andra har jag bara två ord att säga:

FUCK YOU!

Karta över världen.

När jag flyttar hemifrån (snart, snart!) vill jag jätte gärna ha ett litet arbetsrum, där jag kan få lite lugn och ro när man ska rätta prov, göra prov och en massa annat. Men jag vill även ha en sak till - nämligen en världskarta på väggen. Sedan vill jag ha jätte fina "pilar" med pluppar som jag ska sätta fast vid det landet jag har varit i. Självklart ska "pilarna" vara i olika färger som beskriver hur underbart det var... Eller något sånt.

Jag älskar att resa. Älskar. :)

Storstädning och ångest.

Min morgon började INTE bra. Men äh, orkar inte ens bry mig längre. Det värsta är när folk (läs: Domaren) tror att man kan vara på glatt humör HELA tiden. Om jag precis har fått ett dåligt besked för fem minuter sen, hur fan ska jag kunna le och skratta med honom? Han förstår inte varför han måste ta smällen, men vad spelar det för roll egentligen? Det hade kunnat vara vem som helst och jag hade inte kunnat vara trevlig, om jag precis har fått ett dåligt besked. "Ja, allting ordnar ju sig", säger han då. Men ja, allt kommer ordna sig.. Säkert. Men inte på en gång. Jag behöver vara arg, ledsen och strunta i att jag måste le och vara glad. Jag orkar inte med det hela tiden.

Nu är det städning. Idag kommer mamma hem från Jerusalem. Ville få tag på henne och be henne köpa YSL till mig, för min lilla guldpenna har nämligen tagit slut. :(

En bebis.

En av mina favoritbloggerskor har fått en bebis. Så himla sött och underbart. Blev helt glad över det hela, trots att jag aldrig i mitt liv har träffat henne. Jag har följt hennes blogg ett tag eftersom hon är precis som jag, planeringsfreak. Men så härligt, med all liv som kommer till vår jord och förgyllar människors vardag.

Grattis! Grattis! Grattis! :)

Mitt vardagsrum.

Mitt vardagsrum ser så himla rolig ut. Det är lakan överallt. Men men, vad gör man inte för sin mor?

Jag har inte pluggat något idag då jag har rensat alla kläder, placerat dem och blablabla.. Sen tvättade jag HELA dagen. Imorgon är det såååååå många kläder som måste strykas. Jag och min syster Dar ska städa hela huset imorgon och DET kommer bli tufft.

Hjälp?

Vad det blåser..

Det är helt sjukt.. Balkongen ser förfärlig ut. Allt ligger.. tja, överallt. Sedan kom en stor humla in i vårt vardagsrum och jag får världens panik. Jag hatar insekter men jag vill aldrig döda dem.. Inte för att jag tycker synd, nej. Utan bara tanken på att behöva plocka bort det sen. Blä!

Sedan har jag tvättat som en galning, hängt tvätt som en galning, torkat kläder som en galning. Fixat och dånat i alla garderob som finns. Alla kläder sitter fint nu. Kom senare på att jag inte har ätit något.

Måste sitta ner och fokusera snart.. Snart, snart. Ska bara tvätta klart 5 tons tvätten. Tre tjejer = mycket tvätt. Förstår mamma nu mer än någon. Kom hem!!

Regn, regn..

Jag vet inte varför men mina tankar har börjat tänka, flera steg framåt.

Det finns så mycket man vill göra, men inte mycket tid. Jag vet vad jag prioriterar för tillfället och jag tänker satsa på det fullt ut! Jag låg i min säng igår och tänkte ut allt möjligt, planerade i mitt huvud och hur allt skulle gå ihop. Det är verkligen mycket.

Vissa saker som jag kommer att ge upp (med tanke på min hälsa, mitt sinne och vissa prioriteringar) är:
 
- extra kurserna för höstterminen. Jag kommer INTE läsa tre kurser samtidigt för det har jag inte ork med och jag orkar inte må såsom jag har mått dem senaste dagarna.
- Volontärarbete. Jag har LÄNGE velat åka till Bolivia och vara volontär, och någon månad efter att jag träffade Domaren fick jag ett erbjudande om att få åka dit sex månader. Jag tackade nej för jag ville satsa på Domaren, vilket i efterhand var verkligen värt det. Självklart är suget kvar, den äventyrliga Marina vill verkligen hoppa fram. Men dessa tankar var när jag var singel, ensam och vild. Jag har lugnat ner mig och vill satsa på Domaren fullt ut. Jag har ingen som helst tvekan om att han skulle vänta på mig, för det vet jag att han skulle. Men tiden som rinner förbi, pengarna som kommer behövas och all min fokus kommer vara i Bolivia.. Jag vet inte, av vissa skäl vill jag prioritera mitt allra högsta mål.

Jag vet att jag kommer bli ledsen då och då, längta efter något väldigt intensivt och sakna något... Men det är sådant man får ta för i slutändan vet jag att jag kommer få den bästa gåvan någonsin och då kommer alla uppoffringar vara värda det.

2 veckor.

Las Vegas

The singing detectiveJa, Robert Downey Jr är ju bara... u n d e r b a r.
Filmen är rolig, underhållande och småsöt.
Fast.. man måste nog ha en viss humor för att förstå den.
Ja, exakt. Min humor :)

1 juni.

Vi har ingen skola den 1 juni eftersom det inte är tillräckligt med B-uppsatsare. Det var tydligen inte bara jag som inte lämnade in. Jag måste erkänna att det är lite skönt att veta att fler än jag som inte hann. Jag vet ju anledningen till varför jag inte har hunnit, men det vet inte resten av klassen. Men men, skönt iallafall. Taskigt men ja.. Den stämpel är jag redo att ta för tillfället.

Nu är det tre dagar skola och sedan... USA!

Måndag.

Imorgon kommer det vara exakt två veckor tills vi åker till USA. När jag och Domaren pratade om min "situation" just nu så sa han att denna resa verkligen är välbehövlig för mig då det ger mig en chans att lägga allt åt sidan. Självklart finns problemen kvar när jag kommer hem, men då har min kropp (och mitt sinne) fått slappna av ett litet tag och kanske får nya krafter.

Idag ska jag inte göra något speciellt. Några från min kurs har skickat över sina uppsatsar och då tänkte jag läsa dem. Jag tyckte det var onödigt för mig att åka till Uppsala när jag ändå inte ska lämna in min uppsats, och nu slipper dem kopiera över en till mig.

Imorgon vill jag helst träffa tjejerna, men vi får se hur det blir. Folk verkar så splittrade. Hm?

Partaya. :)

Igår segade jag hela dagen, hade inget att göra. Åh, mitt tråkiga liv. Väntade på att tiden skulle gå så att vi kunde gå ut. Well, well... Runt halv sju ringer Jonny Ponny mig och ber oss att komma dit för lite förkrök, minsann. Jag tar cirka en timme på mig att bli klar (om inte ens mer?) och till slut lyckas det gå! :)

Vi åkte till Jonny Ponny, förkrökade lite.. Eller det kändes som om det bara var jag som drack. Marie och hennes bror var där, vilket var jätte trevligt. Helt sjukt hur trevlig hennes bror är! Men han valde att inte följa med, men Marie hakade på. Vi åkte iväg till Snaps, där Domaren köpte en korv till mig. Jag blev SÅ glad. :) Sedan dansade jag nästan hela kvällen, tills nyktra Domaren bestämde sig för att skjutsa hem oss.

Lite små drama uppkom strax innan vi skulle åka hem, men det är inget att bekymra sig över. Iallafall inte vad jag tycker. Jag hade det JÄTTE roligt och Snaps var verkligen ett bra ställe. Det var Serdar som rekommendera det och därför var jag osäker. :p

Aja, hade trevligt igår och det behövdes. Visst, det ändrar ingenting men jag orkar inte vara en kontrollfreak hela tiden, och aldrig våga misslyckats. Jag ska ta mig igenom det här, på ett eller annat sätt.

Tack för igår, allihop! :)

Igår.

Igår mådde jag jätte dåligt på grund av allt som har hänt och började stortjuta och säga något i stil med "mitt liv är över". Då tyckte Domaren att det var nog och tog mig och sin bror på cirkus. Det var faktiskt roligt och jag började tänka på annat. Ja, bland annat att en elefant bajsade precis brevid oss och det stank verkligen. Helt sjukt! Blä! Vi fick sitta längst fram eftersom Domarens bror var med oss och jag satt på spikar när hundarna kom. Jag är JÄTTE rädd för hundar (och katter) och dessa var såååå livliga. Det gick bra.

Efter det drog vi hem till lilla Jonny Ponny och spelade Buzz. Domarens nyfunne vän (eller jag tror det är pojkvän, men de är fortfarande i förnekelse) Hija spelade alltför tuff. Svävade bland moln, trodde att han var bäst eftersom han vann. Han gissade och efter det lekte han som om han visste vad de syftade på. Någon dag. Någon dag ska jag dra ner honom från dessa moln. Fast.. Å andra sidan slapp jag tjafsa med Domaren vid "poängtjuven" och "Kasta paj" eftersom det är vid dem tillfällen jag och Domaren (läs: jag) bokstavligen hatar varandra (läs: honom).

Vi kom hem sent, jag somnade snabbt och slapp tänka på allt. Idag blir det att supa skallen av sig och försöka glömma allt ännu mer.

Fan ta mitt liv, alltså.

Twilight.

Alla har väl fastnat för den filmen och jag vill helst börja läsa böckerna. Ja, i samband med 16 timmars flyget till USA. Tyvärr finns bara första boken i pocketform och jag vill inte ha kartonnage grejsimojs. Det roliga är att nästan ALLA "Twilight" böcker som finns i olika bibliotek är utlånade OCH reserverade. :)

Äh, värre saker händer i mitt liv just nu. Några extra böcker som inte lär hamna i min famn skadar inte mig just nu.

Oh, more and more.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att gå ut, köpa redbull och kärleksmums och äta ute med systrarna.
Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Gjorde andra frågor.
Det sista du sa högt? Kan du lämna dem här böckerna? (till lillsyrran, angående Historia C böckerna.)
Vad har du druckit idag? Cola Zero.
Vad var det senaste du åt? En macka.
Vad var det senaste du köpte? En liten studentpresent till en gullig person. :)
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun.
Vad är det för väder hos dig just nu? Lite småmulet.
Godaste glass-smaken? Öhm, vanilj med chokladbitar.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Utseendemässigt, ja.
Sover du tungt? Tror det.
Drömmer du mycket? Ja, på senaste tiden har det varit stressade drömmar.
Mardrömmar? Ja.
Vilket ämne är roligast i skolan? När man var yngre var det ju religion och historia.
Trivs du med ditt jobb? Jag har ju inget jobb än, men tror att jag kommer trivas om jag jobbar på Seven Eleven under sommaren.
Favoritklädsel? Klänningar.
Favoritlåt just nu? Vet ej.
Vad ser du om du tittar åt höger? Vägg.
Vad gör dig glad just nu? Ingenting, faktiskt. Inte just nu.
Vad ska du göra härnäst? Lyssna på musik.
Höger- eller vänsterhänt: Höger, men jag kan skriva med vänsterhanden på tavlan (lärargrej, ni vet haha)
Humör just nu: Inte på topp, som ni kanske har förstått nu.
Favoritgodis: Mintkakor.
Kläder just nu:Gul tunika, svarta leggins.
Musik just nu: Ingen.
Sommarplaner:  Resa till Las Vegas, men vill resa till Grekland (eller kanske åka till Lara?).
Hur många kuddar sover du med: En.
Spelar du nåt instrument: Nej, men vill lära mig att spela piano.
Morgon- eller nattmänniska: Jag tror att jag är mer morgon-människa.
Vilka är viktigast för dig: Familjen.
Bio eller promenad: Beror på humöret.
Är du kittlig: Ja, ibland. Ibland kan jag faktiskt "inte vara" det.
Stjärntecken: Vädur.
Äckligaste insekten: Alla är väl lika äckliga.
Vad vill du jobba som? Lärare.
Stökigt eller välstädat? Välstädat.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Utan tvekan.
Gillar du att sjunga? Jag sjunger, men inte bra.
Anser du att du är stark? Egentligen inte, men jag kan slå riktigt hårt.
Vad gör du om du får hicka? Håller andan.
Vad längtar du mest efter just nu? Bättre tider. När fan kommer dem?

MORE!

PICK ONE..

1. Pierca näsan eller tungan?
Tungan, isåfall. (Skulle nog inte göra någon av dem men men..)
2. Vara seriös eller rolig? Rolig.
3. Dricka röd eller grön mjölk? Dricker inte mjölk.
4. Brinna upp eller drunkna? Drukna.
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrarna, såklart.

SVARA ÄRLIGT.,

1. Tycker du om någon? Ja.
2. Sol eller måne? Sol.
3. Vinter eller höst? Båda har sin guldkant.
4. Vänster eller höger? Höger.
5. Soligt eller regn? Båda och.
6. Vaniljglass eller chokladglass? Vanilj.

OM MIG..

2. Hur mycket är klockan just nu? 11:55
3. Fullständigt namn? Marina ............
4. Vart vill du bo? Just nu vill jag åka iväg till Irland eller Skottland, hyra en liten stuga och bara befinna mig bland skog, sjöar och tystnad.
5. Hur många barn vill du ha? Fyra.
6. Vill du gifta dig? Någon dag.
7. Rullar du spaghettin eller skär du den? Ibland si, ibland så.
8. Har du ätit sushi? Ja.
9. Favoritglass? Den billiga haha, vanilj med chokladbitar. Vet inte vad den heter. Annars är dulce ngt också god.
10. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Två eller tre.
11. Humör? Nedstämd, förstörd.

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? Ja.
2. Sjungit? Ja.
3. Blivit kramad? Ja.
5. Saknat någon? Lara.
6. Dansat galet? Nej.
8. Klippt håret? Nej.
9. Gråtit? Ja.
10. Ljugit? Nej.
11. Blivit kysst? Ja.

GREJER:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Öhm, nej.
2. Har du en hund? Nej.
3. Tycker du att du är attraktiv? Inte just nu, nej. Men ibland..
4. Sover du helst själv eller med någon? Själv.
5. Tror du på spöken? Ibland, faktiskt.

Mera, som vanligt.

1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?

Svar: Såklart.

2. Vilka sorters djur har avsiktligt bitit dig?
Svar: En jävla hund.

3. Hade du hellre blivit född till det motsatta könet istället för det du föddes till?
Svar: Nej, nej!


4. Vilken tecknad/animerad Disneyfilm är din absoluta favorit?

Svar: Skönheten & Odjuret.

5. Har du något mål som du vill uppnå just nu?
Svar: Jag har lagt mycket åt sidan, men lärare är nu mitt främsta mål.

6. Är du allergisk mot något?

Svar: Ja, pollen. Dock har det faktiskt blivit bättre.

7. Väljer du att köpa ekologisk mat istället för "vanlig" när det finns som alternativ?
Svar: Tänker inte så mycket på det.


8. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?

Svar: Dammsugning. HATAR DET!

9. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst?
Svar: Har aldrig hållt på med sport direkt (basket när jag var liten men det var mer trams). Men jag har cyklat rätt så mycket.

10. Tror du att pengar kan köpa lycka?
Svar: Jag tror att det kan dämpa för en stund.

11. Står du helst framför eller bakom kameran?
Svar: Bakom.

12. Sjunger du i duschen?
Svar: Oftast, faktiskt.


13. Tar du några vitaminer/kosttilskott?

Svar: Nej, men det kanske behövs.

14. Vilken sorts frukt åt du senast?

Svar: Ehum... tror att det var jordgubbar.

15. Har du gjort något du ångrar den senaste månaden?
Svar: Ja, otroligt mycket. Borde ha förstått att det blev för mycket, att det inte skulle gå. Men men..

16. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?
Svar:  Lägger inte så mycket fokus på det.


17. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?

Svar: Utomlands.

18. Brukar du handla på kredit?
Svar: Aldrig.

19. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared?

Svar: Nej.

20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?
Svar: Leta efter fler.

Svar.

Kärleken:

Har du hittat den rätta killen?
- Tror inte på "den rätta"
Har du en kille just nu?
- Ja.
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan?
- Ja.
Vad heter personen du gillar?
- Han heter faktiskt Domaren.

Skolan;
Går du i skolan?
- Tyvärr.
Har du någon gång skolkat?
-Ja.
Har du varit i skolan idag?
- Nej.

Annat:

Hur mår du just nu?

- Hemskt.
Vad har du på dig?
- Gul tunika, svarta leggins.

Telefon/mobil:

Vem ringde du senast?
- Mamma.
Vem ringde dig senast?
-Domaren.
Vem sms:a till dig senast?
-Serdar.
Vem sms:a du till senast?
-  Serdar.

Övrigt;
Är du hungrig just nu?
- Nej, åt nyss.
Vad är klockan nu?
- 11:44
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu?
- Inga.

Familj:

Hur länge sen var det du träffa din morsa?
- Två dagar snart.
Hur länge sen var det du träffa din farsa?
- Öhm, några minuter sen.
Har du några syskon?
- Ja, två systrar.
Vad gör din/dina syskon just nu?
- Ena syrran pluggar och den andra är ute och luffar, som vanligt.
Är du den minsta i familjen?
- Nej.

Musik;
Lyssnar du på musik just nu?

- Nej, men snart. Laddar min Ipod.
Vad gillar du för musik?
- Allt, men för tillfället har det blivit mycket 60, 70 och 80 tals musik.

Smink & Hår:
 
Använder du mascara?
- Nej.
Använder du Wax?
- Nej.
Använder du kajal ?
- Händer.
Använder du hårspray?
- Väldigt sällan.
Använder du volymspray?
- Nej.
Andänder du mousse?
- Det händer, men inte ofta.
Använder du deodorant?
- Alltid.
Använder du skiinspray?
- öhm, nej.
Använder du parfym?
- Ja, fräscht. :)
Använder du ögonfransböjare?
- Ibland, men blir bara jobbigt för mig.
Använder du täckstift?
- Nej.
Använder du läppglans/läppstift?
- Haha, nej. Det är så jobbigt!
Andänder du brunkräm?
- Nej, jag gillar den äkta varan.
Använder du rouge?
-Oui.
Noppar du ögonbrynen?
- Ja.
Uppsatt hår eller hängande?
- Beror på dusch-dagarna. Hehe!
Plattar/lockar du håret varje dag?
- Väldigt väldigt sällan.
Målar du naglarna ?
- Nej, men ska börja ta hand om naglarna. Lovar!
Färgar du håret ofta?
- Nej, men snart... Innan Las vegas.
Villken hårfärg har du?
-Brunt.
Skulle du vilja ändra något som har med ditt utseende att göra?
- Såklart. Vem vill inte?

Vill ha.

Jag vill ha:

1. En cykel, helst en väldigt gammaldags med fint paket därframme så att jag kan cykla till skogen, de fina områden och bara ta foton.
2. Intensive repair, till mitt hår. Det är för skadat.
3. Klippa mig. Som sagt, det är äntligen långt men föööör risigt.
4. Köpa presenter till mina vänner som fyller år (Mariam), har fyllt år (lilla Asrin), tar studenten (Evan) och examen (Soma).
 
Men viktigast - börja betala av mina lån.

Istället för att ha möjlighet att göra allt det här (som jag trodde att jag skulle ha) tvingas jag prioritera något annat. Något jag inte har lust med. Alls. Jag hatar verkligen det här. Jag förstår inte hur jag hamnade här, hur det blev som det är nu. Jag förstår inte hur jag kunde hamna i den här smeten. Jag hatar det. Hatar.

Hairspray.

Om man vill må lite bättre ska man definitivt titta på Hairspray. Musiken, tramset, dramat och hela köret gör att man blir gladare. Visst, man kommer inte kunna komma över sina egna problem med hjälp av en film men det känns skönt att bara koppla av en liten stund..

Inga studier.

Jag har hoppat av Historia C och lagt professor-strävandet på hyllan. För att damma. Jag tänker inte heller lämna in någon B-uppsats nu på måndag. Det är verkligen allt eller inget, och jag har precis valt inget.

Hejdå verkligheten, hej Prozac.

"Du är tjock"

Har ni läst denna artikeln om Miley Cyrus vikt? När jag såg den blev jag förvånad, speciellt efter att ha sett bilderna på hennes kropp. Jag förstår inte vad det är med hennes kropp som tycks vara fel? Hon är ju SMAL! Hur kan man ens kalla henne för fet, jag förstår inte. Är det så jobbigt för människor att det finns folk som inte bryr sig om lite kvinnliga kurvor? Ja, alla är osäkra på sin kropp. Alla har komplex över NÅGOT, men att trycka ner någon på det sättet?

Så irriterande med den här idiotiska skönhetsidealet som har dykt fram och etsat fast sig hos vissa. Vad fan tänker tjejer med? Ja, jag är också osäker på min kropp men aldrig att jag skulle medvetet välja att bli en pinne, att förlora mina former och istället se ut som nästa patient på Karolinska. Jag skulle aldrig svälta mig själv, aldrig förlora mina kurvor och verkligen inte medvetet välja att se ut som en vandrande pinne. Jag älskar att vara kvinna, och därmed mina kurvor. Det är fint med lite hull, men jag tycker det är så synd att andra människor inte förstår det vackra med en kvinnas kropp.

För ett tag sedan ansågs Marilyn Monroe vara den vackraste kvinnan på jorden och idag skulle hon hamna i kategorin som TJOCK. Seriöst, när ska ni stackars små själar vakna upp och inse att ni bara är små marionetter i en liten sjuk värld? Sluta banta, sluta klanka ner på tjejer som vågar gå upp i vikt och ha former och må bra över vilka ni är!

Jag säger inte att jag, i mina svaga stunder, mår dåligt över min kropp. För det gör jag. Men det är vid dessa tillfällen jag inser hur dum JAG är. För i grund och botten så mår jag faktiskt bra, oavsett om jag har lite större rumpa eller lår än vissa fotomodeller. Jag är nöjd och jag lever livet, med glass i fulla mängder och en stor pizza när suget närmar sig.

Om Miley Cyrus anses vara fet, då måste jag vara en val. Och det vet jag att jag inte är. Något är jävligt fel med vår sjuka värld.

Måndag.

En ny vecka, nya tag.

Måndag: Har lämnat in B-uppsatsen till handledaren.
Ska fortsätta nu med C-uppsatsen.

Tisdag: Fortsätta med C-uppsatsen.
Skjutsa mamma, mormor och moster till Arlanda eftersom de reser till Jerusalem då! (ja, jag är avundsjuk!). Därefter får vi se om jag for iväg till Uppsala för möte om B-uppsatsen eller inte. Jag hoppas att min klasskamrat kan byta tid med mig!
Efter det blir det mera plugg med C-uppsatsen.

Onsdag: C-uppsatsen.

Torsdag: C-uppsatsen.
Smöra extra för Domaren så att han rättar den åt mig :)
Skriva ut den och skicka den till min lärare.

Fredag: Ordna upp B-uppsatsen, rätta eventuella fel.

Lördag: Rätta eventuella fel för B-uppsatsen.

Söndag: Skriva ut B-uppsatsen till alla i klassen. (blä!)

Festerna.

Här kommer några bilder från festandet. En sak jag rekommenderar för er alla som ska åka till London - festa på Zoo bar. BÄST! :)

Fredagen

     


Lördagen

      


Haha, sista bilden är ju äcklig. Ser ni tungan? :) Det var den goda drinken, hallå! :)

Som ni ser löjlar jag och Evan oss varje gång. Men vi vet något ni inte vet, nämligen själva orsaken till vissa av våra posér. :)

Söndag.

Vad tiden rusar iväg. Snart åker vi iväg till Las Vegas! :)

Men innan dess måste saker och ting ordnas upp. Men men, det är bara att längta. Det känns verkligen som om jag behöver den här semestern. Komma bort från skolan, all stress och även min nuvarande situation. Bara komma bort. Härligt.

Tänkte slänga in några bilder från London lite senare. Nu ska jag pilla lite på B-uppsatsen för handledaren ska ha den imorgon. Nervöst! :)

Vilket skäääämt..

Ja, vilket skämt Euro Vision har blivit alltså. Den har ju tappat sin glans totalt. Usch och fy!

Det var ju det värsta jag har sett. Seriöst, Island? Vad var det? Det här är EURO VISION, inte din mormors begravning! Och jag är trogen mot Ryssland, men... Behöver jag säga något? Vad var det...? VAD?! Hon började fan gråta mitt i smeten... fy fan vad pinsamt. Kan tänka mig att hon går hem och skjuter sig själv på grund av all skam.

Eller Kroatien. Då.. Ja, då skrattade jag bara. Seriöst, vad fan höll han på med???? Jävla slempropp, alltså. Jävla Don-Juan wanna be! Usch.. Rös ihjäl när jag såg honom, men samtigt tyckte synd eftersom det måste vara jävligt jobbigt att vara så extremt töntig! Snälla!

Jag är inte världens största fan av Turkiet men tro mig när jag säger att det inte påverkade mina åsikter om låten. Snälla, rara... Att folk ens gav poäng till den skit låten. Vad fan tänker ni på? Ge henne en dildo och så har vi mjuk porr på SVT för första gången. Otroligt skabbig  brud och det värsta är att de tror att det hjälper att klä av sig. Men vänta, vänta.. Det gör det ju. Hon fick ju poäng. Idiotiskt.

Skandal... Blä!

TRÖTT!!

Åh, så trött på ALLT. Princip allt.

Jag är väldigt nära till ett nervöst sammanbrott. Jag orkar inte mer.

Ingenting fungerar..

som det ska. Inget går som planerat. Allt går bara åt helvete, hela tiden. Jag tror, eller jag vet, att jag har gett upp.

Stressad Marina.

Fan vad jag känner mig stressad, men samtidigt är det stopp. Jag vet att jag måste vara klar med B-uppsatsen den 18 maj (så att handledaren kan läsa och förklara för mig vad jag borde göra och inte göra). Samtidigt känner jag att C-uppsatsen ännu är oklar och min idiot till lärare vägrar ju ens svara på mina mail. Ångrar så jävla djupt att jag sökte till hans kurs till höstterminen. Fan!

Aja, jag ska skicka iväg min C-uppsats den 22 maj så att den kommer fram klockan 25, eftersom det är distanskurs och min lärare kan tydligen inte öppna mina dokument. Aja, orkar inte ens lägga fokus på det. Den 25 maj måste jag fara iväg till Uppsala och lämna in uppsatserna. Men innan dess måste jag skriva ut ALLA uppsatser, till alla i klassen. Hur ska jag hinna med det?

Jobbigt.

Hatar det här. Hatar det här verkligen.

Panik.

Jag ska lämna in B-uppsatsen den 18 maj (för att min handledare ska gå igenom den, rätta och kommentera). Stress? Oh, ja. Man tror ju att man har all tid i världen och sedan inser man att tiden inte räcker till. Whaaaj?

Ska plugga ett par timmar till, sedan får det vara. Punkt slut.Laddar upp med Power King! :) 

Skratt.

För cirka två timmar sedan bestämde jag och min syster oss för att titta på film. När ett par minuter hade gått ringde Domaren för att kolla vad jag höll på med eftersom jag var online på MSN men inte svarade. Då flög det ur mig en kommentar: "Har jag inte loggat ut mig? Vilken skandal" och av någon konstig anledning började jag skratta. Fy fan vad jag skrattade. I cirka fem minuter skrattade jag för mig själv, med tårarna rinnandes nedför mina kinder och jag fick kipa efter luft. Det var så jävla härligt. HÄRLIGT!

Big Ben och London Eye.

Ja, ni.. Big Ben ÄR grymt ståtlig.

   

Jag hann inte ta "riktigt fina" bilder eftersom vi satt i bussen och jag är inte van med att ta foto i sådan "snabb" hastighet. Jag är inte direkt van med min Canon, så.. det blev dessa bilder.

       


Snacka om att vi gnällde på London Eye. Grymt överskattat. Vi bara satt där, medan den gick upp.. Väääääldigt långsamt. Men men, det är alltid kul att testa något. Det var dessutom jätte fin design, men inte direkt vår smak. Dessutom fick både jag och syrran en slags deja vú känsla från Paris och Eiffeltornet. Ungefär då! :)

Picadilly.

Piccadilly var inte all that. (om det ens stavas så?)Mer vax... :)

  

Einstein-fans? :)

 

Syrran & jag

 

Harmonin flöder inom mig :)

       


I slutet fick man gå igenom något väldigt läskigt - tunnelliknande skräckscenario. Jag ville faktiskt DÖ. Jag är världens största fegis, och jag förstod inte att man kunde hoppa av ledet och skippa läskiga tunneln, så.. Ja, jag hamnade där. Det var massa läskiga människor som kom en jätte nära, skrämde livet ur en och såg allmänt läskiga ut. Då och då kände man "spindelnät" och folk hoppade ut ur väggar. Det var "döda" människor som hade avlidit av forntida tortyrredskap, och det var inte trevligt. Trots otrevligheterna skrattade jag nästan ihjäl mig. Det var en "döende" man som kom emot mig, tryckte in mig i väggen (utan att röra mig, för varken jag eller dem fick röra varandra) och började skrika. Jag började skratta, tog tag i DJ som stod still och till slut såg vi ljuset.

Ja, det var faktiskt jätte roligt på Madame Taussaud (stavning?). Det var typ det enda roliga som fanns i London, för deras aktiviteter är inte all that. :)

Adressändring.

Jag har nu gjort en adressändring till Stockholm. Nu är jag officiellt en stockholmare. Wuhu!

Haha, vad roligt det skulle vara om det visade sig att Stockholms Universitet inte kan tillgodoräkna mina studier från Uppsala. Fan, då är det flytt tillbaka.... Eller pendlande. Bara det inte är studier VARJE dag. :) Äh, det får hösten avgöra. Härligt med lite spänning. Men men, hej Stockholm! :)

Plugg dagen.

Jag ska strax hoppa in i duschen, fräscha upp mig och hoppa in i mysiga pyjamas för att plugga. Idag ska jag enbart plugga, fram till kvällen. Då blir det film - Hairspray och The Jane Austen Book Club. Båda två är från lovefilm.se, där jag även fick en gratis bok från adlibris. Perfekt till USA-resan, som kommer ta drygt 16 timmar.

Jag kommer nog ladda på en massa till USA-resan. Korsord, massa pocketböcker och något att brodera. Jag vet att det även finns filmer, men hur länge kan man sitta och kolla på TV egentligen? Synd att jag inte kommer ha mina glasögon då. Äh, 16 timmar - here we come.

Ska iväg och duscha nu. Plugg, plugg.. Hej Kleopatra! Måste iväg till KB igen och kolla upp "damtidningar" (läs: skvallerpress). Stress, stress.

Någon som vet?

Någon som vet vad man gör när man har haft huvudvärk i två-tre dagar? Trots alla försök lyckas huvudvärken bestå. Förstår inte.


Well, well.. Bara göra det bästa av kvällen. Vänta till helgen, då kan förhoppningsvis får träffa lilla Adam och Mariam. Ska ta med mig Canon och ta fina bilder på pojkfavoriten i gänget.

Trött.

Jag är trött och stressad. Hittar inte det jag behöver till min B-uppsats och jag känner verkligen hur allt bara skiter sig. Jag hatar det. Jag hatar det verkligen.

Skitbajs. (tänker mycket fulare ord än så, men det återlämnar jag till er fantasi. Då menar jag RIKTIGT fula ord!)

Huvudvärk, igen.

Vaknade med huvudvärk. Förstår inte vad det är som är fel. Jag är trött, seg, yr, har huvudvärk och orkar inte med något. Ändå säger varje läkare att vi "avvaktar". Avvaktar tills vad?? Tills jag svimmar? Tills jag bestämmer mig för att skjuta mig själv så att jag slipper huvudvärken? Eller att jag kanske bara sover bort halva mitt liv? Vart jag än går vill jag bara hem för att sova. Jag tror inte det är direkt normalt.

Aja, idag ska jag fortsätta med min B-uppsats. Ja, om inte huvudvärken sätter fart.

Vaxdockorna! :)

              

Ja, det var det. Det finns massvis med bilder kvar, men det går sååååååååå trögt. Helt sjukt!
Aja, som ni ser är jag och syrran Bollywood fan! :) Och nej, jag är inte SÅ vit utan det är bara blixten.. typ. :)

Mer frågor. Wuhu!

1. Vad heter du? Marina.
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Älskar mitt namn, faktiskt.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Det var rätt så bestämt att jag skulle heta som fastern min, nämligen Marina. :)
4. Vilket stjärntecken är du? Väduren.
5. Vilken årgång är du? 87:a, gammal och god. :)
6. Vart bor du? Jakobsberg.
7. Bott utomlands? Yupp, född utomlands. :)
8. Flyttat antal gånger? Ojoj, det är ett par gånger kan jag tala om. Då räknar vi *fingrarna tas fram*.... Jag tror att det är cirka 10 gånger. Kanske mer, men ja.. Runt den siffran. :)
9. Vart skulle du vilja bo? Jag gillar verkligen Jakobsberg, men men.. I Stockholm iallafall. Men sedan vet man inte vad som händer i framtiden.
10. Yrkesval? Lärare, utan tvekan.

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 1.60 cm.
2. Hur mycket väger du? Ca. 55 kg
3. Hårfärg och frisyr? Långt vågigt hår. Svart på topparna (har färgat) och bruntrött (min riktiga hårfärg) på toppen. :)
4. Ögonfärg? Bruna.
5. Mest nöjd med? Vet ej. Håret, men det är alltför slitet nu för att vara stolt över.
6. Minst nöjd med? Mina korta ben (dvs, min längd), mina öron (hej Dumbo!) och småsaker.......
7. Skostorlek? 36.
8. Glasögon? Ja, fast har inte riktigt fixat dem ännu. Om en-två månader.
9. Har du några piercingar/tatueringar? Jag har hål i öronen, men jag vill verkligen ha en tatuering.

FAVORITER
1. Filmer? Massa.....
2. Låtar? Är förtjust i 60, 70 och 80 tals musik.
3. Årstider? Vår och sommar.
4. Mat/dryck? Jag gillar det mesta när det gäller mat, faktiskt. Dryck är väl Cola Zero, Pepsi Max eller vatten.
5. Djur? Jag är största fegisen när det gäller djur, men jag älskar att titta på djurprogram/Zoo. Gillar hästar, faktiskt. Delfiner. Leoparder.. Ja, massa!
6. Färg? Ljusbeiget.
7. Parfym? Alltid: Laura. :)
8. Tv-program? Just nu är det väl Grey's.
9. Sysselsättning? Pluggar.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? En svart jacka. Måste nog slängas...
2. Vad använder du just nu för skor? Öhm.. Svartvita ballerina skor som också måste slängas!
3. Favoritfärg på kläder? Svart och vitt. Ja, tråkigt.
4. Favoritmaterial på kläder? Skönt material.
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Vet ej.
6. Favoritaffärer? MQ
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika, beror på hur mycket jag får in.
8. Favoritmärke(n)? Spelar ingen roll.
9. Vad har du för byxstorlek? Vet inte, måste alltid fråga min syster om det. Haha!
10. Vad har du för tröjstorlek? Vet ej... XS eller S.

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Setrak
2. Var har du i din:
¤ Jackficka just nu? En tia och en liten spegl.
¤ Väska just nu? Min plånbok, nycklar hem, en liten anteckningsbok.
3. Vad är du beroende av? Familjen.
4. Vilket land kommer du i från? Kärt barn har många medborgarskap.. haha.
5. Vilken sorts lypsyl använder du? Använder ingen.
6. Vad tror du på? Kristendomen.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendom.
8. Vad köpte du senast? Strumpbyxor.
9. Har du nåt husdjur? Guldfiskar.
10. Vad bor du i? ILägenhet, med familjen.

PRYLAR:
Plånbok: Marinblå, skinn. Älskar den, men den håller på att gå sönder.
Tandborste: Blå. :)
Smycken: Använder inte smycken. Jag har bara ett halsband med ett litet kort i, och sedan en ring som jag fick från min mamma på 18-årsdagen.
Solglasögon: Nja, tar från syrran.
Underkläder: Låt mig bara säga såhär: Min mormor skulle älska mina trosor. :)
Nagellack: Använder inte.

Så! :)

Uttråkad? Frågor!

Jag kanske har gjort testet innan, men är man uttråkad så är man väl det. Nu kör vi!

Vad heter ni? Marina och "Domaren", höhö.
Hur träffades ni? Ja du.. Vi har träffats då jag var putte putte liten och vägrade leka med honom. Våra familjer känner varandra, så.. Han har funnits i mitt liv, mestadels i bakgrunden. :)
Hur länge har ni varit tillsammans? Hm.. Ett år och 8 månader, typ.
Är ni förlovade? Nej.
Bor ni ihop? Nej.
Har ni barn? Nej.
Har båda körkort? Båda har.
Isåfall, vem kör bäst? Han, faktiskt.
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, det gör jag. Vid vattnet, nära Gröna Lund.
Vem är äldst? Domaren.
Vilka stjärntecken är ni? Jag är Vädur (bäst!) och han är jungfru (mes)
Vem fyller först på året? Jag! :)
Vem är längst? Domaren. Alla är tydligen längre än mig nuförtiden.
Vem sjunger bäst? Ingen av oss. Låter som kråkor båda två.
Håller ni handen på stan? Det händer väl.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, haha.
Blev du kär i första ögonkastet? Nja, man är väl kär i allt och alla när man är runt 13 år? :P
Har ni någon speciell låt? Nej, men skulle vilja ha. Men men...
Har ni några "fri kort"? Det har vi, det är bara det att vi inte har diskuterat det. Men om jag känner tönten rätt så är det väl Jennifer Love Hewitt. Tydligen anser han (och flera!) att hon är döläcker. Jag håller absolut inte med. Visst är hon söt, men.. Döläcker? Het? Ett fri kort? Nej.
Har ni stora framtidsplaner? Alla människor har väl sina stora framtidsplaner?
Har ni gråtit i varandras armar? Jag har nog gråtit mer i hans famn än han i min. Han är ju en "man".
Har ni varit utomlands tillammans? Ja, Barcelona. Misstänker att det är nog den enda resan vi kommer göra tillsammans eftersom han är en jävla mes. Vågar inte åka någonstans förutom Barcelona, och det var inte direkt min stad. Så.. Ja.
Vilket är ert bästa minne? En speciell kyss. Inget har toppat det ännu.
Vem lagar bäst mat? Jag, och jag lagar inte bra. Det säger allt om oss som par.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Jag sitter hemma hos mig, han hos sig. Vi har nog blivit bekväma med det. Alltför bekväma.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ibland.

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Alltså, när vi var riktigt små små små bodde jag i Hallsberg (nära Örebro) så ja, det var långt. Men vid 13 årsåldern då vi höll varandra i handen en sommar (för att skita totalt i varandra direkt efter sommaren, haha) bodde jag i Spånga och han i Sollentuna. När vi började dejta på riktigt bodde jag i Uppsala, och då var det rätt så jobbigt. Men nu bor vi väl... tio minuter ifrån varandra med bil. TYP.
Blir du lätt svartsjuk? Nej, har nog aldrig varit svartsjuk. Avundsjuka har väl uppstått, men väldigt sällan. Domaren stör sig på det, att jag aldrig blir avundsjuk.. Men jag jobbar på det. :)
Brukar ni bråka? Ja, på senaste tiden har det nog blivit snäppet för mycket.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Både och.
Vilken är hans finaste kroppsdel? Ryggen. Ni skulle förstå om ni fick se den.
Brukar nån av er prata i sömnen? Nej, det tror jag inte.

Så, nu fick ni veta lite om oss.

Ska leta efter fler. :)

Lite trög..

Bloggen är en aning trög idag, eller så är det kanske enbart min dator? Hm?

Jag har haft det SÅ tråkigt idag, helt sjuuuukt. Jag har inte heller haft lust att plugga, men imorgon ska jag satsa hundra procent. B-uppsatsen ska bli klar! Punkt slut. Jag ska iväg (Domaren skjutsar) till Kungliga biblioteket och hämta/läsa tidningar från 60-talet. Får se om man hittar något väsentligt eller.. ja. Något. Måste bara sätta igång.

Mer bilder på London kommer. Antingen idag eller imorgon. Beror på bloggens stabilitet.

London.

Ja, nu har datorn fixat sig. Eller ja, laddaren är fortfarande en aning underlig men det är sånt man får ta. Får väl sitta still när jag sysslar med datorn :)

Nu har jag iallafall fått fram bilderna från London.

 

På "Tour Bus", vilket jag ÄLSKADE.
Det var verkligen härligt att bara åka runt med bussen,
hoppa av vid vissa stopp och bara
lyssna på Londons historia.
Dessutom la dem till "klassisk musik"
när talaren inte hade något att säga.
Mys!Men det roliga med London resa var att den var GRATIS.
Domaren lämnade av oss i Arlanda, vi tog våra väskor och for iväg till incheckningen.
Där får vi nämligen ett erbjudande: Att skippa 18:00 flyget och ta 21:00 flyget, och som ersättning få cirka 3000 kronor för besväret. Vi tackade självklart JA! Vi hade betalat 3000 kronor för hotell (fyrstjärnigt, host host) och flyg och fick det alltså helt gratis. Ni anar inte huuuuuuuuuuuur glada vi var över det. Det var det enda vi pratade om hela vägen till London!

Hatar mitt liv.

Ja, idag är en typiskt "Gud, vad jag hatar mitt liv dag" där man inser att folk faktiskt skiter totalt i vad man själv har. Jag har inte kunnat öppna mina böcker och börjat plugga för att det har funnits mycket annat att göra. Jag tror inte folk är medvetna om att JAG har studier, utan det låter alltid som om jag bara sitter hemma och stirrar blint in i väggen.
"Marina, ta mig dit, hämta upp mig, lämna mig". Vad fan?

Åh, orkar inte ens bry mig.

Jag har fått London-bilderna. Ska försöka lägga in några senare. Ja, när jag har skjutsat klart folk.

Dyrt.

Fan vad allt måste vara dyrt nuförtiden. :(

En ny dag.

Vi försöker plocka upp småbitarna och möjligtvis fixa allt. Om det går vet jag inte, men det är väl värt ett försök.

Jag vet att jag kommer sluta ta åt mig av vissa personers åsikter, tankar och gärningar. Jag kommer aldrig förstå deras mening med deras agerande, men jag har valt att inte ens lägga fokus på det längre. Det kanske låter elakt, men även mitt tålamod har sina gränser. Vi har faktiskt passerat den gränsen fööööör länge sedan...

Jag tänker köra mitt eget race.

Allt är förstört.

Det som egentligen skulle ha varit min allra finaste dag, en dag värt att minnas för all evighet har istället gått och blivit en mardröm.

Fan vad jag hatar dig för det här.

Avsky.

Åh, jag hade ingen aning om att man kunde gå från att älska någon till att praktiskt taget vilja radera bort personen ur sitt liv. Jag kan inte förstå hur man kan tappa all respekt för en människa på tre-fyra sekunder! Jag kan inte förstå hur jag kan ha tillåtit en sådan idiot få vara en stor del av mitt liv.


Jag kan inte förstå hur jävla idiotisk du är! Vilket jävla as du kan vara och att du gör det såååå jävla lätt för mig att lämna dig. Jag har aldrig varit såhär arg, och det enda du kan göra är att ta det som ett jävla skämt. Att det är något som kommer gå över snart. Fattar du inte? Det har pågått i 7 månader nu! Det finns en gräns, även om det är mitt tålamod vi talar om. Jag har fått nog. FATTA DET NÅGON JÄVLA GÅNG!!!!!!!!!!!!!


Jag förstår verkligen inte hur man kan påstå att man älskar någon och sedan sticka ner huvudet i sanden när ett problem uppstår. Jag förstår inte hur du kan se mig lida, den du påstår att du älskar, när du vet att du har lösningen i dina händer. Du vet att du kan göra något åt saken, men du väljer att inte göra det. DU väljer det. Inget annat. Våga påstå något annat. Du har valt det från allra första början. Jag gav dig tid, varje gång du bad mig om tid fick du det. Nu ber du mig om det återigen, men det är försent. Försent.

Jag behövde en enda sak från dig. En enda sak. Att du står på dig, att du vågar kämpa för något du "vill". I slutändan är det inte du som är idioten. Utan jag, som har gått på dina lögner under alla dessa månader.

Att kämpa.

Jag har så svårt att förstå att folk inte kan bara ta tag i saker och sätta igång, sätta igång att satsa på det man själv vill. Jag förstår inte varför man ska anpassa sig till andra hela jävla tiden. Om jag har mina egna mål och planeringar i livet, vem är DU som ska komma och ändra på dem? Om jag inte sårar, förstör eller hindrar något med mina planer om framtiden, varför ska jag ändra på dem?

Det värsta är att mitt hat och min irritation har varit fokuserad på helt fel person. Trots att jag aldrig kommer fatta tycke för denna människa så finns problemet inte där, utan hos själva idioten som bara står vid sidan om och kollar på. Jag förstår inte hur en människa kan vara stark i andra situationer, men just när det verkligen behövs är det svagheten som präglar karaktären. Jag förstår inte hur du kan vara så blind, så dum... Att du inte ser vad som pågår. Eller är du medveten om det, men för feg för att göra något åt saken?

Jag behöver inte bekräftelse på något, jag behöver se en kamp. Jag behöver veta att allt det här är värt att kämpa för, att det är värt att satsa på. Att det har varit värt all skit jag har fått stå ut med dem senaste månaderna! Jag behöver veta att du står vid min sida, för en gångs skull. Inte när allt är bra, utan när det är som sämst. Det är då vi två ska fungera som bäst. Jag förstår inte hur du kan vara en sån svag människa, att du inte ens kan klara av att stå dina egna ben, satsa på det du vill och våga för en gångs skull. VÅGA!

Jag är TRÖTT på att anpassa mig efter andras behov, att tänka på hur det kommer påverka dem. Jag är trött på att göra alla andra till lags när jag själv mår dåligt. Förstå det, för en gångs skull.

Du talar om att du inte vill vara utan mig, men vad du inte har förstått är att du har förlorat mig för länge sedan. Det handlar inte om att du ska kämpa för att få ha mig kvar, utan för att jag ska komma tillbaka. Du gav upp mig, oss, för länge sedan. Du la ner stridsyxan innan ens striden hade börjat. DU gav upp oss. Du la undan mina känslor, mina tankar och åsikter åt sidan och fortsatte gå rakt fram. Du märkte inte ens att du hade tappat bort mig under tidens gång.

Jag är trött. På dig, på henne och på resten av idioterna som tror att de kan planera åt mig, säga åt mig vad jag ska göra och inte göra.

Om du vill ha mig - Kämpa.
Om du inte vill ha mig - Gå.

Mål

- Att sluta bita på naglarna OCH nagelbanden.

Det börjar se för jävligt ut. Blod som ständigt rinner på grund av alla små sår, öppna röda områden och ja.. Hemskt. HEMSKT! Jag ska börja fixa mina naglar, ta hand om dem. Oh, ja..

Förr kunde jag inte bry mig om min hud. Nu har jag börjat sätta igång. Ansiktet, snart kroppen. Sedan får vi ta itu med håret och naglarna. Fötterna är redan på G. Jag börjar bli fräsch! :) HAHA!

Kleopatra (1963)


Jag har precis kollat på Kleopatra med Elizabeth Taylor som huvudrollen. Filmen spelades in 1963, men den var faktiskt riktigt bra. Vem säger att man inte kunde göra bra filmer förr?
Jag erkänner att teknologin är mycket bättre idag, men hela filmen kändes.. ja, underbar. Inget trams med explosioner som enbart känns överdrivna, blod som bara rinner och en massa sånt. Allt var bara - filmaktigt.

Richard Burton (spelade Marcus Antonius, på bilden) var ju en läckerbit dessutom. Ah, så stiliga män det fanns en gång i tiden. Hans röst är dessutom härlig att lyssna på. Satt och tryckte in hörlurarna extra hårt varje gång han talade. :)

Dålig uppdatering.

Ja, ingen uppdatering. Jag vet inte varför, men har inte riktigt haft tid/ork att blogga. Dessutom har jag ännu inte ordnat laddaren till min dator så London-bilderna kan inte ses, än.

Idag var jag med Domaren och hans vän Emil, för att göra en undersökning för en annan vän till Domare och Emil. En massa lukter, namn och logotyper. Snacka om att jag har världens sämsta luktsinne. Sedan skuttade jag iväg till biblioteket och pluggade en hel del, faktiskt. Härligt. Jag ska försöka plugga lite ikväll också, bara för att. Jag har knappt skrivit någonting under B-uppsatsen. Stress? Javisst.

Well, well.. Soon!

Grilla.

Idag ska jag grilla med familjen. Härligt, härligt.

Snart kommer det komma en resumé om London, så fort datorn har fixat sig och jag kan få bilderna. Det finns en hel del att berätta. Men nu är det jävligt goda kycklingvingar som väntar på mig och min dallrande röv.
RSS 2.0