Fritt fram.

Hennes vagga börjar bli en aning för liten så jag tänkte flytta över henne till spjälsängen efter USA resan. Vaggan med all tillbehör tänkte jag låna ut till min kusin Marina som kommer att få en flicka i slutet av november! En syster till världens sötaste Gineva! :) 



Hejdå! :(



Min syster åker till Los Angeles nu, till lillsyrran. Jag är ensam här... Snart så, den 16 juli åker jag. 

Jag har saknat min lilla syster så mycket. Tänker på henne HELA tiden! Längtar tills jag får krama henne och irritera henne som jag brukar göra! 

Frukost hos mamma.


Mamoniye, arabisk/armenisk version av gröt. Så himla gott, jag brukar alltid överdriva med kanel! :) 

Pyssel på gång.



Bröllopet.



En förrätt som jag tyckte om. Förstod inte vad det innehöll men jag åt ändå, som den gam jag är. 










Alltså, glassen var så god! Jag la in jordgubbar också! Det var kokosglass i skalet av en kokosnöt! SÅ GOTT!! Jag åt och åt...


Ipad.



ÄNTLIGEN!!!! :) 

Du betyder allt.

Jag trodde aldrig att jag skulle älska någon såhär mycket. Hon är verkligen hela min värld. 

Jag kan inte förstå att hon har varit i min mage, att jag har suttit och stirrat i timmar på magen och följt hennes rörelser. 

För mig är hon livet. 

Victoria Elinor, du är perfekt. 

Gårdagens mamma.

Igår var vi på bröllop och lilltjejen fick vara hos sin mormor istället. Jag saknade henne så mycket, vi valde att inte hämta upp henne vid fyra på natten så hon skulle slippa få gå ut och hålla på. Fast, saknaden var enorm. Den tjejen har verkligen tagit över hela min värld! :) 

Well... 


Jag fick äntligen inviga min Calvin Klein klänning och jag är en aning nöjd att den passade då jag köpte den innan jag blev gravid! :) 

Älskar!



Hon visste.

Haha, hon ser så rädd ut! 

Idag fick min sötnos sin vaccination. Två sprutor. Hon var så duktig. Hon grät lite, snyftade en stund och sedan blev hon mer intresserad av en röd leksak än något annat. 

Just nu sover hon och ja, det är biverkningen. Så länge hon inte har ont. Jag har passat på att storstäda och tvätta. Snart kommer maken hem och vi har planerat myskväll med film och snacks. :) 



Shopping.

Idag shoppades det en hel del till maken. Vi köpte två par Fred Perry skor som var väldigt snygga och en kostym med skjorta och slips från Hugo Boss. Maken min blev så stilig! :) 

Jag väntar tålmodigt. 

Min stolta make! :) 


<3



Älsklingen!

Idag är min dotter djuraktig... Eller som min man säger, en gammal tant. Äldre damer brukar alltid ha leopard kläder, haha. 

Snart ska vi iväg till min mamma. 



Umgåtts lite med kusinerna!





Blått är dagens färg.



Äntligen i sängs!

Ska starta med denna bok... Vill spara de bästa till sist. :) 

Åh, jag är så trött och har äntligen krupit in i sängen. Det var dock mysigt att sitta uppe med massa folk och prata om barnen, haha. Ja, jag har blivit en sådan som bara pratar om Victoria... :) 



Victorias shopping.


Älskar klänningen! Den är från Cubus! 


Äntligen svarta leggings... 


Med spets! :) 

En hoodtröja för min tuffing! :) 

Äntligen en mössa. De tre senaste är från NEXT. Älskar Next, de har så fina saker och till ett väldigt bra pris. Hoodtröjab kostade cirka 140 kronor, mössan 66 kronor och leggingen kostade ynka 25 kronor. :) 


Mina böcker!

Får bli en del läsning under sommaren. Man har inte så mycket tid som man skulle vilja ha med ett litet barn och en USA resa framför sig. Nu börjar jag även fundera kring tjejens dop! :)

Fast målet är att läsa så mycket som möjligt. 

Carlos Ruiz Zafon är sedan länge en favorit och att han har nu skrivit en bok som heter Marina är heeeeelt underbart!! :) Sedan vill jag läsa Khaled Hosseinis senare! Åh, längtar!! :) 



Presenter från sin faster.

Min svägerska har varit i Irland och hämtat med sig detta till Victoria. 




En timme.

På ett ungefär. Dum som jag var glömde  jag att sätta på Runtastic för att se hur länge och hur långt jag har gått. Gick iallafall till syrrans jobb och hälsade på. :)

Helt slut nu men måste städa upp efter makens VM-kväll. Blä! 

Syrran skickade detta och efter en lång promenad tycker jag nästan att jag förtjänar det. Fast det är en vit kvar till 16 juli! 

UNDERBAR!

Jag älskade filmen! Helt och hållet! Vill och kan se den igen! Så fin, så stark och så bra! :) 

Det var vissa scener som verkligen berörde mig av många olika anledningar men jag säger inget så att jag inte avslöjar något! 

Gillar man magi, Disney och sagor så ska man kolla på denna! 



Bio :)

Den nya filmen med Angelina Jolie, Maleficent. Jag och syrran har hängt i Kista, käkat på O'learys och nu väntar vi på att filmen ska börja.

Har shoppat lite, får visa sen. Mycket är till Victoria, typiskt mig att köpa massa till henne när jag inte är med henne. :) 



Vill ha en matta till Victorias rum.

 

3,6 km på 42 minuter.

Tog ut denna latmask på en promenad. Det gick super idag! :) 

Känns skönt att få börja röra på sig igen! Har saknat det! 



Film kväll.

Det blev Being Jane Austen och den var faktiskt bra! Så sorgligt att allt i slutändan handlar om pengar och inte kärlek. 




Sedan fick jag världens sötaste klänning till min dotter av Nano, Marie och deras mamma! :) Får visa er den imorgon! :) 

Sömntuta!



En månad.

När hon blev en månad fotade jag lite men hann aldrig lägga in i datorn. När hon blev två månader hann jag inte förbereda eller ta en vidare bra då jag låg på sjukhus den dagen. Snart är hon tre och jag funderar på vad jag ska tänka ut då! 

En månad - känns som en evighet sedan. 



Grillchill.



Dagens outfit :)


En trött liten fis men som såklart vägrar att sova :) 

Brunch med mamma och syster.


Jag ville lägga upp det snyggt men jag gav upp riktigt snabbt, haha! :) Så enkelt men så gott! :) 

Sommar.

 

Få in vanan.


Min dotter och det galna håret... :) 

Försöker introducera henne för hennes spjälsäng. Hittills har vi bara använt vaggan förutom vid ett tillfälle.. Det här blir hennes andra powernap i stora sängen. Vi får se hur det går, vi har inte bråttom. :) 

Varje gång då vi är i Bögs gård :)

Min familj.



Har äntligen fått Photoshop så nu kan fota och redigera igen! :) 

Victorias första lugna bad.

Victoria HATAR att bada... Allt som har med vatten att göra avskyr hon. Hon brukar skrika sig röd när det är dags för bad men igår hände det. Hon var lugn och bjöd på ett par leenden. Hon var försiktig men det såg bra ut. :) 

Hon skakar på vänster arm, så det är därför det är lite blurrigt där. Så lugn, vår dotter har alla händer och fötter på plats! :) 

Nya modet.



Mot Danderyd.

Hoppas att de tycker att det har läkt fint! :) Lilltjejen är med oss också, hon sitter just nu och suger på nappen och leker med sina leksaker.. 

Idag är en aning hektisk dag, vi måste verkligen storhandla och sedan ska vi få gäster vid fyra och huset ser ut som ett bombnedslag. Vi vill även få till en tacos kväll också.. 

Det är mysigt när det regnar också... 

En stund hos Julia.

Oh lord! Victoria har precis tagit sin tupplur efter två timmar av skrik och gråt. Mitt huvud kommer att explodera... Fast trots att hon är så ledsen ser hon ändå till att le när man försöker skoja till det... Två sekunder efter skriker hon men ändå... 

Idag hann vi säga hej till Julia och hennes underbara dotter. Jag kan inte riktigt förstå att Victoria kommer bli så stor som Isabelle är nu!! 


Så himla söt!! 

Så tråkigt...

Att inte äta godsaker. Jag börjar smått, har ännu inte tagit bort kolhydrater än, haha. Jag och maken stirrade på kylskåpet och insåg att vi måste storhandla snart. Vi har knappt ätit hemma med tanke på våra sjukhusvistelser men nu är det dags. 

Victoria börjar få rutiner nu, så nu borde jag kunna anpassa så att jag även hinner laga mat. Ska försöka luska fram ett par recept och prova det. 

Well, snart bär det av till Julia. Väntar på min syster och även på dottern, som kommer vakna och skrika efter hunger när som helst. 


Haha, klänningar passar inte min dotter alltså. Fast denna är så underbart söt, det är en present från mitt jobb! Så härligt fin! :) 

Mamma.

För ett tag sedan köpte jag en tunika/skjorta från Levis men den satt så fult och tajt, framför allt vid brösten. Nu passade den! :) 





Lite egobilder kan man väl få ha! :) 

Ser ni kaoset i Victorias rum? Jag väntar ivrigt på hennes hylla! 

Tummen upp!



Mina fina tjejer!




Åh vad jag älskar dessa två! Mina små guldkorn ! <3 

När syrrans säng försvann.



Carin har nu gjort om rummet. Helt plötsligt känns rummet VÄLDIGT stort... Saknar min lillasyster... Om exakt en månad får jag träffa henne igen! :) 

Fingrarna tätt ihop.

Victoria leker alltid med sina händer och fingrar och ibland sover hon så... Hon har väl upptäckt att hon har händer, antar jag! :) Hon har även börjat sträcka sig efter saker men inte riktigt fattat varför hon gör det, för hon försöker inte nå leksakerna vi har framför henne utan hon bara sträcker lite halvt... 

Vid några tillfällen har hon råkat nudda det hon har sträckt efter och då blir hon väldigt förvånad. Det är superkul att se hennes reaktion! :) 



Klar för dagen.

Haha, vi är redan hemma och nattar vårt busfrö som är allt annat än trött. Vi var på Grill Ruby och det var allt annat än gott. Vi ångrade oss en aning men vi gjorde det bästa av hela situationen. 

Förrätten var okej men inget att hurra för, man kunde ha fått likadan på olearys. Oxfilén var för tråkig, det var inget speciellt med den och ja, tråkigt är nog ordet. Efterrätten var heeeemsk! 

Fast jag var ändå glad.. Det var mysigt att vara med maken min, men vi saknade lilla Victoria faktiskt. :) 






Imorgon.

Imorgon är det exakt en månad kvar tills jag åker till USA och mina sista kilon sitter som bergen. Nu tänkte jag göra något åt saken. Eller åtminstone försöka. Jag menar, lite självdisciplin bör jag ha och kunna undvika godsaker i en månad. 

Jag kan inte träna såsom jag vill med tanke på mina sår men jag kan göra något åt maten och godsakerna. Det blir mindre kolhydrater och inget gott varenda dag. Fram till USA. Där får det vara fritt fram. Jag får kolla med läkaren om promenaderna men jag misstänker att det inte går... 

Så, imorgon. Känner mig inte supertaggad men något måste jag göra åt de sista fyra kilon. Jag tror inte de kommer försvinna på en månad men något iallafall! 


Kom igen nu!  :) 

Min tuffa tjej.



Ett år som gifta!



Älskar dig. WWSLG! :) 

Glömt visa.

Morbror Emil kom med en present från Holland. Jag hann inte fota Victoria med den eftersom hon lyckades spy ner hela. 

Jag ÄLSKAR Spongebob så denna är definitivt en favorit! :) Måste tvätta den så att hon hinner ha på sig den många gånger!! 



Nytt.

Om ungefär en månad åker jag till USA men jag har faktiskt inte så många sommarkläder som jag trodde. Det blir ändå ett par köp här i Sverige. 

Dessa hittade jag hos Ginatricot. 





Promenad för lite snacks.

Vi promenerade till centrum för att köpa en massa godsaker till ikväll. Det är VM för hela slanten. :) 



Nästa gång ska jag ha det såhär!



Vill ha trä, inte tyg. Jag tycker vår bara samlar damm och hår just nu. Man måste i stort sett dammsuga den varje dag! Blä! 

Morgonstund.

Min dotter ÄLSKAR sin musikmobil och sitt babygym. Hon kan underhålla sig själv med dessa leksaker i över en timme. Hon pratar, skrattar och jollrar för fullt! :) 

När vi stänger av sängmobilen och lägger den åt sidan blir hon ledsen och stirrar efter den. Vi försöker prata med henne då men hon ignorerar totalt. När vi lägger tillbaka mobilen så börjar jollrandet igen. Så himla sött! 



Student.



Min gravida kusin!! Innan året är slut får Gineva en liten syster/bror! :) 

 Söta Emelie!!!! :) Hennes ögon är magiska!! :) 

Min dotter idag.



Körde på vitt då det är student :) 

Jakan.

Är hos mamma nu. Eftersom jag numera är svag och skadad (kan inte ens bära min egen dotter) så måste jag alltid ha någon i närheten. 

Idag blir det studentfirande. Jag är väldigt trött och seg men vill ändå dit för att träffa alla. 


När vi var i centrum och köpte en klänning till mig :) 

Vill förbi Zara!



Vill köpa denna till Victoria. Självklart i en större storlek :) 

Väntar på maken min!




De rengjorde såren och de tyckte att det såg bra ut, fast det kommer ta tid för det stora hålet att läka. Jag får inte bada, vilket är OTROLIGT irriterande eftersom vi åker till USA. :( 

Well, jag, maken och dottern får väl ta en solsemester under vintern. Det tycker jag att jag förtjänar! :) 

Till sjukhuset.

Återbesök på Danderyd snart. Just nu är vi hos svärmor, vi ska lämna Victoria här eftersom vi ska in till stan efteråt. 

Igår köpte vi även en liten gåva till sjuksköterskorna på sjukhuset som tack för allt. De var väldigt hjälpsamma, speciellt en sjuksköterska, Anna. 




SÅ GOTT!!



Jag undrar varför jag inte går ner i vikt...



Jag är så svag!!!! Jag har tre ynka kilon kvar till min startvikt men jag faller för sockersuget varje gång... Why, oh why?! 

Morgon kaos.

Herre min... Igår spydde min dotter en hel meter framåt och imorse hände samma sak. Vi får se vad felet är, men båda våra soffor är "mjölkiga" nu. Det är huuuuur läskigt som helst. 

Maken min upptäckte att ersättningen vi fick gratis från BVC var två månader gammal, den öppnade vi igår. Det kan alltså vara det som är problemet, jag hoppas att det är det och inget annat. 

Som ni ser är det totalkaos hos oss just nu. 



Victorias klänning.



Min syster ordnade en klänning till Victoria, samma som hennes flowergirl. Jag kan inte fatta att min lilla syster gifter sig snart! 

Snälla, hoppas att jag är frisk nog att kunna göra allt jag har planerat i USA. Vill åka karuseller och bada en massa! På torsdag har jag tid hos läkaren igen, då ska de kolla på såren och se hur de läker. Jag försöker bearbeta allt som har hänt, även om det är svårare än vad man tror. Mitt bröst är helt förstört och det gör mig såklart ledsen, samtidigt som det förstör min första sommar med min dotter. Jag missar mina elevers avslutning imorgon, jag kan inte bada, leka med Victoria är svårt.. Ja, men vi blickar framåt. 

Så avundsjuk.

Min syster skickade detta igår och jag är så sugen! Jag tycker att jag förtjänar en sådan frukost idag... 

Vi hade en udda morgon idag, jag skulle rengöra såren men höll på att svimma samtidigt som Victoria ville ha uppmärksamhet. Stackars maken min! Mår bättre nu, det är bara så stora hål in så jag blir chockad varje gång och idag gjorde det lite ont så... 

Well, snart är det över. 



Sötnos!



Läsa tidigt.




Idag har vi varit hos barnmorskan, gått förbi svärfar, hämtat ut massa medicin som jag ska knapra på och sedan till svärmor för lunch. 

Vi åkte förbi BigBaby också, träffade på en barndomsvän som läser min blogg. Hej Linda! :) Sedan blev det Ica Maxi för hela slanten, passade på att köpa en "bok" till dottern med ljud och färger. 

Nu ska vi bara ta det lugnt. Mot kvällen ska jag rengöra såret och ja, imorse vågade jag ta mig en titt. Det var inte kul, det är två öppna sår och det var inte snyggt. Fast nu kan det bara bli bättre... 

Barnmorskan.

Har varit hos barnmorskan nu. Vi fick recept för hennes ersättning då hon är mjölkallergiker. Imorgon får vi hämta ut allt. :) 

Allt gick bra, Victoria kissade även ner sin pappa :) 



Första morgonen.

Hemma. 

Igår fick jag gå hem. Jag var hos mamma hela dagen och jag hann knappt reagera över att jag var "ute" i det fria, haha. 

Jag har ännu inte vågat titta på bröstet, allt jag vet är att det är en hel del ärr och sår som inte borde vara där om vården bara hade skött sina kort rätt. Just nu gör det ont och det kliar som in i... Fast snart ska jag bli frisk och njuta av min första sommar med min dotter. Hela den här resan har varit hemsk, jag kan nog inte förklara för er hur dåligt jag har mått men nu vill jag bara försöka glömma allt. 


Hejdå Danderyd. 

Present till min tös.



Med ljud dessutom. Det gillar hon! 

Kvar till imorgon.



En vecka snart.. Måndags kom jag in, förhoppningsvis får jag åka hem imorgon. Victoria är hos sin mormor nu, så jag ska dit och gosa. 

Jag kommer inte vara frisk ännu, det kommer att ta tid att läka men känns skönt att få vara bland nära och kära. Behöver min mamma just nu, precis som min dotter behöver mig.. Säger vi, haha. Hon har det sååååå bra just nu, den fisen! 

Gourmet mat.



FLÄSKIS!!!



Min middag, haha.



Fint besök.

Fick besök av Asrin och Soma och de tog med sig blommor och choklad. Det var tre choklad från början, nu är det bara två. :) Det var så skönt att få träffa de en stund, jag behövde verkligen det!! 

Sedan kom mina fina föräldrar, mamma hade varit hemma hos mig och städat fint. Vill hem nu! De saknade Victoria så mycket, de pratade mer om henne än om mig och operationen haha. Är så glad över att hon är så älskad av så många! :) 


Mums!! 

Idag kommer hon!


 
Eftersom jag mår bättre och klarar mig utan morfin så vill jag ha henne hela kvällarna nu! Ser så fram emot det!!! :) 

Varför skulle det kännas fel?!



Läste Blondinbellas blogg och eftersom jag är sängliggande och uttråkad reagerar jag på detta. Varför vågar man inte ha en svensk flagga?! Vad är det för struntprat? Ha flaggan, vem fan bryr sig?! Signalerar vad? Att man är svensk och stolt? 

Sverige är ett utav de bästa länderna som finns! Jag är så stolt över att bo här, att min dotter föddes och ska växa upp här. Jag kommer ha en svensk flagga, även om jag är stolt över mitt ursprung så är jag också svensk. 

Sjung nationalsången på avslutningar, var i kyrkan på julen, ha pepparkaksgubben kvar. Det är faktiskt få invandrare som bryr sig om dessa bagateller. Det är svenskarna som i det här fallet överdriver och menar att "alla ska känna sig välkomna" men vad fan, ska man glömma bort sin egen kultur för att tre personer känner att de inte kan få vara med? 

Kommer man till ett annat land som accepterar en för den man är och som låter alla utöva sin kultur och religion helt fritt, då tycker jag att man anpassar sig efter landets traditioner också. Så snälla, hissa upp svenska flaggan nu. 

Tack snälla moster.



Min fina lillasyster har köpt denna till Victoria! :) 

Efter femte sprutan ...

Lyckades vi. :) 





Varm oboy!

Åh, så gott! Ska köpa en Tassimo maskin med massa chokladkapslar! :) 



Mannen överraskade...

Med kebabsallad!! :) 


Jag fick även duscha och tvätta håret, vilket var superskönt. Känner mig väldigt fräsch nu, det var ett tag sedan, haha! 

Jag hoppas att jag får åka hem på lördag och är helt och hållet frisk då! 

Besök från min lilla galning.

Idag kom även Gineva en stund och alla sjuksköterskor förälskade sig i henne. Klandrar dem inte, är så lätt att bli kär i den tjejen! Fick även blommor av Marina, lite hemtrevligt på sjukhuset. 




Sedan min dotter som skrattade varje gång hon såg mig. Min största skräck är att hon ska glömma bort mig. Längtar tills jag får åka hem, bli helt frisk och så kan vi få bli en familj snart. 



Operation.

Operationen gick bra. Min allra första operation och jag har inte heller blivit nedsövd förr men det gick bra. 

Kommer få stanna här ett tag till men vill såklart hem. Kanske på lördag!! 

Just nu har jag fintbesök. Tog mig ett tag att skriva inlägget med alla nålar och slangar i höger hand och påverkad av morfin.. Irriterande. 



För mig är du livet.



Så himla söt! Saknar dig! 

Besök.

Fick besök av min kusin Marina. Hon hade med sig en liten present till mig. :) 



Här.

Maken min ska hämta Victoria, hon fick vara hos mormor och tydligen skötte hon sig ganska bra. Fina sötnosen! 

Läkaren har varit här och jag ska bli nedskickad till ultraljud snart, jag kanske måste göra ett till snitt. Jag hoppas verkligen att jag slipper det. Jag orkar inte med mer smärta. Igår vaknade jag av att det skar i bröstet och så fick jag morfin, sedan var det bara att må illa och vara spyfärdig. 

Vill bli frisk. 


Min utsikt. 

Fortfarande.

Vilken dag. Vilken jävla dag. Hela kvällen var ett elände men jag fick morfin som underlättade. Jag har verkligen aldrig haft så ont som jag hade igår och imorse. Det var så hemskt! Jag svettades, frös, det brann inuti bröstet och stack en massa, som om jag hade tusen knivar där. Suhel var verkligen ett bra stöd, fick mig att kämpa vidare. Morfinet hjälpte en stund, så fort den släppte kom sjuksköterskan och la till lite mer så att jag fick sova. 

Innan vi hann få i oss frukost blev vi skickade till läkaren. Där snittade dem mig och tog ut all var som fanns i bölderna. Enligt de två läkarna har de inte tagit ut så mycket som de gjorde på mig. Det var hemskt, det var som om de satte mitt bröst i brand. Det var blod överallt. 

Nu mår jag bättre men infektionen vägrar gå ner. Jag kommer att stanna kvar här på sjukhuset ett tag till, med en slang ur höger bröst och en i armen. 


Hatar numera nålar och slangar. 

Ny serie.

Finns inte så mycket att göra här på sjukhuset så jag underhöll mig idag med att titta på en ny serie från TV3play. 

Den handlar om häxor och magi, det var första avsnittet så nu väntar jag på nästa. USA är före så jag ska försöka kolla om jag lyckas få serier därifrån. 



Två månader idag.

Idag blir min underbara sötnos två månader. Tiden går så fort och jag längtar tills jag blir frisk och kan få vara en glad mamma igen. 



Sjukhuset.




Ja, då ska man övernatta på Danderyd. Åh, är så arg på alla som ignorerade mig på vårdcentralen. 

Bara jag blir bra. Jag har två bölder och en MASSA bakterier i kroppen. :( 

Ekar tomt.

Ja, det är inga bra dagar för mig inte. Går på antibiotika nu och käkar en massa mediciner som ska få bort smärtan. Funkar det? Nej. Jag kör hela 10 förlossningar till än det här. Jag har haft så ont i över en månad nu men nu börjar även psyket lägga ner. Inget i min kropp orkar med mer smärta. Bara tanken på det får mig att vilja krypa ner i ett hörn. 

Idag fick jag hålla för munnen för att inte skrika ut allt högt och det var som att någon stack en kniv i bröstet. Huden, det som är rött, har börjat spricka och det gör så ont. Tydligen gick min mjölkstockning över till att bli en kraftig inflammation som spridit sig till lymfkörtlarna. Nu har inflammationen blivit en böld, och det gör så ont. Antibiotikan har ännu inte kickat in så ingen akutmottagning tar emot mig än. 

Hade vårdcentralen bara agerat direkt, för fyra jävla veckor sedan, hade inget av detta hänt. Jag är väldigt tacksam över att jag har lyckats amma min dotter i två hela månader och jag är glad över att jag producerar mjölk men det här är överdrivet. Det är inte kul att gå runt med bowlingklot till bröst, att behöva ha handduk i sängen och byta linnen varenda kväll för att det bara rinner. Är så trött på amningsnappen som bara ramlar av hela tiden och att det är omöjligt att amma offentligt för att det är så omständligt. Utöver det är min dotter mjölkallergiker så allt måste dubbelkollas och kontrolleras innan jag käkar det. Hennes mage mår så bra just nu men det är ett projekt, att ha koll på allt sådant och sedan behöva medicinera för det också, jag käkar kalktabletter. Jag vill inte råka äta något och sedan se på när min dotter har ont, den där dagen på Astrid Lindgrens ville jag bara gråta när man såg hur mycket hon led och att det var på grund av mig.  

Vi, jag och maken, har bestämt att jag ska ta ett par dagar och fundera på om jag ska sluta amma helt. Jag har inte kunnat bära henne på flera veckor nu, känns som att den enda kontakten jag har med henne är när jag ammar och då har jag så ont att det knappt blir något samspel. Jag hade, innan allt hände, planerat att helamma i minst 6 månader. Det känns såklart som ett nederlag men jag ska ta ett par dagar och fundera. 

Ni som läser och är mammor som har ammar eller ammar. Hur gjorde/gör ni?  


RSS 2.0