Julklappar.

Jag fick ju min present redan idag, och fick även öppna den då jag och Domaren inte kommer träffas på ett tag. Han fick även sin, som han faktiskt älskade. Jag glömde att ta bild på den, men det är iallafall en Barcelona-tröja med hans favoritspelares namn på. Xavi, med nummer 6 på. Det kändes skönt att han fick en present som han älskade, trots att det bara var en liten present. Han fick ju såklart julgrisen också, sockersöt som den är! :)

Jag däremot fick världens bästa presenter. Jag fick några från Barcelona som jag bad honom att hämta. Jag fick två burkar Lakris pastiller som jag och pappa gamar i oss. Några Toblerone som mamma äter för fullt och sedan fick jag min efterlängtade YSL, guldpennan.YES!! Syrran fick sin saknade Barcelona manick som man har till mobilen...

 


Bästa var ju ändå min julklapp. Domaren är INTE duktig på att köpa presenter, vilket jag har fått erfara många gånger. Men denna gång gjorde han det, faktiskt. Jag älskar min present. Det är ett silverhalsband med vårt foto, datumet som vi blev tillsammans och våra namn därbak. Fotot är den första bilden som vi har "tillsammans" och jag gillar den faktiskt, som man nog märker här på bloggen. Jag tog bild på halsbandet, men den gör den inte rättvis. Den är mycket mycket mycket mycket finare i verklighet. Det här är något jag kommer bevara, för det är en fint minne. :)

 

nemo saltat sobrius.


Speak up!
lollo

vad fint, god jul :)

2008-12-24 @ 23:15:19
URL: http://daloatf.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0