En "vanlig" söndag.

Idag grillade Suhels släkt och eftersom det var i hamnen kunde vi åka en tur med Vikens båt! Det var faktiskt riktigt roligt... :)

Vi åt en massa gott och sedan sa huvudvärken till. Nu mår jag illa!

Älskar dig!

Första morgonen i vårt nya hem! :)

Bild från torsdagen. Det var väldigt konstigt att vakna upp här.

<3

Vi och vår mystiska gula påse. ;)

Saknar denna krabba!!

Världens godaste pasta!!

Går inte så bra för min mobil i Italien men nu går det... En stund iallafall.

Det är HELT underbart här. Små gator, rörelser inne i stan, fina landskapsområden... Åh, magiskt! Vi badar, solar och äter! :)

Vårt hotell!

När Suhel bokade in oss fick han åka in lördag morgon för att lägga in våra väskor. Kvinnan vid receptionen undrade varför Suhel ville checka in fem på morgonen förklarade han att det var vårt bröllop. Då flyttade hon oss till en mastersvit! :) Vi har ett stort sovrum med härlig utsikt, två badrum och ett vardagsrum!

Dessutom finns det inomhus pool, jag och min man spenderade lite tid där. Det var så jävla roligt! Vi hade hela poolen för oss själva!! :)

Mr & Mrs.

Blommor från Alexandra!

Jag fick ett bud idag, en massa rosa blommor! :) Alexandra hade skickat dem, med ett kort. Så fint!! :)

Tusen tack, vännen!!

Det här är sant..

Jag träffade Suhel redan när jag var cirka tre år! :)

The face of a wife.. Hmm...

One.

Mys på balkongen med kusinerna!

Träning inför mitt bröllop!

Hur kan man vara såhär söt?

Ay caramba

Idag vaknade jag super tidigt, trots att jag bara lyckats somna tre-fyra timmar. Jag kan inte sova, har inte lyckats somna ordentligt på cirka två veckor nu. Jag vaknar minst 5-6 gånger per kväll, oftast i panik. En gång sprang jag till och med ut från sovrummet för att jag trodde att ett bi attackerade mig. Herre min... 
 
Jag träffade Suhel vid Bauhaus imorse då, och vi köpte gardinstänger, hängare till badrummen och fönsterbrädor. Dessutom köpte jag hörnhylla till övre badrummet så nu får alla mina krämer/skönhetsprodukter plats! :) 
 
Sedan var det raka vägen till jobbet, där visade jag och Birgitta film för våra sjuor och bjöd på fika. Därefter gjorde jag en grovplanering för nästa termin. Eftersom jag har haft så mycket att göra, bland annat rätta uppsatser på tio sidor, har jag inte ens hunnit titta på höstterminen. Jag är så EFTER när det kommer till jobbet så nu har jag suttit ett bra tag och försökt komma i fas med alla andra. Det här är inte likt mig, långt ifrån... 
 
Imorgon är det även Ginevas bad, tre dagar efter ett dop ska barnet tvättas och det ska gudmodern göra. Det måste jag hinna till och även köpa en söt liten klänning till fisen. Sedan är det mottagning för Nano som tar studenten och hennes syster, Marie, tar examen. Sedan måste jag sitta en stund och försöka hitta material till mina nior, för det vill jag inte sitta med under sommarlovet. 
 
Onsdagen är det avslutning och därefter ska jag sätta mig i ett hörn och planera, ända fram till 18:00 då jag måste fixa mig till syrrans förlovning. Sedan är det bara att se till att allt finns på alla bord, att alla är nöjda och har kul. Efter allt detta får jag försöka få några timmars sömn för att orka med torsdagen. Då har jag jobb och senare har jag manikyr och pedikyr på schemat. Därefter MÅSTE jag packa resväskan och se till att vi har med oss allt, samt ordna till allt i huset så att allt är klart. Just nu ligger allt huller om buller. 
 
På fredag jobbar jag, jag har bett om att få vara ledig men jag tror inte att det kommer godkännas då jag sa till väldigt sent. Jag trodde att jag skulle ha mer tid men det dyker upp nya saker hela tiden. Jag måste även hämta underkjolen till klänningen samt åka till lokalen och bestämma bordsplaceringen. Gaaaaaah!!! 
 
Min chef berömde mig för att kunna hålla många bollar i luften. Det är väldigt många bollar just nu. Fixar jag detta utan att bryta ihop, vilket jag har varit nära många gånger, så är jag fan grym. Jag måste fixa det. 
 
 

Hoppas att vädret är såhär på lördag!!

<3

Vilken underbar liten mupp!

Vilken stolt mupp!

Jag på min henna..

She has a name!

Dop.

Idag är det Ginevas dop. Jag är gudmor så jag är super nervös nu. Dopet är på arabiska, inte mitt starkaste språk direkt. Fast det kommer nog gå bra iallafall, Gineva kommer att skrika så högt att ingen kommer höra om jag säger fel! :)

Jag har även köpt en liten present till henne, en personlig liten sak. Sedan ska hon få handduk till dopet med hennes namn på. Den är från Sykulan. Ni får se bilderna på den sedan. :)

Finaste presenten! :)

Eva, min vän, har gått och köpt massa presenter till mig. Så himla söt! Jag är så glad att jag har lärt känna henne och hennes syster Soline. Soline hjälpte oss med ALLT gällande festen och hon säger aldrig nej till något. Eva ställer alltid upp och det bästa med dessa två är att de alltid är ärliga, de säger vad de har på hjärtat och du vet vart du har dem.

Eva fastnade jag för eftersom hon påminner mig om Asrin. Båda två är godhjärtade och har exakt samma humor. Ibland kan Eva göra något som får mig att tänka på Asrin och tvärtom.

Nej, jag är bara så glad att jag har så fina människor i mitt liv. Att vänner kan göra så mycket för en, det har jag nu fått lära mig genom att ha dessa och Soma i mitt liv. :)

Kamil dansar loss!

Att bli buren ÄR läskigt men sååå roligt!

Vilka fina människor!

I never promised you a rosegarden!

Jag fick jätte fin bukett från mina brudar, Asrin och Soma. Igår var min henna fest och de var först på plats. :) Sedan fick jag jätte fin bukett från svärföräldrarna, som matchade min klänning.

Jag fick även en MASSA presenter. Allt var så fint! Nu ska jag bära med mig det till mitt nya hem!

Ni kommer få se bilder sedan, när jag får några.

Världens bästa... :)

Fly away with gold...

Vi äro törstiga.

Flowers for me!

Kaos dag idag... Blommorna ska ordnas men alla vas blev fel och vi saknar band. Nu måste vi åka överallt och leta! Great!

Imorgon är det min "henna" fest och då ska allt vara klart. Nu är det småakut med allt. På toppen av allt har jag fått finnar, så typiskt med tanke på att jag sällan får finnar... Känner mig som en tonåring!!

Tårtkalas!

Jag måste välja en tårta snart men jag är lite osäker. Vilken av dessa är fina, tycker ni?

Nu gäller det!!

Nails.

För första gången i mitt liv. Dessa naglar... Känns så konstigt!! Men jag kommer nog ha vanliga på bröllopet. Jag testar mig framåt nu!

Hej stressdagarna!

Fy i.. Ja! Snart kommer all stress!

Idag är det jobb men jag måste hem direkt, hinner inte sätta mig och jobba över idag. Måste förbi IKEA och köpa en enda sak vilket kommer ta mig en timme! Sedan ska jag fixa naglarna och tanken på att sitta still i en timme och inte kunna göra något dödar mig.

Efter det måste jag ordna en massa i centrum och hämta upp en del. Sedan MÅSTE jag ordna lite med tentan. Jag har en tenta som måste lämnas in snart..

Min svärmor vill även att jag ska få i ordning huset men hur ska jag hinna idag? Nu börjar även alla kusiner komma, igår dök systerns svärmor. Hon är helt fantastiskt, jag älskar henne och hennes underbara glädje!!

Åh.. Aja, allt ordnar sig. Sömn är överskattat!

Min syster är mobbad.

Vilken glader!! :)

Lilla Serli.. Det enda denna tjej kan göra är att skratta och le! :)

Bra för halsont, säger vi!

Sötnosen älskar att lyssna på sång!

När det inte finns annat att äta..

Snodde denna från min kusin. Jag dör!

När det inte finns annat àt. S

It is getting bigger!

RSS 2.0