31...

Snart är det påsklov. Då ska jag verkligen plugga på C-uppsatsen och examensarbetet. Synd bara att handledaren min inte hör av sig. Typisk.

Well, well. Imorgon är en lång dag men efter det är det bara att njuuuuta. Såhär ser Domaren ut när han är glad. Höhö :DTisdag.

Onsdag, torsdag, fredag, lördag.. Sen mat. :)

Idag var det rätt så jobbigt faktiskt. Men men, inte så mycket kvar. Fick skriva på kontrakt också så jag hoppas att lönen trillar in snart. :) YEY!

Ja, nu ska jag hoppa in i duschen (blir ingen träning idag) och bara njuta. Efter det blir det plugg, plugg och mera plugg.Var på O'learys i.. söndags, med Domaren.
Mys mys.

 

 

Oj.

Måndag. På söndag får jag ÄTA KÖTT, KÖTT, KÖTT. Jag ska släpa iväg lilla DJ till Pizzahut också. :)

Ja, idag har det varit en bra dag. Det var bara en incident som hände i klass 9 men jag hoppas verkligen att de sköter sig efter detta. För vi alla tjänar på det, eller hur?

Well, älskar mitt liv just nu.

Mobboffer

Hatar mitt liv ibland..

Jag pluggar.. vad händer då? Jo, Microsoft Office Home eller vad fan den heter slutar funka. Okej? Jag har tre inlämningar imorgon. Den MÅSTE fungera. Jag har panik här och jag kommer börja grina. Jag är så trött på datorproblem. Så jävla fittrött!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(

tråkigt.

Lördag.

It's lördag och jag ska inte göra ett skit. Blä!

Mitt arbetsrum.

Här sitter jag  och jobbar... Ja, när jag inte "undervisar"

Vattenpipa

Jag berättade ju att tjejerna dog med till något café med pipa.. I kista. Här är lite bilder.

Steffy got herself som boobiiies.

Gissa vad?

Jag sitter och skriver från min rosa laptop. Jag fixade det! Jag är föör bäst.

Nu ska jag sova.

Inneskor till praktiken :)

Imorgon.

Imorgon är det min första arbetsdag. Utan en handledare som står vid ett hörn och kontrollerar allt jag gör. Det känns lite läskigt, om jag får säga det själv. Allt som händer på plats - jag bär ansvaret. Gah!

Jag ska löneförhandla med rektorn också. Jag HATAR att löneförhandla för jag tycker det är så pinsamt att säga "ja, jag vill ha såhär mycket" och tralalalla. Men äh, det kommer gå bra. Jag ringde lärarförbundet och kollade vad som är "rätt" att få i lön eftersom jag vill inte få för lite. Viktigt: Marina måste shoppa till sommaren, haha.

En annan sak som kan kännas jobbig i och med att jag fick det här jobbet är bloggen. Eleverna kommer nog inte söka upp mig på google direkt men man är ändå orolig att de ska hitta hit. Jag vill inte att de ska veta något om mitt privata liv men samtidigt är det ju en självklarhet att folk får veta delar av mitt privatliv då jag skriver en allmän blogg. Ja, komplicerat. Jag vill ju inte lägga ner bloggen men samtidigt vill jag inte att eleverna ska se den privata sidan av mig. Jag tycker inte att det är rätt för jag vill inte veta om deras privatliv. Vi är lärare-elev, inte kompisar.

Eller, överdriver jag?

Håret.

Redken All Soft Heavy Cream 250 ml

Behöver köpa en sådan.
329:- från beautyplanet.se
Min har tagit slut (fastän den var rätt så ny)
men har man en irriterande lilla syster som
använder ALLT man köper in så tvingas man
köpa tusen saker tusen gånger. Och inte får
man ett erkännande trots att man vet, hundra
procentligt, att det var hon.
Well, well.. Det är min födelsedag, lillsyrran!
Så spotta ut pengar och köp den till mig!

Smokey, haha..

Be om hjälp.

Jag fattar inte varför man lovar sig själv att inte be om hjälp från en person.. och sedan ber man om hjälp. Trots allt. Jag fattar inte varför jag tillåter mig själv att sjunka så lågt. Vad är du för person egentligen som inte kan förstå det viktiga i det hela och bara göra något istället för att säga "men jag vet inte!" Längtar till den dagen du behöver hjälp och jag kan köra upp min tumme upp i röven och inte göra ett skit.

Aldrig mer, ditt rövhål.

Matte? Jag?

Rektorn ringde mig precis och sa att jag skulle ha matte med klass 7 varje tisdag. Egentligen är det inga problem men det jobbiga är att jag är jätte dålig på matte. Stackars elever.

Låt mig bli frisk.

C-vitamin dryck, apelsiner, citron, soppa, tabletter, alvedon.. Inget hjälper. Halsmandlarna bara växer och ja, det gör ont. Det räcker nu, eller? Jag har inte tränat sedan lördag (och misstänker att det var därför jag blev sjuk då jag var genomsvettig och det blåste som fan.. duschade inte där!) och nu vill jag träna!!

Jag kommer inte heller träna imorgon då det är min första dag på jobbet (kanske! det är fortfarande ett kanske!) och sedan ska vi på bio. Jag, Car och hennes två skolkamrater, Julia och Zina. Vi ska se "Alice i underlandet" på 3D. Woho!

Nej, jag SKA träna på lördag och söndag. Jag bryr mig inte.

Löv.

AUO

En sak jag tycker suger rejält med lärarprogrammet är dem obligatoriska AUO-blocken. De ger inte ett piss. De är bara till för att förlänga och förpesta en lärares vardag.

Fucking bajsskit.

Frisk?

Kan jag bli frisk snart?! Hatar det här.

Jobb.

Jag har fått ett jobberbjudande. Eller ja, ett jobb på min praktikplats, ett par veckor. Nu är jag osäker på om jag ska ta det eller inte? Hm... Jag tänker ju på att det är skola som gäller här också. Men jag tror, trooor att jag kommer ta det.

Ja, eller.. Vad tycker ni??

sjuk.

Sjuk. Jag har legat i sängen hela dagen. Vaknade helt svettig (trevlig info!) och mådde dåligt. Domaren skrek något om att jag måste börja ta vitaminer eftersom jag inte äter bra, kött och allt det där ni vet.

Blä.

En familj.

Det finns en familj som jag tycker enormt synd om. Inte "åh-de-är-en-bunt-stackare" utan jag menar mer "vilka-blåsta-idioter". Fast man söker sig väl till folk som påminner en om en själv? Eller? Den här familjen är sååå blåsta men jag bara längtar tills ni "vaknar" upp och ser sanningen.

Bara för att någon säger en sak betyder det inte att det kommer från djupet av ens hjärta. I början tyckte jag synd om er och blev upprörd för att ni blev utnyttjade men nu när jag tänker efter. Ni befinner väl er på samma nivå som den som utnyttjar er? Jo, jag tror nästan det.

Men visst, fortsätt vara dumma ni.. för jag får mig bara ett härligt skratt åt er idioti. :)

Sick.

Seg och jobbig dag. Halsen gör ont. Huvudet dunkar. Kroppen svider. FAN! Jag har varit sjuk alltför länge nu och det räcker med en enda vindpust och jag hamnar i koma-tillstånd. Jag vet att det är för att jag fastar och därför får inga vitaminer i mig (hör Domaren röst: Köp vitaminer!!!!!) men ja.. Om två veckor är fastan över och då jävlar, KÖTT!!!!

Nada ork.

Vilken seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg dag.

Igår var det trevligt. Träffade på DJ och Ev, rökte liten vattenpipa i Kista. Me no like it men efter ett tag smälte jag in.

Idag tränade vi.. ojojoj. Efter det åt vi en goood frukost som min mor hade gjort. Vattenpipa för mamma och syrran. Sen somnade jag.

Orkar inte.

Fredag.

HEEELG!

Haha, känns som helg för mig.. Every day. Men jag njuuuuter för snart är det slut med detta. Snart kommer jobb. Vakna 6-7 på morgonen. Komma hem 5-6 på kvällen. Blä och blä. Men men, pengarna rullar in då.

Idag var jag på träning och syrran var med (hurraaaayy) och imorgon ska vi gå på en av de roligaste passen som finns. Spinning, 55 minuter. Ojoj! :) Syrran har aldrig varit med på det passet men jag har en känsla av att hon kommer gilla den.

Well.. Jag ska plugga lite och även slänga ihop en önske-lista. Det är min födelsedag snart och jag gillar INTE överraskningar. :)

Vacker kvinna.

Jag älskar..

Inredning. Jag älskar små detaljer i ett hem. Åh! :)

Av den anledning for jag iväg och köpte ytterligare några glasskålar i olika färger PLUS vanliga skålarna till dem. För att ha jordgubbar, strössel och maränger i! :)

I love pink.

Torsdag.

Veckan håller på att ta slut. Jag vill att den ska ta slut. Jag vill att det ska vara 4 april så jag kan få mat. Plus att jag har gett mig själv ett löfte: Att ta DJ till pizzahut. Hon har ALDRIG varit på Pizzahut. Ojojoj. Marinas uppgift all over. :)


Well, nu ska jag gå och gosa med min älskling Steffy.

Ingen serie?

Nähäpp. Serien dök inte upp.

Idag.

Idag är det sista avsnittet av min serie. Sorgligt... men äntligen ska man få ett slut. Jag kommer nog snyfta en massa. Den börjar klockan två (annars är det klockan sex som gäller!) Hej då Amir, Asi och Asya. :)

Nu söker jag jobb. Jobbigt, hehe.

Ge mig sockerrus.

Inte mycket.

- 22 mars ska mitt PM lämnas in.
- 28 mars ska min geografi hemtenta lämnas in.
- Den 4 april tar min fasta slut. Då ska jag äta ägg, choklad, KÖTT, godsaker.. ojojoj.
- Samtidigt är det PÅSK, vilket jag älskar älskar älskar.
- 16 april blir jag 23 år och det verkar luta sig mot fest (istället för fångarna på fortet, som jag egentligen ville)
- Någon gång i maj blir det kusinens möhippa.
- 22-23 maj kommer en massa släktingar till Sverige (från USA) och ska bo hos oss.
- 26 maj är det hennafest för min kusin.. Eller som Sizar säger: Hejdå Flicka-fest.
- 28 maj ska mitt examensarbete lämnas in.
- 29 maj gifter sig min kusin, Marina.
- Någon gång här ska jag ventileras för min C-uppsats.
- 4-5 juni ska jag ha ventilering för mitt examensarbete.
- 7 juni har jag min examensceremoni i Domkyrkan i Uppsala.
- I mitten av juni reser jag till Grekland.
- Någon gång under sommaren... Ja, det får ni! :)

Ojoj.

VILL HA MIN DATOR

 JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!JAG VILL HA TILLBAKA MIN ROSA DATOR!!!!

Datagrejer - ain't mah thing.

Jag funderar på att beställa hem en CD-rom och köpa en XP-skiva. Såsom det ser ut nu verkar INGEN ha en sådan skiva så.. ja, det är det som måste göras. Jag måste fixa min dator. Jag måste börja med mitt examensarbete!

Om någon har bättre tips. SÄG TILL!!!!!

Cd-rom.

Jag har suttit och letat efter en extern cd-rom och hittat denna.


21087Den är från www.24.se och kostar 199:-

Jag undrar om den är bra. Någon som vet? Jag har ju min rosa lilla laptop. Funkar den? Isåfall, tänker jag beställa hem den. Jag behöver för att fixa min cd. Måste även hitta XP-skiva. Hm. Någon?

Frågor med svar.

1. Vad är ditt mellannamn? Jag har inget...
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Jag är grymt nöjd med mitt namn. Döpt efter min vackra faster.
3. Är du i ett förhållande nu? Ja.
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? I år blir det tre år.
5. Vem var du tillsammans med sist? Innan Domaren var det McDreamy.
6. Får man fråga varför det tog slut? Vi hade en punkt i våra liv som inte stämde och det hade aldrig fungerat i längden. 
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Jag har det just nu.
8. Vem vet mest om dig? Det måste nog vara Domaren och familjen.
9. Vad gör du på fredagskvällar? Inget vettigt egentligen.
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Vet inte, finns så många.
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej.
12. Har du någonsin varit full? Ja, det har hänt. Lite för ofta men det har varit torrt på sistone..
13. Har du testat droger? Nej.
14. Röker du? Nej, hatar hatar hatar det.
15. Snusar du? Nej, men jag har smakat under fyllan..
16. Saknar du någon just nu? Nja, Lara. Alltid. :)
17. Hur mår du idag? Trött.
18. Hur många tabletter tar du dagligen? Tar bara då jag har mensvärk/huvudvärk.
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Oj.. Hm. Läste historia B och skrev min B-uppsats plus C-uppsats. Stress.
20. Bästa minnet från sommaren? Las Vegas och Göteborg.
21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? USA, Las Vegas.
22. När var du där? Juni.
23. Är du rasist? Nej men visst bubblar det ett par fördomar inom mig. Vi alla har fördomar.
24. Har du helt svenskt ursprung? Nej.
25. Om nej, vart kommer du ifrån? Hayastan achtigem, haha.. :D
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar? Utländska killar. Även om jag inte bryr mig så mycket så dras jag mest till mörkhåriga och blablabla.. men jag har funnit ett par heta svenska killar. grr..
27. Ser du fram emot någonting just nu? Examen. GE MIG! Zakynthos. GE MIG!
28. Sköter du skolan? Ja.
29. Vad hade du för betyg förra terminen? Går på Universitet så det räcker med att jag klarade kursen.
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG+
31. Vilket ämne var det? Jag har fått det på olika ämnen, bland annat (mina) ämnen i SO-blocken, folkhälsokunskap, medicin och blabla.
32. Har du fått ig på ett prov? Ja, på sista tiden (universitetet) så...
33. Har du spelat/spelar du i ett band? Ja, spelade samba när jag var yngre, hehe..
34. Anser du dig vara intelligent? Ja, men average. Inte över eller under skalan. 
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Jag väntar på den tiden.
36. Vilken va den värsta tiden då? Sexan-sjuan.
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja, det har jag.
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej.
39. Har du haft sömnproblem? Ja med tanke på bajs restless legs.
40. Hur ofta gråter du? Väldigt sällan. Har insett att det mesta inte är värt att gråta över.
41. Vad gör du när du mår dåligt? Pratar med mamma eller med mina systrar. De är dem som vill mig bäst och det är dem jag kan lita på.
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Familjen och systrarna.
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej, saker och ting händer för en anledning och jag vill inte titta tillbaka. Jag känner inte att jag har förlorat något, utan jag har mycket att vinna.
44. Vilken klass går du i nu? Går inte i någon klass med program - lärarprogrammet.
45. Vilken skola? Uppsalas Universitet.
46. Har du varit otrogen någon gång? Nej, jag kommer nog inte klara av att göra så mot någon!
47. Har någon varit otrogen mot dig? Ja.
48. Är du stolt över dig själv? Ja, faktiskt. Av många anledningar.
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Jag vet vad jag vill, jag är mig själv, är alltid ärlig och jag är stark. Visst låter det som att skryta men jag har vuxit så mycket på senaste tiden och har all rätt att vara stolt över mig själv. För flera år sedan skulle jag aldrig tro att jag skulle våga vara Marina till den här graden.
50. Vad får du ofta komplimanger för? Mitt hår och mina ögonfransar.
51. Har du lätt att få folk att skratta? Nej..
52. Cider elller öl? Cider såklart. Saknar det. Long time no drink.
53. Har du några talanger? Öhm.. Jag är duktig på att brodera och är duktig på att göra figurer med lera. Haha, eller jag vet inte..
54. Vet du om någon är kär i dig? Nej, ingen är kär i mig.
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja, de är nog mina bästa vänner. Fast jag vill mörda dem större delar av tiden vi har tillsammans.
56. Vad står det i ditt senaste sms? "Du dör inte, Marina"
57. Hur lång är du? 1,60.
58. Hur mycket väger du? 55 kg.
59. Vilken storlek har du på kläderna? Vet inte.
60. Har du svarat ärligt? Ja, jag är faktiskt en ärlig människa.


:)

När det blir för mycket.

Jag orkar inte ens bry mig.

...

Tre veckor kvar. :)

Trädgård och natur.

En sak som de flesta inte känner till om mig är att jag har green fingers, höhö. Jag älskar trädgårdar och att jobba med dem. Jag älskar natur, skogar och allt grönt. Jag vet inte varför men jag misstänker att anledningen är att de tar mig tillbaka till Hallsberg, till min barndom.

7 juni.

Ja, då är det min examensceremoni. Roligt! :)

Zzzzzöööndag.

Woho!

Idag är det min serie. Jag tror att det är sista avsnitten. :( Well, well.. Hoppas den slutar lyckligt, vilket jag tror. I think!

Idag ska jag bara plugga.

Igår drog jag till Kista med DJ och syrran efter att ha varit med As och Soma. Vi gjorde typ ingenting. Bara åt och åt och åt och åt.

Idag kommer Domaren hem och då ska jag börja tjata om att han MÅSTE fixa min rosa dator!

Mera sötisbilder.

Saknar denna stund.

Jag är för het.

ÄLSKAR

lördagspasset på SATS. Hon är så jävla grym, spinninginstruktören. Och musiken, I love it. Jag svettades som en gris and I love it more. Jag älskar älskar att träna, speciellt på lördagsmorgonen. Man känner verkligen att man gör något och vet ni? Det känns inte alls som 55 minuter för att det är så himla kul!

Jag tycker att alla som åker förbi eller befinner sig i Jakobsberg ska testa lördagspasset 09:30 på SATS. :) Man måste köa ett bra tag för den är rätt så poppis :)

Well, well.. Jag vill ha min dator fixad så jag kan börja lägga in massvis med bilder.

Las vegas..Varmt.
Skönt.
Bad.
Sol.
Vår egen pool.
Kusiner.
Härligt.

Fredag.

Idag for jag iväg för att shoppa lite efter träningen. Ja, det blev träning trots allt. Det är så sjukt roligt att träna och jag hoppas verkligen att jag inte blir uttråkad.

Iallafall,  jag köpte en present till mamma som "tack för att du står ut med mig och min vegan-period." Det har öppnats en ny butik här i Jakobsberg centrum och de har massa fina saker till inredningen. Mamma såg en grej till toaletten, borsten.. ni vet. Bajsborsten. Hehe. Iallafall, den var fin och hennes var sönder så jag köpte den. När jag ändå var i farten köpte jag tre jätte söta glass skålar. Lite 80-tals känsla. En rosa till mig, en blå till syrran och en gul till lillsyrran. Jag tror jag ska köpa fler. De var för söta.

Ni ska få se dem när min dator fungerar igen. :)

Folkmord.

Folkmordet VAR ett folkmord. Inte "the so called genocide" som Zergün Korutürk så fint kallade det. Ett folkmord, inget snack om saken. Äntligen har Sverige förstått det, precis som många andra länder.

Det är så sorgligt att se vissa politiker påstå att detta skulle förstöra den relationen Armenien och Turkiet har börjat bygga upp på sista tiden. Vilken relation, frågar jag då mig själv? Det började gå bra då man öppnade en massa gränser hit och dit men resten? Alla armenier som förlorade sin familj på grund av turkarna? Ska inte de få en ursäkt för sitt lidande? Ett simpelt erkännande. Det värsta jag vet är turkar som säger: Det var inget folkmord, som Zergün Korutürk och en annan turk som var på tv4 igår. Nu kommer jag inte ihåg hennes namn men det kanske är lika bra. "Det var inget folkmord, herregud". Herregud på dig! Alla bildbevis? Alla människor som mot alla odds klarade sig? Alla deras historier? Alla brittiska, franska och spanska soldater som åkte ner till Turkiet/Armenien under tiden folkmordet pågick.. räknas inte deras brev till deras generaler som bevis? Vart försvann alla kristna människor? VART?! En vanlig äcklig ursäkt är "De svalt ihjäl!" Då vill jag verkligen  smälla till någon. Att man som vuxen människa kommer med så lama ursäkter. Politiker, historiker, medborgare.. Jag skiter i vilket - alla vet innerst inne att det var ett jävla folkmord som tog massa oskyldiga liv och lämnade enbart mörker, sorg och skräck.

Och Carl Bildt, han är en sorglig medborgare som saknar helt civilkurage. Ett skämt för mänskligheten. Stå för din åsikt istället för att smita undan!

Jag hoppas verkligen att Turkiet kommer till sitt sunda förnuft och inser att de måste erkänna folket, att det inte går att förneka det längre. Det är här det försoningsprocessen kommer skapas, inte innan.

 Woho.

Halsont. Torr. Träna eller inte träna, det är frågan?

Mobboffer-varning :)
Nej, nu..

Nu vill jag fota. Är så sugen på det. Ska tvinga syrran att ställa upp som modelloooo.. :)  Eller ja, när hon är klar med sin fula äckliga tenta som förpestar våra liv. Typ.

Snart åker hon till Belgien och köper massvis med presenter till mig. Yo sis - Vill inte ha present från dig på min birthday. Spara och köp från Belgien. WOHO! :D

Sådan big sis, sådan lill sis.

Torsdag.

Steffy & jag.

Ge mig vår.

Resa, resa..

Jag vill åka till Grekland under sommaren.
Jag vill åka någonstans med DJ för i år har vi varit vänner i 10 år (plus/minus alla hundra ggr vi har bråkat och blängt ilsket på varandra)
Jag vill åka till USA igen, träffa Naz i Las Vegas och åka iväg en vecka till Los Angeles. Om man hade pengar hade jag lätt åkt och träffat kusinerna i New Jersey och kanske åkt därifrån till New York, men men..
Jag vill åka tillbaka till London eller Frankrike för att shoppa.

Och sedan.. sommaren 2011 vill jag spendera en hel månad i någon exotisk ö. ÅH!

Sometimes.

Ibland hatar jag dig.
Ibland älskar jag dig.
Ibland tänker jag på dig.
Ibland vill jag inte ens ha dig i mina tankar.
Ibland vill jag bara krama dig.
Ibland vill jag bara slå dig.
Ibland är jag fylld med glädje på grund av dig.
Ibland är jag fylld med sorg på grund av dig.
Ibland ser jag drömmarna klart och tydligt.
Ibland känns det som om det aldrig kommer att komma.
Ibland känns det rätt.
Ibland käns det fel.

Jag älskar dig, mer än allt annat.

Bilder från Raffas..

Vi kunde inte ta så många bilder eftersom vår kamera är spårlöst försvunnen. Jag fattar verkligen inte vart den kan vara men hoppas att den dyker upp snart. Lillsyrrans kamera är sååå dålig. Den må vara rosa men det är fortfarande med batterier. Ni förstår.

Äh, bättre än ingenting.Kill me?

Syrran dammsög hela huset. Vad gör mamma? Hon skriker på henne. Varför? För att det är "dåligt" gjort. Om ni inte redan visste det, min mamma är världens renaste kvinna som finns på den här jorden. Allt bokstavligen blänker hemma. Jag kan räkna antalet gånger jag och mina systrar lekte i sandlådan som små. Vi fick nämligen inte gå i närheten av sandlådan för annars blev vi "smutsiga" och det var en synd. Överdrift men ni förstår.

Pain.

GE MIG! GE MIG!

Kött.

Pratade om mat igår och kom fram till att jag är inte SÅ sugen på bullar, tårta och sådant. Utan KÖTT. Det är helt sjukt hur min längtan efter kött bara blir större och större. Längtar tills jag kan äta kött! :) Ni veganer - all cred till er. Förstår inte hur ni orkar... :)


Fler Steffy-bilder.

SÖTNOSEN

Igår.

Igår var det utgång. Först en härlig middag och sedan fest, fest.. :) Det var gänget och jag som firade Raffas födelsedag! :) Det var världens goaste mat (tyckte jag iallafall) trots att min rätt var vegan-mat. Saknar kött, hehe.

Jag och Domaren kastade in handduken redan vid två men de andra fortsatte att festa fram till fyra/fem. Systrarna kom och väckte mig, men jag lyckades somna in fort. Det var helt sjukt hur trött jag var.

Jag ska lägga ut bilder så fort syrran hittar laddaren till sin kamera. Men tills vidare kan jag lägga några Canon-bilder som vi tog innan vi drog.

SKIT

Jag försöker ladda upp bilder från min mobil till datorn. Funkar det? Nej. PRUTT OCKSÅ!

Vår.

Snart är det "vår", haha...

Äntligen some action.

Jag tycker att det är så fånigt att Turkiet fortfarande vägrar erkänna ett folkmord. Vart försvann alla dessa armenier då? Jag är så trött på att Turkiet gör allt, verkligen allt, för att få vara en del av EU men samtidigt har en mörk och hemsk historia bakom sig. En historia de vägrar erkänna. Vill jag ha ett sådant land med i EU? Nej. Jag hoppas verkligen att Turkiet aldrig kommer med i EU, aldrig. Jag säger inte det för att jag hatar Turkiet eller känner agg mot dem utan jag tror verkligen på att de inte passar in i EU. Tro mig, de gör inte det. De har "moderniserat" allt som finns att modernisera men de vägrar erkänna ett folkmord. Om någon ens nämner armenier och folkmord i en mening hamnar de i fängelse eller hamnar i exil. Behöver jag ens nämna vad som hände Orhan Pamuk?

Ut med Turkiet. Men det sorgliga är att de kommer få vara med, förr eller senare. Dumma och naiva EU.text: Aftonbladet.

Tråkigt.

Förr ville jag bli forskare och forska en massa.. Men nu, nu när jag väl gör det inser jag att det här är inte det jag vill. Jag tycker verkligen att det är tråkigt. Jag älskar att lära mig men att sitta tjugofyra timmar med massa böcker, papper och trams.. Nej. Jag älskar att röra på mig, stressa och vara med barn. Lärare passar mig så mycket bättre.

Vill.

Jag vill börja fota igen. Som de flesta har märkt har jag inte fotat på ett bra bra bra bra tag. Inspiration finns inte. På grund av vädret? Hm?

Förra.

Förra headern såg ut såhär:

Design.

Jag har bytt design.

Jag fixar alla små detaljer när jag kommer hem från träningen.

Snart..

Snart är det min födelsedag (16 april, höhö) och jag sitter och funderar på vad jag ska önska mig i present. Jag har bestämt mig för att Domaren ska satsa stort i år (HAHAHAHA). Nej men skämt åsido.. Jag älskar presenter. Bara så att ni vet.

Hatar.

Vintern.

Trött.

Jag är trött på att Gud ger lycka till fel personer. Du, du.. Åh. Så falsk, så rutten men ändå får du allt. Jag hoppas innerligt att du får tillbaka all skit du har gjort mot andra. Då kommer jag stå där och skratta av glädje, din äckliga falska skit.

Du förtjänar inte ens en smula av det du har fått. Du är genomrutten. Äcklig.

Grekland.

Nu är det bestämt - Zakynthos, Laganas. Vi åker dit i juni. Men eftersom det är en stor grupp (tror vi blir cirka 7-9 personer) så fick vi veta att vi inte kan slöa. Det är alltså bra om vi bokar så fort som möjligt. Jag antar att vi får börja ta tag i det hela och börja leta efter flyg och hotell. Jag misstänker att hotellet kommer vara tuffast då vi är så många. Ja, det är bara att kasta in sig i flyg/hotell sajter och söka.

I want.

I want to move forward.

Lite sådär..

Vacker.Brigitte Bardot

Stekt fisk med kall såsI love it.

Sjuk.

Som sagt - sjuk. Gick ej på träningen. Hade sett grymt framemot nya satsafro. Ångrar det djupt nu. Fan. :(
RSS 2.0