HELG!

Yes yes yes yes yes! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg! Jag sov UT idag. Det kändes jätte skönt att bara sova klart.

Igår var det jätte trevligt. DJ och Evan kom hit, vi käkade lite gott och sedan satt vi och rökte vattenpipa. (eller dem rökte, jag luktade bara på det). Vi satt och snackade en hel del, planerade inför idag och sådant.

Idag är det mycket att göra. Jag ska strax ta Emily och köra iväg till badet, har nämligen lovat henne att gå och bada. DJ, Evan och Mariam tillsammans med hennes son, Adam ska följa med. Vi ska hoppa i vattnet och "ta med oss fiskarna", enligt Emily. Hon tror att hon ska simma och klappa på hajar och en massa fiskar. Hon frågade mig om hon även får äta tillsammans med hajarna och jag försäkrade henne att det skulle hon få göra, om hon var maten.

Efter det ska vi ha någon hud/smink grej, där Arpy ska ha med mig, Soma, Asrin och syrran min. Det ska bli spännande men synd att jag redan har köpt ALL smink och hudkrämer som jag behöver. Som sagt, jag är suck-up för Lancome. Efter det ska vi ha födelsedagskalas som har hamnat mitt i smeten, och vi kan inte riktigt ta oss ur det eftersom det är vår kusins flickvän som fyller år. Detta är ett problem eftersom vi ska ut ikväll, festa väldigt mycket. :) Men men, vi ska försöka fixa det här. Typiskt, min avslappnings helg blev ännu ett stressmoment.

Utöver detta MÅSTE jag fixa 8:ornas och 9:ornas prov helt och hållet. Dessutom måste jag ordna upp uppsats ämnen för franska revolutionen samt skriva en utvärdering! Blä! Äh, får vakna supertidigt imorgon och fixa allt. Jag känner mig som superkvinnan här! Woho! :)


Snart helg.

Jag längtar till helgen för då ska jag SOVA UT. Det känns jobbigt att båda mina systrar är lediga från skolan och de har massa aktiviteter för sig medan jag tvingas plugga och sova. Blä! Imorgon har jag även två genomgångar och även så på fredag. Den 5 och den 12 kommer han som ska bedöma mig och då får vi hålla tummarna.

Jag har inte lagt så mycket fokus på min praktik eftersom det sker så mycket runtomkring, jag missade en massa från själva praktiken av olika skäl och de sysslade med annat i tre veckor. Jag har mestadels valt att bara tuta och köra, men jag misstänker att denna bedömare tänker annorlunda. Han ställer väldigt många frågor om syftet med min lektion, tekniken jag tänker använda och sådant snack som jag inte ens har tänkt på. Eller jo, jag har ju självklart tagit hänsyn till dem didaktiska frågorna men syftet är väl självklart? Jag vill att dem ska kunna lite om Amerikanska och Franska revolutionen.

Jag vet att min blogg är tråkig men det är min blogg. Låt mig skriva om onödiga saker. :)

Seg dator.

Faaaaaaaaaaaaaaaaaan vad lång tid det tog att komma in på bloggen.

Jag har inte gjort något vettigt - det var allt jag egentligen ville säga. Jag hade säkert en massa viktigt att berätta till er men nu har jag glömt bort det mesta. Jag vet inte heller vad jag ska skriva om just nu, förutom att jag är totalt förvirrad. Över allt. Faktiskt

God natt!

Tidigt.

Idag slutade jag tidigt, gör det varje torsdag. Har nu varit hemma en timme. Hunnit äta och göra en massa.. Hehe.

Idag ska jag nog inte göra värst mycket utan bara ta det lugnt, slappna av, träna och sova tidigt. En sak måste jag dock göra och det är att göra mig lite kvinnligare. Vi ska bada och jag tycker inte om att raka mina ben, utan jag vaxar. Japp, vaxar. Munnar brukar bli runda när jag säger det, men så är det. Jag föredrar vaxet eftersom det håller längre, gör inte alls SÅ ont som folk påstår och det går jätte snabbt.

Jag kan göra båda benen på mindre än 15 minuter. Fast nu har vi fått en "maskin" som fixar vaxet. Ungefär som Veet fast.. ja. Man lägger in det i en vit maskinformig grej och så värms vaxet (som finns inuti en tub) upp. Sedan rullar du tuben över benen och voila: vax! Sen är det bara ta en remsa, lägga den och dra. Inga problem alls. Mitt vax är dessutom rosa. :)


Ansökan.

Trodde att man började ansöka redan NU till nästa kurs men jag hade tydligen fel. Jag tror att det var sommarkurserna, men men.. Får väl vänta. Ska börja läsa AUO block 2... så sjukt nära min examen! :) Längtar som bara den! Jag ska såklart läsa Historia C och Religion D på distans samtidigt (om jag får, då det blir för många poäng) men åh, vad nära min examen jag är. Ännu närmare OM jag nu läser Religion D eftersom jag har möjlighet att ta ut magisterexamen nästa termin inom Religion. Härligt, härligt.

Jaja, ska vänta tills ansökan och ska då ansöka till STOCKHOLMS UNIVERSITET! :) Läskigt då jag tycker Stockholmare är mycket otrevligare än Uppsalare (uppsalare är sjukt trevliga och sociala!). Äh, vi får se! Skönt att slippa behöva betala hyra och pendlande. :)

Min dag.

Vaknade klockan 6 efter att ha sovit 4 timmar. Jag verkligen LED utav det. När jag väl får jobb kommer jag ALDRIG skaffa långt bort. Det ska vara sååååå nära mig som möjligt. Jag hade mina två första genomgångar med 8or och 9or och det gick faktiskt bra. Handledaren verkade gilla det och ja, jag blev glad. :)

Efter det tränade jag dubbelpass - spinning och jympa. Inte för att jag ser någon förbättring eftersom jag åt en bit chokladtårta nyss. Usch på mig. Snart ska jag sova men ska kolla runt på nätet, läsa bloggar och kanske ta mig en titt på Oscar galan... klänningarna iallafall. Hehe..

Vår!

Jag vill ha våååååååååååååååååååååååååååååår! Vill inte ha snö, slask och kyla. Jag vill ha vår. NU! Så att sommaren kommer fortare, värmen och all härlighet!

Trevligt.

Det var jätte trevligt igår. Vi kom fram runt halv tio, pratade en MASSA och åt en hel del. Jag blev SÅ mätt. Runt ett blev jag jätte jätte trött och vi åkte hem. Jag förstår inte varför jag blir snabbt trött när jag sover väldigt mycket. Hm?

Imorgon börjar praktiken och jag har bestämt mig för att ta en vecka i taget. Inte stressa, inte överdriva utan bara ta en vecka i taget. Jag börjar mina "föreläsningar" nu och jag ska vara läraren i klassrummet, vilket är läskigt. Trots har jag insett att jag bara vill att sportlovet ska vara över och praktiken ska sättas igång för det är enda sättet för att det ska ta slut och sommaren närma sig. Jag vill bara att mina studier ska ta slut så att jag kan börja jobba, tjäna in lite pengar! :)

Vi får även se vad helgen har att erbjuda. Jag vill verkligen göra något för nu orkar jag inte slöa hemma. :)

Tråkig lördag.

Jag har haft det så sjukt tråkigt. Trots att jag har mycket att göra vill jag helst inte slösa min lördag på det. DJ har minst lika tråkigt så jag antar att det blir mjukiskläder, skutt till bilen och hem till henne. Vi tänkte ladda upp med en vattenpipa, lite skitsnack och en härlig tjejkväll igen. :)

Ha det bäst!

Tröttsamt.

Jag är så trött på att ha folk som ska bestämma över mitt liv. De ska tala om för mig vad jag ska göra, hur jag ska göra det och ständigt lägga upp regler. Jag är trött på att inte få ta kontroll över mitt liv. Jag är trött på att följa andras regler hela tiden när jag inte har gjort något fel, när jag enbart försöker vara 21 år gammal. Jag är ung, varför kan jag inte få bete mig som en ung tjej för en gångs skull?

Att ha en pojkvän.

Trots att det är konstigt mellan mig och Domaren, vi vet inte hur vi ligger till, så känns det ändå som om vi borde veta. Nu förstår ni säkert ingenting. Jag menar bara att vi är varken ihop eller singlar och det känns konstigt. Vi pratar i telefon, vi säger att vi älskar varandra och ibland händer det att vi planerar saker och ting. Det känns rätt att göra det, men helt plötsligt känns allt fel. Jag förstår inte varför. Jag säger att jag är singel, jag känner mig som om jag vore singel och jag tror att det är på grund av situationen. Jag har inte känt att jag har en pojkvän på flera månader, eftersom vi knappt ses längre.

Jag säger inte att kärleken har runnit ut i sanden, nej. Vår situation har uppstått på grund av andra, vi har fått anpassa oss efter andras behov och respektera deras åsikter och tankar. Vi har försökt fixa våra problem och dem börjar lösa sig. Många personer som jag har "hatat" tar steg framåt och börjar acceptera att detta har inget med dem att göra. Saker och ting utvecklas, men inte jag. Jag står kvar. Jag förstår inte varför eftersom det är NU jag ska vara som lyckligast. Jag har äntligen fått chansen att hurra för att mina och Domarens planer ska ske men istället känner jag mig förvirrad.

Varför?

Lördag.

Jag är så fantasilös när det gäller rubriker! :) Äh.

Igår var jag med några vänner och käkade, fikade och käkade igen. Fy vad mycket det blev! Usch! Det roligare var att Adam var med och han är tjockare är förut! Så himla gullig unge och snart är han ett år! Kan ni tänka er? ETT ÅR? :) Jag kollade på några bilder från min systers födelsedag och då var Mariam tjockis med hennes stora mage! Tänka sig hur snabbt tiden passerar.

Efter det kom DJ och Evan förbi och vi kollade på Tropic Thunder (för 105 gången!). Jag höll på att somna och syrran skjutsade hem dem. Nu är jag vaken, i hopp om en promenad men eftersom vädret är som det är.. så ja, ingen har lust att gå ut. Äh.. Får ta tag i träningen nu i veckan.

Bråttom? Nja.

Jag har nu vaknat, suttit med mamma och pappa, duschat och nu är jag är häääääär. Utan några alls framsteg på hemtentan! Duktiga jag! :( Äh, får kolla igenom nu. Snart dyker Asrin upp och hon vill släpa mig till biblioteket men vet inte om jag har lust att dra med datorn, laddaren och böckerna.. Hm?

Nu har pappa fixat en liten lunch! :)

Sömn.

Nu börjar jag bli rätt så trött. Jag antar att jag måste vänja kroppen snart då praktiken börjar igen, nu på måndag. Lite småläskigt då det är JAG som får vara "läraren" nu. Usch, så pirrigt. Jag hoppas att jag verkligen kan allt och inte gör bort mig framför en bunt av elever. Haha!

Snart jag ska lägga mig. Jag ska försöka vakna tidigt, rätta dem sista raderna inför tentan och kanske fylla på lite här och där. Duscha, fräscha upp mig och möta upp Asrin på bibblan för att plugga ytterligare. Sedan ska vi möta upp Soma och syrran min för att åka iväg och träffa Mariam och hennes bebis och även DJ och Evan. Ska bli så roligt att se hur stor lilla Adam har blivit. :)

God natt på er alla, små läsare! :)

Massa ord...

Jag behöver glasögon. Jag måste ha glasögon. Jag har skaffat bågarna men inte glaset. Haha, vilket latmask jag är. Jag har suttit och förbättrat meningarna, ändrat en massa och lagt till en hel del. Herregud vilken slarvmaja jag är. Eftersom alla böcker/texter var på engelska så översatte jag rakt av när jag skrev ner dem på svenska. Snacka om att man knappt förstod vad jag hade skrivit. Why, man? :( Måste gå igenom allt och snygga till. En sak som ni säkert har märkt är att jag är hemsk dålig på grammatik. HEMSK!

London.

Mitt nya resmål är London. Jag vill åka dit 22 april och stanna där fram till 26 april.

Hur jag åker är ju en självklarthet - flyg. Men vilket flyg? Ja ni, det är en bra fråga. Jag vet att det ska vara rätt så billigt att åka till London men vart finns dessa billiga flygbiljetter? Kan någon säga det till mig? Jag har letat som en galning men har inte hittat något vettigt. Eller jag fann ju en massa BRA på Ryanair men man åker ju från Skavsta och det kostar en massa, tydligen. Jag vill ju helst snåla när det gäller flyg och hotell just för att jag vill ha massa pengar över till shopping.

En annan fråga är med vem. Det vet jag inte och just nu verkar det som om jag kommer att få åka ensam. Jag kan inget annat datum eftersom jag har mina uppsatser, övningar och seminarium att göra. De andra kan inte det datumet jag kan, så jag antar att jag får fira min födelsedag själv.. I London. Någon som jätte gärna vill följa med?


Bestämt.



Ska köpa massvis av denna.
Gott och fruktigt!
Men känner ni till något med citron smak?
DET skulle vara gott!

Egen hörna.

Jag gillar att läsa, forska och få mer kunskap. Jag vill lära mig olika språk, nya religioner och allt om historia. Jag vill verkligen lära mig om allt, men jag har väldigt svårt för det just nu. Jag känner mig inte tillräckligt motiverad och jag tror att jag vet anledningen.

Jag har ingen egen hörna, en plats där det bara är jag och mina böcker. Jag har inget arbetsrum där jag kan sitta i timtal och jobba, utan att bli störd. Här hemma går det inte att få en tyst minut för sig själv, utan det är alltid något som händer. Det är aldrig tyst och man är aldrig själv, vilket bidrar till att man oftast skjuter upp det man ska göra på grund av brist på koncentration.

Jag vill verkligen ha min egen hörna. Ett skrivbord med all kontorsmaterial som finns, en skön stol och självklart ett stort bibliotek med MASSA böcker som jag har valt ut. Jag vill ha en liten lampa vid skrivbordet, massa papper och pennor ifall jag skulle vilja anteckna något. Jag vill ha en skön liten fåtölj vid en kant, med en golvlampa där jag kan sitta och läsa en härlig bok, i lugn och ro. Jag vill inte ha någon TV eller dator där, bara böcker. Bara lugn och ro. Jag vill ha min frizon.

Torsdag.

Panik, panik. Imorgon ska hemtentan lämnas in och jag har en fråga kvar... Ja, plus att en av frågorna är halvklar. Att jag måste gå igenom dem, rätta och fixa till meningar är en annan femma. Hur blev det såhär? Aja, idag blir det bara plugg. Jag ska äta en lätt lunch nu och sitta och plugga. Jag har avbokat spinningpasset (har börjat ogilla F&S, haha) och ska istället sitta framför datorn och göra klart alla frågor. Imorgon ska jag bara ha "genomläsning". Så ska det vara.

Imorgon ska jag även försöka träffa tjejerna.. Göra något roligt, kanske? Får se. Om jag blir klar med hemtentan idag.

Mys.

Det var faktiskt jätte mysigt idag. Vi pratade ut, vi skrattade och allt var som vanligt. Verkligen.

En sak ska ni veta - slösa inte bort er tid på att sura. Det har vi två gjort, ett helt år och lite mer. Vi var allra bästa vänner, som systrar, och vi valde att förlora kontakten bara för att vi var sura över ingenting. Vi tillät andra lägga i sig i en massa saker och vi tog inte tag i saken själva. Man ska svälja sin stolthet, man ska våga och man ska ta tillfället i akt för att förlora en vän är det värsta.

Det känns så skönt att allt är "normalt" igen. Visst, det kommer krävas lite arbete från bådas sidor för att det ska bli exakt exakt som vanligt men jag vet att det kommer bli så. Utan tvekan. DJ och hennes syster var två viktiga människor i mitt liv och att ha fått tillbaka dem, nu när jag behöver dessa vänner som mest, är något jag är lycklig över. Jag är dessutom glad att jag och DJ fixade det här själva, utan att andra la sig i. Ingen försökte förbättra vår relation, utan snarare försämra och jag är nöjd med vår egen insats. Vi tog saken i våra egna händer och ordnade upp det här. Så skönt! :)

Onsdag.

Jag har inte tränat på snart en vecka. En vecka!! Dåligt, dåligt och mera dåligt. Jag börjar bli rätt så nöjd med min kropp då jag har förlorat ett par kilon, men jag vill ha muskler! Jag vill ha fast kropp! C'mon!!! :) Äh, ska ta tag i det här imorgon nu. Man blir så lat när man är ledig och inte har något att göra. Hemskt ju!

Idag ska jag faktiskt träffa en väldigt gammal vän. Jag vet inte om ni minns att jag ofta pratade om någon som kallades för DJ. Ja, hon var min bästa vän för ett tag sedan och på grund av olika skäl gick vi skilda vägar. Igår började vi dock prata ut och kom fram till att allt var bortkastad med tid, att vi egentligen inte ens var sura. Typiskt tjejer, alltså. Ja, så vi gick med på att träffas idag och vi får se hur det går. En sak kan jag då tala om, det lär bli mycket skitsnack och vattenpipa! :)

Well, well.. Ska skutta iväg och köpa lite saker till hemmet. Vi svälter här.

Döda tid.

Stänger du av mobilen när du sover?
Nej, har den alltid på.

Vem såg dig senast naken?
Jag och det var ingen vacker syn.

Hur såg du ut på högstadiet?
Hahaha.. Ingen direkt skönhet, faktiskt. Jag hade min "fula-period" då med stort tjockt hår och stora kläder. Haha!

Hur är du att ha som arbetskamrat?
Rätt så tomt eftersom jag har rätt så tyst och säger inte så mycket. Nej, men jag vet att jag är väldigt ambitiös, trevlig och dessutom sköter det mesta själv.

Har du celluliter?
Oh ja!

Biter du på naglarna?
Ja, som bara den. Jag försöker bli av med den vanan men det går inte.

Har du något handikapp?
Öhm, nja. Jag har muskelinflammation på höger axel och den kan låsa sig ibland. Händer om jag överanstränger den.

Är det rädd för att få hängbröst?
Ja, men jag ska fixa det. Efter amning av alla barn jag har skaffat så kommer det bli bröstlyftning.

Svär du?
Ja, när jag är arg. Som ni säkert märkte på tidigare inlägget idag.

Är du trevlig mot Jehovs vittnen?
Ja, men undviker hellre.

Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Pasta.... med kyckling.. pesto. Mmmmm....

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Blodpudding...

Har du blivit arresterad?
Nej, faktiskt inte.

Är du rädd för Securitasvakter?
Nej..

Har du någonting att dölja?
Ja, massvis.

Ljuger du?
Små vita lögner kan dyka upp.

Har du kysst en polis?
Nej, hehe.

Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta din pojkvän från krogen?
Ja, såklart.

Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Heroes. Spännande!!!

Så jävla trött på allt.

Jag förstår inte varför allt ska gå åt helvete. Hela jävla tiden. Jag är så trött på att det alltid ska vara vi som drabbas, aldrig dem som egentligen förtjänar det. Jag förstår inte hur världen kan se ut som den gör idag och folk har mage att säga att den är rättvis. Vart fan är jävla skit rättvisan? Den enda rättvisan är att jag får se alla dåliga människor lida. Ja, jag vill se er alla jävlar lida så jävla mycket. Jag vill att många personer ska gå i konkurs, bli fattiga, få sjukdomar och lida en massa. Jag vill ha den där jävla karman NU! Jag längtar till den jävla dagen då jag får se alla dem här jävlarna lida! Jag har alltid varit en snäll person som velat det bästa, oavsett vem personen är.. men nu får det fan vara nog. Gör man illa någon annan så ska man fan få ta och lida för det!

Kalla mig gnällig, negativ och en riktig bitch men ni vet fan ingenting om mitt liv. Ni vet inte ett skit om vad jag har gått igenom sedan jag var liten, ni vet inte ett skit om hur jag har det nu på grund av en massa saker. Ni vet ingenting men ändå står ni där och vågar uttrycka er i ord, som om ni vore mina vänner. Jag är så jävla trött på alla människor som ständigt ska ha en anklagelse hängandes över sig, redo att slängas på en. Jag är så trött på att behöva behandlas på det här sättet, att se mina närmaste drabbas hela tiden av orättvisan. Varför ska vi få ta smällarna hela jävla tiden?! Vi har det värst just nu, på alla möjliga sätt men ändå lyckas folk slänga mer skit. Ändå lyckas folk hitta något att vara avundsjuka på och försöka förstöra det lilla vi har kvar.

Folk frågar mig varför jag alltid är tillbakadragen. Men vad fan tror ni? Jag och min familj får ta smäll efter smäll just för att vi är så jävla snälla och naiva. Vi tror alltid bra saker om andra människor, vi håller käften när vi blir illa behandlade och vi skapar inte bråk... och varför gör vi det egentligen? Ni andra tänker inte ens på oss i två sekunder, ni tar ert jävla skit och försvinner så fort ni har chansen. Men nej, innan ni gör det ser ni till att lämna en massa ärr efter. Jag hatar varenda jävla människa som har funnits i mitt liv och jag har ALL rätt att vara som jag är idag. Med all rätt. Många av er skulle inte ens klara av att ha gått igenom saker jag har gått igenom, så gå och häng er era jävla idioter!

Vattenpipa.

Jag har nu skrivit lite, det går helt okej. Syrran har kommit nu från praktiken och har rast till klockan ett. Vi ska luncha och sedan for hon iväg. Lite spänning i min tillvaro, haha. Jag måste bli klar med andra frågan idag, måste. Jag vet inte riktigt vad det är han söker efter men jag försöker göra mitt bästa. Går det så går det, annars får jag väl komplettera. Inte värre än så, det är ju det vi har lärt oss genom åren.

Ja, nu är det lunch och lite "rökning", inte för min del angående rökningen men men.. :)



Det är en sådan sak min mamma och syster ska röka strax.
Det kallas för vattenpipa och de är faktiskt rätt så beroende.
Jag gillar bara doften, mycket bättre än ciggaretter.
Man kan ha olika smaker, som äpple eller vindruvor.

Tisdag.

Idag ska jag påbörja fråga nummer 2 på hemtentan. Vi får väl se hur det går, minsann! Jag måste även läsa 40 sidor på en bok som min granne har som läxa eftersom hon vill veta om hon har förstått alltihop rätt. Hon ska göra en recension och jag har lovat att hjälpa henne.

Efter det blir det ÄNTLIGEN träning. Yey! Det var long time ago!

Hm hm...

Hur mycket är klockan just nu? 01:0/
Namn? Marina
Vart bor du? Hemma, hos mina päron!
Har du ätit sushi?  Smakat putte lite.
Favoritglass?
Vet inte vad de heter men det är vanilj med chokladbitar i. Jätte billiga också! :)
Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? Tre smaker, men äter bara den "normala".

Har du någonsin blivit jagad av polisen?
Nej.
Har du en hund? Nej, är för feg.
Tror du på spöken? Lite.. hehe.

Skulle du vilja vara längre? Ja, faktiskt.
Skulle du vilja väga mer? Öhm, jag tror det räcker för mig.
Skulle du vilja dricka dig full nu? Mm..
 
Kan du vifta på öronen?
 Nej.
Kan du slicka dig på näsan? Nej.
Kan du kolla i kors med ögonen? Ja!
Kan dina föräldrar lita på dig? Ja, det kan dem.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ja, faktiskt.
Kan dina vänner lita på dig? Japp.
Kan du tänka att pierca dig i naveln? Nej, vill inte. 
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Nja, svårt. 

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja.
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Vet inte.. Jag vet att dem gör det, men vi är inte så känsliga av oss. Haha!
Har du syskon? Två yngre systrar.
Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja, säkert.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Ja.

Vad vill du veta?

Exakt ålder? 21
Var bor du? Järfälla.
Bor tillsammans med? Mamma, pappa och två yngre systrar.
Husdjur? Mina två guldfiskar :)
Färg på hus? Hm, vitt?
När är du född? 16 april 1987.
Klass? Min sjätte termin på Lärarprogrammet.
När tar du studenten? Jag tog den 06.

Något jobb? Inte för tillfället men letar!
När ska du sova ikväll? När jag blir trött.
Duschat idag? Alltid.
Kramat någon idag? Nej.
Pussat någon idag? Inte det heller
Vad har du ätit idag? Skräpmat, shame on me.. orkade inte laga mat så åt på jobbet
Dagens klädsel? Jobbarkläder och mysdräkt i stort sett
Dagens smink? Inget :)
Dagens sötnos? José som är en söt prick

Har du många vänner? Jag har så att det räcker för mig :)
Hur många har du kysst? Ett par..
Vem kramade du senast? Alla mina närmsta vänner i fredags, wee
Hur många har varit otrogna med dig? Ingen jag har direkt vetat om men man har ju sina misstankar.
Har du pojk-/flickvän? Nej
Vem pratade du med i telefon senast? Kathy
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Innocent: "trodde det var du, men tydligen inte :S" haha

FAVORIT:
Film? Jag har så många!
Låt? Gamla klassiker.
Mat? Älskar det mesta faktiskt.
Dryck? Kall Pepsi Max en het sommardag eller varm té en kall vinterkväll.
Färg? Beige.
Stad? Just nu är det ju Paris som är favorit staden.
Land? Hm.. svårt.
Ämne i skolan? Historia och Religion.. Inte så svårt att gissa :)
Årstid? Våren.

SENASTE:
Personen du tänkte på? Tommy faktiskt, vila i frid
Personen du kysste? Mr. N
Gången du spydde? Ett bra tag sedan.
Gången du grät? Idag, av glädje
Pizzan du åt? Kycklingpizza
Gången du var i Göteborg? När jag var väldigt ung.
Gången du var i Sthlm? Bor här, så..
Gången du var full? I fredags
Gången du var hög? High on life, från torsdag till nu...
Personen som såg dig gråta? Anneli

ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? Svart
Hund eller katt? Hund
Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa.
Tv-spel eller datorspel? Tv-spel.
Singel eller upptagen? Upptagen.
Lunarstom, helgon eller Playahead? Öhm.. Inget?
Ragga eller bli uppraggad? Att bli uppraggad.
Big Brother eller Paradise Hotel? Paradise Hotel, fast bara en vecka eller två. Orka raka benen hela tiden liksom! :)
Svart hår eller blont? Svart, faktiskt.
Blåa ögon eller bruna? Blåa.
Choklad eller lakrits? Mörk choklad.
Göteborg eller Stockholm? Stockholm.
Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt.
Coca cola eller fanta? Fanta.
Pizza eller kebab? Båda och, kan inte bestämma!
Randigt eller prickigt? Randigt.
Älska eller älskas? Älskas.
Leva eller dö? Leva, antar jag :)

ANTAL:
Personer du älskar? Mina närmsta, några stycken :)
Personer du hatar? Ogillar ett par
Personer som sagt jag älskar dig? Har inte räknat men jag vet att jag är älskad :)
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Vad konstig fråga...
Glassar du ätit på en dag? Tror rekordet ligger på 6-7 stycken!
Festivaler du varit på/ska på detta året? Inga
Gånger du haft minnesluckor?A couple of times
Gånger du varit hög?
High on life ett antal gånger :)
Personer du saknar just nu? Två, min ängel i himlen och en alldeles levande person som får mitt hjärta att slå lite extra :)
Gånger ditt hjärta brustit? För många gånger...

VEM:
Vill du kyssa nu? Mr. N - best kisser ever!
Ska du träffa imorgon? Mina sötnosar i skolan!
Sjöng du senast för? Mig själv i duschen, haha
Hade du senast en msn konversation med? Veronica
Spelade du tv-spel med senast? Syster
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Annika!
Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha, vad roligt! Har ett par stycken jag vill göra de på...
Vill du sova bredvid inatt? :)


VAD:
Gör dig glad? Små stunder här i livet.
Gör dig ledsen? Tomma löften, när man får falska förhoppningar.
Vad vill du helst göra nu? Bli trött så jag kan sova
Önskar du att du slapp göra? Gå till skolan imorgon och för resten av mitt liv :)
Vill du ha nu? En kopp té
Önskar du dig i födelsedags present? Har redan fått mina för i år :)
Längtar du till? Sommaren och dess planer
Tycker du om dina betyg? Är nöjd med mina prestationer, det är lärarna det är fel på i vissa ämnen!
Ångrar du i ditt liv? Ett par saker, men jag har lärt mig av dom så ångrar inte allt för mycket
Är det bästa som har hänt dig? Fredag den 13:e 2009.
Hur mycket är klockan? 23.35

Tisdag.

Gaaah, vad snabbt tiden går. Det är redan tisdag nu! Snart är sportlovet över och jag går tillbaka till praktiken. Klockan sex varje morgon, dude. Äh, det är fyra veckor och nu får jag vara läraren eftersom jag har mina moment nu. Nu börjar allvaret och det är så himla läskigt. Jag kommer bedömas två gånger utav en lärare och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag klarar mig!

Vi får se hur allt rullar vidare på måndag. Läskigt men samtidigt skönt att det snart är över. All nervositet kommer rinna ut i sanden... Härligt. Efter det är det hårt arbete med B och C uppsatserna och sedan sooooommarlov! Hej Las Vegas och en massa jobb efteråt som kommer ge mig pengar att leva för! :)

Jobbigt.

När man har gjort slut så är det väldigt svårt att anpassa sig till det. Man hör fortfarande av sig till varandra, man söker kontakt och hjärtat bultar lite extra när personer loggar in. Det var så för mig och Domaren, men nu måste vi sätta stopp för det. Jag har, under denna tid, trott att saker och ting kan fixa sig... bara han vågar stå på sig. Idag fick jag saker och ting bekräftat - det skulle inte ske.

Det är slut och jag tror att det är dags för mig att förstå det. Det finns inget "vi" längre. Jag ville och vill fortfarande, men jag har insett att detta inte kommer fungera. Det finns en viss person som har alltför stor roll i det här och jag kan inte tillåta det här mer, verkligen inte. Det här handlar om min och Domarens framtid, men ändå låter han denna person få ta dem största besluten. Varför?

Emily, 3 år.



Så himla söt!

En sida..

Jag har snart skrivit en hel sida, utav 8 sidor. Yey! :) Det var verkligen svårare än vad jag trodde, men det är bara att kämpa på! Jag vet inte riktigt vad han är ute efter, men jag har för mig att vi skulle främst fokusera oss på hur de har forskat för att framställa boken och INTE vad ämnet handlar om. Ojoj. :)

Planeringar.

Imorgon ska jag vakna rätt så tidigt, tillsammans med syrran för att äta frukost med henne. Efter det ska jag sätta igång med min hemtenta som ska lämnas in på fredag. När det är klart så kan jag pricka av den från min "to do list", yey! :)

Att göra denna tenta kommer vara överansträngande eftersom jag har enbart två böcker, men hittade de två andra på nätet... men inte alla sidor. Det är en "förhandsvisning", men jag antar att det får duga. Dessutom är alla på engelska, den svåra versionen. Det är bara att bita ihop, kämpa igenom till fredagen. Efter det så ska jag bara lägga fokus på amerikanska revolutionen eftersom jag har min första genomgång med mina "elever" på måndagen. Nervöst!

Jag har även gjort träningsschema, hoppas bara att den duger för alla inblandade.

Imorgon ska jag även försöka lägga in några bilder på Emilys födelsedag. Hon blev ju tre, min lilla surpuppa! :)

Igår.

Igår var vi på 18års-fest för vår lilla kusin! Här kommer några bilder.



Såhär såg jag ut, lite halv weirdo! :)

 

Uttråkade? Haha! :)

 

Det ser ut som om jag inte har några bröst alls på första bilden, men tröjan var så sjukt snygg! :)



And then all down hill! :)



Mina skor som jag älskar!

 

Vår lilleplutt i familjen! :)



SÅÅÅÅÅ HIMLA GOOOOOD!

 

Jag och lillsyrran vet hur man gör, hahahaha!



Såhär ser jag ut när jag blir arg, och ignorera Andreas fula peace-fason i bakgrunden!



Födelsedagsbarnet, haha!
Ser så oskyldig ut, men ack så fel man har! :)



Det var så sjukt gott och jag åt så himla mycket!



Systrarna! :)

 

Öhm, okej? Haha..


Det var det.. Vissa var lite för konstiga för att visa, haha. Tyvärr. :)

Alla hjärtans dag.

Jag och Domaren har gjort slut. Ja, och nu är det alla hjärtans dag. Visst känns det lite sorgligt att jag kunde vara med honom nu och göra något fint men nu är det som det är.

Vi var och är fortfarande väldigt kära. Jag älskar honom och han älskar mig, men ibland räcker det inte till. Vi är två i ett förhållande, men när vi bestämde oss för vissa förändringar för vår framtid så blev det inte längre bara vi två. Andra människor påverkades av våra beslut och det har slutat upp med att vi inte längre är tillsammans. Jag anser att det är orättvist, det gör jag. Jag är arg, speciellt på en viss person som har haft den största rollen i det här. Samtidigt så försöker jag se det från allas perspektiv och försöka finna ro i det hela.

Det har gått upp och ner för mig och Domaren sedan flera månader tillbaka, men vi har verkligen försökt att lägga andra yttre faktorer vid sidan om eftersom vi faktiskt var lyckliga. Efter ett tag blev det jobbigt, speciellt för mig. Det var jag som fick ta dem större smällarna och efter ett tag räckte det för mig. Jag är en bra tjej, det vet jag och min omgivning. Jag ska inte behöva behandlas på ett dåligt sätt, inte av någon. Hur mycket Domaren än försökte visa att han älskade mig och att han verkligen ville satsa på oss så gick det inte till slut. Jag tycker att det är synd att bara för att en människa ställer sig i vägen så ska två som älskar varandra gå isär, men jag antar att jag får lära mig att acceptera det.

Jag och Domaren har försökt finna nya vägar hela tiden för att komma undan, för att finna ett sätt att kunna vara tillsammans som förut. Vi har verkligen försökt, men igår insåg vi båda att det inte kommer att gå. 

Jag är bara arg och ledsen just nu för jag älskar verkligen honom. 

Till dig.



Denna pysslade jag med för ett tag sen.
Tanken var att visa den till Domaren,
vilket kanske inte passar sig just nu.
Jag bestämde mig ändå för att publicera den, trots allt.
Den är dock finare i större format, bara så att ni vet.

Vägen till frihet.

Denna bok, Vägen till frihet, var väldigt bra. Det handlar om en kvinnas kamp för ett bättre liv, bort från Eritrea till Italien där hennes bror är. Hela vägen till denna efterlängtade friheten är väldigt hård och hon måste gå igenom många utmaningar.

Boken ÄR jätte bra och har en gripande historia, men den är alltför lättläst. Jag känner också att jag saknade mer detaljer, mer känslor. Detta är en bok som handlar om en kvinnas kamp, smärta och plågor. Det handlar om en kvinna som tvingas lämna sitt liv och möter en oviss framtid. Som sagt, den kunde ha blivit så mycket bättre om man skapade de välbehövda detaljerna för att känna med karaktärerna i boken.

Ingen lust.

Idag har jag inte haft lust att göra något. Jag har sovit väldigt lite och somnade vid tre-fyra tiden en liten stund. Väcktes av att Asrin och Soma kom över med lite mat eftersom jag inte hade ätit något. Man måste vara evigt tacksam för sina vänner, vilket jag är. Jag har kämpat väldigt mycket för att finna goda vänner och jag tror att mitt sökande är slut. Det är något som glädjer mig.

Nu är det bara att ta en dag i taget och se vad som händer. Jag vet att jag kommer må bättre, men just nu är det bara jobbigt. Jag vet att ni inte vet vad jag snackar om men jag antar att många kan gissa sig fram. Vill helst inte skriva ner det nu eftersom det är så känslomässigt... Orkar inte ens prata om det, men ja.. Senare.

Sämst.

Jobbig dag, det är helt sjukt hur jobbig dag det har varit.

Fan vad man kan avsky sin situation. Jag trodde aldrig det. Jag hatar så mycket just nu. :(

Oj, oj.

Jag loggade in på extra kursen och såg att hemtentan hade lagts ut. Tro det eller ej, men jag blev faktiskt väldigt glad. Nu har jag iallafall en hel vecka på mig att göra den. När jag tittade igenom den så insåg jag att jag ALDRIG kommer komma undan den utan alla böcker. Jag har fått två (tack vare Domaren) men det fattas två styckna som jag har fjärrlånat men som vägrar komma! Väldigt irriterande men det är inget jag kan göra åt saken. De finns inte i Stockholm. Äh, får ta och leta lite vilt.. Måste ju gå på något sätt. Eller hur?

Dessutom är det tre frågor och jag kan svara på en och en halv fråga. :)

Torsdag..

Imorgon är det sista dagen och sedan helg. Efter det blir det sportlov.. hehe.

Idag var det SÅ hektiskt på praktiken. Det var helt sjukt hur vilda ungar kan bli! De har sysslat med en tidning under en viss period, baserad på kärlekstema med tanke på Alla hjärtans dag. Idag är det sista dagen för inlämning och alla ville ha en dator, alla ville skriva ut, alla ville att man skulle rätta deras tidningar och alla ville ha hjälp hela tiden. Jag tyckte mest synd om min handledare, då hon är "läraren". De skrek hennes namn minst en miljon gånger och det var hektiskt, hela dagen. Alla var stressade och jag tyckte det var jätte roligt. Jag vet inte varför men jag älskar när det är liv överallt.

Jag smygkollade på några tidningar och de verkar faktiskt rätt så bra. Imorgon ska de redovisa allt för oss och sedan ska det bli "Kärleksmys-tema" hos oss med filmen Grease och några semlor. Härligt, härligt! :)

Det var min dag idag, och snart är det träning. Spinning och sedan core. Jag har egentligen lust att skita i allt och träffa Domaren istället, jag har världens sug att bara få krama och pussa honom. Men men.. Snart, snart! :D



Hihi, såhär såg alla ut idag! :)

Karma.

En sak jag verkligen älskar är karma. Jag ÄLSKAR det.

Det spelar ingen roll hur mycket man försöker komma undan det, hur mycket man fjäskar sig till ett godkännande och hur mycket man än förnekar sina brott. Karma kommer och biter jävligt hårt! Varje gång någon har behandlat mig dåligt så vet jag att denna person kommer få allt tillbaka, någon vacker dag. Vet ni vad? Jag har haft rätt varje gång.

Jag har känt många människor som har på något sätt påverkat mitt liv på ett negativt sätt och jag har valt att låta det vara. Jag har aldrig försökt göra det mer komplicerat, aldrig försökt skapa fler intriger eller dispyter. Jag har varit arg, ledsen, sårad och upprörd för att senare kunna lägga undan det. För jag vet att om jag gör något elakt, något väldigt lågt och barnsligt så kommer jag få betala för det någon dag. Det vill jag inte. Istället försöker jag finna ro i att personen kommer ångra sig.

När jag tänker på alla dessa människor, med deras dåliga energi runt om sig, så inser jag att det måste finnas något så vackert som karma. Det handlar inte om att jag vill att något hemskt ska hända dem, verkligen inte. Men vad de väljer att göra mot någon annan, drabbar dem senare. Jag vet inte om mitt liv är underligt, men så har det varit för mig. Jag kanske inte blir direkt lycklig av att se er alla lida, men någonstans inom mig så finner jag ro.

Jag älskar när folk inser sina misstag och förstår hur de har sårat, bedragit och behandlat någon annan individ. Man inser inte sina handlingar tills de drabbar en själv. Jag älskar karma, just för att det ger vissa personer ett nytt perspektiv.

Många frågor.

HAR DU NÅGONSIN?

Varit medvetslös
: Nej.
Tackat nej till sex: Ja.
Hånglat med nån riktigt ful: Nej.
Hånglat med fler än 50 pers: Haha, nej!
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Nej.
Gjort något riktigt dumt: Ja.
Gjort något du verkligen ångrar: Japp!
Fått din mamma att gråta: Mina yngre dar.
Slagit ner någon: Japp, fast det var när jag var liten och arg på världen :)
Skämts över dina föräldrar: Ja, när man var yngre.
Skämts över dig själv: Ja, fast alltid i efterhand då jag inser vad jag har gjort :)
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja.
Bråkat med din flickvän/pojkvän: Haha, ja!!
Varit nykter på nyårsafton: Ja, faktiskt. Varje år.
Åkt ambulans: Nej.
Gjort nåt olagligt: Nej.
Blivit polisanmäld: Nej.
Droger: Nej.
Druckit: Ja, fast jag vet när jag ska sluta.
Vilka kläder sover du i: Sköna pyjamas.
Vad hatar du: Vissa saker.
Varit kär: Ja.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Nej, faktiskt inte.
Är du ensam nu: Nej, mamma är i köket och lilla Emily sover.
Vill du gifta dig: Ja.
Vill du ha barn: Ja, massvis. Jag älskar barn och jag ser det som min väg till total lycka.

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: Jag.
Såg dig gråta: Jag tror att det var Domaren.
Fick dig att gråta: Ingen person, bara gamla saker från förr.
Du delade en drink med: Dricker det själv, hallå!
Du gick på bio med: Syrran, Asrin och Soma.
Skällde på dig: Emily, för jag sa åt henne att inte leka med sleven.
Du smsa: Domaren, haha.
Du ringde: Syrran.
Ringde dig: Öhm.. vet inte.
Som du sov hos: Min kusin från Malmö.

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?

Haft sex:
Nej.
Festat: Nej.
Gråtit: Nej.
Kramat någon: Ja, mina systrar :)
Pussat någon: Nej.
Köpt någonting: Ja, jävla Apotek :)
Saknat någon: Ja, väldigt många.
Sjungit: Ja, med Emily innan hon somnade :)

HAR JAG:
Mer än en mobil? En, och det räcker för mig.
Digitalkamera: Ja.
Telefon på rummet: Nej.
Egen dator: Ja.
Husdjur: Ja, mina fiskar.
Bra kompisar: Ja, dem bästa.
Haft sex på en offentlig plats: Vad tror ni?

KÄRLEK OCH SÅNT

Hur gammal var ditt äldsta hångel?: Öhm... 24-25 tror jag?
Och yngsta?: 88:a.
Vad tycker du om kärlek?: Att det krävs väldigt mycket hårt arbete och samarbete.
När kramade du någon sist?: Igår kväll.
Saknar du någon speciell person?: Ja.
Har du svårt för att bli kär?: Ja.
När kysste/hånglade du med någon sist?: Några dagar sedan.
Ångrar du det?: Nej.
När fick du senast en komplimang?: Ingen aning.

Har du hånglat med någon av samma kön?: Kysst, bara. :)

Sommaren.



Min Domare under sommaren 08.
Han vann inget åt mig,
men jag fick istället en massa kärlek! :)

Kriget.

Vilket krig det blir om spinningpasset på Friskis & Svettis! Det är helt sjukt faktiskt! Jag satt och väntade tills de skulle öppna bokningstillfällen (det är oftast klockan 09:00 det öppnar). När klockan blev nio så hann jag knappt logga in på Passbokningen tills det var helt slut på platser. Jag hann ta två, men inte mer. Jag fattar inte... helt hysteriskt! :) Äh, fick iallafall ta tag i två platser. Får se om Soma någonsin hör av sig för att tala om när hon tränar, den latmasken!

Men men, ville bara tala om för er om "kriget". :)

Tisdag.

Jag har planerat att göra "Att göra"-lista idag. Jag känner att allt flyger runt omkring och jag har lätt för att förvirra mig. En lista ska det bli idag, mestadels för att jag är rätt så uttråkad :)

Äh, ska börja redan nu.

Dagens "gjorda"

Idag tränade jag i två timmar och det var SÅ skönt. Jag vet att man inte ska träna när man är förkyld och snuvig, men jag kan inte låta bli. Jag tycker att det blir så långtråkigt att bara sitta hemma och inte göra ett skit. Varför inte döda tiden med härlig träning? Jag kan anpassa all träning efter hur jag känner. Woho! :)

Domaren har också blivit sjuk, smittad av mig. Han har väldigt lätt för att bli smittad, och varje gång han har blivit sjuk så har det alltid varit på grund av mig. Ooops. :) Jag tycker att han förtjänar att vara sjuk, men det säger vi inte. :)

Nu ska jag fixa till kompletteringen till uppsatsen och skicka iväg den. Jag kan då checka av den från min lista! YEY!

Tummen min.

Jag skulle hjälpa mamma i köket och skala tomater. Det gick inte så bra. Jag skar mig och halva nagel på min tumme är borta, eller.. Den finns kvar, men det är för att jag är en fegis som inte vågar dra bort den. Haha! Det gör jätte ont, men jag hoppas och tror att smärtan går över snart :)

Idag blir det träning, spinning och jympa. Jobbigt, men jag misstänker att det kommer bli otroligt skööööönt efteråt! Jag känner att jag behöver det nu, verkligen. Det jag måste träna upp är mina fjuttiga spagettin till armar, för det börjar gå för långt. Jag är sjukt svag i armarna, men jag kan slå väldigt hårt. Det är så konstigt, tycker jag. Armhävningar kan jag inte göra, men blåmärken för andra kan jag skapa! :)

Men men, nu ska jag iväg och köpa lite småsaker i Apoteket. Det känns nästan löjligt att köpa det jag ska köpa, som ett hån, men jag antar att man ska ta till alla vägar som går och hoppas på det bästa. Eller hur?

Lara.

En som verkligen kan göra min dag är min kusin, Lara. Jag saknar henne fruktansvärd mycket och hon betyder så himla mycket för mig.


Hon vet väldigt mycket om mig, om mina problem och bekymmer och mitt aktuella problem. Hon vet exakt hur hon ska göra för att peppa upp mig. Hon skickade en massa roliga bilder på sig själv, vilket även visade på att hon verkligen gör allt annat förutom att plugga. Det känns skönt att ha människor som älskar en, oavsett vad. Människor som verkligen förstår en och är där för en, trots allt.

Förut, när jag var yngre, hade jag massvis med vänner. Jag trodde att det var det som gjorde ens liv värdefullt, men insåg rätt så snabbt att det inte var så. Jag upptäckte att jag, sakta men säkert, började dra ifrån mig från dessa personer. Jag insåg att många av dessa vänner var inget att ha, för de vände kappan efter vinden. Nu har jag väldigt få vänner men mitt liv känns mycket mer värdefullt nu än förr. När jag känner mig nere så vet jag exakt vart jag ska vända mig till, och det känns skönt att ha personer som orkar lyssna på en.

Jag är evigt tacksam för allt, speciellt under denna tid då allt verkligen har fallit ner totalt. Jag vet att det inte kommer att sluta här, jag vet att det finns en risk att saker och ting blir värre. Jag vet att det väntar många stunder av olycka för mig, både nu och i framtiden. Jag känner dock att jag klarar det om jag har vissa personer brevid mig. Ingen annan, bara de som verkligen kan stå vid min sida i både vått och torrt. Om någon hade frågat mig två år innan vilka dessa människor skulle ha varit, så hade jag svarat helt fel. Nu vet jag, utan osäkerhet i rösten. Jag vet vilka jag vill ha på min sida.

Stressigt.

Så ironiskt att jag loggar in för att skriva ett inlägg om hur stressad jag har känt mig på senaste dagarna och så får jag en kommentar om att jag gnäller. Vänta, det här är väl MIN blogg där jag får skriva vad JAG känner? Eller, har jag helt fel?

Ja, jag kanske tjatar om att jag måste vakna klockan sex varje morgon. Det ÄR jobbigt men det är för att jag har mycket annat på gång just nu. Samtidigt som jag ständigt oroar mig för att hinna med allt på praktiken trots att jag missade en hel vecka redan och missar ytterligare två veckor eftersom de inte har historia för tillfället, så har jag en B och en C uppsats hängandes över mig. Jag har även en hemtenta, ett PM och en komplettering som måste lämnas in snart. Allt extra arbete försvinner när jag är färdigutbildad, det vet jag och andra, men det är fortfarande en lång bit dit. Tills dess har jag har väldigt mycket att göra på väldigt kort tid.

Jag vill även hinna träna för det är då jag mår som bäst, det är då jag får en chans att slappna av och få bort all ilska jag har. Jag är stressad, på alla sätt som går. Samtidigt som jag har alla dessa stressmoment hängandes över mig så har det känslomässiga en stor roll i det hela också. Alla vet inte varje liten detalj som händer i mitt liv, mestadels för att jag väljer att inte berätta det offentligt här på bloggen. Men är man någon med gnutta förnuft så måste man väl förstå att man har det lite jobbigt med tanke på alla underliga inlägg jag har skrivit, om hur trött jag är på allt och att jag får ta skiten i en viss situation?

Detta, i samband med alla uppgifter jag har, tär på en då jag faktiskt inte är en jävla superkvinna. Jag är helt fokuserad på allt negativt i mitt liv just trots att jag försöker finna ljuset i det hela. Att jag sedan får höra att jag gnäller i min egen blogg, den delen där jag ska ha rätten för att skriva vad jag vill, är inte direkt vad jag strävar efter.

Vad sägs om att söka sig till en annan mer positiv blogg, om det är så jobbigt att läsa om mitt gnällande?

Imorgon är det..

en helt ny vecka då jag får vakna klockan 6 varje morgon. Gaaaaaaaaah, vad hemskt! Jag hatar det, men men.. Det är bara denna vecka och sedan blir det "sportlov" och då är även jag ledig. Yey! :) Efter det blir det fyra veckors praktik och sedan klart - ingen mer praktik på ett bra tag. Jag klarar det. Jag klarar det.

Jag har känt mig lite seg i kroppen, huvudvärk och ont i halsen men det ska nog gå över. Jag har lätt för att bli sjuk när jag är runt barn, jag förstår inte varför. Jag vet att det är bakteriehärja runt dessa barn, men att bli påverkad så snabbt? Hm?

Snart ska jag göra en lista över hur jag ska träna. Jag känner att det krävs nu när jag har både jympa och spinning att tänka på. Jag måste försöka kombinera allt detta, samtidigt som jag lyckas sköta praktiken. Det ska nog gå! :)

Ingen uppdatering.

Jag hade glömt bort datorn helt och hållet. Nu sitter jag här och kollar runt på bloggar, skriver min egen och håller på att pilla med proven för mina "elever". De ska ha prov i amerikanska revolutionen och sedan en uppsats i franska revolutionen, så.. Jag försöker göra så gott jag kan.

Jag har även klippt lugg och det känns jätte skumt. Jag är helt ovan att ha massa hår framför ögonen, verkligen. Jag vet inte hur det blir nu, men jag valde att ta upp det istället. Det ser jätte fult ut, men vad ska jag göra? Jag försökte göra om mitt utseende men det lyckades inte. Haha! Äh, det växer ut. Mitt hår är som ogräs. :)

Mitt liv blir inte roligare än såhär. Men jag hoppas verkligen att saker och ting blir bättre denna vecka.

En sista chans.

Jag är oftast rätt snäll när det gäller förlåtelse eftersom jag inte direkt är den långsinta personen. Dock får jag nog i vissa fall, som nu. En sista chans är allt som ges och tar man inte vara på den är det inte mitt fel.

Jag blir sårad, gång på gång. Att jag, trots detta, ger ut en andra chans är underligt för många. Jag tänker välja att tro på löftet jag fick, att imorgon kommer det "ordna sig". Jag har hört det förut, jag har trott på det innan men jag måste ge en chans till för att klara av detta. Jag behöver tro att denna person inte sviker mig, att denna person står på min sida. Jag måste se om det finns en chans för allt. Jag kan inte bara släppa allt och gå min väg, jag behöver ha ett svar.

En sista chans, inget mer och inget mindre. Du lovade mig.

Blääää..

Ja, så ser dagen ut - blä.

Jag är så trött, både fysiskt och psykiskt. Jag är trött på ALLT och ALLA.

Vissa av er vet varför, andra inte. Jag vet lite för mycket och det driver mig till vansinne. Är så trött på allt. Jag vet att det finns en gräns för allt, men just nu känns det som om jag har passerat den gränsen för länge sedan.

Blä på allt.

Äcklig.

Jag vaknade helt svettig, tröttt med väldigt torr hals och lite feber. Bra, väldigt bra. Precis vad jag behöver innan helgen. Att min näsa är helt täppt är också något jag lägger på "bra-listan". Blä!

Ska krypa in i min säng och försöka sova mig till döds nu.

Mitt iran.


 Jätte bra bok.
 Jag gillade den verkligen eftersom man fick lära sig väldigt mycket under bokens gång.
 Allt från Irans historia till kvinnornas ställning.
 Man får följa med en stark kvinna i hennes kamp för mänskliga rättigheter.
 Läs den.

 Författarinnan har även fått Nobel pris för sin insats för sitt land, Iran. Hon har fått gått igenom mycket och man får även träffa på en massa andra människor och höra deras historier.

Låång dag.

Idag vaknade jag klockan 6, inte ovanligt längre, men då hade jag inte vaknat en enda gång under HELA natten. DET, mina kära vänner, är ovanligt. Jag brukar oftast vakna mitt i natten, dricka lite vatten, grubbla en aning och titta på klockan. Jag sov som en stock från klockan 10-06. Självklart krånglade tåget och jag missade en halvtimme men det är sånt som händer med SJ. Det är bara att leva med det.

Jag har dock klagat på en väldigt elak busschaufför. Jag har pratat med Upplands lokaltrafik och berättat ALLT för nu tycker jag att han går alldeles för långt. Han är jätte elak mot MIG men väldigt trevlig mot andra och så ska det inte vara. Han är en elak liten gubbe. Vad är det med äldre människor nuförtiden?

Äh.. Nu ska jag duscha, äta och sova! :)

Woho!

Jag vet att jag pratar väldigt mycket om Friskis & Svettis för tillfället (Domaren gnällde idag över det) men det kretsar runt mitt liv så.. Haha. Jag har nu ordnat upp så att jag kan gå på jympa, yey! Eftersom det blir billigare för mig så får jag även köpa Alltränins-koret och Gymmet står på min lista. Jag kommer inte använda det eftersom jag inte gillar att gymma. Men jympa, yey! Imorgon ska vi gå på något pass och ska strax kolla upp vilket det blir.

Nu är jag helt pank.. Helt helt helt.. Inte ens en hundring finns kvar. Möjligtvis några kronor men inget mer. Hej Domaren, hur mår du idag? :) Höhö..

Nu ska jag börja "sömna till mig" och sova. :)

Inget att säga.

Om denna dag. Den var så onödig att jag ville skjuta mig själv. Vaknade klockan 6, var trött och åkte iväg till praktiken. Jag hade klass 6 som jag verkligen inte vill ha just för att jag tycker att dem är för busiga och jag har inga planer på att vara lärare för klass 6, någonsin. Efter det åkte jag till KI, vilket var onödigt eftersom Asrin var där med sina vänner och pluggade. Jag satt där och gjorde nästan ingenting, var vrål hungrig och små slogs med Domaren. Efter två timmar bestämde vi oss för att det blev för tråkigt och vi åkte hem.

På hemvägen satt var det självklart fullt på tåget och jag satt mellan två personer som lyssnade på hög musik. Jag hatar det. Ha respekt för andra människor, era jävla idioter! Jag hatar personer som verkligen inte bryr sig att personen brevid kanske vill läsa sin tidning eller bok i fred, som JAG då! Jag blängde ilsket på honom, men han kollade bara bort och struntade blankt i mina blickar. Ja, jag borde ha sagt något men vad ska jag säga till en vuxen idiot? Han var inte ungdom direkt.. Den andra satt bakom mig och därför såg jag inte honom så bra. Lika bra.

Hatar den här världen ibland. Har lust att skjuta mig vissa dagar.

Friskis & Svettis.

Här i Jakobsberg så är det verkligen svårt att få ett träningpass på spinning, speciellt i F&S. Alla vet det och trots det så försöker man fixa ett pass varje dag. Idag blev jag verkligen irriterad på vissa personer och jag var inte den enda som blev det.

Några har inte lyckats få ett pass (jag och Asrin hade, Soma hade tydligen inte det) och alla ställde sig i kö för "Drop-in". Man släpper in 9 personer utan att de har bokat. Jag och Asrin gick före Soma och ställde oss vid dörren till spinning-salen. Då sitter det tre äldre människor, två män och en kvinna, och diskuterar hur svårt det är att få platser för att träna på F&S. "Ja, men det är massa småtjejer som håller på att ta platserna. Helt vilt.", säger en av männen. Han kollade genast på mig och Asrin, som var dem enda unga i gruppen. Jag glömde bort att det fanns en åldergräns för att spinna? Gubbjävel säger jag bara.

Sedan trängde dem sig före TROTS att de satt bekvämt i soffan och var två meter bort från dörren. Jag, Soma och Asrin sa ingenting för vi vill inte starta ett löjligt tjafs med äldre människor men att dem söker efter att bråka är bara löjligt. Det är inte första gången, utan dessa tre (plus en till som inte var med idag) ska ständigt hålla på med sina fasoner. Det är nästan löjligt. De är MYCKET äldre än oss och beter sig om om de vore hälften av vår ålder. De kommenterar en massa elakheter riktade mot oss, de tränger sig före i kön, de säger till med en negativ ton i rösten ifall de vill något från oss. Jag trodde att vuxna människor hade mer vett i skallen än så, men tydligen hade jag fel.

Första dagen.

Helt otrolig dag, alltså. Stress, stress och mera stress.

Jag vaknade klockan 6 på morgonen och värmde en macka till mig, som frukost. Jag glömde den i micron och dum som jag är tog jag en stor bit av den. Ja, jag brände tungan. Det svider ännu. Jag drack juice som bara den men inget hjälpte. Jag struntade i smärtan (överdrigt, men låt det gå!) och gick iväg till pendeln. Jag var i tid och mäkta stolt över mig själv, men tror ni inte att pendeltåget blev försenad med 15 minuter? JOHO, och då innebär det att jag även missar bussen till själva skolan från Bålsta station.



Jag var självklart arg men det är inget man kan göra något åt saken. Pendeln kom och jag åkte iväg, men jag var ändå stressad. Jag gick ur tåget och fick vänta vid stationen i en halvtimme på bussen. Jag blev väl en halvtimme försenad, men det ordnade sig. Väl i skolan inser jag att jag har glömt mina tofflor på tåget. Jag blev så arg, för skolan har "sko-fritt" och jag fick gå runt utan skor/tofflor hela dagen. Jobbigt och pinsamt.

När jag var på väg hem så missade jag bussen med en minut och fick istället vänta en halvtimme på den. Jag hann, som tur var, med tåget till Jakobsberg. När jag kom hem var det massvis med gäster hemma hos mig och då var det mestadels springa fram och tillbaka mellan vardagsrummet och köket. Gästerna gick precis då det var dags för mig att ta på mig träningskläder och springa iväg till Friskis & Svettis. Innan gick jag förbi Din Sko och köpte nya tofflor, stackars mig. Det värsta är att jag köper från barn-avdelningen och det finns alltid massa söta makipärer på dem.. Moget för en lärare! :)

Träningen var HÅRD, jag höll på att dö. När vi gick ut påpekade Asrin (som var minst lika röd) över hur röd JAG var. Det var verkligen tungt och att hon hela tiden skrek: KOM IGEN NU, BÄTTRE KAN NI! gjorde inte saken bättre.

Sedan blev det dusch, diskussion med Asrin och vi har bestämt vad vi vill göra på vår födelsedag. Jag och hon fyller samma månad och vi har tänkt slå ihop det till ett. Vi vill ha det lugnt, stillsamt och bara dem närmaste. Vi tänkte hyra någon lokal, laga maten och godsakerna själva och bara njuta av varandras sällskap (med lite vin, hehe). Jag ska försöka fixa så att vi kan kolla på film i lokalen och kanske även spela Buzz och Singstar. Det skulle vara jätte roligt! :)

Imorgon blir det klockan 6 igen, men nu slutar jag jätte tidigt. Runt 11 ska jag ta tåget in till T-centralen där jag ska möta upp Domaren. Vi ska åka till KI och träffa Asrin och luncha med henne. YEY! :)

Nu ska jag gå och förbereda mig för att sova. :)

Jahapp.

The last day of freedom.. Hehe. Nej, men imorgon är det praktik. Jag ÄR såklart lite små nervös men det ska nog ordna sig. Jag vet vart skolan ligger, vart enheten ligger och även deras system. Det kommer inte bli några större förändringar utöver ett nytt arbetslag och en ny handledare. Det som är dock bra med det hela är att jag får mitt schema! Woho, säger jag bara. Då kan man planera som en normal människa.

Nu är jag bara trött och seg, och har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Vill ha något riktigt bekvämt.

Fixat.

Jag har kollat upp pendeltåget och bussen - Ja, jag måste vakna klockan sex. Lycka till, Marina!

Jag har även fixat alla papper och väskan, plus en liten matlåda med kycklingfilé och mycket grönsaker. Mums! Jag tänkte ta med mig yoghurt och ett äpple också. Eftersom hon inte har skickat med något schema (trots att jag bad henne två gånger) vet jag inte när jag slutar och jag tänker inta ta några chanser.

Jag ska även packa ner mina träningskläder och ifall jag inte hinner får Asrin komma förbi och hämta dem, eller Soma. Den som går förbi, haha. Jag hoppas att jag slutar tidigt men jag misstänker att det inte blir så eftersom det är måndag. Måndagar är alltid låååååånga.

Nu ska jag fortsätta på min uppsats. Blä!

Lancome.

Jag gillar Lancome, just för att deras produkter passar min känsliga hy. Jag har inte världens bästa hy direkt och den är jätte känslig för massa saker. Jag blir självklart irriterad över detta men det är inget man kan göra åt saken. Jag har inte finnar eller acne, utan bara röda prickar. Som om jag har vattenkoppor, som kommer och går. Ibland kommer de massvis och ibland försvinner de helt, beroende på hur de vill ha det. Prickarna bestämmer.

Iallafall, jag gillar Lancome och har nyligen börjat använda en nattkräm som doftar ljuvligt. Jag har väldigt torr hud och känner därför att krämen passar mig. Igår fick jag höra att det är extremt dåligt för någon i min ålder (snart 22 år) att använda nattkräm. Är det sant?



Det märks att jag gillar Lancome, va?

"Mycket" att göra.

Idag måste jag fixa alla papper inför praktiken, ta fram kläder, göra klart väskan och en matlåda. Dessutom måste jag kolla upp vilka tider pendeltåget åker och även bussen. Det kommer säkert innebära att jag måste vakna klockan sex. Vad hemskt egentligen! Usch! Varje dag!

Jag måste iväg och köpa Bålsta-kortet och även en massa produkter till frukosten. Jag är sugen på kalkon och avokado, med jätte god juice. Mums! :)

Idag ska jag bara sitta och göra uppsatsen, ska skicka iväg den redan idag. Eller imorgon. Men snart iallafall. Jag ska be henne att kommentera om något är fel så att jag kan rätta till det. Jag hoppas att jag fixar detta nu, att det går bra och då kan jag andas ut. Efter detta ska jag lägga full fokus på distanskursen och en romanlitteratur som vi ska läsa under praktikens gång.

Dagens shopping.

Idag var vi äntligen i Täby och jag shoppade. Jag är HELT pank nu, fy. Eller, jag ska köpa Bålsta kortet imorgon och sedan gympa-kort på Friskis. Dyrt dyrt...

Jag lyckades iallafall få hem en skjorta som jag inte har bild på. Den är iallafall lila, vit och svart med en rosett vid halsen. Jag skaffade även en jacka, två par strumpbyxor (vit och beige), ett vinrött bälte och några produkter. Jag "samlade" ihop några poäng och fick 150 kronor på Åhlens, vilket behövdes. Träningskläder kom även med på listan, äntligen. Jag fick även med mig jätte billiga byxor och en liten SMS-bok.



Haha, jag gillar den verkligen och det är sällan jag hittar jackor som passar mig.
L, M, S eller XS.. Inget passar. ALLT är stort. Men denna satt bra! :)



Syrran insisterade. Den är rätt så snygg.



Två av dessa produkter är till fötterna (usch, vad äckligt tycker väl några).
Jag hatar fötter och därför insisterar jag på att mina ska se så fräscha ut som möjligt för jag tvingas ju titta på dem ibland. Den blåa saken hjälper för att ta bort det hårda skinnet och krämen gör att det blir mjukt. Jätte härligt och det funkar! Den produkten i mitten är deo-spray som luktar ljuvligt.



Coooooola byxor som är sjukt snygga. Kostade bara 49 kronor!



Den ser stor ut och som om jag vore världens tjockis men så är det inte!
Det här är mitt nya träningslinne.


 

Mina träningsbyxor.
Det ska motivera mig till att träna mer.

 

En liten bok för Domarens SMS till mig.
SMS som är romantiska, de andra ska vi helst glömma :)



Nu är jag PANK, som sagt, och kommer nog inte shoppa på ett väldigt bra tag.
RSS 2.0