Today.



Två sprutor :(



<3



BFF!




De var såååå söta. Victoria råkade smälla till Emelie i ansiktet och Emelie började gråta. Då blev Victoria ledsen och började gråta. Helt plötligt stod vi med två tjuriga tjejer, haha. 

Nä, det är helt sjukt hur underbar Emelie är. Är helt kär i henne! :) Så glad över att Victoria kommer ha henne som nära vän och kusin! 

På väg hem! :)



Jag kunde inte låta bli, dessa är FÖR söta. Min syster skrattade åt mig, hon visste att jag inte skulle kunna låta bli att klicka hem dessa. :) 

Hennes lilla hand!



Hon hade blivit tyst och då såg jag att det var det här hon underhöll sig med! :) 

Bra sagt.



SÖTNÖT!




Jag ÄLSKAR den här munkjackan vi fick av Jenna, lillsyrran. :) Så himla fin och den passade Victoria perfekt. :) 

Tack tjejer!



Elena och Sperta kom hem till mig med tre(!) pizzor. Gott var det! Därefter blev det en massa prat om allt. Det var så länge sedan vi sågs!! :) 


Vi tackar!



Victorias faster kom med dessa! Så himla söta! 

Av hundra leksaker.

Väljer hon plastpåsen jag fick när jag köpte macka från Waynes. 



Ordning och reda.

Fick ryck och började sortera Victorias kläder. Hängde upp alla klänningar/jackor och sedan la upp alla tröjor, byxor och koftor därnere. Problemet är att alla hennes kläder är en aning för stora för henne just nu. En månad till så kan hon börja använda allt.  :) 

Hädanefter blir det köp för ett år och uppåt. :) 


Hårband i all sin glans.


 
Jag tycker att det är SÅ svårt att hitta fina hårband. Vill passa på nu när hon ändå inte sliter bort dem! :) 


Efter en lååååång dag!

Vi är hemma nu! Vi har försökt ordna med dop favors och lokalen. Inget har gått bra hittills. Blä! 

Favors skaffar jag hos Louna, den bästa enligt mig. Jag vill helst dela ut något som folk kan ha som minne, som ett kors. Fast alla tycker att det är så onödigt. Dock älskade jag denna, och hon kan dekorera den såsom jag vill! 


Lokalsökandet går INTE bra. :( Vi hittade en som vi ville ha men det gick inte. Det andra stället fanns det ingen på plats trots att vi har försökt få tag på dem i flera dagar nu... 

Well, bara att fortsätta. 


Dagens outfit.



Märks det att jag har fått nya appar i mobilen? :) 

Victoria och morfar!



Gröt!

Idag hittade vi mjölkfri gröt. Så vi tänkte snart köra på det. Det känns spännande, min lilla tjej börjar bli så stor. Hon är snart FEM månader!! :) 




Jag är kär!


HON SATT!

Hon satt helt själv i kanske 15 sekunder. Sedan blev hon irriterad för att hon inte kunde nå allt, hennes mage var i vägen, haha. :) 

Åh vad stolt jag är. Enligt tabellen över barns motoriska utveckling kan vissa barn sitta själva från att de är fem månader, annars är det vanligtvis vid 7-8 månader. Så jag vill nog avvakta och låta henne sitta med stöd ett tag till. Vi får se vad vår barnmorska säger också. Hon ramlar ju 9 av 10 gånger så hon är inte helt stadig men jag är ändå orolig över hennes rygg. Typiskt mammor! 

När började era barn sitta själva? 



Tänd ett ljus!

Åh, det var så mysigt igår med alla ljus. Dessa köpte jag också från Rusta. Det som behövs nu är något fint underlägg som jag kan ha dessa på. 






En massa försök.

Aja, får testa denna också. Jag testar allt, inget fungerar. Det som funkade bäst var det som min mans kompis hämtade. Får kolla om den finns kvar. 

Köpte denna iallafall. Jag använder Syoss hårfärg och det blir bra. Då kanske detta hjälper. 

Har ni tips på bra medel för tråkigt hår? :)



MYSIGT!!







LJUS I ALL SIN GLANS!

Snart är hösten här och då brukar jag tända massa ljus. Får passa på nu innan Victoria kryper runt och förstör :) 

Köpte dessa för 19,90 kr/st på Rusta. :) 



My lemon.



Sedan med jackan. 

Var lite kyligt idag så hon fick använda sin vita jacka för första gången! :) 

Ett finare val?



Hmmmmm? 

Äntligen.

Klickade hem två styckna idag. Har velat ha dessa såååå länge. Blir snyggt till hennes rum, även fast krokarna är rosa och med djur på. Äh... 



Äntligen!!!

Från 08:30 fram till nu! Undra hur länge hon sover! 

Nu ska jag städa badrum nummer två! Den första, den lilla på nedre våningen, blev klar men jag fick dansa samtidigt då Victoria krävde underhållning. 



Söt bakdel!



Victoria fick introducera sitt nya plagg, med världens sötaste bakdel! :) 

Nu sitter vi vardagsrummet och gosar. Något som ALDRIG händer, Victoria är inte så förtjust i det. 

En timme.

Dottern min var vaken och ville se allt. Babblade på och o:ade till alla träd hon såg. Vi gick i en timme och de sista fem minuter lyckades hon sova. Fast hon vaknade så fort vi var hemma och vägrar somna om nu. 



Haha!



En gåva.

Denna bild ska få bli present till en underbar liten tös. :) 


Jag ska skriva in namnet längst upp och i molnen ska det stå födelsedatumet, tiden, vikten och längden. :) 

Vad tycks? 

Dregel...



Min glädje.


Såhär blir det när hon är ensam med mormor!



I <3 Next.






Workout.

Tränade i Jakobsberg idag, det har jag inte gjort på huuuuur länge som helst nu! Det var iallafall en av mina favoriter, Annica, och det var piloxing. Så himla kul! 

Det är väldigt omständigt att planera träning när man har ett barn men jag ska försöka så gott jag kan. Jag vill hinna träna minst 4 timmar per vecka, det borde gå! 

Tyvärr blir det inte så mycket av det här då. :( 

Mer pysslande.



Jävla syrra!

Haha, hon skickade det här. Åh, det är kung pao spagetti! Alltså, jag äääääälskade den rätten i USA. Så jävla gott, fast den var godare i Las Vegas än i Los Angeles. 



Tack Soma, haha! :)



Åh, läääääääängtar tills jag kan klä henne i detta!! :) Hmm, det borde finnas likadan tröja fast för vuxna, eller hur? :) Dessa är från Åhlens! 


Jag har det bra...

Som har så fina vänner. Hade såååååå sjukt trevlig idag och vi diskuterade allt möjligt men vi fastnade på IS-situationen. Vi är alla i chock! 



Fika med bästisarna!



En gräddbit!

Igår fick vi en present från en bekant till Suhels mamma, en äldre kvinna som inte alls har det bra ställt men köpte ändå en kofta och en docka till Victoria. Blev rörd, så fint av henne. 



Såsom vi gjorde.



Tips på bebispresenter.

Dessa finns bland annat hos rofa.se, och passar bra att ge bort till barn. Jag älskar personliga presenter, det är mer tanke bakom det. 

Den här skulle passa bra till Victorias rum, såsom allt annat, haha! 

Denna tänker jag klicka hem någon gång, kanske får bli en julklapp. Den kostar 799 och så stor är den inte men det är bra förvaring. 

Jag dör, jag ÄLSKAR den här gåvagnen. Så himla sött. Denna ska Victoria också få, helt underbar. 



The Duchess.

Vilken film. Finns en scen som är så hemsk. Ni som inte sett filmen, hoppa över stycket. När hon tvingas lämna ifrån sig barnet så knyter det sig i magen. Om jag skulle behöva lämna ifrån mig Victoria hade jag blivit galen. Så himla sorgligt. 

Marie och Nano hade ordnat tacos och massa gott. Jag verkligen ÄLSKAR deras hem, så himla fint inrett. 




Newbie och massa annat.

Igår kom Suhels vän över, tillsammans med sin gravida fru. Hon är beräknad om två veckor och det är en flicka som ska få heta Elenore. Så himla fint, Victoria heter så i andranamn men vi stavar det med i och utan e, Elinor. :) 

Vi fick en del presenter från dem. Så himla fina! Klänningen, koftan och strumpbyxorna tänkte jag faktiskt köpa! 


Klänningen är mörkröd, jätte fin! :) Man ser lite dåligt här! 

Sedan fick vi en jacka som var helt wow. Det var verkligen Victoria. Lite tuff och samtidigt söt. :) Haha! 


Det var supermysigt att ha de över. Gillar dem så himla mycket och det var så kul att få prata om förlossning och allt det där igen. Nästan så att man blev lite sugen igen, haha! 

Vilken natt.

Vi sov ingenting. Victoria tyckte att alla borde vakna 03:00, så det var bara att göra som chefen ville. Vad jobbigt det var. Vi har blivit rätt så bortskämda med att hon sover hela nätterna... 

Jag är heeeeeelt slut. 



Städning på G!

Man ska aldrig storstäda med ett barn i närheten. Har fått pausa och underhålla hela dagen, haha! 



Så synd.



Dubbelt upp.

Körde på dubbelt medlemskap för 520 i månaden istället för 450 för ett center. Nu kan jag köra i Jakan också, tänkte försöka träna måndagar och fredagar där. Då kan mamma passa Victoria. :) 

Jag har nu tränat 30 minuter i måndags och 30 minuter igår. Idag blir det också ynka 30 minuter spinning, som igår, men ska öka nästa vecka. 



Är helt kär!



Klick, klick, klicka...

Och så "råkar" man beställa lite mer. Hmmm....  

Om det är något jag älskar så är det att klä min tjej fint. Hon förtjänar det bästa, tycker jag. 








Allt är från Zara förutom första som är från Next. Älskar verkligen Zara och Next. Det är favoriterna här i Sverige, men H&M hamnar man oftast på också :) Ävsn Kappahls Newbie är en STARK favorit. 

Oh lord!


Fina gåvor.

Igår kom Maria och hennes man förbi med presenter till Victoria, och även till mig. Jag fick en bok om vad man ska göra om ens barn blir sjuk, såg att det fanns en hel del bra om bland annat mjölkallergi och när de får tänder. 

Den andra presenten var memorybox. :) Älskade den. Kommer fylla den med en del saker jag vill att hon ska ha kvar. 







Love.



Snart är det jul! :)


Nytt i hemmet.



Lite skrynklig men ville testa den först. Äntligen hittade jag en löpare som jag gillade. Nu fattas bara något fint på bordet och jag hittade en sak som jag skulle vilja ha. 



Vad tycker ni? Den är från Guldfynd. 

Annars finns dessa hos IKEA. 

Kämpar mot sömnen!



Pyssel.



Detta sysslar jag med sent in på natten. :) 

Kusinhäng!

Vi träffade på Emelie idag, så vi passade på att fota kusinerna för en gångs skull. De var så söta, det är bara nio dagar mellan men Victoria ser MYCKET äldre ut. Haha, jag har fått en stor tjej, haha! :) 

Emelies ögon är to die for, så underbara. :) 

Dessa två kommer verkligen göra allt ihop. Hoppas verkligen att de blir riktigt bra vänner. Sedan har vi även Gineva, Tibelia, Melina och snart den nya tjejen Isabelle som kommer någon gång i november. Oj vad jag längtar!! :) 

Såhär sover hon numera



Vår lugna morgon.


 Efter kaoset. 

Victoria hade en jobbig natt där hon vaknade ett par hundra gånger och var smågnällig. Vid nio vaknade hon helt och ville ha mat. Under tiden passade hon på att bajsa ner i stort sett allt. Vi fick lov att bada henne. Haha, nu är vi helt slut. :) 

Familjen bakar.

Min familj kom över och bakade paj. :) 



Kan inte riktig förstå!!



Det här var en av de allra sista bilderna jag tog på magen. Att den var såhär stor, att min lilla sötnos låg därinne och väntade på att få komma ut! :) 

Helt fantastiskt vad tiden går. Jag är en aning ledsen över att jag aldrig fick njuta av Victorias första månader med tanke på alla komplikationer jag fick med amningen men jag njuter för fullt nu. Det är så underbart att se henne utvecklas. 

Idag vände hon på sig, ordnade med båda händerna och lyfte på huvudet. Helt själv. Hon var SÅ stolt! :) Sedan har hon fått mer personlighet, något som framhävs oftare nu. Hon ropar när hon vill ha uppmärksamhet, hon har en stark vilja och är väldigt envis. Helt underbar är hon också... Världens snällaste bebis! 

Nyfödd. Jag har köpt samma bodys till henne nu, som hon hade när hon var nyfödd. Mest för att minnas den tiden :) 

BFF!

Igår var Kerstin och Laurence här med Bastian. Den där ungen är helt fantastisk! Så glad, lekfull och härlig! :) Det som var nytt var att Victoria lekte med sin Sophie-giraffen, Bastian tog den ifrån henne och då blev hon arg och SKREK efter honom. Det är första gången någonsin som hon reagerar på att något är hennes och att det inte är okej att man tar den. Bastian lämnade tillbaka den och då blev hon plötligt glad igen. 

Well, det var ett bra avslut på vår lördag. Nu ska jag skutta iväg till SATS, första gången på huuuuur länge som helst. 



Balkonghäng.



Är hos mamma och myser. Har varit och shoppat lite, även om jag var i USA nyss så har de inte så mycket vinterkläder. Min ursäkt för att få shoppa mer! :) Jag tror att det är dags för maken min att inte ha obegränsat på Amex längre. :( 

Style.





Varje morgon.

Jag skulle kunna äta dessa varje morgon! Det är så gott med Nutella. Har ni testat det med rostat franskt bröd? SUPERGOTT!!!! 




ÄNTLIGEN!




Min dotter vet hur man sitter.

Hon ska alltid luta sig åt ett håll och ha armen lite högre uppåt. 


Klänningen är från Carters och jag ångrar att jag inte köpte fler klänningar. Fast jag tänkte mer på att hon kommer krypa om en-två månader och då är det inte så uppskattad med släp. Om hon nu kryper, man vet ju aldrig. Får väl be lillsyrran skicka ett par då! :) 

Min hall.



Tummen upp!

Visst saknar man vintern en aning, även om man vill att det ska dröja ett tag till, men jag har aldrig haft ett barn under vintern. Kan tänka mig att det är lite jobbigt med tanke på alla kläder som ska på och så. 

Fast hon behöver lite varma kläder, såsom overall och så. Det ska bli kul att få shoppa sådant! :) 



Cubus har det! :)





Älskar dig, mer än allt annat!






Underbart rum.



She loves it!



Haha, Bumbo stolen blev en succé. Ska iväg till Big Baby snart och köpa brickan. :) 

Finns det andra som har använt sig av stolen? Vad tyckte/tycker ni om den? 

Mums!




Idag käkade vi på Texas Burger, syrran och svägerskan var också med men de kom inte med då jag var för snabb med mobilen så det blev helt suddigt. :) 

Well, nu sover tösen så då tänkte jag också göra det. Jag är så trött, hela tiden. 

Syrran och svägerskan!



Hello!

Stackars lilla tjej med en envis ögoninflammation! 



Dags med lite pyssel.



Löprunda.

Sprang en kort runda idag och det var sjukt jobbigt!! Jag var helt röd när jag kom hem men det kändes bra! 



<3

 

Många har sagt att hon liknar Victoria...

Då hoppas jag att min dotter fortsätter likna sin moster när hon blir äldre också. Vilken skönhet min syster är! Jag har inte redigerat något förutom lagt till extra ljus då bilden var en aning mörk, fast det borde jag som fotograf sett från början så... Åh, hon är så sjukt vacker! 
 
 

Dagens outfit.



Äntligen.

Herre min... Vi sover ingenting. Vad hände med vår tös som sov från 22:00 fram till 08:00?! 

Well, vi får väl vänja oss. Jag hade planerat en massa idag men det är väl bara att avboka allt. 

Ska försöka låta henne sova en stund men inte alltför länge. Vill verkligen ha tillbaka våra rutiner. Jävla USA. Gen, det är ditt fel. Du borde komma hit och ha henne under nätterna! :) 





Vart kan man köpa dessa?

Jag vet att man kan göra egna men jag har så många pysselsaker att hinna med och lite till inför dopet. Jag har letat men hittar inte riktigt en bra hemsida. Har ni några tips? 



Sunshine of mine!



Mys.



Vi försöker ändra på dygnet.



Perfektion!

Min fina syster, på sin smekmånad. De åkte iväg till Hawaii. Det verkar helt underbart där, utifrån bilderna hon skickar. :) 

Längtar tills vi får Bröllopsvideon och bilderna! :) 



Hemma!



Nu är vi hemma. Huset var städat och fint, hade sett till att städhjälp kom och ordnade allt. :) 

Nu ska det bara packas upp och tvättas. Har redan hunnit klart med att tvätta Victorias kläder men måste verkligen sortera alla hennes kläder. Det är så mycket som måste slängas. 


Min tjej!



RSS 2.0