Naglar.

Jag vill ha fina naglar. Men jag har för sköra naglar för att de ska växa... Jag vet att det finns massa nagellack för sådant men jag kan inget. åh, får testa mig fram :)

SKIT!

Skit dator. Domaren, fixa den!!! NUUUUU!!! :(

Åh, livet...

Min dator är helt borta (Domaren lyckades INTE få bort viruset så datorn stängs av när den känner för det!) och det var någon som ville att jag skulle visa min blåa klänning.. Ja, det kommer men på grund av min dumma dator så får alla bilder vänta lite.

Jag har dessutom FÖR mycket att göra... vilket inte är ett problem egentligen men typiskt att jag ska vara heeeelt omotiverad. Jag vill bara inte. Fuck.

Imorgon.

Jag har blivit duktig på det där ordet.. "Imorgon". Hm.. Jag måste börja sätta fart med pluggandet. NU. Genast!

Jag har iallafall glömt att berätta om min date med DJ, hallå! Den var super. Först gick vi runt i Kista och jag köpte en jätte fin ljusblå klänning och en rosa dagbok (ja, en dagbok yeeeeey!). Sedan åt vi kina-mat som INTE var god. Vi skuttade vidare och köpte en MASSA godis och då menar jag en massa... Maltesers, gifflar (som vi dödade på två sekunder!), något att dricka och Japp. Ojoj.. Detta var typ fem minuter efter maten.

Filmen var väldigt bra!!!! Jag gillade den skarpt men... paret brevid mig störde mig så sjukt mycket. De hånglade (och en annan sak till som jag inte vill nämna här men det har något med att hans hand inte alltid var synlig och hon var alltför exalterad!) och det var så ÄCKLIGT!!!!!!! Jag ville dö, på riktigt. Jag förstår att man vill mysa med sin älskling men vad fan... Hålla på med sånt när en människa sitter två mm bort? Seriöst!!!! Jag och DJ satt och skrattade till slut, speciellt när tjejen fick världens utskällning (två gånger också!) av tjejen framför henne på grund av att hon rörde sig för mycket (man behöver inte ens undra varför hon sprattlade som en fisk!)

Ja, det var min date. Hahahaha..

Träning.

Vill dra och träna en timme men är det bra? Jag är torr om halsen, den gör lite ont, är lite febrig..? Hm?

Måndag.

En ny start på veckan. Egentligen skulle det ha varit min första dag på min VFU men de har inte hört av sig och jag vet ingenting. Hoppas de hör av sig innan tolv annars måste jag ringa dem och en massa för ja, man vill ju inte missa alltför mycket och det känns jobbigt att inte veta vad man ska planera. Well, well.. Det ska nog bli skoj.

Jag gillade min nya header faktiskt. Jag gjorde den själv på photoshop eftersom jag använder min systers dator för tillfället. Min rosa är hos Domaren, vi får väl se när jag får tillbaka den. Jag skulle behöva den, rosan alltså, till min praktik då det hade varit bra om jag fick sitta och jobba med den där.

Aja, nog snackat. Jag är sjuk.

Ny header.

Vad tycks?!

...

Ett meddelande till svinet: Lägg ner verksamheten. Dina ord betyder ingenting. Det är som om du inte ens skriver/säger dem så slösa inte dina fem-minuters energi på det här.

Istället för sitta och grina (som jag egentligen vill göra) har jag valt att det inte ens är värt det och tittat på detta istället. Barn är verkligen vägen till lycka.It's all about Sherrliiiiieee

Jag ska på date, med DJ. Höhöhö.. Vi ska se Sherlock Holmes och jag ska dregla över både Robert Downey och Jude Law. Eye-candy all the way baby!

Snart..

Snart kommer jag börja blogga igen som vanligt.. Domaren har fixat min dator men allt är kvar hos honom så jag måste iväg och hämta den.

Jag har fått praktikplats men när jag sökte på min handledare fick jag "biträdande rektor" som svar. Ja, han kanske undervisningar halva tiden också? Eller? Ja, vi får se. Det är iallafall en skola jag har varit på tre gånger nu. Lite småtrist att jag inte fick gymnasiet trots att det är mitt sista år(!) men aja, sånt är livet.

Well, well.. Ska sluta babbla.

Sjuk!

Jag är sjuk! :(

Gone.

Både den röda och den rosa datorn är nu kaput... Typiskt! Nu sitter jag på familjens gemensamma dator som är trögare än sirap!

Well, mer än så får ni inte fram till fredag då Domaren sa att han skulle fixa den rosa datorn (han har lovat att fixa den röda också men det har han tydligen "glömt" bort)

Bye :(

On my way

till skolan då. Vi har seminarium och jag tvivlar starkt på att den är viktig (men tror vi får våra VFU-uppgifter) så ja.. Vi hade föreläsning som jag skippade för jag orkade inte med den och jag har upptäckt att jag är anti-föreläsning.

Nu ska jag dricka kaffe (dricker vanligtvis INTE kaffe men mamma har gjort speciella kakor som är perfekt till kaffe!!!!!)

Domaren & Serdar

 

Vems är vem, huh?

Ska man se den?

Folk pratar ju bara BRA saker om filmen!

Woho!

Idag var första skoldagen och den var helt okej. Fick reda på att om jag hade skrivit min B-uppsats i riktning mot didaktik/skolrelaterat hade jag inte behövt skriva den nu och därmed tagit examen OM TIO VECKOR! Fattar ni huuuur besviken jag blev på mig själv och min fula b-uppsats om Kleoopatra? Aja, bara tuta och köra! :)

Jag var hos Elena och Sperta idag och lånade en svart spetsklänning från Elena som jag ska ha på fredag. Lilla Christel (tydligen stavas hennes namn Kristell men men) ska ha "snenije" som vi då brukar ha när ungen har fått sin första tand. Jag tog på mig den och den blev faktiskt bra, fast såklart var den snyggare på Elena med hennes sexiga ben. :) Men men, får se om inte den är för fin eller om alla andra ska ha på sig sådär.. Vet inte.Här är klänningen med söta Elena :)

Dagböcker.

Jag började skriva dagbok när jag flyttade till Stockholm, det vill säga klass 4. Jag hade massvis med dagböcker men valde att slänga bort allt. Jag tror dock mamma har gömt några men ja, det är inget jag vill behålla. Sedan tog bloggen över och jag började betrakta denna som en dagbok. Problemet är att jag berättar aldrig mina privata känslor och det som står i bloggen är ungefär 40% av mitt liv och jag vill inte enbart minnas dessa småtal utan jag vill ha de allra privata delarna av mitt liv. Så därför är jag på jakt efter en ny dagbok för jag känner att mitt liv kommer nå en ny milstolpe som kommer innebära en helt ny start och då vill jag dokumentera ALLT. Alla tankar, känslor, funderingar, rädslor.. Ja, allt ska skrivas ner.

Stort format vs litet format?Virus...

Min rosa dator har fått virus.

En idé

Jag har en idé, att fota.. Egentligen är den old och många har gjort den men jag vill testa. Den är enkel så jag kanske bör börja med den FÖRST.. för det är inte direkt som om min kreativitet är på topp.


YES!!!

Mitt misstag gick att fixa! :) :) :)

Hej!

Bekräftar härmed att du är antagen till AUO III.
Kursstart äger rum måndagen den 18 januari kl 8.15 i aulan på Seminariet.


Hej Examen!!! :)

It is me, the chief!

Jag har lagat thaiwok till min familj, med kyckling då. Vi får se vad de säger och ni kommer få se bilder på mina läckra bitar, hahahahahaha. Det lät ungefär såhär: "Mam, vad ska jag lägga nu? Där? Hur? Va? Vaddå ris?" hahahaha.. Ojoj, vilken nykomling men när mamma smakade sa hon att det smakade EXAKT som kina mat. WOHO! :)Bild: Nanchang

Jag & lillsyrran.

Inte så mycket.

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu men snart... Snart. :)

Jag är lycklig.

Some hours to kill..

Här sitter jag och myser. Försöker logga in på MSN så att jag kan chatta med min syster fast MSN vägrar fungera och jag har inga pengar på mobilen. Syrran, om du ser detta: Hör av dig :)

 

Fredag.

HELG!

(eller det har varit helg hela veckan för mig, men ja.. hehe)

På måndag gäller det - AUO III. Finns det platser för mig, en idiot som glömde tacka ja då hon blev antagen eller kommer jag få ha "fredag" resten av terminen?En gammal bild..
Vad ska man göra när
ens laddare icke fungerar? :(

Lärarinna.

Vad tror ni de på min praktik skulle säga om jag kom till skolan såhär och skulle undervisa?

Saker jag tänker behålla..

Fick post från H&M idag, våra kläder var här. Jag tänker bara behålla ett linne, ett armband och en grön klänning.


Ignorera jeans-byxorna här, haha :)

Lilla Christel

Efter brudklänning-köpet drog vi till vår kusin, som precis hade kommit hem från Syrien och blivit döpt. Hon är så sjukt fiiiiin! :) Tyvärr kunde jag inte ta några riktigt fina bilder men hon är söt.. Fin! :)

Brudklänningar..

Det var faktiskt skoj att kolla på bröllopsklänningar och JA, hon köpte!!!!!! :) Jag tänker inte visa den här på bloggen eftersom hon inte vill att folk ska se den och jag tycker inte heller att det är en bra idé att lägga ut den. Men självklart ska ni få se lite bilder.. :)En klänning som hon provade.
Den var fin men ja, inte det hon sökte efter.
En annan klänning..

Här betalar kusinen min sin bröllopsklänning!
Jag kände att jag borde dokumentera! :)

Det fanns väldigt fina klänningar och hon provade på ett par styckna.. Men ja, hon fann ju den hon ville ha till slut. Ni kommer få se den på hennes bröllopsdag såklart! :)

 

Goin' on..

Nu ska vi dra till Hallonbergen för det ska tydligen finnas en bröllopsbutik! Ska fota klänningarna.. :)

Två gamla inlägg.

Jag hittade två gamla inlägg om Domaren och blev sådär nykär igen. :)


Jag älskar när han...

... kysser mig på pannan.
... sträcker på huvudet för att han vill att jag ska kyssa honom på halsen.
... oroar sig så fort jag är sjuk eller mår dåligt.
... ringer mig bara för att säga att han älskar mig.
... kallar mig för Gums, hans konstiga smeknamn för mig. (nu är det Ärtan också!)
... tittar på mig på ett visst sätt.
... får mig att skratta, när allt omkring bara är svart.
... orkar lyssna på min röst, som är så falsk att de döda vänder sig i graven.
... låter mig lägga extra vitlökssås på min kebab eller köpa Green & Garlic-dippen på Max.
... följer med mig på bio, fastän han avskyr det.
... har hittat något han älskar, för då pratar han så mycket om det. Som ett litet barn en tidig julmorgon.
... säger fina ord, precis då jag behöver höra det som mest.

Men det jag älskar mest med honom är att han älskar mig, för den jag är. Han har inte försökt ändra på mig på något sätt, aldrig en enda gång.
Domaren är faktiskt en underbar person, på alla sätt. Han har egenskaper som är helt otroliga.

1. Han ska alltid hjälpa människor, oavsett om han känner dessa personer eller inte.
2. Han är en god lyssnare, någon som sitter och verkligen hör allt man säger och ger råd.
3. Han ställer upp, oavsett vad. Han ser alltid till att göra sitt bästa för andra, att alltid skapa vägar som leder till det bättre.
4. Han får en att skratta, i varje läge. När man är ledsen så är det han som får en att le.
5. Han älskar mig, mer perfekt än så kan man inte bli!

Jag är glad över att han är min och att jag är hans.

Feelin' mah soul!

Imorgon ska jag traska iväg och titta på bröllopsklänningar (ja, jag ska gifta mig!)...

NOT! Det är min kusin som gifter sig den 29 maj och vi ska åka iväg och hitta en klänning. Det kommer nog bli skoj för jag har aldrig gått och provat på klänningar/sett någon ens prova en brudklänning. Jag ska tvinga henne att ta på sig extreeeemt fula! (hahahaha)

Efter det blir det träning, yeah! :)

wedding-dress-ugly-2.jpg Stripper dress image by wendylady1Är folk seriösa när de väljer ut dessa brudklänningar?
Är designaren allvarlig när han/hon ritar dessa klänningar?
Hahahaha.. Well, well..
Antar att smaken är som baken.

Baddräkter

Nu när vi ska dra iväg till Grekland (vet att det är flera månader kvar) så vill jag köpa baddräkter. Jag vill helst ha så små som möjligt så att så mycket av min hud blir solbränd (Domaren har sagt till skarpt angående att sola topless.. jag förstår inte varför då det är mycket snyggare att ha solbrända tuttar som viftar runt än fisbleka små ärtor!)Såna bad-trosor skulle ja vilja ha!
Denna bild är från H&MDENNA SKA JAG HA! :D
Bilden är från Laredoute.se

Kokosbollar.

Syrran har lagat kokosbollar och snart ska vi väl mumsa i oss dem och bli feta. :)

Ojoj..

Var på träning och det var tydligen en ny brud som skulle träna. Hon stod självklart framför mig och viftade på sin rumpa. Hon var sjuuuukt snygg med assnygg kropp (det gav mig motivation att skutta som fan på den där brädan!) men fan vad hon var dålig. Inget illa menat, jag var själv nybörjare och stod och tittade som ett jävla fån. Men den här bruden kunde inte ens titta runt och se att hon gjorde fel. När man skulle "jogga" på brädan (kan tillägga att den gungar lite lätt för balansen) så stod hon och vrickade på rumpan! Så sött och jag kunde inte sluta skratta.. fan, hoppas hon inte märkte fast hon verkade ha självdistans för hon skrattade för sig själv när hon kollade sig själv i spegeln. Well well.. :)

Jag har börjat med tentan i Geografi (skjut mig!) och jag ska snart snart snart börja med religion C. Jag har börjat lite lite lite men men.. Hahahaha.. Jag är så trött.


Gårdagen med bilder.

Vilka barndomsminnen Ariel gav fast.. vi upptäckte att Ariel var en blatte. Ja, lillsyrran har länge gnällt om det men vi har aldrig trott henne. Men igår lyssnade vi EXTRA noga och ja, hon var utlänning. Utan tvekan.

Vi blev lurade på chips!
Ser ni hur lite de lägger i påsarna nu?
Jävla skit-chips och finanskris!
GE MIG DEN VANLIGA DOSEN AV CHIPS!!!!!Things are gettin' ready steady!

Min absolut favorit-glass.
Jag döööör för den.
Den kostar egentligen 10 kronor men jävla Kjell (eller var det 7/11 som tar 22 kronor för den!)

Ja, gameri.
Hej beach 10!Ariel! :)

Mot DJ

Vi skulle egentligen dra till Elena och Sperta men det blev så sent och stackarna har skola imorgon så vi riktar vår kurs mot DJ istället och vi har valt att se Ariel (och Ariel två, om hennes dotter!)

yeah, baby.

Älsklingens julklapp till mig.

Träffade Domaren idag, åt en snabb middag på Pizza hut och nu är jag proppmätt! Jag tror jag kommer dö eller något.. Bläh!

Iallafall, jag fick en svart "kista" (är egentligen en vanlig låda men låt fantasin flöda) där det fanns flera Disney-filmer! WOHO!!!!!!

Våra garlic-bread, mums!Min kebabpizza med EXTRA vitlökssås, såklart! :)

Mah baby sugar! <3

"Kistan", haha..

Filmerna.. MÅNGA återstår men nu har han något att köpa till mig varje Alla hjärtans dag, födelsedag, ettårsfirande, jular.. haha..

12 januari

Jag har egentligen inget vettigt att säga förutom att jag känner mig så ÄCKLIG idag. Jag vet inte ens varför. Well, well. Idag ska jag träna med den där snygga tränaren och detta ser jag fram emot, höhö. Efter det ska jag träffa Domaren och få min julklapp(!) men han kommer inte få sin nu eftersom vissa företag är tröga. Jag vet, känslan med julklapparna har försvunnit men vad ska man göra? Vi får hoppas att nästa år blir bättre! :)


Nyfiken..

Det här fick jag när jag sökte på Nyfiken, haha. Så typiskt egentligen..

Ändring på bloggen.

Jag vet, jag vet - För rosa och för enkel. I know.

Problemet är att min röda dator (den jag annars använder allra mest) har lagt av eftersom laddaren inte fungerar och jag försöker hitta en billig laddare till den. Ja, juste.. problemet. Problemet är att photoshop ligger i den röda datorn och ALLA mina bilder.

Jag ska fixa det och då jävlar ska ni få se på en skitsnygg header.

Jag borde..

egentligen sitta och leta böcker till min religion C uppsats, skriva den och kämpa hårt. Vad gör jag? Försöker hitta nya låtar till min mobil. Skäms jag? Japp.

Saknar, saknar..Saknar den här underbara varelsen!

Hundra gånger till..

En sak jag hatar är att flytta. Jag gör det. Varför? För att jag alltid har fått göra det.

Jag föddes i Libanon och fly därifrån på grund av krig då jag var 3 år gammal. Vi flyttade runt i Sverige - Uppsala, Gimo, Örebro, Hallsberg, Tensta, Jakobsberg, Uppsala igen och nu här och aldrig har jag känt att jag är "hemma". Ingen av oss har egentligen gjort det. Vi har alltid vetat att vi ska flytta igen. I varje stad flyttade vi runt 15 gånger, utan att överdriva. Det var sjuuukt jobbigt.

Den enda gången då jag älskade vårt hem var i Tensta. Säg vad ni vill om orten men det där huset kändes lite som hemma fastän vi alla visste att vi skulle flytta. Under alla kartonger, kläder och hullbull som låg runtomkring bestämde jag mig för att när jag startar ett liv så kommer jag aldrig flytta igen. När jag gifter mig och startar ett nytt liv med min man så kommer jag börja mitt nya liv i det huset och avsluta mitt liv i det huset.

Jag vill älska mitt hus, verkligen känna att det är mitt hus. Att jag är för att stanna eller något liknande. Bara känna.

Det enda jag har velat sedan länge är att mina framtida barn kan peka på en plats i vårt hus och säga "Mamma, kommer du ihåg när jag..." och sedan berätta ett minne de har då de var tre, sju, 12 eller femton.


Back on track..

Hemma igen och det känns som om jag borde jobba på mitt PM som mååååååste lämnas in imorgon. Det är för min religion C och ja, han har bett om den ett tag. Problemet är att jag har inte letat så mycket i böcker utan vill helst använda my oldies men men.. Han är SÅ mycket bättre än min förra handledare så jag ska nog gräva lite bland allt skit jag har samlat på mig och jobba lite.

Work it, baby.

Ps. Jag hatar en viss affär som skulle fixa Domarens "julklapp". Jag fixade allt i början av december(!) och de sa att det skulle hinna ordnas till dess och ja, nu går det inte. Jag bad dem att skita i allt för jag tänkte inte ta det här och sedan bankade jag på bordet (inte riktigt så men nära!). Nu måste jag bara leta efter denna present någon annanstans och det känns så FÅNIGT då julen har passerat och påsken väntar på oss. Blir så arg att vissa företag INTE kan hålla vad de lovar.Nu drar jag till morbror(pratar med Domaren, ifall någon undrar)

Juste..

Var med mina kärringar Soma & Asrin idag. Vi åt på Tasty's (kycklingsallad!) och sedan fikade vi. Vi PRATADE en massa också, såklart. Största babbelkvarnen.

DJ

DJ fyllde år igår och eftersom det var FÖR kallt valde vi att vara hemma. Det var väääldigt mysigt och trevligt!Hos DJEkmyrans pizza - bäääääst.Sperta leker cool.Lite godsaker för att vi ska bli så tjocka! :)DJ blev grymt nöjd med sin present.
För er som inte vet - det är han i Beverly Hills.
Jag vet, DJ är lite speciell haha..Elena är SPECIELL, hahahaDet är jag på golvet.
Fråga mig inte vad jag gör, haha..

Kärlek.

jag älskar min pojkvän, över allt annat.

STRESS

Egentligen skulle vi alla dra och göra stan osäker men det är för kallt för det så vi stannar hemma. Eller hemma och hemma, vi har en liten (fattig men ändå) överraskning till DJ, som fyller år. Elena och Sperta kommer också så min kväll är gjord! :)

Snart kommer vi få en massa gäster också eftersom det var vår jul. Well, well.. Bilder kommer. Jag ska ju ta mer och mer foton nu. Det har jag lovat! :)

Men guuuud..

vilket sug jag fick att bara mysa med en riktigt bra film, lite kex, gröna vinddruvor, ost och rött vin. *vattnas i munnen på mig*Och sen såklart rött vin. Jag har varit sugen på en speciell sort men jag vet inte vad den heter. Jag drack det på nyår så jag ska fråga min kusin för jag tror det var hon som köpte den!Är så sugen..

på Disney filmer. Nästan så att jag vill ladda ner. Men seriöst.. hur farligt kan det vara att ladda ner Skönheten och odjuret? Inte SÅ! :)


...

jävla trött på mitt liv.

Bu för mig.

Tummen ner för mig som inte har pluggat ett skit och nu har vi massa gäster hemma. Hej IG.
Mitt kök.Vill ha den exakt såhär!
Så fint!

AUO har hört av sig.

AUO III har hört av sig och jag är "reserv" nu. Känner mig som en loser som inte har uppnått kraven. Fan :( Hon sa något om att jag måste uppfylla vissa krav också, typiskt. Hatar mitt liv så jävla mycket för tillfället. Kunde jag inte bara komma ihåg att tacka ja till kursen?! Kunde jag inte det?

Aja, idag ska jag hata mig själv och försöka läsa lite. Jag kommer ju inte klara skit-tentan eftersom jag inte har pluggat något på de senaste tre-fyra dagarna. Jag hatar det här, verkligen. Jag är så arg på mig själv att det inte är sant. Tänk er, om jag bara hade varvat ner i fem minuter och läst IGENOM allt så hade jag nog insett att jag måste tacka JA men neeeej, jag ska ha fullt upp och vara sjukt stressad.

Fan, hatar mig själv mer nu. Tänk om jag dyker upp där, den 18 januari och det inte finns platser? Vad fan ska jag göra då?

Som sagt - skriv alltid upp ALLT när ni har femtioåtta miljoner andra saker att göra! :(

Steffy.

Jag har varit med fisSteffy hela dagen. Hon är såååååååååååååååååååååååååååå söt. All kärlek till henne fan! Så, jag har inte pluggat ett skit för hon var här hela dagen. Satt och glodde på henne medan hon sov en stund i eftermiddags också... och väckte henne till slut för hon var för dödligt söt. Jag älskar hennes dumbo-öron, hahaha!A little bit more..God jul på er! :)Sperta & Elena :)
Jag är glad på dansgolvet.
Where I belong. :)
Elena, Sperta, Syrran & jag.
Ps: är det jag som behöver sola? :)

Några bara..

Ni får några "för-bilder" nu.

Såhär ser det ut innan tre tjejer ska dra ut, haha! :)
(min klänning är den rosa, yey!)

Lillsyrran - Sjukt snygg bild (och självklart tog jag den!)

Syrran - stänger av datorn!

Mina systrar - all kärlek till dem.

Fler bilder på mina fina systrar, haha!

Haha.. Det här är anledningen till varför jag sällan är med på bild.
(men jag försökte fixa håret, faktiskt..)

HAHAHAHAHA!

Ser ut som om jag har häng-tuttar! :)
Framtids-bild.This is me.

HAPPY!

Idag var jag och syrran i vårt lilla centrum och kollade runt. Hon var så go och snäll att hon köpte en klänning med mig. NITAR!!!!! Jag ska ha på mig den till DJs födelsedag och självklart följer den med till Grekland. WOHO! Sedan fick jag massa ringar och sånt.. Snälla syster. Vi köpte även ett rosa linne som passar perfekt till ljusa shorts-jeans. Till Grekland, såklart.

Vi är så redo.

Ikväll ska vi dra till festfest.. Så imorgon kommer det bli en del bilder. Vilket påminner mig att jag måste fixa kameran. :)

Hata skola.

Jag har (kan) inte plugga(t). Vet inte vad det är med mig. Jag har allt framför mig men.. jag börjar göra massa annat. Som att glo på mina tår. Utan att skämta, glor på mina tår! Jag har inte pluggat idag och jag pluggade inte heller igår. Imorgon kommer jag knappt hinna då jag ska träna, handla lite småsaker som är viktiga, äta, fixa till mig och dra på festen, vår julfest då. :( Me=sado. Muy muy... Men ska jag göra denna quiz först :)

Namn: Marina

Kallas för: Mar, av de flesta.

Stjärntecken: Väder.

Höger eller vänsterhänt: Jag är högerhänt men kan skriva med vänstern (fast inte lika fint som högern då)

Piercingar: Hål i öronen..

Tatueringar: Vill jätte gärna ha en speciell tatuering och jag SKA få det.

Längd: 1.60 :)

Skostorlek: 36.

Hårfärg: Brunett. (fast har färgat tillfälligt svarthårig.. hehe)

Fräknar: Nej men jag tycker det är SÅ gulligt.

Motto: "Lev så att du inte ångrar när du är 80 och sitter på din veranda och tänker på din historia". Det är egentligen mitt eget motto.. men ja, det är mitt livsmål. Min mening med livet, hehe :)

Kär? Of course. I min älskade älskade Domare och jag är helt förälskad i vårt förhållande som blomstrar för fullt nu. Jag bara bubblar av glädje! :)

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, ibland. Jag kommer aldrig vilja flytta från Sverige men något varmt land skulle inte sitta fel vissa dagar.

Tycker du att du är attraktiv?
Ibland anser jag det, ja. Ibland är det totala motsatsen.

Dricker du? Allt. Är en alkohol-svamp.

Röker du? Nej, hatar hatar hatar det. Så jävla äckligt!

Vilket schampo använder du? Dove.

Vilken parfym använder du? Alltid Laura. Åh.. love it. Inser dock att jag måste ändra doft då och då men den är så GOD.

Vad är du rädd för? Trånga utrymmen, att någon i min närhet dör, att jag inte kan få barn och mörker. Jag är även jätte rädd för hundar, övergångsställen (har fått för mig att jag ska dö när jag går över en sån och bli överkörd av en bil..) och sedan spärrarna vid tunnelbanorna. Men annars är jag grymt modig, haha..

Gillar du att tvätta? Jag har testat men det sitter inte. Tyvärr.

Gillar du berg- och dalbanor? Såklart!!!!!! Give me, give me. (Ser ni? Jag må vara rädd för små skithundar men ge mig berg- och dalbana eller bungy jump and I'm on. Jag är så konstig.)

Senaste…

Filmen du hyrde? Snuten i varuhuset..

Filmen du köpte? Moulin Rouge till syrran.

Låten du hörde: When we were kids med Ludacris.

Låten du laddade ner? Vet inte.

Personen du ringde? Domaren.

Personen som ringde dig? Domaren :)

TV-program du såg? Kollar inte så mycket på TV så jag kommer inte ihåg.

Person du tänkte på? Domaren :D

Favorit…

Låt: Andrea Bocelli & Laura Pauisini - Vivo per lei och såklart Frank Sinatras låtar som "Singing in the rain", "Moonriver" och många många fler. Gammal favvis är också "I Swear" av Boys II men (fast det är tydligen inte dem som sjunger det)

Sak att göra: Plugga, fan.. :(

Sport:
Spinning, dans och träning. Woho!

Dryck: Jag tror det är en iskall Pepsi Max. ÅH!

Kläder: Beror på mitt humör.. :)

Film: Skönheten och odjuret. När jag var liten låtsades jag vara Belle för hon var brunett, vilket jag också var. Jag var typ den enda svartskallen i hela min skola så jag blev väldigt glad när Belle var brunett, haha.. Och dessutom är hon tuffing (inte som Snövit, största mesen så jag räknade inte in henne i min låtsasvärld)

Bil:
Inte värsta grejen för mig!

Serie: Ally McBeal, för hon är lika knasig och virrig som mig. Utan överdrift. Fast minus att se hallucinationer för det gör jag inte. Jag lovar.. *tittar drömmandes bort på ängelns vid soffkanten* - torris.

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Oui, det har jag. Folk tror inte på mig men jag är känslig.. Långt inne finns det en känsla.

Gråtit över en flicka? Hehe, nej.

Ljugit för någon? Säkert, fast jag är väldigt dålig på det.

Varit i slagsmål? Ja, haha. Inget jag är stolt över men man var ju liten som en gurka och ville försvara sig mot idioter. :)

Blivit arresterad? Nej, faktiskt inte.

Träffat någon från internet IRL? Ja, faktiskt.

Antal…

Gånger du varit kär? Jag faller för allt och blir kär - pojkar, flickor, skor, filmer, drömmar.

Gånger ditt hjärta brustit? Den är hel och fin tack vare Domaren och bara Domaren <3

Hjärtan brustet på grund av dig? Ja, fast det struntar jag i nu för i slutändan var det grymt värt det.

Tjejer du kysst? Två. Lesbisk-varning på mig.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Öhm.. DJ, Sev, Serkanovic och Evan. Fyra. Har ju korta samtal då och då med andra men ja, räknar nog in dessa fyra krabater.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Två gånger tror jag. En gång med Göran Persson. Det ni! (asgarvar över hur jag och resten måste ha sett ut, hahahaha)

Senaste…

Boken du läste? Dan Brown senaste som var så dåååålig! (iofs räknar jag inte kurslitteratur till min bajskurs för då hade vi alla dött här av alla svordomar jag skulle skriva ner!)

Personen du fick e-mail av? Kursansvarige för AUO III, som sa att hon var ledig fram till 7 januari. :(

Personen du fick brev av? Long time ago, baby men det måste ha varit min finländska vän Marina :)

Personen du fick sms av? Syrran, som kommer få stryk snart av många olika skäl!

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Hela tiden.

Saken du köpte?
Mina älsklings-krämer!!!

Vad har du gjort idag?
Lekt med Steffy, tagit foton av Steffy, vaxat mig, duschat, försökt plugga, gått till mormor och träffat kusiner, kommit hem, ätit, försökt plugga igen, fortsatte att "vaxa" småhårstrån med maskin, noppade mina ögonbryn och nu sitter jag här. Hojhoj!

Brukar du svära mycket? Ja. Tyvärr gör jag det. Inte i bloggen (fast på senaste tiden har det blivit en hel del) men ojoj, när jag blir arg så blir det riktigt riktigt fult!

När stiger du upp på morgonen? Beror på vad jag har att göra. Imorgon är det klockan 10:00.

Vad har du på dig? Gråa pyjamas. mys!

Vad ska du göra ikväll? Fortsätta skriva här en liten stund, snacka med syrran, låtsasplugga lite och sedan zzzz...

Vad är du allergisk mot? Människor, på riktigt. Vissa människor stör mig för mycket.

Var har du ont?
Ryggen. Min mormor har bättre rygg än mig, jag lovar. Hon kan sitta hur hon vill, jag måste anpassa mig efter skitryggen.

Använder du hårspray? Sällan.

Kan du stå på händer? Nej men jag skulle vilja. Bara för att. Jag försökte när jag var liten men det slutade alltid med att jag hamnade på rygg (hej slampa haha) så jag gav upp efter si och så fem försök..

Håkan Hellström eller The Ark?
Ingen. Ain't mah thaaaang.

Salt eller socker? Allt, allt..

Gillar du ketchup?
Ja, såklart. Älskar korv med bröd och MYCKET ketchup. (magen kurrar)

Är du glad nu? Ja, är jag väl. Fast jag borde inte vara det då ett U väntar mig och med den en omtenta. Blä!

Var du glad igår? Ja, det var jag väl. Hade mycket att göra då och det gillar jag.

Vad dansar du till? Nästan allt, faktiskt. Ge mig lite sprit och jag kan bli världens duracell (stavning?) kanin.

Stockholm är… ? Där jag känner mig hemma.

Göteborg är… ? en trevlig plats.

Kan du sjunga? HAHAHAHAHA.. Absolut INTE! Pappa tycker bokstavligen synd om Domaren som kommer få leva med min röst resten av sitt liv. Jävla föräldrar, de ger mig dåligt självförtroende.. Jag låter ju grymt bra i duschen ju! :)

Spaghetti eller makaroner?
Båda, de smakar ju lika.

Land du vill besöka
? Varenda jävla land jag har tillgång till. Ge mig, ge mig, ge miiiig! Jag älskar länder, kulturer och resa. I love it!

Pusta ut.

Jag har gått runt och oroat mig för en sak som har med min pojkvän att göra. Men nu vet vi att det inte är någon fara och han mår prima skinka (eller ja, dem välfungerande delarna iallafall höhöhöhöhöhöhö). Så skönt att ha DET ur tankarna för det var verkligen jobbigt att tänka tanken. Well, well.. Nu är det över.

AUO III ska höra av sig den 7 januari så vi får hålla tummarna för MIG! :)

Jag har iallafall pluggat typ i en halvtimme idag. Jag gick iväg till mormor och träffade några av mina kusiner och retade dem. Nu sitter jag med min mjukisdress och "låtsas-brasa". Haha, på bilden kan ni se datorn då jag försökte web-fota brasan, haha. 

 

Bajskorv.

Jag sitter och väntar spänt på två saker. TVÅ!

Den ena är mycket mycket mycket viktigare och jag är orolig men det kommer gå bra. Jag känner bara på mig det.

Det andra är AUO III. De svarar ju inte. Jag ska ring-tracka dem fram till stängning. Vänta bara. Jag måste ta examen till sommaren. M Å S T E

Wish me luck fellowwwwwwwws...

Söndag.

Jag som tänkte plugga ihjääääl mig idag. Istället ska vi dra och hälsa på vår kusin och se hans nya hus och på kvällen ska vi dra till min andra kusin Maria och mysa där. Jag tänkte bara vara hos kusin 1 i en timme eller max två för jag vill hem och plugga minst 2 timmar INNAN vi drar till Maria.

Fan, allt är så jobbigt. Man är ledig men ändå inte. Jag vill ju bara ha kul egentligen och nu när AUO III har skitit sig så känns allt meningslöst.. Eller ja, visst.. Jag pluggar för att jag hoppas att de kan fixa problemet med AUO III men men... man vet aldrig.

Min mobil..

är fylld med bilder och videon på Steffy, hahahaha! Jag har äntligen fått träffa henne. Sjukt söt och fin!

Well, well.. Nu har vi iallafall fått biljetterna till vår julfest (vi firar ju den 6) och vi har Elenas och Spertas här också för de ska följa med. Så sjukt bra! :) Ojoj, jag ska agera paparazzi, den värsta sorten. Jag kanske inte kommer dricka men då kan jag göra Elena sällskap och så får lillsyrrorna dricka. Jag kör, tyvärr.

Well, nu ska jag återvända till mitt pluggande.

Lite nyårsbilder..

FAVORITEN BAKLAWA! :)

I love you, Food.
I just love you, you and you.

Jenna leker fin..

Kärleksparet Marina & Olle

Syrran is shaking that ass.Erkänn att denna bild på min söta morbror blev grym!Gillar den här bilden på Olle och min mormor!
Den är så fin på många olika sätt :)Poppin' that champagne :) hahahaha..

Måste jag ens kommentera? hahaha..

Dans, dans.. :)

Roligt

att det går att blogga från mobilen! :)

Well, nyåret var jätte bra. Jag trodde inte det eftersom vi skulle vara hemma och alla tänkte ta på sig pyjamas men men.. Det visade sig vara jätte bra och jag dansade som faaaaan. Hej träning!

Bilder får ni se sen för nu ska jag plugga. :)

Från min mobil

Skriver från min nya rosa mobil. Testar hehe.. :)
RSS 2.0