Blomma.

image133


nemo saltat sobrius.

Vissa människor.

När folk vet att de har gjort fel så börjar de nästan genast använda sig utav olika försvarsmekanismer.
Man skyller ifrån sig.
Jag fattar inte varför det ska behöva vara så eftersom det hjälper verkligen inte. Vissa händelser sårar mig mer av olika anledningar medan andra skulle nog inte ens bry sig om det. Men jag bryr mig inte om andra människor, eller hur de skulle känna. Jag bryr mig om hur jag känner mig just nu. Jag njuter inte av det här, verkligen inte. Jag är inte en person som gillar att skrika, vara sur och tjafsa, utan jag förlåter lätt och glömmer snabbt. Jag tycker inte det är nödvändigt att hålla kvar gammalt groll eftersom det är inte bra för varken mig, dig eller någon annan, men i det här fallet så orkar jag inte ens bry mig.

Jag är bara arg över att det ska behöva vara såhär, att du ska behöva göra vissa dumma saker för sedan inte ens våga försvara dig själv. Istället försöker du skylla ifrån dig, hitta på ursäkter och lägga skulden på mig. Du vet att du har gjort fel, bete dig som det då! Försök inte skylla ifrån dig och stå för det du har gjort.

nemo saltat sobrius.

Idiot.

Du är precis som alla andra.
En stor jävla
idiot.

nemo saltat sobrius.

Lera!

Idag har jag fått min lera.. Frågan är bara ifall jag orkar gå och hämta dem! Hmmmmm...

Idag har jag haft två genomgångar, som gick rätt så bra faktiskt. Men imorgon kommer niorna igen och då är det dags. Men men... vi får se! Vi håller tummarna för mig!

Snart åker vi... snart, snart, snart.. Det känns inte riktigt som om vi SKA åka eftersom jag knappt har gjort något, men vi SKA. Det är helt och hållet säkert nu och jag bara längtar... Det ska bli skönt att somna tillsammans med Domaren faktiskt i ett par dagar, och bara umgås. Vi umgås ju rätt så ofta nuförtiden men jag menar, verkligen bara är med varandra. Så slipper man prata i telefon, sakna varandra och inte ha tidspress på sig när man väl ses. Det ska bli så skönt!

nemo saltat sobrius.

Bebis! :)

Fick nyss den här bilden av Soma, som Deysi tydligen hade tagit. Lilla Adam, så liten och söt. Jag älskar verkligen barn för att de är så oskyldiga, så rena... Med ett barn så kan man börja om på nytt, se till att de upplever livet på det bästa sätt som möjligt. Man har så många möjligheter med ett barn, och med deras lusta för livet, att lära sig nya saker och bara vara allmänt glada. De vet inget om yttervärlden och jag tycker att det är så uppfriskande på något vis.

image132


nemo saltat sobrius.

Fula ungar...

Jag kan inte komma över hur fula fågelungar vår fågel fick! Helt sjukt!


nemo saltat sobrius.

Buzz.

igår var jag, mina två systrar och resten av gänget hemma hos Domaren och spelade Buzz. Japp, Buzz. Det är en tävling med frågor om allt, och sedan ska man svara rätt på så många frågor som möjligt. Jag, som älskar sånt här, blev helt fanatisk, skriker och hotar folk. Jag tror inte någon vill spela med mig längre, faktiskt. Dessutom är jag hur hes som helst och inte hjälpte det något att jag skrek som fan igår. Ännu sämre är ju att jag har två genomgångar imorgon, och dessutom en "hjälp-lektion" med niorna. Det kommer gå såååå bra!

Nu ska jag fixa till mig och åka iväg till sjuke Domaren... eller ja, han är "sjuk". Hypokondriker kallar jag det, men men..

nemo saltat sobrius.

Long time...

image130

Goda tider, goda tider.
Då rummet var blått och jag uttråkad.
Det sorgliga är att jag fortfarande har den där tröjan kvar.
Den funkar perfekt.
 

nemo saltat sobrius.

Fel...

Tydligen skrev jag fel på dagarna om resan till Barcelona. Nu är det sex dagar kvar och inte 9. Hehe! :)

I vilkte fall som helst så är det min lilla kusins födelsedag idag. Hon blir nämligen 18 och därmed en stor flicka. Jag tänker fira henne idag, och inte här på bloggen. Hon ska firas med mat, tårta och MIG. En ära att ha mig på sitt kalas/fest. Enligt mig då.

nemo saltat sobrius.

Några dagar kvar...

till Barcelooooona!!!! :)

Det känns inte som om vi verkligen ska åka men det kanske kommer när det enbart är några dagar kvar. Det återstår att se. Det är iallafall exakt 10 dagar kvar! Woho! Nedräkningen börjar... från och med nu!

Man har så mycket att tänka på... men jag ser mest framemot Akvariumet, med massa fiskar och undervattengrejer. Längtar!

nemo saltat sobrius.

Mot alla odds.

Jag har solat trots pollenallergin! HA! Där fick den... och dessutom somnade jag och blev lite röd. Men jag solade trots tröttheten, halsont och täppa i näsan!

Jag fick lov att gå tidigare från praktiken idag för att jag såg så sjuk ut och tro mig, jag var/är förstörd. Jag fattar inte det här med pollen. Förut så fick jag ALLTID röda ögon som sved som bara den, men det har gått över nu. Förra året kände jag knappt av pollen men iår... i år är det ju som värst. Halsen, öronen, ögonen och näsan. Usch!

Jag tog bild på min solbränna (ja, det blev märke!) fast det blev för mycket tuttar. Jag vet inte riktigt om jag är redo för att blotta mig på det viset. Någon gång så vågar jag nog, och då får ni se mina tuttar... dem är rätt så fina faktiskt. Helt OK! :)

nemo saltat sobrius.

Derby match.

Just ja, igår var vi på matchen mellan AIK-Djurgården. Jag som inte kan ett skvatt om Allsvenskan satt bara där och skrattade åt folket. Nej, men till sist blev man ju engagerad och hejade på... AIK. Det bästa var ändå att se Emil skratta, hoppa och skrika av glädje när AIK gör mål. Jag blev ledsen över att jag inte hade kameran för det hade varit grymt skoj att titta på efteråt! HAHA! :)

Jag vet inte hur jag ska beskriva det hela men jag satt ju där uppe så jag kunde ju se allihop rätt så bra. Av någon konstig anledning (eller den är ju inte så konstig) så påmindes jag av Hitler där alla AIK-fans hejade på sitt lag. Ungefär såhär.... Fast mer svart och gult då!

image129

Efterår blev det såklart en massa bråk, tjafs, stryk och poliser. Jag förstår faktiskt inte vitsen med det hela. Om man slår ihjäl varandra, vem vinner egentligen då? Matchen blev oavgjort, punkt slut. Jag är så trött på folk som lägger så mycket energi på negativa saker och speciellt när själva spelarna inte kan bry sig mindre. Jag brinner också för vissa saker väldigt starkt, men jag skulle aldrig kunna döda eller slåss för en hobby.

Jag tycker bara det är sorgligt att se alla 35-åriga män som egentligen ska ha vett i skallen.. Det är patetiskt!


nemo saltat sobrius.

Bilder.

Bilder från Sevves lilla party. Det var sjukt roligt att alla var samlade, hade trevligt och bara umgicks. Vissa var ju grymt heta! :)

    
    
 

1. Jag, i början.
2. Soma, med sina sjukt vackra ögon!
3. Mina två raringar, As & Soma.
4. Mariams bebis, Adam! Så söt!
5. Några i gruppen, dock inte alla. Jag ska leta efter den med oss alla.
6. Jag & Soma.
7. Vi tre. :)
8. Min As har en fin Ass :)
9. Nykära Deysi!
10. Vår nyblivna mamma Mariam, med sin söta son Adam!nemo saltat sobrius.

Första genomgången.

Idag hade jag min allra första genomgång och det var faktiskt nervöst. Trots att det bara var nior så blev jag otroligt nervös. Efteråt berättade min handledare vad jag ska tänka på och vad jag gjorde bra, vilket jag uppskattade. Jag är sämst på att skriva på tavlan, för att det är något helt nytt för mig. Men niorna var trevliga, lyssnade och antecknade. De tyckte nog synd om mig.

Imorgon ska jag ha en kort "Nutidsfrågor" med sjuorna så jag får se hur det går. Nu är det onsdag, torsdag och fredag kvar. Sedan helg! WOHO! :) Eller ja, jag ska plugga till en tenta jag har kvar. Peter Schalk var inte snäll kan jag säga. Mitt första IG.

Aja, som Domaren sa: Någon gång måste vara första gången.

nemo saltat sobrius.

:(

Det är så jobbigt. Det blir bara värre och värre... och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Så jävla jobbigt.

nemo saltat sobrius.

Härligt väder!

Vilket väder.. helt underbart. Jag kunde sitta i balkongen (med bara linne!) och njuta av solen! Underbart! Lite smått besviken bara att jag och Domaren inte hann åka ner till sjön eller bara varit ute en stund, men men.. Jag hoppas det kommer flera dagar! Synd bara att praktiken börjar nu så det blir inomhus varje dag då solen är som starkast!
Men det får mig inte att vara ledsen eftersom jag snart åker till Barcelona med härliga personer! :)

Längtar sjukt mycket!

nemo saltat sobrius.

Elvish name.

Jag hittade en hemsida där man får veta sitt älvnamn/alvnamn (vet inte riktigt hur det ska vara). Jag heter Ireth Telrúnya och Domaren heter Finrod Coamenel. HAHA! Systrarna hade faktiskt coola namn, som Dar är det Alatariel och Gena heter Aredhel. Vilka fina namn systrarna fick!

Aja, nu ska jag försöka sätta igång med något. Jag har egentligen en massa att göra, men men.. Ingen ork.

nemo saltat sobrius. 

Grattis!

Jag måste ju få gratta min kära vän Sevve och dessutom tacka henne för igår! Det var härligt, vi alla hade roligt och för en gångs skull var alla vi samlade. Dessutom var sötaste bebisen (Mariams) där och var alldeles gudomlig. Man fick lust att börja skaffa egna, vilket Domaren fick veta av mitt ständiga tjat via telefonen. Hot, bönande och fjäsk hördes tydligt och klart.. :)

Jag hade iallafall jätte roligt och dessutom skadar det inte att ha en granne som jobbar med make-up. Hett! :) Jag ska se ifall jag kan lägga ut några bilder från igår. De andra flickorna tog ju också en del filmer, och jag skulle jätte gärna vilja se videon!
 
Det var roligt att vara på just den festen. Det var en annan tradition och man lärde sig så mycket nytt. Jag tror att jag gillar traditioner för att det är så fint, speciellt då man delar det med familjen. Det är på något sätt en del av vem du är.

nemo saltat sobrius.

Folkmord.

Stockholms Universitet ska ha föreläsningar kring ämnet "Folkmord" där de kommer gå igenom tre folkmord. Det kurdiska, armeniska och judiska. Det är den 4 maj här i Stockholm och jag missar den för jag kommer vara i Barcelona. Typiskt! Det är KSAF som ordnar det hela men jag skulle nog få komma ändå, trots att jag inte är kurd eller pluggar på Stockholms Universitet. Jag vill gå.

Ni anar inte hur intresserad jag är av det här eftersom vissa folkmord har inte alls blivit uppmärksammade. Jag förstår inte hur folk kan vara så nonchalanta kring detta. Jag skulle så gärna vilja vara där och bara lyssna på allt de har att säga. 

För er som är i Sverige då och vill gå så kan ni få information från denna hemsida. Om vissa av er bestämmer sig för att närvara så får ni mer än gärna höra av er om hur det var och ifall ett nytt tillfälle dyker upp. Snälla.

nemo saltat sobrius.

Underlig morgon.

Jag är ju rätt så realistisk av mig,
men på något sätt blev jag ändå ledsen.
Jag vet att det är mycket bättre såhär men ändå kan jag inte låta bli att
känna saknad till den känslan.nemo saltat sobrius.

Imorgon.

Imorgon är det en stor dag för min lilla vän Sevve. En väldigt stor dag, nämligen då vi får träffa hennes pojkvän. Jag har upptäckt att vi sällan träffar varandras pojkvänner, vilket är lite sorgligt. Men man förstår. Vi har en vän, Mariam, som både är gift och har nu sin första unge utan att vi har träffat hennes man och fadern till lilla Adam. Men imorgon så ska vi träffa pojken som fångat Sevves hjärta, och jag måste nog säga att hon är rätt så nervös. Vi är rätt så pinsamma. Väldigt pinsamma. Vi har gjort en hel del. Jag tänker inte säga något men vi var iallafall två minuter ifrån att oplanerat beställa fyra biljetter till Turkiet.

Lycka till imorgon, Sevve. Lycka till! :)

nemo saltat sobrius.

Dem lever.

Många tror att jag har lyckats döda mina fiskar på något sätt. Glömt mata dem, glömt byta vatten eller låtit Emily leka med dem. Fiskarna har det faktiskt mycket bättre nu än förr. De är glada, spralliga och deras miljö är väldigt färgglatt. Jag klarar av att ta hand om fiskar. Det är nu bevisat! Dessutom klarar de sig tydligen utan mat i flera dagar. :)


nemo saltat sobrius.

Ännu flera fina vänner.

Jag mötte upp en vän idag, Ehsan, för att luncha och bara träffas. Tänka sig att den muppen kom ihåg min födelsedag och hade med sig blommor. Sjukt fina och sjukt underbar kille! :)

Dessutom var As och Soma med, och de hade supertrevligt med honom! De var så öppna som om de hade känt honom i år och dagar, men det är inte ovanligt. E är själv en öppen person som man otroligt lätt får kontakt med. Dessutom ser han grymt bra ut och hur smart som helst. Tro mig, jag har sett hans betyg. Sjukt perfekt kille!

  

nemo saltat sobrius.

Fina vänner.

Igår så fyllde jag ju år. Då hade jag och Domaren planerat att gå på bio.. eller ja, HAN hade planerat det. Jag är såklart lite försenad och har jätte bråttom. När vi kommer fram till stan så går Domaren åt heelt fel håll än vart bion ligger.

Det visade sig att de hade reserverat bord på ett thaiställe (vilket jag älskar!!) och alla i gänget (där jag är the crew leader, oavsett vad folk säger!) med skjorta och fina kläder. Jätte gulligt! Dessutom fick jag en hel del skojiga grejer.. Fast Domaren är lite smått besviken över sin.

 

Han har nämligen köpt massage till mig men jag har väldigt svårt för att låta främmande människor ta på mig. Jag funderar dock på att ge det ett försök eftersom han gjorde det för min skull.

De andra grabbarna köpte jätte gulliga saker till mig, dock var några lite elaka om min ålder men de är ju trots allt äldre än mig! Så det så!

    
  


I vilket fall som helst blev jag jätte jätte jätte glad. Att de la tid, energi och tanke i allt för min skull och att de var där. Jag kanske inte visade det då men det betyder så himla mycket för mig. Tack grabbar, syrran och speciellt min älskling!!!

nemo saltat sobrius.

yeay!

Nu är bloggen min fixad!! :) Det var ett inlägg med alltför långt "åååååhhhhhhhhhhhhhhhh" som förstörde. Det ni!

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och möta upp As snart. Kul, kul.

nemo saltat sobrius.

My Uncle Sam.

image104


Är inte han är söt? :)
nemo saltat sobrius.

Jag fyller år!

Igår var det min födelsedag! Jajamänsan! Marina är nu 21 år! Jag hade jätte jätte jätte trevligt igår och ska berätta om det senare. Nu ska jag bara fixa till lite här och sedan träffa upp As och Soma för lite jakt efter vissa speciella saker. Det ni! :)

Ni som glömde gratta mig igår behöver inte ens försöka idag. Fy skäms på er! USCH!

nemo saltat sobrius.

Coolingen!

image103


Så jävla underbar!
Synd att hon vägrade stå still!

nemo saltat sobrius.

Inget att säga.

Jag har verkligen inget att säga... verkligen ingenting.

Jag är trött, seg och grinig... men ändå tillfredställd på många sätt. Jag vet inte varför men livet verkar vara väldigt bra just nu. Att jag ska börja med mina genomgångar på praktiken är en annan femma. Jag ska börja med det på tisdag och är väldigt väldigt nervös. Jag förstår inte varför men så är det.

Snart åker vi... snart! Jag är så tacksam för den här resan för jag behöver verkligen den! Verkligen! Åh, jag ska verkligen försöka njuuuuuuta av den så mycket som möjligt!

nemo saltat sobrius.

Konstigheter.

Min blogg ser lite konstig ut. Profilrutan har hamnat längst ner. Men det fixar sig säkert... snart. Hoppas jag!

Idag ser min dag väldigt trist ut, vilket söndagar ska vara. Det är en regel, faktiskt. Jag kanske ska sätta igång med niornas hinduism och buddhism genomgångar. Stackarna kommer ha det så hima stressigt och jag försöker verkligen göra det mycket lättare. Det är ju trots allt "avslutning" för dem snart..

Well, well.. ännu en söndag som ska passera förbi.

nemo saltat sobrius.

Niornas prov!

Nu har jag gjort niornas prov... dvs, under min praktiktid. Jag ska visa det för min handledare på måndag och sedan får vi väl redigera den tillsammans. Den verkar för mycket, för ansträngande. Jag vet inte.

Snart är det Barcelona. Jag längtar som fan. Som fan! Vi ska gå till ett ställe som har jätte många fiskar och så går man in som om man vore i mitten av allt. Alltså, fiskarna/hajarna eller vad det är simmar OVANFÖR dig. Så coolt! Jag älskar undervattensgrejer. Det är typ det jag längtar till. Domaren förstår inte varför men hallå! Det är under vatten! UNDER!!!

nemo saltat sobrius.

Åhhhh!

Trött. Trött. Trött. Imorgon ska jag träna klockan 10:00. Orkar jag verkligen? Jag funderar på att avboka!

nemo saltat sobrius.

NU!

Jag vaknade imorse och märkte att jag inte alls mådde bra så jag meddelade min handledare om det. Någon timme sen messade den andra kandidaten mig och sa att han också var sjuk. Great!

Idag ska jag iallafall jobba på med mitt arbetsschema, och sätta igång allt möjligt. Medan jag låg i min säng efter att ha meddelat min handledare om min sjukvaro så låg jag i sängen och tänkte "Men jag vill gå!". Förra praktikplatsen Gröna Dalen så hatade jag varje dag av det. Hatade!

nemo saltat sobrius.

Snart fredag!

Imorgon (eller om några timmar!) är det fredag.... och då kommer jag vara ledig! Woho! Jag har bara en arbetsdag kvar och sen ska jag fan i mig sova ut! Fast... på lördag har jag träning klockan tio så sova ut blir det nog inte.. men bättre än att vakna klockan sex! Då får jag ju sova fram till... cirka nio! :) Jag vaknar ändå runt den tiden i vanliga fall så jag är helt nöjd. Så länge jag slipper medel-passen med den där tränaren. Rockmusik till spinning. Herregud.

Jag promenerade idag också vilket kändes skönt. Jag vill dock öka tempot och känner att jag behöver någon att träna med, någon som peppar en. Om du känner att du är den personen och bor i Jakobsberg så hör av dig!

Jag träffade Domaren en dag en väldigt kort tid men på senaste tiden har dem korta timmarna varit väldigt värdefulla då vi inte hinner ses så ofta, men vi kommer ju få våra barca-dagar med varandra. Varje dag, varje kväll. Sedan reser vi två veckor igen under sommaren till "hemlandet" så.. Inte illa. :) Dessutom hann jag träffa As och Soma och äta middag vilket var trevligt. Vi pratade väldigt mycket och fikade en stund. Det känns skönt att bara lyfta telefonen och fråga om man vill gå ut och dessa två bor rätt så nära mig vilket förenklar det hela.

Jag ber om ursäkt för grammatiska fel men jag är bara så trött. Nu ska jag sova... för imorgon är det sista dagen av arbetsveckan. Woho!!!

nemo saltat sobrius.

Sötast.

image102


nemo saltat sobrius.

Mycket.

Jag har varit på praktiken från 08:00-16:30 för att sedan dra till Friskis & Svettis för ett medel-pass på spinning. Låt mig aldrig göra om det. Jag trodde jag skulle dö. Nästa gång blir det bas för mig!

Sedan var det snabbt in i duschen, äta och ner till min granne Emy för att hon skulle fixa lite grejer åt mig. Upp igen och börja fixa med mina mail, papper och saker inför morgondagen. Herregud vad mycket!!!!

Jag har inte hunnit snacka med Domaren en enda gång.. eller jo, en minut! Jag måste få prata lite med älsklingen innan jag somnar iallafall, men nu tittar han på Barcelona matchen! :)

Jaja, imorgon får jag sluta tidigt så det blir nog bra. Jag ska försöka träffa några av tjejerna eller bara ta det lugnt!

nemo saltat sobrius.

Svettigt.


Jag: Jag är så sjukt svettig.
Domaren (med en väldigt sarkastisk ton): Du är så sexig när du säger sånt.
nemo saltat sobrius.

Hotellet.

   

Den ser verkligen tom ut, men jag gillar den ändå.
Men skenet kan ju alltid bedra.
Vi får vänta tills 2 maj!


nemo saltat sobrius.

Armbandet.

Juste... när jag VÄL kom hem så hittade jag det här. YES!!! Den är lite för stor för mig men jag bryr mig inte. Det får vara så nu!

image97


nemo saltat sobrius.

Trött.

Jag är sååååååååååååååååååååååååååååå jävla trött. Jag vaknade 05:30 (och då hade jag somnat vid två då), duschade, åt frukost och gick till pendeltåget. Jag kom fram till Bålsta och började fråga halvsura människor om vart skolan låg och folk varnade mig för att det var en bit att gå. "Lugnt, jag klarar det", sa jag glatt och fortsatte. HA! Det var väääärldens backa i cirka en halvtimme och jag trodde att jag skulle dö. På riktigt.

Sedan har jag haft lektion efter lektion.. helt hektiskt. Sedan en lärarkonferans. Jag halvsprang till tåget, hann knappt med den. Syrran hämtade upp mig från Jakobsbergs station och därefter bokade jag in mig på körlektioner på en körskola. Nu får jag sätta igång det här på riktigt. Efter det åkte vi till Sollentuna och hämtade ut syrrans pass (BARCELONA!). Efter Sollentuna-turen åkte vi till Asrin för att hämta mitt Friskis & Svettis kort och sedan självklart ner till självaste F&S för att göra mig medlem och boka tid. Strax efter var det direkt till mormor och hjälpa mamma med tvätten. Jag är slutkörd!!!!

nemo saltat sobrius.

Blä!

Fult väder och tråkig dag. Jag har inget att erbjuda.

Eller jo. Idag ringde Domaren mig och mamma svarade. Domaren blir alltid som en liten hundvalp framför mor min och han blev nog rätt så nervös när mamma svarade. Han var inte beredd på det! Mamma hade pratat med mig fem minuter innan i telefon och den ton som hon har mot mig (det vill säga, en rätt så bossig ton!) var kvar när Domaren ringde. Hon hade frågat: "Är det något du vill?" HAHAHAHAHAHA!

Älskling, ifall du läser det här. Mamma ber om ursäkt ifall hon var otrevlig. Hon menade inget illa.

nemo saltat sobrius.

Söndags morgon.

Imorgon är det praktik. Konstigt nog är jag inte alls orolig över det... eller kanske smånervös. Domaren säger att jag måste gå dit med rätt inställning, att jag ska klara det och dessutom vara grym på det. Men han förstår ju inte hur det är, han är ju inte lärarkandidat. Inte ens i närheten.

Förra gången då jag praktiserade så fick jag många "djupa ärr" för att de gav inget förtroende alls. Jag kan inte ett ord franska men ändå hamnade jag på franska lektionerna minst 2 gånger per dag och därefter fick jag höra från dem att jag var passiv och borde fundera på att byta program. Vi får hoppas att denna skola är mycket mer positiv till lärarkandidater, har trevlig personal och bättre arbetsmiljö. Det återstår att se imorgon.

Ni som kan Bålsta-området och råkar veta vart Futurum ligger så kontakta mig. På bloggen, mail eller telefon. Jag är desperat.

nemo saltat sobrius.

Hennes första tur.

Idag tog syrran hela familjen på en rundtur i hennes bil. Det var faktiskt trevligt och väldigt konstigt. Varken mor eller far min har bil eftersom det inte var direkt nödvändigt när vi först bodde i hemlandet och sedan i Hallsberg, en byhåla med allt inom räckhåll.

Jag, syrran och lillsyrran åkte sedan ner till sjön och fotografen Marina tog en massa bilder. Jag älskar att ta bilder, vilket många kanske inte vet om mig. Inte på mig själv då risken att kameran förstörs är stor, men på andra och naturen. Jag älskar det.Lite duktig är jag väl?

nemo saltat sobrius.

Sötast!

image95


nemo saltat sobrius.

Sprit.

Är det jag som har planer på att supa ner mig?

image94

Någon som vill hjälpa till?
Det är synd om mig.
Jag har inga vänner.

nemo saltat sobrius.

Jaha?

Konstig dag. Vi gick och hämtade upp bilen, allt gick bra. Men sedan hade syrran bråttom till jobbet, glömde släcka något och helt plötsligt gick det inte att starta bilen. Domaren fick köra i full fart hit, fixa allt och åka och döma. Nu sitter jag här och är sugen på Ally McBeal, med världens huvudvärk. Jag fattar inte.

Iallafall. Så är det.

Mys.

Jag och Domaren gick till bryggan och låg där. Det var jätte skönt väder och solen sken. Det känns så skönt att inte behöva ha på sig en massa kläder, stå och frysa häcken av sig och känna sig som en istapp. Jag älskar att det börjar bli varmare... faktiskt.

Dessutom åker ju vi snart till Barcelona och jag hoppas så himla mycket att det ska vara otroligt varmt därborta. Någon som vet hur vädret är där runt 2 maj? Någon?

nemo saltat sobrius.

Sen morgon.

Jag vaknade tolv idag! TOLV! Dessutom drömde jag om fågeln på balkongen, att hon hade lämnat sina ägg för att dö. Hemskt.

Idag ska jag träffa Domaren om en stund och fixa en massa. Jag ska försöka få tag på As så att hon kan ge tillbaka mitt Friskis & Svettis kort. Ja, jag ska försöka börja träna igen.. för att jag tror inte min kropp mår så bra utav att ruttna sig sakta men säkert bort.

Idag kommer min syster hem, då hon har varit på kryssning. Jag hoppas att hon har köpt en massa sprit till mig. I really hope so. Det ska bli roligt att se vad hon har haft för sig under kryssningen och jag längtar till detaljer. Eller ja, inte alla detaljer direkt.. Hon är trots allt min syster.


Det var meningen att jag egentligen skulle åka på kryssning.
Tydligen glömde de bort mig.

nemo saltat sobrius.

Stryk.

image92

Sådär ser Domaren ut när han blir misshandlad. Av mig. Det röda "utslaget" är skapat av min hand.
Man kan till och med se min hand om man tittar noga.

Jag tyckte att han förtjänade det.


nemo saltat sobrius.

Hemlighet.

Vissa saker ska man bara hålla för sig själv.
Jag ångrar att jag sa något.


nemo saltat sobrius.

Finaste ungen.

Emily är nog världens underbaraste unge. Hon gråter sällan, är livlig och hur gullig som helst. Jag älskar den här bilden på henne för att hennes hår är helt galet då hon själv hade rufsat till den innan. Hennes kinder är hur röda som helst för att hon hade sprungit fram och tillbaka en hel del.


nemo saltat sobrius.

Fågelbo.

Jag gick ut i balkongen idag och såg att en fågel hade byggt på där. Hon verkar inte bry sig heller om att vi går där och härjar fritt. Hoppas hon får massa små fågelungar!

image90


nemo saltat sobrius.

Skor.

Jag gillar mina nya skor.. och speciellt nu när det är lite varmare! :)

image89


nemo saltat sobrius.

Stockholm.

Ja, nu när bloggen har varit nere så har det känts rätt så trist. Faktiskt. Det kändes som om hela bloggvärlden stannade upp och en bild av öken, tystnad och små vindpustar dök upp i huvudet på mig. Sorgligt? Ja.

I vilket fall som helst så har vi bokat lägenheten nu i Barcelona, och jag har tyvärr inte några bilder. Så fort Domaren slutar jobbet så ska jag tvinga honom visa mig några bilder, så.. vänta! :) Jag längtar faktiskt..men inte så mycket för ifall det händer något som gör att vi inte åker så blir jag inte så ledsen. Eller jo, jag kommer bli ledsen.

Jag är iallafall i Stockholm med min familj. Jag ska börja höra av mig till vänner nu, hinna ikapp med massa saker innan praktiken börjar. Jag vet inte varför men jag har en känsla av att det kommer bli som förut, igen och igen. Usch! Jag har inga bra erfarenheter av Bålsta-skolor, tyvärr.

nemo saltat sobrius.
RSS 2.0