Visst är trappan fin?

Trappan görs om nu. Undra hur det kommer att se ut!

Cykling.

Idag tränade jag cykling i 45 minuter.. Eller ja, 50 egentligen. Jag tänkte inte gå men jag TVINGADE mig själv. Det handlar verkligen om att bara pusha sig själv. :)

Älskar godsaker!

<3

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.
Var inte rädd, jag går bredvid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har
och låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig.


Hungrig.

Jag längtar tills jag flyttar och får mitt eget kök. Dock tror jag att jag mer kommer att äta än att laga mat. Men vi kan väl drömma!

Jakten.

Jag har velat ha en sådan sedan jag såg det hemma hos Elena och Sperta. Nu vet jag att den finns i Åhléns men igår fanns den inte i Kista. Jakten fortsätter....

Att man kan bli besatt av dessa saker men jag älskar ju heminredning.

Bio.

Vi var och såg Iron Man. Inte så bra men underhållande. Vi åt först, jag och syrran åt Chicken Tikka Masala och det var rätt så ätbart. Jag älskar brödet. :)

Sedan köpte jag vita ballerina, till bröllopet. Jag behöver ju något bekvämt efter x antal timmar stående. Nu är det bara vita klackskor som behövs och sedan någon som kan fixa naglarna. Sedan är bruden klar. Snart så...


https://cdn3.cdnme.se/452180/6-3/pic_517c48a4e087c33ae645f9ee.jpg">https://cdn2.cdnme.se/452180/6-3/pic_517c48a4e087c33ae645f9ee.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/452180/6-3/pic_517c48a5ddf2b372e70e99de.jpg">https://cdn2.cdnme.se/452180/6-3/pic_517c48a5ddf2b372e70e99de.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/452180/6-3/pic_517c48a79606ee334ee71fe2.jpg" class="image">

Snyggt!!

Tastys.

Den här mackan ger mig minnen från gymnasiet. Jag och tjejerna brukade alltid köpa mackor och sedan låna en massa filmer från våra lärare för att glo på dem tills skolan stängs.

Helt sjukt... Att det var 2006 jag tog studenten. Sju år sedan. Sju-åtta år sedan då höjdpunkten i våra liv var att hänga med varandra, äta en macka och titta på film. Nu sitter vi tjejer med varandra och pratar om bröllop, familjer och våra barn. Livet är då lustigt men det känns fan bra!

Rosa!

Jag matchar.

Visst matchar jag super bra? Jag lyser som bara den!

Who you are.

Är detta en dröm?!

https://cdn3.cdnme.se/452180/6-3/pic_517aac62ddf2b372ddd127c3.jpg" class="image">

Bakelser. Älskar.

Life!

Underbart!

Så fint!

Det är så fint utanför vårt hem! Eller hur?

Nej men nu är det dags för renovering på utsidan. Herre min.. Det tar aldrig slut.

Apr. 26, 2013

Träning och helg!

Tränade idag, en hel timme. Nu sitter jag i köket och dricker påskmust. Mm, påsken är ju här fortfarande.

Jag funderar på att krypa ner i sängen och köra på Vampire idag.

50 dagar tills det är jag & du!

Vissa jobbar...

Medan andra sitter ute på vår veranda och solar. :)

Nä, byggaren är där och Suhel hjälper till! :)

Yupp!

Vara duktig.

Vad jag önska att jag kunde laga god mat och baka himmelska bakelser! Det är helt fantastiskt hur kreativa människor är!

Well, jag får väl träna på detta när jag och Suhel flyttar ihop! Då får man ett helt kök för sig själv istället för att man ska behöva ha mamma som tar över efter två minuter, haha!

Nu vet vi!

Sött!

TISDAG!

Tisdagen är snart klar.. Vill bara att tiden ska gå, gå, gå.. 
 
Idag hann jag promenara i cirka 45 minuter, vilket var väldigt skönt. Jag tog det lugnt och sansat eftersom jag är sjuk men nu känner jag att jag mår bättre. Jag är bara lite snorig! :) 
 
Nä men denna vecka ska jag ta det lugnt med träningen men nästa.. då jävlar. Då ska jag träna som bara den. För jag vet att jag ALDRIG kommer att hinna träna när det är ungefär en månad-två veckor kvar till bröllopet. 
 
Det är sånt här som man kan äta när man tränar hårt! :P
 

Allt annat.

Jag har glömt bort bloggen... och dessutom fungerar inte appen på mobilen.
 
Jag har blivit väldigt sjuk IGEN och min hals är helt kaput. Så jag kan inte träna så idag gick jag på löpbandet i långsam takt. Lååååååååååångsam.... Men men, bättre än inget. Det var ju ändå en power walk. 
 
Åh, snart är det dags för bröllop. Jag måste verkligen fixa skor till mig snart! Vita och väldigt väldigt enkla vill jag ha! Sedan är det allt annat med huset, nu känns det som om det har stannat upp och inget görs. Men det är för att det inte är några stora förändringar, såsom en hel ny vägg eller tak, som det var förut. Vi har iallafall trappan kvar, som ska renoveras, och sedan smågrejer i badrummen. Åh, jag längtar. 
 
 
 

Helt i extas!

75 minuter spinning.

I made it. I made it. Haha.. Pulse också, herrejuttans! Men det var skönt att ha det avklarat
 
Nu vill jag bara ha huset klart, mina föräldrars lägenhet då... För här renoveras det också, både golv och väggar. Det är icke kul att vara här inte. :) 
 

Jobbet idag.

Vilka fina kollegor jag har. Mia gav mig ett fint kort som hon har gjort helt själv och massa choklad. Elvira köpte Mimmi till mig! :) Blev så glad.. Det är så skönt att ha kollegor som gör en glad! :)

Nu känns det inte lika illa att vara 26 år gammal....

Promenad, en timme.

Tog en morgonpromenad och nu känner jag mig någorlunda normal.

Ska åka iväg till jobbet nu, en kort dag är det. :)

Smaka denna! Så god!

Måndag.

Fy i helskotta vad jag är trött! Ingen aning om varför men allt är bara tungt just nu. 
 
Idag är det exakt två månader kvar till bröllopet. Underbart. Längtar. Delade ut ett par inbjudningskort nu... men känner att jag borde dela ut alla nu. Jag måste komma iväg hem till Suhel och skriva deras kort också så att de kan dela ut sin del. 
 
Iallafall.. Måndagen avrundades med cykling på 75 minuter. Lovely! 
 

Träning v. 15

Måndag: 15 minuter på gymmet och 45 minuter med Caroline på cykling.
Tisdag: Promenade i en timme, helt underbart att man kan göra det nu.
Onsdag: Ytterligare en promenad, på en timme den också. 
Torsdag: 30 min på crossen och sedan 30 minuter med core. 
Fredag: Ledig. 
Lördag: Spinning, 55 minuter. 
Söndag: Ledig. 

Totalt: 5 timmar denna vecka. Helt okej. Jag hinner inte längre med tanke på all spring och tänk att jag inte ens gör hälften av det Suhel gör. Jisses. Men denna vecka ska jag försöka hinna med mer träning. Men 5 timmar är helt bra, det får dock inte bli mindre än det. Torsdagen denna vecka kommer att försvinna då jag åker iväg till blomsterkillen ända till Södertälje men man kanske kan ta en kvällspromenad. Jag får se. 
 
Men men.. Det är skönt att röra på sig, jag önskar att munnen kunde röra sig mindre eftersom jag äter så mycket onyttigt. :) 
 

Min helg.

Vilken underbar helg jag har haft, även om vissa saker fick ändras. I det stora hela var det perfekt. :) 
 
I fredags åkte jag raka vägen hem där pojkvännen väntande och sedan for vi iväg till IKEA. Där tittade vi på ALLT möjligt och tog med oss en massa glödlampor och en byrå. Vi åt även spätta, något som jag ÄLSKAR. Det känns som om man är tillbaka i skolan när man äter sådant. Eller ja, jag jobbar ju I en skola men ni förstår. Sedan var det Hornbach och lampor för hela slanten. Nu är köket, hallen, "kontoret" och hallen på övervåningen klara. Vi har fått upp ögonen för en till chillrummet men vi får avvakta.
 
Därefter gick vi till huset, lämnade av allt där och fixade en massa lampor. Eller ja, Jonny fixade. Jag och Suhel satt mer och stirrade. 
 
 
 
Det går framåt med huset... Nu står ju ALLT i vardagsrummet, i en massa kartonger. Men tack vare min pojkvän och alla andra som hjälper till ENORMT mycket (bland annat Jonny som fixar elen) så går det snabbt. Woho! Jag längtar tills det är helt och hållet klart. 
 
Iallafall, efter det gick vi en sväng hem till Laurence och Kerstin, och träffade Bastian. Åke var inte där så jag var helt avslappnad. Kerstin hade varit så snäll och gjort tacos till oss, Suhel åt fyra portioner! Sedan säger han att JAG är gamen. Hmm? Bastian fick även leka flyga helikopter med Suhel tills han spydde upp allt. Bastian alltså, inte Suhel. :) Världens sötaste unge, han och Gineva borde bli ett par om ett par år. Vilka snygga barn de skulle skapa! 
 
 
 
 
Dagen därpå skulle jag träffa tjejerna men eftersom lägenheten här ska renoveras så var det totalt KAOS. Vi fick ändra planerna, vi skulle ha middag hemma hos mig. Men jag, Asrin och Soma träffades iallafall. Vi drog till Amigos och käkade deras enormt goda pasta... Eller ja, Soma körde en sallad, haha.Vi pratade om ALLT möjligt och det känns så SKÖNT att ha två brudar som liksom är där jag är i livet nu. Jag fick massa svar besvarade, funderingar som kunde luftas... Efter det ville Soma till Chilli och man behöver INTE tjata på mig om sådant. Vi drog dit och plockade på oss en massa. Asrin köpte ljusgrejer, Soma köpte bordstabletter och jag... Åh, jag köpte en kärlek. Vinställ. Som jag har letat, nu är den funnen! HÖHÖ! :) 

Efter det drog vi till Waynes och fikade, vi satt där tills de bokstavligen slängde ut oss. Med högtalaren. HAHA! Vi drog in till Sundbyberg och myste hemma hos Soma. Fy fan vilket FINT hem den tjejen har! Jag är helt kär, hon har exakt samma stil som jag har och hon hade allt som jag har tittat på i sitt hem. Efter ett par timmar där, med prat om livet, bröllopet och allt, drog jag och Asrin hem. Dessutom fick jag världens finaste örhängen (som jag har på mig nu) och ett armband som jag har glömt att fota. TACK TJEJER!
 
 
 
När jag kom var det bara att gå på toa och sedan hämtade Suhel upp mig. Vi var bjudna hem till hans morbror. Med en blomma i handen for vi iväg. Det var så sjukt mysigt, jag älskar verkligen Suhels morbrors familj. De är så jävla sköna att umgås med. Där satt vi och åt mat och en härlig efterrätt; Frödings kladdkaka. MUHAHA! :) Deras hem har blivit så fint, de har flyttat från Tensta nu och bor numera i Kista. Sjukt fint, väldigt snyggt inrett. Där var det också en hel del som jag har tittat på. Vi fick även inspiration från Nanos och Maries garderob. Vi kan ha köpt samma... öhm.. :) 


 
 
Min svärfar och min svåger! :) 
 
 
Idag, söndagen, så drog jag och farsan hem till mig och fixade vårt fönster på nedre våningen. Nu kan ingen se in när vi går på toa ju! Min pappa är fan grym! Det blev skitsnyggt! Åh! :) Sedan drog jag och Domaren till IKEA och köpte en massa. Vi köpte grejer till min minimala WIC, garderob till vårt sovrum och sedan skåp till badrummet. Det händer en massa nu! :) Efter det käkade jag, Suhel, Emil och Jonny på Sibylla för att sedan slänga iväg mig hem. 
 
Det var min helg det. Helt underbart. Nu ska jag bara ta det lugnt, jobba ikapp lite, förbereda mig inför veckans jobb och ja, kanske kolla på en serie. :) 
 
 

Ordning och reda?

Hemma hos mina föräldrar.

Tomt.

Det har ekat tomt här men jag har haft en mysig helg med härliga människor. Alla bilder kommer senare men även där är det ganska tomt. Jag har blivit så dålig på att fota. Förbättring måste ske!

Vill ha!

Den skulle passa in i mitt kök!

SVAR!

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Victoria, efter min farmor. 

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Kärlek, det finns ju inget finare än att älska någon. 

3. Vilken var den senaste filmen du såg? En film med Jim Carrey, the Magn...något. Jätte bra! 

4. Har du bra självförtroende? – Den blir bättre med åldern. Ju äldre man blir, desto mer skiter man i folks åsikter. 

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? Ha helg. 

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Gifta mig, få barn och resa en massa. 

7. Beskriv ditt drömutseende.. – Öhm.. Lite mörkare hy. Jag ser ju ut som Casper. 

8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Farmor, som jag egentligen inte kände, men viljan och kämparglöden känner jag till. 

9. Någon du har kysst – Nämen! 

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, mamma har en del. 

11. Den du senast sov över hos – Hos Roula, i Los Angeles. 

12. Vem skrev du senast med på Facebook? – Asrin. 

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? – Ja, det är mini-me.

14. Vad väljer du, godis eller chips? – Chips, om det finns dipp. 

15. Hur många har du haft sex med? - Jag är en nunna. 

16. Skäms du över någon som du haft sex med? Haha, va? 

17. Har du rykten efter dig? Jag vet att det är många som har mycket att säga om mig. Jag är en bitch. 

18. Din absolut sämsta egenskap? Jag säger vad jag tycker, utan att tänka mig för. 

19. Din bästa egenskap? Jag är väldigt ödmjuk. 

20. En låt du är beroende av? Äh, gott och blandat. 

21. Vad stod det i ditt senaste sms?  "Ok"

22. Är du trött? Ja. 

23. Kan man vara vän med sitt ex? – Det tror jag nog inte. 

24. Har du kysst en kompis? – Ja. 

25. Hur ofta dricker du alkohol? - Aldrig, har lagt ner det där för länge sedna.  

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – Sorgligt, det är människor som är svaga och då är det synd om dessa. 

27. Vad hatar du? - Ovetskap, att inte veta vad som kommer att hända. Att man lever i det. 

28. Hade du kunnat ha distansförhållande?- Absolut, det går, bara man vill. 

29. Vad handlade din senaste dröm om? Det kommer jag tyvärr inte ihåg. 

31. Hur lång är du? Är du nöjd med det? 1,60 och jag är nöjd. 

32. Vilken är den bästa svenska filmen?- I rymden finns inga känslor och Zozo filmen. 

33. De bästa svenska skådespelarna? – Ingen aning, alla är på samma nivå förutom Skarsgård. 

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – Harry Potter, utan tvekan. 

35. Ditt humör för tillfället? – Trött, seg, irriterda. 

36. En vacker person? Den lycklige. Ni vet, de som ler med ögonen. Det är så SJUKT vackert! 

37. Accepterar du okända som vänner på Facebook? Nej! 

38. Vem kramade du senast? – Soline, som besökte oss nyss.  

39. Vem träffade du senast? – Min familj. 

40. Är du kär just nu? Ja.. jag ska ju gifta mig.  

41. Någon du vill träffa? Min farmor och min faster, som inte finns längre. 

42. När grät du senast? Varför? Vet inte.. Eller jo, inte för så länge sedan och jag vet inte varför. Blev väl för mycket. 

43. Sminkar du dig varje dag? Ja, det gör jag nog. 

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? Pappa, helt och hållet. 

45. Är du helsvensk? Inte alls, förutom mitt svenska medborgarskap då. 

46. Den bästa bloggen? Min, hallå! Nej men det finns en del men jag gillar jessicalimont.blogg.se :) 

47. En artist du inte gillar?  Typ.. Bieber? 

48. En artist du gillar? Eminem kanske.. När man är arg. 

49. Vad är det bästa som hänt dig? Det hoppas jag sker snart. 

50. Vad vill du bli när du blir äldre? Är redan det - lärare. Bästa yrket som finns. 

Imorgon är det fredag.

Som jag har längtat. 
 
Idag lyckades jag träna en timme, 30 minuter på crosstrainern och sedan 30 minuter corepass. Lagom bra för mina jävla smalben. :( 
 
Nu gör jag inget vettigt, fördriver tiden. Väntar på något bättre. 
 

Blev en promenad trots allt.

Ja, jag hängde med Gineva och Marina (den äldre) men efter att de gick kände jag att jag behövde röra på mig. Så jag fick en promenad, en hel timme, med rask fart och i slutet joggade jag. Det var SKÖNT men jag hade så mycket kläder att jag kände mig tung, klumpig och snögubbig. Men men, det var iallafall trevligt med frisk luft. Tyvärr gör mitt smalben FÖR ONT, jag fattar inte vad det är och varför det har blivit så. :( 
 
Well.. Nu har jag ordnat lite inför jobbet imorgon och nu ska jag sova. Välbehövligt. Jag längtar bara till fredag, då får jag träffa min själsfrände och vi ska köpa garderob till vår lilla änglagård. :) 
 
 
Vad jag önska att jag kunde bli vig igen. :( Förr kunde jag faktiskt lyfta fötterna och ha de bakom huvudet. Det ni! Jag kunde även göra tunneln och göra konstiga grejer med armarna.. Min förra idrottslärare trodde att jag hade sysslat med balett eller gymnastik. :) 

Fin.

Favoritkakor.

Nu är ännu en arbetsdag klar. Skönt med lite skratt tillsammans med Elvira och Mia, som var underhållning under svenska/engelska.

Jag tänkte träna men hade ingen lust och mitt ena smalben gör lite ont. Det har blivit lite bättre än förut.. Dessutom ska Gineva komma snart! :)

Dessa är mina favorit kakor. Mums!

Snart kan vi tvätta!

Vi har beställt en ny tvättmaskin och torktumlare! :) De är vita och fina, och jag längtar tills de är installerade! :)

Haha, vi har blivit så vuxna!

Tisdagen!

Glömde uppdatera min härliga morgonpromenad! Jag gick i en timme, i bra takt. Det var faktiskt skönt och när man väl kom hem från jobbet så var man KLAR. Det känns skönt faktiskt!

Cykling !

Jag glömde uppdatera förra veckans träning men det gick bra. Jag har börjat med långpromenader istället för att inne på SATS. Längtar till sommaren!

Well, idag tränade jag en timme, 15 min på löpbandet och körde lite axlar och sedan 45 min med Caroline på cykling. Oh lord! :)

Well.. Man ska ju äta nyttigt. Tyvärr gör jag icke det men jag ska försöka... Vi har dock glass hemma.

Fisen.

Hmmmmm?

Minnesstund.

Kallt.

Idag gick jag och syrran på promenad i en timme. Det kändes i benen! :)

Nu sitter jag på bänken och tittar på när Suhel dömer en match. Det är fruktansvärt kallt. :( Herregud!

Well, efter detta ska vi mäta huset och allt det där och sedan ska tjejerna komma förbi och säga hej. Det var faktiskt länge sedan..

Fredag.

Nu har vi beställt en säng med en sänggavel, knapp-gavel, höhö. Vi fick prova SÅ många sängar och ändå valde vi den som vi provade först. Varför är det alltid så?
 
Well, om 8-10 veckor är den här. YEY! Under samma veva bör sofforna också anlända. Dessutom har jag hittat gardintyg till sovrummet och vardagsrummet. Nu är det bara köket. Jag har modellen men inte tyget. Skräddaren ska följa med mig imorgon och mäta, hoppas att han hinner klart. Det ska bli så jävla roligt att se allt när det är klart. Det är NU det roliga händer... Eller ja, förutom att pengarna på kontot minskar hos stackars Suhel, haha. :) 
 
 
Hittade inte riktigt vår... men den är ungefär såhär fast med beige gavel. :) 

Har glömt att visa er Serli. :)

 
Tre månader, de växer så fort!

Skakig!

Jag gick en timme, en hel timme i ganska bra takt. Jag har hittat ett superbra väg nu! Synd att jag flyttar till Sollentuna snart, haha! :)

Men nu är benen helt skakiga... Herregud! :) Snart blir det en dusch och sedan blir det gardinjakt med mamma. :)

Nu sprang jag inte eftersom jag inte har riktigt bra skor men jag sprang igår. Något iallafall.

Torsdag.

Veckan bara flyger iväg.

Idag hann jag träna en timme och 15 minuter. Det var riktigt skönt. Sprang på löpbandet i 30 minuter och sedan 30 minuter på crossen. Sedan blev det axlarna (som vägrar bli bra) och en lååååång stretch. Måste kolla upp med min gamla elev om hennes stretch schema :)

Well.. Nu ska jag in i duschen och sedan rätta lite arbeten. :)

Påsklov.

Fortfarande påsklov och jag har en hel del att göra. Idag var jag i huset där det städades för fullt nu. Allt är inte klart, långt ifrån, men eftersom alla rum ÄR klara kände vi att vi kunde börja någonstans. Jag ska försöka få över alla mina kartonger dit någon dag och köpa en massa garderob för alla mina kläder. :) 

Efter det drog jag till Suzy och nu är jag hemma. Tyvärr har vi inget varmvatten då något har hänt i Järfälla, så jag får gå runt äcklig idag. Sedan ska jag dra iväg till Södertälje för att träffa floristen och även hämta min brudklänning som har sytts om en aning. Efter det måste jag sätta mig och skriva mina inbjudningskort och även Suhels del. Det är ganska många... Men men :) 
 
             
                

En busunge.

Sötnosar under påsken! :)

Vilka grejer!

Fiffigt! Åh vad jag önskar att jag var duktig på att laga mat och självklart baka! Men det är jag icke, men man kan alltid träna.. Problemet är ju tiden som aldrig räcker till.

Vilken fin idé!!

Nu har jag och Suhel redan våra ringar men hade vi inte haft det hade jag, utan tvekan, valt dessa.

En tanke till er som funderar! :)

Facebook-koppling.

Nu är det borta, även om jag inte kopplade varje inlägg till bloggen kom det massmeddelande till Facebook. Pinsamt? Ja. 
 
Well, jag har tränat idag. Har börjat komma igång men ska inte "kasta öga" på mig själv, såsom man säger i arabiska kretsar. Sedan hälsade jag på mormor men klarade inte av att vara där alltför länge, jag fick ju tårar varje gång jag såg henne och hur ledsen hon var. Helt jävla hemskt, jag hatar att se de jag älskar vara ledsna. 
 
Jag var med Gineva, som faktiskt var en solstråle och medförde en massa glädje. Hon är så himla söt och underbar! :) 
 

Vår hår-galning, som skapar fram en massa leenden.

Idag.

Jag skulle gå in i badrummet för att tvätta mina händer, jag och mamma hade planerat att sätta oss i köket och diskutera saker kring bröllopet. Jag kommer ut till köket, efter ungefär fem minuter, och ser min mamma gråta. Hennes morbror har dött. Han var gammal och var väldigt sjuk så många säger att han numera är fri. Absolut, han är i himmelriket. Det som är det jobbiga, för de människor som han har betytt enormt mycket för, är att de inte kan åka till Syrien och få säga farväl. En sådan fin människa som han var bör få en fin begravning, med alla människor som bryr sig om honom och som han har haft i sitt liv. 
 
Jag tror jag talar för alla när jag säger att vi är så trötta på det här kriget. Alla går på tår, rädda för att något ska ske och ta ifrån oss de vi bryr oss om. Att få höra om bombningar, skottlossningar och olika dödsfall skapar en sådan stark oro hela tiden. För inte så länge sedan fick vi besked om att vår lilla by hade bombats, och självklart var det någon från vår släkt där, som numera ligger i sin säng med en tredjegrads brännskada och inte kan röra på sig. Bara för att han råkade vara på fel plats vid fel tillfälle. 
 
Jag är bara så arg. Jag valde att inte följa med hem till min mormor för jag skulle aldrig klara av att se henne gråta. Hon har förlorat sin bror och hon kan inte ens få säga farväl. Jag är så arg, så besviken på omvärlden. Lägg bara ner kriget, för allas skull. Det är 2013 och vi har fortfarande inte förmågan att stoppa onödiga människor som bara skapar kaos. 
 
Min mammas morbror var en fin man, och min mamma kommer alltid bära med honom i sitt hjärta. Vi alla, både gamla och unga, har något fint minne om denna man. 
 
 
 

Till nästa påsk!

Hur gör man?

Snyggt.

RSS 2.0