Lite fler...

Nähäpp.. jag tänkte lägga ut några bilder men det ville inte bloggen. Well, well.. Då får ni vara utan! :)

Jag har jätte ont i ryggen och axlar. Huvudvärk är på g och halsen svider. Jag är trött och stressad. Imorgon är det en låååång dag dessutom eftersom jag har seminarium efter praktiken. Gud, vad jag kommer dö. Jag känner mig inte heller SÅ frisk. :(

Plus att jag saknar min älskling (och mina presenter, höhöhöhöhöhöhöhöhö).

Bilder från förlovningen.

Några bilder på oss söta flickor, höhö! :)Soma & Asrin (As är hon som förlovat sig..!)

Vi alla.
Klicka på bilden så blir den större :)Vi roar oss.
Jag ser helt borta ut, hehe :)Mariam & jag.

Vi dansar :)

Söta Adam!!! :)

För er som inte ser...

Tydligen syns inte bilderna hos alla så jag lägger in dem två jag hade här. Hoppas det går att se nu :)

 

 

 

Äh, här kommer en till :)

Klicka för att stänga bilden

Evan, jag, syster yster och DJ :)
Klockren! :)

En bild.En bild bjuder jag på.. Ni får fler imorgon!

Tack Mariam som skickade några till mig! :)

Dåligt..

Blääää vad dåligt jag mår, fan. Mår så illa och jag förstår inte varför. Jag gick ju inte till praktiken i fredags och jag har haft fullt upp hela helgen utan att hinna vila. Men jag får inte missa praktiken mer så illamåendet får sluta. Nu. NUUUUU!

Iallafall.. Domaren var på El Clasico (såklart!) och det blev en hel del problem med biljetterna men det ordnade sig. YEY! :) Hoppas han njööööööt när Zlatan gjorde mål! :)

Well well, så fort jag har fått bilderna från DJ & Evan, Mariam och Soma så ska jag börja publicera lite här. :)

Sådär ja..

Idag är det lördag.... med andra ord - ASRINS FÖRLOVNING!!!!! :)

Ja, det kommer nog bli jätte roligt men jag saknar en viss person. De flesta vet ju vem det är och ja, det har alltid varit han. Alltid. Oavsett vad som händer så är han för perfekt för att gå ifrån. Vi är för perfekta för att gå ifrån. Han är ju min Domare, trots allt. Trots all skit vi har fått gå igenom de senaste månaderna och som vi säkert kommer få gå igenom ytterligare månader så, ja.. Det är något speciellt när man efter två år fortfarande känner pirret i magen när man ska träffas. Jag älskar ju den där lilla fisen min! :) Vi bråkar, skriker och sårar varandra ibland men jag antar att det är det som kallas för ett förhållande. Två minuter efter tjafsen är vi bästa vänner igen, så.. hehe.

Nu är han i Barcelona och jag saknar honom mer än allt annat. Men jag blir så glad när han har det roligt och när han unnar sig något bra! För ni anar inte hur mycket han offrar sig för andra och han förtjänar det här.

Well, well.. Nu ska jag lyssna på musik, vänta på syrran så vi kan dra och träna och sen ja, fixa till oss.

En kyss..

En kyss är skickad till dig, älskling! :)


 

 

I miss you.

I miss you. :(

Skjuta..

Gud, vilken lust jag har att skjuta en viss person just nu. Bara ett skott.

Eller.. bara packa alla mina grejer och dra härifrån. Din jävla tjuriga lilla glädjedödare.

Guuuuud vilken stressig dag.

Jag hann duscha, ta på mig kläder, sminka mig och springa iväg till Waynes och köpa frukosst på en halvtimme. All glans till mig, yuhuuu! :) Jag hade prov med klass 8 idag och jag var nog världens mest hatade lärare för de skrev, skrev och skrev.. Haha, stackarna men det ser bra ut. Jävligt bra ut, faktiskt :) Söta elever, helt härliga människor dem är i klass 8. Iallafall, eftersom åttorna ville ha mer tid gav jag dem det men så fort alla var klara fick jag springa över till klass 7 och ha en jätte lång lektion med dem. De har dubbelpass i SO på onsdagar, så.. Ja.

Efter det åkte jag hem, åt mat och for iväg till kista där jag köpte present till min blivande brudvän. :) Hoppas hon gillar den och att tjejerna gillar vad jag och min syster valde ut till sist!

Well, ciao!

Tisdag.

Tisdag - några dagar kvar till helgen. Och juste, jag börjar bli sjuk, ja. Jag blir så varm, kall, trött, seg.. och småtorr i halsen. Dricker vatten som aldrig förr och är inte lika sugen på mat (det, mina vänner, är ett gott tecken på att något är fel!) Jag hoppas jag klarar mig igenom denna vecka iallafall. C'moooooon!

Nu ska jag iväg till praktiken! Hoppas ni har en trevlig tisdag för det kommer inte jag ha, dessa dagar är stressiga. Jag slutar sent och måste alltid stressa till träningen. Usch!

Fruktsallad.

Guldstjärna till mig!

Jag klarade både AUO II tentan OCH Geografi tentan! WOHOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

En guldstjärna till mig, mig och bara miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!

Onej..

Jag mår så illa, spyfärdig. Fy! Jag hoppas verkligen att det går över och att jag inte håller på att bli sjuk! Please?

En ny vecka - längtar till helgen. Haha! Nej men det är en rolig händelse som sker på lördagen så, jag får inte bli sjuk. Kom igen, Marina! Sluta må illa!

Att veta när man ska hålla sig undan.

En sak jag har lärt mig på mina fjuttiga 22 år är att aldrig lägga sig i andras problem. Jag gjorde så förut då jag alltid försökte ordna upp saker, fixa och reparera det. Alltid. Jag hatade när några tjafsade trots att jag inte var en del av det utan det räckte med att det var några vänner. Efter ett tag insåg jag att det inte fungerar för man får själv skiten för allt. Vad man än gör, hur man än gör det och hur goda ens syften är lyckas människor alltid finna syndabocken i den som försöker göra gott. Alltid.

Så istället för att vara den som fixar har jag börjat ta ett steg tillbaka och bara blundat för allt. När folk bestämmer sig för att komma och prata med mig så har jag valt att alltid vara ärlig. Brutalt ärlig, eftersom det är sådan person jag är. Vill man inte höra att jag tycker att ens pojkvän är ett stort jävla rövhål, att gifta sig med en viss person är fel eller att förlåta vissa personer som har betett sig felaktigt bara är idiotiskt så ska man inte komma och fråga mig. För jag är inte den som lyssnar och nickar snällt och får dig att tro att det du gör är rätt. Om du gör fel så kommer du få veta det, om det är mig du snackar med.

Jag tycker många i min omgivning gör fel val och grubblat över det rätt så länge. Men för vad? Varför? Varför ska jag bry mig om ni vill ta felaktiga beslut? Jag tänker ständigt på er, försöker reda ut era problem, grubblar och bekymrar mig men för vad? Ni är ändå inte tacksamma för enligt er är det bara ni som kan göra rätt och de andra är avundsjuka människor som inte vara glada för andra.

Vill du ta ett val, gör det. Men för guds skull, kom inte till mig och gråt för jag kommer inte torka dina jävla tårar.

Fan...

Jag hittar inga kurslitteratur och jag tror att jag tvingas köpa dem.. Fan, det kommer bli så dyrt. Varför ska lärarprogrammet alltid ha nya tusentals böcker varje månad? Why?

Jag blir på ett väldigt pissigt humör när jag tvingas leta böcker hela jävla tiden. Blä!

SEG!

Vad är det med mig? Jag har inte gjort något vettigt idag. Jag MÅSTE
- plugga,
- göra klart allt med Geografin för sjuorna
- Börja skriva lite på våra hundra uppsatser som ska vara inlämnade i december
- Duscha!

Jag har inte gjort NÅGOT! Istället ruttnar jag bara genom att stirra på väggen.

2012

Igår var jag, syrran, lillsyrran, DJ och Evan på bio. Vi såg 2012 som faktiskt... faktiskt inte sög så hårt. Den var helt okej men jag skulle inte se den IGEN. Men men, spännande var den. Lite väl långt och vid slutet kunde jag bara tänka på min enorma urinblåsa.. hehe. Men se den, den är faktiskt helt okej och underhållande.

Glömde bort..

Fan, jag har ju glömt bort veckans tema. Hoppas jag hinner fota det imorgon. Det är nog ett enkelt, iallafall det motiv jag tänker på. Vi får se imorgon! :)

Bara jag och min familj..

Såhär är det - det är jag och min familj. Ingen annan. Ni andra kan dra åt helvete. Varenda en. Vem som än vandrar in i mitt liv kommer aldrig ta mina föräldrars platser eller mina systrars. Behandlar ni inte min familj med respekt och kärlek så tänker jag fan inte behandla er på något vis som är bra. Jag kan vara världens snällaste människa men då ska man fan visa sig vara värd det. För tro mig, jag kan vara den elakaste människan på den här jorden om jag anser att ni inte ens är värda min uppmärksamhet. Kalla mig dryg, otrevlig och bortskämd. Gör det, för jag skiter i vad ni tycker.

Jag vet vilka jag gillar och inte gillar.. Och ja, det är många. Men den jag hatar mest på denna jord är den som vet allt men ändå inte förstår. Du kommer aldrig bli en del av min familj, aldrig. För jag kommer aldrig vilja bli en del av ditt jävla patetiska och falska liv. Du är för äcklig för att ens komma i närheten av det fina jag har med min familj. Du är så snabb och duktig på att klaga på våra brister.. men kolla igenom din familj! Ni är en bunt sorgliga människor som TROR att ni är perfekta... Röd blinkers, lilla gubben - Ni är lååååångt bort från perfekta och du är så förd bakom ljuset att det är sorgligt. Vi vet att vi inte är perfekta och det är det som är det perfekta med oss.

Jag hatar dig, mestadels för att jag försöker och försöker.. och du bara förstör. Istället för att skapa en enhet, som jag försöker göra, lyckas du bryta allt i små små bitar.

FREDAG!!!!!!

Snart helg, helg, helg, helg och heeeeelg. WOHO! Jag har inte så mycket planerat denna helg så jag tänkte (jag tänker, inget jag har bestämt mig för) att ägna denna helg åt att komma ikapp med studierna. Visst blir det svårt när jag saknar böcker men jag måste komma ihåg med många uppgifter. MÅSTE!

Jag kom ju på att jag brukar jobba på Posten och har ansökt denna jul också. Vi får se om jag får jobbet men då jobbar jag natt. Jag tänkte aldrig på alla tusentals uppgifter vi har OCH min VFU. Dessutom har jag seminarium i Uppsala vissa dagar. Jag har inte tänkt på det, fan. Så, det är därför jag funderar på att spendera denna helg med att sova och plugga.

Finns en person..

som stör mig. Fick dåliga vibbar (och alla vet att mina vibbar alltid har rätt) redan från första början. Det är något med henne som stör mig. Åh, äckelpotta. Jag vill bara klubba ner henne för hon verkar ha något emot mig trots att hon inte känner mig. Jag har (trots mina vibbar) varit supertrevlig mot henne men hon är bara dryg och otrevlig. Gör saker medvetet för att jag ska "hamna utanför" bara för att.. För juste, vi går ju i första klass och jag bryr mig. Juste, juste. Tönt!

Överdriva som lärare.

Alla lärare har nog en vision om utbildning och lärande, även jag. Jag har massa idéer, regler och metoder som jag kommer köra med när jag blir lärare. Vi är ju alla olika, som de flesta elever säkert har märkt. Vi alla lärare har olika syn på pedagogik och didaktik. Såklart, inget nytt med det.

Det jag dock avskyr är när lärare sänker kraven på sina elever bara för att de är i "högstadiet". Och? Sen när blev dagens högstadieelever små glin som springer och plaskar i regnet? Jag är så trött på det här mesandet från alla lärare. När jag gick i högstadiet (åttan och nian framför allt) då fanns det inget gullande med ändringar av provdatum, förenklingar för att inte stressa upp oss eller lärare som måste repetera samma sak varje jävla dag. Jag tycker inte det är NORMALT att förklara för klass åtta VARJE LEKTION om vad de ska göra när de fullt ut är förstådda med sina uppgifter. Om jag ger mina elever en uppgift som de har sysslat med i två veckor ska jag då fortsätta förklara för dem varje SO-lektion att "nu ska vi jobba med arbetsfrågorna i boken." Förstår dem inte det? Ska jag lägga upp det på Power-Point med färgade bokstäver och helst blinkandes. Bara för att de inte ska missförstå. Eller som jag blev ombedd på min praktik - Att strycka under FRÅGORNA på provet. Hur fan kan man missa det när man är 15-16 år gammal och betygsmedveten? HUR?

Jag tycker att man ska satsa på sina elever för att dem kan. Jag tror på att de förstår att de ska börja jobba när lektionen börjar och jag tror att de vet exakt vad de ska göra om jag både har haft genomgång, förklaring av arbetsuppgifterna OCH gett de tydliga instruktioner om arbetsuppgifterna i pappersformat. Dagens skola har förenklart och förlöjligat den svenska skolan till den grad att jag börjar tvivla på läraryrket. Jag funderar, på fullaste allvar, att efter några år som lärare våga ta steget och öppna en egen skola där jag vågar ge elever ansvar. De behöver inte en lärare som står och pekar finger varje jävla gång de ens öppnar sin käft, tvinga de spotta ut tuggummit bara för att det är en löjlig regel, förklara tusentals gånger om uppgifterna trots att man ser tydligt att eleverna skiter fullständigt i det eftersom de har hört det för många gånger. De är inte barn, de är elever som börjar förbereda sig inför gymnasiet där gullandet och bebisbeteende inte accepteras, varken från elever eller lärare.

Blir jag en sån lärare som tror att klass 8 behöver understrykningar på deras prov.. Skjut mig.

Min "nya" mobil

Igår fick min syster hem sin gamla mobil som var en aning fixad. Well, den går att använda iallafall. Eftersom hon redan har en fick jag låna den. Min, som de flesta kommer ihåg, hölls ihop av silvertejp och stängdes av och på när det behagade den. Ibland fick folk som ringde höra väldigt fina signaler på andra sidan och ha smärta i öronen. Men nu, fram till jul, ska jag använda denna gula lilla sak.

Nu ska jag iväg till praktiken. Veckans längsta dag idag, blä! Var är helgen? :)

Trots att..

saker och ting är lite jobbigt just nu för mig lyckas jag ändå finna hopp i allt. Tack vare dig eftersom du ger mig det jag behöver. Du förstår mig trots att jag ryter åt dig, är elak, dryg, kall och dum. Du förstår varför och tycker inte ens att jag är konstig. Du bara älskar mig, hela tiden.

Jag älskar dig, mer än allt annat på den här jorden.

Olalala..

Jackan (H&M, 799:-) är nu på väg hem till mig (tack snälla rara mamma och pappa!) och jag hittade jätte fina passande handskar från Lindex för 349:- (tack snälla pojkvän, kanske? höhö!)Iloveyou.

iloveyou.

En ny vecka..

Jahapp, en helt ny vecka... Nya tag, med andra ord. Längtar reeeedan till helgen och sova ut. Åh, jag ÄLSKAR att sova. Det är det bästa som finns. Men jag har looooovat mig själv att komma ikapp nu, faktiskt! Jag ska göra nästan alla uppgifter klara innan veckan är slut. I have to!

Well, well.. Det är mörkt ute, julen närmar sig och jag har hittat en jättefin kappa! YEY! :)

Tema 1

Veckans tema (och det första temat!) är kärlek. Tyvärr blev den inte riktigt som jag hade tänkt mig men men.. Min röda dators laddare har gått sönder igen så jag får använda min systers som jag är väääääldigt ovan med. Så, ja.. Photoshop var ju en stor kamp! Så det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men för denne vecka får detta duga.Modell: Lillsyrran
Fotograf: Jag.

Wolverine.

Glömde säga att jag och mina syster kollade på den för inte så länge sedan. Jag har tjatat på dem för att jag så gärna vill se den och nu har jag fått min vilja fram! YEY! :) Den var jätte bra och jag älskar såna filmer. Nu förstod man ju också X-men mycket bättre! Åh, och hans kropp är ju ett stort PLUS hallå! :)

Ruuuushhhhh...

Vad helgen går snabbt! FAN! :)

Igår var en hektisk dag... Jag, syrran och DJ for iväg till stan och där ville syrran gå förbi H&M (Jimmy Choo) såklart. Vi köade nästan en halvtimme för sko/väsk-avdelning och vi fick endast vara där i tio minuter. Syrran tog sina skor och vi sprang till kassan. Det var sååå kaotiskt men syrran var så lycklig! Jag lovar, ni skulle ha sett henne! HAHAHAHA! :)

Well, well.. Vi gick runt i stan ett bra tag, tog en liten fika och sedan åkte vi hem. Väl hemma var jag så trött att jag somnade en stund. Syrran åkte för att hämta DJ för att vi skulle åka och bowla. Så, ja.. Det var en rolig och hektisk dag igår. Skönt med såna helger. Jag får planera in nästa helg så att den liknar denne! :)

Well well.. Nu måste jag förbereda sjuornas Geografilektion!

Åh..

Jag vill bara komma bort från alla. Fan vad skönt det skulle få vara om man fick bo i en liten stuga i Irland/Skottland med massa natur. Bara få vara sig själv utan någon kontakt med yttre världen. Tänk er... Blunda. Se all grönska. Känn solens värme. Ni sitter där, i en skön stol med ett varmt täcke och te i handen. Och det luktar himmelskt - luktar vår. Man hör fåglarna kvittra och naturens musik.. Åh!

Snälla..

Snälla, snälla, snälla... SNÄLLA!

Låt oss hålla tummarna och säga: SNÄLLA för mig!

PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Blä dag...

Vaknade 06:00 idag och väl framme på praktiken insåg jag att min handledare är sjuk. Jahapp. Jag fick ränna runt och göra absolut ingenting. Sedan sprang två lärare iväg för att ta vaccinsprutan och ja, jag fick sluta ett istället för två. NU skulle jag kliva på bussen på väg till Bålsta C. Det ni! Imorgon kommer nog jag vara utan handledare också för hon verkade vara väääääldigt sjuuuuk! Men men, man får det som det kommer.

Förhoppningsvis ses jag och Elena imorgon för att boka tid hos någon. Det får ni inte veta.. Eller, snart får ni väl reda på det. Det går ju inte att hålla saker och ting hemligt! :) YEY!

Småjobbigt.

Jag skrev ner alla mina SMS (de gulliga) i min lilla bok eftersom min mobil inte längre är stabil. Tyvärr. Den dör, den lever... Går inte att lita på längre. Well, well.. Jag ska köpa en ny snart. En rosa, såklart.


Bild lånad av: onoff.se

Bild av SonyEricsson W595 ROSA

Work out..

Ska jag träna eller inte? Finns lussebullar hemma med Cola.. hmm hmm.. Plus att jag fick veta något riktigt jobbigt som kanske innebär att jag får läsa en extra termin. Det här är varför jag HATAR Uppsala Universitet - de suger på att ge information. Assholes.

Onsdag.

Roligt att vakna klockan 06:00 och vara irriterad. Bra start på dagen. Jag tycker bara det är så jävla dåligt av människor att kunna säga en sak och sedan agera på ett helt annat sätt. Så fult och falskt, vilket jag inte trodde om de flesta i mitt arbetslag. Well, well.. Nästa gång vet jag att jag inte tänker säga min åsikt om jag inte ser ett agerande eller ser någon som kan stå på sig.

Det sorgliga är att dessa människor ska kalla sig för lärare. Bra att de bor i Uppsala så jag slipper jobba i ett riktigt arbetslag med dem för det är inte den sortens människor jag skulle vilja arbeta med, verkligen inte. Inte alla, men de flesta. Framför allt tre styckna. Ena för att hela dennes persons agerande har varit felaktig och dålig och de två andra för att jag såg upp till dem som några som verkligen vågar står på sig och inte skulle acceptera sådant skit som har hänt men ja, jag är väl inte en sån bra människokännare som jag trodde.

Aja, jag är irriterad eftersom jag får skuldkänslor och nu får jag väl vara falsk mot denna person när vi kommer hem från VFU:n. De verkar ju stormtrivas med det så jag antar att jag får haka på.

Önskar..

att jag kunde flytta. Långt bort. Jag önskar verkligen att jag kunde komma bort från:

- All ljud som existerar i min vardag. Människor som pratar, TV:n som låter konstant, grannarnas vrål (och sexljud!), prat, telefoner.. Allt. Jag önskar att jag fick tystnad när jag ville ha det.
- Från min omgivning med falska människor. Jag har slutat bry mig om alla människor förutom min familj sedan länge men ändå tvingas jag stå ut med alla dessa människor varje dag. Jag äcklas av dem och vill bara bort.
- Dig. Du är den jag vill komma bort från. Du förstör bara mer och mer, skapar större klyftor mellan mig och dig. Men du ger mig spaden när jobbet är avklarat för du kan inte stå för att du frambringar problemen gång på gång. Du är ett barn och kommer alltid vara det. Du kommer aldrig växa upp.

Jag vill bara flytta, långt bort!

Revolutionary Road.

Ja, vi såg den filmen för ett litet tag sedan. Nja, jag vet inte. Jag ÄLSKAR Leonardo DiCaprio som skådespelare och även Kate Winslet är en storfavorit. Men filmen - nja. Den var för trög (till och med för mig, haha!) och seg. MEN den fick en att tänka om lite - att skenet kan bedra. Jag tänker inte säga något mer för den är ändå värd att titta på men det kommer inte vara den bästa filmen.

Innan träningen..

tänkte jag slänga ihop denna lilla lista.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att familjen satt samlade och firade Fars dag.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Var på praktiken.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade igenom mina uppgifter och undrade hur jag ska hinna med allt.
Det sista du sa högt: "Slyta skicka fåniga facebook-inlägg till mig!"
Det senaste någon sa till dig: "Ska du säga!!"

Vad har du druckit idag:
Loka (citronsmak). Det var ICKE gott. Sedan drack jag lite Cola.
Vad var det senaste du åt: En liten macka som jag hade gjort själv! Hurray till mig!
Vad var det senaste du köpte: En stortröja.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun.
Vad är det för väder hos dig nu: Kallt, kallt och mera kallt.

Godaste glassmaken
: Vanilj med chokladbitar!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Utseendemässigt, ja.
Sover du tungt: Nej, sover väldigt dåligt på grund av restless legs. Men träningen hjälper, ser ni! :D
Drömmer du mardrömmar: Det händer.
Favoritklädsel: Stora, mjuka kläder.. åh!

Favoritlåt just nu
: Oj, favoriterna sedan länge har ju varit "Vivo per lei" av Andrea Bocelli och Frank Sinatra låtar! LOVE! En gammal gammal gammal klassiker (det här för mig tillbaka till staden jag växte upp i, Hallsberg, där jag hade kasett band med "I swear... by the moooooon and the staaaars..")
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg.
Vad gör dig glad just nu: Att människor är så olika, haha.
Vad ska du göra härnäst: Träna.
Humör just nu: Trött, på grund av tidiga morgonar.
Kläder just nu: Gråa pyjamaskläder. Ska snart hoppa in i träningskläderna.
Hur många kuddar sover du med:
En, och den är inte ens bra!
Morgon eller nattmänniska: Mer morgon, tror jag.
Är du kittlig: Ibland, hehe.
Snarkar du: Nej, inte vad jag har fått höra iallafall.
Äckligaste insekten: Kackerlackor. BLÄ!
Längtar du mest efter just nu: Min säng! <3

Fascination.

Jag tänker alltid på hur olika alla människor är. Jag älskar stunder då man upptäcker det, genom att bara titta och lyssna. Sättet folk klär sig, pratar, intressen och deras liv. Varje individ är så unik utan att riktigt förstå det. Visst, alla vi är EN I MÄNGDEN men ändå i utkanten. Det är så coolt, tycker jag. Att alla vi lever i nuet men på olika sätt. Jag sitter här, framför min rosa laptop och någonstans i världen ligger någon och sover, älskar, föder barn, begraver någon eller gifter sig. Alla har små steg i livet, hela tiden. Varje dag sker något sorgligt. Varje dag sker något glädjefyllt. Jag älskar det för att.. ja, jag bara älskar det.

Jag älskar människor som är sig själva och inser att man inte behöver försöka leva som andra, för det blir aldrig så. Hur mycket vi än försöker bli som "alla andra" så är jag Marina och du är du. Oavsett vad. Jag älskar när människor bara är sig själva och vågar vara annorlunda. Jag är en sådan person som fascineras av människor som bara vågar. Det spelar ingen roll om vad det handlar om. Bara man vågar, stora eller små steg. Vi människor är olika och jag älskar det.

Så trött...

Oh, vad trött jag är! King of Queens var 23:55 igår och jag ville verkligen se den! Så, ja.. Jag somnade runt ett eller halv två. Inte bra, Marina! Men men, får väl sova när jag kommer hem från praktiken. Det är så mörkt och dystert ute.. Blä!

Jahapp!

Imorgon börjar praktiken! Jag ser faktiskt fram emot det, enormt mycket! Det ska bli väldigt lärorikt och intressant! Det är härliga tider, härlig crew.. och så.

Idag har det varit hektiskt.. Jag vaknade, fixade små saker och skjutsade mamma och pappa till Willys (önskade då att bilen aldrig hade klarat sig, men men..). Senare fick jag träffa upp Soma, Asrin och syrran. Vi hade ett väldigt viktigt uppdrag att göra och vi lyckades! Jag vet inte om jag får berätta det ÄN för denna person vill nog ge nyheten själv.. men men! :)

Sedan firade vi Fars dag med världens bästa pappa! Han är bäst, bäst och mera bäst! YEY!

Jahapp

Ja, min lilla bil står vid parkeringen nu. Den är fixad nuuuu... min lilla sockertopp! Nu hoppas jag att den aldrig sviker, lägger av eller sladdar. Well, well.. bra att man känner en bilmekaniker annars hade jag nog bara.. ja, struntat i det och börjat åka kommunalt. Jag kan inte bilar, så är det bara.

Well, well.. Nu ska VI mysa.

Förresten har jag glömt en sak: Grattis Soma på din födelsedag! Hipp hipp hurraaaaaay! :)

Lång dag..

Vilken lååååång dag. Vaknade 06.30 för att träna (spinnade) och sedan var lilla Steffy här. Hon är SÅÅÅÅ SÖT! :) Well, well.. Sedan var det raka vägen till Uppsala där jag satt och pluggade lite, för att sedan gå på seminarium. Efter det hade min grupp ett litet möte om vår inlämning. Sedan raka vägen hem - världens kö!

Nu är jag här. Ska äta lite för jag är VRÅLHUNGRIG. Sedan ska vi dra till Raeda, tror jag.

Romantiskt..

Jag såg ett avsnitt ur Desperate housewifes (kollar inte regelbundet) med i det avsnittet fanns då Lynette och hennes man. De hade anställt någon äldre man som fixar saker för dem, en tjänst för deras vän. Han skulle göra massa sysslor i hemmet och denna man lyssnade ALLTID först på Lynettes man och inte på Lynette. En dag fick Lynette nog och då förklarade mannen att han gjorde det för att Lynette "krossar hans pungkulor", dvs. hon tar bort hans manlighet.

Lynettes man går över till den äldre och förklarar varför. Han tar fram hennes bakgrund, att hennes pappa inte var där och hennes mor var alkoholist. Därför behövde Lynette ta kontroll redan vid tidig ålder, något som har präglat hennes vardagsliv. Hon måste ha kontroll och om inte hon har det får hon panik, som om världen då kommer att gå sönder i massa tusentals bitar. Eftersom Lynettes man förstår att hon behöver denna kontroll men kan inte ha det hela tiden låter han henne kontrollera honom. Han underkuvar sig själv för att tillfredställa henne, på grund av något som hände henne för tjugo-trettio år sedan.

Jag tyckte det var fint, att offra en sådan stor del av sig själv för att behaga den man älskar. Att man har en sådan förståelse för ens förflutna att man kan se det förflutna i personens nuvarande personlighet. Att man bara förstår utan att ens fråga, att svaret bara finns och att man gör allt för att sin älskande ska få det bra.

Vackert. Blir helt rörd när han pratade med den äldre mannen.

Juuuul..

i mitt hus. Jag älskar JULMUST!

Åh.. Jag älskar julen. All pynt, gran, presenter, snön, belysningarna och alla julsånger. Och självklart det vackraste jag vet - snöflingor. Vackrast! :)

ps: spana in min sexiga pyjamas! :)

VFU

Idag hade jag praktik. Det var jobbigt att vakna så tidigt but I did it, dude! Det verkade vara en trevlig skola, dock väldigt väldigt liten. Men man tar det som det kommer!

Jag ska iallafall ha klass 7 och 8. Med åttorna kommer jag ha om den katolska, ortodoxa och protestantiska kyrkan. Med sjuorna tror jag det blir Geografi! :) Vad, när och hur.. vet jag ännu inte. Men det är roligt att planera!

Well, ska försöka ladda upp lite bilder.. det kommer. Min dators (den stora röda) laddare har gått sönder IGEN och eftersom jag är hundra procent pank nu måste jag vänta med att köpa en ny. Så irriterande!

Vänskap.

Vänskap är överskattat.

Skottland.

Jag såg att Uppsala Universitet har utbytesstudent till Skottland, en plats. Jag vill men tror INTE det kommer gå. Jag vill läsa AUO III nästa år och bli klar med min utbildning men guuud, få bo i Skottland. Jag skickade iväg ett mail om kurser som fanns tillgängliga och ja, vi får se. Men Skottland, helt underbart. Bo nära natur.

Vill så mycket.

Man vill så mycket av livet. Det finns såååå mycket att se och uppleva! Jag vill. Jag vill se, känna, röra och uppleva. Jag vill ta mitt pick och pack och bara dra någonstans - flytta till ett annat land, resa runt i Europa och åka iväg till Latinamerika och se alla de vackra länder som finns där. Jag vill bara njuta av mitt liv.

Det känns inte som om jag gör det längre. Jag bara fortsätter att räkna dagar. Till vad, egentligen? Jag vill sluta räkna och bara leva i nuet. Jag vill så gärna bara kunna uppfylla någon dröm jag har haft. Bara en enda. Ge mig bara en bråkdelssekund av glädje, självförtroende och ära. Jag vill verkligen flyga min väg.

Åh...

Det var faktiskt roligt igår, för mig iallafall. Tyvärr var det lång kö trots att man stod på listan, lång kö för att hänga kläder, lång kö för att gå på toa. Grodan är ju "stort" så vart fan är extra utrymmet? Musiken SÖG så himla håååååårt i början men sedan tog någon annan över och DÅ blev det röj. Jag var taggad, första gången på LÄNGE! Jag ville inte ens ut i början, vilket jag aldrig vill. Jag är mer "mysa-i-soffan" men igår.. Jag vet inte vad som hände. Evan och DJ var också hemma hos oss och det triggade nog mig. Ni kommer få se lite bilder när Evan och DJ var hemma hos oss för jag tog inte med mig kamera ut.

Tyvärr var det fem minuter i slutet (för mig bara) som slutade dåligt. Jag vet inte varför men jag orkar inte spekulera längre. Det kan handla om en sak men i själva verket är det flera. Jag hade roligt, de som var med mig hade roligt och jag tänker fortsätta ha så roligt utan att stå i skuld till någon annan. En gång fick jag höra från en gammal vän "Man ska alltid göra saker själv för det är då det blir bäst" och efter cirka tio-tolv år förstår jag exakt vad personen menar.
RSS 2.0