Redan senil.

Jag blev så upptagen av all lera-letandet, pysselfynd och annat smått och gott att jag glömde helt och hållet bort att jag har tre PM som ska lämnas in på fredag. Ojoj. Jag lär nog inte heller göra något vettigt imorgon eller på fredag då Domaren kommer att vara här. Planen är att jag ska vakna klockan tio, slöa fram till tolv (jag har ingen självdisciplin alls) och börja städa i en eller kanske till och med två timmar. Sedan blir det självklart en lång och härlig dusch. Sist men inte minst kommer PM-pluggandet fram till sextiden och sedan kommer min lilla Valentine.

Min finska vän skrev ett bekymrat mail till mig angående Alla hjärtans dag. "Du är väl inte en sån där som ska äta godis formade till hjärtan och gulla dig?". Jag och Domaren har nog svårt för att vara romantiska så det lär nog bli det vanliga med mat och film. Jag har bestämt mig för att det ska vara en massa godis inblandat och jag fruktar över att jag inte kommer sova under kvällen. Min kropp förstår inte när den är mätt utan den kan stoppa in hur mycket mat som helst.

Jag är för all ätande eftersom det är så himla gott men jag borde nog tänka lite mer på vad det är jag äter nu när sommaren närmar sig. Inte för min egen skull eftersom jag är rätt så nöjd med mitt hull fast det blir nog lite pinsamt för Domaren om alla hans vänner förstår att det var jag som spelade Willy i "Rädda Willy".



image11

nemo saltat sobrius.


Speak up!
Lisa

ja verkligen hihi..söt tjej

2008-02-13 @ 22:41:01
URL: http://Lisafi.blogg.se
S

Jag trodde att det va du som spelade Big Momma från big Mommas House...

Skoja älskar dig som du är, ät hur mycket du vill !

2008-02-14 @ 00:03:25
Marsu

okej, okej, måste väl erkänna att jag har tagit emot ett paket som bla innehöll hjärteformad choklad idag.... Men till mitt försvar kan jag väl säga att jag inte har gett någon present åt honom... ;) Eller eeeh... oh well, min presentkvot är fylld för det här halvåret, jag skickade faktiskt iväg ett paket helt utan anledning för nån vecka sen.

Men ibland känns de nästan lite jobbigt att som tjej vara den minst romantiska i förhållandet :S

2008-02-14 @ 14:25:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0