Saknar!

Dagens.

Jobbat och skippade träningen... Istället mötte jag upp min blivande man och vi ordnade en massa till vår lilla änglagård. 
 
Äntligen har vi valt handtag till vårt kök för det var SÅ viktigt att det skulle göras idag, enligt Noblessa. Men som Domaren sa; det känns skönt att få det gjort. Sedan ordnade vi till en härlig duschkabin till oss, som vi ska ha på övervåningen. Vi har valt att inte ha någon dusch på nedre, känns lite väl onödigt. 
 
Golv har vi hittat, en mörkare nyans på nedre våningen coh en betydligt mycket ljusare på övre. Det kändes faktiskt ganska rätt. Så länge det glänser när jag moppar så är jag nöjd! Så någon gång får vi gå och ordna till så att golvet kan läggas någon gång. 
 
Angående badrummet - vi närmar oss något beslut. Vi har inte bestämt något men vi är ganska bestämda gällande färger. Men fy fan vilket jobb det är! Well well, känns skönt att saker och ting börjar bli klara! Det är faktiskt sjuuuuuuuuukt svårt att välja! 
 
Någon av dessa blev det..... Åååååååhhhhh sååååå spännande!! HAHA! :) 
 
 
 

Snygg färg.

Så jag!

Bröllopsklänningen.

 
Det var denna jag ville ha men den fanns inte NÅGONSTANS! Åh... så vacker!! 
Även om jag är supernöjd med min... :)

This is life.

Det var så det började... :)

<3

2 timmar igen.

Jag körde gymmet i en timme och sedan puls cykling. Men fy fan vilken huvudvärk jag hade innan... Jag har läst att träning hjälper och det gör det, under tiden man tränar. Men när jag var klar... Fy fan!! Det var det värsta jag har varit med om. Jag trodde att jag skulle spy på plats!!

På grund av huvudvärken råkade jag ta med deras pulsklocka så det var bara att ta på sig kläderna och åka tillbaka. Med huvudvärk.

Måste fan kolla upp detta. Det är inte normalt att ha så här ont så ofta!!

Min blogg..

Vad har hänt med bloggen? Allt ser ju.. konstigt ut! :/

Fredag... kom snabbare!

Vad jag längtar till fredag, att få ta det lugnt... även fast det kommer att vara stressigt med allt annat. Men då betyder det att det är en vecka kvar tills jag reser till USA och träffar min fina kusin Lara.

Vi ska åka till Los Angeles och vara där i en vecka för att sedan bege oss till Las Vegas och njuta av sällskapet där! Det ska bli så OTROLIGT skönt!!

 

 

Två timmar igen!

Gym och sedan Grit i en halvtimme. Det blev två timmar. :)

Nu sitter vi och väntar på tjejerna Elena och Sperta! :) ska bli mysigt!

Yummie Bummie!

Saknar denna lilla fis!

Soon baby, soon..

2 timmar!

Körde en timme och 15 minuter på löpbandet/crosstrainern och sedan 45 minuter på Spinning med Wallin.

Det var verkligen grymt idag! :)

Ny vecka.

Undra hur långt de hinner med huset denna vecka? Ska bli spännande att se!

Jag och Domaren ska ordna en massa denna veckan... Hoppas vi iallafall! :)

Vårt första köp!

Jag och Domaren har verkligen varit tröga på allt som har med inköp till huset att göra.. Eller ja, det VIKTIGASTE för huset. Men nu är vi igång trots att vi inte hittar så mycket tid för att kunna göra det i lugn och ro.. Men nu är första metern i hallen klar. YEY! 
 
Vi ska ha ett annat material vid dörren och en-två meter framåt, som visar vart "ingången" är och vart hallen börjar. Vi blev superglada att DET var köpt. Min soon-to-be-husband kommer även beställa in en duschkabin till oss, redan ikväll. Yey! :)
 
 

Vecka 4 - träning.

Måndag: Cykling (Caroline) på 45 minuter och sedan två pass med henne på en timme, trots en hemsk huvudvärk!
Tisdag: 50 minuter på gymmet och sedan 30 minuter Grit Strenght, som dödar mig. 
Onsdag: Spinning (puls) på en timme....fy fan vad jobbigt det var men otroligt SKÖNT! 
Torsdag: Gymmade med lillsystern och testande en hel del på ungefär en timme och tio minuter. 
Fredag: Vilade. 
Lördag: Fick inte spinna eftersom jag var sååå jävla förkyld!
Söndag: Gjorde en massa som har med huset att göra så...

Totalt: 5 timmar och 15 minuter. Inte lika bra men jag har jobb att sköta, ett radhus som renoveras totalt och sedan ett bröllop... Men men, jag har sagt att jag ska träna 5 timmar, MINST. :) Nästa vecka kommer det nog inte heller bli så intensivt med träningen då vi verkligen måste ordna golv och allt det där. 
 

Vår fina framsida.

Underbar lördag.

Vilken mysig lördag jag hade förutom att jag INTE tränade idag. Jag vaknade med forsande snor, haha! Systern min lät mig inte gå med henne.. vilket jag ångrar nu. Jag ÄLSKAR att spinna på lördagar. 
 
Sedan drog jag in till stan och mötte upp Soma och Asrin, en spontandag! Det enda vi gjorde var att äta och äta lite mer. Vi drog och åt lunch och sedan gick vi runt i olika inredningsbutiker och spanade. Sedan satt vi på ett fik i timmar och pratade jobb, livet och framtiden. Det kändes SÅ skönt att bara sitta där och prata om annat än skitsnack. Vi diskuterade Syriens situation, mitt bröllop, att skaffa barn, inredningstips då vi alla tre ordnar till det i våra hem och ja, det var bara så skönt. :) 
 
Efter det drog jag hem och där var middagen klar. Systrarna och kusinerna ska dra ut så de förade här. Vi åt en supergod tacopaj (tack syrran!) och sedan pratades det en hel del. Nu sitter jag hemma och försöker hinna ikapp lite jobb. :)
 
 
 
Vi letar blommor till Somas matbord!
 
 
Asrin råkade antingen ta sönder saker eller tappa dem så att personalen fick komma och hjälpa till!
 
 
Carins goda tacopaj!
 
 
 
Min fina syster!
 
 
Aså va? Ser ni att den är sne? 
 
 
 
 

Words.

Min sötnos!!

Helg...

Igår var en stressig dag. Jobbet och sedan träffa pojkvännen för att leta golv, badrum och välja färger. Shit... Tråkigt värre. :)

Sedan var det hem, komma igång med vissa grejer och umgås med familjen. Mamma gjorde även klart en superfin halsduk till mig!!

Torsdagen.. gone.

Ja, jobb och sedan träning. Systern min var vikarie för en lärare så vi åkte dit tillsammans, lunchade ihop och åkte sedan till gymmet. Där gjorde vi en massa övningar som jag aldrig gjort förut (jag hoppas jag får träningsvärk imorgon!) och vi höll på i lite mer än en timme.. Skönt!
 
Jag träffade på en gammal elev också och fick uppdateringar om alla i gamla klassen. Det är kul att få höra om elever och hur det har gått för dem.
 
Well well.. snart är det fredag. :)

Snodde bilden från systern min, när vi var på väg hem! :) 
 

Puls, 55 min.

Får se hur detta går. Jag har ingen lust och kroppen säger nej men jag släpade mig hit iallafall.

Efter detta blir det en varm dusch, myskläder och sedan PLL. :)

Längtar..

tills jag får se min Lara. Snart, snart..
 
 

Dela med sig hela privatlivet?

Det var det jag hörde på gymmet idag. Jag förstår verkligen inte hur folk kan prata så HÖGT och ÖPPET om privata saker i ens liv. Jag, och alla andra på gymmet, vill faktiskt inte veta det. Usch!
 
 
Well, trots det gick jag på löpbandet i 50 minuter och sedan en halvtimme med grit strenght. Det var OK men jag hatar att hoppa och skutta. BLÄ! 
 
 

Nu är något valt!

Vi ska ha ljusblåa väggar i det lilla rummet som nu kommer få stå som ett skrivbord. Woho till mig och pojkvännen min som lyckats välja något! :) Om vi sedan får en pojke kan vi behålla färgen, hehe..
 
Men i veckan ska vi leta som galningar efter badrum samt golv för snart kommer det byggas upp. Det går fort som attans ju! Jag trodde det skulle ta MYCKET längre tid!!
 
Ni får en gammal bild från somras.. när jag skulle ta en runda. Vad skönt det var! Men snart är sommaren här..
 

BU!

Ligger här med världens huvudvärk. IGEN! Jag kan knappt titta på datorn på grund av ljuset.. Det är FÖR starkt. Jag kan inte ens äta något och det är INTE bra då jag har tränat i en timme och 45 minuter. Fan alltså! Jag mår så illa, jävla huvudvärk!
 
 
Iallafall... Lyckades klämma in en timme och 45 minuter då, fast det var ju inte all in på grund av den smygande fienden huvudvärk. Det var 45 minuter spinning med Caroline och sedan Absolution och NTC med henne. Japp! Det var min jävla måndag. 
 

Vecka 3 - träning.

Måndag: En timme på gymmet och sedan cykling (Caroline) på 45 minuter. 
Tisdag: En timme på gymmet och sedan 30 minuter Grit Strenght som visade mig hur SVAG jag har blivit! :(
Onsdag: En timme på gymmet och sedan drog jag iväg för att träffa sötnosen Gineva. 
Torsdag: Gym i en timme med syrran min! 
Fredag: Vilade. 
Lördag: Spinning, 55 minuter. 
Söndag: Vilade men tog faktiskt en skön promenad på cirka 40 minuter. Fast jag räknar inte in den då det bör vara vardagsmotion. 


Totalt: 6 timmar och 15 minuter, haha. Ja, det är bra. Mitt mål är att alltid befinna mig vid 5 timmar och uppåt. Men jag har även lovat mig själv att få in vardagsmotion då och då.. Kanske ta en lätt promenad och få lite friskt luft på fredagar och söndagar... 
 
Sedan ska jag börja ta bilder på både träningen och annat så att jag slipper ha andra "inspirations" bilder. :) 
 
Well, ny vecka med massa träningsmöjligheter! 
 

Bathroom.

 
Inte detta badrum, nej... Men kaklet (eller vad det nu än är?) är så sjukt fint! 
 

Bröllopsklänningar.

Jag har redan köpt min... och den är väl på väg, antar jag. Jag är väldigt nöjd med mitt val för när jag tittar runt och hittar en massa bröllopsklänningar känner jag inte att jag ångrar min egen. Fast det var inte mitt första val utan mitt första val var denna från Sincerity fast INGEN hade just den. 
 
              
 
Så himla fin... Kolla på detaljerna och sedan har den en rosa nyans. Den klänningar jag valde är HELT VIT! 
 
 

Såhär vill jag ha min sänggavel.

                                            

Mysigt...

<3

Spinning, 55 minuter.

Yupp, done and done.
 
Efter det tog jag en sväng till centrum och köpte några saker som jag behövde och sedan en liten gåva till en viss person. :) Måste hälsa på och ge bort presenten snart! Well, efter det drog jag till Eva för att fota sötnosen Serli men hon var inte riktigt med på det så jag är absolut INTE nöjd. Får ge det ett försök imorgon.. Ni kan få se några iallafall lite senare. 
 
Well.. Nu är jag iallafall inne i värmen men jag måste ändå säga att jag ÄLSKAR vädret. Synd att jag inte hann fota vintern innan solen gick ner. 
 

Klurar en del..

Jag sitter och funderar på badrummet på övervåningen. Hur ska vi ha det där? Jag känner mig inte riktigt nöjd med hur vi har planerat just nu. Jobbigt.... 
 
Nu ska jag mysa med familjen! 
 

För nyfikna människor.

Nu börjar det faktiskt bli spännande!

Jag ska erkänna att jag har tyckt att allt som har både med bröllopet och inredningen har varit TRÅKIGT! Men nu börjar husrenoveringen bli vääääldigt spännande! Nu börjar det ske SYNLIGA saker. 
 
Allt är verkligen BORTA! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett grymt citat!

Från julen :)

150 dagar.

Woho!

Oj.. skrev en del och sedan försvann allt utan att jag ens rörde på något. Konstigt..

Men imorgon kommer jag få sällis till jobbet, syrran min ska hoppa in som vikarie. Fy fan vad kul det ska bli att få jobba tillsammans med sin syster. YEY! :) Sällis dit, sällis under lunchen, presentera henne för kollegor och sällis hem igen. 
 
Helgen längtar jag till eftersom jag och Domaren ska leta badrum och börja tänka kring dem banorna. Huset är i total kaos men fy fan vad det går fort alltså! Jag tror att allt kommer vara klart i början på april, faktiskt. Eller? Man kan väl få hoppas! Men badrum, ja. Funderar en massa.. Ni får gärna komma med massa tips! 
 
 
 
 
 
Älskar färgen på den sista bilden - Nu har vi två väldigt SMÅ badrum men färgen är helt underbar! :) 
 
 

Huvudvärk och träning!

En timme på gymmet - ingen huvudvärk men den kom tillbaka snabbt.

Helt sjukt hur man kan ha ont i huvudet i flera dagar! Blä!

Nu ska jag hälsa på denna skönhet!

Huset i sitt underbara kaos!

 
Såhär såg det ut - herredutten. Men nu har vi bestämt vart vi ska ha allt i badrummet. Jag hoppas verkligen att det blir lyckat! :) 

FY FARAO!

Vilken stressig dag... Eller dagar. Jobbet (av någon anledning är det fullt ös utöver det vanliga för mig!) och sedan träning.. En timme och 30 minuter hann jag klämma in. Nu har jag hoppat in i duschen, väntar i telefonkö (för någon annan) samtidigt som jag jobbar lite, skriver på min tenta samt uppgift om satsdelar och försöker ordna till mig för jag ska dra en sväng till huset. De har nämligen börjat renovera helt och hållet!
 
 
Men men.. träningen var helt OK men jag orkade inte SÅ mycket. Hade ätit lite och missat mellanmål. Nya tag snart! 
 
Well, nu måste jag sätta igång och äta... och vänta i telefonkö. Blä!
 
Ni kommer få bilder på huset, totalt kaos!
 
Här finns det lugn och ro! 
 
 
 

Vilken dag!

Vilken stressig dag. Först var det jobbet och jag har en hel del att göra där, sedan är det en tenta som är på G. Jag såg även den nya delkursen, som verkar vara superduper rolig!!

Men sedan var det såklart träning. Körde löpbandet i 30 min, mage i 30 min och sedan 45 min Spinning med bästa Caroline men tyvärr var jag trött och kroppen ville inte riktigt med. Men men...

Sedan står jag i duschen och planerar att sitta med tentan min men då har lilla Elena missuppfattat att vi skulle ses imorgon och hade ordnat mat till oss. Jag fick snabba på och så avslutade vi kvällen hos dem med massa prat, tankar om bröllopet och sedan en hel del skratt.

Nu är måndagen över.

Tänk om man kunde göra såhär?

Smekmånaden - hit kanske?

Grand Canyon!

Tänker ni så?

I min närhet.. I min jävla närhet.

Vecka 2 - träning.

Måndag: Spinning med Wallin i 45 minuter och sedan Absolution i 30 minuter = 75 min. 
Tisdag: Vilade och drog till huset istället, för att se alla väggar som hade rivits ner. 
Onsdag: 50 minuter på löpbandet och sedan 55 minuters spinning = 1 timme och 45 minuter. 
Torsdag: Gymmet i 1 timme (fick träningsvärk i armarna!)
Fredag: Spinning i 120 minuter! WOHO!
Lördag: Spinning i 55 minuter, Pulse. :) 
Söndag: Vila. 


Totalt: Det har blivit 415 minuters träning, vilket betyder att jag har tränat nästan sju timmar. Alltså "en timme per dag" vilket är ju såklart bra. Vi får hoppas att jag håller samma standard fram tills bröllopsdagen och att jag då har en massa muskler att visa upp. 
 
 
Snälla snälla mage.. kom till mig!

LOVE YOU WATCHES!

Inception.

Sitter hos kusinerna och kollar på Transformers. :)

TENTA - SKIT!

Jag pluggar ju vid sidan om... och jag skriver en tenta just nu. Eftersom jag inte har hunnit vara med under föreläsningarna är det lite extra svårt för mig att hänga med. Tentan verkar vara superduper svår. Varje gång jag försöker svara skriver jag en rad och sedan blir det blankt!
 
 
Irriterande. - jag kör på gamla bilder just nu. Här får ni en glad Nalle Puh från Polen!


Spinning, 55 min.

Oh.... My...... Mina ben är som spagetti!

120 minuter cykling - DONE!

Det var INTE alls så jobbigt som jag trodde... Men man kände att döden var runt hörnet. Ibland. Men jag skulle gärna vilja göra om det fast med lite bättre musik... i början. 
 
En annan sak som jag ska tänka på är att ta med mig MYCKET vatten, dvs två jävla vattenflaskor. Jag vill inte gå av cykeln och hämta vattnet, känner att det stoppar min "utveckling." Men men..
 
Nu är vi helt döda, jag och systern! Jag orkade inte ta en ny bild så ni får en gammal! :) 
 

Yummie!

 
 
 
 
 
 
 

En timmes träning.

Idag var det en väldigt intensiv dag på jobbet men jag lyckades ändå klämma in en timmes träning, vilket kändes skönt. Jag måste bara få in en rutin när jag är på gymmet, en slags schema att följa. Jag ska klura på det när tiden ger mig ett tillfälle... 
 
Efter det duschade jag lite snabbt, åt en god maträtt bestående av biff med champinjonsås och sedan träffade jag pojkvännen min för att ordna lite grejer. 
 
Men imorgon är det 120 minuter som gäller - s p ä n n a n d e ! 
 

Snart helg..

Snart är det helg... Jag vet inte riktigt varför jag ser fram emot det SÅ mycket men det är så mysigt med helg. :) Imorgon ska jag även go for the spinning, 120 minuter. Ska bli så kul att testa det!
 
Nej men nu ska jag jobba vidare.. har ätit lunch och tar det liiite lugnt nu.
 

Träning.

Jahapp... Efter jobbet stack jag iväg till träningen. Jag körde på i nästan två timmar, 50 minuter på löpbandet och sedan 55 minuter spinning. Totalt blir det alltså 1 timme och 45 minuter. Bra jobbat, Marina! 
 
Ja, imorgon blir det nog gymmet och på fredag kommer det bli spännande. Då ska jag köra i 120 minuter, spinning. Nu körde jag visserligen i två timmar idag men det är inte samma sak... Nä, fredag kommer bli grymt! :) Längtar!!
 

Huvudvärk.

Idag var det första dagen på jobbet med eleverna. Jag har fått en ny klass och det var kul att få träffa dem, ska bli spännande att se vad de är för individer. 
 
Efter det hade vi lärare konferens och en avtackning till en lärare som ska gå i pension. Det var faktiskt sorgligt, inte för att jag känner honom SÅ bra då jag inte har jobbat där så länge men av det lilla jag har sett så verkar han vara så go, rar och himla hjälpsam! Han ställer alltid upp, så fort man ber honom om något och han ler alltid.. ALLTID! Sedan tänkte jag på mig själv, att jag har 40 år kvar till min pension (och om jag känner mig rätt kommer jag inte gå i pension redan vid 65 inte, haha!) Men jag undrar verkligen hur vägen dit kommer gå till, vad jag kommer möta och gå igenom. 
 
Nä, livet är då en gåta. 
 

Mitt hem.

Faktisk.

Att välja bort.

 
Jag är en mes. En riktig mes. Jag kan inte titta på filmer utan att veta/förstå vad som kommer att hända. Jag tycker att det är skitjobbigt att se på sorgliga filmer, hemska och.. ja, förjävligt. Av den anledningen älskar jag Disney för där vet man att slutet alltid är BÄST. 

Första dagen på jobbet!

Idag var det jobb för hela slanten... Det kändes skönt trots den tidiga morgonen. Jag och systeryster ska satsa på frukosten nu så det kanske lockar oss upp! :) 
 
Det känns skönt med vårterminen, alla korta och långa lov såsom sportlov, påsklov och röda dagar. Dessutom finns det så himla mycket att se fram emot; resor, fester, radhusrenoveringen och såklart att få gifta mig med min lilla plutt! 
 
Nej men.. träningen var på gång idag. Först var det spinning i 45 minuter och sedan Absolution (magövningar) i 30 minuter. Ni som har SATS kortet och har vägarna förbi Jakobsberg.. Gå på Caroline Wallins pass. Oavsett vad det är. Hon är nog den bästa instruktören någonsin. 
 
Well.. nu börjar rutinerna präntas in. 
 
 

Längtar till mitt kök!

 
Åh vad fint!! Jag längtar tills jag får mitt eget kök så att jag kan baka en massa. Jag hoppas verkligen att jag blir duktig på att laga mat samt baka.... Jag tycker ju om det men det är inte alltid man har tid så istället stressar man igenom allt!

Jul - den armeniska versionen.

Håret - vill ha!

Jag älskar vintern.

Vaka över alla medmänniskor.

 
Det är jätte viktigt att man försöker se en människa bortom dess yttre. Som lärare försöker jag ALLTID att göra det, att vad eleverna INTE visar. Många brukar alltid säga att de aldrig hade en aning för han/hon var ju alltid glad.. Men en människa gömmer så mycket. Vi är nog så, av någon anledning. 

Längtan.

 

Middag!

Imorgon är det jul för oss armenier och idag tänkte vi ha en middag för svärfamiljen och några kusiner.

Det finns massa massa mat!!! :)

Mål?!

Nästa år vill jag fira såhär!

55 min Spinning.

Vacker bild.

Pizza!

Jag och syrran gjorde egna pizzor idag, snabbt och gott! :)

Meddelande till Olle Nilsson.

Du kan inte hindra mig från att träffa Gineva. Jag är frisk nu, bara lite småförkyld men icke smittsam. För hit min kusin!!! 
 
Åh, saknar min lilla fiselifis!! 
 

Fiffigt!!

Fin!

 
Åh! Tänk er lilla Gineva sittandes på denna? Lilla sötnosen! 

Så fina!

 
Jag tycker om rävar... Det är något med just rävar som får mig att stanna upp. Jag hatar när jag ser de stackars tingen ligga längst vägen, överkörda. Jag hatar det. Jag ogillar det oavsett vilket djur men dessa oranga små varelser lockar mig. Det är just därför jag aldrig heller skulle kunna ha päls på mig för jag förstår inte hur folk kan MEDVETET tillåta att djur dör för att de ska kunna ha på sig en "varm" jacka... För rävar används ju enbart för deras pälsar, inget annat. Det är inte direkt en eftertraktad köttbit så det handlar bara om egoism. 
 
Sedan förstår jag jägare, att de måste skjutsa en viss mängd rävar/rådjur/vildsvin för att stabilsera omgivningen men det som dödas används, från toppen till botten. Men det är inte så många rävar som behövs dödas att det ska finnas SÅ många pälsjackor som det gör idag. Så hur får man tag på allt? 
 
Det finns fuskpäls och andra alternativ till varma jackor, varför ska man döda något som man inte utnyttjar till fullo? 

Lite bättre..

Jag mår lite bättre idag men är fruktansvärt trött då jag inte kunde sova mycket igår kväll. Nä, nu längtar jag till rutiner, vakna tidigt, börja träna efter ett schema.. Slapp-livet är inget för mig. Imorgon ska jag även försöka dra till min lördags-träning (spinning-pass) och sedan kör vi riktigt hårt på måndag. 
 
Ska bli skönt att komma tillbaka.. Nu säger vi hejdå till julen. Jag längtar redan till nästa för då är jag gift och bor tillsammans med min fjant! :)

Filmer.

Jag har suttit ihopkrypt i en filt och tittat på From Prada to nada som var en skit film... SKITFILM! Men men, den var iallafall Jane Austen inspirerad, från boken Förnuft och Känsla. Så, ja. Nu ska jag titta på Tinkerbells hemlighet. HAHA! 

Att vara sjuk är så jävla hemskt! 
 

SÅ JAG!

Sjuk!

Great, great.. Så jävla passande med att bli sjuk de första dagarna av det nya året. Ont i halsen och fasanfullt förkyld. Detta innebär att det inte blir någon träning (tänker inte få virus/något fel med andningen igen) och inte heller kommer jag få träffa Gineva eller Serli då jag kan smitta dem.. Tror jag iallafall. 
 
Det roligaste är att igår kväll kände jag något vid andningen, precis som förra året. Jag fick ju stora problem med andning vid minsta lilla ansträngning och igår blev det EXAKT samma sak. Jag var två sekunder från att ringa pojkvännen och be honom att skjutsa mig till akuten.. men jag var stark och så blev jag sjuk.
 
Så nu är det synd om mig. 
 
 
Istället för en snorig Marina så får ni denna bild. Jag måste ju ut och storhandla då vi ska ha middag för svärföräldrarna på lördag. 

Idé till nästa år?

Min julklapp till den söta!

 
 
Det var en filt med hennes söta namn på, samt en liten humla. Jag hade även köpt en skylt (vit) med hennes namn på, i skrivstil. Super fint var det men jag glömde ta bild.
 
Filten är från Sykulan, som har massa annat som är helt underbart. Gineva kommer få en hel del därifrån, haha! Sedan var skylten från Vitaunika, som har en massa fint. 

VILL HA!

 
Vart kan jag hitta?! 

Om man ändå fick sådana!

Disney - <3

Venedig - denna bild har pojkvännen gjort om till canvas :)

Torr i halsen!

Har ont i halsen men jag tränade iallafall. Det är inte så farligt utan det är bara en enorm torka i halsen...

Snart ska jag hoppa in i duschen efter 45 minuters träning och sedan träffa lilla Gineva! Åh, jag är så kär i henne!

Nu är det dags för träningsmånaderna, vill ha en vältränad kropp till smekmånaden :)

Gineva! <3

Musik.

Flugan!

Öppna bloggen.

Nya året, nya tag. Jag vill minnas saker och eftersom jag har ett guldfiskminne så måste jag ha en blogg. Nu öppnar jag den och uppdaterar er hejvilt gällande radhuset, bröllopet och hela den juntedunten. 
 
 
Hej igen! 
 

Nyårsfirande.

Gott nytt år.

2013 - vilket år.
RSS 2.0