SPRICKER!

Jag spricker snart... YEY!!! :)

Men men.. blir ju inte så mycket bloggande nu när jag jobbar men jag ska förbättra mig. Skärpning. Jag vill ju kunna gå tillbaka och se hur mitt liv var.

Well, jag har bokat in mig på vissa dagar och sedan får vi se vad framtiden erbjuder mig. Jag hoppas verkligen att det blir såsom det är planerat. Hoppas hoppas. Åh, vad skön tanke. Ni fattar inte vad jag sitter här och babblar om men snart kommer ni få veta. Pronto.

Men men.. jobb imorgon och sedan ska jag gå och köpa presentpapper. Jag ska slå in en klapp. Jag ÄLSKAR att slå in klappar. Imorgon börjar även fastan så det blir vegan-diet för mig fram till jul. För första gången ska morsan haka med.. vi får se hur länge hon lyckas :)

SÖTASTE KUSINEN!!





I fredags, efter x antal sprutor!

Godaste kakorna ever.

Med kaffe såklart! :) Enda gången jag dricker kaffe är när dessa kakor finns i närheten.


Måndag

Dagens mini träning. En promenad med Lara. Det var sjukt jobbigt, kan inte riktigt förstå att den lilla sträckan slår på andningen direkt.

Men skönt att få komma ut iallafall.

Give me.

Jag dör här..

Jag vill bara röra på mig. Jag kan verkligen inte förstå människor som ALDRIG rör på sig, hur fan klarar de sig? Jag har suttit "still" i... hmm, två dagar nu. Jag dör. Jag måste ut på en promenad imorgon, jag ska såklart gå snigeltakt men något fan. Det är inte som om hjärtat kommer stanna upp enbart för en liten fjuttpromenad.

Åh, vill träna igen. Träna. Jag ska vila hela veckan ut men gå på promenader i långsam takt. Från och med torsdag. Imorgon blir det en kort prommis och sedan ska jag "VILA" tisdag och onsdag. Torsdag tänker jag faktiskt promenera och på fredag gör jag comeback om andningen säger att det går.

16 december - längtar!

ÅH typiskt.. så har jag tagit bort skitbilden från min dator...



Men detta är det iallafall, teater på cirka 3 timmar som kommer vara så
ROLIGT!

Why, oh why?

Feeling all heavy and shit?
Well honey, drop the bullshit then.

Sötnosen.

Måste vara jobbigt att ständigt behöva kräva så mycket utrymme

Slut på krut.

Jag spenderade min fredag på akuten. Fick så ont i bröstet att jag inte orkade mer. Jag blev behandlad som prio 1 på grund av andningsproblem och det kom fram till att jag inte får träna - måste vila. De hittade inget fel men de misstänkte virus som kan påverka om det stannar kvar eller att det ger mig dessa smärtor. Jag slutade lyssna när hon sa att det inte var en blodproppsgrej, som de misstänkte i början.

Nu vet ni vart jag har varit hela dagen!

Ingen träning för mig.

Nähäpp. Jag har väääärldens myror som springer runt i benen på mig men jag misstänker att jag har fått en infektion/inflammation. Eller något. Det gör så ont när jag andas. Som ett tryck på bröstet.


Någon som vet vad det kan vara??

Bestämt.

Nu har jag bestämt mig, nu händer det på riktigt. Vad det är får ni se senare. Man måste ju få vara lite cool.

Idag var sista arbetsdagen för denna vecka iallafall. Snart blir det heltid och då blir fredagar speciella igen. Nu är torsdagar mina fredagar istället. Jobbet var mysigt, det flöt på otroligt bra. Skönt det! Dessutom fick jag skjuts hem av chefen och det var ju väldigt skönt att slippa jaga bussen och hålla tiderna för alla tåg. Inte för att jag klagar men men..

Well, nu kommer ni få en hel del uppdateringar då jag är ledig. Min big-weekend kommer bestå av plugg inom samhälle/geografi som båda är sjuuuukt svåra och sedan ska jag pyssla lite under helgen. Med ännu en hemlis. Jag ska kanske iväg senare på kvällen och göra något roligt. Får se. Eller så stannar jag hemma med massa godsaker och grymma filmer.

Vad ska ni göra under helgen?



Min underhållning :)

Längtar, längtar, längtar..

Snart ska jag göra något men ni får inte veta vad. Men det kommer bli otroligt spännande ska ni veta!

YEY!

JUL.

Träningen.

Jag körde bodypump och utfall d ö d a r bokstavligen. Men morsan hade gjort asgoda kakor så.. Men jag sprang även efteråt, 30 minuter. Så det var bra!

Imorgon blir det nog lååååångpromenad, underbart. Hoppas jag kan ta tummen ur arslet. På torsdag ska jag inte träna utan då ska jag nog hitta på myspys. På torsdag åker även bästisen far far awaaaaay!! Åh, hoppas hon tar med sig sol till MOI!


Ja, det var iallafall dagens träning. Jag ska plugga lite geografi nu, kolla på Desperate och sedan sova. Imorgon tror jag blir ett långt pass på jobbet. Får se.

Gogos supriiiiise!



Åh, allt var så yummie!

Lilla Lara.

You make me happy.

Måndagen.

Vilken underbar måndag det har varit.

Det hela började med en löprunda i skogen, vilket jag tyckte var superduper skönt. Jag älskar verkligen naturen, det är en fantastisk plats att befinna sig i. När jag kom hem hade vi gäster från USA och vi åt pannkakor och innan dess hann jag till och med duscha. Vilken grej!

Jag hade ett seminiarum som gick ganska bra och slutade 30 minuter tidigare. Jubel inom mig! Efter det tog jag det lugnt och lyssnade på musik för att en timme senare träffa upp DJ. Vi käkade kina mat, fick ont i magen och sedan tog vi en fika. Lite shopping på det också. Jag fick veta massa härliga detaljer som jag blev glad av! Efter det drog vi till Stinsen för att kolla in Panduro (älskar butiken!) och sedan lämnade jag av henne.

Efter det bytte jag till vinterdäck. Eller min kusin George gjorde det och jag hjälpte till. Snacka om att bli smutsig så jag fick hoppa in i duschen igen. Nu har jag förberett mig inför jobbet imorgon och allt känns prima skinka.





Vår fika!



DJ hittade pysselmaterial till sig



En ny tröja - like!



En oversize tröja, såklart!

Såsom det ser ut just nu..

Jag vill bara att tiden ska rulla iväg men just nu har jag många planer som sker i huvudet på mig. Vissa blir av snart och då kommer jag bli bättre på att uppdatera.

Hittills siktar jag fortfarande på min framtid.

LEARN!

Ojojoj.

Vad hemsk jag är på att blogga men nu blir det fredag-måndag bloggande då jag inte har jobb. Det ni!


Ni kommer få följa med mig på mina planer plus att jag ska bli bättre med att blogga från min iphone men den appen är så sämst. Well well.. Imorgon blir det lite behandling för mig i Kista, sedan blir det lunch med bästis för att snacka om en maaaaaaaaaaaaassa saker. Ojojojoj. Sedan ska vi dra till Maria och fira hennes son som numera är vuxen, aka 18 år.

Det ska bli min fredag.



Mitt Iphone skal!

Middag med kusinerna.

Min utsikt.

Två pass idag - check.

Jag körde bodypump idag, 1 timme. Sedan stannade jag kvar och körde piloxing i en timme. Wow, säger jag bara. Tyvärr ansträngde jag mig inte lika mycket som jag annars har gjort men energin har inte varit där. Men men..

Imorgon ska jag träna box. Ajaj, armarna mår inte så bra alltså. Torsdag blir det iallafall vila och sedan plugg, plugg, plugg.

DÅLIGT!

Dåligt att mina inlägg från min Iphone inte kom upp. Skitkasst!

Aja.. min dag har varit helt OK. Jag är för tröööött just nu men måste sitta uppe i över en timme och plugga. Åh.. ekonomi dessutom. Samhällsekonomi. BORING!

Aja.. vi får hoppas att uppdateringarna från telefonen går bättre imorgon. Skitblogg.se som inte ens kan leverera app på ett ordentligt sätt.

För er.

Målarfärg!!

Är med sötnosen!

Träning.

Jag gick i 60 minuter.

Gick med 3 procent backe, sen ökade jag efter trettio minuter till 8 procent. Jag fick håll efter tio minuter.

MES!

Mums

mmmmmm

Måndag - en ny start.

Idag är jag ledig från jobbet - jag är ledig på måndagar och fredagar, egentligen. Dock kan jag få hoppa in vid behov.

Nu sitter jag på seminariumet och lyssnar... lite småtråkigt då det berör ekonomi. Not my thing. Efter det ska jag nog iväg för att träna. Jag missar ju favoritpasset Piloxing, åh! Well well.. Senare blir det planering inför morgondagen faktiskt.

Yey!




Vill ha.
De kostar runt 800 kr i Kista, Foot locker.

gooooott!

Yupp.


Låt som när du är ledsen sörjer till?

Oj, hm.. det beror på situationen antar jag? Vissa låtar berör mer än andra.

Beroende av:
Min nya iphone, träning, god mat och änglarna i mitt liv.

Vad tror folk om dig?
Ingen aning men jag antar att det kanske inte alltid är positivt. Jag ser tydligen kaxig ut men jag tror att när man lärt känna mig känner vissa att jag faktiskt är snäll, vill väl, lugn och skämtsam.

Vad får du oftast komplimanger för?
Flest komplimanger får jag för mina ögonfransar och mitt hår.

Hur imponerar man på dig?
Kunskap, när man visar att man är intresserad av omvärlden och kan lära mig en hel del. Jag törstar efter att lära mig.

Brukar du skratta för dig själv?
Japp!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Jag vill. Snälla.

Var bor du?
Jag bor i Jakobsberg.

Trivs du där?
Ja, det är mysigt och jag gillar att det är nära till både "innestaden" och naturen.

Har du haft sex idag:
Nope.

Hur svarar du i mobilen:
"Hallå?" tror jag...

Vem ringde du senast?:
Hm... kommer inte ihåg faktiskt.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Oj.. kommer INTE ihåg.. Eller jo, jag lämnade ett meddelande till mitt gamla jobb. De hade ringt upp mig.

Antal timmar sömn inatt:
Mååååånga timmar!

Sov du ensam:
I sängen, ja.

Brukar du komma i tid:
Jag försöker göra mitt bästa, speciellt till jobbet. Jag hatar hatar hatar att komma försent till jobb/skola.

Hur känner du dig nu:
Frusen, för att det är så kallt i rummet och ganska besviken på omvärlden.

Vanligaste färg på dina kläder:
Allt möjligt men tyvärr blir det oftast mörka färger. Jag gillar GLADA färger.

Vad tycker du om fötter:
Jag hatar fötter, bokstavligen. Jag hatar till och med mina egna, tar aldrig av mig strumporna om jag inte ligger i sängen. Men jag försöker ta hand om fötterna, jag.

Vad saknar du:
Saknar mina gamla drömmar.

Hade du en bra kväll igår:
Det var helt okej.

Favorit dryck på morgonen:
Vatten eller te.

När brukar du oftast gå och lägga dig:
Nu när jag jobbar lägger jag mig ungefär vid elva.. Jag gillar att sova tidigt och vakna tidigt. Jag hatar att sova för mycket. Blä! 

Är du blyg?:
Ja, det tar tid för mig att bli bekväm runt människor.

Sysslar du med någon idrott:
Nä, jag tränar men inte direkt en sport. Vilket jag ångrar. Jag önskar att jag hade hållt kvar på någon form av idrott.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Utseendemässigt, ja. Ytlig kärlek.. Men inget som jag tror kan utvecklas, haha.

Har du spytt offentligt:
Nä.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Skulle göra en massa med my private stuff, haha! Kissa bland annat, haha.

Är du nöjd med ditt liv:
Nej, det finns mycket kvar tills jag är nöjd.

Är du bortskämd:
Faktiskt inte. Jag får klara mig själv, har alltid gjort det och kommer fortsätta göra det.

Vad gör du i morgon:
Då ska jag ha ett suuupertråkigt seminarium och sedan blir det träning. Efter det vet jag inte, kanske planera inför tisdagens jobb.

Vad är det värsta du vet?:
Att vara maktlös och inte kunna fixa något som behöver fixas, när folk lider, när man förlorar någon. När allt är så grått.

Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Jag har en bra vän och jag är rätt så nöjd med henne. :)

Vad är det finaste du fått?:
Min systemkamera som jag fick i present av Domaren. Den är magisk och jag har älskat den sedan dag ett.

En speciell dag du minns:
Har ingen speciell dag just nu... men det kommer nog snart. Hope so!

Du samlar på:
Klistermärken. Jag lovar.

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Beror på ämnet men oftast en viss person som oftast knappt lyssnar, haha. Eller DJ, men hon lyssnar!

När grät du senast:
Vet inte.. tårarna finns där hela tiden.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Resa jorden runt.

Vill du gifta dig:
Ja.

Vill du ha barn:
Ingen tvekan om saken.

Är du musikalisk?:
HAHAHAHA. NEJ!

Vad dricker du helst när du är törstig:
Vatten, för att det är så jävla gott.

Bor dina föräldrar tillsammans:
Mm..

Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Som Brooke i Glamour, haha.

Mys.

Nu ska vi mysa lite med pappa, lussebullar och julmust!

Bilder från bion kommer nu;


                                      







Pappa! <3

Sugar baby!

Jag var och åt på Wok me inne i stan (jag körde!!) och herregud vilken besvikelse. För det första fick vi bord mitt i allt så vi hörde vad alla pratade om och det snöts en hel del. (Snöts? Säger man så?) och maten... var HEMSK! Jag har varit där tidigare, för något år sedan eller så, och då var det chockerande gott. Vad hände?

Inga bilder togs, av ren besvikelse.



Jag var den blåa idag..

Livet.

Dag 24 - Det här får mig att gråta.

Sent inlägg - detta skulle publiceras igår.

Men bättre sent än aldrig. Men saker som får mig att gråta, ojoj. Jag är inte så känslig av mig men på senaste tiden har hormonerna varit i uppror. Men orättvisa, att se folk misshandlas för en kamp, att folk dör dagligen av saker vi kan skydda dem emot. Tänk er att medan jag sitter här och skriver dör flera tusentals barn, av svält. Vi har det så bra i Sverige men ändå är vi ett utav de länder som har högst självmordsstatistik. Vi går runt och är olyckliga och varje gång jag ser ett litet barn som svälter i någon av utvecklingsländerna vill jag bara gråta, gråta för deras skull och även för min skull. Pengar gör verkligen inte en lycklig, det gör nog tvärtom.

Jag skulle vilja ha ett fadderbarn, någon som jag räddar utan att kräva något tillbaka. Någon jag kan se och vara med på under deras utveckling. Att se ett barn lida, det är ren hjärtslitande smärta.

OJOJ!

Boxningen.. jag doooooooooooooooooooooooooooooooooog. Mina händer bokstavligen DARRAR!!!

Det var fan nicebajs.. höhö!

Nämen!

Dag 23 - det här får mig att må bättre

När mina nära och kära mår bra, när saker blir på ett bra sätt, när en främling är snäll och hjälper till, när jag ser den jag älskar skratta, när jag upptäcker pengar som jag har glömt... Livet är underbart på sitt sätt, man måste bara hitta vägen.

Nähäpp...

Min blogg verkar störd just nu.. från datorn kan jag inte publicera några bilder. Ett mail till blogg.se då.

Jobbar :)

Går inte..

går inte att ladda upp bilder från min blogg via datorn nu? Någon som vet?

Min första morgon

Gena

Från min iphone

Jag testar!💋

Dag 22 - Det här upprör mig

Det finns MASSA saker som stör mig men det som kan störa mig är väl människor som inte kan vara glad för andra människors skull. Människor som tillåter sig själva vara avundsjuka och elaka mot andra, bara för att själva må bra i några bråkdelssekunder.

Jag har träffat på massa såna människor i mitt liv, som vill bygga upp murar för min framgång. I början blev jag fruktansvärt ledsen eftersom dessa människor inte ville att jag skulle ha det bra i någonting. Vi snackar om ekonomi, förhållande... till och med utseendemässigt. Jag kunde bli arg, besviken och upprörd om jag inte såg att de blev glada för MIN skull. För jag blev alltid alltid alltid glad för deras skull.

Nu har jag insett att jag faktiskt tycker synd om dessa människor istället. Vad jobbigt det måste vara att hela tiden tänka: Jag vill ha det där, det där och det där. Varför ska bara hon ha? Tänk er och gå runt i världen och aldrig vara nöjd med det man har.

Jag har det bra, jag. Jag har folk runtom mig som blir lyckliga för min skull, massa som älskar mig och en fin människa som hjälper mig genom livet. Dessutom har jag Gud och han, han ställer upp för mig oavsett vad.

Jag har fått en bebis.

Piloxing is done.

Yupp, en timme av det, ja. Imorgon kommer jag köra kvällspass och det kommer bli spännande faktiskt. Jag undrar vad för klass jag har bokat, haha. Det var ju ett bra tag sen jag körde kvällspass, runt maj månaden faktiskt. Helt otroligt.

Ny vecka..

Tiden bara rinner iväg. Rinn, rinn, rin... (vilket konstigt ord?!)

Idag ska jag iallafall skutta iväg för att träna och senare plugga. DJ har blivit sjuk så jag kommer inte kunna bjuda henne på middag. Well, well.. Imorgon är det iallafall jobb, min första "riktiga" dag och det kommer bli småläskigt men det går nog. Jag måste vakna runt femtiden. GAH!!!

Dag 21 - Ett annat ögonblick.

När man inser att nästa steg borde göras. När man vet att det är dags att ta tag i saker, att detta är inte hur man vill leva livet. Att man befinner sig i just det ögonblicket. Samtidigt som det är läskigt, skrämmande och skräckinjagande så känns det befriande. Så länge man har en kärleksfull hand och en underbar axel så klarar man allt.


I love you.

You're my angel.

Halloween!















SPONGIE!

Nu är jag hemma från en underbar helg... Åh!

Dag 20 - Den här månaden.

Den här månaden har varit rätt så intensiv, både privat och officiellt. Jag har fått många klara beslut och vi får se vart saker och ting leder. Dessutom har jag jobb numera vilket känns otroligt befriande, det är inte sant! Jag har även insett mycket för mitt inre, vad JAG behöver och känner efter. Relationer med människor har stärkts, jag har provat på nya saker (bland annat squash).

Nej, jag gillar den här månaden och ni kommer nog förstå varför jag har gjort det senare i framtiden. At träningen har gått dåligt är på grund av vissa omständigheter i mitt liv. Jag har valt att inte ta upp det här men det får ni leva med!

Lev livet.. innan livet leker med er. HÖHÖ!



Jag som Mimmi :)

VI!



Carin, Gena, Zina, Hania och jag.

VILKEN KVÄLL!!

Det var super duper kul igår. Alla vi var utklädda och ni kommer få se ALLA bilder. Alla var så himla söta pöööta!

Snart åker jag iväg på min mini-semester och ni kommer såklart få bilder därifrån också. Fattar ni hur många bilder ni kommer få se?

HEHE!

Dag 19 - Detta ångrar jag.

Det finns en hel del jag ångrar i mitt liv men jag har lärt mig att blicka framåt. Hela tiden. Det som är meningen med allt man gör i livet är att man ska lära sig. Så det är det jag har gjort nu. Lärt mig. Ordentligt. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och tagit andra beslut än vad jag har gjort. Det är jag som får leva av konsekvenserna och det är livet. Som vuxen iallafall.

Det jag har lärt mig är att allt har sin orsak, att allt händer av en anledning. Det som har hänt mig och det som jag alltid kommer att ångra har lärt mig att uppskatta, att älska, att hedra, att beundra och att aldrig ta något för givet. Det är vad jag har lärt mig och den kunskapen kommer jag bära med mig resten av mitt liv.

Jag är nöjd, mer än nöjd, med mitt liv just nu men jag önskar ändå att jag hade agerat annorlunda med dig. Nu blickar jag framåt istället.

Framåt - för det är där det är ljust.

Idag.

SatsCorePulse har gjorts och jag blev röööööööööööööööööööööd som attans. Piloxing och corepulsen kommer vara kvar men det kommer bli ändringar på mitt träningsschema.

Dagens träning är iallafall avklarat. Under helgen kommer jag få in ett träningspass - simning. Sen kommer jag ju köra lite egna tekniker. Inside-joke, haha.

Fredag.

SANNING!

Väntan.

Hatar den här eviga fucking jävla skitväntan.
Så fucking trött på den.

Åh..

Längtar jag efter: Helgen! Ojoj. Jag åker bort och det är så skönt att få göra det. Bara två dagar men ändå. Det behövs. Ni kommer såklart få följa med!

Är jag ledsen för:
Min uppsats som jag tyckte var grym men som ändå behöver bearbetas ett tag till.

Är jag glad för:
Det finns en sak jag är bokstavligen överlycklig över men som jag måste hålla inom mig ett tag till. Tyvärr. Men sen finns det även mitt nya jobb och att julen närmar sig. Jag hoppas att jag får fira jul och nyår med de jag älskar mest i hela världen!  

Äter jag helst: Oxfilé, vinägersallad, kebabsallad med extra vitlökssås och Pepsi Max.

Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: Framtiden. Den är så oviss.

Är det finaste jag vet:
Barn.

Läser jag: Stephen King eller Carlos Ruiz Zafron.

Är jag galet stressad: Inte än men jag lär nog bli det när jag jobbar, pluggar och när jag tränar på en och samma gång.

Lyssnar jag helst på:
Allt möjligt egentligen, det beror på mitt humör. Just nu vill jag bara lyssna på pianomusik..

Drömmer jag om: få barn, en underbar karl vid min sida, lycka i stora mängder, få resa överallt och se och möta olika kulturer. Att alla i min omgivning mår bra, är lyckliga och friska.

Blir jag nostalgisk av: Gamla minnen. Hur kan man låta bli att bli det? Gamla minnen är det vackraste man har inom sig för det är ens eget.




Plutten.

You really do love me.

Dag 18 - Min favoritfödelsedag.

Jag har ingen födelsedag jag minns sådär jätte bra. Tyvärr. Jag minns inte heller att jag har haft en som är SUPERDUPER GRYM! Men jag har haft många, där hela släkten har varit samlade, där det funnits god mat och en massa skratt. När jag var arton fick jag ju en duuuuunder födelsedag av mina föräldrar och den är jag evigt tacksam över. De har alltid lagt en massa tid och energi på våra födelsedagar.

Men jag har aldrig varit "ÅH-MIN-FÖDELSEDAG" eftersom jag hatar att åldras, haha. Hej botox! Nämen, jag vet inte.. Jag gillar inte att fylla år eller så handlar det om att jag inte gillar att stå i center. Don't know. Men jag hoppas att jag får fortsätta fira med nära och kära, i många många många år.

Love.

Torsdag!

Today is a day - så jävla spännande!

Mina planer är att:
1. Duscha (mmmhmmm!)
2. Läsa igenom uppsatsen jag ska opponera mot ännu en gång.
3. Gå igenom Powerpointen jag gjorde.
4. Ha seminarium från 13:00 - 18:00.
5. Middag med brudgänget numero dos, Elena och Sperta.

Seeeeeeeeeeeeeeeeen ska vi sova. För då har jag paus från plugget en stund och jag kan komma tillbaka till mina rutiner once again. YEY!



Ser ni hur trött jag är? :P

Färgat och klart!

Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på opponeringslistan. Vid sju ska jag skriva på kontrakt, kom jag på.

Jag färgade håret svart, vilket behövdes. Sen klipptes topparna bort.



Såhär såg det ut för ett par dagar sedan..
Ni ska få se senare hur det ser ut nu
(ser typ likadant ut, haha)

Onsdag.

Körde pumpen.. Det var nice nice nice. Jag älskar pumpen. Jag kommer nog köra den oftare nu när jag jobbar. Woho! :)

Jag har även skickat in min uppsats - jag hann tyvärr inte rätta språket helt men men.. Det får vara så. Sen ska jag klippa/färga håret för att plugga IGEN.

Jag vet - tråkiga Marina just nu.

Dag 17 - Mitt favoritminne.

Jag har många men jag kommer inte PÅ just nu. Jag tänker ta en med oss kusiner. Vi är sex kusiner som har hängt med varandra sedan födseln. Bokstavligen. George kom och mötte mig samma dag som jag föddes. Vi bodde i Hallsberg och varje gång vi flyttade bodde vi alltid på exakt samma plats bara en våning över/under. Aldrig annan port, haha.

En dag, när vi var... hm, gick vi kanske i tvåan eller trean? Jag och George då, för vi är äldst, drog vi iväg till en lekplats. Vi hade med oss mina två systrar och hans syskon, Joy och Jessica. Vi hade tagit med oss bröd och tändare. Vi lekte att vi var föräldrarlösa barn och att vi grillade mat. Vi gjorde upp mini-eld i en liten ministuga och grillade bröd. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Efter det lekte vi en massa lekar och pallade äpplen.. Det var så roligt, för det var så skönt att bara vara den dagen. Vi lekte, vi gjorde vårt och vi hade kul.

Åh, jag älskar tiderna i Hallsberg.



Jag och George, aka Gogo.



Gena, Jessica, Carin, jag, Joy och George.

Som sagt; HAHAHAHAHAHAHA!

Onsdag.

Idag blir det faktiskt bodypump i en timme. Det har jag lovat min kropp och den behöver det. Efter det ska jag springa hem och rätta min uppsats. Det är total kaos på den fronten men men, sånt är livet. Jag vet att jag kommer få anmärkning för det iallafall.

Well, efter det ska vi få en uppsats som vi ska opponera mot. Så jag kommer sitta och läsa den, fixa en powerpoint och sådant. Vi får se hur det går.



En gammal bild på min lilla åsna som jag har saknat så mycket!!

Dag 16 - Min första kyss.

Jag dör. Hm, min första kyss... Eller det blir väl en puss egentligen. Jag började inte kyssas med folk tidigt inte, haha. Jag väääääääääääääääääääääääääääääntade väldigt länge.

Första pussen var iallafall vid en backe. Vi hade tagit en promenad, jag och denna unga pojke som jag numera föraktar. Sedan blev det väl som det blev. Jag kommer inte ihåg riktigt men det jag kommer ihåg var att jag ringde mina tjejkompisar direkt och berättade all the details. Som en äkta tönt.

Det var ju såklart roligt, mysigt, spännande och lite småläskigt. Man var ju vuxen nu, typ. Men det är inget jag har lagt på minnet direkt. Det är därför jag tycker att det är väldigt viktigt att man skriver dagbok. Men en sak jag kommer ihåg är att jag visste vem jag ville skulle bli min första kyss, hahahaha. Men så blev det inte, vilket jag vet att denna person ångrar djupt. Na na na naaa...

Det är inte viktigt vem som var ens första kärlek, vem som fick den första kyssen eller en massa andra "första gången"-upplevelser. Det viktiga är vem som är ens sista.


Stan.

Var i stan och fick med mig ett träningslinne. Rosa, såklart.


Bilder sen. Nu är det plugg.

Trögt?

Blogg.se är extremt trög idag. Why?

Ingen träning idag för jag ska sitta och plugga (plus att min mage dödar mig!) och sedan ska jag iväg till stan med mamsi och systrarna. Vi ska gå runt som hönor och äta lite gott. Efter det ska jag hem och plugga igen. Imorgon lämnar uppsatsen in ju, klockan 14.00. Efter det kommer vi få en text som vi ska opponera. Hemskt, jag hatar sånt!



RSS 2.0