Vänner.

En sak jag har insett är att jag har väldigt få vänner. Och för varje år som passerar förbi minskar detta antal. Jag har dock hellre få styckna som jag litar på än tusentals som jag inte kan lita på.

Jag har krav på hur en vän ska vara och jag har insett att väldigt FÅ människor är det.

Jag hatar att folk inte kan vara ärliga. Det är nog det värsta som finns, när man ljuger. Jag hatar människor som säger att något är fint på en fastän det inte är det. Jag hatar när folk säger att man är fin, söt och kallar mig för "gumman" när de egentligen tycker att jag är ful, fet och idiot. Om jag har gått upp i vikt - säg det. Om jag har på mig en ful tröja som inte ens knarkaren Amy W skulle ha på sig så vill jag veta det! Jag vill, det är väl därför jag har vänner? För att de ska tala om för mig att jag har en fet spenatbit som fastnat mellan tänderna!

En annan sak är folk som inte kan lita på MIG. Varför då ens umgås med mig? Jag finner det väldigt konstigt att man vill umgås med någon man inte kan lita på. Antingen öppnar du ditt hjärta OCH HÅLLER DIG TILL DET eller så slutar du bara höra av dig till mig. Jag är en ärlig person och väldigt öppen av mig. Jag döljer ingenting, utan man får vad man ser typ. Så, känner man att man inte kan vara såsom jag är.. Så gå bara. Svårare än så är det inte.

Dessutom ogillar jag tjejer. Jag hatar verkligen vissa tjejer. Jag tål inte vissa sorters av tjejer. Dem där som tror att livet enbart handlar om smink, hår och shopping. De som väntar på att killen ska ringa, öppna dörren, hämta upp en och dra bank kortet. Jag hatar såna! Det är nog det värsta som finns! Jag hatar tjejer som inte kan ta tag i sig själva och göra saker.. Som låter andra göra ALLT åt dem. Det finns inget mer sorgligt. Det räcker inte med att man bara är söt - det krävs mycket mer än så nuförtiden.

Fast.. det finns ju massa dumma män så ni kanske har en chans iallafall. Så, gå och fräscha upp er och hoppas på att ni hittar den där drömkillen med plånboken. Jag vet att det finns sådana idioter som skulle falla för dessa kvinnor. Jag har sett ett patetiskt exempel.


Speak up!


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0