Fyfan vad jag ska bli brun!

Eller inte... Vad fan, ska det hålla på att åska och regna?! Hoppas att det blir en otrolig vändning när vi åker dit!!

Imorgon kommer....

min lilla älskling. Tyvärr är jag förkyld så det blir inte så mycket närkontakt men jag kan gosa från avstånd! 
 

Love.

Hejduttelidu!

Spegel.

 
Behöver spegel till min enooooorma WIC, haha! :)
Denna är ju fin! :) 

Spegel.

Spegel.

Amazing!

Multi.

Vilken stolt tjej!

Det sista jag behöver..

Är att jag ska bli så förkyld att jag hänt varje andetag och vara så slut i hela kroppen innan jag ens har stigit ut ur sängen.

Jag har INTE tid för att bli sjuk nu. Jag har 100 saker att göra! Kroppen orkar inte men det är bara att kämpa... :(

Nämen!

Ni kan se våra namn lite här och där! :)

Vad roligt!

Vad kul att så många nya har hittat hit. Jag har en stark misstanke om vad det kan vara. Nästa inlägg får avslöja vad jag tror. :) 
 
Jag drog iväg och köpte en ny röd penna, MOHAHAHA! Sedan ordnade jag Ginevas dop present. Åh, hoppas hoppas hoppas att det blir snyggt nu. Jag ska hämta upp den på måndag. Vi får hålla tummarna! 
 
Åh, snart är det dags för allt. Denna helg är den enda lugna helgen som vi har. Efter det är det kaos hela vägen fram till bröllopet. Vi har henna festen den 7 juni, Ginevas dop den 9 juni. Sedan är det Maries och Nanos examen/student fest den 11 och den 12 är det avslutning för mina fisar på jobbet. Eleverna går på sommarlov då! Efter det, samma dag, är det syrrans förlovning och sedan... Ja, sedan är det bröllopet. Den 17 blir det Amalfikusten. 
 
U.N.D.E.R.B.A.R.T 
 
 

Död.

Min välkända röda penna dog alldeles nyss. Jag har rättat som en galning och nu svek den mig.

Åh...

Ska fan testa!

Av med skräp.

Yeah!

Tjejerna tvingade mig..

Det slutade med blåmärken och världens träningsvärk! Jag hade ont UNDER armhålorna!!

20 dagar kvar!

Älskar den här tjejen!

Efter en lång dag...

Snart är det dags.

Idag tog vi med oss massa saker! Vi hyrde ett släp och tog med oss allt...

Helt otroligt.. Det är så jobbigt! Jag hade dessutom världens huvudvärk. Men den jobbigaste delen skötte såklart killarna. Stackars Emil och Jonny som slet med frysen och kylskåpet. Sedan har vi Suhel som fick bära och springa överallt.

AMALFI!

Smekmånaden är bokad, den 17 juni åker vi till Amalfikusten i tio hela dagar. Vi har bokat ett jätte fint hotell med havsutsikt. Världens frukost också, ska gotta mig som bara den! :) Åh, längtar nu! 
 

Vårt lilla kök!

Kärlek!

Myskväll

Vi var hos Elena och Sperta igår, och åt en massa. Sedan körde vi en provsminkning. Vi är på god väg, jag tror att vi har bestämt oss om vilket smink det blir. :)

Idag är det prov på håruppsättningen. Vi får se hur det blir. Har ingen aning om hur jag vill göra men men... :)

Oh lord!

Ojoj!

Här är vi på väg in till stan men det hade skett en olycka så vi satt fast i lite mer än en hel timme! Det är SÅ min otur!

Det hela slutade med att tåget åkte och vi hann till poledancingen i tid men innan dess hann jag titta in hos lokföraren, skrika och springa ifrån en polis samt bränna mig på brännässlor. Ni kan väl klura lite på hur brännässlorna kom in i bilden... Det ni!!

Ja, vi alla fick oss ett gott skratt iallafall! :)

Denna härliga brunch åt jag igår med tjejerna. Jag väntar på fler bilder! :)

Det här är vad jag gjorde igår.

Ja, så ska det vara.

NOW.

Absolut, mer skatt! Ja!

”Vi ska vara stolta”
Rebellerna i videoklippet härrör från al-Nusra Front, en gren av al-Qaida som är allierad med Syriska Nationella Rådet (SNC). Sedan 2012 får rebellerna bistånd av Sverige och samma år bjöd Fredrik Reinfeldt in SNC för att hålla styrelsemöte i Stockholm. Enligt statsministern ska svenska skattebetalare dessutom vara stolta över att de ger mest pengar i världen till konflikten i Syrien.

– Vi är en av världens största bidragsgivare och ger över 110 miljoner till situationen i Syrien och jag tycker att vi ska vara stolta över det, sade Fredrik Reinfeldt när han kommenterade Sveriges stöd till rebellerna i somras.

Hela artikeln kan du hitta HÄR!

Jag är så himla trött på alla idioter som går runt och tror på fullaste allvar att rebellerna ska ändra på Syrien. Rebellerna ska tydligen, om man ska tro på omvärlden, befria landet från dess tyranni och elände. Istället förstör dessa såkallade hjältar landet. De kommer att fortsätta bryta ner landet och avrätta massvis med oskyldiga människor. På grund av dessa idioter har mer än hälften av min släkt behövt fly och jag kan inte längre åka tillbaka. Det här är en plats som jag bryr mig om, ett land där jag har tusentals fina minnen. Det är där jag träffade min blivande man när vi var tretton år gamla. Det är borta, helt och hållet nu. Sedan kommer idioterna, som bor i Sverige, och säger att vi ska vara stolta över att vi stödjer rebellerna. Det är just dessa människor som la en bomb i vår by, och såg till att brännskada min kusins man. En man som har tre små barn och som nu inte längre kan fly från landet. Det är just dessa människor som skär ut soldaters hjärtan och ÄTER det. Är det sådant vi ska stödja? 

Jag säger inte att den syriska milisen har gjort rätt hela vägen fram till idag. Båda sidorna har bliod på händerna. Fast varför uppstod det en revolution när Syrien utvecklades till något bra, till ett land med stora möjligheter till demokrati? Jag har själv sett utvecklingen och mina släktingar har också deltagit i den förändringen. USA väljer att se Bashar som en diktator, då blir han tydligen världens ondaste människa. Bara för att USA är otroligt pengakåta, och även maktgalna. 

Jag är trött på idioter som tror blint på media. En parasit som förgiftar människors intelligens, och de som har lite av det förlorar vettet direkt. 

Ljus.

Gott!!

Ännu en fördel med att bo i Sollentuna!

Family & friends.

30 dagar.

Torsdag.

Idag tog jag en morgonpromenad på en timme. Jag gick en ny runda, i skogen. Vad fint det är med all grönska... Alla fåglar som kvittrar, hästarna som är ute och härjar och värmen! :)

Sedan var det jobb med härliga kollegor och Elvira var på förändringshumör så nu ser arbetsrummet annorlunda ut!

Gineva.

Snart ska fisen döpas, och det är då hon får namnet Gineva. Tills vidare får hon vara fisen. :) Såsom det ser ut just nu kommer det att ske i juni så jag måste fixa dop presenter redan NU! Jag har en tanke som jag hoppas går att ordna och sedan ska jag även göra en handduk till henne, med namn och datum för dopet. Åh, lilla fisen. Jag ser hur hon kommer att gråta halvt ihjäl sig när prästen börjar själva ritualen med vattnet.. 
 
 
Finisen - när hon var liten. Snart är hon hela sex månader. <3 

75 min.

Hon tycker att hon är för cool!

Mumsfilibaba!

Idag.

En timme och 15 minuter. Löpbandet och sedan övningar. Först tänkte jag springa ute men det var kallt och regnigt så jag sprang till SATS. :)

Imorgon är det pappas födelsedag, och då är det även en månad kvar till bröllopet!!

Nu är jag sugen på något gott!

Present.

Jag köpte ett munkjärn till Suhel eftersom han då älskar munkar. Jag längtar tills allt är klart i huset så att man kan få testa munk-maskinen. :)

Work, work..

Efter jobbet rusade jag iväg till träningen men hann inte till favorit passet. Jag drog upp till gymmet och sprang på löpbandet i 45 minuter, sedan cyklade jag (ett pass efter Carolines) i 30 minuter. 75 minuter = done and done. 
 
Nu ska jag prova min henna klänning.. Festen innan bröllopet, den som min kusin kallar för "hejdå-festen" som innebär att familjen kickar ut en. Fast jag är ju redan utkickad, haha. :) 
 

Vår vita trappa.

Sötnosen smakar på allt!

Hell yeah!

Känner mig en aning svettig.

Cykling... Härligt! :)

Vilken är finast?

New book.

Hallen

Detta är nog den enda möbeln som är mörk i vårt hus. Allt annat är ljust. Det är helt sanslöst hur VITT vårt hem är. Vi får färglägga den med massa tavlor. :)

Rainbow.

Fiffigt!

Stenar!

Woho!

Så jävla gott!

Sommar!

Träning.

Tränade axlar, rumpa och armar. I en hel timme. Stolt Marina.

När jag tog vikterna tänkte jag på mina elever, de retar mig för att jag tar så lite... Jag och mina pinnarmar klarar inte mer. :)

Här är dödar-skorna. Måste verkligen köpa nya! igår promenerade jag och systern min i en timme och det började svida i slutet. Men men...



Fint.

Lyckades få bild.

 
Mina skor.. Låt de vara fula men bara de är BEKVÄMA! 

Finally!

Nu är bröllopsskorna klara.. Både högklackat och för senare bruk, nämligen ballerinor. :) Det var absolut inte det vackraste jag sett men de får faktiskt duga. Vem kommer att se mina skor? 
 
Snart klara.. Snart.. Det känns så konstigt att jag gifter mig snart. Om lite mer än en månad. Helt sjukt! Nu måste jag bara ordna till det med naglar, jag hoppas att Suhels kusin kan ordna det för jag har hört att hon är superduktig! :) 
 

Hejdå buskar!

Woho!

Mums!!

https://cdn3.cdnme.se/452180/6-3/pic_5187fe75e087c3080ea18bc4.jpg" class="image">

Aj!

45 Spinning och nu hemma. Foten gör lite ont men det är MYCKET bättre nu!!

Ja, det händer en hel del hemma. De håller på med framsidan och imorgon ska stenarna läggas på plats!! :)

40.

Senare.

Suhel hämtade upp mig eftersom min fot inte har läkt.. Vi köpte rostbiff med potatissallad men blev väldigt besvikna, haha! Eller.. Suhel jobbade samtidigt som han åt så hur man njuter då vet jag icke. Sedan åkte han iväg till jobbet.. Blä!

Jag åt iallafall upp halva påsen av cheese hearts! :) Nu gör magen ont också! :( 3D filmen fungerade inte heller så istället ska jag sova..

Lördagen.

Vi har ordnat vardagsrummet nu och den ser numera ut som ett riktigt rum istället för bombnedslag.

Vid ett åkte jag iväg till Soma där vi åt en massa gott till tjejerna. Sevve var tvungen att åka iväg lite tidigare och vi andra fortsatte diskussionerna vi hade. Vi alla är verkligen på samma plan i ALLA LÄGEN! Helt sjukt.. Men det är så kul... Alla tankar som snurrar i mitt huvud kan diskuteras och lösningar dyker upp. Vi får se hur saker och ting blir men jag hoppas att det blir super, för oss alla!! :)

Snyggt?

Jag försöker hitta olika stilar på smink för att veta vad som passar mig. Jag gillade denna men rådfrågar Elena först eftersom hon är proffset och den som ska sminka mig. Jag har verkligen fått den bästa sminkören! Känns så skönt! :)

Hemska nyheter.

Idag upptäckte vi att min rosa cykel saknades. Vi har letat ÖVERALLT men inte hittat den. Min syster hade råkat låsa enbart däcken, alltså inte fast till något rör eller cykelställ. När idioter ser detta tänker de självklart på att sno den. Vilket de har nu gjort, och säkert sålt vidare till någon annan idiot som köper sådant. 
 
Jag är jätte arg och besviken. Jag hann använda min cykel EN ENDA GÅNG och jag älskade den cykeln. Jag hade önskat mig den SÅ länge och var överlycklig när jag fick den. Sedan kommer det idioter som tar saker som inte är deras. Den kostade mig massvis med pengar, pengar som nu är borta. Det värsta är att det hände hos mina föräldrar, där min cykel var tills jag kunde flytta över den hem till mig. Min cykel låg inne i cykelrummet, vilket innebär att det måste ha varit någon i vår byggnad eftersom man behöver ringa någon i byggnaden för att få komma in samt ha en speciell nyckel för att kunna komma in i cykelrummet. Jag är SÅ arg! 
 
Varför tar man andras saker?! Seriöst, är man verkligen så jävla dum i huvudet och egoistisk? Jag kommer självklart polisanmäla men... Att det ska behövas i en byggnad där enbart de som bor I byggnaden har tillgång till. Åh, jag är så jävla ledsen! Jag som hade tänkt börja cykla igen.. Jag behöver en cykel när jag flyttar till Sollentuna då man har cykelväg ÖVERALLT! Nu tänker jag fan i mig promenera överallt. Fan alltså! :( 
 
Idioter.. Hoppas verkligen att den som snodde den får skit för det och den som har köpt den åker med.. Idioter!
 

Mums!

Träning.

Glömde säga att jag tränade idag. En timme på crosstrainern. Men fötterna kändes en aning men inte alls sådär super mycket. Det gör däremot dödligt ont när jag tar på mig mina converse. Nu är jag på jakt efter träningsskor. Riktigt grymma och framför allt BEKVÄMA! Några tips?

Well well... Imorgon är det fredag. Mysigt. :)


Dregel!

Systrar.

Idag drog vi iväg till Stinsen och letade klänning till min syster. Hon förlovar sig den 12 juni och ja, sedan blir det off to USA. Vi satte oss ner och fikade, och då kom vi fram till att Gena flyttar till USA. Alltså verkligen flyttar... För all framtid. Samtidigt känns det okej eftersom vi kommer att åka ner dit MÅNGA gånger! :)

Träning och blod.

Gick en härlig powerwalk och uppskattade våren. Alla människor var ute och lekte.. Eller cyklade. Sedan kom jag hem och båda mina småtår är härmed förstörda. Överdrift men ändå... Jag tror att något har pajat för det är blod under huden. Ont som fan gör det. Men nu MÅSTE jag köpa riktigt bra och bekväma träningsskor!

Nu ska jag äta jordgubbar.

<3

Igår firade vi Valborg en liten stund. Eftersom att det hade regnat var det geggigt överallt och då blev det svårt att köra rullstolen. Men Kamil var inte mindre glad för det. Vi hann med att snurra hjulet, fiskedamm och äta korv. Suhel hann även få sina 8(!) munkar! Myskväll som avslutades tidigt och med blommor! :)

RSS 2.0